logo Salad Story

Salad Story

Poznań

Opinie o Salad Story

Zuzanna Kovacs 2009-06-23 17:42:49
Chciała bym powiedzieć,ze firma porządnie robi ludzi w bambuko.Nie pracuje 3tygodnie i nie dostałam pensji do tej pory.Pozbywają się osób co mają własne zdanie bez wyjaśnienia które pytają się o swoje.Pozdrawiam..Przy przyjęciu obiecują nie wiadomo co,a potem okazuję się,że jest ściemą by tylko zwabić ludzi młodych..
Anna 2009-07-14 16:33:04
Niestety Pani [usunięte przez moderatora] nie zgłosiła się po pensję do wypłaty w gotówce, opieniądze w lokalu na nią czekały, po jednym telefonie dostala je przelewem na konto, bo tak jej było wygodniej. żadna firma nie inwestuje w szkolenie pracownika po ty by potem go zwolnić, my tez nie, są to tylko przypadki niestety nie rokujace poprawy. Jakość świadczonej pracy Pani [usunięte przez moderatora] była neistety nie do przyjęcia, brak postępów szkoleniu, brak kooperacji z kierownikami, innymi pracownikami, ogóle problemy z precepcja nowych tematów. Zdaje się , ze opinię na forum zawdzęczamy rozgoryczeniu tej Pani, za co trudno doprawdy nam odpowiadać.
Radzimy zapoznać sie z opinią innych pracowników, by móc skutecznie ocenić jak się w Salad Story pracuje.
była 2011-03-23 17:13:12
No cóż Salad Story przestało być już niestety firmą ceniącą i szanującą swoich pracowników Obniżenie stawki godzinowej ograniczanie liczby pracowników powoduje że praca przypomina coraz to bardziej pracę w [usunięte przez moderatora]
Szkoda bo było to miejsce z klimatem a staje się typowym fast foodem
gdzie pracownicy traktowani są jak maszyny

Adam 2012-02-12 16:48:05
Nie ma nic śmieszniejszego i kompromitującego jak obrona przez stronę, która ewidentnie zawiniła i jeszcze zwalanie winy na tego pracownika, który wystawił opinie. ŻAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto tam pracował to i tak swoje wie, a Ty lepiej się zastanów czy oby na pewno reszta pracowników tak chwali swoja prace jak Ci się wydaje.
customer 2013-01-15 21:18:32
jeśli chodzi o obsługę w salad story w poznaniu w plazie jest beznadziejna, koleżanka (z pasemkami blond) jest antypatyczna, pracuje tam chyba za karę, nie wspominając już o stanardach, które powinny być podczas obsługi. jesli pracownicy robią łaskę , że muszą obsłużyć klienta, to nic dziwnego, że potem takie opinie
1
ja 2016-01-29 01:05:36
Pracuje w browarze i chodze tam czesto po salatki na obiad. Dziewczyny są przemile, usmiechnięte, uprzejme:) natomiast w Plazie, potwierdzam - katastrofa. minus za ceny
Kamil Lis 2016-05-14 20:44:51
Mi się tam podoba :) Pracuję w niepełnym wymiarze godzin, studiuję dziennie, a podczas weekendów lub wieczorami dorabiam sobie w Salad Story. Nie miałem książeczki do celów sanitarno – epidemiologicznych, a oni pomogli mi ją wyrobić. Dla mnie spoko;)
1
Aga@@ 2016-07-19 10:58:46
Ile wynosi stawka netto dla studenta?:)
Zostaw swoją opinię o Salad Story - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salad Story