Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo F.H. Sfinks Wydawnictwo

Opinie o F.H. Sfinks Wydawnictwo

Pracowałeś w firmie F.H. Sfinks Wydawnictwo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anonim... - 2015-03-12 11:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha ha ha :D Ja w tej chwili wypowiadam się w imieniu osób, które zostały OSZUKANE i nie było żadnej wzmianki o prowizji że jest uzależniona od wyników. Po co tak kłamać? Umowy również nie mają - od pierwszej ZATWIERDZONEJ sprzedaży. Mogę to łatwo udowodnić to DZIŚ w firmie jak i tutaj :) Mam nagraną rozmowę z Moniką :) I nie tylko z nią :) Jestem zbyt cwana na takie numery...
zdjecie uzytkownika
Anonim... - 2015-03-12 11:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z resztą bardzo chętnie powiem Ci prosto w twarz co myślę o Tobie, o Twoich postach i wytknę Ci kłamstwa jakimi łaskawie obdarzasz ludzi wchodzących tu. Mam dziś na 16:00 czekaj koło bramy. Chętnie sobie z Tobą porozmawiam a wierz mi, że wytknę Ci wszystko.
zdjecie uzytkownika
moda_na_sukces - 2015-03-16 11:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie spokoj z tymi hejtami. wiem co pisze bo przyszlam tu z innego c.center (nie pisze nazwy by nie robic krypto reklamy) gdzie jak ledwo miesiac wytrzymalam. wporownaniu do innych cal center tutaj to idyla i raj na ziemi!!!!!!

nie wie co mowi ten kto nigdy w zadnym innym telemarketingu nie pracowal. tam to dopiero jest tak jak pisze hardkorowy koksu niema op**@*@*@!&&!!&!&&!, WIEEEELCCCYYYYY tim liderzy po 18 czy 19 lat biegaja i sie czepiaja czlowieka i zawsze jest wszysto zle. moze dlatego jedna taka firma c.center juz upadła w czewie.

teraz jestem tu w sfinksie i nie narzekam bo wreszcie jest normalna praca i czlowieka z szacunkiem traktuja. jak nie wiem to pytam i od razu ktos podchodzi do mnie i pomaga. wszystko jest oki kasa na czas i ludzakie traktowanie. jak mam z dzieciakiem wizyte u lekarza to mowie i nie ma problemu dostaje normalny dzien wolnego.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-17 11:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest łatwa, ale z drugiej strony to jednak tylko telefony żeby sprzedawać książki. Jeśli się złapie swoją metodę -sprzedaż idzie. Lepsze książki niż garnki.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-03-29 16:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile wynosi stawka godzinowa ? Czy można łatwo zrezygnować z pracy czy trzeba składać wcześniejsze wypowiedzenie ???
zdjecie uzytkownika
Bogactwosmakuizapachu - 2015-03-31 14:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tam juz jakis czas, troche to jest roboty, ale nie za duzo, jak sie uwaza, to spokojnie mozna siedziec i nic nie robic, a 1500 zł wpadnie. Jasne, musi byc jakis obrot, ale mozna cos tam posciemniac i zrobic troche sprzedazy. Do tego robota jest o tyle dobra, ze w trakcie rozmowy mozna robic inne rzeczy - ja np. czesze sie i odpada mi fryzjer (mam wyksztalcenie fryzjerskie, ale nie moglem znalezc pracy w zawodzie)
zdjecie uzytkownika
ogactwosmakuizapachu - 2015-03-31 14:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-03-29 16:01:00]:
nie, można wybiec machając rękami i drąc się ;).
zdjecie uzytkownika
Mijajkaliszpowoli - 2015-04-07 20:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje sie fajnie, tylko niektorzy ludzie to sie jednak umyc powinni! Jedna kobieta chodzi z psikaczem i nawala nim, bo niektore z tych babek sie chyba nie myja! Ale juz cos idzie ku lepszemu, bo niektore zaczely uzywac mydla!!! W kazdym razie polecam, przy czym nastawcie sie, ze mozecie pracowac z niechlujami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Boniek - 2015-04-08 11:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mijajkaliszpowoli - 2015-04-07 20:45:39]:
Wg mnie to nie prawda! Pracuje tam ok. miesiąc i nie zauwazylem jakiś przykrych zapachów, normalne miejsce pracy!
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-04-08 16:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie atmosfera jest w porządku. Trzeba dużo dzwonić i tyle. Czasami trafia się na różnych ludzi ale na to się nie poradzi. Ja tam nie narzekam. 1500 zł to podstawa a można spokojnie wyciągnąć dwójkę.
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-04-18 09:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
źrudła piszemy ó.
zdjecie uzytkownika
Prukurator - 2015-04-19 20:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wczoraj do prokuratury wpłyneły zawiadomienie i podejmiemy stosowne działania prawdopodobnie od czwartku firma Sfinsks zwinie Zagle nie możemy tego odpuścić bo zawiadomienie poszło do prokuratury generalnej i w-wwa naciska będziemy musieli ich zamknąć
zdjecie uzytkownika
martha stewart - 2015-04-20 11:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
typowe forum jakichś frustratów i hejterów. Ludzie, znajdźcie sobie pracę, partnerkę lub partnera i jakieś zajęcie.

Nie macie co robić tylko po ósmej wysiadywać i wylewać swoją żółć?
zdjecie uzytkownika
Pan Wo - 2015-04-20 11:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja powiem tak. Zastanówcie się co piszą niektórzy... Przyjmują się jako sprzedawcy telefoniczni książek i... narzekają, że mają sprzedawać telefonicznie... książki. Dobranoc. Ja nie narzekam tylko robię a po 16.00 mam poczucie że uczciwie zarobiłem na swoje, a książki dostali Ci których to zainteresowało i je chcieli, ci co nie chcieli po prostu ich nie kupili (jedni byli uprzejmi inni nie, trudno).
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2015-04-23 11:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podszywać się pod prokuratora ciekawe, z tego co mi wiadomo podszywanie się pod instytucję oraz osoby prawne u nas w kraju jest karalne, ale jak widać czarusiów nie brakuje.

SFINKS się zamyka? Z tego co wiem to dobudowują całe piętro aby zatrudniać jeszcze więcej ludzi, serio to dopiero afera :D

Praca to praca , a internet to internet. Jak widać cała Polska powinna protestować , Pani Zosia sprzątaczka powinna na internecie ukarać swojego pracodawcę za to że zmiotka jest krzywa, Zenek elektryk powinien pobić szefa bo kombinerki są za stare itp.

Poszukajcie lepiej konstruktywnego zajęcia, a chętnych normalnych ludzi zapraszam do zapoznania się z warunkami pracy/płacy w SFINKS.
zdjecie uzytkownika
Jelcyn Jelcyn - 2015-04-23 13:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś kto podszywa się pod prokuratora jest głupi jak ślepe kocięta
zdjecie uzytkownika
Stary-Nowy - 2015-04-25 09:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję pół roku tam. Ale wczoraj mialem polewek!!!! Muahahahah, jakis typ napisal, że 24 miały byc 3 kontrole naraz! Az trzy! A tutaj wszyscy zadowoleni, na przerwie super atmosfera, az glupio mi było pytać, czy coś wiedzą o jakiś kontrolach! Muahahahahaha - teraz widzicie, ze te wszystkie posty pisza hejterzy i ludzie, ktorzy po prostu NIE UMIEJA pracowac?
zdjecie uzytkownika
Mało lepszy - 2015-04-26 21:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stary nowy - pełna racja !!!! Mądrze piszesz
Olać hejterow i siepaczy

Czy ty ziomek nie miałeś ze mna szkolenia?????? Jak ci w ogóle idzie?


Maks
zdjecie uzytkownika
wilk - 2015-04-29 15:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie tam
zdjecie uzytkownika
bronka - 2015-04-29 21:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dajta Wy mi swięty spokój.Niech se każdy robi co chce byle nie krzywdzić ludzi.
zdjecie uzytkownika
wilk - 2015-04-30 08:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej odeslac wilka do lasu tam skad przyszed
zdjecie uzytkownika
Dużopieniędzy - 2015-05-05 08:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tam, jezdze dobrym samochodem, popatrzcie se na parking - jak nie chceta, nie pracujta, ale takiej furki jak ja na pewno miec nie bedziecie, lasek tak samo ;).
zdjecie uzytkownika
Kaj - 2015-05-06 08:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba dużo dzwonić i tyle. Ja sobie chwalę. 1500 podstawy + premia, sprzedawanie książek nie jest łatwe ale na tym polega ta praca. Ja tam nie narzekam, bywało gorzej ;-)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa bardzo pro, pani, która ją prowadziła niezwykle sympatyczna i do tego ładna, to jest to!
Pytania: Żadnych trudnych pytań nie było, bardziej wyjaśnianie, czego się oczekuje.
zdjecie uzytkownika
zblazowany smutas :( - 2015-05-08 11:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czytam sobie niektore komentarze ludzi na forach co to nic nie wiedza i sie wyzywaja na forach to mysle sobie


O BI O BA KONIEC CYWILIZACJI !!! :(
zdjecie uzytkownika
amanda - 2015-05-19 01:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej tam.ludzie cieszcie się,życie jest piękne,zaszłam w ciążę w tej firmie...zawsze będę miała sentyment
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Sfinks Wydawnictwo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy F.H. Sfinks Wydawnictwo?
Zadaj pytanie
alert