brak logo

PB MARGO

Gdynia

Opinie o PB MARGO

anonimowy 2013-03-19 20:30
Nie polecam, pracodawca ma poważne problemy z płatnościami od paru miesięcy spóźnia się z wypłacaniem pensji na czas. Za nic ma kodeks pracy czy umowę o prace. Sam pracodawca ma pracowników gdzieś nawet nie pokazuje się na budowach nie rozmawia z ludźmi wszystkie sprawy załatwia za pośrednictwem kierownictwa. Czegoś takiego jak fundusz socjalny to tu właściwie nie ma. Fundusz socjalny rozmywa się tylko w papierkach. Ogólnie odradzam można się mocno naciąć.
7
niekaszub 2013-12-23 20:21
zgadzam sie z przedmowca. nawet za badania lekarskie pracownik kusi sam placic.(usunięte przez administratora) Ogolnie to caly czas rotacja ludzi. Jak ktos dwa lata pracuje to sukces a i tak zaraz jest wywalany na bruk.(usunięte przez administratora) po prostu. odradzam , trzymajcie sie ludzie z daleka od tej firmy. nabor niby caly czas wisi na ich stronie, ale to zwykla sciema. Generalnie mozna sobe zdrowie popsuc pracujac w tej firmie i nikt tam nie placi za saoboty, za nadgodziny, nawet urlopu przysluguacego nie mozna wziac. koszmar i tyle w temacie
4
kandydat 2015-11-20 15:58
Kobieta w biurze, która odbiera telefony permanentnie kłamie, że oddzwoni podobnie kierownik jednej z budów. Po co dają ogłoszenia i kogo chcą zatrudnić ???
1
Max 2016-01-07 12:31
tak akurat... masa negatywnych opinii to nie moze byc przypadek, a te kilka dobrych komentów to chyba sama firma se wystawia haha
bartek 2016-02-01 13:41
"...Kobieta w biurze, która odbiera telefony permanentnie kłamie..."
może jej tak karzą albo to Ty odbierasz rozmowę jako kłamstwo??
"...Po co dają ogłoszenia i kogo chcą zatrudnić..."
ot, tak sobie dają... z tego co wiem to kilka razy do roku dają sobie ogłoszenia skoro ogłoszenie cyklicznie się pojawia w necie co miesiąc lub dwa to chyba nikt nie spełnia ich wymagań - proste jak drut :-)
kto tam wie co komu w głowie siedzi?... przecież to Ty szukasz pracy a nie oni... co najwyżej znowu dadzą sobie ogłoszenie a Tobie znowu gól będzie "chodził"... "wyluzuj"... dzisiaj się urodziłeś? nie chcą Cie do pracy "tu" to idziesz gdzie indziej - proste :-)
1
kandydat 2016-04-07 11:55
robią z człowieka idiotę...
człowiek wysyła podanie w odpowiedzi na ofertę pracy a tu zero reakcji chociaż spełnia wymagania w niej zawarte, za dwa miesiące znowu te same ogłoszenie widzi się internecie.
1
Ona 2016-04-11 19:53
Zgadzam się z wszelkimi negatywnymi opiniami. Przede wszystkim brak szacunku do pracowników. Beznadziejna atmosfera w pracy w biurze, na budowach podobnie. Ogromne wymagania a od siebie nie dają nic... Nie polecam.
jaca 2016-04-25 17:00
Nie polecam pracy "Kierownik zakładu" obowiązki z ogłoszenia jak na dyrektora zakładu w normalnie funkcjonujących firmach połaczone z inżynierem produkcji oraz projektantem. obowiązki handlowe, rozliczeniowe oraz odpowiedzialność z nimi związana a okazuje się ze zapłacić chcą maksymalnie 3,5 tyś netto.
Takie stawki to panowie pracujący fizycznie w porcie posiadają.
1
prawda 2016-10-10 12:27
Ta firma to totalne dno!! Unikac tej firmy, nie brac zadnych robót jako podwykonawca ( i tak nie zobaczycie pieniedzy) masakra!!
3
prawda 2016-10-10 12:28
Ta firma to totalne dno!! Unikac tej firmy, nie brac zadnych robót jako podwykonawca ( i tak nie zobaczycie pieniedzy) masakra!!
olji 2016-10-11 16:29
Ale wiadomo czy wypłata jest terminowa? Pewnie tak, bo nikt nie narzeka na warunki w firmie a to dobry znak.
1
Anonimowy 2016-11-24 07:29
Niestety wszystko powyżej prawda i nic nie idzie w lepszym kierunku. CHAOS na każdym stanowisku. Ryba psuje się od głowy.
2
elewacje 2016-11-29 20:39
Ostrzegam wszystkich potencjalnych podwykonawców- omijajcie szerokim łukiem firmę. Okradną każdego.
3
dach 2016-11-29 20:44
Uwaga na budowę - Srebrny Stok . Pan Dyrektor zasłaniają się Właścicielem firmy na pewno wysadzi Cię w powietrze.
3
roboty wykonczeniowe m.in Srebrny Stok 2017-01-12 12:55
Też wszystkich ostrzegam - ew. podwykonawców . Od wielu lat ciągle to samo. Do przedostatniej faktury wszystko jest niby ok. Płacą z poślizgiem ale płacą . Przy ostatniej fakturze , nie będzie pozytywnego odbioru , same usterki itd aby nie przyjąć prac i nie zapłacić. Jeżeli jesteś mocny możesz walczyć w sądzie. Jeżeli jesteś przeciętnym podwykonawcą to masz problem i brak kasy. Dyrektor najpierw obiecuje , że wszystko załatwi a potem zasłania się właścicielem, do które niema dostępu bo unika wszystkich. Takie przekręty
1
wykończenie 2017-01-23 16:40
Albo Dyrektor Ci powie , że zapłaci Ci końcową fakturę jak podpiszesz umowę na inny etap robót na innej problematycznej budowie. I tak zawsze będziesz w plecy . Dlatego nikt nie chce współpracować. Liczy się tylko wynik finansowy a nie współpraca. Kierownictwo też nie ma wpływu na decyzje dyrektora.
Zostaw swoją opinię o PB MARGO - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PB MARGO