Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo F.H. Sfinks Wydawnictwo

Opinie o F.H. Sfinks Wydawnictwo

Pracowałeś w firmie F.H. Sfinks Wydawnictwo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anonim... - 2015-03-12 11:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z resztą bardzo chętnie powiem Ci prosto w twarz co myślę o Tobie, o Twoich postach i wytknę Ci kłamstwa jakimi łaskawie obdarzasz ludzi wchodzących tu. Mam dziś na 16:00 czekaj koło bramy. Chętnie sobie z Tobą porozmawiam a wierz mi, że wytknę Ci wszystko.
zdjecie uzytkownika
moda_na_sukces - 2015-03-16 11:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie spokoj z tymi hejtami. wiem co pisze bo przyszlam tu z innego c.center (nie pisze nazwy by nie robic krypto reklamy) gdzie jak ledwo miesiac wytrzymalam. wporownaniu do innych cal center tutaj to idyla i raj na ziemi!!!!!!

nie wie co mowi ten kto nigdy w zadnym innym telemarketingu nie pracowal. tam to dopiero jest tak jak pisze hardkorowy koksu niema op**@*@*@!&&!!&!&&!, WIEEEELCCCYYYYY tim liderzy po 18 czy 19 lat biegaja i sie czepiaja czlowieka i zawsze jest wszysto zle. moze dlatego jedna taka firma c.center juz upadła w czewie.

teraz jestem tu w sfinksie i nie narzekam bo wreszcie jest normalna praca i czlowieka z szacunkiem traktuja. jak nie wiem to pytam i od razu ktos podchodzi do mnie i pomaga. wszystko jest oki kasa na czas i ludzakie traktowanie. jak mam z dzieciakiem wizyte u lekarza to mowie i nie ma problemu dostaje normalny dzien wolnego.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-17 11:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest łatwa, ale z drugiej strony to jednak tylko telefony żeby sprzedawać książki. Jeśli się złapie swoją metodę -sprzedaż idzie. Lepsze książki niż garnki.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-03-29 16:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile wynosi stawka godzinowa ? Czy można łatwo zrezygnować z pracy czy trzeba składać wcześniejsze wypowiedzenie ???
zdjecie uzytkownika
Bogactwosmakuizapachu - 2015-03-31 14:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tam juz jakis czas, troche to jest roboty, ale nie za duzo, jak sie uwaza, to spokojnie mozna siedziec i nic nie robic, a 1500 zł wpadnie. Jasne, musi byc jakis obrot, ale mozna cos tam posciemniac i zrobic troche sprzedazy. Do tego robota jest o tyle dobra, ze w trakcie rozmowy mozna robic inne rzeczy - ja np. czesze sie i odpada mi fryzjer (mam wyksztalcenie fryzjerskie, ale nie moglem znalezc pracy w zawodzie)
zdjecie uzytkownika
ogactwosmakuizapachu - 2015-03-31 14:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-03-29 16:01:00]:
nie, można wybiec machając rękami i drąc się ;).
zdjecie uzytkownika
Mijajkaliszpowoli - 2015-04-07 20:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje sie fajnie, tylko niektorzy ludzie to sie jednak umyc powinni! Jedna kobieta chodzi z psikaczem i nawala nim, bo niektore z tych babek sie chyba nie myja! Ale juz cos idzie ku lepszemu, bo niektore zaczely uzywac mydla!!! W kazdym razie polecam, przy czym nastawcie sie, ze mozecie pracowac z niechlujami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Boniek - 2015-04-08 11:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mijajkaliszpowoli - 2015-04-07 20:45:39]:
Wg mnie to nie prawda! Pracuje tam ok. miesiąc i nie zauwazylem jakiś przykrych zapachów, normalne miejsce pracy!
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-04-08 16:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie atmosfera jest w porządku. Trzeba dużo dzwonić i tyle. Czasami trafia się na różnych ludzi ale na to się nie poradzi. Ja tam nie narzekam. 1500 zł to podstawa a można spokojnie wyciągnąć dwójkę.
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-04-18 09:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
źrudła piszemy ó.
zdjecie uzytkownika
Prukurator - 2015-04-19 20:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wczoraj do prokuratury wpłyneły zawiadomienie i podejmiemy stosowne działania prawdopodobnie od czwartku firma Sfinsks zwinie Zagle nie możemy tego odpuścić bo zawiadomienie poszło do prokuratury generalnej i w-wwa naciska będziemy musieli ich zamknąć
zdjecie uzytkownika
martha stewart - 2015-04-20 11:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
typowe forum jakichś frustratów i hejterów. Ludzie, znajdźcie sobie pracę, partnerkę lub partnera i jakieś zajęcie.

Nie macie co robić tylko po ósmej wysiadywać i wylewać swoją żółć?
zdjecie uzytkownika
Pan Wo - 2015-04-20 11:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja powiem tak. Zastanówcie się co piszą niektórzy... Przyjmują się jako sprzedawcy telefoniczni książek i... narzekają, że mają sprzedawać telefonicznie... książki. Dobranoc. Ja nie narzekam tylko robię a po 16.00 mam poczucie że uczciwie zarobiłem na swoje, a książki dostali Ci których to zainteresowało i je chcieli, ci co nie chcieli po prostu ich nie kupili (jedni byli uprzejmi inni nie, trudno).
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2015-04-23 11:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podszywać się pod prokuratora ciekawe, z tego co mi wiadomo podszywanie się pod instytucję oraz osoby prawne u nas w kraju jest karalne, ale jak widać czarusiów nie brakuje.

SFINKS się zamyka? Z tego co wiem to dobudowują całe piętro aby zatrudniać jeszcze więcej ludzi, serio to dopiero afera :D

Praca to praca , a internet to internet. Jak widać cała Polska powinna protestować , Pani Zosia sprzątaczka powinna na internecie ukarać swojego pracodawcę za to że zmiotka jest krzywa, Zenek elektryk powinien pobić szefa bo kombinerki są za stare itp.

Poszukajcie lepiej konstruktywnego zajęcia, a chętnych normalnych ludzi zapraszam do zapoznania się z warunkami pracy/płacy w SFINKS.
zdjecie uzytkownika
Jelcyn Jelcyn - 2015-04-23 13:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś kto podszywa się pod prokuratora jest głupi jak ślepe kocięta
zdjecie uzytkownika
Stary-Nowy - 2015-04-25 09:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję pół roku tam. Ale wczoraj mialem polewek!!!! Muahahahah, jakis typ napisal, że 24 miały byc 3 kontrole naraz! Az trzy! A tutaj wszyscy zadowoleni, na przerwie super atmosfera, az glupio mi było pytać, czy coś wiedzą o jakiś kontrolach! Muahahahahaha - teraz widzicie, ze te wszystkie posty pisza hejterzy i ludzie, ktorzy po prostu NIE UMIEJA pracowac?
zdjecie uzytkownika
Mało lepszy - 2015-04-26 21:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stary nowy - pełna racja !!!! Mądrze piszesz
Olać hejterow i siepaczy

Czy ty ziomek nie miałeś ze mna szkolenia?????? Jak ci w ogóle idzie?


Maks
zdjecie uzytkownika
wilk - 2015-04-29 15:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie tam
zdjecie uzytkownika
bronka - 2015-04-29 21:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dajta Wy mi swięty spokój.Niech se każdy robi co chce byle nie krzywdzić ludzi.
zdjecie uzytkownika
wilk - 2015-04-30 08:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej odeslac wilka do lasu tam skad przyszed
zdjecie uzytkownika
Dużopieniędzy - 2015-05-05 08:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tam, jezdze dobrym samochodem, popatrzcie se na parking - jak nie chceta, nie pracujta, ale takiej furki jak ja na pewno miec nie bedziecie, lasek tak samo ;).
zdjecie uzytkownika
Kaj - 2015-05-06 08:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba dużo dzwonić i tyle. Ja sobie chwalę. 1500 podstawy + premia, sprzedawanie książek nie jest łatwe ale na tym polega ta praca. Ja tam nie narzekam, bywało gorzej ;-)
zdjecie uzytkownika
zblazowany smutas :( - 2015-05-08 11:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czytam sobie niektore komentarze ludzi na forach co to nic nie wiedza i sie wyzywaja na forach to mysle sobie


O BI O BA KONIEC CYWILIZACJI !!! :(
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa bardzo pro, pani, która ją prowadziła niezwykle sympatyczna i do tego ładna, to jest to!
Pytania: Żadnych trudnych pytań nie było, bardziej wyjaśnianie, czego się oczekuje.
zdjecie uzytkownika
amanda - 2015-05-19 01:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej tam.ludzie cieszcie się,życie jest piękne,zaszłam w ciążę w tej firmie...zawsze będę miała sentyment
zdjecie uzytkownika
Norbi - 2015-07-22 02:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle może ktos napisać, czy obecnie sfinks poszukuje tutaj ludzi do pracy, bo jak tak patrze, to kiedyś czesto pojawiały sie ogloszenia, czy to jako sprzedaż przy telefonie, czy jako przedstawiciel handlowy wydawnictwa, a teraz cisza. Mnie by interesowała posada PH, może ktoś słyszał o przyjęciach?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Sfinks Wydawnictwo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy F.H. Sfinks Wydawnictwo?
Zadaj pytanie
alert