brak logo

"kaja" systemy kontenerowe

Mikołów

Opinie o "kaja" systemy kontenerowe

Lucek 2011-01-31 21:04:23
Totalna porażka, [usunięte przez moderatora]( usunięte przez administratora )Pierwsze wrażenie świetne, dalej tylko koszmar płaca minimalna mobbing oraz( usunięte przez administratora )psychiczne niestety dzięki [usunięte przez moderatora] firma jest nietykalna.
20
Byly 2011-05-17 15:14:49
Lucek - 2011-01-31 21:04:23

Totalna porażka, [usunięte przez moderatora]( usunięte przez administratora )Pierwsze wrażenie świetne, dalej tylko koszmar płaca minimalna [usunięte przez moderatora] oraz( usunięte przez administratora )psychiczne niestety dzięki [usunięte przez moderatora]
Zgadzam się w 100% z wypowiedzią poprzednika. Firma porażka.
15
pracownik 2011-11-10 19:39:43
dokładnie jak kolega wyżej, dodam jeszcze bardzo nie przyjemna atmosfera,ciągły monitoring,pracownicy bardzo nie mili obgadują i psychicznie męczą
37
Marek 2012-05-01 15:47:56
[usunięte przez moderatora] i jeszcze raz [usunięte przez moderatora] pod każdym względem,ta firma jest chyba najgorsza w Mikołowie.Porażka,ludzie nie przyjmujcie się tam.
28
rychu 2012-07-31 22:18:49
DLA MNIE TO BYŁANAJLEPSZAFIRMA WJAKIEJPRACOWAŁEM. POLECAM WSZYSTKIM.
1
Ktoś 2012-10-14 20:47:51
Pracowałem w tej \"firmie\" kilka tygodni i przekonałem się że chyba nie ma gorszej pracy niż tam.Nie dość szefowie zachowują się jak kamery monitoringu 8 h a nawet dłużej.Człowiek nawet na chwilę nie może odsapnąć bo od razu jest obserwowany wzrokiem jak głodny wilk na mięso,już o dłużej przerwie nie mówiąc co przyczyniło się chyba do zwolnienia.Zamiast każdy pracownik mieć swoje stanowisko pracy to jest tak idź sprzątaj kamienie na dworze,idź na montaż,idź na malarnie,jedz myć kontynery,rób to tamto.Jest jeden szef a tak naprawdę jest ich chyba 20.Człowiek nawet nie może powoli i spokojnie pracować od razu jest obserwowany jak w jakimś kamieniołomie,wszystko na szybko i na już na za tydzień najlepiej,na hali wszędzie syf.Z tego co słyszałem to człowiek nawet nie może być chory bo od razu ma obniżona stawkę o 1 zł na 2-3 miesiące co to ma być?.Ludzie co pracują tam po kilka lat mają 2000 zł na rękę,nadgodziny liczone jako zwykłe godziny robocze.Totalny [usunięte przez moderatora]jak są zlecenia na kontynery praca jest zaczynasz od umowy zlecenie następnie umowa o pracę a jak już jesteś nie potrzebny od razu wypowiedzenie i do widzenia kilka miesięcy temu pełno nowych ludzi było a jak zostałem zwolniony to już zostało tylko z 25 osób a było z 50 a nawet lepiej.Dla mnie porażka,nie polecam nikomu tego zakładu,chyba nawet w papierni jest lepiej.
40
kama 2014-03-14 20:02:30
Dużo z tego co piszecie jest prawdą atmosfera jest nie ciekawa ,robota jak robota wszędzie trzeba robić i nie zawsze są ro warunki czyste i idealne dla nas każdy ma prawo wyboru i nikt tu nikogo nie trzyma na siłę. Ogólnie szef i kilka osób z zarządu jest ok a nawet bardziej niż ok .Co do dyscypliny pracy to ja wprowadziłbym całkowity zakaz noszenia telefonów w godzinach pracy , wielu z Was tylko czai się po kątach i na neta a potem narzekacie , czasami trzeba robić różne prace nie zawsze te do jakich jesteśmy przypisani ale jest to potrzeba chwili. Zarobki jak zarobki ustala je rynek pracy zawsze można znaleźć sobie bardziej płatną , oczywiście są wyjątki co nie którzy zarabiają tak jak trzeba ale to zależy od doświadczenia i zaangażowania trzeba trochę po pracować to i pensja będzie większa .Załoga jest podzielona na grupki jedni są normalni a inni jak stare baby na targu tylko plotki , mam na to ciekawy i zabawny sposób od jakiegoś czasu wypuszczam w obieg pewną plotkę i za kilka dni już wiem kto jest kim a jeszcze lepiej kto na kogo kapuje , zabawy i radości kupa tylko trzeba uważać na nie których co nie panują nad sobą i trudno jest im się pogodzić że mają wielki nie dobór intelektualny albo powinni być pacjentami w szpitalu psychiatrycznym . Do pracy przyjmują i młodych i starszych ważne są chęci do pracy spróbujcie.
2
griszo 2014-06-08 01:48:59
Wielu z Was nie pracowało w lepszych warunkach, atmosfera jest co najmniej dobra, płace są ok. Jak ktoś nie chce pracować to i poselska dieta będzie dla niego niczym. Szef jest wymagający ale sprawiedliwy,to jego firma i stawia wymagania bo takie ma prawo. Frustraci piszący negatywy wyłącznie mają również wyłącznie subiektywny punkt widzenia. moim zdaniem trudno o lepsza pracę. Konflikty, nieporozumienia zdarzają sie wszędzie, nikt z tego co mi wiadomo, nie utracił pracy ot tak, a że wypowiada sie pracę... takie prawo umawiających się stron. Żadna praca nie jest dana raz na zawsze. Życzę wam żebyście znaleźli lepszego pracodawce.....będzie niesamowicie trudno.
1
wykorzystany 2014-06-09 13:58:14
po 250 godzin nie liczę dojazdów zero życia prywatnego dzięki Bogu mam już normalna prace. Teraz to mogę czas rodzinie poswiecić. tylko socjalny jest ok, chciałby jednak zeby czegoś takiego nie było i ludzie wiecej zarabiali
39
kaja haha 2014-07-01 16:31:21
Wszyscy którzy tam pracują dają się dymać i chyba się im to podoba.
38
hydrozagadka 2014-10-10 11:07:26
Socjal? Socjal to porażka , komisja to zespół którym boss dyktuje , na co kiedy i ile.Pieniądze z worka z socjal wydawane są na wyskokiej klasy sprzęt sportowy dla rodziny i znajomych bosa, dla pracowników zostaje marketowe badziewie kupowane jak się zepsuje to stare, wycieczki zakładowe to świtny pomysł dla ludzi którzy potrafią sie dobrze bawić i nie przesadzać z alkoholem , a tak jeszcze nie było nawet na ostatnim "firmowym" wyjeżdzie .
Inna sprawa to opieka nad pracownikami. Niestety nie istnieje.Uwazajmy na budowach bo jak coś sie stanie nawet z nie twojej winy i nie daj Boże wylądujesz na wózku inwalidzkim to nawet paczki na święta nie dostaniesz , będziesz już wspomnieniem , trupem.I nie jest to blef , popytaj dyskretnie starszych pracowników o wypadki na budowach zwłaszcza ten z 2009 także i ten z 2012 roku ,szczęka ci opadnie jak posłuchasz a jak troche poszukasz i pomyślisz znajdziesz zdjęcia w sieci.Jak chcesz aby było inaczej musimy wybierać ludzi wyłącznie spośród siebie z hali i takich z charakterem , nie takich że jak boss krzywo spojrzy to juz robią pod siebie i nie takich którzy dają sobie w kaszę dmuchać, w końcu jest nas większość.Dobrym przykładem są spawacze którzy potrafią powalczyć o swoje.Może i my się dogadamy.
A teraz słowo do przedstawicieli nie załogi a zarządu firmy ,którzy w odpowiedzi na tą opinię będą krzyczeli że to nie prawda i podawali nazwiska i imiona.
:) tylko czekam na to , dajcie mi jeden powód a rozpiszę się z przyjemnością :)
45
smerfetka 2014-10-12 17:37:33
kama i griszo to ten sam klakier któremu podniesiono stawke o 50 groszy jego pryncypał siedzi i jednym okiem wpatruje się na rybki w akwarium a drugim w ekran monitora raz po raz na stan swojego konta i na obraz z kamer na zakładzie.
Nie daj się omamić demagogii która ma na celu zachęte do pracy w firmie.
Juz naprawdę niewielu obecnie pracujących wierzy w te brednie o dobrych zarobkach za godziwą pracę sledzoną przez elektroniczne oko i gumowe ucho wielu klakierów proroka.Ci którzy pracuja dłużej mają klapki na oczach i boją się zaryzykować.są jak dotychczas i niejednokrotnie będą straszeni mamieni opowieściami jak to ciężko o robotę.Ci którzy zrezygnowali w większości zaczeli normalnie zarabiać za 8 godzinny dzień pracy bez łaski i strachu.Zarabiają na normalną penzyje bez łaski i koperty na wypłacie normalnie żyją i nikt z nich wodzu klakierów nie sprzedaje jajek na targu.
43
shreki 2014-10-13 11:06:21
Czy ktoś może szczerze powiedzieć ile ślusarz i elektryk mogą zarobić z w tym przedsiębiorstwie za uczciwą pracę na pełnym etacie , jakie są stawki na stanowiskach.
Jakie stawki na umowie , jakie wymagania i w ogóle skąd taka dziwna nazwa firmy produkującej kontenery , większość firm wytwarzających melaminy ma konkretna nazwę nawiązującą do kontenerów, to tak na marginesie.Mam niezłą prace ale wraz z bratem szukamy lepiej płatnej pracy.Jesteśmy po technikum mechanicznym i elektrycznym ,prawo jazdy , dużo różnych uprawnień kilkuletni staż.Ile można zarobić , jest tu stala praca czy dorywcza , bo piszą że czasem są trudności z robotą.
Miki 2014-10-22 14:05:18
Jak w każdej firmie pracować trzeba, warunki pracy nie są najgorsze,co do płacy to można było by się rozpisywać. Nie rozumiały dla mnie pozostaje fakt wysokich pensji co po niektórych "jełopów" bo inaczej nie da się ich nazwać, tyczy się to w szczególności działu handlowego (nie całego oczywiście) i poszczególnych majstrów, których poziom intelektualny i zaangażowania w prace jest niewiele ponad ziemią. Za to osoby którym się chce i do czegoś dążą są zbyt często olewane. Było w firmie zarówno w biurze jak i na produkcji kilki "perełek" niestety dziś robią oni/one prawdziwe kariery poza murami Kaji, a szkoda. Firma ma potencjał i możliwości, niestety brak jest odpowiedniej kadry zarządzającej, z całym szacunkiem dla szefa, ale nie jest on w stanie wszystkiego sam ogarnąć a doradców dobrych mu brak.Jeśli marzy się wam wielka kariera i rozwój zawodowy to nie ta droga. Jeśli komu kto potrafi pracować uczciwie wystarczy stała pensja ok 1600 zł netto (wypłacana w terminie) to nie ma na co czekać i się zatrudnić.Moja umowa kończy się w tym roku i bez wyrzutów sumienia szukam już nowego pracodawcy, dwa i pół roku wystarczy aby mieć pewność że szału nie ma.
19
Mata Hari 2014-12-10 12:02:18
Przede wszystkim musisz zdawać sobie sprawę z odpowiedzialności za dokumenty które będziesz wystawiał.W wielu przypadkach powołując się w deklaracji zgodności na dokumentacje techniczna bierzesz odpowiedzialność za budynek i za ludzi którzy tam pracują.Także odpowiedzialnośc karną za tzw. poświadczenie nieprawdy.A próba obarczenia odpowiedzialnością innych pracowników np. spawaczy poprzez podpisywanie oświadczeń nie pomorze w chwili kiedy okaże się że np. jakimś cudem sfałszowana jest dokumentacja odbiorowa , powiedzmy na ściany, albo sprzedałeś budynek mieszkalny z nietypowym dachem , którego konstrukcja nie była przeliczona przez projektanta lub ze względu na oszczędności dla przykładu właściciel zaproponował wykonanie w jednej przegrodzie podłoge dach. albo do wykonania konstrukcji użyto cieńszych profili , a ty wystawiłeś deklaracje zgodności na inny powiedzmy podobny produkt bez niezbędnych przeliczeń w biurze projektów.
A takich sytuacji oj wiele wiele :(
Jeśli zaakceptujesz już to że możesz zostać kozłem ofiarnym i potrafisz sprzedać
tez sam siebie to zarobki kształtują się nastepująco:
na papierze najniższa krajowa
z premią na pasku zarobisz 2-2,5tys
za sprzedaż masz prowizję w kopercie płaconą z dołu czyli po zaksięgowaniu zapłaty za sprzedaż i od podpisanej umowy w kasie firmy 10 kadego miesiąca
prowizja do reki za sprzedaż kształtuje się nastepująco od 2-4% wartości zlecenia netto.Dla przykładu podam ci szczegółowe dane :
Handlowiec x zajmujący sie zleceniem dla dużej korporacji paliwowej zarobił tylko w ubiegłym roku ok. 46tys.Wiec myslę że w bierzacym roku znacznie wiecej.
Inny handlowiec ktory sprzedaje produkty i zajmuje sie rownież dzierzawą oprocz wysokiej prowizji z kazdej umowy dot dzierzawę ma plus minus 50 zł od wynajetego modulu na miesiąc. z tego robi się suma 4-7 tys miesiecznie.
W porównaniu do innych pracowników administracji i produkcji to róznica w zarobkach jak 1-3 lub 1-4
Nic dziwnego że lgną do tego miodu różni ludzie którzy nie maja pojęcia o budownictwie i odpowiedzialności byle tylko by sprzedać i zarobic.
W przypadku katastrofy budowlanej , lub tez śledztwa prokuratorskiego musisz zdawać sobie sprawe z tego iż odpowiedzialność za wykroczenia w tej kwestii bierze osoba która przygotowywała ofertę , podpisywała umowę , wystawiała dokumenty odbiorowe , kierownik produkcji , technolog , kierownik montażu , ale przede wszystkim właściciel firmy czyli wszystkie osoby które miały wiedze w tym temacie.
Mam nadzieję że w dużym skrócie przedstawiłam zarobki pracę w twórczym i kreatywnym dziale handlowym.Az pcha mi sie hasło na język i chyba odpowiednie
"jak kochać to tylko księcia , jak kraść to miliony"
Nie wiem czy zachęciłam czy tez nie ale zawsze to obiektywne spojrzenie sie przyda.
Jezeli przekonałam cie do pracy to zapraszam na rozmowę, .Szanse sa duże bo prezes przyjmuje wszystkich którzy podpiszą wszystko!
jesli nie to tez dobrze bo póki co nas tu wiele.
Inne posady w firmie to inny temat , ale zachęce do wyrazenia swojej opini kolegę który przeszedł wszystkie stanowiska produkcyjne w ciągu kilku lat , zarabiał na wynajem kawalerki i porcję konserw. no i 10 letni samochód po czym zwolnił się i znalazł sobie prace u konkurencji za płotem.Ponoć te same pieniądze bez sobót i delegacji.
38
Bogumil 2015-01-09 23:06:03
Piszesz o niewatpliwie istotnej kwestii zwiazanej z praca handlowca w firmie z branzy budowlanej.Handlowca ktory wynajmuje i sprzedaje budynki kontenerowe,ktore w projekcie i w realu powinny spelniac parametry projektu konstrukcyjnego ,budowlanego lub dokumentacji projektowej.z rego co wiadomo mi ze skromnego doswiadczenia zbudowalismy dla naszych kontrachentow wiele budynkow kontenerowych wykonanych z innych materialow cienczych profili w podlodze i w dachu , takze profile obwodowe istotne dla wytrzymalosci calej klatki tzn konstrukcji tj w projekcie ceowniki 220x40x40x15 w realu czesto tansze i dostepniejsze profile w konsekwencji odchudzajace konstrukcje nosna kontenera o +- 15-20%.Nie ulega watpliwosci ze takze oslabiajacej rame budynku kontenerowego.
Zarzad i handlowcy twierdza ze to ze wzgledow ekonomicznych i wygody transportu nizszych o prawie 20 cm kontenerow ale to przeciez po perwsze nie zgodne z prawem budowlanym ,po drugie nie uczciwe wobec klientow , i to ich sporej czesci, no bo i sprzedaz a glownie dzierzawa opiera sie na kontenerach wykonanych na tanszym profilu.Jak zaczalem drazyc temat ze spawamy niezgodnie z projektem a wystawiamy deklaracje zgodnosci na kontenery na wysokim profilu to niedelikatnie dano mi do zrozumienia ze jestem od roboty a nie od myslenia wiec pytam ,czy dla przykadu i tak aby nie byc goloslownym Budynek socjalny dla kilkuset pracownikow i skladajacy sie z kilkudziesieciu kontenerow wykonany oszczednosciowo dla znaczecej w branzy motoryzacyjnej tyskiej firmy jest zagrozeniem dla zdrowia i zycia uzytkownika?Jesli tak to znaczylo by to ze w firmie jest sporo kozlow ofiarnych jak piszesz ale najwiekszym jest sam wlasciciel ktoremu w ostatecznosci przyjdzie zwrocic pieniadze z ze znacznymi karami za utrudnienia w procesie produkcyjnym czesci samochodowych , nie mowiac juz o karej nacznie bolesniejszej odpowiedzialnosci.A z tego co mi wiadomo takich budynkow jest znacznie wiecej.To jak piszesz sprawa dla wielu instytucji od nadzoru budowlanego do prokuratury tym bardziej iz moi krewni i koledzy pracuja w prawdopodobnie grubo oszukanej firmie i wlasnie maja szafki bhp w kontenerach , w najlepsze firma chwali sie jeszcze tym budynkiem na swojej stronie internetowej.ja naliczylem takich budynkow kilka, czy wy takze zauwazacie taki problem?
JESZCZE DROBNA SUGESTIA DLA KAMY . MOJ DROGI TELEFONY SA PO TO ABY TAKZE NAGRYWAC FILMY i ROBIC ZDJECIA NIEWYGODNE DLA CIBIE WLASNIE!
Chocby takie filmy z ktorych jeden moze juz niebawem zostac hitem w sieci ,powstal bez udzialu kaskadera bynajmniej nie na terenie ogrodkow dzialkowych a na hali produkcyjnej.
38
wielki szu 2015-01-24 10:38:38
Ty chyba jesteś jednym z wielu którym smakowało w soboty po pracy piwo i kiełbaski z grila kupawane za twoje pieniądze o czym jeszcze do tej pory nie wiedziałeś.
Aby dotarło to wreszcie do ciebie i wielu naszych kolegów to pomyśl że gdybyś za sobotę dostał uczciwą stawkę nie byłoby browarów i kiełbachy.Rysio raduj sie dalej i pracuj za drobne.
36
Karlson 2015-02-24 11:26:27
Ja również podpisałem lojalkę jaki wielu innych pracowników.
Mam okazję zatrudnienia na godziwych warunkach w innej firmie.
Jak to wygląda z punktu widzenia prawa i doświadczenia byłych pracowników?
Randstand 2015-02-25 12:56:04
bardzo dobra firma, aby zdobyć pierwsze doświadczenie; później niestety pracownik schodzi na drugi plan; mimo to jeżeli się chce skorzystać to jest to bardzo dobre źródło wiedzy; super ludzie od których można się wiele nauczyć - niestety jest ich już co raz mniej...
toJA 2015-03-01 14:56:01
Randstand pisze " można się wiele nauczyć " Czego i od kogo?
28
Realny 2015-03-02 12:15:35
Przedstaw proszę istniejący w tej jak twierdzisz bardzo dobrej firmie kontenerowej program rozwoju młodych pracowników w oparciu o siatkę płac i możliwości podnoszenia kwalifikacji.
Tak młodych jak i starszych stażem wykruszających się jak piszesz super pracowników.
Pytam, ponieważ podczas rozmowy kwalifikacyjnej właściciel zaproponował mi stawkę 7 zł na godzinę , szereg szkoleń i częste przeszeregowania.
Po dwóch latach pracy, pełnym zaangażowaniu, braku absencji chorobowej, wyjazdów z dnia na dzień na drugi koniec polski udało mi się wyprosić stawkę o 1 zł wyższą. Czy coś się zmieniło?
Jeśli nie ty to może ktoś kto skorzystał z możliwości pozyskania wiedzy, wzbogacenia swoich kwalifikacji zawodowych i na podstawie swojego doświadczenia obiektywnie rozwinie zadany przez ciebie temat.
Wiedza przyszłych zatrudnionych niech zostanie wsparta o opinie obecnych i byłych pracowników. Niech to będą konkrety a nie kilku zadaniowe wypociny zachęcające do pracy w branży produkcja i dzierżawa wynajem kontenerów w firmie Systemy Kontenerowe Kaja Bogdan Banczyk.
32
321 2015-03-08 19:25:33
Firmy absolutnie nie polecam.
28
ero 2015-06-13 14:30:59
wyzysk czysty wyzysk firma na czysto w ostatnim roku zaroiła 3.5 miliona zł. jakas premia dla pracowników produkcji lub podwyższenie stawki. zapomnij!!!
17
...... 2015-06-15 09:09:41
Dziwne, bo ja na początek w okresie próbnym miałem stawkę 10zł(netto) za godzinę i to jako osoba bez doświadczenia w tej branży.
3
dekster 2015-06-15 12:11:24
ile zarabia w kaji operator wózka widłoweg
Blondyn 2015-06-17 15:04:17
I widzisz o czym to świadczy zarobek 3,5 mln zł kosztem ludzi. Dalej ludzie chcecie słychać jak to podatki niszczą pracodawców ?. To jest zwykłe złodziejstwo nic więcej.
18
KAJAK 2015-09-12 15:19:50
Już Ci daję powód do rozpisania sie. Oświeć nas co Szef kupił sobie i swojej rodzinie z zakładowego funduszu socjalnego.

pozdrawiam
Pracownik 2015-11-01 08:55:51
Nie pchaj sie tam.... Na start 10 zl. Po dwoch, trzech miesiacach jak Cie zostawia dostaniesz umowe o prace i 11 zl. I przez nastepny rok lub wiecej stawka sie nie zmieni. Podwyzki to max 50 gr. Zart poprostu. Kasa wplywa zawsze na czas ale co z tego? Laske Ci robia ze placa na czas za wykonana robote? Nadgodziny placone jak zwykle godziny! Sobota jedynie 50procent. Zachorujesz? Stawka 1 zl w dol na dwa miesiace... Wyzysk i tyle. Kodeks pracy ich nie interesuje. Maja wlasny. Na bank znajdziesz cos lepszego. Jak cos chcesz wiecej wiedziec pytaj
14
GAZELA 2015-11-10 20:26:29
SUPER FIRMA KAJA Z MIKOŁOWA KTÓRA BOGACI SIĘ NA PRACOWNIKACH . STAWIA SOBIE DOMY A NA WYPŁATĘ DLA PRACOWNIKÓW NIE MA PIENIĘDZY. DZISIAJ JEST TEN DZIEŃ I JUTRO WOLNE A PRZELEWU KASY NIE BYŁO BO GAZELA tz SZEFOWA WYDAŁA KASĘ NA WACIKI .JAKIM ONA MUSI BYĆ CZŁOWIEKIEM SAMOLUBNYM ;ALBO NIE ZAZNAŁA NIGDY BIEDY .LUDZIE KTÓRZY TAM PRACUJĄ MAJĄ KREDYTY DO SPŁACENIA ;ŻYJĄ OD WYPŁATY DO WYPŁATY I TO ONI MUSZĄ SPŁACAĆ ZA ZWLOKĘ .A CO JESZCZE JEST ŚMIESZNE ZE SZEFOSTWO SIĘ DZIWI CZEMU PRACOWNICY NIE CHCĄ DŁUŻEJ PRACOWAĆ ?ALE DLACZEGO? SKORO TAK ICH TRAKTUJĄ JAK TYLKO SIŁĘ ROBOCZĄ DLA ICH ZBOGACANIA SIĘ .TAKA SYTUACJA TO NIE JEST PIERWSZY RAZ .SERCE MNIE BOLI ŻE JUTRO MOJE DZIECI NA ŚNIADANIE BĘDĄ JEŚĆ CHLEB ZE SMALCEM ; A SZEFOSTWO BĘDZIE SIĘ KĄPAĆ W PŁATKACH RÓŻ I ZAJADAĆ SIĘ GOLONKĄ
14
marS 2015-11-24 20:24:41
Z daleka i poraz kolejny czuc swad wpisu wlasciciela lub ktoregos z jego pupili.czyzby tania sila robocza nie garnela sie do pracy i nie chciala poznac branzy ?moj byly juz szef powiedzial mi na samym poczatku mojej nie dlugiej kariery zawodowej,wprost i bez owijania ,jezeli nie masz ustalonej na wstepie pensji na papierze czyli na umowie to nie masz nigdy tyle ile sie nalezy z godzin ,a o emeryturze to juz nie wspomne..co do poznania branzy i zdobycia doswiadczenia to w miesiac pomajsterkujesz w palacu
młodziezy nauczysz sie wiecej niz w kaji klepiac gumowym mlotkiem w blache pod dachem nowego namiotu i w zimie.zapewne i twoje doswiadczenie zostanie poglebione o to jak sie nie dac wycyckac
przez wlasciciela.moja rada dla kandydatow do poznania branzy.na pewno nie w tej firmie! A jesli juz to tylko jezeli na umowie bedziesz mial tyle ile obiecano ci.zadne koperty na wyplacie ! A nadgodziny i dni wolnee platne wiecej zgodnie z kodeksem pracy.chleb ,kielbase i piwo to sam sobie kupisz bez laski.reasumujac dniowek 10 zl na reke za godzine to bez nadgodzin i wolnych dni ,za 21 czarnych przepracowanych powinienes miec na koncie za 168 przrobionych godzin 1680 zl na koncie ,brutto cie nie interesuje to jego obowiazek aby odprowadzac nalezne podatki a nie slizgac sie przed fiskusem czy zusem!trzymaj sie tego bo w przeciwnym wypadku zobaczysz swoje pieniadze ja prosie niebo.


11
to JA 2015-12-09 20:11:36
Po co Wy to wszystko piszecie
razielzlazisk 2015-12-18 22:17:52
z sobotami 2300 na renke i delegacje ja sie dziwie ze zaden co tam pisał nie pisze za ile płaci kaja za delegacje
gość 2015-12-22 22:59:16
i to jest wdł ciebie normalne tak? 4 soboty,siedzenie na delegacjach po 12 h,hotele najtańsze i to za 2300,czyżby zwolennik niewolnictwa ?
9
gość 2015-12-22 23:02:21
mało masz opinii napisanych negatywnych ?,jaki system motywacyjny ?to fikcja ty chyba piszesz o motywacji do pracy po 12 godzin na delegacjach i nie tylko do tego
9
gość 2015-12-22 23:04:43
przecież te delegacje są płacone jak godzina przepracowana na hali to o jakich ty lepiej płatnych delegacjach piszesz ?,czyżby prawe rączki szefostwa pisały ?
8
zenada 2016-03-07 17:25:52
Ze jeszcze nikt nie wspomniał o wspałomyslnosci szefostwa w dniu 5.03.16
1
to JA 2016-03-08 19:01:09
A co takiego się wydarzyło?
pracownik 2016-03-10 19:48:13
10.03.2016 godzina 20 brak wypłaty.... a szefostwo bawi sie na wczasach. Żałosne!
6
to JA 2016-03-11 16:35:50
I co z tego że się bawią na wczasach, mają prawo a co z Ciebie za pracownik że drzemiesz w kontenerze? Sam jesteś żałosny!
1
to JA 2016-03-12 19:06:33
Bawią się na wczasach bo mają do tego prawo. Co z Ciebie za pracownik jak drzemiesz w kontenerze? To Ty jesteś żałosny!
Worker 2016-03-13 22:52:33
Widze jakis przy du pas szefa :) zalosny buc
6
Alojzek 2016-05-30 08:28:13
Następnym razem kopiując wpis z ulotki reklamowej i wrzucając go jako swój nie zapomnij odmienić czasowników "Ponadto oferujemy" więcej zaangażowania w prace a będzie dobrze. Powodzenia.
4
Alojzek 2016-07-28 10:49:49
Ja rozumiem, że w ten sposób firma "reklamuje" swoją działalność i jest to jak najbardziej normalne.
Pokuszę się o stwierdzenie, że Wszyscy tak robią, nic w tym złego nic dziwnego. Mamy możliwości to je wykorzystujemy. Po prostu kopiuj / wklej rzuciło się w oczy.
Miłego dnia życzę
max 2016-08-15 12:11:49
kazda firma musi miec jakiś marketing, ważne by był on skuteczny chociaż niekoniecznie w 100% musi tak to wygladac, zaniepokoiły mnie torche infrmacje o tym, ze firma spoznia sie z przelewami za wyplaty, mam pytanie czy to jednorazowe sytuacje czy tak jest notorycznie?
Frodo1 2016-10-26 16:52:57
Jest u Was rekrutacja na handlowców. Ile na rękę można zarobić ? Na czym polega praca ?
Dziękuję za odpowiedź :-)
KAJA 2016-10-27 12:47:36
Jest. Proszę o złożenie CV w sekretariacie i umówienie się na rozmowę, podczas której wszelkie Pana wątpliwości zostaną wyjaśnione.
1
rychu 2016-11-14 18:54:58
o zartowol dejcie pokuj z ta firma
1
Weteran 2016-11-20 14:48:10
Jeżeli już ktoś zdecyduje się na wizytę w sekretariacie i złożenie CV , rozmowę ;) to przed podpisaniem umowy poczyta opinie pracowników ,tych obecnych i byłych o firme, porozmawia choćby przy piwie z pracownikami. Wtedy pojęcie o tym przedsiębiorstwie będzie wystarczające aby podjąć decyzję o zatrudnieniu.Powiem tylko tyle że powoli kończą się zasoby chętnych do pracy ,czy z łapanki z chodnika.
Mikołów to nie metropolia i ludzie znają się i przekazują ustnie opinię, a ta o firmie Kaja jest fatalna i nie jest to opinia nieuzasadniona.
Chętnie obiektywnie odpowiem na każde pytanie, w miarę moich możliwości póki jeszcze pracuję.
3
Zostaw swoją opinię o "kaja" systemy kontenerowe - Mikołów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "kaja" systemy kontenerowe