brak logo

Ewa-Dekor

Poznań

Opinie o Ewa-Dekor

marcin 2014-05-30 16:22:50
Jakby ktos cos jednak wiedział, to prosiłbym o opinię, materiały dekoracyjne zrobiły na mnie wrazenie, dlatego dodam temat do śledzonych.
MKJ 2014-06-09 13:29:43
To bardzo ciekawe. Zajrzałam tutaj, ponieważ kiedyś starałam się o pracę w tej firmie i było dużo negatywnych komntarzy które niestety zostały usunięte. Dziś niestety ja muszę napisać, że żałuję, że nie posłuchałam. Otóż niestety normą w tej firmie są proponowane darmowe dni próbne(usunięte przez administratora) oraz niestety ale warunki są złe(nie ma potrzebnego sprzętu). ( usunięte przez administratora )
8
kuzin 2015-01-30 19:05:23
także nie widzę nic dziwnego w dniach próbnych. Byłem teraz w dwóch podobnych pracach i tak naprawdę człowiek na początku często nie wie co ma robić i w co ręcę włożyć. Takiemu mają płacić ? przecież to żadna pomoc dla firmy, a raczej obicążenie innych pracowników którzy muszą tłumaczyć takiemu komuś co i jak
1
duszka 2015-03-31 22:26:16
Dni próbne przecież nie są tylko na rękę pracodawcy ale i pracownikowi tez, bo ma szanse zupełnie bez jeszcze zobowiązań pójść do pracy i sprawdzić się czy to odpowiada czy nie. A jeśli nie to po prosru zrezygnować z danej roboty bez konsekwencji, Więc jeśli Ewa- Dekor oferuje takie dni próbne to jest porządną firmą liczącą się z pracownikiem
Tralalalalalala 2015-06-11 00:33:38
W tej firmie są BEZPŁATNE BEZ UMOWY "dni próbne" - to wbrew prawu. Wg Pani, Pani Ewo K. (logująca się jako kuzin i duszka) coś takiego świadczy dobrze o firmie?
Chyba nie.
Też tu kiedyś pracowałam i wspominam fatalnie.
W pracy, w której jestem obecnie, miałam PŁATNE DNI PRÓBNE.
8
wrzeciono 2016-01-21 10:44:45
duza rotacja pracownikow mowi sama za siebie. nie polecam, pani ewa ma zachwiania osobowosci i zaburzenia psychiczne. w jednej chwili jest slodka jak landrynka,a w kolejnej zamnienia sie w oprawce z obozu koncentracyjnego. nie ogania rzeczywstosci. watpie,aby logowala sie i pisala tutaj pod roznymi nickami,bo pewnie by na to nie wpadla-jak juz to jej rodzina ;) praca racej dla osob zdesperowanych,bo nikt inny tam nie wytrzyma dluzej niz 3 dni
8
viki655 2016-03-09 09:45:52
Witam pracowałam w tej firmie w ubiegłym roku przez 2 tygodnie,i z swojego doświadczenia mogę szczerze odradzić pracę w tej firmie.Szefowa na początku dużo obiecuje lecz przy podjęciu pracy wszystko się zmienia, nie dość że nie podpisała umowy o pracę mimo że dokumenty dostarczyłam tydzień przed przyjściem to jeszcze nie rozliczyła się za przepracowany okres.Pani Ewa nie dość że jest bardzo humorzastą osobą i ciągle chodziła naburmuszona to jeszcze okazała się oszustką ponieważ nie płaci za pracę.Szybko z tej firmy uciekać tak jak ja to zrobiłam.
8
ewaspadłazdrzewa 2016-03-09 23:44:32
pracodawcy nie zapominają, lecz celowo nie dają umowy, aby się wymigać od płatności. ja również pracowałam u ewy dekor. oczywiście nie spieszyła się z podpisaniem umowy, aż sama ją wydrukowałam i położyłam jej na biurku na drugi dzień, czekając aż podpisze. Nie ukrywam, że pomogły mi opinie na gowork, inaczej pewnie też zostałabym bez kasy, bo odeszłam po tygodniu. Viki, zgłoś to do PIP, na pewno masz jakieś dowody na to, że pracowałaś u Ewy Dekor, ale przedtem wyślij pani prezes ostateczne przedsądowne wezwanie do zapłaty, z potwierdzeniem odbioru. Powinno się udać.

Co do pracy w tej "firmie", to zdecydowanie odradzam. Opinie nie są wzięte z kosmosu. Jeżeli ktoś ma skłonności masochistyczne, lubi być obrażany i posądzany np. o to, że pani ewa źle zrobiłam przelew walutowy, to może będzie zadowolony z pracy u niej. Uwaga, bo na olx są nowe oferty, warto sprawdzić, co się mieści na Głogowskiej 425
5
Anna 2016-03-11 18:23:14
Cześć, jestem graficzką, trafiłam tu przypadkiem, "pracowałam" w Ewa Dekor za darmo przez 3 dni (na własnym sprzęcie bo Właścicielka nie dała firmowego) i na własnych programach. Póki pracowałam na próbę, Pani Ewa była miła i słodka, zapewniała o zatrudnieniu, później kiedy miałam zacząć tam pracę, przestała odbierać telefony. Oczywiście wszystkie złe opinie są w 100% prawdziwie. Tak na marginesie kiedyś tu zaglądałam i tych negatywnych opinii było 4x więcej, zostały usunięte, w tym moja poprzednia, więc dodaję ją drugi raz :P A dodaję ponieważ moja koleżanka też została przez firmę Ewa Dekor oszukana, a jest ona architektem.
5
ja antygona 2016-03-12 18:03:38
Darmowe dni próbne są przestępstwem, więc radzę zgłosić to do Inspekcji Pracy.
4
viki655 2016-03-15 10:42:52
Oczywiście Pani Ewa dostała wezwanie do zapłaty za pracę, nie ukrywam że osobiście też ją odwiedziłam,lecz zostałam potraktowana jak intruz "szefowa"była wręcz bezczelna i powiedziała że jeśli nie chcę u niej pracować i pokrzyżowałam jej plany bo akurat miała jechać na wakacje to mam zapomnieć o zapłacie za te 2 tygodnie,jak to przed stawiła naraziła się na koszta z powodu kolejnej rekrutacji.Co do dowodów czy tam pracowałam to całą korespondencje podpisywałam własnym nazwiskiem,lecz co to zmieni? Właścicielka jest niereformowalna lubi poniżać pracowników, obiecuje złote klamki,a nie ma nawet pozłacanych.Ja ze swojej strony mogę dodać że odradzam pracę i radzę poszukać w innym miejscu.
4
ewaspadłazdrzewa 2016-03-17 07:33:40
jak co zmieni? drukujesz print screeny z komputera z mailami i wszystko co masz, piszesz do pipy w jakich dniach pracowałaś, pokazujesz maile, smsy, od "derektorki", dowody wysłania pism, opisujesz sytuacje, że nie zapłaciła i naraziła Cię na straty moralne,bo znęcała się psychicznie i wysyłasz do PIP a nawet sądu pracy. nie poddawaj się!
2
misiojogi 2016-03-17 21:07:21
wydrukowac mozesz wszystko co sam napiszesz:P co to za dowod ;) nie rozumiem calosci, misiu z glogowskiej 425 ;)
ŚNIEŻKA 2016-03-18 15:37:23
to ta firma jeszcze funkcjonuje???? to przeiez sodmia i gomoria. nieporządek w dokumentach, bałgan w głowie prezesowej, ciągłe zmiany pracowników. spędziłąm tam trochę czasu i nie widziałąm, żeby sprzedała się choć jedna firanka. a szefowa??? do opinii poprzednikow mogę tylko dodać,że nie tylko jest złą i perfidną osobą, ale do tego bałągan w firmiejest odzwierciedleniem jej stanu umysłu
4
krolewnaSNIEZKA 2016-03-26 19:20:23
umowe o prace....hahahahahah..... zarty. ewa dekor obiecuje duzo, ale szybko zapomina o ustaleniach, nie mowiac juz o umowie.
4
viki655 2016-04-03 22:23:14
A na kogo maja spaść??? Przy tak dużej rotacji ludzi która tam pracowała i ma takie samo zdanie na temat właścicielki i panujących tam warunków, to chyba nie jest przypadek czy zmowa?Opinie o Pani Ewie i firmie jest dodawana od kilku lat i wszystkie podobne do siebie nasuwają te same wnioski, szefowa nie szanuje ludzi!!!To nie te czasy że można ludzi obrzucać błotem bo jest się pracodawcą,pozdrawiam woman i życzę w takim układzie samych takich pracodawców.
3
s 2016-04-11 09:28:56
Pracowalam u tej Pani przez 9 dni. Najgorsze 9 dni mojego zycia. Nigdy nie spotkalam sie z takim pracodawca jak ona. Wyzywala mnie od glupich, ze nie mam mozgu i ze takie osoby jak ja nie powinny sie w ogole urodzic. To jest kilka tylko rzeczy, ktore mi mowila. Nic nie zostalo mi wytlumaczone jak mam pracowac (jako dekoratorka okien, gdzie skonczylam dekoracje wnetrz). Wciaz tylko na mnie wrzeszczala, ze takie rzeczy jak tkaniny to juz powinnam wiedziec. Pracowalam dokladnie rok temu i mialam wielka traume przez ta kobiete, zeby gdziekolwiek wypowiedziec sie na jej temat. Definitywnie nie polecam. Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobing.
6
viki655 2016-04-11 10:35:18
Panie Tomku oczywiście że pracowałam w sierpniu 2015 i do dziś Pani szefowa nie miała zamiaru się rozliczyć za przepracowane godziny,proszę poczytać wcześniejsze moje opinie nie dostałam żadnego wynagrodzenia.Co do innych opini dodanych na temat Ewa Dekor są w 100% prawdziwe sama doświadczyłam dokładnie tego samego co inni,nie dziwie się że nikt tam nie chce pracować.
3
niedoszłapracownica 2016-05-06 23:30:20
Będą oferty, bo ja tam ostatnio bylam i wytrzymałam 2 dni... Nie będę się dawała poniżać i Wam też nie radzę!
6
cyklop 2016-05-06 23:55:16
2 dni? to widze ze prezesowa niezle sobie poczynia ;) a co sie stalo,ze tylko 2 dni? zdazylas podpisac umowe?
watpie,aby w cv liczylo sie doswiadczenie z ewy dekor. chyba ze do programu "uwaga" albo sprawa dla reportera ;)
4
niedoszłapracownica 2016-05-13 13:39:52
Dowiedzialam sie, że moja wiedza jest zerowa i nie zaplaci mi tyle, na ile sie umawialysmy, bo jestem za slaba. :P Nie chcialam tracic czasu - umowy nie zdazylam podpisac. Jak zrezygnowalam, to dzwonila do mnie jesczze dwa razy, nie odebralam - ciekawe dlaczego dzwonila? Zeby sie na mnie jeszcze wyzyc?
4
oena 2016-05-14 11:42:21
Tak, są już świeżutkie oferty, w marketingu :) Też się nacięłam jak negatywne posty były pousuwane i poszłam tam pracować parę lat temu :) Ale widzę już są świeże...
Podsumowując, jeśli ktoś trafił na Go Work, przeczytał opinie i mimo to poszedł tam pracować, to nie jest zbyt lotny :D
6
viki655 2016-05-30 17:52:08
Zaglądam tu czasami i zaczyna mnie przerażać że właścicielka niczego się nie nauczyła i nadal traktuje ludzi jak zero(mimo że wszyscy pracownicy uciekają od niej)Nie reformowalny babsztyl już widzę tę panikę zbliżaj się pora urlopu i trzeba jakiegoś kolejnego naiwniaka zatrudnić nie płacąc, a prezesowa musi wypocząć.Ludzie czytajcie opinie i wyciągajcie wnioski nic tu nie jest wyssane z palca Ewa Kostera to szefowa z piekła rodem !!!
2
kolejny pracownik 2016-06-13 18:53:53
Traktujmy innych tak, jak my byśmy chcieli być traktowani. Wszystkich. Ponieważ o klasie człowieka świadczy przede wszystkim to, jak traktuje ludzi.Świetne opinie na temat pracodawcy! Jak to wszystko wraca i na szczęście nie ginie. Sama nas oszukiwała, wyzywała, poganiała, pogardzała to teraz każdy wystawia opinię. Nie mam już nic wspólnego z tą firmą i na moje szczęście zdążyłam odejść w samą porę.Jak nisko może upaść pracodawca gdy nie ma klientów i ruchu Żal Żal Żal...!!! Beznadzieja!! Dorabianie się na młodych dziewczynach jest tak żałosne i podłe, że nie ma na to wytłumaczenia. Wg mnie to najgorsze miejsce do pracy, nie ma warunków! Odeszłam bo nie pozwoliłam sobie żeby szefowa na mnie krzyczała bez powodu codziennie i mówiła że jestem głupia i nie myślę kreatywnie i nie wyprzedzam jej myśli. A co to ja jestem ? Wielkie udawanie miłej przed innymi!! Już nawet pisać się nie chce na ten temat... ZERO
4
eheehe 2016-06-18 14:36:40
wizji? o jakiej wizji mowisz? ja nie jestem wizjonerem, zeby o wizjach rozmawiac. podpisuje umowe, wykonuje zadania, na ktore sie zgodzilam, podpisujac umowe, i otrzymuję zaplatę. ot, cala filozofia. mobbing, wrzaski i brak kultury prezesowej to gratis, na ktory sie nie godziłam i odeszłam.
5
echinacea 2016-06-18 14:40:32
2 razy??? wtf?!
koko euro spoko 2016-06-18 15:16:53
a ja jeszcze dodam, ze ewa dekor poczynia sobie nie tylko w swojej kanciapie na glogowskiej, ale także na drodze. bezczelnie jeździ jednokierunkową pod prąd, a kiedy brak jej miejsca na ulicy, wjeżdża na chodnik,nie patrząc, czy ktoś po nim nie idzie. jak widać, brak kultury i szacunku wobec wszystkich, nie tylko pracowników. karma kiedyś wróci
5
fika 2016-06-20 18:40:45
Ktoś tu chyba nie do końca czyta dodawane opinie,przecież w każdej jest wyraźnie napisane że każdy odszedł po zderzeniu się z rzeczywistością jaką zastał.Mimo obietnic i warunków pracy jaka była ustalana z właścicielką przed podjęciem pracy, pierwszego dnia "szefowa" zmienia zasady więc każdy ucieka, a przy tym poniża i obraża!!!Ja musiałam nawet zapytać tego babsztyla czy mogę iść do toalety,usłyszałam że toaleta i drugie śniadanie załatwia się w domu!!!
Szok Szok Szok....to już urąga praw człowieka wiadomo poszłam tam pracować a nie pic kawki lecz 8h bez picia i wc, słabe.Wytrzymałam tydzień i uciekłam z tego koszmaru.
7
verona 2016-06-21 08:09:08
oho, to chyba pociotek ewy sie znalazł, wizjoner ;) wszyscy tu ostrzegajacy innych ewnie chetnie posluchają o wizji ewy dekor ;) jaką ma wizje? zbudować firmą dzięki unikaniu wypłat dla pracowników? to coś chyba słaba to wizja, skoro pracownicy uciekają a klientów brak, skoro nawet superturbopralnie trzeba zawinąć,bo brak chetnych i do pracy, i do prania
2
Elaine 2016-06-23 01:05:18
A co, mamy jej przedstawiac zazalenia "pani Ewo pogadajmy o tym jak pani klamie i kradnie" jak ona nie odbiera telefonu? Ludzie albo sa zdesperowani i maja nadzieje ze dostana prace wiec z poczatku jakos wytrzymuja albo widza ze opinie sa prawdziwe i odchodza.
Mam pytanie, Ty jak masz nie podpisana umowe z pracodawca kretaczem to lazisz za nim miesiacami by laskawie znalazl chwile by porozmawiac o zastrzezeniach czy wystawiasz opinie na Gowork i szukasz nowej pracy?
3
mała mi 2016-07-15 12:59:58
"bylam w sklepie, przypadkiem slyszalam rozmowe wlascicielki z pracownikami. tak byla zaaferowana krytykowaniem ich,ze nawet mnie nie zauwazyla. nieuprzejma i arogancka. taka postawa klientow nie zdobedzie. wspolczuje pracownikom" - to komentarz jednej z klientek na Facebooku Ewy Dekor. :)
5
quidam 2016-07-18 20:14:39
ewa wystawia oferty pravy na olx. i chyba złowiła nowa ofiare, bo na fb są nowe posty;) ciekawe, kiedy przyszła była pracownica pochwali się jak było :D
1
katastrofa 2016-08-22 15:20:37
Totalnie nie polecam! Cały czas trzeba być pod telefonem - nawet w dni, które ustalone były jako wolne, szefowa dzwoniła do mnie, żebym przyjechała, bo trzeba było coś zrobić. Totalny brak grafiku, wszystko ustalane na ostatnią chwilę i odwoływane. Jeśli chcecie podjąć tu pracę zalecany jest brak życia osobistego. Zgodnie z tym, co pisały inne osoby - umowa nie została mi dostarczona przez 5 tygodni. Zostałam poinformowana, że wypłata będzie wypłacona po przepracowaniu pełnego godzinowo etatu, czyli ok 170 godzin - oczywiście nie było możliwości wypracowania tylu godzin w ciągu kalendarzowego miesiąca, pomimo pracujących weekendów. Dlatego po 5 tygodniach odebrałam pieniądze i już się nie pojawiłam w miejscu pracy. Wielokrotnie wspominałam, że dojeżdżam komunikacją miejską - sam dojazd zajmował mi dwie godziny w obie strony, o czym szefowa doskonale wiedziała i kazała mi przyjeżdżać na 3-4 godziny dziennie. Z poprzedniej pracy zwolni łam się tylko dlatego, że obiecywano mi tu możliwość rozwoju i lepszą pensję - przy wypłacaniu wynagrodzenia oczywiście stawka uległa zmniejszeniu a widoki na rozwój to chyba było przenoszenie mebli. Totalny bałagan w sprawach papierkowych, szefowa jest niezdecydowana i szybko zmienia zdanie. Grafik oczywiście jest elastyczny - w złym tego słowa znaczeniu. Atmosfera napięta i często nieprzyjemna. Masakracja pełną parą.
4
wojtek 2016-08-26 00:22:40
olx- za kazdym razem na inne stanowisko ;) rekrutują specjaliste od marketingu, projektanta wnetrz, pracownika biurowego etc. a w efekcie chodzi o otwieranie i zamykanie sklepu, opłacanie faktur i alimentów dla wnusi, zamiatanie dywanów (o tak, po co komu odkurzacz?), przenoszenie mebli i sprzedawanie nieprawdziwych informacji potencjalnym klientom, jakoby "fachowcy" zaprojektują wystrój za darmo oraz wysluchiwanie smętków i żałości prezesowej, która utrzymuje sklep, w którym od 5 lat nic się nie sprzedało. żenada i żal
w koncu wypowiedziałą się nowa była pracownica;)? za pozno sie znalazło opinie;)?
1
ewa dekor nieprzyjazna nikomu firma 2016-08-28 22:28:04
teraz pora, aby ja napisała co nieco. Znalazłam ofertę na olx- pół etatu w biurze, copywriting, znajomość języka angielskiego, social media, branży dekoratorskiej. Pomyslałam, ok. Pojechałam na rozmowę, gdzie prezesowa była uprzejma aż do bólu. Zajęła mi godzinę, opowiadając o wszystkim i o niczym. Poprosiła mnie, żeby opisała jakąś badziewną dekorację w swoim sklepiku, co też uczyniłam. Zachwycała się moimi wypocinami. Wydawało mi się podejrzane, więc wróciłam do domu i zaczęłam szukać informacji o firmie (w ofercie ani przez telefon prezesowa nie raczyła zdradzić tego sekretu). Początkowo nie mogłam uwierzyć, że kobieta, z którą przed chwilą rozmawiałam, to ta sama osoba, o której znalazłam opinie. Przecież była taka słodka. JEdnak zachowałam czujność. Pierwszy dzień w pracy katastrofa- prezesowej nie było, bo robiła sobie pedicure, pani L. na telefon nic nie wiedziała o moim przybyciu, nie dostałam żadnego zakresu działań, a komputera nie można było uruchomić, bo nikt nie znał hasła. Po kilku godzinach bezproduktywnego siedzenia przybyła prezesowa, spocona, nieświeża, z pretensjami do pani L. Nie posłuchałam głosu rozsądku, który nkazł mi wtedy uciekaż. Zapytałam od razu o umowę, ale prezesowa zapomniała ją wydrukować. Sytuacja powtarzała się przez codziennie, aż 4. dnia stanowczo powiedziałam, że jeśli nie podpiszemy umowy, to ja nie wiedzę powodu, abym miała nadal przychodzić. Prezesowa trochę się spłoszyła, nagle zapomniała, na jaką kwotę się umawiałyśmy i zasadniczo w ogóle nie miała umowy przygotowanej. Sama ją w efekcie napisałam, ale prezesowa zarządziła, aby napisać niższą kwotę i potem zrobimy aneks. Myślę sobie- nie ze mną takie numery Bruner, i od razu sporządziłam aneks i de facto ZMUSIŁAM prezesową do podpisania, bo udawała, że nie widzi [sic]! I Przychodziłam sobie w ustalonych godzinach. Od razu zapowiedziałam, w jakie dni będę przychodzić i nie wyobrażam sobie, aby mogła do mnie zadzwonić w dzień wolny i wezwać do swojej kanciapy. Próbowała, owszem, ale stanowczo odmawiałam. Śmieszne było, kiedy raz pod koniec pracy szykowałam się do wyjścia, a prezesowa cała w skowronkach oznajmia mi, że kolejnego dnia jej nie będzie, bo ma jakieś święta. Powiedziałam, że mnie też nie będzie, bo piątki mam wolne i zwyczajnie wyszłam. PEwnie zawezwała panią L.
Niemniej jednak współpraca polegała na tym, że przyjeżdżałam o otwierałam sklep, po czym wyszukiwałam sobie zadania: szukanie inspiracji, pisanie postów, zdobywanie kontaktów. Codziennie pytałam o zakres działąń, ale nigdy go nie otrzymałam, natomiast prezesowa potrafiła przyjść w agresywnym nastroju i zapytać co robiłam i dlaczego tak mało. Miała do mnie pretensje o jakieś umowy i projekty, które zleciła innej osobie 3 lata wcześniej, i które z powodu jej nieznajomości tematu czy innych czynników nie przyniosły rezultatów. Zresztą, afery były na porządku dziennym.
Zmieniała "gębę", kiedy przychodziła do niej wnusia. Prezesowa najpierw puściła jej na firmowy laptopie teletubisie, a mi nakazała przez godzinę oglądac firanki, a następnie awanturowała się do mnie, że maile nie powysyłane ;) JEdnak raz dostała szału, kiedy w odwiedziny przyszła jej wnusia. PRezesowa chciała jej puścić bajeczki, ale nie mogła odnaleźć zasilacza. Biegała po całym sklepie jak w amoku, wywałała rzeczy z szafek i krzyczała na mnie,że pewnie gdzieś jej schowałam ;) to były jedne z pierwszych dni, więc jej odpowiedziałam, że nie widziałam tu nigdy żadnego zasilacza ani nic nie ruszałam, na co tylko odwrzeszczała , że "Zawsze jej coś wynosimy" ;)
Zasadniczo każdy dziń wyglądał podobnie, przychodziłam, pisałam artykuły, prezesowa spocona przychodziła, kruszyła pączkami, odstawiała swoje fochy, następnie nakazywała dokonywanie przelewów dla wnusi, zaległych faktur, abonamentu za telefon itp. Czasami kazała dzwonić do jakiś firm, nie informując jednak nigdy w jakiej sprawie ;)
Oczywiście cały czas była bardzo niemiła, nie tylko dla mnie, także dla innych pracowników oraz potencjalnych klientów. Przy mnie wyśmiała starsze małżeństwo, które szukało pewnego sklepu. Wręcz wygoniła ich ze swojej kanciapki, śmiejąc się że nie umieją czytać. Innym razem przy mnie zadzwoniła do konsultantki plusa, żądając nowego telefonu, bo w reklamie słyszała, że mają. NA odpowiedź konsultantki, że takich telefonów nie ma w ofercie, że jeszcze nie miały premiery w polsce krzyczała na nią, że kłamie, bo ona słyszała, że mają, po czy m nazwała ją idiotką.
To tylko takie smaczki. Nie wspomnę, że zabraniała jeść w sklepie czy pić- siedź sobie 8 godzin bez kanapki- prezesowa nie widzi problemu, bo wychodzi na frytki co godzinę ;) Brak odkurzacza w sklepie z dywanem na podłodze też nie stanowił dla niej problemu ;)
Odeszłam, bo miałam dość atmosfery. Ponieważ przypilnowałam umowy, dostałam, ile trzeba. Nie dałam sobą pomiatać. Dziwię się, że pomimo tego jakie opinie tutaj są o firmie, ludzi idą tam dalej do roboty i dają się tak traktować.
4
THE PEACEMAKER 2016-09-01 14:51:38
czytam opinie i nie wierze, ze ludzie nadal tam chodza pracowac. dlaczgo pip jeszcze sie nie zjala ewa dekor.
odnosze wrazenie, ze ewa dekor sams tutaj sobie pisze pozytywne opinie albo placi za to pracownikowm swoim.
kiedy tam pracowałem z nudow przetrzepalem komputer- ewa dekor ma specjalny folder z opiniami na swoj temat
2
nie rfge 2016-09-02 14:46:59
wojtek to ty? ewa dalej ci placi za wybielanie?
2
ert 2016-09-04 08:39:15
wojtek wojtek, skończ, bo żal. trzeba wlasnie czytac opinie, żeby nie dac sie omamic ewie dekor. jak wiekszosc opinii pokazuje, oszukuje, zle traktuje ludzi i co najgorsze- klamliwie zmienia warunki umowy. trzeba sie wystrzegac takich osob i "pracy" a raczej wolontariatu dla nich. miej sobie takie relacje z ewa, jakie masz, ale nie pisz nieprawdziwych opinii, ze trzeba sie samemu przekonac,bo dobrze wiesz,ze nie ma osoby, ktora wytrzymalaby u ewy dekor dluzej niz miesiac. przypadek? nie sądze
kto jest ogarniety i przeczyta opinie, nie pojdzie do jaskini lwa.
3
jestem robotem, robie w sobote 2016-09-06 16:39:09
potwierdzam opinie poprzedników. ewa dekor to najwieksza porazka w moim zyciu. nie bede powielał tych samych opisow, czyli kłamstwa, mobbing, zaniżanie wypłat, brak chęci podpisania umowy.
dodam nieopisane wczesniej smaczki. ewa dekor prowadzi sklep, w ktorym nic sie nie sprzedaje. jak to coś funkcjonuje, to dla mnie tajemnica. ma też pralnie, w której nic sie nie pierze-kolejna niewiadoma. dlaczego do tej pory nikt sie tym nie zainteresował.
ewa dekor trzyma u siebie ekspres do kawy,zeby parzyć swoim pociotkom, ale w odkurzacz jeszcze nie zainwestowała. podobnie ma się rzecz ze wspominanym już przez kogoś pedicur-a wyczuwalny jest brak dezodorantu...hmmmm
co do stosunku do innych ludzi, to ewa dekor lubi tankować na stacji auchan, gdzie są najniższe ceny paliwa, ale nie przeszkadza jej to wyśmiewać się z osób, które robią zakupy w leroy merlin.
reasumując, nie tylko żenujący sklep i usługi poniżej poziomu, ale także bardzo niska kultura osobista.
kto ma ochotę na gabinet horroru na żywo, może się udać na głogowską do centrum dekoracji i przekonać się na włąsnej skórze co ewa dekor serwuje :D
3
misio 2016-09-07 14:31:18
bardzo luzno podchodzi do kwestii wyplat, umow i higieny osobistej :D
3
low 2016-09-14 07:54:03
Wojtek,ze ci sie chce ;) przeciez widac,ze kazda opinia z pytaniem o prace jest pisana przez ciebie. nie rob sobie wstydu i miej chociaz odrobine godnosci. pamietaj,ze karma wraca, a kazda osoba, ktora przez ciebie i twoje oferty zostanie zatrudniona przez ewe dekor, obciazy twoje sumienie, o ile je w ogole masz. kasa kasą, ale trzeba miec odrobine przyzwoitosci.....ale w sumie czego wymagam od osoby, ktora daje soba pomiatac ewie dekor
3
pracuje za miliony 2016-09-15 16:42:01
no i ja jestem po niedawnej rozmowie w kanciapce na głogowskiej, pani prezes miła przez telefon traci przy bezpośrednim kontakcie na tyle, że już to zastanawia do podjęcia pracy tam :P mówi podniesionym głosem, nie pamięta nazwy stanowiska na które rekrutuje, opowiada, ze potrzebuje w sklepie kogoś "do tanca i do różańca", czyli w zasadzie do wszystkiego, sprzątanie też wchodzi w grę mimo, że rekrutuje na projektanta wnętrz :P wypunktowuje braki w wykształceniu i doświadczeniu zawodowym, narzeka, że nie da umowy o pracę przez 3 miesiące bo pracownicy tu cytat:" jak mają umowę o pracę, to ich juz nic nie obchodzi", cieszy sie jak dziecko po znalezieniu pisaka, który upadł na ziemię, piszczy przy tym conajmniej tak, że czlowiek zaczyna się zastanawiac, czy z nią wszystko ok... uratowały mnie moje wielkie wymagania finansowe, wyskoczyłam z grubej rury ze chcę 2000zł netto i tu pani prezes pokrzykiwała juz ostro i nerwowo mrugała oczami, ze to wygórowane wymagania na całkowity mój brak pojęcia (serio? to po co zadzwoniła, jak nie widziała we mnie potencjału, czytając moje CV?) o temacie. Swoją drogą, 3 miesiące szkolenia bo nie potrafię obsługiwać biura i ludzi, a w moim cv jak byk praca w biurze podróży - 5 miesięcy :P NIE POLECAM i cieszę się, ze intuicja mnie nie zawiodła, bo nie czytałam tego forum wcześniej, a takie opinie które tutaj się pojawiają, nie piszą ludzie zadowoleni albo chociaż podchodzący do "kariery" w tej firmie neutralnie...
3
omega 2016-09-15 20:24:24
duza firma? na pewno mowimy o tym samym? "firma" ewa dekor miesci sie w sali wielkosci toalety, brak jest stalego pracwnika poza ewa dekor, a zatrudnic chca murzyna od wszystkiego. 2 osoby nie czynia firmu dużą:P
1
alm 2016-09-15 22:58:50
ale tam sie nic nie robi, pza syfemi spijaniem kawy :D
parch 2016-09-16 17:43:43
rozumiesz,ze to ty jestes ewa dekor, bo ikt inny tam nie pracuje :P
1
Była pracownica 2016-09-17 07:02:51
Wszyscy od niej się odsuwaja i nikt do niej nie chce przychodzić. Wszyscy wiedza kim jest ta pani i jak traktuje ludzi. Kontakt z nią to tylko same kłopoty. Żałosne. Jej firma i ona dawno się już na rynku nie liczyą bo ma tak złą opinię ze nic jej nie pomoże.
5
tola 2016-09-19 07:32:53
w firmie na stale pracuje tylko ewa dekor, bo nikt inny nie daje rady wytrzymac z jej chora glowa.
okazjonalni pojawia sie pani na telefon i od czasu do czasu przychodzi wojtek informatyk,ktory pod roznymi pseudonimami probuje tutaj bronic ewy dekor.
5
uchowaj nas od ewy dekor 2016-09-21 08:43:00
W kwestii rozmowy u ewy dekor j pracy na głogowskiej 425. mi na rozmowie ewa powiedziala, ze "pracownik musi znać swoje miejsce w szeregu". przepraszam, co to znaczy? wg ewy chyba taki pracownik musi słuchać jej histerii i ogladac sceny nasuwające na myśl szpital psychiatryczny. Ewiedentnie kobieta ma nie pokolei w głowie, a do tego jest perfidna i podła.
Multum opinii, ktore są tutaj pisane nie sa wyssane z palca, tylko napisane przez realnych byłch pracowników.
Co interesujące, co jakiś czas pojawia się quasi-opzytywna opinia, lecz dotyczy pierdół i ogólu nieprawdziwych informacji, nie pracy tam,wiec ewidentnie nie jest napisana przez bylego pracownika (ktory napisalby cos o specyfice pracy), ale przez wojtka informatyka, ktory ma jakies niejasne uklady z ewa dekor (oczywiscie za te opinie dostaje pieniadze).
1
ula 2016-09-29 16:40:28
to chyba dobrze;)
ed 2016-09-29 16:41:27
Wiecie czy oferta pracy na specjalistę ds. utrzymania ruchu jest wciąż aktualna? podejmowanie działań na bazie analiz awaryjności podzespołów maszyn, realizacja projektów optymalizacyjnych to normalny obowiązek, ale skoro, że nie określili rodzaju zawieranej umowy.
Zostaw swoją opinię o Ewa-Dekor - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ewa-Dekor