logo Euro RTV AGD

Euro RTV AGD

Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie o Euro RTV AGD

Jaki 2017-05-23 09:03
Czy tylko narzekać potraficie a może by tak ktoś napisał co słychać w firmie? Czy coś nowego wydarzyło się? Nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy a mianowicie jak to jest, ja pracuję i nie widzę wielu rzeczy a wy widzicie wszystko!
1
???? 2017-05-23 09:57
Po co chesz wiedzieć co nowego sie wydarzyło skoro ponoć tu pracujesz?? to chyba powinieneś być zorientowany co i jak. Chyba ze pracujesz 2 tyg to moze i nie ogarniasz
jak to? 2017-05-23 09:58
Po co chesz wiedzieć co nowego sie wydarzyło skoro ponoć tu pracujesz?? to chyba powinieneś być zorientowany co i jak. Chyba ze pracujesz 2 tyg to moze i nie ogarniasz
bekazlublina&euro 2017-05-23 17:56
ktos pisał, ze informował lubelskie media o praktykach w Euro , i co? Jakos nie widzę żadnego artukułu:)Lubelskie gazety codziennie piszą za to o jakimś spruchniałym drzewie na Placu litewskim , które nazywaja baobabem.
2
Niestety 2017-05-23 19:12
Tak, to ja pisałem. Niestety bez żadnego odezwu z żadnej z gazet. Cisza totalna.... Widać euro ma swoje wtyki wszędzie. Jak ktoś wcześniej napisał - nie bez powodu jak zakładali tu cc wszystkie dzienniki pialy z zachwytu.
Poza tym jakby ktoś mnie wsparl i ludzie zaczęliby też pisać, moze cos by to dało. Widać jednostka nie ma szans.
4
Król 2017-05-24 10:55
W sumie racja. Ryba psuje się od głowy.
6
poinfomowana 2017-05-24 11:47
@Niestety- z tego co wiem to jeden z kierowników z CC EURO pracował(a) w CC Alior Banku, które kilka lat temu było zdrowo obsmarowane przez jedną lubelską gazetę. Nie wydaję mi się aby w Euro było lepszym pracodawcą . Widocznie są jakieś układy towarzyskie z dziennikarzami, albo taki tekst nie pasowałby do wizerunku Lublina -"miasta sukcesu", trudno mi to wyjaśnić. Kiedyś bili się o takie tematy jak mobbing, złe warunki pracy- Ąlior, infolinia Orange, Auchan sporo tych tekstów przewinęło się w ostatnich latach, może teraz wola pisać i jakiś drzewach,deptakach, Ikei i meczach.

5
QLALEFHlhgeflJDS 2017-05-24 13:00
To z pewnością szwindel, że media nie interesują się tym że musicie prosić o przerwę 5 minutową a lider się nie uśmiecha.
Zachowujecie się jak klienci odgrażający się że obsmarują euro w gazetach.
Ale teorie spiskowe zacne.
1
Bert 2017-05-24 15:16
Słuchajcie powiedzcie czy faktycznie da się tyle wyciągnąć w euro na słuchawce?
2,5 - 3,5 ??

Może to ktoś potwierdzić ?
mmmmm 2017-05-24 15:20
A to ludzie którzy tam pracują i ,,zarządzają'' miejscem nie tworzą ,,Euro'' ?
Budyń z ziemniaka 2017-05-24 17:46
Pensje w euro sa różne, na sprzedazy 1700-1900, na obsludze zamowień większość osób zarabia 1500-1700. Ale dostaniesz tyle pod warunkiem, ze nie bedzie nieobecnosci żadnych, za uż jest -100zł, a w przypadku l4 możesz dostać tylko podstawe, nawet przy zwolnieniu 3-4 dniowym.
4
poinformowana 2017-05-24 21:15
@Bert -kto ci takich bajek naopowiadał? zarobisz na początek ok 1600 zł netto a przy dobrych wiatrach premie typu 100 zł jak weźmiesz nadgodziny, ale musisz mieć perfekcyjne rozmowy :) Z dużym prawdopodobieństwem zwolnią cie po 3 miesiącach bo wymieniają 80% załogi po okresie próbnym dlatego ciągle są ogłoszenia o prace, rekrutują nonstop co kilkanaście tygodni. Cofnij się 5 stron wcześniej i poczytaj opinie ludzi których pozwalniali w styczniu i grudniu. próbuj sam się przekonasz;)
@QLALEFHlhgeflJD- nic nie muszę, zakończyłam kariere w waszym disneylandzie w 2016 roku i to był najgorszy pracodawca z jakim miałam do czynienia. Żyjesz w matixie, czas sie obudzić.
2
Bert 2017-05-24 21:29
no ale czy są osoby które przy spełnieniu kryteriów i nie korzystaniu z zwolnienia lekar. zarabiają te 2,5 czy 3 choćby na reke??
bo rozumiem że to co piszesz dotyczy części jakiegoś działu i słabych pracowników?
czy nie?
nigdy do słabych nie należałem ale to co wypisałeś to kwoty za małe..już zbaraniałem.
aedgadsgbsfbhgzsfd 2017-05-24 22:30
Nie
były pracownik 2017-05-25 00:20
Nikt Was nie będzie słuchał i respektował Waszych postulatów jeśli nie założycie związków zawodowych. poczytajcie o tym, jak tego dokonać i jakie korzyści może to wnieść oraz jakie immunitety to ze sobą niesie. Zachęcam. Mam porównanie.
2
Murzyn 2017-05-25 08:11
Wczoraj został opublikowany grafik na czerwiec w CC. I oczywiście jak co miesiąc pojawia się pytanie . Czym nasza firma kieruje się układając grafik 6 i 10 godzinny? Przy takiej ilości pracowników spokojnie udałoby się ułożyć grafik po 8 godzin jak w każdej firmie tego typu szanującej swoich pracowników... ale przeciez my murzyni mozemy pracowac kilka dni pod rzad po 10 godz... a Tak naprawde 6 godzinne zmiany wcale tego nie wynagrodza..
8
Ooo 2017-05-25 08:14
Myślę że znajda sie pracownicy zarabiajacy takie kwoty... można ich policzyć na palcach jednej ręki... koledzy z Ukrainy
1
MJ23 2017-05-25 08:40
A kto Ci zabrania nauczyć się rosyjskiego/ukraińskiego?
Егор 2017-05-25 08:47
Jestem z Ukrainy. Zarabiam więcej.
Budyń z ziemniaka 2017-05-25 09:31
Kwoty jakie podaje, to są średnie zarobki, a nie ludzi kiepsko pracujących. Ale trzeba wziać pod uwage to, ze premia jest uznaniowa i może sie okazać, że będziesz mieć wyrobione wszystkie wskaźniki na 150%, a i tak zarobisz 1600zl i nie dostaniesz żadnej konkretnej informacji dlaczego.
To je Euro, tego nie zrozumisz
5
Bert 2017-05-25 10:33
Czyli ile? Tak średnio podaj

To za znajomość języka dokładają?
poinformawana 2017-05-25 13:52
@Bert - ja juz cie napisałam ile zarobisz a ty dalej wierzysz w bajki:)
jesli znasz biegle rosyjski to mozesz obsługiwać klientów z zamówieniami tax-free ( dowiedz sie co to jest bystrzaku) czyli tych z poza UE.
Problem w tym, że obsługują to głównie Ukrainki i faktycznie oni/one moga liczyć na premie i zarobić więcej. Kiedyś w tej sekcji było 6-10 osób i wątpię, żeby ciągle potrzebowali nowych( nie pracuje w tym kołchozie od kilku m-cy wiec może coś się zmieniło).Jeśli trafisz po szkoleniu np. do SI to z dużym prawdopodobieństwem będziesz tyrać za 1600 zł netto( to na pewno się nie zmieniło) i z dużym prawdopodobieństwem zakończysz karierę po 3 miesiącach(to, ze jesteś "dobry" nie ma żadnego znaczenia bo kompetencje, pracowitość i sumienność nie są cechami, które są jakoś specjalnie cenione w tej firmie).
9
Ooo 2017-05-25 14:30
Poprostu odpowiadam na pytanie czy jest możliwość zarobienia wyżej wskazanej kwoty... nic nie mam do kolegow z ukrainy jednak nasi rodacy obsługujący kolejkę RUS takich kwot nie zarabiają.
2
Berr 2017-05-25 16:45
Właśnie znam rosyjski.
Wtedy mogę liczyć na ile?(tak pi razy drzwi )
Te kwoty o których piszecie to bardziej sugerują że to raczej jakakolwiek praca dodatkowa..........
Kolega 2017-05-25 18:33
Co do grafiku zmiany 10 godzinne to tylko na FL , na Si przeważają zmiany po 8 godzin.
Forza 2017-05-25 20:10
hmmm.... wielce dziwi mnie fakt, ze nikt jeszcze nie poruszył tematu "kolegi" z SI, lidera TO, który nie ma w sobie za grosz kultury. "wsparcie merytoryczne", które wzrokiem Cie zabija jak tylko widzi, że się zbliżasz, albo udaje, ze Cie nie słyszy, bądź odparskuje Ci po chamsku mimo że w stosunku do niego jesteś kulturalny. Człowiek o wielkim mniemaniu na temat swojej osoby. Ciekawe czy zdaje sobie sprawę z tego, że przez 90% ludzi pracujących w tym miejscu uważany jest za buraka i chama. Reszta liderów przy nim to potulne baranki. Żenujący człowiek.
20
Obcy vfh b gu66 i h 2017-05-26 09:31
Drogie Euro dlaczego okłamujecie ludzi na rozmowach rekrutacyjnych ??
13
Robert 2017-05-28 17:50
a co masz na myśli?
Admin 2017-06-01 22:22
co tu tak cicho?
MJ23 2017-06-02 14:25
Misiu, robimy targety :) nie ma czasu na goworki :)
3
LLE 2017-06-05 14:50
Przyspieszamy :)
2
Zmeczony 2017-06-05 21:12
Takie kolejki że nie ma czasu się po tyłku podrapac..
1
2017-06-08 13:17
Jutro wypłaty, już mi brakuje słów, żeby opisać ten dzień..
1
:) 2017-06-08 23:20
No w końcu zarabiasz w Euro :D
1
Euro 2017-06-09 15:06
Fala komentarzy po pensji za 3...2...1... ;)
telegrafistka 2017-06-11 19:02
na pewno nie podoba mi się obcinanie premii za UŻ i opiekę na dziecko...
3
Jak 2017-06-11 20:14
Euro RTV AGD radzi sobie całkiem dobrze, znacznie zwiększyła się sprzedaż i to będzie z korzyścią dla nas.
adam 2017-06-12 00:11
obroty rosną, ciężko się nie domyślić, PKB w Polsce w pierwszym kwartale wzrosło o 4%i zapewne wszystkie firmy handlowe odczuwają pozytywne tego skutki , a raczej skutki polityki PIS w postaci 500+, która od samego początku była ukierunkowana na pobudzenie gospodarki poprzez wpompowanie w nią ogromnej kasy. Dziwi mnie tylko, że są w firmie DO którzy nie maja za grosz pojęcia o tym co się dzieje w gospodarce i narzucają swoim KS i KSP własne poglądy polityczne (centralna Polska). W XXI wieku jest to niedopuszczalna praktyka. Mniejsza o większość, zadajcie sobie pytanie, czy w związku ze zwiększonymi obrotami otrzymujecie większe wynagrodzenia? jak są układane plany? realnie? czy więcej pracy oznacza dla was więcej pieniędzy?
2
Zenek 2017-06-12 16:06
Orientujecie się może ile zarabia kierowca,dostawca? I jak wygląda praca?
eve 2017-06-12 20:14
Jestem umówiona na rozmowe kwalifikacyjna i musze powiedzieć że byłam pełna optymizmu. Jednak po przeczytaniu tych opinii i kłotnii, jestem przerażona. Jest w ogole sens isc na tą rozmowe ?
Doradca 2017-06-12 22:40
Osobiście odradzam.
2
BŁAZEN STAŃCZYK 2017-06-18 20:31
w CC znów rekrutują<BEKA>
3
Ja 2017-06-19 20:45
Nom stop rekrutują bo ciągle ktoś odchodzi. ..
3
Dziewczyna Szamana 2017-06-20 07:34
Mireczki jak premie? Jak nowy system motywacujny? Pani Meduza znowu Wam oczy zamydlila? Mial byc juz od lipca wprowadzany a tu cicho sza...
2
Pracus 2017-06-20 09:05
Nie zauważyłem żadnej zmiany póki co... czekamy do 10 lipca ....
Norma 2017-06-20 10:33
Jestem zainteresowana pracą w dziale kadr i płac. Czy to jest oferta aktualna, może ktoś mi podpowie parę informacji?
hehe 2017-06-20 23:43
Wyjdzie jak zawsze. Czekamy do 10 lipca.
hehe 2017-06-20 23:43
Wyjdzie jak zawsze. Czekamy do 10 lipca.
LLE 2017-06-21 15:00
Z tego co pamiętam, jakies 2-4 tyg przed wielkanocą Królowa Śniegu zrobila spotkanie na którym opowiadala, że zmiany bedą jeszcze przes świętami albo zaraz po :) Jak to mówił klasyk, nikt wam tyle nie da co ja naobiecuje ;)
3
heh 2017-06-21 19:46
Trafione w sedno !
Zostaw swoją opinię o Euro RTV AGD - Ostrowiec Świętokrzyski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro RTV AGD