logo Euro RTV AGD

Euro RTV AGD

Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie o Euro RTV AGD

Dziewczyna Szamana 2017-06-20 07:34
Mireczki jak premie? Jak nowy system motywacujny? Pani Meduza znowu Wam oczy zamydlila? Mial byc juz od lipca wprowadzany a tu cicho sza...
5
Pracus 2017-06-20 09:05
Nie zauważyłem żadnej zmiany póki co... czekamy do 10 lipca ....
1
Norma 2017-06-20 10:33
Jestem zainteresowana pracą w dziale kadr i płac. Czy to jest oferta aktualna, może ktoś mi podpowie parę informacji?
3
hehe 2017-06-20 23:43
Wyjdzie jak zawsze. Czekamy do 10 lipca.
1
hehe 2017-06-20 23:43
Wyjdzie jak zawsze. Czekamy do 10 lipca.
1
LLE 2017-06-21 15:00
Z tego co pamiętam, jakies 2-4 tyg przed wielkanocą Królowa Śniegu zrobila spotkanie na którym opowiadala, że zmiany bedą jeszcze przes świętami albo zaraz po :) Jak to mówił klasyk, nikt wam tyle nie da co ja naobiecuje ;)
9
heh 2017-06-21 19:46
Trafione w sedno !
3
Jak 2017-06-23 18:51
Czy jesteście pewni, że o Euro RTV AGD nie można napisać pozytywnej opinii? Czy jest tak źle? Śledzę forum i widzę, że negatywne oceny pochodzą od kilkunastu osób a firma zatrudnia dużo, dużo więcej.
1
nick 2017-06-23 22:48
Ryba psuje się od głowy... W przypadku Lublina od Ameby.
10
Gosc 2017-06-27 15:56
Ja mogę powiedzieć coś pozytywnego ! Coraz więcej jest nowych pracowników, kto ma szansę na znalezienie czegoś nowego to odchodzi ale mimo wszystko pracujący tu ludzie (konsultanci) tworzą świetną ekipę!
3
Fgtewsxjj 2017-06-28 07:35
Chyba kilkadziesiąt ????
Zapraszamy przyjdź popracuj i sam oceń! ????
6
Xyz 2017-06-28 23:55
Otóż to! Nie ma wśród bliższych i dalszych mi konsultantów , takich którzy pozytywnie wypowiadaliby się o tej firmie . Wielu czeka do 10 aby zobaczyć co wyjdzie z tych hucznie zapowiadanych zmian...
9
Budyń z ziemniaka 2017-06-29 09:42
Pozytywne opinie masz tutaj: http://karieraweuro.pl/strona/nasze-historie

To nie jest tak ze wszyscy ludzie w euro nie lubia swojej pracy, to raczej kwestia tego co dzieje sie w CC w lublinie. Smutne jest to, ze kierownictwo w warszawie reaguje wstawiajac takie teksty marketingowe i udajac ze nic sie nie dzieje.
Kazda osoba, ktora odchodzi z pracy dostaje do wypelnienia ankiete do wypelnienia, gdzies one musza trafiac, dodatkowo czesto do lublina przyjezdzaja ludzie z si warszawa i tam tez sie ktos przenosil, wiec sytuacja jest znana... Ale skoro cc w euro przynosi zyski to po.co.przejmowac sie takimi drobnostkami jak opinia o firmie, prawo pracy czy jakosc obslugi.

Zeby dodac cos pozytywnego powiem, ze podobno w sklepach i centrali pracuje sie znacznie lepiej :)
A dzieki takim dziwnym godzinom pracy, mozna latwiej chodzic na rozmowy o prace ;)
11
są śmiechami 2017-07-01 21:08
Contact Center Lublinie ? Straszny kołchoz tj. duża rotacja pracowników, pensja niższa niż na kasie w dyskoncie,kiepskie szkolenia, niekompetentni kierownicy, którzy generalnie olewają swoich podwładnych. Trzymajcie się od tej pseudo-biurowej pracy z daleka! Nie polecam!
19
Jak 2017-07-06 21:57
Jak ktoś bardzo będzie chciał dokopać firmie to znajdzie jakiś problem i wypisuje bzdury. Trzeba pracować i tyle!
2
AleBzdura 2017-07-07 19:15
Co tutaj napisane wyżej przez Koleżanki i Kolegów jest bzdura?
10
10tego 2017-07-10 14:12
Jak po wypłatach? :D
2
tomek 2017-07-11 13:44
Jak zazwyczaj wyglądają zmiany dla kierowników? Robią cały czas po 12h?
1
Zdzichu 2017-07-12 08:40
Powiem Tak pracowałem 2 lata także myślę że już co nieco mogę powiedzieć , ogólnie więcej nerwów nic to wszystko ważne , dla kierownictwa nie liczysz się w ogóle i tak jest w każdym sklepie , jedynie co się liczy to obrót od sprzedaży , mydlą Ci oczy o podwyżkach ja przez 2 lata nie dostałem żadnej a byłem Doradcą klienta potem Menegerem :) a przepraszam dostałem za to 100 zł brutto czyli 80zł na rękę co w ogóle nie jest odczuwalne przy wypłacie bo i tak musisz dorobić do najniższej krajowej po 3 miesiącach pracy ( pierwsze 3 miechy masz 1600zł na reke netto ) potem masz 1400 brutto czyli 600zł musisz sobie dorobić do najniższej krajowej a dopiero lecisz na premie czyli tak jak byś był na własnej działanoścci jak latasz za klientem to wylatasz swoje i te 2000zł na rękę dostaniesz ale jak nie zaczniesz latać od 1 -szego danego miesiaca to zapomnij , Musisz sprzedawać towar wyprzedażowy + pełno akcesori do tego + przedłużone gwarnacje + usługi :) czyli ktoś jak przyjdzie po Telewizor to najlepiej jak by wyszedł z takim co ty musisz go sprzedać , z kable, z uchwytem , z listwą , z przedłużoną gwarą itp czyli Tv kosztuje 2 tys a klient powinien zostawić u ciebie 3,5 tys :) Takie jest podejście Euro , Ogólnie Ludzie odchodzą i wolą pracować w spokoju jako mrówki na produkcji taka jest prawda , rotacje ogromne , czasami nowy pracownik po paru dniach już odchodzi no i + zryte berety ludzi nam nami :) XXI wiek a myślą że ludzie są zacofani :) Pozdrawiam
17
Molekuł 2017-07-13 13:01
Pracuję już sporo lat i wiem, że podwyżki to nie jest obowiązek firmy a jedynie argument do motywowania do lepszej mobilizacji i lepszej pracy pracowników. Nie wszyscy na nią zasługują ale to dobrze świadczy o firmie.
3
cigarety 2017-07-13 22:13
@Molekuł- gratuluje! to był chyba najglupszy komantarz na tej stronie, wróc najglupszy komentarz ostatnich 6 stron, wiecej nie dalem rade przeczytac.
jestes z dzialu HR czy kadry kierowniczej w euronecie?
14
Jakość 2017-07-18 22:40
Euro RTV AGD to na tyle duża firma , że mają swoje ustalone reguły funkcjonowania. Nie mogą sobie pozwolić na obniżanie standardów ponieważ mogłoby to bardzo pogorszyć ich pozycje w branży. Nie wiem dlaczego narzekacie ale ja chwalę sobie taka pracę.
4
JJ 2017-07-22 00:01
Tak, lepsze traktowanie pracowników obniży pozycję EURO w branży !
Zastanów się co ty wypisujesz pajacu z HR
10
Pracownik 2017-07-23 11:36
Pracuję w firmie i widzę jak niektórzy lekceważą sobie swoje obowiązki, tylko obserwują czy nikt nie pilnuje. To są pracownicy, którzy nic sobie nie robią z faktu, że oszukują firmę i innych kolegów. Firma musi takich dyscyplinować bo inaczej to będzie źle.
2
ex-pracownik 2017-07-23 14:30
@ pacownik.-pracujesz chyba, ale w dziale HR . Pracowałem w tej firmie w Contact Center i jedynymi osobami, którzy lekceważyli swoje obowiązki byli kierownicy. Niekompetentni, z mocno rozczeniowym stosunkiem do pracowników, zupełnie zamknięci na uwagi i sugestie, nieobecni. Moim zdaniem ludzie z przypadku albo z nadania. Śmiem twierdzić, że nie znali nawet dobrze systemu MG, na którym pracuje/pracował dział SI. Nie widziałem żadnego szarego pracownika, który w jakikolwiek sposób lekceważyłby swoje obowiązki a i tak zwalniali ludzi bardzo szybko i bez podania konkretnego powodu. Nie wiem jak sprawa wygląda w sklepach stacjonarnych, ale podejrzewam, że nie jest tez za różowo.
14
Ptysiu 2017-07-25 19:06
WITAM,
Moje pytanie dotyczy pracy na ratach. Jak to wygląda na prawdę? Bo jeśli chodzi o rozmowę to zapowiada się dobrze, chociaż martwi mnie to 1400 brutto (po 3 miesiącach) to jest w ogóle zgodne z prawem? I jak z socjalem bo na rozmowie nie było o tym słowa a pytanie zostało zbyte milczeniem.
4
Milenka 2017-08-03 10:38
Pracę w handlu trzeba poprostu lubić. Handel to ciężka praca do tego trzeba znosić bardzo trudnych klientów ale ja bardzo to lubię i daję sobie dobrze radę.
1
DD 2017-08-10 19:09
Jak tam dostaliście w końcu jakieś podwyżki ? :)
Bo jak bylem na rozmowie kwalifikacyjnej we wrześniu 2014 r to słyszałem, ze podwyżki maja być regularnie. Jakas regularność w tym była bo nigdy podwyżki nikt nie dostał :D
4
Jamnik 2017-08-16 12:32
Pisanie na siłę negatywnej opinii nie poprawi samopoczucia!
1
lino 2017-08-17 08:46
Też mnie interesuje system pracy w Euro (zmiany, godziny czy elastycznie się ustawia). Jestem studentem niestacjonarnym, dostałem ofertę i po prostu zastanawiam się czy nikt nie będzie mi robił problemów że mam zjazd sobota-niedziela, potem w sesji na egzamin itp.
1
ja 2017-08-18 20:47
będą robili problemy
5
Mania 2017-08-20 17:02
Euro RTV AGD dla mnie spoko firma, dobre miejsce pracy.
1
pracownik 2017-08-21 10:04
Grafik ustalany jest pod "spodziewany ruch".
Czyli tak jak odpowiada to pracodawcy.
Jest możliwość ewentualnych zamian z innymi ale tutaj to już musisz liczyć na dobre serce kolegów.
Niestety nie zawsze się to udaje.
6
pracownik 2017-08-21 10:06
Grafik ustalany jest pod "spodziewany ruch".
Czyli tak jak odpowiada to pracodawcy.
Jest możliwość ewentualnych zamian z innymi ale tutaj to już musisz liczyć na dobre serce kolegów.
Niestety nie zawsze się to udaje.
3
nvg 2017-08-21 10:08
A dla mnie nie jest to dobre miejsce pracy.
4
Agnes 2017-08-23 21:29
Jakiś grafik musi być ,ale myślę, że jak ludzie są dla siebie życzliwi to wszystko można zrobić. Dla mnie to nie jest żaden problem, oby nie było większych. Lubię pracę w handlu i jestem zadowolona ze swojej pracy.
Miras 2017-08-25 14:35
Pracuje od prawie roku i u nas slabo z zarobkami. Trzeba najpierw dobrze sprzedawać żeby dojechać do najnizszej krajowej a poznei jak mega dorbrze sprzedajesz to dostaniesz troche więcej. W grudniu bylo wiecej ale i tak bez szału .Godziny pracy masakra. Roboty pełno a kasa marna eh.
5
John 2017-08-29 14:14
Nie jest zle... Jeśli dobrze handlujesz i przychodzisz do pracy pracować a nie stać to zarobisz. Ja zarabiam miesiac w miesiac od ok.3000 do nawet 4500 ,ale to trzeba na prawdę sprzedać duzo przedłużonych gwarancji do sprzętu klientom
Justyna 2017-08-30 08:21
Zawsze można znaleźć jakieś mankamenty w pracy codziennej. Ja lubię taką pracę i całkiem dobrze mi to idzie.
1
Natalia 2017-09-08 15:18
@John - a jak wyglądają pozostałe warunki zatrudnienia? Czy Euro RTV AGD zatrudnia swoich pracowników w ramach umowy o pracę? Są to kluczowe informacje dla osób zainteresowanych podjęciem pracy. Często rodzaj zawieranej umowy decyduje o podjęciu pracy w danej firmie.Czy oprócz podstawowego wynagrodzenia o którym wspominasz, firma zapewnia dodatkowe benefity?
ZagniewaniMłodociani 2017-09-13 21:06
W sklepaie stacjonarnym dostaje się UMOWĘ O PRACE, jest pakiet socjalny, KARTA MULTISPORT, itd.
Praca w systemie zmianowym,godzinny - zależy od sklepu gdzie się znajduje, jeśli to galeria to weekendy też . Jak to wygląda to kwestia kierownika w danym sklepie bo to o układa grafik.
Sama praca jest ok. Jest duże ciśnienie na sprzedaż gwarancji i usług. żeby zarobić trzeba się nabiegać za klientem. Zarobki też są bardzo zróżnicowane, kwestia w której grupie obrotowej znajduje się dany sklep.
Od najniższej krajowej do 7 tys a w grudniu więcej bo to najlepszy miesiąc.
Praca bywa stresująca, więc odporność na stres się przydaje.
Codzienność pracy to od rana zmiana cen i metkowanie towaru, kontrola bezpieczenstwa i stanu koszów i pryzm. Tak naprawdę jakość pracy zależy na jaki sklep się trafi bo bardzo dużo zależy od kierowników i zespołu.
1
Jacek 2017-09-13 22:34
Normalna firma, w której człowiek pracowity może dobrze zarabiać!
oferta 2017-09-20 10:27
https://www.pracuj.pl/praca/asystent-contact-center-lublin,oferta,5161821

Zaczyna się poszukiwanie jeleni na okres grudniowy.
Małe sprostowanie do oferty
stabilne zatrudnienie na umowę o pracę - tak, to stycznia lub lutego.
pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie będącej liderem w swojej branży - będziesz musiał ogarniać błędy Warszawy
pakiet szkoleniowy, który zapewni Ci 100 % przygotowanie do wykonywanych obowiązków - 4 dniowe szkolenie zrobione na kolanie, bo więcej czasu nie znajdą dla Ciebie
ścieżkę rozwoju zawodowego w strukturach firmy - haha. Albo poza strukturami firmy
wynagrodzenie podstawowe oraz możliwość wypracowania atrakcyjnej premii wynikowo-jakościowej - 1200 no dobra 1400 maksymalnie.

Dużą część życia spędzasz w pracy, spędź je w dobrym towarzystwie! - Dokładnie, nie spędzaj go w EURO CC
6
sie znalazl znawca tematu 2017-09-20 20:54
Jestem ostatnia z osob, ktora miałaby bronić Euro, ale takie głupoty to sobie w buty wsadź. 1400??? Nie wiesz, ze to nawet nie jest najnizsza krajowa? Szkolenie 4 dni pisane na kolanie? Szkolenie trwa 2tyg inteligencie. I potwierdzi to każdy. Nie wypowiadaj sie skoro przepracowałeś miesiąc, a potem rozstales sie z firma. Nic nie wiesz, a sam fakt, ze sie nie utrzymales świadczy o Twojej wiedzy na jakikolwiek temat dotyczący tej firmy :)
były 2017-09-24 20:52
Jak tam "kierownicy"? Nadal ciemnogród? "Podejdź do lidera" ? A jak tam ocenki za rozmowy? :D Szykuje się 50 zł premii i nagle dochodzi 10 błędów krytycznych żeby dać najmniej? :) O, a jeszcze zapytam o grafik, nadal godziny 10-20 w pracy to norma? i błaganie o nadgodziny żeby w ogóle nie mieć kontaktu z rodziną? No ale Krzyś zawsze przekonywał do godzin "więcej zarobisz i dziewczyna będzie zadowolona" XD hah, ile razy zawyżałem swoją pensję przed znajomymi/dziewczyną bo by mnie chyba wyśmiali. No ale od tego są kołchozy.
8
Lulik 2017-09-27 09:21
Jak ktoś umie pracować to zawsze znajdzie pracę i po krótkim czasie zwierzchnicy poznają się na dobrym pracowniku.
renata 2017-10-08 08:31
i co Cię czeka jak już zwierzchnicy poznali się na Twojej pracy? :D pytam, bom ciekawa
Hugo 2017-10-10 11:34
Najważniejsze jest pozytywne podejście do firmy oraz do wykonywanej pracy. Nieszczęśliwcy zawsze będą narzekać!!
lolek 2017-10-11 01:25
to jest chore podejście ponieważ godzisz się a wszystko co Ci narzucają. W euro jak i w każdej innej korporacji nie masz wyboru, musisz wykonywać rozkazy. Wychodzi na to, że jesteś człowiekiem bez własnego zdania albo masz już tak wyprany mózg, że przekonujesz się do tego, co Ci wmawiają. Jest to bardzo przykre spostrzeżenie. Jeśli chodzi o narzekanie, to naprawdę jest na co narzekać... I piszę to nie jako nieszczęśliwiec tylko jako osoba, która zmieniła pracodawcę i wszystko zmieniło się na plus. Odnoszę nieodparte wrażenie, że wiele pozytywnych opinii, które się tutaj pojawia jest autorstwa HR tej firmy, który boryka się z olbrzymim problemem , jakim jest brak rąk do pracy. No cóż... trzeba było zadbać o politykę kadrową kilka lat temu a nie teraz, gdy mleko się już rozlało.
Jaki 2017-10-18 17:58
W każdej firmie nie tylko w Euro RTV AGD od wydawania poleceń są odpowiednie osoby a inne od pracy!!
Zostaw swoją opinię o Euro RTV AGD - Ostrowiec Świętokrzyski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro RTV AGD