Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o F.H. Sfinks Wydawnictwo

Pracowałeś w firmie F.H. Sfinks Wydawnictwo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
EM - 2013-01-29 19:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka praca taka płaca.pracowałam kilka miesięcy ale nie mam duszy handlowca.byłam w rankingach raczej z tyłu stawki ale pomagali mi jak mogli.nie mogę nic złego powiedzieć.jak ktoś ma zacięcie w sprzedaży to może zarobić bardzo dużo pieniążków.
zdjecie uzytkownika
elisabetha - 2013-02-20 09:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za ostatni miesiac zarobiłam ok 2100 zł z premią.Szukałam pracy 1,5 roku i nie zamierzam się stąd nigdzie ruszać zanim rynek pracy się nie unormuje.
zdjecie uzytkownika
sztos - 2013-04-12 20:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma się dzieli na różne działy:hurtownia,klub książki i wydawnictwo,zależy gdzie kto chce pracować.najlepiej jest w wydawnictwie.mają ze 100 000 klientów stałych.duża firma ale warunki nie najgorsze,daję 4.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-15 15:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy nie wiecie, czy szukają kogoś do pracy w fh sfinks? Byłbym wdzięczny za napisanie jakiejś orientacyjnej kwoty, jaką można zarobić (oczywiście z nazwą stanowiska). Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, czy dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki? Czy w firmie są związki zawodowe?
zdjecie uzytkownika
fragles - 2013-05-16 09:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Związków nie ma,jak chceszzałożyć to nie wiem czy byłbyś mile widziany :-).Z tego co widzę po ogłoszeniach szukają teraz grafików z doświadczeniem i konsultantów.Bez doświadczenia w kryzysie będzie ciężko.powodzonka
zdjecie uzytkownika
lisiczka - 2013-05-18 13:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam,widziałam,pracowałam.powiem tak : nie odradzam tam parcy a to już bardzo dużo
zdjecie uzytkownika
jezzu - 2013-05-22 10:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie napiwki????to jest wydawnictwo i klub książki wysyłkowej a nie restauracja!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 20:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lisiczka - nie odradzasz - a może mogłabyś mi coś więcej napisać? Jakie są warunki pracy? Jaki rodzaj umowy? Jaki klimat?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 17:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy można się rozwijać w w Sfinksie? Są jakieś szanse na nowe obowiązki i żeby się czegoś nauczyć?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 10:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lisiczko - dziękuję ci za odpowiedź :) A możesz mi jeszcze coś napisać o atmosferze w pracy? Jacy są ludzie w Sfinksie? Jakie jest podejście pracodawców i przełożonych do pracowników?
zdjecie uzytkownika
lisiczka - 2013-07-16 09:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera - kontrolowana,zespół młody,ludzie kreatywni.Podejscie do pracownika ludzkie ,między ludźmi w firmie troche konfliktów ,jak to w stadzie,podejrzenia kto dostał premie ,ile itd.Ale to akurat norma wszędzie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 11:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ceny jakie w sfinksach sa teraz drogo jest? Jak sie pójdzie we 2 osoby na kolacje ile trzeba wydać?
zdjecie uzytkownika
pokahontas - 2013-09-27 08:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojna robota i spoko kaska.polecam!
zdjecie uzytkownika
EAT ME - 2013-09-27 15:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZEŚĆ:)KIEDYŚ MÓJ KOLEGA PRACOWAŁ I MÓWIŁ ŻEBY NIE JEŚĆ W SFINKSIE -TAK ON MÓWIŁ ALE NIGDY NIE POWIEDZIAŁ DLACZEGO-DO TEJ PORY SIE ZASTANAWIAM!MOŻE WY WIECIE?JA JADŁEM I BYŁO OK?
zdjecie uzytkownika
murzyn - 2013-10-11 19:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale [usunięte przez moderatora] jak można być tak bezmyślnym żeby pomylić wydawnictwo z restauracją.ludzie myślcie co piszecie!!!
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-10-12 10:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojna robota.Nie trzeba się specjalnie narobić i mają eksluzywne książki.produkkty są rozpoznawalne na rynku a ludzie często sami dzwonią i domawiają-to jest fajne.to nie korporacja ,relacje dobre.szef rozdaje wszystkim zaliczki chpoć mówi że już nikomu nie da.i tak mi mija dzień za dniem
zdjecie uzytkownika
gadget - 2014-02-01 10:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz rozdają dodatkowo prezenty na koniec każdego miesiąca za pierwsze 3 miejsca.Jak ktoś ma dobre wyniki i jest wporzo może dostać np tablet lub robot kuchenny. Noigdy nie ma problemów z zaliczkami.W ostatniej mojej pracy żeby dostać 100 zł musiałam pisac podania do zarzadu i czekałam na rozpatrzenie 2 tyg.,więc nie jest tu źle...
zdjecie uzytkownika
lula - 2014-02-18 10:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne jest to że można się indywidualnie dogadać i pracowac np po kilka godzin dziennie alobo w innych konfiguracjach,dla mnie jest to bardzo istotne bo nie moge być codziennie 8 h.Tylko dlatego jeszcze pracuje.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-16 08:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz szukają nowych pracowników. Jak tam jest? Warto się zdecydować? Łatwo osiągnąć cele i dostać premię? Jak atmosfera? Naciskają na pracowników? Chodzi o stanowisko "obsługa klienta". I czy łatwo awansować?
zdjecie uzytkownika
gębacz - 2014-09-25 14:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt tu jeszcze nie wspominał o wysokości zarobków na jakie liczyć można w Sfinksie. A z tego co wyczytałem to już parę osób o nie pytało . W końcu to wydawnictwo , a nie jakaś państwowa robota , więc chyba nie ma jakiegoś zakazu wyjawiania swoich zarobków. A byłaby to pewnie dla wielu najistotniejsza wiadomość
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-09 20:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Farma rozwijajaca sie coraz prezniej, co gwarantuje nie tylko godne zarobki, ale i szanse na rozwój. Atmosfera jezt bardzo dobra, a ludzie zyczliwi. Zniechrcony pracownik nie da oczekiwanych obrotow i oni to wiedza, dlatego stwarza sie tam doskonale warunki pracy. Kamil.
zdjecie uzytkownika
poster - 2014-10-10 11:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wnagrodzenie 1680 brutto startowe startowe na umowę,jak jestes dobry potem premie $.Jak nie mozesz pracowac na umowe o prace z różnych powodów mozesz mieć zlecenie lub o dzieło.Nie muszisz też pracowac od 8-16.Są tacy co pracują kilka godzin dziennie.Firmie Farmie będą potrzebni ludzie bo otwiera kolejne 300 m2.
zdjecie uzytkownika
Samosia - 2014-10-21 23:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam przeszło 2 tyg. Po tym jak słyszałam na piątkowym szkoleniu w jaki sposób oszukiwać klientów i jak im wmawiać publikacje, postanowiłam natychmiast odejść. To dziwna firma żerująca na naiwności i słabej pamięci staruszek. Poza tym dzwonią po księżach. Mają tam nawet jakiegoś ex czy coś jak zakonnika, owszem fajny, nieźle nawija i chyba robi im nawet ponad przeciętne obroty, ale jeżdżą po nim jak po burym psie. Ludzie go nienawidzą za kasę jaką zarabia, szkalują i donoszą szefowi, a ten wierzy w te brednie i wzywa go co chwilę na dywanik. Żal mi tego zakonnika, że musi tam pracować. Jest przystojny, to dziewczynę by sobie znalazł, ale mam wrażenie że ta praca go pochłania. On nawet w domu pracuje dla firmy. No i ta szefowa. Ah, są dwie. M i M. "Podwajamy wyniki", "Jeszcze po seteczce", "Kto da jeszcze 100 zł", " W gore serca" = tyle zapamiętałam itd. ogólnie zero uśmiechu i współczucia dla tych co tam tyrają. Och i jeszcze ten jakiś tam dyrektor. Nawet dzień dobry nie powie. Szara eminencja, co wszystkich się czepia. Ogólnie jacyś nowi poprzychodzili i chyba p. Filipowi T. rozwalą tę firmę, Tak czuję i tak słyszałam nawet od szefowej.
zdjecie uzytkownika
garou - 2014-10-22 02:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poster - 2014-10-10 11:21:11]:
ale to już wiadomo kiedy otwierają ? bo chyba jeżeli otwierają już w najbliższym czasie to najwyższa pora żeby składać tutaj swoje CV. Szkoda , że ta kasa jednak trochę mizerna , bo to w sumie najniższa krajowa. Ale z drugiej strony skoro piszesz , że to tylko na start... może potem uda się coś wyciułać
zdjecie uzytkownika
hochland - 2014-10-24 19:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Samosia - 2014-10-21 23:12:53]:
Droga Samosiu,coś Ci się chyba firmy pomyliły,trochę Twoja wypowiedź jest nie spójna,gdyż szkolenie jest na samym początku,więc albo od razu odeszłaś albo pracowałaś tam 2 tygodnie.Ja pracuję tam już ponad 3 lata,nie jestem na żadnym kierowniczym stanowisku więc nie jest też w mojej kwestii bronić firmy za wszelką cenę,ale na wypisywanie takich bzdur też nie pozwolę,nikt na nikogo bezpodstawnie nie chodzi skarżyć,a jedynie są zgłaszane sytuacje gdy ktoś faktycznie próbuje oszukać ludzi byle jak najwięcej sprzedać.Nikt nikogo też nie zmusza do pracy w domu,jeżeli ktoś ma to czas i ochotę to może sobie tak robić,atmosfera jest jak najbardziej ok,ludzie dla siebie życzliwi,jest pomoc w sprzedaży,a uśmiech towarzyszy nam od rana do końca pracy,wiadomo że jak w każdej firmie są lepsze i gorsze dni i nastroje,ale ogólnie jest ok,porównując z innymi firmami i etatami w Cz-wie nie ma co narzekać,jak się mówi wszędzie dobrze gdzie nas nie ma,fakt trzeba mieć duszę handlowca po części żeby sobie poradzić ale dużo też można się nauczyć.Nikt nikogo nie oszukuje,nikt nikomu na siłę nie sprzedaje,ani nie wciska,jest po prostu forma reklamy i marketingu jak w całym handlu,a ostateczna decyzja należy do klienta czy decyduje się na zakup.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Sfinks Wydawnictwo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x