Opinie o Zakłady Mięsne NOWAK
Sklep na Jana Pawła 16 w Gdańsku Zaspie jest bardzo ładny towar świeży oraz jest duży wybór w mięsie i wędlinach personel sklepu zawsze pomocny i bardzo miły
Bardzo fajna firma; ogromny potencjał i co najważniejsze Zarząd (usunięte przez administratora) wysoce innowacyjny i nowoczesny. Firma chce się rozwijać, stawia na mądre, uczciwe i rzetelnie pracujące osoby....niestety w Polsce to jeszcze rzadkość, jak i niewielu Polaków tak pracuje. Polecam przekonać się osobiście.
Co za wąchodup zamieścił tą opinię. No żeby tak publiczne robić laskę zarządowi... Żenada!
@Alinka, ja pracowałam w sklepie w Gdańsku, kierowniczka i koordynatorka były ok. Dostałam od razu umowę o prace, wiec w sumie nie pracowało mi się zle. Zwolniłam się, bo wyjechałam z Trojmiasta, gdybym wróciła, pewnie bym się do nich odezwała.
mięso mielone z biedronki produkcji Nowaka to jakaś kpina woda i smród po wrzuceniu na patelnie ostatni raz coś kupiłem (usunięte przez administratora)
Dzień dobry, bardzo Nam przykro z zaistniałej sytuacji. Zakup był dokonywany poprzez Sieć. Czy reklamacja została przez Pana zgłoszona? Prosimy również o kontakt sekretariat@zmnowak.pl
Dzień dobry ,chciałabym się zapytać dlaczego tak śmierdzi starym mięsem w nowo wyremontowanym sklepie na ul. Pomorskiej? Zniechęca mnie ten smród i chodzę kawał drogi dalej na Kombatantów. Czy to dlatego że rzadko jest tam sprzątane ? Czy jest tam jakiś kierownik który pilnuje porządku czy musi się tym zająć sanepid ?
kierownik nie jest przypisany do każdego sklepu? nie można w zasadzie spytać o to wprost sam personel? zastanawiam się jaki wpływ ma na to całe mięso już na wyjściu sam specjalista do spraw jakości. jest tego typu ogłoszenie w sieci. w zakresie obowiązków pojawiło się monitorowanie i weryfikacja dostawców. czy ktoś odniesie się do poziomu odpowiedzialności z perspektywy tego stanowiska? w którym miejscu się ona kończy?
Nie lepiej było zapytać albo zwrócić uwagę Paniom? Przeraża mnie ten trend na hejt. Wypisze złą opinię i czuję się wielkim człowiekiem.
Zwróciłam uwagę pani sprzedawczyni z Ukrainy była arogancka i powiedziała że ,,nie muszę tu przychodzić jak mi śmierdzi ;.
Dzień dobry, dziś byłam w mięsnym na Pomorskiej ,niestety potwierdzam smród starego mięsa albo nie domytych lad . Szkoda bo taki ładny odnowiony sklep a taki nieprzyjemny zapach. Czy szefostwo albo ktoś z nadzoru nie odwiedza tego sklepu? hallo może po tej opini ktoś się weźmie za porządki na tym sklepie.
Okropny zapach psującego się mięsa -potwierdzam w Nowaku na Pomorskiej. Niestety to mój ostatni raz kiedy tam byłem. Jest w koło duża konkurencja gdzie zapach w sklepie jest zupełnie inny. Widać po komentarzach że personel nic nie robi żeby poprawić czystość a i kierownik czy ktoś z nadzoru nie panuje nad sklepem , szkoda ....
A ten wspomniany personel jakoś rotuje czy raczej ekipa trzyma się w stałym składzie? Tak jak pisała jedna Pani wyżej czy ktoś ostatecznie zgłaszał to bezpośrednio? Zastanawia mnie komentarz od osób z wyższego szczebla. Przy tym wszystkim jest tez ktoś regionalny?
Jak wygląda ścieżka kariery w Zakłady Mięsne NOWAK? Czy trudno jest zdobyć awans?
Czemu tak czesto firma poszukuje pracownikow do ksiegowosci? Musi byc olbrzymia rotacja
Też chciałam zadać to pytanie gdyż znowu ukazało się ogłoszenie do Księgowości i również na Główną Księgową. Czy ktoś jest w stanie udzielić realnej odpowiedzi?
Jesteśmy w trakcie powiększania działu Księgowości, wynika to m. in. ze zwiększenia działalności naszych spółek. W ostatnim roku zatrudniliśmy wielu nowych Pracowników, ale rekrutacja nie jest jeszcze zamknięta. Zapraszamy do aplikowania na stanowisko Księgowej, Głównej Księgowej oraz Specjalistów ds. kadr i płac.
A czy to nie wynika z tego że ciagle ktoś odchodzi ? Opinie same mówią za siebie.
Rotacja oczywiście jest, ale ilość osób zatrudnionych w ostatnim roku jest dużo większa. Nasz dział księgowy jest bardzo rozbudowany, jest to centrum usług wspólnych, które działa od wielu lat. Po więcej szczegółów dotyczących naszych ofert pracy zapraszamy do kontaktu telefonicznego 532-532-971
Dlaczego firma szukając pracownika na stanowisko gł. księgowej nie umieszcza w ogłoszeniu informacji, że jest to praca w oparciu o działalność gospodarczą ? Gdyby ta informacja była w ogłoszeniu w ogóle nie zawracałabym sobie głowy taka ofertą, a tak poświęciłam swój czas aby pojechać na rozmowę, na którą musiałam oczekiwać w kuchni między lodówką a mikrofalówką. Dodam, że odpowiedzi z firmy zero. Brak powagi i tyle.
Oczywiście, że jest ogromna rotacja, nikt nie chce pracować w firmie-spólce zarządzanej stylem folwarcznym Pani O., która ma niesamowite mniemanie o sobie, która nie jest lubiana przez zespół i współpracowników. Absolutnie tam nie zależy na rozwijaniu pracowników. Nie polecam!
jeśli już o samym rozwoju tu mowa, to jakiego konkretnie byś się jego spodziewał w takim miejscu pracy? czego brakuje odnośnie branży i co można byłoby ewentualnie wprowadzić? z kim o tym rozmawiać w firmie jeśli już?
Zła atmosfera w pracy powoduje, że pracownicy się zwalniają. Księgowe, a także kadrowe, które pracowały po kilkanaście lat nie dają rady z osobą zarządzającą firmą. Nie szanuje się ludzi, nadmiar obowiązków, zrzucanie na ludzi obowiązków, których nie mają w zakresie obowiązków. Nie sprzyja to dobrej atmosferze. Po odejściu wieloletnich kadrowych, zostały zatrudnione osoby, które nie dają rady "obrobić" kadr, przy tym zatrudnieniu, zmianowości, rotacjach, przesunięciach pracowników.
To prawda. Likwidują etaty, dokładają pracownikom pracy, która nawet nie należy do ich zakresu obowiązków. A płaca nadal taka sama jak była 5lat temu. Jak już zapłacą za nadgodziny to stawka poniżej najniższej krajowej. Śmiech na sali.
Słaba rozmowa kwalifikacyjna na korytarzu przy klientach i pracownikach. Więcej obietnic niż możliwości. Niejasne zarobki.
-
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Nie jestem pracownikiem ale klientem...ogromnie wspaniałe wyroby..smaczne świeże mięsko na medal mięciutkie kruche..wędliny wspaniałe..do tego pięknie zapakowane w cieniutka folię i dobry papier...naprawdę wyroby są dobre nie psują się w lodówce...tak trzymać..jesteście liderem na rynku..pozdrawiam...zaopatruje się w sklepie na Wejhera Gdańsk...i personel w sklepach Nowaka przemiły...pozdrawiam
Kupiłam mięso 2.2 kg, w dwóch kawałkach, po upieczeniu brytfana była pełna wody, mięso się nie piekło a gotowało, po zlaniu okazało się, że w naczyniu było 450 ml wody. Ja rozumiem, że mięso ma soki, ale to było już nadużycie. Mięso zostało zakupione w sklepie w Jankowie przy zakładzie produkcyjnym. Na 2, 2 kg mięsa 450 ml wody, to skandal. Za co zapłaciłam za mięso czy wodę, którą ostrzykują mięso?
Obserwuję poczynania przedsiębiorstwa Nowak. Przy takim potencjale, zatrudnianie jak i rotacja pracowników jest normalnym zjawiskiem. Ludzi żal za (usunięte przez administratora) sciska. Może warto poznać historię firmy ,jak budowała swoją markę, swoją pozycję na rynku. Ja akurat podziwiam takich ludzi, kiedyś miałem okazję poznać Pana Nowaka . Poznałem też Pana Tarczynskiego, byłem na obydwu zakładach. Myślę że tylko pogratulować tak wspaniałych inwestycji , innowacyjności jak i bycia odważnym aby sprostać takim realizacja
Opinia wydana przez obserwatora na przestrzeni lat? Jak konkretnie te wspomniane poczynania wpływają w takim razie na aktualne warunki pracy? w ostatnim czasie jakie inwestycje zostały poczynione? usprawniły w jakiś sposób pracę osobom zatrudnionym?
(usunięte przez administratora)
A wiesz może coś na temat innych działów jak już tutaj tak piszesz? mnie akurat ten Twój nie interesuje bardziej o logistykę chciałam podpytać, o tamtejszej atmosferze coś wiesz? współpraca między nimi jest jakaś ścisła tak właściwie? i ogólnie to na którym dziale jest najprzyjemniej, jest tu jakiś dobrze oceniany?
Zuzanna jeśli możesz to szukaj pracy w firmie, gdzie zespół tworzą profesjonaliści od których możesz się czegoś nauczyć, gdzie są ludzie wykształceni, przygotowani merytorycznie, którzy podnoszą standardy. Jeśli chodzi o zarządzanie to trudno mówić o jakichkolwiek standardach w tej firmie, a raczej o nastaniu władzy zakompleksionego chłopca i jego świcie, która podtrzymuje mu płaszcz i nosi berło, a najważniejszym ich zadaniem, żeby się "utrzymać " na powierzchni jest potakiwanie, bicie panu brawo i donoszenie na współpracowników. W firmie nie ma onboardingu, nie ma profesjonalnego wdrażania nowych pracowników, nie ma szkoleń ani żadnych projektów, które mogłyby podnosić kwalifikacje pracowników, czy wyznaczać ścieżkę kariery, ale za to (usunięte przez administratora) i brak własnego zdania jest tu w cenie. Zdecydowana większość pracowników jest "wyrzucona" na B2B, na UOP pracują nieliczni, którzy i tak część wypłaty dostają w kopercie, po którą ustawiają się co miesiąc w kolejce do "najjaśniejszej pani". Taki klimat, typowy polski Januszex.
Firma Zakłady Mięsne NOWAK poszukiwała osób na stanowisko Sprzedawca. Ktoś brał udział w rozmowie rekrutacyjnej? Jaki rodzaj umowy zaproponowano?
Sklep na Jana Pawła 16 w Gdańsku Zaspie jest bardzo ładny towar świeży oraz jest duży wybór w mięsie i wędlinach personel sklepu zawsze pomocny i bardzo miły
Byłem na rozmowie na stanowisko Technologa, rozmowa wyglądała ok, ale do tej pory cisza, mimo zapewniania, że się odezwą. Dla mnie to lekceważenie ludzi.
Dlaczego firma szukając pracownika na stanowisko gł. księgowej nie umieszcza w ogłoszeniu informacji, że jest to praca w oparciu o działalność gospodarczą ? Gdyby ta informacja była w ogłoszeniu w ogóle nie zawracałabym sobie głowy taka ofertą, a tak poświęciłam swój czas aby pojechać na rozmowę, na którą musiałam oczekiwać w kuchni między lodówką a mikrofalówką. Dodam, że odpowiedzi z firmy zero. Brak powagi i tyle.
no to rzeczywiscie nieciekawie jak takiego info nie ma w ogloszeniu, nie kazdy chce zakladac wlasa dzialanosc, bede przy patrzeniu na ogloszenia chyba wysylac e-maila z pytaniem jaka umowa bedzie, bo to chyba jedyne rozwiazanie jest, no nie?
Z kim i w jaki sposób można skontaktować się w sprawie nie wypłacenia wynagrodzenia za przepracowane dni w firmie Zakłady Mięsne Nowak? Niestety firma nie odpowiada na kontakt mailowy i telefoniczny.
Czy nowo zatrudnione osoby w Zakłady Mięsne NOWAK otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Pojawiła się oferta pracy Zakładów Mięsnych Nowak na stanowisko brygadzisty produkcji i mam parę pytań. Jak wygląda 3-zmianowy system pracy? W jakich godzinach się pracuje? Czy godziny nocne są jakoś wynagradzane np. wyższą stawką? Jak wyglądają możliwości awansu na tym stanowisku?
Czy w Zakłady Mięsne NOWAK zaszły jakieś zmiany od momentu pojawienia się ostatnich opinii?
Jestem zainteresowana kwestią wymagań odnośnie zatrudnienia w zakładach mięsnych Nowak. Jest to praca z żywnością, więc chciałabym dowiedzieć się, czy jest konieczność wyrobienia książeczki sanepidowskiej przed podjęciem tam pracy. Może ktoś powiedzieć?
Jak oceniacie pracę w Zakładach Mięsnych NOWAK jako Kierownik Sklepu Firmowego? Czytałam w ogłoszeniu, że oferowane są premie. Czy ktoś mógłby napisać mi jak one wyglądają? Ile wynoszą i za co są przyznawane? :)
Bardzo fajna firma; ogromny potencjał i co najważniejsze Zarząd (usunięte przez administratora) wysoce innowacyjny i nowoczesny. Firma chce się rozwijać, stawia na mądre, uczciwe i rzetelnie pracujące osoby....niestety w Polsce to jeszcze rzadkość, jak i niewielu Polaków tak pracuje. Polecam przekonać się osobiście.
Tak, polecam przekonać sie osobiście jakie to średniowiecze produkcyjne. Pracownicy dalej nie myją rąk zanim wyjdą z wc?
Co za wąchodup zamieścił tą opinię. No żeby tak publiczne robić laskę zarządowi... Żenada!
Czy w Zakłady Mięsne NOWAK jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Co kolwiek jest zgłaszane to albo jest tuszowane przez zarząd spółki albo jest chowane pod dywan przez kierownictwo.
Czy nadal w firmie nie płaci się za nadgodziny i pracę w nocy?
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Zakłady Mięsne NOWAK?
Zobacz opinie na temat firmy Zakłady Mięsne NOWAK tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Zakłady Mięsne NOWAK?
Kandydaci do pracy w Zakłady Mięsne NOWAK napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.