brak logo

WISI Automotive Polska Sp. zo.o. Sp. K

Oława

Opinie o WISI Automotive Polska Sp. zo.o. Sp. K

abc 2011-01-27 18:56:06
Firma beznadziejna. Warunki socjalne - w PRLu było lepiej. Praca prawie we wszystkie soboty a nadgodzin niechcą płacić - do odbioru. Prezes jest NIEMCEM i jest nie tylko prezesem 1000w1. On wie wszystko najlepiej. W tej firmie kierownicy nie maja decyzyjności żadnej. Nawet w sytuacjach awaryjnych nie mogą kupic śrubki bez jego zgody. Gdy nie ma Prezesa w jego rolę wciela się jego ...... No wiecie. Jego lewa i prawa ręka i co tam jeszcze chcecie. Uważa sie za bustwo. A ja uważam że jest brzydsza od musztardy.

Jak można się w tej firmie tytuować specjalistą jak się skończyło liceum? Masakra.

Pakujac się do tej firmy to tak jaby ci uciekły lata życia, zdrowia i pieniędzy.

Na Swieta raz do roku dostaniesz 50zł w talonach a jak prezes uzna że jest ładnie na dworze i bedzie miał gest to da 100zł.

No i najważniejsze. Nie wybijesz sie! Pracuja tam sami znajomi i rodzina!!!
anonim 2011-01-31 23:25:24
racja firma beznadziejna. nie polecam. ludzie okropni, zwalniaja i nie potrafia sie miedzy soba dogadac. i wg brak slow na temat tej firmy
anonim 2011-02-03 20:59:51
Praca w tym zakładzie czyni wolnym!!!. Jedny słowem. "[usunięte przez moderatora]"- tylko że legalnie i bez strażników z bronią. A charakter naczelnego ..... można porównać do szefa obozu, z filmu Lista Szinglera. Pewnie żałuje, że to nie są lata 1938-1945, bo wtedy można było strzelać bezkarnie. Nie wiem kto mu wpoił taką mentalność i nastawienie do Polaków? Może miał dziadka w Wermachtcie?
Polacy powinni: cieszyć się że mają pracę, że jest im za pracę coś płacone, że nie kapie im na głowę w czasie pracy.
Nie rozumie osób tam pracujących!!! Opamietajcie się!!!!! Miejcie Honor!!!!!. Za najniższą krajową lepiej pracować u Polskiego pracodawcy! Kapitał Niemiecki niech się dorobia na swoich rodakach i ich uważa za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieuków.
anonim 2011-02-12 18:21:29
anonim - 2011-01-31 23:25:24

racja firma beznadziejna. nie polecam. ludzie okropni, zwalniaja i nie potrafia sie miedzy soba dogadac. i wg brak slow na temat tej firmy

za pieniądze ludzi,którzy tam pracują,robią sobie w czasie adwentu tzw.wigilie,hamstwo!
anonim 2011-02-25 15:33:22
Gorszej firmy nie ma! Ludzie nie idźcie tam do pracy! Prezes ma nierówno pod sufitem, jak wpada w szał łamie biurka i trzaska drzwiami aż wylatują szyby!!! Do tego przyjmuje tylko na bardzo krotki okres, potem jak mu się nudzi i nie ma zajęcia zarządza nową rekrutację. Wymagania w ogłoszeniach stawiają ogromne a przyjmują ludzi po liceum... jak jesgo no wiecie, która nic nie potrafi a ma się za prezesową. Ludzi traktują jak bydło! Nie polecam! Omijajcie dużym łukiem!!!
anonim 2011-02-25 15:38:09
Ostrzeżenie dla Pań pracujących na produkcji!!! 99% pracowników to same kapusie!! Uważajcie na pewną osobę na Sprinterze. Donosi co tylko może! A nadgodziny sa do odebrania ale kiedy w czasie postoju, który nie jest z winy pracowników? Czy to zgodne z prawem? Urlop tez nie przysługuje, wymyślają paragrafy, których nikt nigdy nie widział. A na Wigilii tańczy się i śpiewa Dyrektorowi. Większość Pań za 100 zł wyrzekłaby się swojej wiary i tańczyła w Wigilię.
anonim 2011-02-25 15:52:29
W firmie tej pracuje jedynie rodzinka Prezesa żony, która do końca nie jest normalna. Wszyscy tam pracujący [usunięte przez moderatora], bo gdy tylko coś im nie będzie odpowiadać zwolnią cię!!! Nawet za coś, co było ich winą!
otds27 2012-06-26 21:43:33
czlowieku przestan glupoty opowiadac pracuje tam i nic takiego sie nie dzieje
pracownik 2012-11-15 22:33:12
chyba jesteś z rodziny
Göring 2012-11-28 15:13:22
Zajebisty dyrektor jak na niemiecka firmę tylko na lata 1944.
anonim 2013-06-09 22:29:56
ja pracuje to jest firma na miare ery [usunięte przez moderatora] zastraszyc wykorzystac i miec cie gleboko w powarzaniu a jak nagroda to mycie podlogi pod stopa pana derektora co zamiast motywowac zarzadzac to straszy krzyczy poniza sprobuj a sie przekonasz nawet bon za 100 zl nedzne odbiora bo w ciagu roku chory byles 5 dni super
oleek 2013-06-09 22:46:11
masz racje dodam jeszcze o pracownikach jak ROBACZKI a moja kolezanka dobra pracownica nie przeduzyli umowy bo byla pani kordynator produkcji tepa nie poradzila sobie wiec ponownie wrocila na zwykla produkcje i musialo zwolnic sie miejsce i teraz siedzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na jej miejscu o tak tam sie robi nie wazne jak pracujesz maja cie w ...........pchaja sie na awanse tylko oleju w glowach za malo a uczciwi cierpia
anonim 2013-09-28 17:51:18
Co można powiedzieć o tej pracy..hmm.. szkoda pisania. Pracuję tam i NIKOMU nie polecam, chyba że wrogom. Dyrektor dyktator i nic nie zrobi dla pracowników, wręcz tylko chce [usunięte przez moderatora]. [usunięte przez moderatora] na maksa- my to chinczyki chyba jesteśmy. Jeśli nie [usunięte przez moderatora] odpowiednim osobom zginiesz i będziesz [usunięte przez moderatora]. Panie na produkcji - godne (mało osób)i nie godne zaufania( pół zakładu). Panie Dyrektorze oby Pana zwolniono, bo inaczej zakład upadnie!! NIE WARTO TAM SIĘ ZATRUDNIAĆ, chyba że przez firmę zewnętrzną- więcej zarabia się.
anet 2013-11-17 19:23:58
wykorzystują pracowników a księgowa nie wiem po co tam pracuje a propos ona najlepiej kawę zaparza wykona z dwa telefony i do domu o 16
na tym jej praca wygląda.
1
KUNIA 2014-01-13 11:06:27
tak tak dawna pani tak zwana ...koordynator do teraz myśli że jest naj a lutować nie umie.
anonim 2014-01-14 15:55:11
pan dyrektor jest super tylko miał złą doradczynie prawie rok temu temu, myślę że teraz ta osoba nie ma nic do powiedzenia.
1
kaktus 2014-02-16 20:11:31
na szczeście juz nie muszę pracowac w wisi i nikomu nie polecam.P.koordynator to tak niekompetentna osoba że szok.poprzednia tez nie byla odpowiednia osoba ale na pewno wiedziała na temat produkcji duuuuużo więcej.Honda jest priorytetem i poza nią nic się nie liczy. (usunięte przez administratora)nie ma zielonego pojęcia o produkcji ,o planie produkcyjnym,skupiła sie tylko na Hondzie i nic więcej nie wie o produkcji.o problemach nawet nie chce słyszećChodzi po chali i wzrusza ramionami.Gdyby nie liderka (usunięte przez administratora)to pani (usunięte przez administratora).juz dawno by skapitulowała.Młodziutka i mało doświadczona,zbyt mało.3/4 produkcji żali się na nią chwalą je panie,te które trzymają sztamę z A.B.W zakładzie jest zakłamanie i fałsz.podwyzki też dostały tylko koleżanki liderki.Nie liczy się staż ani doświadczenie.Dostajesz większą kase jak dobrze podpierniczasz.Niedawno doszło do mnie że przenieśli zakład do innej miejscowości i kilka osób zostało oddelegowane,nawet poprzednia koor.czyżby wytykała zbyt wiele błędów na produkcji?ha,ha,śmiechu warte.W zakładzie wszyscy łacha drą z dyrektora (usunięte przez administratora)nawet koordynator.czy to jest normalny akład.Nie polecam stracone lata.Żenada
ANON 2014-02-19 19:19:08
Kaktus co ty wypisujesz co wy ogólnie wypisujecie to się w głowie nie mieści ludzie opamiętajcie się Kaktus z kim ty w zmowie co ty chcesz od tych dwóch pań chyba do tej pory byłaś ich najlepszą przyjaciółką czym Ci podpadły.
1
Kotka 2014-02-24 15:03:17
A ja pracuję na produkcji i nie narzekam, pracować trzeba jak w każdym innym zakładzie. A jak się komuś nie chce się pracować tylko siedzieć na chorobowym i wypisywać głupoty to pracy odpowiedniej nigdzie nie znajdzie. Mam nadzieję że inne osoby w zakładzie są tego samego zdania.
4
MACIEJUSZ 2014-02-25 22:50:16
Wszystkie jesteście mocne w gębach!!! zamiast zabrać swoje leniwe dupska i utworzyć związki zawodowe które będą za was walczyć i wspierać wolicie narzekać jak małomiejskie ciotki na placu z jajkami !!! Jak się ni zbierzecie to nic nie zdziałacie a dalej będziecie lamentować. Pracodawca nie ma prawa zabronić utworzyć związków zawodowych a członkowie komisji zakładowej są chronieni prawnie przed zwolnieniami ale zamiast się dowiedzieć czegokolwiek to lamentujecie (usunięte przez administratora)i jeździcie po innych...to tyle !!!
1
anw 2014-03-03 13:41:05
a co chorować nie wolno patrzeć się zacznij na siebie w końcu bo widzę że mocna jesteś chociaż jesteś pierwszym pracownikiem tego zakładu.
1
Kotka 2014-03-05 07:48:21
Oczywiście że można, tylko jest różnica między chorobowym ze względu na stan zdrowia, a chorobowym .....? I nie myślcie, że nikt tego nie widzi i nie rozmawia na ten temat. "ulepszenie miesiąca"
4
jula 2014-04-15 12:13:07
przyjmują jeszcze do pracy?
informator 2014-05-06 12:51:42
Już nie ma potrzeby zatrudniać bo zakład i tak zostanie niedługo zamknięty.Już przecież maszyny wywożą.To kwestia tygodni...
kotka 2014-05-30 00:27:13
Robi się gorąco ludzi zwalniają ale jeszcze pracuję zobaczymy co dalej, szkoda koleżanek, ale firma też ma jakieś plany, szkoda że nie wiemy do końca o co chodzi. Czymajmy się "anten". Powodzenia w poszukiwaniu pracy dla zwolnionych pracowników życzy tajemnicza "kotka"
2
informator 2014-07-03 20:57:44
Do końca tego roku cała firma przeniesie się do Tunezji.
1
kotka 2014-09-14 16:34:25
Hej! Zwolnień ciąg dalszy.Szanowny Pan Dyrektor jak zwykle tajemniczy, ale problemów będzie miał coraz więcej. Zwolnieniami już nas nie wystraszy, jesteśmy przygotowane. Szkoda 3 dziewczyn które zostały zwolnione, ale mamy nadzieję że tak tego nie zostawią. A to co się dzieje w firmie (przekręty i kłamstwa) to dopiero zacznie wszystko wychodzić. Jesteśmy z wami dziewczyny. Powodzenia! A Pan dyrektor niech się szykuje na stresujący i nerwowy okres. Do następnego jak zawsze wyrozumiała tajemnicza kotka.
3
marti 2015-01-16 14:10:04
Ze względu na fakt iz na stronie ineternetowej nie ma żadnych informacji na temat WISI Automotive Polska Sp. zo.o. Sp. K podejrzewam, że juz nie istnieją....Jak ktos wie coś na ten temat to proszę o informacje.
123 2015-03-19 08:13:19
Aby to móc w 100% potwierdzić powinna być jakaś informacja w KRS na temat upadłości bądź likwidacji firmy. Bez tej informacji można wnioskować, że są w jakimś dołku, mają zawieszoną działalność bądź coś innego... Nie rozumiem tylko dlaczego mieliby w Oławie zamykać swoją działalność - chyba całkiem dobre obroty firma przynosiła...
MJ 2016-01-14 13:29:25
witam. widzę same stare opinie.
Jak jest teraz? 2016 ? warto?
jak pracuje się jako Inżynier Jakości?
co firma oferuje? socjal ok?
(Multisport? ubezpieczenie? dof do jedzenia? paczki? bony? wycieczki?)
Możliwości rozwoju? kursy? szkolenia? nauka jęzków?

Mam tak dużo pytań bo niestety w ogłoszeniu nic nie ma. Są tylko sprecyzowane wymogi.
Robert 2016-02-17 21:58:31
Ile osób pracuje na produkcji? Czy to duży zakład?
Aleks 2016-05-13 15:46:08
No tak, podjechałem tam kilka dni temu i to prawda, racja, sytuacja jest dość łatwa, zakład nie jest mały
1
Zostaw swoją opinię o WISI Automotive Polska Sp. zo.o. Sp. K - Oława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WISI Automotive Polska Sp. zo.o. Sp. K