brak logo

mekro

Świecie

Opinie o mekro

anonim 2009-05-08 20:48
jestem uczciwy wpracy solidny dokladny ,mam bardzo duza motywacje .i tak dalej
KOLEGA 2011-10-23 09:06
Firma jak [usunięte przez moderatora]! BRYGADZIŚCI owszem zarabiają, ale zwykły pracownik produkcyjny jest traktowany jak intruz..
lllllll 2012-03-02 22:11
firma do bani, zarabiają nieliczni, a ślusarze i produkcyjni są traktowani jak zło konieczne!
2
biały 2012-09-06 07:36
Firma jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Lecą w kulki po wypłatach, nic sobie nie robią z pracownika. Brygadziści chodzą jak święte krowy, kierownicy jeszcze gorzej.
2
kierownik malarni 2015-06-28 18:46
Zwykły pracocholik, myśli ze jest Bogiem
BÓG 2015-10-02 19:58
CZASAMI ZDARZA SIĘ ROBIĆ RZECZY NIEMOŻLIWE ALE ZARAZ BYĆ BOGIEM PRZESADA. :-)
kierownik malarni 2015-10-21 17:23
Pacjent robi co mu się podoba ludzie chodzą na 2 zmiany w takich godzinach które sobie wymyśla jak chce.BRAK SŁOW...tym bardziej ze nie ma nawału pracy.Ręce opadają jest tak mały a wydaje mu się zupełnie inaczej ciekawe kiedy zainteresuje się nim Inspekcja Pracy.Pozdrowienia KRUCIAK!!!
kierownik malarni 2016-02-06 10:52
Jakie zapotrzebowanie...U niego w kalendarzu nie ma dni wolnych od pracy po za sobą ten facet nie liczy się z nikim.
kierownik malarni 2016-02-07 10:48
....facet ma wysokie mniemanie o sobie krótko mówiąc jest najlepszy,reszta to chołota ale ta chołota potrafi się zachować w cywilizowany sposób i szanuje siebie na wzajem.On nie ma szacunku dla nikogo wydaje mi się ze nawet dla siebie samego.Władza uderzyła do głowy a przecież jak wszyscy wiedzą że gdyby nie kopał dołków pod innymi to nigdy by nie został kierownikiem..!
??? 2016-02-29 20:58
Zwolnienie od pracy na czas wykonywania badań przysługuje wyłącznie w czasie ich wykonywania. Jeżeli wykonanie badania trwa tylko 2 godziny, zwolnienie od pracy przysługuje na te 2 godziny, nie zaś na cały dzień. W takiej sytuacji można polecić pracownikowi przepracowanie pozostałej części dnia roboczego.
1
Pracownik Mekro 2016-03-01 14:48
Z tego co mi wiadomo nikt z pracowników nie podpisuję cyrografu że musi pracować w Mekro. Jeżeli naprawdę komuś nie odpowiadają warunki oraz tempo pracy to nikt nikogo nie trzyma na siłę. Jaki cel mają niektóre wpisy powyżej.... niedługo może napiszecie list do prezydenta z żalami
Reasumując: Każdy w każdej chwili może podziękować za współprace i spróbować gdzie indziej proste jak jeb.....
Pozdrawiam
6
MEKRO IS MAJ LAJF 2016-03-01 14:56
Mekro jest najlepsze! Odczepcie się !!!
opst 2016-04-14 13:39
widze ze dalej na kierownika malarni jada ale niekturych popieram
1
Bóg 2016-04-14 21:47
Niektórych analfabeto pisze się przez ó
hania h 2016-05-10 09:33
raczej o terminowość jakąkolwiek, tym bardziej w kwestii płatności, bym się nie martwiła. wytwarzania konstrukcji i zbiorników stalowych wraz z instalacjami to0 jednak dochodowa branża, przemysł wykazuje popyt a firma ma opinię solidnej na rynku bardzo
Aneta 2017-04-21 10:17
@Pracownik Mekro rozumiem, że nie zgadzasz się z pozostałymi opiniai na temat firmy. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jakie są Twoje doświadczenia z pracy w mekro? Co uważasz za jej największe plusy?
Pracownik Produkcji 2017-05-17 21:02
Byłem pracownikiem firmy Mekro a dokladnie spawaczem na produkcji , ogolnie doswiadczenie w tej firmie nauczylo mnie jednego, ze pojecie prywaciarzy sie nie zmienia. Pracownicy sie nie liczą, liczy sie tylko kasa na górze.
Forma płac przez wspolczynnik ktory jak sie nie spodobasz brygadziscie to moze ci go zjechac na tyle ze bedziesz zarabial mniej niz kobity w sklepie na kasie. Obiecuja złote góry a przy wyplacie nie wiesz co masz zrobic, sorry no chyba ze strzelisz na delegacje walniesz 250/270 h bez diety ktora nalezy ci sie, ale ktorej nie dostaniesz bo zamydla ci oczy duza stawka godzinowa co w przeliczenie na kiedys a teraz zawsze bd w plecy. Ludzi traktuja jak zwyklego robola i zdarza sie ze w przymusie musisz wyjechac i tyle .
Takze nie polecam firmy !!! i jeszcze raz dodam ze twoje zarobki sa zalezne od tego jak brygadziscie stoi czapka wiem ze spawacze tam wychodza od 11zl do 13zl netto wiec sam to przemysl :D
3
Aneta 2017-06-09 09:53
@Pracownik Produkcji rozumiem, że w Twoim odczuciu pracownicy nie są doceniani. Piszesz również o tym, że w firmie dużo zależy od brygadzistów, którzy często nie są obiektywni. Czy zgłaszaliście takie sytuacje wyżej? Wspominasz również o delegacjach. Czy często się one zdarzają? Osoby na jakich stanowiskach mają szansę na taki wyjazd?
Pracownik Produkcji 2017-06-16 22:12
Jezeli dostaniesz mała wyplate bo( usunięte przez administratora ) brygadziste i pojdziesz do gory to odesle cie do brygadzisty i tak w kolko, pracownicy nie sa doceniani i o tym moze sie przekonac kazdy kto poprostu tam sie zatrudni. A co do delegacji to wyjazdy sa czeste, na umowie nie masz nic wspomniane ze wyjazdy sa obowiazkowe ale jesli odmowisz wyjazdu to zaczyna sie wku..rw ze strony kierownikow dyrektorow itp. na jakich stanowiskach ? na kazdym czy to slusarz czy spawacz bez roznicy i wlasnie wyplata tez bez roznicy a czemu ? bo spawacz ma ten niby dodatek spawalniczy ktory jest zalezny niewiadomo od czego. Brygadzista spawacz ma np 1000zl dodatku mimo ze nie spawa w danym miesiacu nic, ewentualnie cos tam poszczepia, a spawacz ma orac najlepiej caly miesiac najlepiej po godzinach za ktore nie ma nic ekstra i dostanie 200/300 zl brutto dodatku :/ malo jest tam spawaczy co maja ladne lata wypracowane w tej firmie a wyplaty tak male ze az szok jak na te czasy? tylko nie wiem czego ci ludzie sie boja i poprostu sie zwolnia? praca jest wszedzie tylko miec wystarczy chciec ! ja chcialem polepszylem i nie polecam nikomu tej firmy chyba ze w akcie desperacji ...
1
Zostaw swoją opinię o mekro - Świecie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mekro