Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Securitas Polska

Pracowałeś w firmie Securitas Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MMXV - 2015-01-04 20:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek człowiekowi wilkiem...
Lecz Ty się nie daj zwilczyć...
(jednak ktoś to czyta i usuwa to czego sam nie rozumie albo wydaje mu się,że jest obraźliwe...)
zdjecie uzytkownika
Chen Xiao Wang - 2015-01-05 18:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ujmując nic ludziom pracy, którzy emigrują ze wsi do miasta w pogoni za lepszym jutrem... ale "góra" w Securitas to wg mnie (usunięte przez administratora) ze wsi... Gumiaki zamienili na lakierki a kufajki na gajerki i udają panów... Szanuję wszystkich ludzi ale jeśli tacy wyrzekli się ojca i matki w imię pieniądza i kariery- to tacy są najgorsi... Biada tym, którzy będą pod jurysdykcją jednego z tych "wodzów"... Biada albowiem głupi król zazwyczaj ścinał wszystkich mądrzejszych od siebie, mogących podważyć jego autorytet...
zdjecie uzytkownika
kriss - 2015-01-06 09:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na etacie w securitasie to 280 godz --gdzie inspekcja pracy
oszukuja okradaja pracownikow
potrzebuja grupe inwalidzka a z tego nie masz nic wszystko zabieraja dla siebie
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2015-01-07 11:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mógłby się ktoś wypowiedzieć kto tam aktualnie pracuje jaki jest wymiar godzin w miesiącu , ile godzin dziennie i jak z dniami wolnymi. Jest kilka ogłoszeń u nich że poszukują do Pabianic i się zastanawiam. Dzięki
zdjecie uzytkownika
Tony - 2015-01-07 16:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Pana A.A. który na rozmowie kwalifikacyjnej obiecuje 7 zł na rękę, a później płaci 6,30 i kręci oczami, bo po kilkudziesięciu telefonach nawet przyznać nie potrafi, że po prostu nas oszukał...
zdjecie uzytkownika
Fsiok - 2015-01-07 22:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo dostaniemy rozliczenia PIT... Firma zaniża każdemu koszta uzyskania przychodu, ale nie omieszka nawet plastikowych (bo metalowe są za drogie więc mało się na nich na boku zarabia) długopisów puszczać w koszta i wciskać urzędom faktury z kosmicznymi kwotami niby zainwestowanymi w nasz wypoczynek (a chyba nie ma takiego- prócz kierowników i wzwyż, którzy nie musieli sprzedawać urlopów i zapier.. w tym czasie)... doskonalenie zawodowe lub doposażenie naszych miejsc pracy.. Ciekawe czy ktoś z Was szanowni koledzy sprawdzał jaki podatek odprowadza nasz pracodawca? Bo może się okazać, że ktoś z Was dostaje więcej na rękę ale dzięki temu, że firma może odprowadzać niższy podatek niż powinna.... A co za tym idzie??? Późniejsza dopłata dla Urzędu Skarbowego.. Pal go 6 jak zarabiasz najniższą krajową lub lekko więcej... A jak masz np. 15zł/h... Niechcę prorokować, że będzie źle... Ot, tak sobię piszę więc moje wypociny mają charakter artystycznego przedsięwzięcia... A sztuki się nie krytykuje więc lajkować mi tu zaraz :-)
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-01-10 18:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ya! - 2014-12-14 18:18:39]:
Pracuje w tej firmie. jak dla mnie jest spoko. wole 100% to niz siedziec na Warmii skąd pochodzę i nic nie robić bo tam z pracą bardzo ciężko. Robota nie jest zła. Wypłaty terminowo, są dodatki, z zaświadczeniami też nie ma problemu. Ja mam akurat umowę o pracę więc mi pasuje. Może to nie są odpowiednie zarobki przy tylu godzinach ale jak komuś nie pasuje to moim zdaniem niech szuka gdzieś indziej. u mnie tacy sa. zarobki im nie pasuja a siedza po 2 lata. to tyle ode mnie. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
znak zapytania - 2015-01-10 20:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fsiok - 2015-01-07 22:41:21]:
koszty uzyskania masz albo 20% ze zleceniea albo 111,25 z etatu, toniby ja zaniza tobie przy wyplacie. bo nie czaje?
zdjecie uzytkownika
rozczarowany życiem - 2015-01-11 07:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znak zapytania - 2015-01-10 20:40:09]:
Dodzia, trzeba było jeszcze napisać jakiego masz fajnego Dowódcę.
zdjecie uzytkownika
rozczarowany życiem - 2015-01-11 07:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znak zapytania - 2015-01-10 20:40:09]:
Oczywiście tamta odpowiedź była wpis Onej. Ta jest na znak zapytania. Firma wszystkim nalicza wszystkim po 111,25, ale jeśli ktoś dojeżdża z innej miejscowości może sobie odliczyć 139,06 albo koszt biletów. Prawdziwe oszczędności dla firmy są gdzie indziej. Nie na plastikowych długopisach.
zdjecie uzytkownika
jureczek - 2015-01-15 00:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie i panie czekamy na regulacje płac od 01-01-2015 obowiazuje w Polsce 1750 pln , kto tyle ma ze stawki godzinowej bez dodatku za nocki,i doplaty z firmy reka do gory ,oj oj widze las rak w kieszeniach .
zdjecie uzytkownika
hasiok - 2015-01-15 16:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie po ile godzin robi się na obiektach handlowych w pabianicach czy gdzie indziej ile godzin w miesiącu jak z dniami wolnymi ?
zdjecie uzytkownika
NASA - 2015-01-15 20:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirecki - 2014-12-16 20:22:11]:
(usunięte przez administratora)ty nie odpowiadasz benemu. ty opisujesz jaki ty kozak jesteś. Gdybym to ja miał takiego szefa to jego by już nie było na obiekcie. Ba, w ochronie by go nie było. Wróciłby na wieś gnój rozrzucać. zobaczno co się dzieje w Amazonie. Taki JC też się doigra. Niedługo. Beny robisz? napisz coś. Mirecki też napisz.
zdjecie uzytkownika
NASA - 2015-01-15 21:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hasiok - 2015-01-15 16:27:19]:
Na handlówce roisz do bólu nóg a potem dłużej. Dni wolne masz tak jak sklep. Chyba że jesteś dowódcą obiektu, wtedy siedzi przed monitorem. Udajesz, że robisz.
zdjecie uzytkownika
kasztanowy Ludzik - 2015-01-16 08:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NASA - 2015-01-15 20:59:45]:
W Amazonie? Tam co ochroniarzy zamykają? Piszą o was na innym forum.
zdjecie uzytkownika
hasiok - 2015-01-16 14:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NASA - 2015-01-15 21:02:40]:
to znaczy ile godzin dziennie ?
zdjecie uzytkownika
Mirecki - 2015-01-17 01:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NASA - 2015-01-15 20:59:45]:
Nie rozumiem o co Ci chodzi, jaki ze mnie kozak? Napisałem Benemu o swoich doświadczeniach. Nigdy nie wiadomo gdzie trafi. Mój były kolega-szef nie wróciłby na wieś do gnoju ponieważ jest mieszczaninem z małego miasteczka a w dodatku prowadzi swój biznes. Handluje starymi łachami. Zawsze dobrze jest mieć coś w zapasie. Sam widzisz co się dzieje w firmie. Przes stracił robotę to co dopiero taki szef. Hi hi hi
zdjecie uzytkownika
czapka z daszkiem - 2015-01-17 18:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirecki - 2015-01-17 01:46:15]:
A ten twój szef oprócz handlu starzyzną nie zajmuje się czasem hodowlą ratlerków?
zdjecie uzytkownika
Grego79 - 2015-01-19 14:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hasiok - 2015-01-16 14:48:53]:
Przez to zamieszanie z Poznaniem dzisiaj kontrola we Wrocławiu
zdjecie uzytkownika
NASA - 2015-01-19 18:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grego79 - 2015-01-19 14:58:06]:
Nie tylko u was.
Hasiok, zobacz sobie godziny otwarcia sklepu i będziesz wiedział ile godzin dziennie musisz tuptać.
zdjecie uzytkownika
Już nie pracuje w securitas - 2015-01-20 15:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GUS: wynagrodzenia w grudniu najwyższe w historii
A was dalej kiwają na podwójnych umowach? hehe i pewnie jeszcze zlecenie jest mniej płatne niż umowa o pracę ? haha parodia , niewolnictwo albo jak mówił minister Sikorski murzyńskość idzie pełną parą hehe.
zdjecie uzytkownika
Mirecki - 2015-01-21 17:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czapka z daszkiem - 2015-01-17 18:23:14]:
Ma jednego ratlerka. ale to już do uśpienia. :-)
zdjecie uzytkownika
revers - 2015-01-26 00:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2011-11-05 18:56:53]:
pracowałem na centrali w CMSA w Białymstoku, pracownik z patrolu nie ma prawa jazdy, ale dalej jeździ, kierownictwo robiło co chciało, przychodzili i wychodzili z pracy kiedy im się podobało, na szkoleniu BHP powiedziano, że mam możliwość co 1h przerwy na 5 min. Ale jak odchodziłem na te je.. 5 min. to... Siekają kasę za każdą os. niepełnosprawną 2.5 tys. zł na wyposażenie stanowiska pracy zgodnie z prawem. Umowa, owszem na 2 lata za najniższą krajową a potem spie..., a jak zaczniesz "fikać" mówić coś o BHP, no to... Reasumując banda kolesi, prezesi zmieniają się co chwilę by dostać mega odprawę, jeśli lubisz komuś włazić w d... za najniższą krajową to gorąco polecam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko i bez ceregieli: przejrzenie dokumentów, wykład o polityce firmy (utopia)
Pytania: pierwsze pytanie to CZY MASZ GRUPĘ INWALIDZKĄ , RENTĘ LUB EMERYTURĘ
zdjecie uzytkownika
niezadowolony pranownik - 2015-01-26 19:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ochroniarska securitas zatrudnia samych debili bez szkoly i pajacow ktorzy naduzywaja swoje uprawnienia gorszych debili nie widzialem , wielkie Pany bez ambicji mowi sie im ze nie życze sobie by mowili do mnie na TY gdy zglaszam to do ich kierownictwa nic sobie z tego nie ropbia nie jestem ich kolega to sie wielce oburzaja i gnebia innych pracownikow , takn ie moze byc
zdjecie uzytkownika
Fanfactor - 2015-01-26 20:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niezadowolony pranownik - 2015-01-26 19:09:08]:
Napisz to jeszcze raz tylko porządnie, bez błędów. (kim jest pranownik?)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Securitas Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Securitas Polska?
Zadaj pytanie
x