brak logo

Merazet

Poznań

Opinie o Merazet

anonim 2011-01-30 19:21:25
Firma przeciętniak, zarobki niskie, prezes[usunięte przez moderatora] nieporozumienie,
3
anonim 2011-02-18 20:46:53
Nie rozumiem ludzi, Piszesz nieprawdę, jeśli nie chciało Ci się pracować, lub nie potrafiłeś pracować w takiej branży nigdy nie będziesz zadowolony z zarządu. Moja opinia na temat tej firmy jest jak najbardziej pozytywna... Jeśli się nie nadajesz to to napisz, że nie nadawałeś się do tej "roboty" a nie oczerniasz przełożonych...
1
ed 2011-03-03 15:55:26
nieporozumienie to cię zrobiło
1
piotr 2012-10-05 11:12:21
Banda cwaniaków, dresów w garniturkach szukających rozumu. Nikt tak nie kręci i nie kantuje jak Merazet na rynku. Walą klienta w kakao przy każdej okazji.
2
gonzo 2013-07-03 12:58:28
Rzeczywiście ostatnio się dużo pozmieniało - Prezes zrobił szlaban na 5-gwiazdkowe hotele i pozwala nocować tylko w 4-gwiazdkowych a jacuzzi i masaże trzeba sobie samemu płacić. Obecnie wymaga, żeby pracownik siedział całe 8-godzin w pracy a nie mógł urwać się 3 razy w tygodniu o 14.00. Zarobki też spadły, bo ostatnia najwyższa wypłata wystarczyła koleżance na zakup prawie nowego samochodu a nie całkiem nowego.

Chyba się przeniosę gdzieś indziej !!!!!
2
kumpel gonza 2014-03-04 15:23:57
gonzo jest na bieżąco więc się nie przy....
1
kumpel anonima 2014-08-07 19:40:04
Firma fantastyczna, jeśli chcesz jeździć na delegacje, np. na drugi koniec Polski po godzinach pracy to zapraszamy!!!!
Napiszę tak: serdecznie odradzam i nie polecam.
Inspekcja pracy miałaby tutaj dużo roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Xxx 2014-08-12 19:15:52
Nikodem nie ośmieszaj siè!!!!!!
1
WPR 2014-08-24 20:09:17
W Merazecie są handlowcy z dziesięcioletnim stażem, gdyby było tam źle to chyba by nie siedzieli w takiej firmie?! Zarabiają nieźle (wiem bo współpracuję z tą fimą) bo im się chce. Marudy i lenie- co tam jeszcze robicie? Hmm Nigdzie za przysłowiowe kulanie babola nie chcą zapłacić więcej??
2
xxx 2014-08-24 21:05:26
Nie chciało się wstać rano i pojechac na drugi koniec Polski? Wiem, rano jest problem przy wyjeżdżaniu z garażu...
1
Cc 2014-10-08 23:16:53
nie polecam.syf i malaria.
3
Prezes 2014-10-11 11:21:55
Merazet to naprawdę niezła firma, zarobki dużo ponad przeciętną, renoma wśród klientów. Naprawdę polecam pracę w Merazet - pracę w dziale automatyki i elektryki oczywiście. Natomiast jednak jakimś cudem aplikujesz do działu laboratoryjnego to sobie odpuśc. Z tego co widzę i słyszę, średnio połowa działu wymienia się co rok b( usunięte przez administratora )(celowo z małych liter).

PS. Co do problemów z wyjeżdzaniem rano z garażu na delegację to ich podobno nie ma - wyjeżdzasz po na drugi koniec Polski o 16, po 8 godzinach pracy

Polecam!
alf 2014-11-07 20:19:45
dlaczego ktoś usunął komentarz o kierowniczce? był taki prawdziwy ...
3
jarek 2014-11-19 20:07:38
o co chodzi z tym działem laboratoryjnym?
Monia 2014-11-21 22:52:12
No wlasnie nie wiem.o co?
1
link 2015-01-30 00:45:59
Minęły dwa tygodnie i widze, że mi nikt nie odpisał ,szkoda trochę. Ciekawi mnie dlaczego, czy nie ma tutaj pracowników, czy też może Merazet w ogóle nie prowadzi rekrutacji. Ja jestem po elektronice i myslałem, czy nie znajdę tutaj pracy, interesuje mnie aparatura pomiarowa, a oni są w tym bardzo dobrzy, no nic szkoda.
janek 2015-01-30 09:09:52
a co chcesz tam robić jako elektronik ?
mardab 2015-02-19 20:26:34
Witam, też byłem zainteresowany takim stanowiskiem jakiś czas temu, a teraz szukamy kogoś ze znajomością tej branży do pracy - proszę o kontakt na maila mardab@gmx.com
mailey 2015-05-19 09:49:11
a na ch... tam elektronik ?
1
mailey 2015-09-08 14:16:59
to nie jest producent tylko firma handlowa więc elektronik tam jest lekko zbędny
kasia 2015-09-18 19:39:40
tak, słyszeliśmy. i jakoś nikt nie jest chętny, ciekawe dlaczego?
Xx 2015-09-21 22:56:56
Kazdy wie dlaczego!!!ale czemu nikt nie napisze:)
1
John 2015-09-23 17:02:41
Dlaczego ?
ABC 2015-09-24 20:47:33
No dlaczego,dlaczego?
1
xxx 2016-01-14 20:43:58
no dlaczego??
2
Karol 2016-04-14 13:28:03
Jak ktoś dobrze poszuka to praca się znajdzie - trzeba znać odpowiednie osoby.
Andrzej D. 2016-09-20 12:55:22
Można troszkę jaśniej? Wpis częściowo niezrozumiały.
John Travolta 2016-09-20 18:51:45
Brednie niezrozumiałe
as 2016-09-29 16:51:48
Wiecie czy wciąż jest poszukiwany mistrz utrzymania ruchu? Nadzór nad prawidłową i bezpieczną eksploatacją maszyn, urządzeń technicznych to normalny zakres obowiązku jak na takie stanowisko, ale szkoda, że nie określili jakiego rodzaju zawierana jest umowa.
junior 2016-11-21 21:09:23
Pewnie moderatorem jest sam prezes, bo żaden mój wpis nie ujrzał światła dziennego. Przecież nie bluzgałem na prezesa, podałem tylko suche fakty.
Zx 2016-11-22 22:28:15
Renka sie uspokoiła?ona jest moderatorem tegoż o to forum:)płaci to ma
Zostaw swoją opinię o Merazet - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Merazet