brak logo

Yusen Logistics (Polska) Sp. z o. o.

Kąty Wrocławskie

Opinie o Yusen Logistics (Polska) Sp. z o. o.

czarnuch 2014-09-21 19:33:28
wielkie wymagania,odpowiedzialna praca.marne zarobki,wiele obietnic,wielu konfidentów,zła atmosfera.Zamierzam odejść,nie polecam tej pracy .
7
kotlet 2014-09-21 19:52:55
pracuje dość długo od zmiany kierownika płace spadły, roboty doszło.Konfidenci z za miedzy działają, atmosfera popsuła się.jest zle nie polecam tu pracy.
4
magazynier 2014-10-22 17:53:41
Praca jak praca kto chce pracować a musi to nie polecam konfidenci intrygi są lepsi i gorsi brak profesjonalizmu sprzeczne polecenia ciągle niezadowolone kierownictwo obiecują premie i jak dotąd nikt jej nie widzial zawsze cos stoi na przeszkodzie .A roboty przybywa.
3
spedycja 2014-10-25 09:15:14
Wielu konfidentów - donosicielstwo naprawdę na wysokim poziomie (ze strony długo zatrudnionych pracowników), marne zarobki, duuuużo roboty.
1
prawda 2014-12-18 16:15:09
ekipa donosicieli, nie donosisz jesteś zły pracownik, donosy przyjmują: mały i duży...choć reszta też zainteresowana
1
książe 2015-03-05 20:01:23
firma zarządzana przez "tanich malarzy" nie ma możliwości rozwoju w tej firmie. brak profesjonalizmu
2
niewolnik 2015-03-12 05:33:20
Ludzie omijać szerokim lukiem chyba ze w ostateczności przystań na 2-3 miechy aby znalesc inna robotę .Podpierd... z każdej strony nie donosisz nie masz szacunku u nikogo zaraz robią nam roczna ocenę ciekawe ile dostane podwyżki 50 zł - podatek jak w zeszlym roku hehehe wstyd wstyd ciekawe ile Pani ...... dostanie hehehe i jej kapusta .....
synek 2015-03-22 23:16:45
Oooo firma obiecała nam roczna premie na kwiecien kasy sporo ale na to dymalem cały rok wiec bez laski jak to się mówi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa ( matka hehehe ) cos tam wykrzesala jak zwykle kapusty dostały najwięcej nie liczy się staż ale wartość ucha ;-) tyle ciekawostek
Wielkanoc 2015-04-04 09:31:44
Dzięki za nagrodę roczna to za te wszystkie premie które nam zabrano a teraz oddano wiec wynik finansowy na zero ale przynajmniej mogę dziecku i żonie cos na zająca kupić ;-) hehehe
1
zainteresowany 2015-04-07 20:22:45
Witam, czasami widac ogloszenia na Agenta Celnego.Interesuje mnie czy firma tak preżnie się rozwija i ciagle ktos potrzebny czy powody są inne. Myśle nad przeprowadzką do WRO wiec bede wdzieczny za opinie.
1
pracownik 2015-04-08 09:06:04
Witam,

To nie mój dział ale faktycznie są częste oferty, powody są różne ale faktem jest to ze dział się powiększył.
Zarobków ich nie znam ale atmosferę mają całkiem przyjemną.
1
agent 2015-04-15 21:10:37
Powiem tak tam jest jak w ulu co chwila ktoś przychodzi i odchodzi są lepsi i gorsi chociaż faceci maja fory u kierownictwa tego działu jak nie wywalczysz kasy na poczatku to później ochlapy lub nic nie dostaniesz a roboty przybywa a wykwalifikowanego personelu NIE zresztą w całej Firmie nie dba się o ludzi jesteś to jesteś taka jest polityka w tym oddzialeo innych nie mogę nic powiedzieć .
była 2015-04-16 07:08:17
Cześć jeżeli mogę ci pomoc to powiem pracy naprawdę jest sporo przybywa nowych klientów ale pracowników nie zresztą starych zwalniają lub sami odchodzą (brak podwyżek lub znikome ).Place są średnie o wszystko trzeba walczyć i ustal sobie od samego poczatku dobra stawkę bo później nic nie dostaniesz i się tego trzymaj atmosfera ok ale język trzymaj za zębami tam się nie lubi ludzi otwartych i prawdomownych i uwaga na donosicieli . Zresztą poczytaj sobie opinie innych pracowników .
1
:) 2015-05-29 16:04:17
Firma ma doskonały system szkoleń. 2 dni próbne przy biurku z kobietą która przegląda pudelka i allegro. Zdecydowanie nie polecam.
1
GOZNO 2015-06-18 09:16:45
MASAKRA TE OPINIE! CO SPRAWDZAM TO WE WROCKU NIE MA SENSU NIGDZIE APLIKOWAĆ! MASAKRATOR!!!
nnn 2015-08-20 14:45:02
A jak sie pracuje w Warszawie?? Tez tak słabo?
1
Warszawa 2015-09-01 10:32:11
Słabo to mało powiedziane, słabo szkolą a dużo wymagają... Zarobki niskie i nie ma podwyżek.
nnn 2015-09-03 21:01:26
w biurze na Domaniewskiej. warto?
pazerrondelokoń 2015-09-16 12:45:20
bardzo pazerni,zawistni,zazdrośni,wredni ludzie ,nie polecam pracy na magazynie.na zmianach pracują wioskami, kowal boi się ich ruszyć.dg6n
miazga 2015-09-18 10:24:06
zgadzam się tylko obiecują i nic z tego,tam tylko szef zmiany,kierownictwo,biuro dobrze zarabiają,a do tego nagrody roczne w wysokosci pensji maja i premie np; 3670 biuro masakra
gdzie magazynier po kilku latach ma na ręke 1750 śmieszne.tez mam zamiar odejść,nie polecam tam pracy,zastanów sie zanim sie zatrudnisz na magazynie!!!!
miazga 2015-09-18 10:44:14
Jeśli chodzi o Yusen logistics kąty wr.nie szukaj tam pracy,marne zarobki nawet po kilku latach nie bedziesz więcej zarabiać,szefostwo ma to gdzieś tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każą i pogodzinach zostawać.oni sami mają dobrze kasa duża,premie, nagrody roczne,nam tylko obiecują.Np biuro 3670 brutto magazynier z kilku letnim stażem 2500 brutto na reke 1750.I co teraz jestes zainteresowany pracą w Yusen Dziękuje Pozdrawiam
miazga 2015-09-18 10:48:46
Po prostu wyzysk pracownika,nie dbają czy masz inne plany tylko praca praca,zostawanie po godzinach cięgle za marne pieniądze,a obietnice mogą sobie wsad..... i tak nie spełniają żadnych z nich.
robol,niewolnik 2015-09-19 20:30:14
Jeśli interesuje Ciebie siedzenie wieczorami za darmo w biurze to gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo obietnic bez pokrycia, niskie płace, śmieszna podwyżka po 5 latach pracy - 100 zł brutto.
1
niezadowolony 2015-09-20 17:19:24
Hmmm... to chyba tylko zarząd pracuje według regulaminu...
... 2015-11-22 18:00:16
Nie polecam tej firmy
harnaś 2015-11-27 08:40:24
Yusen to firma w której pracownicy są kantowani na kazdym kroku !!! a szczególnie biedni magazynierzy (tz.pracownicy magazynu)!Nie polecam ,moloch i tyle.Wiem co pisze uwierzcie.
ktoś 2015-11-29 15:21:53
Jest to fair wobec poszukujących pracy, jasno postawione warunki na początku, chociaż zawsze jest też szansa, że coś się zmieni i będzie opcja pozostania na dłużej lub przejścia do innego działu
iss 2015-12-04 14:14:34
witam
czy ktos ma doswiadczenie z pracy w biurze na domaniewskiej w warszawie (np.fracht morski?). jak wyglada kwestia plac, podejscia do pracownika? jakies premie, benefity?
Tomek. 2016-01-26 21:16:24
Ktoś coś wie na temat pracy spedytora w Kątach wrocławskich. ?
Atmosfera, ludzie, zarobki.
hobbit 2016-02-21 13:27:28
Praca uciążliwie psychicznie ciężka,nie masz układów to lipa. Zarobki mizerne,zapomogi.
pracujący 2016-03-03 20:00:34
Masakryczna firma, ciągle dokładają roboty, nadgodziny - pracujesz od 8 do 18-19, jedyny plus to atmosfera, ale z niej rodziny nie wyżywisz.
ocochodzi 2016-05-03 16:27:35
Dlaczego do biura na Domaniewskiej znowu szukają asystentki księgowości na 1,5 roku? Byłam na rozmowie w sierpniu ubiegłego roku na to stanowisko i mówili ze szukają kogos bo dziewczyna poszła na macierzyński. Od tamtej pory widziałam to ogłoszenie 3 razy na pracuj, teraz tez jest....
Ludzie uciekają stamtąd czy firma zwalnia po okresie próbnym? Tak to wyglada ale jestem ciekawa jak jest na prawde
1
ocochodzi 2016-05-05 19:52:30
Moze niech wypowie sie ktoś kto wie...
pracownik 2016-05-09 12:42:21

Co do powtarzających się ogłoszeń:
- tak ostatnio dużo osób poszło na macierzyńskie
- nie zwalniają po 3 miesiącach

1
pracownik 2016-06-13 13:16:16
Tak dają umowę o pracę, 3 miesiące/ rok/ bezterminowo
+ ubezpieczenie dodatkowe za 0 zł
+ bardzo tania opieka medyczna ( prywatna)
+ tani mutli sport

Jednak po za tym na coś lepszego nie ma co liczyć. I trzeba wywalczyć na początku jak najwięcej bo z podwyżkami ciężko.
DREK 2016-08-19 19:59:27
Witam ja Rowniez pracuje W YUSEN LOGISTISC tyle ze w Niemczech Zarobki w miare ok tylko Praca caly czas jest jej wiecej. Duzo Ludzi nie przechodzi Okresow Probnych Lub Czesto sami odchodza bo sobie nie radza
Najbardziej mnie smieszy te wyscig Szczorow po Awans
i Donoszenie ale coz Niemcy juz tacy sa
gaqwerery 2016-08-19 22:32:44
@ DREK słyszałam właśnei o tym że Niemcy lubią donosić. Chyba jakies złe pozostałości w ich mentalności. nei rozumeim tego, ale z ddrugiej strony czy w innych krajach jest faktycznie lepiej? Bo może jest, ale jak mam być zupełnie szczera - nie ywdaje mi sie
Zostaw swoją opinię o Yusen Logistics (Polska) Sp. z o. o. - Kąty Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Yusen Logistics (Polska) Sp. z o. o.