brak logo

EKOINSTAL

Świętochłowice

Opinie o EKOINSTAL

ziomal 2014-02-20 19:44:26
a moim zdaniem wszystko co tu piszecie to czyste bzdury jest firma dobra a oczernianie kogoś jest niefer
funfel 2014-02-21 18:17:47
EKOINSTAL to dobra firma wypłata na czas zus odtrancany składki wszystkie płacone SZEF całkiem niezły ma głowe na karku i musi być surowy a to co tu piszecie to czyste bzdury ten co niedaje se rady w tej firmie to niech sie zwolni a nie pockakuje tylko tutaj na opiniach
pracownik fizyczny 2014-02-21 18:22:25
ja już pracuje w tej firmie dość sporo czasu i wcale nie uważam że jest to zła firma szef jest okey jak powie tak ma być szkoda że niektórzy ludzie go okłamują i prubóją zszarpać jego opinie
pracownik fizyczny 2014-02-22 19:41:54
ludzie obsmarowują szefa bo mu zazdroszczą szef jest okey i osobiście wiem otym bo pomaga ludzią w razie problemów ja na niego niedam złego słowa powiedzieć bo mi też pomugł i zato mu jestem wdzięczny i mam nadzieje że skończy sie te głupie pisanie o firmie bo to bzdury a jeśli ktoś robi w tej firmie i mu sie to nie podoba to niech sie zwolni i już a nie tylko oczerniać jeśli jest taki mondry niech to powie szefowi wprost a nie jak mieńczak będzie tu pisać
2
kuhcik 2014-05-15 20:51:08
pracuje na wypalarkach gazowych już ponad 15 lat i rozważam złożenia CV w ekoinstal i mam pytanie czy sa przyjęcia na takie maszyny chodzi mi o wypalarki gazowe i jakie sa stawki na początek
2
Eurobiomass Polska 2014-06-24 09:27:56
Współpracujemy z Ekoinstalem juz kilka lat. Obecnie Ekoinstal dostarcza nam skomplikowane urzadzenia filtracyjne na dwa zagraniczne kontrakty (Francja, Niemcy. Urzadzenia zostały wykonane i aktualnie są montowane na budowach.

mody 2014-06-25 21:08:23
w ekoinstalu pracuje już długo i te opinie negatywne co tu piszecie to czyste bzdury jak komuś sie niepodoba w firmie to niech sie zwolni a nie zgrywa twardziela na internecie
pracownik 2014-09-15 19:23:03
moim zdaniem jest dobrze ale było by lepiej jak by ktoś sie spytał zwykłego fizola co zrobić aby polepszyć prace w ekoinstalu
Poznaniak 2014-10-01 11:23:30
A w poznaniu jak się pracuje? tam też kogoś szukają?
Rikimartin 2014-12-08 07:18:08
Przecież mr. Grela zajął się podobno handlem stala na własna rękę. Czemu ma dbać o interesy eko? Chodzi i dopytuje co i za ile :) a ciężarówki stoją w serwisie!
fizol 2014-12-11 17:58:16
moim zdaniem piszecie bzdety tutaj jak coś macie do szefa to mu to powiedzcie prosto w oczy a ci co odeszli trudno było mineło
Strzelec 2015-01-05 14:28:14
A mi w eko jest dobrze, nic zlego się nie dzieje, ciagle inwestycje, rozwój, zwiększanie obrotów. Tylko tych dyrektorków często zmieniają, (usunięte przez administratora)
Gituś 2015-01-12 16:19:35
Warunki pracy dobre, wynagrodzenia również, psy wieszają ci, których już nie ma lub nie zostali zatrudnieni. wlasciciele ukierunkowani sa na rozwój wiec sa nowe przyjęcia. Tylko ciuchy możecie lepsze kupic fizycznym bo strasznie narzekają koledzy z hali.
gaśnica 2015-01-13 19:25:13
Pan z bhp może ubierać ludzi z hali,ma sklep. w czym problem?
2
fizol 2015-01-14 19:05:02
firma okey niekiedy tam wpadam po materiał kolejki spore a na magazynie jest może z dwóch pracowników co potrafi to jakoś połapać reszta to olewa całkowicie ciekawe jak konkurencja ich podkupi co wtedy będzie? raja aut do ronda w katowicach?
1
biurowy 2015-01-15 11:06:15
najgorsze jest to że w tej firmie nie docenia sie pracownika dobrego tylko sie go dołuje a znaleść dobrego pracownika jest trudno
gość 2015-01-15 11:18:41
jestem kierowcą i często odwiedzam ekoinstal po materiał znam tych chłopaków na magazynie są w porządku mają nie lada wyzwania ale stwierdziłem że jest dwóch co sie wyróżnia zgodze sie z (fizolem) że potrafią to pochytać szkoda tylko że dwóch to za mało na tak duży magazyn a jeśli odejdą lub przejdą do konkurencji to chyba powiem swojemu szefowi że tam już nie pojade życze by tam robili jak najdłużej pozdrawiam was jeśli to czytacie
Bart 2015-01-27 07:46:14
Maja na stronie kilka stanowisk do obsadzenia, opinie tutaj są odmienne, warto aplikować? Proszę o szczera odpowiedz. Jaka jest atmosfera w firmie? Jak wyglądają wynagrodzenia? Czemu jednocześnie tyle osób szukają?
seVen 2015-01-27 11:24:35
W firmie jest dużo zmian, na lepsze czy gorsze to czas zweryfikuje. (usunięte przez administratora) jak planujesz do działów handlowych w centrali lub poznaniu czy gdańsku to jest chyba stabilnie. Zwiekszają obrót z miesiąca na miesiąc to i ludzi szukają do roboty. (usunięte przez administratora) To taka korporacja w prywatnych rękach ale nie jest źle. Wynagrodzenia to temat tabu jedni twierdzą że zbyt niskie inni nic nie mówią więc pewnie wysokie. Kadrowa to człowiek zarządu więc nic nie powie.
gosc 2015-02-07 21:09:16
Rybnik tez jest w odległosci 100 km od eko???
gosc 2015-02-07 21:17:29
Czy własciciel eko was przykuł? Niepodoba sie łaczy was tylko podpis.I nie narzekac bo wszedzie dobrze gdzie nas niema.Konkurecja wiecej nie płaci ,nie daje lepszych ubran na zime
Martin 2015-02-15 21:19:50
Jestem pracownikiem, wchodze czasami tutaj na opinie ale jak przeczytałem bzdury,(usunięte przez administratora) Złe opinie wypisuje z cała pewnością jeszcze konkurencja, której solą w oku jest ekoinstal wygrywający przetargi. Owszem, w firmie chcesz się utrzymać musisz pracować, bos ma czasami gorsze dni ale jak komuś to przeszkadza to może odejść. Takimi wpisami psujecie tylko atmosferę pomiędzy nami a właścicielami. Mi w tej firmie jest dobrze, zamierzam jeszcze trochę pracować wiec nie dam złego słowa powiedzieć na tego pracodawcę. Analizując rynek w Polsce to jaka inna firma ma taki przyrost w naszej branży w całym tym kryzysie? Zakładając, ze właściciele to czasami czytają, można życzyć im dalszych sukcesów w rozwijaniu tego zakładu,
Handlowiec 2015-02-15 22:09:06
Zgodzę się z poprzednikiem. Jest czasami ostro, ale pracuje. Nie jest najgorzej, miałem gorszych szefów
pracownik h 2015-02-23 15:28:00
MARTIN ma rację jak komuś nie pali to Mc Donalda etaty kierownicze a tak w ogóle pracowac to i szef się nie będzie czepiał. Powodzenia i dalszych sukcesów życzę Właścicielom.
Henkel 2015-03-07 12:34:20
Nie jest zle, choć wypłaty mogą być lepsze...
Max 2015-03-15 12:48:20
Młodego odsuneli, odebrali samochód i w firmie się przestał pojawiać, w firmie dziwne ruchy, handlowcy szukają na rynku roboty, dyrektorki zostali dorabiając sobie do emerytury, wypłaty jeszcze są ale dużo się mówi o złych wynikach finansowych.
1
tiki 2015-04-07 13:42:38
Jest dobrze, kasa wpływa jak należy, właściciel goni do roboty ale gdyby nie gonil to by eko nie było tak wysoko w rankingach...
pracownik h 2015-04-13 12:04:34
Przychodzi pracownik do Szefa -Jestem zmuszony prosic pana o podwyzke poniewaz interesuja sie mna trzy firmy A szef jakie ?a pracownik gazownia wodaciagi i elektrownia
Romek 2015-05-11 07:27:50
Jak ktoś się nie potrafi odnaleźć w tej firmie zawsze może odejść tylko czemu większość pracuje tu tak długo? Wypłaty są regularnie, właściciele dbają o pracownikow, nieudolność sprzedaży najlepiej zwalić na produkcje lub na zakupy. Oddziały gdyby nie przynosiły odpowiednich zysków to już dawno by ich nie było. Firmę polecam ma perspektywy i wciąż stawia na rozwój wiec przyszłość i stabilność jest zapewniona. Pracy dużo bo rynek ciężki ale wizja właścicieli mi się podoba. Gorąco polecam prace w tej firmie. Powodzenia życzę rodzinie K.
1
Dudekmudek 2015-09-04 10:20:25
Wynagrodzenia - jak to młody Prezesik powtarza zawsze podąża do nieskończoności, natomiast kwestie wynagrodzeń zawsze owiane tajemnicą. Nikt Ci prawdy w firmie nie powie ile wyciąga miesięcznie bo każdy negocjuje sobie indywidualnie ale podobno niektórzy dostają straszne premie roczne.
michal 2016-08-22 15:13:06
Czy firma poszukuje operatora na ŻB-eki ? Mam uprawnienia Ż1,S2 i widłak, w 2014 zwolniłem się z HTK i właśnie stamtąd mam 5 letnie doświadczenie jakby ktoś miał cynk to proszę o informację na (usunięte przez administratora) jestem z Chorzowa, mam 35 lat, gotowość do pracy od zaraz, pozdrawiam
stoczniowiec 2016-10-21 23:13:27
Szukaja ludzi do Gdańska, czy warto? Jakie tam są zarobki? Trudno jest przejść pierwsze sito? Czy trzeba jechać do Katowic na rozmowy kwalifikacyjne?
Pręcik 2016-11-10 14:12:04
Pewnie szukają, bo znana wszystkim grażka rozpytuje tu i tam (prosząc o dyskrecje) o prace. :D wiec coś jest na rzeczy.
Pręt 2016-11-10 20:30:20
W Świętochłowicach?
Zostaw swoją opinię o EKOINSTAL - Świętochłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKOINSTAL