brak logo

Jacky Auto Sport sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Jacky Auto Sport sp. z o.o.

jacky 2011-02-11 14:05:42
zgadzam się z poprzednikiem w 100%. Właśnie siedzę w domu na przymusowym urlopie, który udzielił mi pracodawca. Oszczędza na pracownikach pod hasłem kryzysu. Jakoś sam kryzysu nie ma, ale guzik obchodzą go pracownicy. Dorabia się na naszej krzywdzie. Powinna dobrać się do niego PIP.
ochrona 2012-04-13 16:49:10
ochronę szefostwo zmienia też jak rękawiczki nikt mu nie pasuje jak by to był skarbiec wymagania wymagania i przetargi ale już im dużo firm nie zostało będą siedzie sami na bramie
Ktoś:) 2013-02-08 08:08:50
W pełni się zgadzam jak ktoś chce pracować to pracuję wypłaty są zawsze na czas jedyny minus tej firmy to wolne czwartki i piątki a co do osób co piszą że jest straszna lipa to tak szczerze gdzie teraz jest dobrze wszędzie coś się dzieje pozdrawiam
ja 2013-03-08 09:32:37
No tak zgadzam się jeśli ktoś chce pracować to będzie pracował,ale zawsze tak było jest i będzie, jak ktoś jest przy "korycie" to będzie miał dobrze,może się rozwijać,wyjeżdżać "za nasze" a i owszem,a ty szary pracowniku na montażu,lakierni itp.zaiwaniaj.
Ktoś :) 2013-09-29 19:49:10
Tam każdy mam inną stawkę więc ciężko powiedzieć ile można zarobić miesięcznie a biorąc pod uwagę te dni wolne i to pewnie bezpłatne bo takie też dają to mało ale może lepiej iść samemu i się przekonać bo każdy jak widać ma inną opinię na temat tej firmy ja osobiście nie polecam ale to tylko moje zdanie ;)
Ktoś:) 2013-09-30 08:00:51
Benefit nie ma czegoś takiego jest tylko wypłata kto i premia ale mało dostaje cala nie oszukujmy się bo zawsze znajdą powód żeby cokolwiek zabrać a te bardzo pozytywne opinie to chyba piszą osoby z biura ;) a nie pracownicy na robią na produkcji
doświadczony 2014-06-05 18:58:45
Odpowiadając na poprzednie pozytywne opinie pytam w jaki sposób zakład gwarantuje ową stabilność finansową? Pracownicy głowią się jak związać koniec z końcem. Zmuszani są do wypisywania wniosków o urlop bezpłatny, czy to jest w porządku? Przecież ludzie mają zobowiązania, muszą żyć. Wygląda to tak, że mając „zatrudnienie” w firmie Jacky Auto Sport - chyba trzeba będzie iść kraść??? Pytam, czy to jest gwarancja stabilności finansowej? Czy poprzednik piszący pozytywną opinię w ogóle zastanawiał się nad tym problemem? Zapewne nie, bo sam takiej krzywdy nie zaznał. Pisząc o zaradności i sumienności miał na myśli swoją drogę „po trupach do celu”? czyli osiągnięcia czegoś kosztem innych. Cóż można się tylko domyśleć kto jest autorem powyższych pozytywnych komentarzy. Firma traci dobrych, sumiennych pracowników. Pracodawca nie jest świadomy , że zmotywowany pracownik czuje się częścią firmy i nie jest mu obojętna jej przyszłość. Ponadto robi więcej niż jest od niego wymagane i nie myśli o zmianie pracy. No cóż pracowników zaangażowanych jest coraz mniej, a urlopów bezpłatnych coraz więcej. Zdecydowanie NIE POLECAM szkoda czasu na angażowanie się.
Bezrobotny 2014-06-11 23:09:00
Obecnie jestem na etapie poszukiwania pracy. Kolega polecił mi firmę Jacky Auto Sport, w której kiedyś pracował. Jak wszedłem na tą stronę to zorientowałem się, że chyba zbytnio szansy na pracę nie mam. Widzę, że jak wszędzie kryzys, ale będę próbował. A co do wpisu "doświadczonego" to całkowicie się z Tobą nie zgadzam. Ja jestem od 6 miesięcy bezrobotny i cały czas szukam pracy. Ty masz prawo być rozgoryczony tym, że czasem pracodawca funduje Ci bezpłatny, ale pomyśl czy wolałbyś, aby po to żeby nie ograniczać czasu pracy, znaleźć się w gronie osób do redukcji? Ciesz się, że to Ciebie nie spotkało. Ja coś mogę na ten temat powiedzieć! Bezrobotny
lili 2014-06-29 10:51:22
Ja słyszałam żę tam rekrutują przez agencje pracy; (usunięte przez administratora)a kiedy skończą sie zamówienia to poprostu nie przedłużają umowy, a pracuje sie na zlecenie lub o dzieło;widziałam ogłoszenie że szukają na produkcje kołpaków...
1
NITRO 2014-09-11 19:54:56
To co piszesz to jest zwykłe sianie nienawiści. Radzę dowiedzieć się osobiście, a nie propagować kłamliwe informacje. Wiem bo akurat tam pracuję od 9 miesięcy. W tym czasie nikt nowy nie został przyjęty na produkcję. Chciałem sprawdzić czy to prawda co piszesz: NIKT W TEJ FIRMIE nie pracuje na umowę zlecenie.
były pracownik na zlecenie ;) 2014-09-12 12:49:33
Bo nikt nie chce pracować za 9zł brutto a tyle oferuje agencja pracy to i nikt nie pracuje na zlecenie :)
NITRO 2014-09-14 20:12:00
A Ty byś pracowała za takie pieniądze?
Ja też nie szukałem pracy przez agencje bo przecież oni są tylko pośrednikiem i na tym nieźle zarabiają. Ja zgłosiłem się osobiście i proszę mam umowę o pracę za dużo większe pieniądze i jestem bardzo zadowolony. Tu z resztą większość załogi pracuje ze stażem ponad 10 lat - to też o czymś świadczy. Musiałabyś mieć bardzo dużo szczęścia żebyś dostała się w ogóle tu do pracy albo musiałby się zwolnić jakiś etat albo mieć super kwalifikacje.
były pracownik na zlecenie ;) 2014-09-15 13:41:38
Pracowałam tutaj zbyt długo jak i wiele innych osób ;)
lukas 2014-09-17 19:52:23
Proponuję ci jechać spełniać swoje marzenia na zmywak do Londynu. Ja właśnie stamtąd wróciłem (na ziemię), może wtedy przestaniesz pluć tym jadem.
lili 2014-10-24 09:21:39
PISZESZ, ŻE JA SIEJE NIENAWIŚĆ?! TO POCZYTAJ CO TUTAJ NA TEMAT ZATRUDNIENIA PRZEZ AGENCJE PISZA!!!!!!!!!!!!!PRACUJESZ PRZEZ FIRMĘ??, TO SIE CIESZ BO INNI NIE MIELI TAKIEGO SZCZĘSCIA.A PRZEZ AGENCJE PRACUJESZ NS ZLECENIE I CO, DALEJ UWAŻASZ ŻE JA SIEJE PLOTY CWANIACZKU ;/
woll 2014-10-24 10:12:57
Mi tez dwie agencje proponowały tam prace; jedna na zlecenie, druga umowa o dzieło.Wprost mi powiedzieli że to praca na pewien okres czasu.Niestety większość firm rekrutuje przez agencje pracy, bo jak sie konczy sezon lub nie ma zamówień to takiego pracownika najłatwiej i szybciej zwolnic ;/
woll 2014-11-13 08:06:41
Niestety teraz o stałe zatrudnienie cięzko , bo 90% prac to przez agencje, z dnia na dzien dostajesz kopa i jestes bez pracy;(
woll 2015-01-13 10:35:44
Przejdz się do firmy osobiście lub na jej strone...ale w większości zakładów rekrutuje przez agencje po to że jak już nie jesteś potrzebny to z dnia na dzień dostajesz kopa w tyłek i nieważne żę byłes dobrym pracownikem....Ja też z agencjami dałem sobie spokój, zawsze ta sama bujda, że jak bedziesz super pracował to firma ciebie przejmie...a to guzik prawda..Sam kilka razy się tak nabrałem mimo to żę nie chodziłem na l4, pracowałem po godzinach a nawet w soboty..i pewnego razu sms że dziekuje mi za prace..żenada
kajko 2015-01-18 22:27:27
wiesz kurde tak sie nieraz zastanawiam w czyim interesie takie przepisy uchwalili
mam co ze sobą zrobić czy jednak nie iść do tej agencji no bo ile można siedzieć, brzuch mi rośnie! Baba biadoli uszy puchną.
wool 2015-01-19 08:48:01
Wcześniej założenia były takie że angencje miały raczej pomóc studentom i osobom, które chciały dorobić..a pracowadcy to wykorzystali.W agencji zasze tak asama bajka że jak bedziesz super pracował to firma ciebie przejmie, a nigdy tak nie jest..np w Wabco przez agencje dostajesz umowe co miesiąc i max możesz pracować 18 miesięcy, potem mówili żebym poszedł do drugiej agenci(przejęcie) i kolejne 18 mieścięcy pracujesz bez podwyżek i premii...A po trzech latach dostajesz kopa w tyłek i biorą nastepnych.Praca przez agencje to żaden pweniak ..mi agenja zaoferowała mi prace pakowacza i co tydzień podpisujesz umowe, chciaż pani z agencji nic nie mówiła o przejeciu pracownika przez firme..Jeślis szukasz stałej pracy to agencji nie poleam bo sam przejechałem sie jak Zabłocki na mydle.....
x2 2015-01-26 08:06:55
Wool pisze prawde..to nie zależy od agencji tylko od danej firmy do jakiej rekrutują ile bedziesz pracował...zazwyczaj w agencji o tym wiedża, ale prawdy nie powiedzą bo by nie mieli chętnych no i agencyjki nie zarobią, gdy nie jesteś potrzebny to kop w tyłek i po pracy...Praca przez agencje to po prostu masakra bo w każdej chwili mogą ci podziękowac... i to niestety zazwyczaj tak bywa..Smutne i prawdziwe...
Jarek 2015-02-07 17:38:10
Witam ja również tam próbowałem , ale narazie nie ma przyjęć a przez agencję to już zupełnie nie chcą mam próbować na wiosnę !!!!
Będę czekał bo słyszałem , że warto
hihi 2015-02-11 08:51:06
Obyś się nie rozczarował,bo jeśli pracujesz przez agencje, a sezon się kończy to na sam konieć zmniany usłyszysz żę nie przedłużąją umów....z wieloma tak zrobili.
lu 2015-02-27 08:20:02
Jeśli idziesz przez agencje pracy i masz umowe o prace to najdłużej możesz być zatrudniony przez 18 miesięcy, jeśli to umowa zlecenie to w nieskończoność możesz mieć przedłużąną.Z tego co wiem to raczej przez agencje zatrudniają bo jak jest postój to poprostu dziękują ci ż dnia na dzień za prace.
dr 2015-03-27 08:25:58
Jeśli masz umowe o prace to przez agencje możesz pracować 18 mieś , wpisz sobie w google ile możesz pracować przez agencje pracy na umowe o prace, z resztą każda agencja ci to powie.Zaś jeśli masz umowe zlecenie to nawet do śmierci możesz tak pracować
LEON17 2016-04-18 09:58:21
Pracowałem w kilku firmach natomiast w tej firmie zatrudniony jestem już kilkanaście lat i chyba uda mi się tutaj przepracować do emerytury . Firma posiada kilka wydziałów - "VTDJ" nie wiem co cię interesuje ?
ulek 2016-05-09 09:47:42
super, czyli ta praca jest jednak na jakiś dłuzszy okres już, tak?
Zostaw swoją opinię o Jacky Auto Sport sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jacky Auto Sport sp. z o.o.