Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Securitas Polska

Pracowałeś w firmie Securitas Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NASA - 2015-01-15 21:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hasiok - 2015-01-15 16:27:19]:
Na handlówce roisz do bólu nóg a potem dłużej. Dni wolne masz tak jak sklep. Chyba że jesteś dowódcą obiektu, wtedy siedzi przed monitorem. Udajesz, że robisz.
zdjecie uzytkownika
kasztanowy Ludzik - 2015-01-16 08:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NASA - 2015-01-15 20:59:45]:
W Amazonie? Tam co ochroniarzy zamykają? Piszą o was na innym forum.
zdjecie uzytkownika
hasiok - 2015-01-16 14:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NASA - 2015-01-15 21:02:40]:
to znaczy ile godzin dziennie ?
zdjecie uzytkownika
Mirecki - 2015-01-17 01:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NASA - 2015-01-15 20:59:45]:
Nie rozumiem o co Ci chodzi, jaki ze mnie kozak? Napisałem Benemu o swoich doświadczeniach. Nigdy nie wiadomo gdzie trafi. Mój były kolega-szef nie wróciłby na wieś do gnoju ponieważ jest mieszczaninem z małego miasteczka a w dodatku prowadzi swój biznes. Handluje starymi łachami. Zawsze dobrze jest mieć coś w zapasie. Sam widzisz co się dzieje w firmie. Przes stracił robotę to co dopiero taki szef. Hi hi hi
zdjecie uzytkownika
czapka z daszkiem - 2015-01-17 18:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirecki - 2015-01-17 01:46:15]:
A ten twój szef oprócz handlu starzyzną nie zajmuje się czasem hodowlą ratlerków?
zdjecie uzytkownika
Grego79 - 2015-01-19 14:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hasiok - 2015-01-16 14:48:53]:
Przez to zamieszanie z Poznaniem dzisiaj kontrola we Wrocławiu
zdjecie uzytkownika
NASA - 2015-01-19 18:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grego79 - 2015-01-19 14:58:06]:
Nie tylko u was.
Hasiok, zobacz sobie godziny otwarcia sklepu i będziesz wiedział ile godzin dziennie musisz tuptać.
zdjecie uzytkownika
Już nie pracuje w securitas - 2015-01-20 15:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GUS: wynagrodzenia w grudniu najwyższe w historii
A was dalej kiwają na podwójnych umowach? hehe i pewnie jeszcze zlecenie jest mniej płatne niż umowa o pracę ? haha parodia , niewolnictwo albo jak mówił minister Sikorski murzyńskość idzie pełną parą hehe.
zdjecie uzytkownika
Mirecki - 2015-01-21 17:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [czapka z daszkiem - 2015-01-17 18:23:14]:
Ma jednego ratlerka. ale to już do uśpienia. :-)
zdjecie uzytkownika
Fanfactor - 2015-01-26 20:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napisz to jeszcze raz tylko porządnie, bez błędów. (kim jest pranownik?)
zdjecie uzytkownika
niezadowolony pracownik - 2015-02-03 19:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Około 280 h miesięcznie. Nie można wziąć wolnego.trzeba pracować nawet w wigilię i sylwestra. A wynagrodzenie 1200. Gdy się ktoś upomni o resztę pieniędzy straszą wysoka kara finansową.
zdjecie uzytkownika
jureczek - 2015-02-05 20:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
k.... regulacja placy nadeszla za 168 h mam 1612 pln , za 160 h normatywu 1536 pln , koniec recesji juz byl a gdzie sa nasze place w CZARNEJ DUPIE , i to wszystko zgodnie z prawem litosciwie SECURITAS nam doplaca do minmimum 1750 pln bo nie wyrabiamy , zabiera dodatek za nocki ,firma zmieniala nastawienie od nowego roku ;NAJWAZNIESI SA LUDZIE pytam kto i gdzie WIDAC PO REGULACJI PLAC, satawki na umowe zlecenie nie zmieniane od 4 lat .
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-02-10 14:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2014-12-06 19:30:25]:
Regulamin to może sobie wisieć na ścianie, oprawiony w złote ramki, zasady użycia środków przymusu określa Ustawa o ochronie osób i mienia. Widać, że jesteś z łapanki ulicznej, skoro ten akt prawny jest ci obcy. A uwierz mi na słowo, że z takiej sytuacji wyciągnąłby mnie przeciętny prawnik, tak, że firma zabuliłaby i to ostro za takie zagrywki.
zdjecie uzytkownika
ANONIM Z FELICYTY - 2015-02-11 11:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tony - 2015-01-07 16:08:32]:
W TERMINIE NIE PŁACI PAN KAMIL WYNAGRODZENIA ZA PRACĘ A POTEM SIĘ DZIWI ŻE LUDZIE DZWONIĄ DO NIEGO Z ZAPYTANIEM GDZIE MOJE WYNAGRODZENIE?JAK PRACUJĄC PO 260 GODZ.W MIESIĄCU NIE MA ZA TO PIENIĄDZE 10 NA KONCIE????PRZECIEŻ TO JEST TRAKTOWANIE CZŁOWIEKA JAK ŚMIECIA A NIE JAK CZŁOWIEKA........JAK PRZEMEK BYŁ BYŁO WSZYSTKO OK,TO BYŁ WŁAŚCIWY FACET I KONKRETNY,POWINIEN WRÓCIĆ ON DO PRACY I TYLE.TEGO CHCĄ CHŁOPAKI Z SECURITAS Z LUBLINA
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2015-02-12 13:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [lolo - 2015-02-10 14:42:13]:
Oj lolo. Z tego co piszesz widać, że jesteś produktem ubocznym "ustawy Gowina" tzn chodzi mi o to, że pewnie masz podstawówkę, nie mogłeś (nie umiałeś) zdać egzaminu na licencję a teraz jesteś zrównany z tymi, którzy zrobili kiedyś licencję bez Gowina. Jesteś dopuszczony o do opracowania planu ochrony, zajmowania stanowiska Szefa Ochrony, prowadzenia własnej firmy. Teraz pytanie. czy twoja wiedza upoważnia cię do tego wszystkiego? Nie wydaje mi się. Słyszałeś może, że gdzieś na budowie Pracownik Ochrony może sprawdzać czy budowlańcy noszą kaski i kamizelki? A może słyszałeś, że w bazie transportowej ochrona może badać kierowców alkomatem? A spotkałeś się może z tym, że Pracownik Ochrony za pomocą monitoringu może kogoś sfilmować? Ustawa o tym nie mówi. Mówią o tym różne regulaminy. Niekoniecznie wiszące w ramkach na ścianach ale obowiązujące. Jeśli zapoznasz się takim regulaminem i podpiszesz zobowiązanie do jego przestrzegania to nawet król prawników, Giertych musiałby spadać na drzewo. Ale taką wiedzę trzeba posiadać w sobie a nie liczyć tylko na Gowina. Mam nadzieję, że nie zajmujesz kierowniczego stanowiska? Nie nadajesz się na żadne.
zdjecie uzytkownika
Kot - 2015-02-13 15:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracuję w Securitas, na obiekcie Auchan Lublin, nie wiem jak jest w innych województwach ale u nas firma nie płaci wynagrodzenia w całości tylko na raty, pracownicy nie otrzymują wynagrodzenia na czas tj. 10-tego każdego miesiąca,brak kompletnego umundurowania. Kierownictwo Securitas na nasze skargi nie reaguje, brak zainteresowania obiektem ze strony inspektora nadzoru, przestrzegam przed tą firmą.
zdjecie uzytkownika
techniczny - 2015-02-24 00:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DUP... - 2011-12-06 19:52:32]:
popierasm w 100 procentach ;-) securitach jest git
zdjecie uzytkownika
techniczny - 2015-02-24 00:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram w 100 procentach ;-) securitas jest git
zdjecie uzytkownika
beny - 2015-02-26 01:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aplikowałem i myśle teraz jak tam u Was się pracuje obecnie i jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa. Rozmowa rekrutacyjna to zazwyczaj bardzo stresujący moment, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii.z góry dziekuje za odpoiwedzi pozdrawiam serdecznie..
zdjecie uzytkownika
sly - 2015-02-26 16:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beny - 2015-02-26 01:24:21]:
ja pracowałem w Auchan Łomianki i bardzo sobie chwalę tę współpracę jedynie, co wkurzało mnie to że już sporo pracowałem a nowa osoba która przychodziła miała już wyższą stawkę za godzinę.
bo można było zarobić jeśli tylko ktoś chciał?
wynagrodzenie zawsze było o czasie, jedynie jeden dowódca mnie wkurzał,ale z tego co wiem już go nie ma,a przez niego sporo osób z tamtąd odeszło min.
i ja:(
zdjecie uzytkownika
Henryk Wielki - 2015-02-26 20:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kot - 2015-02-13 15:11:31]:
Nie powielaj głupot, wielu z nas pracuję na śmieciowych umowach i tu żadne regulaminy nie obowiązują lecz tylko umowa cywilna , którą w większości przypadków sądy przekształcają w umowę o pracę jeżeli są spełnione znamiona pracy tak jak w umowie o pracę.
Do podstawowych różnic występujących między umową o pracę a umową zlecenia należy zaliczyć:

brak stosunku podporządkowania oraz trwałego związania stron, które jest charakterystyczne dla umowy o pracę;
przedmiotem zlecenia jest wykonanie czynności prawnych, natomiast w umowie o pracę chodzi o świadczenie pracy;
w umowie zlecenia dopuszczalne jest powierzenie wykonywania czynności osobie trzeciej, stosunek pracy zaś na podstawie umowy o pracę ma bezwzględnie osobisty charakter;
zlecenie może być nieodpłatne, zaś świadczenie pracy na podstawie umowy o pracę ma bezwzględnie odpłatny charakter;
w przypadku stosunku pracy granicą dla swobody woli stron są uprawnienia i obowiązki stron wyznaczone przez przepisy prawa pracy - ewentualne odstępstwa od rozwiązań przyjętych w tych przepisach mogą następować tylko na korzyść pracownika; w umowie zlecenia strony mają swobodę ustalania swoich wzajemnych praw i obowiązków.
zdjecie uzytkownika
PIP - 2015-02-27 17:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Henryk Wielki - 2015-02-26 20:42:07]:
Powiedzmy że śmieciowe jak śmieciowe ale pracując 240 godz w miesiącu i do ręki dostaniesz 1150zł to jak żyć!!!
Mogę pracować i za umowę śmieciową ale za godne wynagrodzenie!
zdjecie uzytkownika
Moherowy NINJA - 2015-03-03 23:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami jesteśmy sobie winni tego co mamy. To my sami robimy z siebie Murzynów (bez urazy dla ciemnoskórych...) we własnym kraju. Niewolnikiem zostaje się albo z łapanki albo z wyboru. My wszyscy dokonaliśmy wtboru- podpisując umowę z pracodawcą, biorąc kredyt... itd... Kupując komputer czy telefon komórkowy od małego przyzwyczajamy zaś swoje dzieci do funkcjonowania w warunkach niewioli... IM WŁAŚNIE O TO CHODZI! MAJĄC CORAZ MNIEJ CZASU BĘDZIESZ UCIEKAŁ W SUBSTYTUT SZCZĘŚCIA- PATOLOGIĘ, BĘDZIESZ WIĘCEJ PRACOWAŁ I CORAZ MNIEJ SIĘ CENIŁ, CZYLI W KOŃCU STANIESZ SIĘ BEZWARTOŚCIOWY, BO TO CO DOSTANIESZ DO RĘKI NA NORTMALNE ŻYCIE NIE WYSTARCZY, NA ŚMIERĆ TEŻ CI NIE POZWOLĄ WIĘC PRZYGOTUJ SIĘ... 10567, 32799 CZY 57903... JUŻ JESTEŚ TYLKO NUMEREM... ROBOCZOGODZINĄ, USŁUGĄ... NAWET RZECZĄ NIE JESTEŚ... Ty... Ty... TY CYTRYNO! JUŻ CIĘ WYCISNĘLI ILE MOGLI A TY MÓWISZ, ŻE CI DOBRZE??? Wszyscy jesteśmy tak samo wirtualni w naszym realnym świecie, jak świat wirtualny zaczyna być realny w naszym świecie... Nadążacie??? Zrozumieliście coś z rego??? Ni trzeba być filozofem- trzeba zacząć myśleć i patrzeć!
GDZIE JESTEŚCIE RUDY, ALKU, ZOŚKO???
GDZIE JESTEŚCIE???
GDZIE TWE DZIECI POLSKO???
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko i bez ceregieli: przejrzenie dokumentów, wykład o polityce firmy (utopia)
Pytania: pierwsze pytanie to CZY MASZ GRUPĘ INWALIDZKĄ , RENTĘ LUB EMERYTURĘ
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-05 19:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2015-02-12 13:18:28]:
Podstawówkę to chyba ty masz i to zaledwie 6-klasową, haha, usmiałem sie do łez, pracownik ochrony z alkomatem biga po zakładzie, chyba wydrukuję te twoje ,,mądrości'', żeby mieć się z czego posmiać, jak dopadnie mnie chandra. A o swoim wykształceniu nie będę pisał, bo nie dorównujesz mi do czubka małego palca, powiem ci tylko tyle, że mam nawet podyplomówkę, ale i tak nie zajarzysz, o czym mówię. Dla ciebie licencja ''załatwiona'' u kolesia czy wujka w Policji jest szczytem, Mont Everestem jaki osiągnąłeś w zyciu, to o czym mamy dyskutować. A co do Gowina, to jedyny normalny człowiek, który uporządkował sytuację m.in. na rynku ochroniarskim i w wielu innych zawodach. Ale żebyś to zrozumiał, to musiałbyś chociaż ukończyć gimnazjum. Amen!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-05 19:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hope - 2014-12-10 19:07:48]:
On skończył Wyższą Szkołę Łopatologii Stosowanej w Pcimiu Dolnym. Szkoda z nim słowa zamieniać, dostał bojówki i tonfę za pazuchę i na tym zakończył swój rozwój zawodowy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Securitas Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Securitas Polska?
Zadaj pytanie