brak logo

Merazet

Poznań

Opinie o Merazet

anonim 2011-01-30 19:21
Firma przeciętniak, zarobki niskie, prezes[usunięte przez moderatora] nieporozumienie,
4
anonim 2011-02-18 20:46
Nie rozumiem ludzi, Piszesz nieprawdę, jeśli nie chciało Ci się pracować, lub nie potrafiłeś pracować w takiej branży nigdy nie będziesz zadowolony z zarządu. Moja opinia na temat tej firmy jest jak najbardziej pozytywna... Jeśli się nie nadajesz to to napisz, że nie nadawałeś się do tej \"roboty\" a nie oczerniasz przełożonych...
1
ed 2011-03-03 15:55
nieporozumienie to cię zrobiło
1
piotr 2012-10-05 11:12
Banda cwaniaków, dresów w garniturkach szukających rozumu. Nikt tak nie kręci i nie kantuje jak Merazet na rynku. Walą klienta w kakao przy każdej okazji.
4
gonzo 2013-07-03 12:58
Rzeczywiście ostatnio się dużo pozmieniało - Prezes zrobił szlaban na 5-gwiazdkowe hotele i pozwala nocować tylko w 4-gwiazdkowych a jacuzzi i masaże trzeba sobie samemu płacić. Obecnie wymaga, żeby pracownik siedział całe 8-godzin w pracy a nie mógł urwać się 3 razy w tygodniu o 14.00. Zarobki też spadły, bo ostatnia najwyższa wypłata wystarczyła koleżance na zakup prawie nowego samochodu a nie całkiem nowego.

Chyba się przeniosę gdzieś indziej !!!!!
2
kumpel gonza 2014-03-04 15:23
gonzo jest na bieżąco więc się nie przy....
2
kumpel anonima 2014-08-07 19:40
Firma fantastyczna, jeśli chcesz jeździć na delegacje, np. na drugi koniec Polski po godzinach pracy to zapraszamy!!!!
Napiszę tak: serdecznie odradzam i nie polecam.
Inspekcja pracy miałaby tutaj dużo roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
Xxx 2014-08-12 19:15
Nikodem nie ośmieszaj siè!!!!!!
1
WPR 2014-08-24 20:09
W Merazecie są handlowcy z dziesięcioletnim stażem, gdyby było tam źle to chyba by nie siedzieli w takiej firmie?! Zarabiają nieźle (wiem bo współpracuję z tą fimą) bo im się chce. Marudy i lenie- co tam jeszcze robicie? Hmm Nigdzie za przysłowiowe kulanie babola nie chcą zapłacić więcej??
2
xxx 2014-08-24 21:05
Nie chciało się wstać rano i pojechac na drugi koniec Polski? Wiem, rano jest problem przy wyjeżdżaniu z garażu...
1
Cc 2014-10-08 23:16
nie polecam.syf i malaria.
3
jarek 2014-11-19 20:07
o co chodzi z tym działem laboratoryjnym?
Monia 2014-11-21 22:52
No wlasnie nie wiem.o co?
1
link 2015-01-30 00:45
Minęły dwa tygodnie i widze, że mi nikt nie odpisał ,szkoda trochę. Ciekawi mnie dlaczego, czy nie ma tutaj pracowników, czy też może Merazet w ogóle nie prowadzi rekrutacji. Ja jestem po elektronice i myslałem, czy nie znajdę tutaj pracy, interesuje mnie aparatura pomiarowa, a oni są w tym bardzo dobrzy, no nic szkoda.
1
janek 2015-01-30 09:09
a co chcesz tam robić jako elektronik ?
mardab 2015-02-19 20:26
Witam, też byłem zainteresowany takim stanowiskiem jakiś czas temu, a teraz szukamy kogoś ze znajomością tej branży do pracy - proszę o kontakt na maila mardab@gmx.com
mailey 2015-05-19 09:49
a na ch... tam elektronik ?
1
mailey 2015-09-08 14:16
to nie jest producent tylko firma handlowa więc elektronik tam jest lekko zbędny
kasia 2015-09-18 19:39
tak, słyszeliśmy. i jakoś nikt nie jest chętny, ciekawe dlaczego?
Xx 2015-09-21 22:56
Kazdy wie dlaczego!!!ale czemu nikt nie napisze:)
2
John 2015-09-23 17:02
Dlaczego ?
1
ABC 2015-09-24 20:47
No dlaczego,dlaczego?
2
xxx 2016-01-14 20:43
no dlaczego??
2
Karol 2016-04-14 13:28
Jak ktoś dobrze poszuka to praca się znajdzie - trzeba znać odpowiednie osoby.
Andrzej D. 2016-09-20 12:55
Można troszkę jaśniej? Wpis częściowo niezrozumiały.
1
John Travolta 2016-09-20 18:51
Brednie niezrozumiałe
1
as 2016-09-29 16:51
Wiecie czy wciąż jest poszukiwany mistrz utrzymania ruchu? Nadzór nad prawidłową i bezpieczną eksploatacją maszyn, urządzeń technicznych to normalny zakres obowiązku jak na takie stanowisko, ale szkoda, że nie określili jakiego rodzaju zawierana jest umowa.
2
junior 2016-11-21 21:09
Pewnie moderatorem jest sam prezes, bo żaden mój wpis nie ujrzał światła dziennego. Przecież nie bluzgałem na prezesa, podałem tylko suche fakty.
3
Basia 2017-07-19 09:08
Pracuję w Merazet od roku. Pracodawca jest rzetelny, prawo pracy i pracownika respektowane w 100%, a firma profesjonalna i z renomą na rynku. Merazet jest liderem sprzedaży w Polsce wielu znanych światowych marek. Nie ma górnej granicy zarobków dla handlowców. Atmosfera przyjazna.
Odpowiadając na powyższe pytania, chciałabym napisać, że nie jest prawdą, że handlowiec nie musi być specjalistą. Merazet to firma, która doradza. Kupienie odpowiedniej aparatury wymaga profesjonalnego doradztwa po stronie sprzedawcy. Z tego powodu nasi handlowcy to specjaliści z wyższym wykształceniem.
Polecam współpracę z naszą firmą w 100%
Natalia 2017-07-24 06:49
@Basia a możesz powiedzieć, na jakim realnym poziomie prezentują się zarobki nowych handlowców w firmie? W jaki sposób naliczane są prowizje? To w przypadku tego stanowiska jedna z najważniejszych informacji.
Basia 2017-07-24 08:16
Tak naprawdę zależy to od sprzedawanej aparatury i skuteczności handlowca, dlatego nie da się odpowiedzieć jednoznacznie na to pytanie. Sprzedaż niektórych produktów jest długofalowa, czekamy na rozstrzygnięcia przetargów, dofinansowanie itp. Każdy sprzedawca otrzymuje podstawę oraz prowizję od sprzedaży. Zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną, stosowne osoby udzielą Pani odpowiedzi na to pytanie.
Natalia 2017-08-14 10:22
Dzięki za odpowiedź @Basia, pytam w imieniu innych poszukujących pracy, sama jestem pracownikiem serwisu gowork i pełnię rolę administratora. Na wątku często brakuje rzetelnych informacji, dlatego też dopytuję o konkrety pracy w Merazet.
2
bylypracownik 2017-08-18 10:23
Zarobki są niskie i dla tego się o nich nie mówi. Zarabia dział elektryczny a reszta - jak wygrają przetarg to coś zarobią. Jest stabilnie - to jest atut. Wypłaty na czas.
Zostaw swoją opinię o Merazet - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Merazet