brak logo

Victory Technology Polska

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Victory Technology Polska

nnt 2015-01-27 13:43
To prawda impreza była super.
Lejdi 2015-01-28 18:44
Ja też potwierdzam, imprezka naprawdę udana :)Jedzonko dobre, wódki nie brakowało, wszyscy odpicowani że normalnie "Francja elegancja". Kupa śmiechu w pracy była wspominając co się tam działo. Pozdrowionka dla wszystkich co byli na imprezce.
Dziabąg 2015-01-29 18:57
Impreza bardzo udana, wesoło i rewelacyjne, jedzenie, pełna kultura za całokształt za organizację - piątka. Krewni i znajomi królika twierdzą, że to ta czarna kociara organizowała - faktycznie organizacja się udała :) Tylko żeby tych wypowiedzeń nam nie przynosiła, ale tak w ogóle to spoko. Wprawdzie krótko tu pracuję, ale bardzo lubię tą firmę, jak rodzina. I jeszcze raz pozdrowienia dla pani od czarnych kotów...
2
jenot 2015-01-31 00:24
Zmiana c najlepsza!
Kiero spoko
Krzysiek 2015-01-31 18:48
Ta od kotów wredna jest - strzeżcie się jej
eeech 2015-02-03 21:06
Ta cycatka - to nie przypadkiem blondyna z biura co się ślini do tego chłoptasia z magazynu co się turla z łodzi i do tego chudego rachityka niby dyrektora ?

Jeśli nie to kim jest cycatka ? Na bank to jakaś biurowa !
zxc 2015-02-14 23:18
Pisząc o chłoptasiu z Łodzi masz na myśli PZ i blądynę.
AH 2015-02-19 06:59
lubię to :*
Wieje nudą 2015-03-25 19:00
A jak tam Kacper ze swoją Kaśką ???
Bo blondyna to biurwa z chłoptasiem z łodzi z magazynu.
Sciemniary
onona 2015-04-03 04:44
zarówno jedno jak i drugie ma sie dobrze a tobie ch ... do tego nie masz co robic? moze porozmawiamy o tobie?
Jola 2015-04-19 17:42
igorek i staniowa ale curfa jaja... wcześniej bylo konradek i msarze. prostykrótki
Zonk 2015-05-27 13:27
Jola więcej szczegółów ? :)
Oferty Pracy
2015-05-31
Żródło: Gowork.pl
Gorzów Wielkopolski
(lubuskie)
Victory Precision Technology Polska Sp. z o.o.  jest dynamicznie rozwijającą się firmą produkującą części  z  tworzyw sztucznych do monitorów i telewizorów LCD/PDP. Aktualnie poszukujemy osób do pracy na stanowisko: Technik w Dziale Wtryskarek - Elektryk Numer referencyjny: TECH/06/15 Miejsce pracy: Gorzów Wielkopolski    Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: - codzien
ja 2015-06-02 19:55
Co za bzdury piszecie, jaka to dynamicznie rozwijająca firma , gdzie już teraz pracuje nas kilka osób na zmianie , jeszcze trochę i ta firma stanie , bo brak zamówień i wszyscy pójdziemy na szczaw.
pracujaca 2015-07-07 22:45
Jestescie zenujacy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komus obrabiacie a moze najpierw spojrzcie na siebie...jedni z jednymi kreca itp ..co sie zdarza w kazdym zakladzie a wam co zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ze jestescie "niedostrzegani"??!ze takie macie nudne zycie ze trzeba pogadac o "romansach" innych???
Agnieszka 2015-07-30 10:17
Totalna porażka, pracowałam ponad rok i jedno co mogę powiedzieć to stracony czas, który mogłam wykorzystać zdecydowanie lepiej. Z perspektywy czasu widzę to doskonale. Krótko i na temat nikomu nie polecam.
adaśko 2015-08-07 19:49
W skrócie: widać, że większość z Was nie ma pojęcia na temat funkcjonowania tej firmy i jej podobnych. Pracowałem w VPTP przez jakiś czas. Firma ma taką samą ilość zamówień jak w roku ubiegłym i rok kolejny wygląda bardzo podobnie. Zatrudnienie, z tego, co mi woiadomo, od dłuższego czasu utrzymuje się na w miarę stabilnym poziomie - w porównaniu do roku ubiegłego, gdzie ludzi zwalniano, a później zatrudniano.
Polityka firmy jest prosta: musi przynosić zyski. W przeciwnym razie albo zostanie zamknięta, albo sprzedana. Żeby firma przynosiła zyski trzeba podejmować decyzje, które uderzają we wszystkich pracowników, nie tylko w osoby pracujące na produkcji.
Prawda jest taka, że ludzie zawsze narzekali i będą narzekać - tak poza tematem.
Krzysztof Wojciechowski 2015-09-02 08:45
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie już na samym wstępie poinformowali, że to jest praca tymczasowa, zaś wynagrodzenia są uzależnione od wyników pracy. Produkcja telewizorów na akord? To jakiś wyzysk? Płaca podstawowa = minimalna. Premia od ilości wyprodukowanych części oraz opinii kierownika. Czyli nic tylko pracuj i pracuj za minimalną a i tak zostaniesz oceniony że nic nie robisz i zwolniony kiedy będzie mniej pracy. A więc za taki chiński kołchoz jedyne co to można podziękować.
karol 2015-09-06 09:32
Dokladnie tak jest , masz 100% racji.
Jola 2015-10-01 09:54
Nie mam najlepszych wspomnień. Praca ciężka, cały dzień na stojąco, przerzucanie z maszyny na maszynę, ciągła presja na wydajność, brak lub według widzimisię kierowników premie, premie w kwotach albo żadnych albo innych dziwnych, lecz nie więcej jak 200 zł, w sumie niemiła atmosfera, presja i presja. Zatrudnienie było przez agencję pracy tymczasowej, w lutym tego roku kiedy skończył się sezon, zamiast umowy zostaliśmy zwolnieni.Prawie przez cały rok mydlono nam oczy umowami. Ani talonów na święta, ani nagród, ani nic. Tylko kłamstwa i ściemnianie. Jeżeli ktoś oczekuje opinii to jest praca tymczasowa za najniższą krajową na 2-3 miesiące i cześć.
Subo 2015-11-01 08:26
Już po jednym dniu zaczęły się chamskie docinki i poniżającce teksty ze strony tego wyrostka z magazynu, całe szczęście że mogłam wrócić do poprzedniej pracy.
XXX_XXX 2015-11-03 12:32
Czy ktoś się już orientuje, kto zostaje i jak zmienią się wynagrodzenia teraz po wykupieniu przez TPV?
O umowach słychać w styczniu lub lutym, ale może juz ktoś ma dokładniejsze informacje
cm 2016-01-28 19:38
słyszałem że tam w ciągu dwóch lat zmieniło się 150-ciu magazynierów.
666 2016-02-09 19:13
bo jest tam taki jeden cwaniak co działa na szkodę firmy dlatego się magazynierzy zmieniają, oczywiście biura- nic nie widzimy- nic nie słyszymy- nic nie wiemy, polska norma
667 2016-03-02 13:48
No i znowu dyrektorem jest chińczyk, ten duży i stary co siedzi pod oknem.
cizia 2016-04-12 07:53
O tym czy zatrudnią elektryka zadecydują jak zwykle Kłąb Batternuzzel oraz Kej Hołecki. Nie polecam nikomu tej firmy cieszę że odeszłem, kiedy po drugiej umowie o pracę jako elektryk zaproponowano mi podwyżkę w kwocie 100 zł
Szymon Maj 2016-04-17 19:09
Teraz ta firma rekrutuje na planistę otóż okazuje się że po roku czy dwóch latach pracy nie jest w stanie zaproponować niewiele więcej jak minimalną plus wirtualny bonus w 200 - 300 zł Naprawdę nikomu nie polecam tej firmy
muchy 2016-05-20 08:09
Mauchy kałowe stanowią integralną część wyposażenia biura
2
arek 2016-06-20 09:47
hej, widzialem ogloszenia ze poszukiwali Technika w dziale Wtryskarek- Elektryk i chcialbym aplikować tylko przed tych chcialabym rownież wiedziec dlaczego nie polecacie pracy u nich, czy pensje sa bardzo male? brak jakichkowliek dodatkow? jest umowa o prace?
Kłamstwo i tragedia 2016-10-28 13:51
Firemka nastawiona na wyzysk pracownika, dziewięć miesięcy pracy przez agencję i wkółko te same kłamstwa o umowie bezpośredniej, o podwyżkach jak będzie wysoki sezon, możliwości nadgodzin? i co? Kłamstwo i bzdura bzdura. Chińczyk popodkręcał czasy na maszynach 50% roboty więcej a wypłata ta sama. Do końca roku jeszcze dwa miesiące i baj baj chiński bur.deliku. Na przestrogę innym, jedna trzecia to sami ukraińcy, kłamstwa szybko wychodzą. Nie dawajcie się robić w czambuko obietnicami i kłamstwami na prawo i lewo.
Ten ktoś 2016-11-06 18:58
Ten gruby chińczyk ze złotym ajfonem, obwieszony złotem co to nie wiadomo czy mówi do telefonu czy na kogoś krzyczy ten wielki pan i właściciel tego victory. Uważajcie na niego.
On się dobrze czuje w Polsce, chyba za dobrze, magazynierowi pękł box, bo to wszystko jest pakowane w stare pudła. Przyszedł i nożem porżnął kartony. I ma 500 złotych zapłacić że popsuł kartony.
A w czwartek to już było przegięcię jak Irinie z B kiedy jej spadła obudowa, na kolanach kilka minut kazał się przepraszać. Obudowy spadały z taśmy. A ona na kolanach. Jakby to była Polka.... %$#&
Ludzie się patrzyli jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co to Ku$$wa jest. Gdzie jest BHP czy inspekcja pracy ? Czy oni cokolwiek wiedzą co tutaj się dzieje ?
Nick 2016-11-14 10:02
Byłem widzialem, pracowalem, nie polecam, trgedia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za minimalna krajowa, zolci sie panosza, oszustwo i chaos
Wysłane z SGS II | Tapatalk 4
Marcin 2016-11-15 12:14
Powiedzcie dokładnie czy za tą nadterminową pracę w ostatnią sobotę i niedzielę to otrzymamy jakieś dodatkowe wynagrodzenie ? Każdy mówi coś innego?
anonim 2016-11-17 17:39
Dostaniemy wolny dzień w grudniu podczas postoju technicznego, dzień mniej trzeba będzie brać z urlopu wypoczynkowego, ja już nie mam, chyba że mi dadzą adwansem za 2017 inaczej wolne będzie niepłatne :(
Magazynierzy gadają że dostaniemy talony na święta, biedna ta praca ale talony bardzo by się przydały.
Ten ktoś 2016-11-22 18:05
Dzisiaj po południu znowu chińczyk ciął worki, ojoj ciekawe komu się teraz oberwie że worki porwane
Jaro 2016-12-02 18:24
Ohohoho, to widać że Deave się rozwija, chyba mu brakuje na wypłatę, później się dziwić, że magazynierzy się zmieniają, fajne rządy razem z tym przydupasem Pezetem. Współczuję Wam Wektory.
Ten ktoś 2016-12-16 10:27
Ani jednego ani drugiego już tu dawno nie ma, teraz za nadwornych tyranów i sssynów pełnią Długi z Kozą
....( ͡° ͜ʖ ͡°).... 2016-12-21 10:55
Miała być praca dla ambitnych w młodym i międzynarodowym towarzystwie & etc. Szybko wyszło szydło.
Dwadzieścia osób gnieżdżących się na paru metrach kwadratowych. Zero prywatności. Chiński kołchoz, zapachy z produkcji bezcenne. Obróbka tabelek w Excelu.
W kółko jedno i to samo o ile udało się uzyskać wiarygodne dane ile tam wyprodukowali a ile naprawdę mają. Tytularni i
niekompetentni managerowie zwalający jedni na drugich odpowiedzialność za własną głupotę. Zero koordynacji czegokolwiek. Bardzo niemiła atmosfera, zastraszenie, nieufność, nieszczerość, ciągłe pretensje lub obiecanki cacanki.
Zamulony dyrektorek na chińskie rozkazy, chińczycy mający wciąż o coś pretensje, jeden krzyczy po chińsku, drugi coś innego tłumaczy no jakaś masakra i porażka. Paru kolesi klepiących się po plecach i cała reszta mająca tyrać.
Lizanie tyłka jedynemu klientowi z drugiej strony budynku. Wynagrodzenie dwa tysiaki z małym hakiem do łapy, a po próbnym tak zwany bonus, cięty bo zawsze coś było nie tak. Jedna wielka ściema i przekręt.
Zatrudnianie na wysoki sezon, później zwalnianie, zatruwanie życia do skutku. Chaos, totalna beznadzieja i dno. Całe szczęcie, że szybko znalazłam inną pracę.
Wysłane z mojego LG2105 przy użyciu Tapatalka
4
Marek Piegus 2017-03-13 10:46
Tym razem czas na moje wspomnienia. Victory? - Złodzieje kierowniczkowie, menadżerowie,brak kompetencji w zarządzaniu. Nie mówię o wszystkich. Przepracowałem tam kawał czasu. Były dobre i złe momenty.
Wszystko zaczęło iść w złym kierunku jak niektóre osoby szybko awansowały na menagera a później jeszcze wyżej. Pozycja menagera uderzyła im do głowy i nagle stracili szacunek dla człowieka jako jednostki. O szacunku za wykonaną pracę już nie wspomnę bo słowa pochwały zbierały osoby mylące się, robiące błędy i pracujące w firmie po 2-3 miesiące. W tym czasie pracownicy z dłuższym stażem pracy musieli poprawiać błędy "młodych" w ramach polecenia służbowego. Młody natomiast zgarniał pochwały, dodatki i nagrody i szybko awansował.
Najciekawiej robiło się w sytuacji gdy przełożony miał albo dobry humor albo zły. Jak miał zły to strzelał "focha" i nie odzywał się nawet po kilka miesięcy. W tym czasie zadania dostawał ktoś inny. A jak miał dobry humor to na Ciebie spadało tyle roboty że na kilka tygodni by wystarczyło.
Część przełożonych za bardzo próbowała ingerować w życie prywatne pracowników, wyciągając prywatne informacje a później wykorzystując je przy byle okazji jako szantaż służący do osiągnięcia zaplanowanych zadań lub celów.
Co do atmosfery to przełożeni psuli ją do takiego stopnia że nie można było nic powiedzieć na głos bo zwracali ci uwagę że takie opinie to można wygłaszać na forum. Natomiast sami potrafili rozmawiać w taki sposób o życiu prywatnym że ogół to słyszał.
Chcąc awansować musiałeś albo wypruć sobie żyły i zajechać się na maksa lub być przyjacielem menagera. Wówczas nawet jak nie miałeś pojęcia o robocie proponowali ci awans. Nie miało wtedy znaczenia osoba, której proponuje się awans ma mały staż pracy i są bardziej doświadczeni ludzie z wiedzą.
Ludzie zastraszeni przez przełożonych. Liczą się tylko zyski z fikcyjnych faktur wystawianych za pseudo wykonane prace. Korupcja, złodziejstwo i robienie świadomie pracownikom na złość. Dużo , mam na ten temat do opowiedzenia. Kiedyś, może napisze książkę z dokumentacją i wspomnieniami jak to się pracowało u Chińczyka pod zarządzaniem polskiego pseudo zarządcy..
Było minęło. Cieszę się że mnie już tam nie ma.
Żałuję jednego, że tym co działali na granicy prawa nikt nie utarł nosa i nie ponieśli konsekwencji za system zarządzania i brak szacunku dla człowieka.
Janusz 2017-03-16 18:26
Ja bringdole, co to jest za mały chinol chowający sie za grubasem że do ludzi wyjeżdża z tekstami "polisz sznela" "pracujesz łajza" "szybciej bo wyjebatas za bramę" ?
To jest chore. Co to za kurdupel ?
Szkoda gadać 2017-03-24 13:26
WOW Dostaliśmy podwyżki o całe 57 brutto. Dzięki Ci o Najwspanialszy. TO JEST MEGA
Już jesteśmy prawdziwymi bogaczami. Dziękujemy Ci Viktory za docenienie naszego trudu i pracy.

A do tego pana Janusza powyżej, to kozie nie wchodź w drogę bo Cię podpie_rdoli i zniszczy. Szkoda że Najwspanialszy tego nie widzi. :(
. 2017-04-02 14:34
Przecież ta podwyżka to nawet nie jest wyrównanie podstawowej do minimalnej krajowej. Jak się pytali to nie może bo musi zatrudniać ukraińców a im musi płacić tysiąc wiencej za mieszkanie. Przecież macie dodatki tylko ciągle zabierane bo nie idzie się wyrobić na wciąż podkrencanych czasach. Mam dosyć. Czy ktoś płaci mniej niż viktory?
pracownik chyba 2017-04-02 16:39
Jak Ci się nie podoba to won i skończ to szkalowanie, widziały gały co podpisywały umowę, podwyżki są - są, dodatki są-kto Ci zabierał bonusa? od 3 miesiąców nie zabrano nic nikomu mimo że czasami jest dawana dupa, ludzie są spoko, nikt nikogo nie męczy, praca spokojna i powtarzalna, wynagrodzenie wyższe jak w Faurecia, TPV, Yetico, CEVA, a cały czas jest mendzenie. Pierdo_licie że nie chce się czytać. Pracować też się nie chce, nikt za pierdzenie na Facebooku czy GoWorku nie płaci. Albo się weźmiecie do pracy na obowiązujących zasadach - albo wypad za bramę. Za bramą czeka 100 osób żeby pracować w Victory. Nie podoba się w Victory to zmieńcie sobie pracę. Wszędzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma. Wypad leszcze. I kij w OKO.
Biurew 2017-04-03 20:38
Przykre
mamut 2017-04-04 09:33
orientujecie się może jak jest na magazynie? widziałem, że rekrutją
załamka 2017-04-09 19:02
No Dupę to ma Jak Ta Lala
jk 2017-04-12 20:47
Sto osób tylko.Podobno 1000 jest chętnych.Z Ukrainy nadciągają .
rekin ludojad 2017-04-13 16:19
Tam cały czas rekrutują,rekrutują,rekrutują,rekrutują ludzie się zmieniają a oni dalej rekrutują,rekrutują i rekrutują.Następni ludzie odchodzą a oni znowu rekrutują i rekrutują i rekrutacja nie ma końca.I znowu ppt rekrutuje i rekrutuje i tak 100 -200 osób na samym magazynie się zmienia przez rok. Jedna rekrutacja się nie skończyła a ppt ogłasza już drugą rekrutacje i w między czasie trzecią rekrutacje i tak bez końca.I tak cały rok to ppt nadaje : Dla naszego ........................ szukamy klientów którzy lubią być rekrutowani a potem wypierdalani.
4
Dupa JAK TA LALA 2017-04-23 16:27
Marcinek prawie jak Kardaszianka czaruje dupą, a nie cycem.
Łukasz 2017-04-30 17:43
Na jakie zarobki można liczyć na OWW? Czy na pewno są bardziej konkurencyjne jak w biedronce, jak zapewniają panie z PPT ? Możecie się ktoś podzielić ?
Zostaw swoją opinię o Victory Technology Polska - Gorzów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Victory Technology Polska