Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-10 00:50:32 odpowiedz | cytuj
Szczerze przestrzegam przed rozpoczynaniem pracy dla tej „firmy”.
galanonim - 2009-12-14 16:17:19 odpowiedz | cytuj
Potwierdzam. Praca dla tych panów nie jest miłym doświadczeniem.
Wyzysk, chamstwo, brak szacunku....można by tak długo wymieniać.
- 2009-12-14 16:19:20 odpowiedz | cytuj
Sam 42 - 2010-03-07 20:18:20 odpowiedz | cytuj
Tatuś i synek - głupi i głupszy, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak.
Tatuś H.R. – dziadziuś z tym co p. Beger w oczach.
Synuś M.R. – EL COP Serwis - potrzeba wizyty u ortodonty. Niewyraźny wyraz twarzy.
Panowie Ci wyzyskują pracowników. Potrafią nie płacić za wykonaną pracę. Zachowują się się bardzo bezczelnie i bez skrupułów w stosunku do pracowników, wręcz jak do gorszego gatunku.

JEŚLI MACIE PAŃSTWO JAKIEKOLWIEK INNA OFERTĘ PRACY PROSZĘ NIE ROZWAŻAĆ PRACY DLA NICH.
anonim - 2010-06-02 14:53:11 odpowiedz | cytuj
Firma niech�tnie placi w terminie. Jego nominencja H.Roźak to wulgarny cham który za nic ma swoich pracowników. Stanowczo odradzam prace w el cupa
ja43 - 2010-08-09 19:42:09 odpowiedz | cytuj
Świeta prawda same kary żadnych premi jak białe murzyny
byly pracownik - 2010-08-13 19:03:21 odpowiedz | cytuj
Pracowalem w Krakowie w tym syfie przez pol roku, szefciu w jednym miesiacu dal premie a w drugim zabral dwa razy wiecej. Wyplaty wyplaca jak chce. Pani kierownik na Krakow to wredna stara jedza, ktora dawno chyba chlopa nie miala bo migdali sie do kazdego pierwszego lepszego!!! Rzadzilaby tylko i nic nie pomoze, wiecznie tylko ryja drze jak nienormalna, ciekawe czy Henryczek wie jak Ona sie wogole zachowuje do pracownikow. Zreszta On nie jest lepszy, nawet o 1zl wyplaty nie podniesie. Ledwie 900 na reke sie wyciaga. FIRMA DRAMAT!!!!! Zygac mi sie chce jak widze teraz te ich uniformy na sklepach. Wolablbym zebrac na ulicy niz tam wrocic!!!!! P.s kaza jezdzic maszynami myjacymi bez szkolen i uprawnien a winą za cokolwiek obarcza sie pracownika......
Były pracownik - 2010-08-26 18:53:43 odpowiedz | cytuj
Odradzam, pracodawca P.HR traktuje ludzi jak śmieci. Nie ma z nim żadnego dialogu. Nie płaci na czas, nie ma co liczyć na podwyżkę.
ja 24 - 2010-09-02 09:12:29 odpowiedz | cytuj
pracuje w tej firmie 3 lata P kierownik nie jest zła jeżeli jest poczeba to pomaga we wszystkim
xx - 2010-10-10 20:41:24 odpowiedz | cytuj
W firmie el cop pracowałem ponad rok.Wszystkim odradzam współpracę z Panem R. Przede wszystkim pracuje się za psie pieniądze, a do tego totalny brak poszanowania pracowników. Oszczędzają na wszystkim począwszy od ubrań roboczych pracowników, a na środkach chemicznych skończywszy. Najlepiej to markety myć wodą, a jak się chce używać chemii, to najlepiej ją kupić za własne pieniądze. Takie jest podejście PANA R. Do tego szefostwo jest bardzo wulgarne, chamskie i aroganckie. nic dodać, nic ująć po prostu JEDEN WIELKI GNÓJ !
były pracownik - 2010-12-20 19:07:31 odpowiedz | cytuj
Ktoś tam pracuje od trzech lat- ha ha ha ha. Dobre żarty. Pracowałem dla tych wyzyskiwaczy przez parę miesięcy i nie słyszałem o ludziach, którzy by tam wytrzymali tyle czasu. Ten wpis to chyba zasługa Pani Kierownik.
ktoś - 2010-12-23 21:43:32 odpowiedz | cytuj
firma el'cop to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i złodziej i nic innego
ja - 2011-01-06 21:46:33 odpowiedz | cytuj
firma ta to jedno wielkie dno nie szanuje pracowników podwyżki to w tej firmie rzecz nieosiągalna jeśli ktoś z wielkim trudem naciągnie nadgodzin to zostanie mu "obcięte" parę ładnych złotych. szczerze odradzam pracę dla tej firmy już lepiej tyrać na budowie bo tam nawet pomocnik zarabia więcej niż zasłużony pracownik dający z siebie wszystko w/w firmie
pracownik - 2011-02-11 12:39:18 odpowiedz | cytuj
POTWIERDZAM FIRMA DRAMAT Głupi i Głupszy A ci co dla nich pracują jeszcze bardziej głupi - wielcy kierownicy.
ZŁODZIEJE i OSZUŚCI
ktos - 2011-03-19 18:58:18 odpowiedz | cytuj
Zabiera umowy o prace kombinator jeden ale nie wi ze sa ludzie co pojda do pip ale nie Kieleckiej
on 32 - 2011-03-19 19:02:42 odpowiedz | cytuj
Daje do podpisu wypłaty w wys 200 zł a obok jest reszta dopisana Panie R H zostanie Pan sam bo ludzie sie juz buntuja maja dosyc Pana Kłamstw i lekcewarzenia tak sie nie postępuje
ika - 2011-03-28 18:07:32 odpowiedz | cytuj
Po prawie 4 latach pracy dla jego mosci RH mam doła poprostu Zygam na jego okłamana firme mam dosyc jego kłamstw obłudy jak ktos tam pracował odezwijcie sie damy mu rade piszcie na meila iwona2407@wp.pl pozdrawiam byłych pracowników
ika - 2011-03-29 10:20:02 odpowiedz | cytuj
pomyłka w meilu topoprawny iwona240764@wp.pl piszcie damy mu rade popamieta nas
anonim - 2011-04-30 16:35:45 odpowiedz | cytuj
Ten dran daje ogłoszenia o prace zabiera ludziom wypłaty Ludzie dla kog pracujecie dla złodzieja byłam jego pracownikiem 4 lata traktuje ludzi jak smieci ale jak widac sa ludzie co chca pracowac u niego bo nie maja innego wyjscia niech diabli wezma
anonim - 2011-05-16 18:04:27 odpowiedz | cytuj
pan Henryk Różak jest wyjątkowym przykładem zdziczałym,chamstwa,skurwysyństwa.Zwyczajny cham co traktuje ludzi jak szmaty,a sam myśli że nie wiadomo kim jest,a jest zwykłym wyzysiwaczem.Apeluję do wszystkich organizujcie się i pokażcie temu gdzie jest jego miejsce -w WIĘZIENIU.
j 23 - 2011-05-19 20:19:03 odpowiedz | cytuj
Witam niewiem kim jestes i gdzie pracowałes u Różaka ale Swięta racja jeżeli by ludzie sie zebrali to cos mozna z nim zrobic mam duzo do powiedzenia po 4 latach pracy podałam wam maila napiszcie razem moza wiecej pozdrawiam byłych pracownikuw
j 23 - 2011-05-19 20:27:33 odpowiedz | cytuj
Zapomniałam Szanowny Panie RÓŻak mam zeszty z godzinami po ile sie pracuje w tej firmie
anonim - 2011-05-25 11:59:40 odpowiedz | cytuj
Bród , Smród, totalny Syf niech sobie Jeleni Dalej szuka kto tam będzie pracował za taką Kasę Świątek Piątek , Sobota , Niedziela Bez Wolnych Zapieprz jak Cholera a Wszystko za Marne Grosze ( Jeszcze Ci Zapłaci albo Nie Zapłaci ) !!! Panie Różak Pana miejsce jest w Więzieniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tą Firmą moim zdaniem powinna się zając nie Pip a Prokuratura .... Bez Komentarza ..
anonim - 2011-06-12 17:09:09 odpowiedz | cytuj
Ludzie przestańcie się bać tego pana ,jest to przykład wielkiego chamstwa i braku szacunku dla jakiegokolwiek człowieka ,pójdzcie do sądu i pokażcie że się go nie bojcie bo prawda jest po waszej stronie.
anonim - 2011-06-14 18:57:45 odpowiedz | cytuj
Złodziej RÓŻAK Każdemu PRACOWNIKOWI UPIERDALA 30 zł !!!!! NIE IDŹCIE LUDZIE TAM DO PRACY SZKODA WASZEGO ZDROWIA I NERWÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
x