Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Securitas Polska

Opinie o Securitas Polska

Pracowałeś w firmie Securitas Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stasio - 2015-04-28 18:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam emeryturke i podwyzke dostalem na zlecenie i umowe o prace haha w wy co ?
zdjecie uzytkownika
ctrl+delete - 2015-04-28 20:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [stasio - 2015-04-28 18:01:05]:
Wydasz to na leki ale i tak zdechniesz. Niedługo.
zdjecie uzytkownika
Pierdzący we Śnie - 2015-04-30 22:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [manuel89 - 2015-04-09 20:13:51]:
haha... Stasiu... Mam gdzieś Twoje sukcesy w postaci paru groszy więcej... Ty się skundliłeś... Bo pracujesz na emeryturce... co spłacasz??? Nowy samochód, którym pokazałeś sąsiadom czy rodzinie jaki to burżuj jesteś??? Synowi mieszkanie bo nie pracuje??? Czy swoje alimenty??? A co jesz na śniadanie??? Najtańsze parówki z dyskonu??? Pokaż swoje skarpetki...Słoma tam się nie przyczepiła jakaś czasem??? Czy Ty w walonkach nie pomykasz jak masz wolne??? Wiesz... Taki wiejski psycholog ze mnie więc wybacz mi, że tak Cię oceniam... Ja tam przynajmniej czasami myślę, a Ty co???
zdjecie uzytkownika
Pierdzący we Śnie - 2015-04-30 22:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [manuel89 - 2015-04-09 20:13:51]:
haha... Stasiu... Mam gdzieś Twoje sukcesy w postaci paru groszy więcej... Ty się skundliłeś... Bo pracujesz na emeryturce... co spłacasz??? Nowy samochód, którym pokazałeś sąsiadom czy rodzinie jaki to burżuj jesteś??? Synowi mieszkanie bo nie pracuje??? Czy swoje alimenty??? A co jesz na śniadanie??? Najtańsze parówki z dyskonu??? Pokaż swoje skarpetki...Słoma tam się nie przyczepiła jakaś czasem??? Czy Ty w walonkach nie pomykasz jak masz wolne??? Wiesz... Taki wiejski psycholog ze mnie więc wybacz mi, że tak Cię oceniam... Ja tam przynajmniej czasami myślę, a Ty co???
zdjecie uzytkownika
POSPOLITE RUSZENIE - 2015-04-30 22:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
10 V 2015
RAZEM ODZYSKAJMY NIEPODLEGŁOŚĆ PO 70 LATACH!
ZMIEŃ LOS SWOICH DZIECI!
NIE BĄDŹ MURZYNEM WE WŁASNYM KRAJU!
O B U D Ź S I Ę !!!
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-05-13 21:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Manuel.. Nie obraź się... Pisałem do Stasia a wyszło, że Tobie odpisuję jako Pierdzący... Ale fajnie, ze tacy ludzie jak Ty zglądają tu... Napisz coś czasem...
zdjecie uzytkownika
manuel89 - 2015-05-15 17:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leon - 2015-05-13 21:44:39]:
Nawet mi do łba nie przyszło żeby brać Twój wpis do siebie. Każdemu może się omsknąć. Takich Stasiów, Jasiów czy Józiów w naszej branży można spotkać na każdym kroku. Nic im się nie chce robić, bo mają rentę i zapasową robotę, mają spore oczekiwania i na każdym kroku byle pierdołę, podpierdalają do dowódcy albo nawet do inspektora. Za 2 zł każdy z nich byłby "pierdzącym w kościele" :-) Także,Leon spoko.
zdjecie uzytkownika
manuel89 - 2015-05-21 16:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leon - 2015-05-13 21:44:39]:
Stasio coś tak dziwnie umilkł. Czyżby podwyżka bokiem mu wyszła?
zdjecie uzytkownika
greg40 - 2015-05-27 06:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam na amazonie we wrocku na 1 dalej kazdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] partnerów ?
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2015-05-27 12:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [greg40 - 2015-05-27 06:58:45]:
Pewnie jak wszędzie. Ja nie jestem już pracownikiem Securitasu. Tu jest za dużo mądro-głupich. Na forum dali pokaz swoich mądrości. (Bruce Lee i lolo pracujecie jeszcze?) Nie będę się rozpisywał na temat Securitasu bo nie spaliłem za sobą mostów i może kiedyś wypadnie wrócić. Kto wie? Ostatnio tylu przyszło do Securitasu kwalifikowanych idiotów, ze w pale się to nie mieści. Licencji żaden nie miał bo tam były egzaminy a teraz z marszu są najmądrzejsi. Tu gdzie jestem, jednym z wymogów była książeczka osoby dopuszczone do posiadania broni chociaż z bronią nie pracuję. Taka weryfikacja kompetencji przez firmę. Żaden matoł takiej książeczki nigdy nie będzie miał bo ich przerasta. Wszystkim życzę powodzenia. Uważajcie na kretynów. W Securitasie jest ich więcej niż gdzieś indziej.
zdjecie uzytkownika
Menager ochrony - 2015-06-02 22:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2015-03-24 14:21:43]:
Czytam człowieczku te wypociny, które tak namiętnie produkujesz i powiem jedno.Jesteś chorobliwie zazdrosny, że inni zdobywają kwalifikacje pracowników ochrony, a potem o wiele lepiej wykonują pracę od Ciebie. Mam u siebie na obiekcie ludzi, jak to nazywasz ''produkty Gowina'', oraz dwóch chłopaków bez licencji. I uwierz mi, to nie jest praca dla Ciebie. U mnie w centrum handlowym byś wył z rozpaczy, jakbyś zobaczył w jakich ''akcjach'' uczestniczą moi pracownicy. ALe ich atutem jest sprawność fizyczna, samoobrona, wywieranie presji fizycznej i psychicznej na zatrzymanego. A Policja przyjeżdża po godzinie, dwóch, i pyta cyt''co on narozrabiał'' i wypisuje jakieś 50-100 zł.
Chłopie ja ubolewam nad tym, że ty musisz ''cieciować'' z bronią, o ile nie jesteś konwojentem. Z takim podejściem, to tylko modlić się, żeby szef odebrał ci tę broń, zanim sobie i komuś zrobisz krzywdę i przeniósł gdzieś na budowę, żebyś mógł z ;;dumą i pewnością siebie'' wykonywać wymarzony zawód.
A skoro piszesz, że to przez wpisy na forum odszedłeś z Securitasu, to nawet wątpię, czy jesteś na tyle silny psychicznie, żeby pilnować koparek na budowie.
zdjecie uzytkownika
jureczek - 2015-06-04 21:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stasio sie nie odzywa pewnie obiecali a dostał to co zawsze haha
zdjecie uzytkownika
DOO-PA! - 2015-06-08 21:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Menager ochrony - 2015-06-02 22:27:20]:
Pisze się manager. Nie menager. Ludzie! Weźcie mnie tam na kierownicze stanowisko! (Może konsultant dyrektora?? Albo doradca konsultanta dyrektora???) Będę wam redagował wszelkie pisma, pozwy, pisał nowe dyrektywy, wymyślał abstrakcyjne absurdy, które potem będziecie wcialać w życie! Dzięki mnie niemożliwe stanie się możliwe... Fikcja stanie się faktem, na fakt- fikcją... Zrobię to ku chwale firmy! Mogę pracować za połowę przelewu który wpada na konto mojego kierownika! Samochód też bym chciał. Laptopa mam jak coś.. i chomika. Chciałbym dla niego też jakąś skromną posadkę... Może np. podgryzać kogoś nowego np. prezesa... Jak coś mogę dać próbkę moich możliwości na maila. Pozdrawiam serdecznie!
zdjecie uzytkownika
Baba Yaga - 2015-06-08 21:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Menager ochrony - 2015-06-02 22:27:20]:
W imię czego to robią ci bohaterscy rycerze? Najniższej krajowej? Wątpię... Mają pewno um.zlec... Ja jeżeli coś trenowałem to nie po to, żeby ktoś inny z tego korzystał, ciężko pracowałem i sporo kasy wydałem na obozy i szkolenia .. Firma nie szkoli z żadnej samoobrony widać więc czego oczekuje od nas.. Praca dla mnie to relaks... Nie mówię, że nic nie robię.. Robię to co trzeba. Minimalne wynagrodzenie- minimalny nakład sił... Nie mam zamiaru stroszyć się jak paw, prężyć i wzbudzać grozę czy respekt... Nie mam stylu jak widać z opisu ale to jest właśnie mój styl :-)
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2015-06-09 08:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie myślałem, że jeszcze będę pisał na tym forum ale to co przeczytałem to wprawiło mnie w ogromne zdumienie i dobry humor. Postaram się odpowiedzieć i wypunktować twórczość tzw „managera ochrony” Ha, ha.
... Jesteś chorobliwie zazdrosny, że inni zdobywają kwalifikacje pracowników ochrony, a potem o wiele lepiej wykonują pracę od Ciebie...
Zazdrosny? O robotę w ochronie? Człowieku! Czy można komuś zazdrościć takiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] roboty? Zgłupiałeś do reszty? Moje uprawnienia: Lic I stopnia, później II, obecnie wpis na listę kwalifikowanych, imprezy masowe, stewarding, leg. osoby dopuszczonej do posiadania broni. Staż: 7 mies. w handlówce, 6 mies. biurowiec. Po zrobieniu licencji 2 lata w załogach interwencyjnych, w tym czasie dodatkowo 7 konwojów z bronią. Imprezy masowe. Mecze, koncert, imprezy rekreacyjo-rozrywkowe. Później Securitas. Do Securitasu przyszedłem tylko ze względu na umowę o pracę. Odszedłem ze względu na zarobki i perspektywy. To tyle o mnie. Wracajmy do twoich wypocin. He he.
... Mam u siebie na obiekcie ludzi, jak to nazywasz 'produkty Gowina', oraz dwóch chłopaków bez licencji. I uwierz mi, to nie jest praca dla Ciebie...
Jak na „menagera” masz sporo ludzi pod sobą. I jak czytam sami fachowcy. Tylko dwóch bez licencji? Pozostali mają? (Zauważyłeś, że już nie ma licencji ?) Ja pisałem „produkt uboczny ustawy Gowina” Rozmyślnie pominąłeś słowo „uboczny”? czyżbyś ...? he he. Wierzę, że to nie jest praca dla mnie. Na handlówce jest to praca dla desperatów. Szkoda tych chłopaków. Napisz jaka jest tam rotacja. Nawet najlepszy zespół traci pod [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwem. Wiesz o tym? Pracowałem za młodu w handlówce przez 7 miesięcy i wiem na czym ta praca polega. Nie zaskoczysz mnie niczym.
... Policja przyjeżdża po godzinie, dwóch, i pyta cyt'co on narozrabiał' i wypisuje jakieś 50-100 zł...
O co chodzi? Rozgoryczenie? Rozumiem, że Ty pozamykał byś ich w więzieniu na długie lata. Chciałbyś wejść w rolę prokuratora i sędziego. Pewnie nie powiedzieli ci, że jeżeli dokonujesz ujęcia to tylko w celu przekazania Policji. Nie oskarżania ani osądzania, tylko przekazania Policji. Wiedziałeś o tym?
... Chłopie ja ubolewam nad tym, że ty musisz 'cieciować' z bronią, o ile nie jesteś konwojentem. Z takim podejściem, to tylko modlić się, żeby szef odebrał ci tę broń, zanim sobie i komuś zrobisz krzywdę i przeniósł gdzieś na budowę, żebyś mógł z ;;dumą i pewnością siebie' wykonywać wymarzony zawód...
Czytać ze zrozumieniem też cię nie nauczyli? Przecież napisałem, że nie pracuję z bronią. Nie pisałem, że jestem Szefem Ochrony, teraz piszę. Może to cię powstrzyma od pochopnych opinii.
... A skoro piszesz, że to przez wpisy na forum odszedłeś z Securitasu, to nawet wątpię, czy jesteś na tyle silny psychicznie, żeby pilnować koparek na budowie...
Tyś chyba do reszty zgłupiał? Naprawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że w Securitasie jest za dużo mądro-głupich. Ty zrozumiałeś, że to chodzi o forum? No, cóż, w świetle tego co pisałem o kretynach w Securitasie twój wpis pasuje do tego idealnie. Dlaczego podpisałeś się jako „manager ochrony”? Przecież mogłeś podpisać jako „wnuk Cypiska” „Gagarin” albo coś innego skoro nie „lolo” już ci się nie podoba. Ale jeśli w ten sposób się dowartościowujesz to może być „menager ochrony” albo daj sobie ksywkę „dyrektor regionu” lub „prezes”. W Securitasie jest stanowisko Menadżer Ochrony Zostań przy „lolu”, takich głupich „menagerów ochrony” to nie ma nigdzie.
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2015-06-09 08:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Menager ochrony - 2015-06-02 22:27:20]:
Oczywiście to co powyżej to do ciebie, menagerze ochrony.
zdjecie uzytkownika
La la mi do - 2015-06-11 10:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcę nikomu ubliżać, ale ludzie którzy pracują w Securitas na kierowniczych stanowiskach to- moim zdaniem miernoty, które awansowały drogą intryg i knucia- niczym Stalin.. Przyjechali do W-wy z bezperspektywicznych robotniczych miast i wsi... Dostali białe koszule, garnitury, niektórzy samochody.. i za to w wielkiej wdzięczności ofiarowali samych siebie. Dla nich nie ma teraz ani Boga, ani Ojczyzny, ani człowieka... Jest PIENIĄDZ, kontakt biznesowy, zysk... Im nie przeszkadza gejowska tęcza, nie przeszkadza obłuda i zakłamanie, iluzoryczny tylko splendor i chwilowy sukces... Wrażenie robią- jak na mnie- jedynie brzuchami, które nagle zaczęły (co niektórym) rosnąć, lub na innych może i szykownymi ciuchami ale człowiek jest tylko człowiekiem- Murzyn w chińskim kapeluszu nie będzie Chińczykiem... Tak samo z nimi....
zdjecie uzytkownika
to do menagera z galerii handlowej - 2015-06-11 11:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Menager ochrony - 2015-06-02 22:27:20]:
Ciekawe kim naprawdę jeteś... Otóż pokuszę się się o rys psychologiczny...

Proszę wszystko czytać dodając przedrostek "być może", bo nie uzurpuję sobie prawa do krytycznego oceniania innych, moralizowania ani do nieomylności, ale z racji mojego zamiłowania do fantazjowania i schizofreniczno- psychodelicznych-podłoże seksualne- skłonności pokuszę się o to.
Zaczynam więc:
1. Dorastałeś w poczuciu ciągłej niepewności, braku poszanowania i akceptacji, braku prawdziwej miłości i braku perspektyw.
2. Widziałeś/byłeś świadkiem panoszącego się zła, które nazywałeś w duchu po imieniu ale byłeś zbyt słaby/ tchórzliwy by robić to otwarcie.
3. Obarczałeś siebie winą za to, że zło zaczyna aż tak szarogęsić się wokół Ciebie.
4. Postanowiłeś, że będziesz kimś kto będzie walczył z tym złem (Twoi ulubieni bohaterowie to Chuck Norris, Rambo, Hans Kloss i por. Borewicz) i przedsięwziąłeś kroki w tym kierunku. Być może zostałeś(emerytowanym już mili-poli-cjantem, żołnierzem. A jeżeli Ci się nie udało to zawód ochroniarz jes taką namiastką tego właśnie co chciałeś robić.
5. Być może ze względu na ciężką pracę w dzieciństwie nie urosłeś zbyt wielki i mądry ale od czego są wspomagacze i tupet. Przeto typuję w ciemno, że jeśli nie jesteś typem pakera/steryda to jesteś chudym, zajadłym i zawziętym wąsalem-
jak ratlerek, który gotowy jest zjeść owczarka ale tylko wtedy, gdy jest na rękach swojej pani. Dlatego robisz dużo hałasu nawet wtedy gdy nic się nie dzieje. Jesteś typem wojownika, który zabezpieczając tyły o sukcesie mówi w liczbie mnogiej przypisując sobie zasługi na polu chwały...
6. Skrupulatnie realizujesz wszystko, czego wymaga pracodawca- ale w stosunku do innych. Ciebie buć może nie ma kto podpierdzielać...
Nie chce mi się pisać już. Siadłem na chwilę a esej z tego wychodzi jakiś :-)
zdjecie uzytkownika
manuel89 - 2015-06-13 01:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co myślicie o kobitkach w ochronie? Znam z własnego doświadczenia taki przypadek,kobitka jest dowódcą. Nie radzi sobie w robocie. Ale nie ma konkurencji. Przyszedł na obiekt młody chłopak z licencją. Tak mu robiła koło tyłu aż odszedł. Kiedyś przypadkiem zobaczyłem co ona wypisuje na kafeterii. Tym się zajmuje w pracy. I fejsem. Zgroza. Boi się o stanowisko ale ma.rację bo gdyby ktoś miał licencję to ona musiała by palety liczyć. Pasuje do menagera ochrony.:-) jak odkryje to forum to też coś napisze a ja będę miał pod górkę :-)
zdjecie uzytkownika
Gal Anonim ;-) - 2015-06-13 13:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego jestem szczęśliwy że pracuje na obiekcie sam a zmiennika jeszcze nigdy na oczy nie widziałem.
Szef jaki jest to jest też rzadko go widuje, na obiekcie jestem szanowany i nawet lubią mnie bo jestem tam "rodzynkiem".
Co do wypłaty jest jaka jest choć mogła być większa, dofinansowania dostaje narazie,jeśli przestaną dawać mi dofinansowanie albo szefostwo się zacznie czepiać to odejdę do konkurencji a agencje ochrony mają teraz problem z ludzmi dla siebie, stawki w ochronie są jednolite prawie i wahają się w przybliżeniu od 9zł. do 12zł. bez świadectwa kwalifikacji oczywiście, bo kwalifikowany pracownik ma nawet 24zł na godz. Choć stawka waha się od 15zł do 24zł. na godzine.
zdjecie uzytkownika
Jancio wodnik - 2015-06-14 09:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gal Anonim ;-) - 2015-06-13 13:05:12]:
Chyba zgłupiałeś do końca, Gdzie są stawki 15 do 24 zł na godzinę dla kwalifikowanego, proszę podaj adres zaraz tam pójdę
zdjecie uzytkownika
smakosz jagód - 2015-06-14 14:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gal Anonim ;-) - 2015-06-13 13:05:12]:
Fajna stawka. Jesteś prezesem Securitasu? menager pisał to i prezes może jakieś głupoty napisać. śmietnik się robi.
zdjecie uzytkownika
AREK z R. - 2015-06-17 12:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jancio wodnik - 2015-06-14 09:42:11]:
On ma racje takie są stawki w agencjach!
A powiem szczerze że i u nas w firmie też są takie stawki na niektórych obiektach.
W obecnej chwili firmy ochroniarskie mają problem z ludźmi i stawki na godzinę są jak mówi.
Pewien przykład do pilnowania na obiekcie zamkniętym(kolejowym) z bronią obiektową mam 15zł na godz.Na początek!
Kolega pracuje w stolicy bez świadectwa kwalifikacji od dwóch miesięcy i dostał 9,50zł na godzinę na rękę i umowę o pracę na dwa lata od razu!
Jeśli ktoś szuka to znajdzie drodzy koledzy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko i bez ceregieli: przejrzenie dokumentów, wykład o polityce firmy (utopia)
Pytania: pierwsze pytanie to CZY MASZ GRUPĘ INWALIDZKĄ , RENTĘ LUB EMERYTURĘ
zdjecie uzytkownika
Hardi - 2015-06-17 13:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie mają 30zł/h ludzie nie piszcie bzdur! tylko konkretnie co gdzie i jak namiar.
zdjecie uzytkownika
manuel89 - 2015-07-02 17:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu tak nudno? Zdenek wyniósł się forum, menager dochodzi do siebie. A inni? sami niepiśmienni?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Securitas Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Securitas Polska?
Zadaj pytanie
alert