logo Euro RTV AGD

Euro RTV AGD

Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie o Euro RTV AGD

jaaaa 2017-05-15 15:30
zapłacą to i zostaną, tak jak ostatnio :D a stać ich na opłacanie takich rzeczy, bo pracownikom całe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłacają
7
eknvbshbvikjndkdfvlijewjrmklcks,d xio;fisnvka 2017-05-15 18:49
to super :-)szkoda że mózgu i szarych komórek zabrakło :-)
3
Oldfriend 2017-05-15 20:03
Pracowałem w euro kilka mieśiecy.
Znam też tą panią z poprzedniej firmy w pomarańczowej barwie.
Niestety to smutna i szczera prawda o niej.
Marne kompetencje, plotkarstwo, poplecznictwo i lenistwo.
4
Ciekawy 2017-05-16 09:25
O której to? AC, AP czy AW? XD
Ciekawy 2017-05-16 10:11
Ciekawe... Pamiętam ją z czasów kiedy jeszcze tam pracowałem - była to jedna z bardziej pomocnych osób w firmie...
Justyna 2017-05-16 10:51
Czy mógłby ktoś napisać jaka jest przyczyna tak dużego zapotrzebowania firmy na pracownika jako zastępcy kierownika sklepu? Czy otwierają nowe placówki czy może jest jakiś nowy zamysł? Mam zamiar aplikować do firmy.
cldkcjnqehvoi 2017-05-16 11:02
praca w euro to strata czasu i nerwów
4
Maksior 2017-05-16 11:25
Bo one są pomocne. Czasem pomocne i wybiórczo pomocne. A oprócz tego posiadają te wszystkie cechy wymienione wyżej. Nic się tu nie wyklucza.
3
11 2017-05-16 21:23
Zapotrzebowanie rośnie, bo ludzie uciekają - bajerują super warunkami zarówno w sklepach jak i CC a to tylko mydlenie oczu. Zobacz że w innych równie dużych firmach nie ma takiej rotacji i nie jest to wynikiem zwiększania ilości sklepów a jedynie obowiązków i marnych wypłat.
5
Magmags 2017-05-16 21:53
Ooo ktoś w końcu prawdę powiedział o JM !
A już się zastanawiałam czy ci ludzie są aż tak zaślepieni??ha ha kolego chyba Ci poleję!
4
Tropiciel 2017-05-16 22:01
Przyczyna jest prosta : ludzi się tu nie szanuje i wypłaca ochłapy.
3
Ciekawy 2017-05-17 18:12
No to wychodzi na to, że nie znam się na ludziach, bo niczego takiego nie doświadczyłem ani od jednej ani drugiej. No, chyba że wzajemne docinki na papierosie.
2
Lucky 2017-05-17 19:40
Nowy narybek nam spłynie ale napiszę sprostowanie do treści ogłoszenia -
Możemy Ci zaoferować:

stabilne zatrudnienie na umowę o pracę

- na 3 miesiące, póki będą kolejki, później to już loteria kto zostanie a kto nie.

pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie będącej liderem w swojej branży

- dynamika połączeń wszak jest ogromna, więc dynamicznie możesz odbierać "normalizując czas połączenia", głównie że coś nie dojechało na czas albo reklamacje. W swojej branży to jedyna infolinia, która w Grudniu siedzi do 23 po 10 i 12 godzin dziennie i 26 robią "pracę dla chętnych" za bon na 50 zł.

pakiet szkoleniowy, który zapewni Ci 100 % przygotowanie do wykonywanych obowiązków

- od Października mamy multiskill, ale do tej pory nie było szkoleń, bardziej nazwijmy to "damy Ci nadzieję że czegoś się może nauczysz, między kolejkami".

dofinansowanie do pakietu socjalnego

- rzeczywiście - socjal 200 zł na Boże Narodzenie obcięte później z naszych premii + multisport jak w każdym innym korpo...

wynagrodzenie podstawowe

-oczywiście jest to najniższa krajowa - jeszcze ta ubiegłoroczna bo do najniższej z 2017 dorobić trzeba premią. Firma wyszła z założenia że podstawowa i zasadnicza na jedno wychodzi a że luka w prawie jest to możesz zostać sługusem.

oraz możliwość wypracowania atrakcyjnej premii wynikowo-jakościowej

- nigdy nikt nie widział żadnego wyliczenia tej premii - w tabelach jak zatrudniają to pokazują a co dostaniesz na konto 10 każdego miesiąca to nie wiadomo jak, ile i za co konkretnie.

ścieżkę rozwoju zawodowego w strukturach firmy

- tak, przez 3 lata awansowało z 6 - 8 osób a pracowało ze 300 :)
Są ludzie, którzy tą firmę jeszcze trzymają jak GB z SI czy PT i TO - z nich tylko 1 osoba dostała awans a pracują odkąd firma istnieje.
8
gangalbanii 2017-05-18 00:04
Tak czytam te opinie i czytam i się zastanawiam, czy to liderzy na chybił trafił wybierają: o, dla tego będę miła, a temu będę jadem w oczy pluć, czy też to może niektórzy konsultanci mają nie mogą znieść, że się ktoś do nich w kółko nie uśmiecha? Liderom naprawdę nie można odmówić wiedzy, ani chęci pomocy. Jeszcze mi się nie zdarzyło poczuć, że mnie któryś olewam, a prędzej się od nich czegoś dowiem, niż od niektórych kierowników (co jest raczej kwestią wiedzy, niż usposobienia). I bez przesady - owszem, AP nie ma stylu bycia słodko-pierdzącej dziewuszki z bananem na twarzy, ale też żadną żmiją nie jest.
Wszystkim tu piszącym sfrustrowanym, rozgoryczonym i psioczącym a to na liderów a to na SI a to na FL polecam jacuzzi/seks/tort czekoladowy/winko i w ostateczności zmianę pracy. Naprawdę w każdej pracy są lepsze i gorsze okresy, gdzie trzeba robić nadgodziny, albo odwalać robotę za kogoś innego.
A potencjalnym nowym pracownikom powiem, że w Euro jest jednak problem z kiepskimi szkoleniami i wynagrodzeniami (i nie wiem, co bardziej kuleje). Natomiast ja osobiście żadnego mobbingu nie doświadczyłam. Wydaje mi się jednak, że dużo zależy, u jakiego się jest kierownika. Natomiast z racji wprowadzenia tego nieszczęsnego programu na S mamy same reklamacje, skargi i zażalenia i atmosfera jest naprawdę ciężka, chociaż tutaj też myślę, że już najgorsze za nami. Osoby mające potrzebę bycia docenionym oraz chęć samorozwoju raczej się tu jednak rozczarują.
Ogólnie jednak Euro jest kiepskim pracodawcom głównie z powodu zaniżania podstawy oraz bezsensownych grafików.
5
srpskifilm 2017-05-18 00:29
I przepraszam za błędy w mojej powyższej wypowiedzi.
jatutylkopracuje 2017-05-18 13:34
długo zastanawiałam się czy napisać bo chyba już wszystko w temacie pracy w cc lublin zostało napisane. mało tego większość jakieś 90 procent to prawda niestety.
jednak chciałam się odnieść do twojej wypowiedzi o liderach i kierownikach.
zgodzę się z tym że nie można liderom odmówić wiedzy- są w końcu wysoko stażem i mają wiedze większą niż wszyscy kierownicy razem wzięci. jednak nie zgodzę się z określeniem że konsultanci wymagają aby się do nich non stop uśmiechano. to nie o słodko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] styl z bananem na twarzy tutaj chodzi. chodzi o szacunek i bycie zwyczajnie uprzejmym dla wszystkich a nie aroganckim i złośliwym i zarozumiałym. nie będę przytaczała konkretnych sytuacji i wypowiedzi bo nie mam ochoty na tłumaczenia twarzą w twarz. ale nie raz doświadczyłam i wiem, że nie tylko ja , zachowania niegodnego pozycji lidera. mówię tu o uszczypliwościach, drobnych gestach takich jak wywracanie oczami do góry czy głupkowate uśmieszki i komentarze a także rozsiewanie plotek i powtarzanie do kierowników ooo ten tyle pracuje a tego nie wie, oo a ten to już tu ścieżkę wydeptał bo non stop przyłazi i pyta, a tamten to już 3 raz o to samo się spytał, wywalić go! ej no co ty ty tego nie wiesz? ale jak to a od kiedy tu pracujesz? ojezu pytałeś już o to niech teraz kto inny ci odpowie, a nie było tego na szkoleniu?o nieee znowu tyyy, nie powiem ci bo miałeś to na szkoleniu, słuchaj kto cie szkolił, który trener? idź do niego niech ci jeszcze raz tłumaczy jak nie wytłumaczył na tyle dobrze żebyś wiedział. Albo: pytasz o pierdoły a ja mam tu ważniejsze rzeczy (i przewrót oczami i dziób w monitor). A wszystko to od jednej z liderek słodkim i przejmująco miłym głosikiem. szkoda że ten miły głosik nie idzie w parze ze zwyczajną uprzejmością i zaangażowaniem..
nie jest miło mieć cały czas wrażenie że pomimo że starasz się wszystko zapamiętywać, to nie wszystko uda się zapamiętać i że pytając, przeszkadzasz i niepotrzebnie pytasz kiedy czegoś nie wiesz.
widać w takich zachowaniach pogardę, nieżyczliwość, niechęć dzielenia się wiedzą, i takie z łaską odpowiadanie to na prawdę ja wole kogo innego spytać bo strach podchodzić albo trzeba liczyć ile razy zadajesz pytania żeby nie zdenerwować szanownej księżniczki i nie narazić się na bezczelny komentarz.
Całe szczęście, nie jest tutaj mowa o wszystkich liderach. Myślę że każdy wie jednak kogo chodzi.

A co do kierowników i tego że nie ma mobbingu, sprawdźcie najpierw słownik co t słowo oznacza.. bo:
jak nazwać osobę/kierownika która nęka ludzi korzystających z przerw i wygania z kuchni albo leci za nami do łazienki ,,bo zaraz będą spady' ,,bo kolejki są' ,,szybciej szybciej'?
Pytasz czy możesz wyjść na 5 min przerwy i co od pani kierownik słyszysz? tylko szybko bo jest pożar, mało ludzi- wracaj zaraz- tak kurde będę sikać w kiblu szybciej. i obiad połknę na raz w kuchni i zaraz wrócę!
A jak nazwać osobę/kierownika który staje nad tobą podczas rozmowy z klientem, utrudnia ci prace, macha do ciebie rękami, wypisuje kartki i informuje cię że już cię zapisał na nadgodziny?
A jak nazwać osobę/kierownika który obiecuje drugi miesiąc z rzędu że się z tobą spotka omówić wynik etc i wciąż przekłada bo nie ma czasu?
A jak nazwać kierownika który nie spotkał się z pracownikiem ani razu chociaż pracujesz 4 miesiąc a on myli nadal twoje imie?
A jak nazwać osobę /kierownika który z każdym pytaniem odsyła do lidera lub trenera bo sam nie wie?
A jak nazwać osobę/kierownika który, do innych pracowników opowiada o tobie i twoich problemach?
10
Bananowyjohny 2017-05-18 15:55
Szczerze mówiąc jeżeli pracujesz kolejny miesiąc a pytasz o podstawowe rzeczy to nie dziw się, że kolejne osoby już nie wytrzymują. Widocznie, nie każdy jest stworzony do pracy która jednak wymaga odrobiny intelektu. Tylko zamiast obrażać się z tego powodu zacznij coś z tym robić, spisz notatki, poszukaj instrukcji, porób zdjęcia.

Ludzie w każdej pracy są różni, nie każdy ma charakter jaki będzie Ci bliski. Ale błagam, jeżeli nie potraficie z drugą osobą załatwić prostej sprawy i powiedzieć że coś wam nie pasuje to zamknijcie się w piwnicy i ukladajcie pasjansa na życzenie. Płacz bo ktoś raz czy dwa był sarkastyczny? Trochę mózgu, zareaguj jak człowiek dorosły. Jeżeli nie potrafisz dogadać się z współpracownikami to ewidentnie byłeś wychowawany pod kloszem, nie jesteś jeszcze gotowy do życia w społeczeństwie.

Sytuacja robi się coraz gorsza to prawda, ale żale bo ktoś mi powiedział coś co nie brzmiało jak komplement jest żałosne. W czasie przerwy zadzwoń na telefon zaufania albo jeszcze lepiej, na skargę do mamy.
3
Jatutylkopracuje 2017-05-18 18:02
Sorry ale chyba źle ugryzłeś temat. Od lidera nie oczekuje się ani komplementów ani sarkazmu. Oczekuje się profesjonalizmu. Pomocy a nie złośliwości.
Jeśli osoba pełniąca taką funkcję reaguje tak niedojrzale zamiast po prostu profesjonalnie to może sama ponosi przykre konsekwencje określonego rodzaju wychowania?
Potrafię dogadać się z każdym. Staram się aby byćbyć samodzielna. N9 ale chyba lepiej zapytać drugi a nawet 3 raz o to samo niż gadać głupoty. To że lider nie zachowuje sie zgodnie z tym jak powinien znaczy tyle ze on nie nadaje sie do tej funkcji a nie z nami jest coś nie tak bo zadajemy pytania. A to że ignoruje przytyki i szukam innych rozwiazan nie oznacza że mam ochotę na to aby ktoś poniżał mnie swoimi sarkastycznymi docinkami.
5
Ciekawy 2017-05-18 20:32
Hmmmm... A możesz podać przykład takiego przytyku?
Jatutylkopracuje 2017-05-18 21:06
Ale po co? Powiedziałam wszystko co miałam i co leży na sercu jak ktoś jest mądry to zrozumie i wyciągnie wnioski nawet jeśli dotyczy to jego samego.
Jawyżej 2017-05-18 21:07
A przyklady zresztą i były wyżej..
Pozdrawiam
Zxxcbnnmmm 2017-05-18 21:17
Ciekawe, który z liderów to pisze... chyba nie trudno się domyślić. Zgadzam się w 100%, że takie sytuacje mają miejsce. Szkoda, że waszym jedynym argumentem jest "brak intelektu z naszej strony".
Jesteście fałszywi. Jeszcze kiedy było luźniej, to ogladaliscie youtube. Drogie panie liderki i ich lepsze kolezanki czesaly sobie włosy i plotly warkoczyki. Wychodziły na obiadki na niedozwolonych statusach. Nie było ich, kiedy ktoś potrzebował. I wtedy zachowywaliscie się dokładnie tak samo Drodzy Liderzy. Proponuję zweryfikować swoje podejście. Wam niestety wolno więcej, niż nam.
5
Lili 2017-05-18 22:06
Brawo Wy! No już wszystkich opluliscie ,może pora na refleksję? Nie to zatrudne chyba, że. .ktoś, coś?
1
dance 2017-05-18 22:54
Po tych wpisach ja pasuje lipa tu się robi.ludzie co Wy robicie?sypiecie się wzajemnie.brak słów. Ble
3
Lilka 2017-05-19 00:51
I co z tego? Jak pracowaliśmy u pomarańczowych to dziewczyny malowały sobie wzajemnie paznokcie i nikt nie robił rabanu...
1
tukan 2017-05-19 07:07
Tu czuję że ktoś się zainteresuje kto co robi i kiedy i jakie strony odwiedza.No i wyjdzie ciężki work, ale sami pokazujecie luki.nie ma jak samemu się podje..szacun.paznokcie maluj i poczekaj na reakcję mistrzuniu.coś się będzie działo. Będzie przerwa od nudy korpo.
1
Papa 2017-05-19 07:56
Pogratulować.. w pracy się pracuje a nie maluje szpony czy kudły uplata. Chwal się więcej,,swoim intelektem" będzie jeszcze śmieszniej.
1
Sprawiedliwa 2017-05-19 08:12
Zwróćcie uwagę że szczegółowy opis dotyczy kilku konkretnych osób które sobie zapracowały, a nie wszystkich. I mimo wszystko pluciem bym tego nie nazwała bo nikt tu nikogo nie obraża i nie mówi nieprawdy.
Prawda bywa bolesna ale może te osoby wyciagną wnioski. Chociaż niektorzy jak widać wolą tupać nóżkami i się obrazić. I narzekać że opluwanie.
3
♡♡♡♡☆☆☆☆ 2017-05-19 08:52
Jak widać każdy ma swoją prawdę.dla mnie jest to plucie powiedz w twarz a nie w necie piszesz, wiecej zyskasz. Dodatkowo pokażesz właściwej osobie ze się na to nie zgadzasz, a nie ktoś ,kogoś, kiedyś.
2
Piesnababy 2017-05-19 10:38
Jak już wyżej kroś powiedział: TO JEST MIEJSCE DO WYRAŻANIA OPINII. A tu widzę żale bo ktoś napisał coś co nie brzmiało jak komplement? To żałosne. W czasie przerwy zadzwoń na telefon zaufania albo jeszcze lepiej, na skargę do mamy...
2
zaqwsx 2017-05-19 12:09
Miejsce do wyrażania opinii o pracodawcy a nie hejtowanie po każdym pracowniku...już niedługo poleci hejt na Panią która sprząta biuro...Moim skromnym zdaniem forum publiczne nie jest odpowiednim miejscem do prania wewnętrznych brudów ( hejtowanie osób i wzajemne wytykanie sobie błędów oraz wad) tylko do wyrażania opinii o firmie RTV EURO AGD.
szczery wojtek 2017-05-19 12:18
...ale nie nazywajcie CC w Lublinie pracą w korpo. W korpo szary pracownik w Polsce w dużym mieście zarabia te minimum 2 -2,5 tyś netto na wejście. W euro nikt takiej kasy na oczy nie widział nawet ze starych pracowników. Ta praca jest gorsza niz praca na kasie w markecie. To jest infolinia o wyjatkowo niskim standarcie pracy, macie narzucony multiskill, wewnetrzny system mg i multum pracy szczególnie na SI a dostajecie jakieś śmieszne ochłapy a nie uczciwa pensje, podobny szajs jak generali, orange czy pko. Ale kochani to Lublin- miasto galerii handlowych, pracy w budżetowce, proferów i doktorantów na pewnym etacie na niezliczonej ilosci kiepskich uczelni ,urzędników, pseudostrefy ekonomicznej, studentów, emerytów i uchodzców z Ukrainy. Nie dziwota, ze pracodawcy typu euro-net wybieraja tego typu miejsca jako siedziby swojego wyzysku. Jesli nawet rozgonia to CC pojawi sie inny wyzyskiwacz - to miasto tak ma.
7
Bert 2017-05-19 13:06
Dzień dobry.
Bylem niedawno na rozmowie u was.
To dziwne co piszecie bo proponowano mi zarobki między 2,5 a 3, 5 tys. Netto ???
Wielu z Was narzeka a ja zastanawiam sie czy nie przyjąć oferty.
Co radzicie? Sciemniali z tymi zarobkami ?
Yabadabadoo 2017-05-19 13:37
Przeczytaj powyższe opinie i odpowiedz sobie sam :)
3
paulina 2017-05-19 17:34
Nie wiem czy smiac sie czy plakac. Ktory z liderów nie jest sklonny do pomocy? Zdajecie sobie sprawę ze kazdy z nich wykonuje swoje obowiązki i po trudnej reklamacji przyjdzie Ci osoba ktora pyta jak portal otworzyc, bez jaj. A jesli chodzi o mobbing, ludzie z kazdym mozna sie dogadac, zaden z kierowników nie jest jakims bucem ktory ma Cie gdzieś. Jeśli chodzi o zarobki tak sa zdecydowanie za male jak na liczbe obowiązków ktore mamy, zwlaszcza Si. Multiskill to totalny niewypal. Ale jeśli kogos uwlaczaja niskie zarobki i ta atmosfera o ktorej piszecie, to po co tam jestescie ? To nie oboz kazdy moze zlozyc wypowiedzenie. I saczenie jadu na forum na kazdego pracownika nie jest na miejscu. Dorosli ludzie rozmawiają ze sobą w 4 oczy jak cos nie pasuje. Takie moje zdanie na ten temat.
2
Tuśka 2017-05-19 21:27
Skoro ludzie pytają to znaczy że mają ku temu powody - przede wszystkim ktoś kiedyś powiedział że nie ma głupich pytań... Nie wszyscy są w stanie zapamiętać wszystko nawet po pół roku pracy. Co do pozycji lidera - ok, można mieć gorszy dzień itp, ale z tej samej strony trzeba patrzeć na konsultanta. Przykład akurat z reklamacją jest mierny, ponieważ jak wiesz większość liderów podczas prowadzenia zmiany nie odbiera połączeń więc proszę Cię żebyś nie pisała bzdur, jeśli już reklamacje odbierają ludzie z jako takim doświadczeniem więc nie ma tam kosmicznych rzeczy. I najważniejsza rzecz - lider jest dla konsultanta, ma być wsparciem i pomagać kierownikom a nie wytykać kto i który raz pyta - w końcu na siłę ich nie trzymają na tych stanowiskach, jak męczą ich nowi to można zrezygnować i tyle.
5
MJ23 2017-05-19 21:37
Jesli mozna dodać, to ciekawe dla czego od trenerów WiP nigdy nie usłyszalem, głupich uwag nawet jesli pezychodzilem po raz kolejny tego samego dnia ? Zawsze uzyskalem pomoc i bulo ok. Mozna okazac minimum szacunku ? Nie komentowac glupio pod nosem ? Niktorzy chyba poprostu nie nadaja sie na stanowisko lidera. Wiedza to nie wszystko...
6
słabapracaweuro! 2017-05-19 22:51
No no no uważałabym z tym ,,mówieniem w 4 oczy'' i zwracaniem uwagi innym twarzą w twarz (dobre sobie ha ha naiwniacy może uwierzą więc wyjaśnię)
Było takich wielu ale już z nami z jakichś powodów nie pracują, nie z własnej woli:-) Chcieli być uczciwi, chcieli zmieniać świat na lepsze, mówić otwarcie i wprost aby coś poprawić, zamiast narzekać za plecami lub od razu po zorientowaniu się jak rzeczywistość wygląda, nie musieć szukać nowej pracy. Co się z nimi stało? Gdzie ni się podziali?
Dlaczego nikt ich nie słuchał a ich wypowiedzi były zinterpretowane jak atak na ,,system'' ?
Zaraz znalazły się osoby które szukały byle powodów aby taką ,,czarną owieczkę'' wydalić.
Jak najszybciej i Z BZDURNYCH POWODÓW!
5
paulina 2017-05-21 05:09
Czyli uwazacie ze saczenie jadu na forum wiele zmieni ? Jak powiesz liderowi ze w jakims stopniu zachowuje sie nie fair to Cie zwolni ? Raczej slabo bym powiedziala. A wracając do liderów, tak oni również odbierają reklamację i też maja ciezkich klientow. Lider jest na takiej samej pozycji jak Wy, pomaga kierownikom ale też ma swoje zadania. Jesli ludzie poraz setny pytają o ta samą pierdołe to kazdego by cos trafilo. Bezsensowny dla mnie jest tu hejt na wszystkich bo czytajac te opinie to mam wrażenie ze w innych firmach my pracujemy. Blaganie oy przerwy, mobbing, wredni liderzy ? Serio ludzie? Serio ?. Atmosfera w pracy jest dobra, nikt nie musi blagac o przerwy. Uwazam ze skoro ktoś nie lubi swej pracy czas najwyższy ja zmienic. Może zmiana pokaze wam ze w każdej pracy sa plusy i minusy.
3
Zxxcbnnmmm 2017-05-21 09:11
Serio? Serio Paulina? Widać, że jesteś kolejną dobrą przyjaciółką liderów i ty widocznie możesz również więcej niż inni.
Żałosne jest, kiedy piszesz, że atmosfera w pracy jest dobra, skoro 90% osób mówi, że jest inaczej. Ty naprawdę tego nie widzisz? Czy masz takie układy z liderami, że nie chcesz tego widzieć?
Poza tym podkreślamy to od początku. Wymagamy SZACUNKU od innych pracowników, a nie gnojenia.
A co do wyrażania opinii w cztery oczy, to nie pamiętasz jak ponad rok temu dwóch kolegów wyleciało z pracy? Myślisz, że za co?
Spójrz obiektywnie na cały system. A nie tylko na swoją WIP grzędę.
4
paulina 2017-05-21 09:18
Zlota zasada, zyj dobrze z innymi oni dobrze beda zyc z Toba. To sie dotyczy każdej relacji. A obsmarowywanie kogos na forum publicznym jest slabe.
1
Koleżankazpracy 2017-05-21 09:36
Dziewczyno z choinki się chyba urwałaś ?!
Nie ma mobbingu?!!! Nie trzeba błagać o przerwy ?!!!o zamiany w grafiku nie trzeba pisać idiotycznego "podania" ?!!!
No po prostu żenujące bzdury!!!!
I tak !! Liderka po zwróceniu grzecznie uwagi zaczęła mnie obgadywać do kierowniczki i niszczyć psychicznie!!!
Pewnie że można zmienić pracę a taką nawet trzeba !! Ale to że jeszcze ktoś jej nie zmienił i zadaje pytania żeby mimo wszysko dobrze wykonywać swoje obowiązki nie znaczy że ma boskie przyzwolenie na poniżanie ludzi!!!!
5
asdasd 2017-05-21 16:49
Z tymi przerwami to akurat od pół roku do kierowników trzeba chodzić i "wrzucisz na przerwę?". Nie jest to błaganie ale jednak głupio tak przychodzić co 1-2 godz. Jeżeli chodzi o wypłaty to jest masakra, szukają byle powodu aby obniżyć premię (oceny). No i najśmieszniejsza rzecz to te maile "motywujące", albo na spotkaniu z kierownikiem oglądaliśmy film jak to Schwarzeneger zdobył swój cel. Haha, poważnie? Moim celem ma być niby najwyższa sprzedaż, żeby ludzie u góry mogli sobie iPhony kupować, a ja miał 1600 zł co dziesiąty dzień miesiąca? Nie no ale z tym filmem o Schwarzenegerze to dali popis XD jeden miał cel aby zostać aktorem a Ty masz mieć cel aby wyrobić target w kołchozie XD No ale jacy kierownicy taka motywacja.
5
nibyminipocieszne psychomaterionety 2017-05-21 17:21
mimo hejtu pozdrawiam osoby prowadzące zmianę na froncie. szczególnie panów kandydatów-fajnie że jesteście i można na was liczyć, nawet gdy nie prowadzicie zmiany. Nigdy nikt z nich nie odmówił mi pomocy
3
Please be sure to spell Ann without e 2017-05-22 01:07
E to nie jest tak źle, wychodzi na to, że masz miesięcznie 4800zł, skoro masz 1600zł co dziesiąty dzień miesiąca:)
A odnośnie filmu motywacyjnego i w ogóle pogadanki z rzeczonym kierownikiem, to nie chodziło mu o to, żebyś wyrabiał cel w kołchozie, tylko o to, żeby z każdej jednej posady wyciągnąć maksimum tego, co możesz, czyli jak najwięcej się nauczyć i jak najlepiej robić to, co masz robić, a potem IŚĆ DALEJ i się rozwijać. Wręcz było mówione, że przecież nikt z nas nie będzie całe życie konsultantem. Nikt ci nie broni zostać tym człowiekiem na górze, który sobie kupuje iPhony (aczkolwiek z rzeczoną pensją 4800 i ciebie już teraz na jabłuszko stać).
Asdasd 2017-05-22 08:27
Czemu mam pracowac najlepiej skoro ludzie postawieni wyzej tego nie robia? Wieczne problemy z reklamacjami, logistyka, brak wiedzy u kierowników. To tylko konsultanci maja dawac z siebie 100% tak?:)
3
DJ 2017-05-22 17:53
oho, zaczynają kasować ;))) cenzura EURO działa ;)
Koralgol 2017-05-22 17:53
Ludzie, a może by tak hejty na sobie wzajemnie odstawić na bok? Konsultant vs lider... Oni są takimi samymi pracownikami jak my, to tak samo konsultant tylko czasem prowadzący zmianę. Fakt, że niektórzy czasem zachowują (zachowywali) się nie fair, ale to można wyjaśnic sobie w oczy co komu nie leży. To nie kierownik, któremu nie możesz wprost powiedzieć co Ci nie pasuje.
Nie obrzucajmy się wzajemnie błotem, bo tym się nic nie wskóra.
Wszyscy chcemy żeby pracowało nam się lepiej, za godne pieniądze - po to się tu wypowiadamy.
Konsultanci niech trzymają się razem, tyle nam zostało, mówmy wszyscy jednym zdaniem, moze wtedy coś się zmieni.

Natomiast co do kierownictwa i ogółem kadry nad nami (wykluczając trenerów, ale włączając Pania JM) i sposobu "motywacji"... Tutaj niestety nic dobrego powiedzieć nie jestem w stanie.... Wszystkie wypowiedzi powyżej są zgodne z prawdą. Może żeby coś się tutaj poprawiło, należałoby najpierw zająć się nimi. Zweryfikować poziom wiedzy (bądź jej całkowity brak), uniemożliwić wprowadzania "genialnych" pomysłów, które niszczą cała strukturę CC, oraz spojrzeć im w portfel i zadać sobie pytanie - za co Ci ludzie tyle zarabiają, skoro to my wszystko odwalamy. Każdy z nas tutaj pracujących mógłby być kierownikiem, każdy potrafi powiedzieć drugiemu, że musisz być sprzedawca, a nie "rejestratorem" zamówień, każdy z nas potrafi zrobic tabelkę z wynikiem, każdy z nas potrafiłby zrzucić ze statusu czerwonego na zielony, a poza tym każdy z nas (dłużej pracujących) ma wiedzę na temat tej pracy o 80% większą od kierownictwa, które zarządza obecnie.
Więc najpierw trzeba by było zacząć od "gnijącej" sfery, żeby było nam wszystkim lepiej. Szczególnie od terrarium w którym siedzi "królowa".
3
Eurokasujekomentyokierownikach 2017-05-22 18:32
Moi mili komentarzy było już z 716 a teraz jest 709 sprawdzam jakich brakuje no i.... okazuje się, że pani od "jakości " chyba zainterweniowała. Bo to o niej wpisów brakuje. Szkoda, szkoda, bo kom. O stylu jej pracy był mistrzowski i zdobył dużo polubień. Cóż widać że Prawda w oczy zakuła!
Szkoda, że kierownictwo w warszawie nie widzi co ta osoba wyprawia i tu i we firmie. I teraz pewnie już nie zobaczy. a wystarczyło
Kurcze komentarzom zdjęcia zrobić :-)
1
@#$#/$ 2017-05-22 19:22
Brawo.jesteś na bieżąco.Mam nadzieję że nie tylko tu, bo inaczej współczuję .Nie szkoda Ci czasu?
2
Zostaw swoją opinię o Euro RTV AGD - Ostrowiec Świętokrzyski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro RTV AGD