Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o F.H. Sfinks Wydawnictwo

Pracowałeś w firmie F.H. Sfinks Wydawnictwo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-29 21:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie zastanowcie sie trzy razy zanim tam pojdziecie pytac o prace to [usunięte przez moderatora] sa pracowalem tam 5 lat z czego 4 stracilem jaki ja glupi bylem
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2012-07-17 20:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe.Ja pracuję tam 12 lat i wszystkich pracowników znałam.Ale takiego co pracował 5 lat i nagle zaczęło mu się nie podobać to nie poznałam.Bidulek.Firma działa 13 lat i daje pracę ponad 50 osobom.Ja ja zaczynałam było kilka osób.
zdjecie uzytkownika
panna M - 2012-07-24 10:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od sierpnia podobno 7/h + za sprzedaż.A w ogłoszeniu nawet 9zł/h dla osób z dużym doświadczedniem.Ciekawe...
zdjecie uzytkownika
EM - 2013-01-29 19:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka praca taka płaca.pracowałam kilka miesięcy ale nie mam duszy handlowca.byłam w rankingach raczej z tyłu stawki ale pomagali mi jak mogli.nie mogę nic złego powiedzieć.jak ktoś ma zacięcie w sprzedaży to może zarobić bardzo dużo pieniążków.
zdjecie uzytkownika
elisabetha - 2013-02-20 09:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za ostatni miesiac zarobiłam ok 2100 zł z premią.Szukałam pracy 1,5 roku i nie zamierzam się stąd nigdzie ruszać zanim rynek pracy się nie unormuje.
zdjecie uzytkownika
sztos - 2013-04-12 20:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma się dzieli na różne działy:hurtownia,klub książki i wydawnictwo,zależy gdzie kto chce pracować.najlepiej jest w wydawnictwie.mają ze 100 000 klientów stałych.duża firma ale warunki nie najgorsze,daję 4.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 15:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy nie wiecie, czy szukają kogoś do pracy w fh sfinks? Byłbym wdzięczny za napisanie jakiejś orientacyjnej kwoty, jaką można zarobić (oczywiście z nazwą stanowiska). Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, czy dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki? Czy w firmie są związki zawodowe?
zdjecie uzytkownika
fragles - 2013-05-16 09:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Związków nie ma,jak chceszzałożyć to nie wiem czy byłbyś mile widziany :-).Z tego co widzę po ogłoszeniach szukają teraz grafików z doświadczeniem i konsultantów.Bez doświadczenia w kryzysie będzie ciężko.powodzonka
zdjecie uzytkownika
lisiczka - 2013-05-18 13:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam,widziałam,pracowałam.powiem tak : nie odradzam tam parcy a to już bardzo dużo
zdjecie uzytkownika
jezzu - 2013-05-22 10:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie napiwki????to jest wydawnictwo i klub książki wysyłkowej a nie restauracja!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 20:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lisiczka - nie odradzasz - a może mogłabyś mi coś więcej napisać? Jakie są warunki pracy? Jaki rodzaj umowy? Jaki klimat?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 17:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy można się rozwijać w w Sfinksie? Są jakieś szanse na nowe obowiązki i żeby się czegoś nauczyć?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 10:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lisiczko - dziękuję ci za odpowiedź :) A możesz mi jeszcze coś napisać o atmosferze w pracy? Jacy są ludzie w Sfinksie? Jakie jest podejście pracodawców i przełożonych do pracowników?
zdjecie uzytkownika
lisiczka - 2013-07-16 09:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera - kontrolowana,zespół młody,ludzie kreatywni.Podejscie do pracownika ludzkie ,między ludźmi w firmie troche konfliktów ,jak to w stadzie,podejrzenia kto dostał premie ,ile itd.Ale to akurat norma wszędzie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 11:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ceny jakie w sfinksach sa teraz drogo jest? Jak sie pójdzie we 2 osoby na kolacje ile trzeba wydać?
zdjecie uzytkownika
pokahontas - 2013-09-27 08:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojna robota i spoko kaska.polecam!
zdjecie uzytkownika
EAT ME - 2013-09-27 15:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZEŚĆ:)KIEDYŚ MÓJ KOLEGA PRACOWAŁ I MÓWIŁ ŻEBY NIE JEŚĆ W SFINKSIE -TAK ON MÓWIŁ ALE NIGDY NIE POWIEDZIAŁ DLACZEGO-DO TEJ PORY SIE ZASTANAWIAM!MOŻE WY WIECIE?JA JADŁEM I BYŁO OK?
zdjecie uzytkownika
murzyn - 2013-10-11 19:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale [usunięte przez moderatora] jak można być tak bezmyślnym żeby pomylić wydawnictwo z restauracją.ludzie myślcie co piszecie!!!
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-10-12 10:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojna robota.Nie trzeba się specjalnie narobić i mają eksluzywne książki.produkkty są rozpoznawalne na rynku a ludzie często sami dzwonią i domawiają-to jest fajne.to nie korporacja ,relacje dobre.szef rozdaje wszystkim zaliczki chpoć mówi że już nikomu nie da.i tak mi mija dzień za dniem
zdjecie uzytkownika
gadget - 2014-02-01 10:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz rozdają dodatkowo prezenty na koniec każdego miesiąca za pierwsze 3 miejsca.Jak ktoś ma dobre wyniki i jest wporzo może dostać np tablet lub robot kuchenny. Noigdy nie ma problemów z zaliczkami.W ostatniej mojej pracy żeby dostać 100 zł musiałam pisac podania do zarzadu i czekałam na rozpatrzenie 2 tyg.,więc nie jest tu źle...
zdjecie uzytkownika
lula - 2014-02-18 10:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne jest to że można się indywidualnie dogadać i pracowac np po kilka godzin dziennie alobo w innych konfiguracjach,dla mnie jest to bardzo istotne bo nie moge być codziennie 8 h.Tylko dlatego jeszcze pracuje.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-16 08:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz szukają nowych pracowników. Jak tam jest? Warto się zdecydować? Łatwo osiągnąć cele i dostać premię? Jak atmosfera? Naciskają na pracowników? Chodzi o stanowisko "obsługa klienta". I czy łatwo awansować?
zdjecie uzytkownika
gębacz - 2014-09-25 14:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt tu jeszcze nie wspominał o wysokości zarobków na jakie liczyć można w Sfinksie. A z tego co wyczytałem to już parę osób o nie pytało . W końcu to wydawnictwo , a nie jakaś państwowa robota , więc chyba nie ma jakiegoś zakazu wyjawiania swoich zarobków. A byłaby to pewnie dla wielu najistotniejsza wiadomość
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-09 20:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Farma rozwijajaca sie coraz prezniej, co gwarantuje nie tylko godne zarobki, ale i szanse na rozwój. Atmosfera jezt bardzo dobra, a ludzie zyczliwi. Zniechrcony pracownik nie da oczekiwanych obrotow i oni to wiedza, dlatego stwarza sie tam doskonale warunki pracy. Kamil.
zdjecie uzytkownika
poster - 2014-10-10 11:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wnagrodzenie 1680 brutto startowe startowe na umowę,jak jestes dobry potem premie $.Jak nie mozesz pracowac na umowe o prace z różnych powodów mozesz mieć zlecenie lub o dzieło.Nie muszisz też pracowac od 8-16.Są tacy co pracują kilka godzin dziennie.Firmie Farmie będą potrzebni ludzie bo otwiera kolejne 300 m2.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Sfinks Wydawnictwo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x