brak logo

Jantoń

Pabianice

Opinie o Jantoń

GAL ANONIM 2011-01-28 15:53:49
ODRADZAM NORMALNYM.
JEŚLI JEDNAK JESTEŚ OSOBĄ KTÓRA LUBI JAK CIĘ ......ZA BYLE CO TO POLECAM.
x 2011-02-02 18:27:38
nie polecam nikomu firma faktycznie pełna przegięć i nerwowych działań.
nic fajnego sie nie znajdzie - kasa do bani.
szefostwo wyciska ze wszystkich na maxa.
Ciekawy 2011-03-11 14:34:13
Witam ile w tej firmie zarabia przedstawiciel handlowy? Proszę o odpowiedź w cyfrach. Pozdrawiam
1
krzysiek 2012-04-10 19:33:39
Odradzam ta chorą firme z daleka od tego syfu! Robiłem tam tylko miesiąc i starczy zeby docenic to gdzie kiedys pracowałem! Pani kierownik obiecała mi niezbyt duze pieniadze bo 2000tys na reke! ok mowie ale na umowie było juz inaczej bo 2000 brutto i co roztałem sie bardzo szybko z firmą bo po miesiącu i dostałem 1400 na ręke! A człowiek głupi jeszcze przekazał wszystko jak nalezy! Co tam sie dzieje to istna kpina-zmiany non stop! (usunięte przez administratora)-za 1400 dla przedstawiciela!!! Jedynie dwóch trzech starych ph jakies tam pieniadze bierze a reszte traktuja jak zwierzeta sory chłopaki ale tak jest!!!I druga sprawa dla odchodzących ph jak bedziecie odawac samochody to niech dyrekcja sama po nie przyjedzie bo zostawia Cie przed firma i wracaj 100km do domu chłopie na własną ręke choc wczesniej obiecuje ze Cie ktos odwiezie! Panie (usunięte przez administratora) Ojcze Dyrektorze(baron w branży jogurtowej wczesniej) dziekuje za takie potraktowanie-barmańska
rodzy rodacy nie idcie ta droga.......Miesiąc starczył zeby zobaczyc w jakie(usunięte przez administratora)człowiek sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a myślałem ze juz gorzej byc nie moze:-) Jako najgorszy pracodawca roku wystawiam kandydature firmie Jantoń dystrybucja....
wasz mistrz 2012-04-10 22:28:36
Drodzy koledzy i koleżanki nie słuchajcie tej opini! Ja was poprowadze do zwycięstwa:-) Bo kto w jogurtach prymat wiodł sprawdzi sie i w alkoholach! Bo kto śmietane ubic umie ten odciski ma i wie co to ciezka praca! Moi kochani ph juz nie długo bedzie nowośc na rynku-barmańska jogurtowa! Mam nadzieje ze to bedzie hicior i bedziemy bic śmietane! pozdrawiam i czekam na nowe sugestje!
ktos 2012-07-24 14:26:35
Hmmm.... Dzisiaj widziałem ofertę na Specjalistę ds. Zaopatrzenia. Zastanawiam się ile taka osoba tam zarabia? Czy macie takie informację? Firma jest malutka więc nie mam pewności czy 6000 brutto w ogóle jest tam możliwe.
młody 2014-01-03 18:03:28
praca ok, ale jak zbliżją sie święta to jest cyrk a tak to fajnie, zarobek zależy od tonażu
nowy 2014-04-26 13:27:04
witaj Mlody to mial na mysli ze jak sa swieta to jest bardzo duzo do wywozu idziesz na 6 rano i wracasz zeby tylko na 18 paczki?zapomnij 4butelki jakis wynalazkow dzadza i tyle zalezy od odzialu odradzam wszystkim te firme no chyba ze juz musicie pozdrawiam
ben 2014-12-19 12:55:02
firma do bani nie placom od tonażu tylko od uznznia kierownika nie polecam gozej ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
ben 2014-12-19 12:59:45
firma do bani nie placom od tonażu tylko od uznznia kierownika nie polecam gozej ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oddział konskie
1
V 2015-01-04 19:22:27
A jak higiena na produkcji i rozlewni tylko szczere opinie a nie głupoty. Pytam jako konsument
hmm 2015-01-06 17:52:48
Co tu dużo pisać. Papier wszystko przyjmie. Certyfikaty są a jakość i czystość liczy się tylko na audycie. Na codzień liczy się tylko wydajność.
V 2015-04-06 01:32:01
chodzi Tobie o konkretne sytuacje i jantoń? Czy to ogólne stwierdzenie?
Antyurzędnik 2015-08-29 20:33:01
Jakość się liczy bardziej
Ana 2016-03-30 07:06:50
A co powiecie o biurze? Jak zarobki, atmosfera?
2
Azazam 2016-09-22 15:45:39
Hmm po raz kolejny szukają PH na mazowieckie z odchyleniem na Siedlce, poprzednio mając super CV i będąc dośc często zapraszanym na rozmowy wyslałem tam CV i cisza, teraz znowu jest. Ciekawe jaka historia się za tym kryje i kto kogo tam wydmuchał ;).
kisiek 2016-09-23 16:25:32
W końcu ważne jest to, żeby zadbać o dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo skoro premia jest normalnie doliczana do podstawy to bardzo dobrze o nich świadczy.
Zostaw swoją opinię o Jantoń - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jantoń