brak logo

Artyk

Łódź

Opinie o Artyk

wiesiu 2009-11-23 08:55:52
praca niejest taka zła jest to praca w magazynach!!!tak bo jako nowy pracownik nieraz rzucaja na inny magazyn!(usunięte przez administratora) totalny niema pooznaczanych sektorów wszystko lezy pomieszane!!jako nowy musisz sie przyzwyczaic i dzialac w tempie bo zamowienie czeka!!ale jak mam to zrobic jak niema nawet sektorów?umowy przez agencje sa po 1 tydzien i niewiadomo co dalej,,małe zarobki......?pozdrooooo
Alexxx90 2010-09-13 10:27:00
Ja pracowałam tak ok. 3 miesiace. Byłam na samej gorze, zajmowałam sie zabawkami (pakowanie, liczenie, układanie na półki) Praca jako taka bardzo mi sie podobała, zarobki całkiem niezle miałam jakies 1,5 tys na reke, dyrektorzy sympatyczni oraz elastyczne godziny pracy;] No ale trzeba przyznac ze (usunięte przez administratora) był rowny.. zwłaszcza tuz przed swietami kiedy sama musiałam ogarniac cała hale... rozpakowywanie windy to był koszmar.. pudła juz mi siegały czesto sufitu. Wkurzała mnie jeszzce strasznie kierowniczka (usunięte przez administratora) Dodam jeszcze ze te dziewczyny przed biórkami co zajmowały sie sprzedaza sympatyczne sie dosc wydawały ale fałszywe jak cholera;] No ale mimo wszystko bym tam wrociła:p
1
Panna NIKT 2011-02-10 20:13:12
Ja pracowałam 3 lata temu i widzę że nic się nie zmieniło...też na górze w zabawkach. Same kobiety na hali sprzedaży. Ja miałam regał ze sportem targałam paczki ważące po 60 kg w rezultacie wypadł mi dysk...zapierdziel nie z tej ziemi.Kierowniczka o której już była mowa...tragedia z tego co wiem już nie pracuje(całe szczęście) zarobki-żenada. (usunięte przez administratora)
wkurwiony 2011-09-29 19:16:45
artyk to dno totalne nie polecam tej pseudo firmy, zresztą z tego co mi wiadomo to ich czas na mapie Polski jako jednej z lepiej prosperujących hurtowni zabawek już się skończył. Brak kompetentnych osób na powierzonych im stanowiskach, spychologia, czarownie ludzi jaką to są wspaniałą ekipom przed sezonem gwiazdkowym kiedy to jest największy zarobek dla firmy, brak poszanowania dla klienta, brak jakiegokolwiek systemu motywacji dla pracownika oraz poszanowania dla niego to wszystko doprowadziło tą firmę do bankructwa, a i jeszcze jedno najważniejsze obsadzanie na ważnych stanowiskach dzieci, które nie mają zielonego pojęcia o pracy, którą wykonują. To by było po części na tyle co można powiedzieć o tej "firmie" CDN.......
anonim 2011-10-09 16:00:45
Cóż, nie bardzo są te opinie...prawidziwe... Fakt nie pracowałam w magazynie ani na hali sprzedaży, siedziałam \"wyżej\", ale nie jest aż tak źle, jak tu opisują ludzie. Jak ktoś chce pracować to umówmy się pracuje:) Pensje naprawdę niezłe, zważając, ze to polska firma, zresztą niekiedy nie adekwatne niektórych osób do umiejętności... Wydaje się, że firma \"zagubliła\" się w pewnym momencie, ale próbuje to naprawić... Bądźmy jednak dobrej myśli, to branża z przyszłością i taka firma jak ARTYK powinna sobie poradzić z kryzyem...ja im życzę jak najlepiej:)))
gall anonim 2011-12-02 17:38:52
Hmm.to smutne,że osoba zakładam nie potraktowana inaczej niż pozostałe,które się tu wypowiedziały..tak mile wspomina tą firmę.Jeśli tam to czemu tam nie pracujesz???Owszem jeśli ktoś chce pracowac w (usunięte przez administratora) i być jednym słowem ponizanym..to jego wybór..ogólnie firma jak by doceniała pracowników to o wiele więcej by zyskała..ale jak mamusia nie nauczyła szacunku to co tu na starość wymagać..
Sandra 2012-05-13 15:20:10
Hej a czy wyplacili ci kase wymysli ,ze zle robisz nic niemowili a ty dobrze robilas?
Były pracownik 2013-02-02 20:10:26
Ja niestety też nie mogę nic dobrego powiedzieć o tej firmie. Na szczęście nie spotkałem się z brakiem szacunku itp. ale bardzo, ale to bardzo się na nich zawiodłem. Byłem tam na okresie próbnym, zrobiłem dużo więcej, nic to należało do moich obowiązków (jak przyszedłem do pracy, to, czym miałem się zajmować, było istnym (usunięte przez administratora), doprowadziłem to wszystko do właściwego stanu). A jak przyszedł koniec umowy, to usłyszałem, że umowy nie przedłużą mi, bo... tak. Szanowny pan kierownik nie znalazł żadnego kontrargumentu na moje argumenty, że nie ma racji... Ale w tej firmie tajemnicą Poliszynela jest, że tam się dłużej niż 3 miesiące nie pracuje, bo oni wolą zwolnić fachowca, by zatrudnić nowego do przyuczenia i płacić mu 1000 zł na rękę... Żenada.
Anty-Artykowy 2013-02-28 18:34:08
Niestety, powyższe negatywne opinie są jak najbardziej prawdziwe. Moją koleżankę szanowny pan ((usunięte przez administratora)) prezes zwolnił dwa dni przed Wigilią, jak wróciła z L4. I dlaczego ją zwolnił? Bo raczyła na to L4 pójść! Jak chcecie pracować w tym (usunięte przez administratora), nie ważcie się chorować!!!!
Zawiedzony 2013-05-11 23:11:22
2000 netto? Ty wierzysz w cuda??? Tam co najwyżej dostaniesz 1000 na rękę, a po 3 miesiącach lecisz. Potwierdzam powyższe posty, praca nie warta zachodu, włożysz w nią dużo zapału i energii, a jak Cię wywalają, to nawet nie wspomną, dlaczego. Teraz pod koniec kwietnia też zwolnili kolesia od sklepu internetowego... Zgadnij, jak długo tam pracował i za ile???
Oszukany 2013-08-30 22:45:31
Miałem tam umowę o pracę, ale szanowny pan prezes cały czas powtarzał, że jak umowę przedłużymy, to zarobki będą od razu wyższe. A ja durny uwierzyłem i zapierniczałem jak głupi, aby się wykazać, a po 3 miesiącach mi podziękowali, tak jak mojemu przedmówcy z tutejszego forum...
mało ważne 2014-03-28 10:30:21
Wy tylko narzekacie praca jest fajna miła atmosfera kierownictwo jest spoko i reszta ludzi
bili 2014-10-24 16:30:46
z opinii jakie tutaj wyczytałem to Pan Prezes Artyku widocznie potrafi bardzo dobrze kierować ludźmi także zdecydowanie nadaje się na swoje stanowisko. Skoro potrafi Was motywować do naprawdę ciężkiej pracy to znaczy , że robi swoje. Inna sprawa , że nie wywiązuje się jednak ze swoich obietnic... tak akurat być nie powinno
kamil 2015-01-07 13:00:57
a dlaczego uważacie, że nie wywiązuje się z obietnic? ja sądzę, że jednak chodzi bardziej o to, że macie jakieś problemy wewnętrzne firmy..może to jest problem jakiś związany bardziej z kierownictwem i na linii bardziej pracowniczej, nie sądzicie? moze da się jeszcze wyjaśnić wszelkie niejasności i rozmowa okaże się rozwiązaniem?
1
Lobb 2015-02-11 23:22:26
Łódzki Artyk chwali się, że w swojej ofercie posiada ponad 2000 produktów wystawionych na sprzedaż. Głównie są to artykuły dla dzieci a przede wszystkim zabawki dla najmłodszych, starszych. Pomijając fakt, że oferują również artykuły biurowe można stwierdzić, że rzeczywiście posiadają bogaty asortyment, a do tego z zewnątrz firma nie wygląda źle, niedbale...
czubaka 2015-02-20 12:08:01
pracowałem tyle lat i bez zastrzezeń piszą te osoby którym nie chcialo się robic
neo 2015-04-02 21:27:26
Pracowałem 3 lata zwolnili mnie po akcji kradzieży z którą nie miałem nic wspólnego zje.... mi papiery oraz nie wypłacili należnych mi pieniędzy od września do dziś . Sprawa w sądzie ale firma sobie nadal nic z tym nie robi. Zero kontaktu ze strony panów prezesów B.Wolskiego oraz K.Lewandowskiego.
ila 2016-05-13 12:28:58
neo' a na jakiej podstwie cie oskarzyli przez to ze byles nowy i ne mieli na kogo zrzucic winy? Po co by ci byly jakies papiery, bezsensu,nie mozna tak podejrzewac kazdego nowego
................................... 2016-10-26 00:44:37
Ta firma to popi........szone dno falsz..wi ludzie i oszu....ci wyzyski....cze robic od 6 do 24 najlepiej nieraz do 2 wnocy za obietnice i tak zawsze bylo zle za malo za wolno itd biuro zielonego pojecia nie ma co na mag, sie dzieje tylko wiecej i wiecej b...rany a najwiekszy to ten z marketow idio....a a i byly dyrek swiat........owski koch.....as jeden sie znalazl podobno za puk....nie sie z babka od kontenerow wylecial :))))))))))))))))))
Zostaw swoją opinię o Artyk - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artyk