brak logo

profit-bud

Zabrze

Opinie o profit-bud

anonim 2011-01-27 22:14:14
radzę omijać szerokim łukiem, nie polecam nikomu, szkoda życia, wstyd pisać w CV :D
Piotr Orzechowski 2011-02-25 15:58:09
A ja polecam, kocham to miejsce.
Edi 2011-04-21 08:52:01
[usunięte przez moderatora] Szkoda składać Cv
anonim 2011-05-26 20:20:13
Popieram powyższe wpisy, na szczescie padają i mam nadzieje że już się niepodniosą, niepolecam nikomu. Wszechobecny mobing to coś zupełnie oczywistego i zaakceptowanego przez zastarszonych pracowników. Zeschizowany klimat.
anonim 2011-06-16 21:09:30
Na szczęście krótki epizod w życiu-nie polecam
anonim 2011-08-17 17:41:39
Zgadzam się co do nieprofesjonalnego podejścia-nie warto
nikodem 2014-01-18 17:17:03
Ladnie pięknie tylko za friko.
Franek 2014-02-20 16:36:30
(usunięte przez administratora)Ogólnie praca tam to porażka.
franek 2014-02-25 03:25:42
Ta firma to rodziny klan reszta chołoty za zero zł. do roboty .
kim-dzong-bud 2014-09-11 17:46:45
czy jako początkujący budowlaniec warto żebym się starał tam o pracę. przede wszystkim zależy mi na doświadczeniu ale mimo krótkiego stażu oczekuję jakiejś godziwej stawki z szacunkiem a nie jakieś żałosne 8 zł na godzinę...w poprzednim wcieleniu budowałem w korei północnej i tam lepiej płacili. no chyba że się mylę i w profit-bud lepiej obecnie budowlańcom płacą
Anonim 2014-09-12 22:00:34
No to *zł nie dostaniesz tylko 6zł wyzysk nic więcej. Ci co naprawdę na firmę pracują nic nie mają. Nawet urlopów.
Anonim 2015-01-16 22:18:08
Wyzysk nic więcej. Liczą się tylko cyferki i normy(wygórowane). Każdy to złodziej i oszust w oczach pracodawcy.Ci co na firmę pracują nic nie mają, nawet słowa wesołych świąt na święta.Mobbing na porządku dziennym. Jaki awans? tam nie ma czegoś takiego. Większość pracowników już odeszła z tej firmy bo wiedzieli że nie ma w niej przyszłości .Stawka za friko. Najlepiej to jeszcze obniżyć najniższą krajową.Radzę omijać szerokim łukiem.
podwykonawca 2015-04-10 13:31:30
Firma a w szczególności właściciel (usunięte przez administratora)to niepoważny człowiek, opóźnienia w zapłacie 6 m-cy , nie odbieranie telefonu to nagminne. Nie polecam współpracy z takimi ludźmi.
rafał 2015-04-18 13:51:30
tam nie jestzle majster to faja gruba ponoc z bojówki górnika tak gada za kazde metr kostki przepłacasz conajniej 25 zl w tej firmie
przyjaciel majstra 2015-04-18 14:12:31
potrzebujesz wydac kupe kasy zadzwon do profi bud tam majster wyceno ci robote na tyle ze sie nie połapiesz
pracownik 2015-04-18 14:20:51
jedziesz w 5 do roboty a w 4 robisz orasz na majstra jak pies za 8 zł oferta z olx to bujda
szalony 2015-09-15 19:21:35
Witam wszystkich zainteresowanych !
1.Jakim prawem na stronie internetowej widnieją zdjęcia inwestycji które nie były wykonane przez firmę !
2.Część zdjęć pochodzi z jeszcze z czasów poprzednich firm Pana prezesa Marbud Home-up ,które jak szybko powstały tak szybko kończyły zywot ,zostawiając po sobie niezapłacone faktury i oszukanych ludzi
3.Gdzie podział się Pan prezes brak go w zespole ,czy to prawda ze siedzi?
Pozdrawiam wszystkich podwykonawców którym P.Kowalczyk nie zapłacił ,hurtownie i inwestorów od ktorych pobrał zaliczki i zniknoł.
Ocena mierna to za duzo dla takiego zera jak P.Prezes mysle ze juz były prezes

Taco 2016-06-26 20:24:49
Skoro "firma" oferuje najniższą krajową i jeszcze oczekuje, że potencjalny pracownik zarejestruje się przed zatrudnieniem jako bezrobotny to śmierdzi mi to na na kilometr. Pomijam kwestię legalności takich praktyk.
Zostaw swoją opinię o profit-bud - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie profit-bud