logo Zakłady Mięsne Nowak

Zakłady Mięsne Nowak

Gdańsk

Opinie o Zakłady Mięsne Nowak

anonim 2012-06-25 02:37:42
beznadziejny zakład, odradzam
4
2013-09-25 19:33:30
firma OK
3
Krzysiek 2014-02-25 09:03:44
Witajcie,
pracowałem dwa lata, firma jak każda inna tyle że wypłata na czas, bony, ubezpieczenie płacone przez firmę, także jest ok.
2
luki 2014-03-20 23:28:55
no to chyba jednak odkryłeś jak można to zrobić. Jeśli jesteś niecierpliwy to skocz do firmy i tam zapytaj
seba 2014-04-02 23:36:13
haha, zgadzam się z przedmówcą. Myślę, że mail do kadr może być rozwiązaniem wszystkich Twoich problemów
wojtii 2014-04-04 17:13:12
No dobra, ale może jednak byscie napisali tutaj kilka ogólników, czy w ogóle warto si,e fatygować do Nowak'a bo przeciez od czegoś to forum jest, nie?
aaa 2014-05-05 09:40:08
Wojti,
to jest typowa branża mięsna, wszyscy są traktowani uczciwie (czytaj: jak bydło). Nie ma różnicy jaki rodzaj stanowiska. Opinie, ktore tu są za moment będą wymazane. Zgdadnij czemu:)
1
magda 2014-05-07 13:05:32
Praca jak wszędzie, jak się angażujesz to możesz liczyć na jakieś podwyżki itp., wypłata na czas, jeść dadzą więc nie trzeba nosić swojego, dodatki typu talon i co dla mnie ważne praca na umowę o pracę a nie śmieciówka. Praca momentami ciężka fizycznie, szczególnie święta itp.
rodzic 2014-05-20 19:00:12
ktoś napisał, że jest umowa o pracę - ok. A jak z resztą? Jak wyglądają godziny, można wychowywać jednocześnie dziecko? :)
2
Alina 2014-09-02 12:48:25
praca jak to w zakładzie mięsnym, wypłata na czas, umowa o pracę, bony, ubezpieczenie. Prac a na dwie zmiany. W dzisiejszych realiach, to naprawdę jest ok.
Telefon w sprawie rekrutacji to (usunięte przez administratora) , dzwoniłam dziś, to szukają osób do pracy w sklepach i przy produkcji.
3
klient 2014-09-21 13:18:42
W Brzeźnie w sklepie mięsnym NOWAK ekspedientki wciskaja stary towar . Kupilam mieso mielone gdy tylko rozpakowalam je w domu zorientowalam sie ze jest stare... smród był niesamowity... Kielbasy po 1 dniu lezenia w lodówce sa obślizgle ... a na dodatek ceny wcale nie sa nizsze.!!! Skandal!!!!
3
marys 2014-09-24 21:33:53
Parowkowa jest the best no i sklepik w pawilonach w brzeznie też .:):)
paweł 2014-10-05 13:22:10
witajcie szukają oni kierowcy kat b
beata 2014-10-18 12:28:36
Pracowalam rok , i tylko ze względu na chorobę zrezygnowalam.Nawet poszli mi na rękę za porozumieniem stron ..Kierownictwo bylo wyrozumiale, ale nie wszystkim dogodzisz.Bylo czasem ciężko, zwlaszcza przed świętami. Ale płacone bylo na czas.Za darmo niestety nie dają kasy.
1
jaaaa 2014-10-24 18:04:25
straszny kierat tam jest nie polecam nikomu... panuje tam niezły mobing!
2
takie rzeczy 2014-11-27 14:57:37
powiem, ze mnie tez takie rzeczy bardzo przyciagaja do rpacy, ciekawe jak to jest z rzeczywistoscia potem... wlasnie moglby ktos mi to jeszcze potwierdzic kto niedawno dostal prace i ma takie same warunki o ktorych pisali wczesniej ludzie tutaj. to dla mnnie bardzo istotna sprawa. pozdrawiam i czekam :)
Krysia 2014-11-27 17:44:13
Hej, ja pracuję już wiele lat w Zakładach Mięsnych Nowak.
Potwierdzam, że wypłata zawsze na czas, dodatkowe świadczenia, jedzenia nie trzeba nosić, praca na etat. Czasami jest bardzo ciężko, bo praca przy mięsie nie jest wcale łatwa. Jeśli chcesz mieć stabilną prace na lata to polecam
3
Zuza 2014-12-27 21:52:33
Praca ciężka, kierownictwo wymagające,koordynatorzy dość pomocni.Niestety płacą najniższa krajową oficjalnie a resztę do kieszeni.Faktycznie co do wypłaty wynagrodzeń są zawsze na czas
Zuza 2015-02-05 09:04:39
A czy dyrektorem jest ten pan od hoopa uwielbiajacy bony???
No to niedługo Nowak pójdzie z torbami.
1
darko 2015-03-11 18:47:12
Nie, Dyrektorem jest Pan z Bekpolu kto zna to wie co to za typ
1
aa 2015-03-13 22:06:57
Nie wszędzie jest dobrze. Obecnie sprawa wygląda tak że sami koordynatorzy nie wiedzą czego chcą. Praca w niedzielę, gdzie wcześniej ich nie było. Wydłużone godziny pracy i bez aneksu do umowy poświadczające taki tryb pracy. Obecnie za nadgodziny nie jest płacone(wyzysk i praca za darmo, przynajmniej w miejscu gdzie ja pracuję). Koordynator raczej mocno nie ogarnięty, wszystkiego trzeba samemu się dowiadywać bezpośrednio w samej firmie. Dodatkowo koordynator nie przesyła rzeczywistego grafiku do kadr. Potwierdzam, wypłaty na czas(acz kol wiek w przypadku mojej koordynator zawsze są spóźnienia o jeden dzień).
branżowiec 2015-03-16 18:02:51
Co za Firma , która bierze sobie za Dyrektora Handlowego osobę, która zostaje zwolniona z innej Firmy za delikatnie mówiąc "lepkie ręce wyciągane do producentów". Przecież to jest nonsens. Cała branża o tym huczy. Zdaje się, że rodzina Nowaków tego nie widzi, albo nie chce widzieć. Powodzenia w rynku.
2
ph 2015-03-17 15:44:46
Ale ten gość to taki z siwą brodą ??? Ten, który pracował w Bekpolu lata ?? Gnębiciel i cham ??? Chyba każdy z nim się kłócił.
3
marianna 2015-04-08 21:58:06
praca cięzka nie ma co ukrywać, jest odpowiedzialność materialna i trzeba nie żle kombinować żeby nadrobić straty , ktore są zawsze,choćby same "dupki "po wedlinach .albo złodzieje co się zdarza . nie dośc że wypłata nie dużato jeszcze zabieraja , ale na czas.
4
były pracownik 2015-04-20 11:09:01
Pracowałem w zakładach kilka lat i ogólnie byłem zadowolony, ale wiadomo że trawa u sąsiada zawsze jest bardziej zielona, poszedłem więc do konkurencji.
teraz to dopiero jest masakra, co miesiąc obiecują umowę, ale nie dają, po 3 mc miała być podwyżka, ale jest tylko więcej roboty. Dopiero widzę, że wcześniej narzekać nie było na co, bo może i praca nie najlżejsza, ale na umowę i za normalne pieniądze.
2
hhh 2015-05-01 11:16:59
A co możecie powiedzieć o pracy technologa w tej firmie ?
krótko i na temat 2015-05-11 00:49:31
praca na umowę o pracę, wypłata na czas - to się zgadza. Szefostwo w porządku, zmorą jest jedna osoba. która zadziera nosa i podkopuje pod ludźmi dołki. Wszyscy wiedzą jak traktuje pracowników którzy nie przypadną jej do gustu ale niestety milczą, i ta osoba dalej żyje w swoim świecie i co gorsza innym narzuca ten świat. Nic dziwnego, że na danym stanowisku tak często zmieniają się osoby... oby nr 4 wytrzymał dłużej:)
1
jaaaaaaaaaa 2015-05-14 21:56:33
a kogo Ty masz na myśli???
Kasia 2015-05-18 08:27:27
Witam, wszystko jak zwykle zależy od punktu siedzenia. Zarządzanie taką dużą grupą do łatwych nie należy, jeden chce to, a drugi tamto, ten chce dziś wolne, a tamten choruje. Wielu współpracowników jest zadowolonych z pracy z p. Edytą, która chce jak najlepiej wykonywać swoje zadania. Wymówek codziennie musi słyszeć kilkanaście, więc normalnym jest, że po jakimś czasie człowiek nieco może zobojętnieć. Tym bardziej, jeśli często te same osoby mają różne "problemy".
4
WedlinaPro 2015-05-19 20:38:36
Bardzo fajna firma; ogromny potencjał i co najważniejsze Zarząd (usunięte przez administratora) wysoce innowacyjny i nowoczesny. Firma chce się rozwijać, stawia na mądre, uczciwe i rzetelnie pracujące osoby....niestety w Polsce to jeszcze rzadkość, jak i niewielu Polaków tak pracuje. Polecam przekonać się osobiście.
12
estach 2015-06-09 20:59:35
dnia 08-06-2015 w sklepie na ul.Podwale Grodzkie zakupiłam łopatkę bez kości.Sprzedawczyni powiedziała, że przyniesie ładną z zaplecza.Zapakowała ,zapłaciłam a w domu szok.Ochłapy,kilka drobnych kawałków,żylaste-więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie.rachunek 167657.AGT06094440
cala prawda 2015-07-08 23:03:28
szukają handlowcow i nie moga znalezc. Nikt tam nie chce pracowac. Taka innowacyjna Firma hehe
2
Rzeczywistosc 2015-07-18 00:04:48
wielu chce pracować, lecz wielu niestety nie spełnia wymagań Firmy. w Polsce trudno o dobrych pracowników - wydawałoby się takich zwyczajnych: rzetelnie pracujących przez 8h, jak np w Japonii (choc tam pracują rzetelnie dłużej). wiekoszsc polaków manuje 70% czasu na prace, co oznacza ze tylko w 30% sa efektywni, ...opłakany wynik, lecz niestety taki mamy poziom gospodarki I społeczeństwa. "praca organiczna u podstaw" - to jest to na czym ponownie powinni skupić się Polscy (podobnie jak to było w okresie pozytywizmu).
Rzeczywistosc PL 2015-08-08 16:56:47
Zachęcam do sprawdzenia innej opcji (twarde dane statystyczne mówią same za siebie): Polacy są jedną z najgorzej pracującej nacji, nieustanna postawa roszczeniowa to wynik kapitału prl-owskiego ("czy się stoi czy się leży to 5zł się nalezy" + jeszcze skroję pracodawcę gdzie mogę), nie umieją pracować skutecznie, czyli efektywne 8h. Większosć czasi marnują, źle pracują, oszukują...a narzekają wyraziscie. "Nie tak krowa duzo mleka daje, co glosno ryczy" - proste prawy sprawdzają się bez względu na epokę.
2
Rekrutacja 2016-02-08 14:35:42
dzień dobry,
aktualnie poszukujemy osób do pracy w dziale paczkowalni, produkcji i Sprzedawców do sklepów własnych.
Osoby zainteresowane, uprzejmie proszę o wysłanie aplikacji na adres rekrutacja@zmnowak.pl lub kontakt pod nr 58 6922849.
pluton 2016-03-02 20:25:22
Ale netto ?
ola 2016-03-18 18:45:51
ja byłam na rozmowie rekrutacyjnej na dział paczkowalni wszystko było ok dopuki pani nie powiedziała przy rozmowie końcowej że oni nie są przechowywalnią i poszukują osób co po tygodniu nie zrezygnują. Jedno jest pewne za nadgodziny niepłacą tylko kiedyś tam do odebrania dzień wolny za soboty
pomidor 2016-05-26 09:24:32
a co to jest linia dobrego smaku????
Janko 2016-09-11 14:05:32
Mięso kupione w piątek KARKÓWKA, w niedzielę Smierdzi. Czysty KNUR.
Przechowywane w lodówce.
Wszystko wskazuje na niekastrowanego KNURA.
kimi 2016-09-11 15:10:42
To nie możesz zgłosić tego do działu jakości @JANKO takie komentarze są co najmniej tak w temacie niesmaczne i powinny być rozwiązywane w dziale klienta a nie tutaj
bylapracownica 2016-10-28 17:51:31
Atmosfera kiepska, każdy na każdego gada i robi pod górę. Dział technologii i kierownictwa produkcji- pomylenie pojęć kompletne. Jedyna zaleta to to, że wypłata na czas zawsze, innych zalet brak.
1
gość 2016-10-29 12:39:03
Pani Aniu nie jest aż tak źle,powiedziałbym firma poprawna,zarobki średnie ale jak pani zauważyła na czas,ogólnie krzywdy nie ma.Pracowałem w dużo gorszych firmach,wiec dla mnie po roku pracy w miarę ok.
mona 2016-10-31 19:32:01
Witam,
Czy może orientuje się ktoś jakie są warunki w pracy w dziale kontroli jakości?
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Nowak - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Nowak