brak logo

Górecki

Kęty

Opinie o Górecki

anonim 2013-09-02 19:26:15
Świadczenia socjalne dobre, zarobki- jak wszędzie. Praca w zależności od stanowiska. Największym minusem jest jednak [usunięte przez moderatora], osoby te są niekompetentne i zrobią wszystko żeby swoje błędne decyzje i brak wiedzy zwalić na pracowników by przypodobać się właścicielom i zatuszować błędy, które firmę kosztują setki tysięcy złotych. O awansie jak i podwyżce można pomarzyć. Ogólnie odradzam no chyba że jesteś zdesperowany bądż masz stalowe nerwy na ciągłą krytykę jak i poniżanie [usunięte przez moderatora]
4
2013-10-12 08:26:28
przepracowalem kilka lat w tej firmie i zgadzam sie z tą opinia idodam tylko tyle że [usunięte przez moderatora] powinni kierować tą firmą ktorzy są jak najbardziej kompetentni i zangażowani w produkcje niz [usunięte przez moderatora]
8
Daniel 2015-02-27 11:04:38
Firma o najniższym możliwym standardzie jezeli chodzi pracownika,pracujesz i później przechodzisz pod firme "kogucik" z biurem w choczni co jakis panulek sobie siedzi w domu i to ma być firma??? Generalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Góreccy tacy pobożni a pracowników traktują jak psy,ogólnie żenada
5
Życzliwy 2015-02-27 11:07:59
Zgadzam sie w 100 %, dodam ze firma opisujaca sie jako zagraniczna najwyzsze certyfikaty jakosci bla bla a króluja umowy zlecenie no i Pani Krysia która z magicznym liczydłem wylicza wypłaty, dno i wodorosty, nie znam osoby która by tam pracowała i chwaliła ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
pancia 2015-04-21 21:08:25
ale porszaki maja fajne
2
jorgus 2015-05-28 20:45:39
Pracowałem kiedyś w tej firmie. Po prostu uciekłem z niej. Ale dzisiaj znalazłem ogłoszenie że poszukują chętnego na stanowisko mistrza. Czyżby już nikt ze starej załogi nie nadawał się? Czy po prostu wszyscy mają dość współpracy z kierownictwem? Dają brutto 2ooo. Już widzę całe pielgrzymki przed bramą!!!!
2
szzcery 2016-02-16 06:47:18
Zgadzam się z powyższymi postami dno i nic więcej,chcą się dopasować do firm zagranicznych ale pracownicze wynagrodzenie to śmieci żeby coś zarobić trzeba się ugonić ......Mówią że polska to kraj katolicki ale własnie Ci katolicy to najwięksi oszuści.
5
one 2016-02-29 16:12:03
Dno,dno, dno i jeszcze raz dno...zatrudniaja tylko na 2 miesiace poki jest praca,a pozniej do widzenia i nawet nie uprzedza wczesniej zeby czlowiek mogl sobie znalezc cos innego tylko powiedza w ostatni dzien umowy... Nikomu nie polecam tam pracowac,wyzysk pracownikow,ponizanie i tak jak napisal ktos wyzej zeby zarobic trzeba sie ugonic a zarobki smieszne.
3
Xx 2016-08-11 01:35:42
Praca nie jest zla- najgorsi są ludzie którzy wumyslaja przedziwne historyjki które w ogóle nie są realne i kierownictwo - swoja wine i niekompetencje chcą zwalić na pracowników wyzywajac ich obrazajac na każdym miejscu. Osoba która ma trochę oleju w głowie niech sobie znajdzie pracę gdzie będzie traktowana z szacunkiem i kultura.
1
zdesperowany przez szefów 2016-08-23 06:12:15
i teraz to już państwo góreccy przeszli samych siebie najpierw karali po 50 zł pracowników że było nie posprzątane na stanowisku pracy a gdy ci w miniony piątek staneli maszynami o godz 21 20 żeby posprzatać to zwolnili całą zmiane naprawde nic tylko im brawo bić
7
Byliśmy żołnierzami 2016-08-23 13:40:11
Może posprzątali tak że nie ma za co brać tych 50 zł, i jak tu żyć?????
3
SZCZĘŚLIWY 2016-08-27 12:23:42
KAŻDY KTO MA TROCHE OLEJU W GLOWIE POWINIEN TĄ FIRME OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM ,TAM SIĘ LUDZI TRAKTUJE JAK ZŁO KONIECZNE JESTEŚ NIKIM A JAK KIMŚ BYŁEŚ ZOSTANIESZ ZEREM (NUMERKIEM W EWIDENCJI) Z TĄ KADRĄ (PSEUDO) KIEROWNICZĄ TO JA WIDZE POCZĄTEK KOŃCA
9
Alex 2016-08-31 20:32:00
Najwyższa pora całe to działanie szefostwa i kierownictwa zgłosić do PIP-u. A i sądy pracy też będą miały się czym zajmować. To co się tam dzieje to mobbing z najwyższej półki.
11
Zostaw swoją opinię o Górecki - Kęty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Górecki