brak logo

AUTO-FORM

Mysłowice

Opinie o AUTO-FORM

anonim 2009-05-08 15:16:26
Praca bardzo rozwojowa.
Wypłata -motywacyjna.
Romek 2009-05-29 01:03:30
Kiedyś pracowałem ogólnie da się robić ale zięciunio trochę (usunięte przez moderatora) a szef ślepy że jego pupilki robią go w (usunięte przez moderatora) robią do 15tej a później udają że strasznie pracują w nadgodzinach...wszystko żeby szef zobaczył jak ciężko pracują!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-02-25 22:47:27
anonim - 2009-05-08 15:16:26

Praca bardzo rozwojowa.
Wypłata -motywacyjna.

trochę dziwna opinia ????? chyba pisał ją sam szef hahhahahhahah!!!!
1
xyz 2013-02-01 11:23:00
kolego a tak z czystej ciekawości ile kolego tam pracowałeś???
mercedes 2013-03-11 14:42:18
...za długo
......... 2013-03-21 18:54:14
W tej firmie pracuje się po 12 godzin dziennie, temat 'urlop" w ogóle nie istnieje. Szef daje wolne raz w roku wszystkim , jakieś 5 dni, sam wybiera termin, informując ludzi o tym dzień przed. W papierach oczywiście jest wszystko ok bo podsuwają ludziom do podpisania papiery,że byli na urlopie, co jest wierudną bzdurą. Ale każdy się boi o robotę więc posłusznie podpisuje. Pracownicy traktowani są jak śmieci, złodzieje itp. Biurowi zostają nadgodziny, pokazując jacy są pilni i solidni, a tak na prawdę w ciągu dnia gówno robią , zostają nadgodziny i myślą,że rosną w oczach szefa. ogólnie nie polecam, lepiej iść do roboty do kopalni niż do tego (usunięte przez moderatora)
oli 2013-05-03 16:32:28
obecnie nie ma roboty więc pracuje się krócej a zarobki fatalne, ok. 2300zł, umowa oczywiście zlecenie, chyba,że dobrze znasz szefa to może kiedyś rzuci ci umowę na czas określony. Pracownicy traktowani są jak śmieci i złodzieje tzn. jeśli np. coś zginie to szef albo dyrektorek oskarżają wszystkich o złodziejstwo, wyzywając przy tym wszystkich, szef używa wulgarnych słów wobec pracowników, np. nazywa ludzi " (usunięte przez moderatora) ", dosłownie, poniża ludzi, traktuje z góry, manipuluje psychicznie, dając do zrozumienia,że nie mają ŻADYCH praw, za to same obowiązki. Ogólnie jeśli nie chcesz się wykończyć psychicznie, nie pakuj się w to (usunięte przez moderatora)
radik 2013-09-10 21:37:24
Chłopie widzisz opinie i jeszcze się zastanawiasz. Żony odchodzą od mężów którzy tam pracują, bo nie ma chłopa w domu od rana do wieczora, a w sezonie to do nocy. Ludzie fałszywi i same mendy, za plecami latają ze wszystkim do (usunięte przez moderatora). Szef starej daty, i chyba pracował w (usunięte przez moderatora) bo również w tych czasach potrafi zgnoić uczciwego pracownika. NIE POLECAM!!!!!!!!!!
1
stasiek 2014-04-07 16:49:32
Pewnie zalezy jeszcze na jakim stanowisku, ale brzmi w miare wiarygodnie, tak centralnie pomiędzy minimalną, a średnią krajową.
gapik 2014-04-21 21:45:02
nie orientuje się, czy w Polsce dużo jest takich firm? bo tak naprawdę popyt na ich sprzęt nie jest chyba taki niewyczerpalny?
syrio 2014-04-22 11:37:52
nie no takich firm jak Auto-Form z tego co się orientuje jest ledwie kilka, a sprzęt medyczny co pewien czas trzeba wymienić
duch 2014-04-29 01:05:29
może orientujecie się w takim razie czy pracownicy Auto-Form często się zmieniają? czy kadra jest raczej stała?
Maciej 2014-05-18 15:34:37
Wydaje mi się, że rotacji raczej nie ma, bo próbowałem wyszukac ogłoszenia z AUTO-FORM w internecie i nic nie znalazłem.
lolek 2014-06-17 21:34:51
a praca jest ile dni w tygodniu?
5?, 6? , 7?
O7 2015-03-26 04:36:28
Przeczytołek to wszystko, ale sie nie do tego czytać
,ida spać.
King 2015-04-20 21:53:53
Czego nie da się czytać,pracujesz to chyba wiesz jak jest,no chyba że jesteś kolejnym dupowłazem,więc tego nie rozumiesz,ale to twoja sprawa 07,
King 2015-04-20 22:03:24
A po za tym 07,to chyba,albo dobrze ściemniasz w robocie albo masz niezłe plecy że tak zachwalasz,czemu nikt nie napisze prawdy?!Szef jest OK,zawsze można się dogadać ale inni,to przepaść,konfituty(podpieprzacze)i dupowłazy.
King 2015-04-25 08:19:30
Czemu nikt nie napisze prawdy?szef nie narzeka,bo firma się kręci i to rozwojowo,są pewne przestoje ale praca jest na okrągło a to się liczy,co do organizacji to masakra,a to nie tylko ja,ale większość tak twierdzi tylko nikt o tym nie powie szefowi,czy znajdzie się odważny aby iść i o tym powiedzieć,bo ja jestem ZA,ale sam nie pójdę,temat "dyrektora"tez bym poruszył,bo jest tam potrzebny jak umarłemu kadzidło.
aniafr57@o2.pl 2016-01-28 18:45:58
w pełni podzielam to zdanie!
m 2016-02-23 14:28:23
debil
Ktos 2016-02-28 14:42:38
Każdy kto chce tam robić niech przeczyta post z dnia 21-03-2013 do tej pory tak jest
Ktos 2016-03-11 17:21:14
O to to trzeba by bylo zapytać tych co tam dalej robia
msksk 2016-05-13 20:55:48
no i wlaśnie mają teraz jakiś naparwd esuper przestój z tego co widze.
D........ 2016-11-06 11:19:11
Kwestia tzw.,DYREKTORA ZIĘCIUNIA, to zwykła męnda i cham
R 2016-11-16 21:50:52
Docinki personalne w stronę prezesa,dyrektora mnie nie interesują. Bardziej pomocna są opinie dotyczące czasu pracy, zarobków, rekrutacji oraz sposobu prowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej. Stąd moje pytanie. Czy zostały przyjęte jakieś osoby w odpowiedzi na zamieszczone we wrześniu oferty pracy
?
Zostaw swoją opinię o AUTO-FORM - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AUTO-FORM