brak logo

Zakład Ogólnobudowlany "ADAM-BUD" Adam Drohomirecki

Szczecin

Opinie o Zakład Ogólnobudowlany "ADAM-BUD" Adam Drohomirecki

anonim 2011-02-11 08:49:03
Pracuję w firmie ADAM-BUD już od siedmiu lat i nigdy nie miałem żadnych problemów z pieniędzmi, skopaliście pracę dlatego nie dostaliście pieniędzy , znam waszą sytuację dobrze i sami jesteście sobie winni. Na miejscu właściciela firmy zrobił bym to samo.
PARTACZE !!!
Mariola 2011-02-11 10:08:17
Świadczyłam usługi dla Firmy ADAM-BUD i nie zgadzam się z treścią pierwszej opinii, ktoś źle wypowiada się o właścicielu firmy a sam swoich błędów w pracy nie widział... tak najlepiej oceniac kogoś.
Moja współpraca była dobra obustronnie, wykonałam dane mi zlecenie a Właściciel wypłacił pieniążki.
W firmie ADAM-BUD pracowały dwie firmy które wiecznie miały problemy z ludźmi, z organizacją pracy, z jakością prac lub wykonywały prace u innych osób, więc nie ma się co dziwic !!! przez takich pracowników, którzy nie potrafią raz a dobrze wykonac powierzonej pracy traci się pieniądze i czas!!!
Wiem bo sama jestem osobą prowadzącą działanośc gospodarczą , i powinni się cieszyc że COKOLWIEK DOSTALI bo ja za tak NĘDZNIE wykonaną pracę z wiecznymi poprawkami NIC BYM NIE WYPŁACIŁA.
Niech się wstydzi ten kto pisze takie rzeczy !!!
anonim 2011-04-05 14:52:21
wracając wczoraj do szczecina sam słyszałem co nieco na temat tej firmy nie wiem nie pracowałem tam.Ale powiem tylko jedno jeśli to samo mówi parę osób to już jest coś nie tak to nie jedna taka firma w szczecinie jest ich takich mnóstwo wszystkich ich bym wpakował do wora i przez allegro afryka północna
MARCIN SZCZECIN 2011-04-26 16:05:23
Tak sobie czytam te opinie gdyż od kilku miesięcy świadczę usługi dla ADAM-BUD i część tych zleceń to poprawki po firmie Magda ( usunięte przez administratora ) Przepraszam za błędy w nazwiskach jeżeli popełniłem Państwa. Domyślam się że wy piszecie te krytyczne opinie bo facet płaci jak w zegarku. Jest czasem marudny i wymagający nawet bardzo to prawda. Ja do tej pory wykonałem kilka robót dla tej firmy, szczecin, stargard ,świnoujście i powiem krótko. Zarobiłem przez 5 miesięcy więcej kasy u niego niż przez 9 miesięcy w Warszawie. Nie bronię żadnej ze stron ale te skopane roboty które poprawiałem po w.w. firmach to była PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KO! 2012-11-08 14:14:57
Dopiero doceniam dobrodziejstwo internetu:-) Broniącym - gratuluję !!!!!- z pewnością podyktowane potrzebą zarobku natomiast wszystkim tym,którzy ocenili tę firmę negatywnie- współczuję. Cóż,każdy ma prawo do własnego zdania. Dla mnie bardzo przykre doświadczenie, zapewne mnie czegoś nowego nauczyło!!!!! Osobiście- Nie polecam.
mario 2012-12-10 19:40:03
pracowałem w pana Adama i nie polecam z początku jest wszystko w porzątku ale puzniej zaczynają się problemy z płaceniem wypłat a jak już są te wypłaty to w ratach a co to jest bank
1
ambitny 2013-09-14 15:26:55
kolego Maćku u pana Adama zapewne nic się nie zmieniło z płaćą chyba ze na gorsze jeżeli się da się
rafcio 2014-01-22 10:49:53
Odpowiadam na pytanie Jarku, umowy są dobrze stworzone dla jednej jak i dla drugiej strony, wiem bo sam podpisałem w zezszłym roky i właśnie skończyłem pracę u (usunięte przez administratora) i nie ukrywam że gdyby nie ta praca nie wiem co teraz bym robił i za co żył, a ambitny troche przesadza bo pracując nigdy nie było problemów z płatnościami inni też nie narzekali.
1
ambitny 2014-01-31 14:09:21
rafcio ile pracujesz/pracowałes u pana Adama miesiąc dwa bo ja znacznie dłuzej i wiem co i jak wygląda owszem z poczatku jest wszyztko fajnie a puzniej wszystko wygląda całkiem inaczej inni nie nazekali ile znasz takich osób bo ja znam kilkanaście osób owszem tych co nie są i nie byli zadowoleni
ambitny 2014-02-25 11:33:28
bo moze poprostu sie nie interesują lub nie mają ochoty sie wypowiadac
1
KOKSU 2014-08-19 21:26:56
Juz kilka razy pisałem odpowiedzi w tym temacie i jakoś dziwnym trafem zostają one usunięte. Nie wiem dlaczego ? Oszust , to mało powiedziane !!!! Nie polecam współpracy z delikwentem !!! Trzymać się z daleka !!!
sernel 2015-01-24 20:15:41
chyba każde stanowisko wiąże się z odpowiedzialnościa, tak sobie przynajmniej myślę, ale to na marginesie tak. mnie to najbardziej interesuje jakie wykształcenie konkretnie, poza tym że "budowlane" trzeba mieć żeby w ogóle myślec o pracy w Adam-bud? bo z papierkiem na wyksztełcenie u mnie gorzej, ale doświadczenie mam duże.
nijaki 2015-03-17 20:48:18
Ludzie co wy za dziwne pytania zadajecie. Macie napisane jak byk "trzymać się od delikwenta jak najdalej" Nie masz problemów, zacznij współpracę z "ADAM-BUD" - będziesz je miał. Hahahahaha a ten niby super "prezesunio" (dorobkiewicz na ludzkiej krzywdzie) się później z was wyśmiej , i wcześniej czy później wylądujecie na jednej sali sądowej. Jako pokrzywdzony, albo jako świadek, to pewne. Omijać cwaniaczka szerokim łukiem.
df 2016-05-15 20:28:59
@ytre nie każdy chce mówić o zarobkach wiec nie zdziw się że nie uzyskasz tej informacji...A mnie z kolei intersuje atmosfera w Zakładzie Ogólnobudowlanym
Zostaw swoją opinię o Zakład Ogólnobudowlany "ADAM-BUD" Adam Drohomirecki - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Ogólnobudowlany "ADAM-BUD" Adam Drohomirecki