logo Euro RTV AGD

Euro RTV AGD

Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie o Euro RTV AGD

Forza 2017-05-25 20:10
hmmm.... wielce dziwi mnie fakt, ze nikt jeszcze nie poruszył tematu "kolegi" z SI, lidera TO, który nie ma w sobie za grosz kultury. "wsparcie merytoryczne", które wzrokiem Cie zabija jak tylko widzi, że się zbliżasz, albo udaje, ze Cie nie słyszy, bądź odparskuje Ci po chamsku mimo że w stosunku do niego jesteś kulturalny. Człowiek o wielkim mniemaniu na temat swojej osoby. Ciekawe czy zdaje sobie sprawę z tego, że przez 90% ludzi pracujących w tym miejscu uważany jest za buraka i chama. Reszta liderów przy nim to potulne baranki. Żenujący człowiek.
23
Obcy vfh b gu66 i h 2017-05-26 09:31
Drogie Euro dlaczego okłamujecie ludzi na rozmowach rekrutacyjnych ??
21
Robert 2017-05-28 17:50
a co masz na myśli?
Admin 2017-06-01 22:22
co tu tak cicho?
MJ23 2017-06-02 14:25
Misiu, robimy targety :) nie ma czasu na goworki :)
4
LLE 2017-06-05 14:50
Przyspieszamy :)
3
Zmeczony 2017-06-05 21:12
Takie kolejki że nie ma czasu się po tyłku podrapac..
2
2017-06-08 13:17
Jutro wypłaty, już mi brakuje słów, żeby opisać ten dzień..
2
:) 2017-06-08 23:20
No w końcu zarabiasz w Euro :D
2
Euro 2017-06-09 15:06
Fala komentarzy po pensji za 3...2...1... ;)
telegrafistka 2017-06-11 19:02
na pewno nie podoba mi się obcinanie premii za UŻ i opiekę na dziecko...
6
Jak 2017-06-11 20:14
Euro RTV AGD radzi sobie całkiem dobrze, znacznie zwiększyła się sprzedaż i to będzie z korzyścią dla nas.
adam 2017-06-12 00:11
obroty rosną, ciężko się nie domyślić, PKB w Polsce w pierwszym kwartale wzrosło o 4%i zapewne wszystkie firmy handlowe odczuwają pozytywne tego skutki , a raczej skutki polityki PIS w postaci 500+, która od samego początku była ukierunkowana na pobudzenie gospodarki poprzez wpompowanie w nią ogromnej kasy. Dziwi mnie tylko, że są w firmie DO którzy nie maja za grosz pojęcia o tym co się dzieje w gospodarce i narzucają swoim KS i KSP własne poglądy polityczne (centralna Polska). W XXI wieku jest to niedopuszczalna praktyka. Mniejsza o większość, zadajcie sobie pytanie, czy w związku ze zwiększonymi obrotami otrzymujecie większe wynagrodzenia? jak są układane plany? realnie? czy więcej pracy oznacza dla was więcej pieniędzy?
3
Zenek 2017-06-12 16:06
Orientujecie się może ile zarabia kierowca,dostawca? I jak wygląda praca?
eve 2017-06-12 20:14
Jestem umówiona na rozmowe kwalifikacyjna i musze powiedzieć że byłam pełna optymizmu. Jednak po przeczytaniu tych opinii i kłotnii, jestem przerażona. Jest w ogole sens isc na tą rozmowe ?
4
Doradca 2017-06-12 22:40
Osobiście odradzam.
5
BŁAZEN STAŃCZYK 2017-06-18 20:31
w CC znów rekrutują<BEKA>
9
Ja 2017-06-19 20:45
Nom stop rekrutują bo ciągle ktoś odchodzi. ..
8
Dziewczyna Szamana 2017-06-20 07:34
Mireczki jak premie? Jak nowy system motywacujny? Pani Meduza znowu Wam oczy zamydlila? Mial byc juz od lipca wprowadzany a tu cicho sza...
3
Pracus 2017-06-20 09:05
Nie zauważyłem żadnej zmiany póki co... czekamy do 10 lipca ....
Norma 2017-06-20 10:33
Jestem zainteresowana pracą w dziale kadr i płac. Czy to jest oferta aktualna, może ktoś mi podpowie parę informacji?
hehe 2017-06-20 23:43
Wyjdzie jak zawsze. Czekamy do 10 lipca.
hehe 2017-06-20 23:43
Wyjdzie jak zawsze. Czekamy do 10 lipca.
LLE 2017-06-21 15:00
Z tego co pamiętam, jakies 2-4 tyg przed wielkanocą Królowa Śniegu zrobila spotkanie na którym opowiadala, że zmiany bedą jeszcze przes świętami albo zaraz po :) Jak to mówił klasyk, nikt wam tyle nie da co ja naobiecuje ;)
8
heh 2017-06-21 19:46
Trafione w sedno !
1
Jak 2017-06-23 18:51
Czy jesteście pewni, że o Euro RTV AGD nie można napisać pozytywnej opinii? Czy jest tak źle? Śledzę forum i widzę, że negatywne oceny pochodzą od kilkunastu osób a firma zatrudnia dużo, dużo więcej.
nick 2017-06-23 22:48
Ryba psuje się od głowy... W przypadku Lublina od Ameby.
8
Gosc 2017-06-27 15:56
Ja mogę powiedzieć coś pozytywnego ! Coraz więcej jest nowych pracowników, kto ma szansę na znalezienie czegoś nowego to odchodzi ale mimo wszystko pracujący tu ludzie (konsultanci) tworzą świetną ekipę!
2
Fgtewsxjj 2017-06-28 07:35
Chyba kilkadziesiąt ????
Zapraszamy przyjdź popracuj i sam oceń! ????
4
Xyz 2017-06-28 23:55
Otóż to! Nie ma wśród bliższych i dalszych mi konsultantów , takich którzy pozytywnie wypowiadaliby się o tej firmie . Wielu czeka do 10 aby zobaczyć co wyjdzie z tych hucznie zapowiadanych zmian...
7
Budyń z ziemniaka 2017-06-29 09:42
Pozytywne opinie masz tutaj: http://karieraweuro.pl/strona/nasze-historie

To nie jest tak ze wszyscy ludzie w euro nie lubia swojej pracy, to raczej kwestia tego co dzieje sie w CC w lublinie. Smutne jest to, ze kierownictwo w warszawie reaguje wstawiajac takie teksty marketingowe i udajac ze nic sie nie dzieje.
Kazda osoba, ktora odchodzi z pracy dostaje do wypelnienia ankiete do wypelnienia, gdzies one musza trafiac, dodatkowo czesto do lublina przyjezdzaja ludzie z si warszawa i tam tez sie ktos przenosil, wiec sytuacja jest znana... Ale skoro cc w euro przynosi zyski to po.co.przejmowac sie takimi drobnostkami jak opinia o firmie, prawo pracy czy jakosc obslugi.

Zeby dodac cos pozytywnego powiem, ze podobno w sklepach i centrali pracuje sie znacznie lepiej :)
A dzieki takim dziwnym godzinom pracy, mozna latwiej chodzic na rozmowy o prace ;)
8
są śmiechami 2017-07-01 21:08
Contact Center Lublinie ? Straszny kołchoz tj. duża rotacja pracowników, pensja niższa niż na kasie w dyskoncie,kiepskie szkolenia, niekompetentni kierownicy, którzy generalnie olewają swoich podwładnych. Trzymajcie się od tej pseudo-biurowej pracy z daleka! Nie polecam!
14
Jak 2017-07-06 21:57
Jak ktoś bardzo będzie chciał dokopać firmie to znajdzie jakiś problem i wypisuje bzdury. Trzeba pracować i tyle!
1
AleBzdura 2017-07-07 19:15
Co tutaj napisane wyżej przez Koleżanki i Kolegów jest bzdura?
7
10tego 2017-07-10 14:12
Jak po wypłatach? :D
tomek 2017-07-11 13:44
Jak zazwyczaj wyglądają zmiany dla kierowników? Robią cały czas po 12h?
Zdzichu 2017-07-12 08:40
Powiem Tak pracowałem 2 lata także myślę że już co nieco mogę powiedzieć , ogólnie więcej nerwów nic to wszystko ważne , dla kierownictwa nie liczysz się w ogóle i tak jest w każdym sklepie , jedynie co się liczy to obrót od sprzedaży , mydlą Ci oczy o podwyżkach ja przez 2 lata nie dostałem żadnej a byłem Doradcą klienta potem Menegerem :) a przepraszam dostałem za to 100 zł brutto czyli 80zł na rękę co w ogóle nie jest odczuwalne przy wypłacie bo i tak musisz dorobić do najniższej krajowej po 3 miesiącach pracy ( pierwsze 3 miechy masz 1600zł na reke netto ) potem masz 1400 brutto czyli 600zł musisz sobie dorobić do najniższej krajowej a dopiero lecisz na premie czyli tak jak byś był na własnej działanoścci jak latasz za klientem to wylatasz swoje i te 2000zł na rękę dostaniesz ale jak nie zaczniesz latać od 1 -szego danego miesiaca to zapomnij , Musisz sprzedawać towar wyprzedażowy + pełno akcesori do tego + przedłużone gwarnacje + usługi :) czyli ktoś jak przyjdzie po Telewizor to najlepiej jak by wyszedł z takim co ty musisz go sprzedać , z kable, z uchwytem , z listwą , z przedłużoną gwarą itp czyli Tv kosztuje 2 tys a klient powinien zostawić u ciebie 3,5 tys :) Takie jest podejście Euro , Ogólnie Ludzie odchodzą i wolą pracować w spokoju jako mrówki na produkcji taka jest prawda , rotacje ogromne , czasami nowy pracownik po paru dniach już odchodzi no i + zryte berety ludzi nam nami :) XXI wiek a myślą że ludzie są zacofani :) Pozdrawiam
9
Molekuł 2017-07-13 13:01
Pracuję już sporo lat i wiem, że podwyżki to nie jest obowiązek firmy a jedynie argument do motywowania do lepszej mobilizacji i lepszej pracy pracowników. Nie wszyscy na nią zasługują ale to dobrze świadczy o firmie.
2
cigarety 2017-07-13 22:13
@Molekuł- gratuluje! to był chyba najglupszy komantarz na tej stronie, wróc najglupszy komentarz ostatnich 6 stron, wiecej nie dalem rade przeczytac.
jestes z dzialu HR czy kadry kierowniczej w euronecie?
8
Jakość 2017-07-18 22:40
Euro RTV AGD to na tyle duża firma , że mają swoje ustalone reguły funkcjonowania. Nie mogą sobie pozwolić na obniżanie standardów ponieważ mogłoby to bardzo pogorszyć ich pozycje w branży. Nie wiem dlaczego narzekacie ale ja chwalę sobie taka pracę.
2
JJ 2017-07-22 00:01
Tak, lepsze traktowanie pracowników obniży pozycję EURO w branży !
Zastanów się co ty wypisujesz pajacu z HR
4
Pracownik 2017-07-23 11:36
Pracuję w firmie i widzę jak niektórzy lekceważą sobie swoje obowiązki, tylko obserwują czy nikt nie pilnuje. To są pracownicy, którzy nic sobie nie robią z faktu, że oszukują firmę i innych kolegów. Firma musi takich dyscyplinować bo inaczej to będzie źle.
1
ex-pracownik 2017-07-23 14:30
@ pacownik.-pracujesz chyba, ale w dziale HR . Pracowałem w tej firmie w Contact Center i jedynymi osobami, którzy lekceważyli swoje obowiązki byli kierownicy. Niekompetentni, z mocno rozczeniowym stosunkiem do pracowników, zupełnie zamknięci na uwagi i sugestie, nieobecni. Moim zdaniem ludzie z przypadku albo z nadania. Śmiem twierdzić, że nie znali nawet dobrze systemu MG, na którym pracuje/pracował dział SI. Nie widziałem żadnego szarego pracownika, który w jakikolwiek sposób lekceważyłby swoje obowiązki a i tak zwalniali ludzi bardzo szybko i bez podania konkretnego powodu. Nie wiem jak sprawa wygląda w sklepach stacjonarnych, ale podejrzewam, że nie jest tez za różowo.
8
Ptysiu 2017-07-25 19:06
WITAM,
Moje pytanie dotyczy pracy na ratach. Jak to wygląda na prawdę? Bo jeśli chodzi o rozmowę to zapowiada się dobrze, chociaż martwi mnie to 1400 brutto (po 3 miesiącach) to jest w ogóle zgodne z prawem? I jak z socjalem bo na rozmowie nie było o tym słowa a pytanie zostało zbyte milczeniem.
1
Milenka 2017-08-03 10:38
Pracę w handlu trzeba poprostu lubić. Handel to ciężka praca do tego trzeba znosić bardzo trudnych klientów ale ja bardzo to lubię i daję sobie dobrze radę.
DD 2017-08-10 19:09
Jak tam dostaliście w końcu jakieś podwyżki ? :)
Bo jak bylem na rozmowie kwalifikacyjnej we wrześniu 2014 r to słyszałem, ze podwyżki maja być regularnie. Jakas regularność w tym była bo nigdy podwyżki nikt nie dostał :D
Natalia 2017-08-11 14:08
@ex-pracownik - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Euro RTV AGD? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)? Czy pracodawca dopuszcza elastyczne godziny pracy? Te merytoryczne informacje będą cenne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
2
Jamnik 2017-08-16 12:32
Pisanie na siłę negatywnej opinii nie poprawi samopoczucia!
lino 2017-08-17 08:46
Też mnie interesuje system pracy w Euro (zmiany, godziny czy elastycznie się ustawia). Jestem studentem niestacjonarnym, dostałem ofertę i po prostu zastanawiam się czy nikt nie będzie mi robił problemów że mam zjazd sobota-niedziela, potem w sesji na egzamin itp.
ja 2017-08-18 20:47
będą robili problemy
Zostaw swoją opinię o Euro RTV AGD - Ostrowiec Świętokrzyski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro RTV AGD