Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Securitas Polska

Pracowałeś w firmie Securitas Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-12-06 14:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [white wolfP - 2014-11-19 15:24:15]:
Pracownicy Amazona nie znają swoich praw. Gdyby mnie taki imbecyl szarpnął, to zrobiłbym tak, żeby tam już nie pracował, albo firma straciła koncesję, a jemu wytoczyłbym proces z powództwa cywilnego o naruszenie nietykalności i zażądał takiego odszkodowania, żeby zapomniał dzień w którym się urodził.
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2014-12-06 19:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-12-06 14:49:23]:
Nie wiem czy znają swoje prawa czy nie znają, weim, że Ty za bardzo nie wiesz o czym piszesz. W Amazonie akurat wszyscy są przeszkoleni kiedy mogą użyć siły. I wierz, nie nadużywają swoich praw. A w dodatku, gdybyś pracował w Amazonie to też byś podpisał regulamin pracy, który daje ochronie dodatkowe uprawnienia. Ale skoro taki kozak jesteś to przyjdź tu do pracy i... ukradnij coś, zrób awanturę, nie pozwól się skontrolować i wtedy zobaczymy w którą stronę się potoczy ten wytoczony przez ciebie proces i ile odszkodowania dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
hope - 2014-12-10 19:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2014-12-06 19:30:25]:
Aleś chojrak a szkołę podstawową chociaż skończyłeś?
zdjecie uzytkownika
policyjny emeryt - 2014-12-10 19:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należy wymieniać z nazwisk tych co nas wyzyskują .
To nie jest zabronione.
Po kolei : dyrektor,menedżer, inspektor,szef ochrony,dowódca zmiany,itd,itp
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-10 19:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROBERT W-WA - 2014-11-27 13:39:36]:
Oczywiście są prezenty dostaniesz TALON na k...e i balon.
zdjecie uzytkownika
OLOREN - 2014-12-10 19:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gmo - 2014-09-27 10:17:00]:
Widać, że twoje pojęcie o ochronie sięga poziomu kieliszka wódki. Po pierwsze od pchania wózków są wózkowi czy sprzątacze a nie ochrona, a po drugie już nie pracuję w sklepie, tylko na obiekcie, gdzie siedzę sobie w fotelu, patrzę w kamery i mam ponad 10 ludzi pod sobą,a ciebie z taką mentalnością to chyba nie zatrudniłbym do pchania wózków, bo jeszcze wykoleiłbyś je i była by katastrofa na parkingu.

tyraj dalej cieciu za marne 6 pln
zdjecie uzytkownika
potas - 2014-12-10 19:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŻEBY NIE BYŁO:
CIECIE WSZYSTKICH FIRM ŁĄCZMY SIĘ.
JESTEŚMY CIECIAMI I TAK JUŻ ZOSTANIE.
JESTEŚMY DNEM, PAROBKAMI, LOJTKAMI I NIEROBAMI Z UŁOMNOŚCIAMI,WIĘC ZARABIAJMY JAK SZMATY 2 PLN.
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2014-12-10 19:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hope - 2014-12-10 19:07:48]:
Skończyłem, szkołę życia też przeszedłem ale widzę, że ty nic się nie nauczyłeś. Jak cię życie zmusi do pracy w ochronie inaczej zaśpiewasz.
zdjecie uzytkownika
hope - 2014-12-10 20:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2014-12-10 19:48:31]:
nikt nikogo do niczego nie zmusza , ciebie też, ale skoro jesteś kimś takim że tylko w ochronie :sic: możesz pracować to nie dobrze.
szkoła życia kojarzy mi się z pierdlem więc jak tam byłeś to wypad z ochrony
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2014-12-10 20:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hope - 2014-12-10 20:06:40]:
Źle z tobą jeśli szkoła życia cie się kojarzy tylko z pierdlem, oj źle. Świadczy to, że nie znasz życia. I o tym, że nawet na pracę w ochronie nie masz szans. Karani wykluczeni. Póki co bujaj się się przy betoniarce, przy łopacie i zazdrość ochroniarzom, że nie muszą tak tyrać. Idź leczyć swoje kompleksy gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
hope - 2014-12-10 20:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2014-12-10 20:24:31]:
jakim popaprańcem trzeba być aby uważać pracę w ochronie za coś ważnego , ten ktoś przy tej betoniarce czy łopacie zawsze będzie ważniejszy niż ty cieciu liczącym godziny i zlecenie , jesteś murzynem i tak zostanie
SZOK.
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2014-12-11 11:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hope - 2014-12-10 20:33:15]:
Cieniasie, zazdrość cię zżera i zawiść. Chciałbyś pracować w ochronie ale trzeba mieć skończoną podstawówkę i nie być karanym. Przeglądasz fora ochroniarskie w nadziei, że coś się zmieni i będziesz mógł spełnić swoje marzenie i zostać ochroniarzem. Nic z tego, popaprańcu, bądź sobie ważny przy betoniarce i oddawaj się marzeniom wiedząc że to dla ciebie jest nieosiągalne. Gdybyś się nadał do pracy w Amazonie to przecież by cię przyjęli i moglibyśmy się skonfrontować. Ale nawet na to jesteś za głupi. Rozumu ci wystarcz tylko na obraźliwe wpisy na forum Securitas.
zdjecie uzytkownika
ZBŁĄKANY PLEMNIK - 2014-12-11 22:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRAWDA!
TEGO NAM TRZEBA!
Al Goransson sam prosił o kontakt...
W jednym z numerów PATROLU był podany adres do niego...
Poza tym na necie też można znaleźć...

UWAGA! UWAGA! UWAGA!!!


Ogłaszam konkurs na najlepszy donos do CEO Securitas!!!

Nagroda???

1. Lepsze jutro dla nas wszystkich.
2. Własna satysfakcja.
3. W przypadku denuncjacji lub zdemaskowania- zwolnienie z pracy (ale pamiętajcie, że SEcuritas wszystkie sprawy jakie znam w sądzie przegrywał wypłacając solidne zadośćuczynienia pracownikom)
zdjecie uzytkownika
stekop - 2014-12-12 18:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2014-12-11 11:57:04]:
Dziadek zrób kolejną grupę niepełnosprawności i kozacz dalej.
GŁUCHY I ŚLEPY TO TERAZ SECURITAS.
zdjecie uzytkownika
POPTAS - 2014-12-12 18:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TY TO KOLOGO NADAJESZ SIĘ JUŻ TYLKO DO GNOJU !
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2014-12-12 19:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ty kolejny raz zmień nick i napisz coś jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Oderwany Od Pługa - 2014-12-12 20:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [POPTAS - 2014-12-12 18:17:06]:
Mogę tam pracować, bo żadna praca nie hańbi człowieka, ale w sytuacji gdy (usunięte przez administratora)zrobią kierownikiem lub choćby jekimś funkcyjnym to efekt jest piorunujący- np. taki Ty. Wszyscy wkoło muszą z automatu wtedy okazać się głupsi od takiej "szychy" i zaczyna się zabawa... A tak w ogóle- to czy Ty nie jesteś przypadkiem oderwany od pługa??? Oglądałeś stary polski serial "Alternatywy 4"? Pewno nie, bo za młody jesteś... Popatrz sobie. Polecam.
zdjecie uzytkownika
beny - 2014-12-13 17:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mógłby napisać jak sie pracuje w tej firmie? bo widze tylko kłótnie na forum dotyczace jednego tematu a cos wiecej o atmosferze w tej firmie mozna wiedziec? jak zatrudniaja oczywiscie mam rozumiec ze mozna aplikowac do nich na dane stanowisko ale osobiscie czy przez email? tez mozna ? dziekuje za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
Ya! - 2014-12-14 18:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beny - 2014-12-13 17:56:19]:
Benek, zależy gdzie chcesz pracować... Ogólnie nie jest źle, jednak z ochroną w niektórych miejscach niewiele ta praca ma wspólnego... Poczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi... Kiedyś dawali od ręki umowę o pracę, teraz o to trudno... Nie licz na więcej niż 7 zł/netto. Oczywiście można zarabiać i więcej ale 95% etatów to tyle co napisałem.. Poza tym jak zaczniesz pracować to musisz jechać do W-wy na szkolenie gdzie mogą wciskać druk in blanco do podpisania.
zdjecie uzytkownika
Ya-cd - 2014-12-14 19:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym po jakimś czasie okazuje się, że czasu masz na wszystko coraz mniej a pieniedzy na koncie brak więc możesz mieć problem z dojazdem, wyzywieniem itd... Te problemy to normalność w tej branży... Dlatego niektórzy wyjeżdżają, biorą po 300 i więcej godzin... Jak tu firma może się szczycić tymi swoimi wytycznymi? Czujność, sumienność, uczynność... To wymogi w stosunku do pracowników, żeby mieć ich za co szykanować i zastraszać zwolnieniem a nie wytyczne. Ale wszystko zależy od tego pod jakiego kierownika podlegasz. Chesz spróbować? Pomyśl...
zdjecie uzytkownika
Mirecki - 2014-12-16 20:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [beny - 2014-12-13 17:56:19]:
Wszystko zależy od tego na jaki obiekt trafisz, na jakiego szefa. Wystrzegaj się takich sytuacji, że ty coś komuś zawdzięczasz albo ktoś tobie. To później stanowi problem. Ja kiedyś pokierowałem swojego kolegę żeby trafił na obiekt tam gdzie ja, później zasugerowałem go na zastępcę szefa a gdy już został samodzielnym szefem to wydzwaniał do menadżera z rewelacjami na mój temat, podkładał świnię gdzie tylko mógł. Ale i tak zrobiłem go w konia bo odszedłem z obiektu zanim zdążył zrobić mi duże kuku. Teraz obstawił się włazidupami zależnymi całkowicie od siebie. Ma swoje ulubione osoby. Od jednej potrafił pożyczyć kilka tysięcy zł. Nie wiem czy już oddał ale wówczas ta osoba bardzo się bała o kasę a jeszcze bardziej się bała żeby mu nie pożyczyć. Korzystał z protekcji podległej pracownicy przy załatwianiu miejsca w przedszkolu dla córki. A także przy załatwianiu pracy dla swojego teścia. W innej firmie za pośrednictwem męża podległej pracownicy. Jak kogoś lubił to potrafił przymknąć oko na wiele rzeczy a ci nielubiani przez niego lub jego prawą rękę szybko odchodzili z obiektu. Nie angażuj się na obiekcie w żadne imprezy "integracyjne". Bo nawet nie wiesz jak to może zostać wykorzystane przeciwko tobie. Ulubionym zwyczajem mojego byłego kolegi było zdrabianie imion kolegów "Mariuszku" Andrzejku" "Jareczku" po czy wbicie im noża w plecy. Jeden kolega, którego żona pielęgniarka, dużo pomogła temu przesympatycznemu, zadzwonił z prośbą o urlop na żądanie, w sekrecie mu zdradził, że dzień wcześniej popił. Tego samego dnia menadżer wiedział o wszystkim. Kolega oprócz urlopu dostał przeniesienie na inny obiekt aż się zwolnił. Mój były szef zawsze miał gotową odpowiedź "Bez przesady" kiedy wspominało się o jego zachowaniu. Fałszywy był do tego stopnia, że osobie, która za jego pośrednictwem przeszła na inny obiekt z zszarganą opinią, zafundował kwiaty na odejście. Bardzo lubił wszelkie plotki na temat współ pracowników, często je wykorzystywał. Chociaż muszę przyznać, że kiedyś swoim działaniem przywrócił mnie na stanowisko dowódcy. Tamta osoba chyba była dla niego wówczas bardziej niewygodna niż ja. Teraz jestem na innym obiekcie. Pracuję z zupełnie innymi ludźmi, nie ma tu żadnych przyjaźni, imprez typu "jajeczko" ale stanowimy zgrany zespół. W pracy. Po pracy każdy wraca do swojego życia, nikt nie jeździ do szefa żeby mu piec ustawić, wynieść wersalkę czy przyprowadzić dziecko ze szkoły. Pamiętaj, przyjaciół szukaj poza pracą, w robocie cały czas bądź czujny, ktoś może uznać, że stanowisz jakieś zagrożenie dla niego i po tobie. Chyba, że się dostosujesz. Wazelina, dużo wazeliny. I pełna gotowość spełnić oczekiwania szefa. Chyba, że trafisz na zdrowy obiekt czego ci życzę. Podałem tyle szczegółów, że osoby zainteresowane odczytają wszsytkie informacje we właściwy sposób natomiast ci , którzy nie znają tematu nawet się nie dowiedzą w jakim regionie Polski jesst taki obiekt z takim szefem. Chyba, że mój były szef zechce mi jeszcze w jakiś sposób zaszkodzić to napiszę jeszcze o innych szczegółach jego kariery.
zdjecie uzytkownika
Morg - 2014-12-17 19:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Securitas od kilku miesięcy i nie narzekam. Pieniądze lepsze niż w innych firmach, nie ma problemów z załatwieniem jakiejkolwiek sprawy, szefostwo w porządku. Wymagają ale i nagradzają. Jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
John Rambo to nie ja :) - 2014-12-17 21:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam gdzieś łapanie złodziei i nadstawianie karku, bo premii z tego nie ma, a w przypadku problemów to w sądzie zostanę sam. Mam gdzieś wynoszenie czegokolwiek z pracy- bo to uzależnia jak amfa. Seksu w pracy też się wystrzegam- ale romansować lubię. Mam gdzieś tę pracę w ogóle... ale gdzie mi zapłacą 7ZŁ za nicnierobienie i pajacowanie???
Firma udaje, że robi wszystko zgodnie z przepisami- ja też! Robię tyle szumu na obiekcie, że ludzie nie muszą wydawać kasy na kabaret żeby się pośmiać... Są ogólnie dwie metody przetrwania w tej firmie- zacisnąć zęby i nie schodzić z 300h na liczniku lub nie zaciskać i bawić się pracą... tyle że w pracy! Mam 2-3 koszule białe na zmianie, zapasowe skarpety i majtki, żeby nie było czuć że 5 dzień jestem i eleganckie półbuty (z ciuchlandu mam- ale górna półka- ręcznie szyte i zawsze na wysoki połysk. Spodnie 2 pary. Żelazko parowe, żel do włosów, szczotka do zębów i rączki czyste jak ksiądz. TO JA! Aha.. Ptaka często myję pod zlewem bo lubię być tam czysty.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko i bez ceregieli: przejrzenie dokumentów, wykład o polityce firmy (utopia)
Pytania: pierwsze pytanie to CZY MASZ GRUPĘ INWALIDZKĄ , RENTĘ LUB EMERYTURĘ
zdjecie uzytkownika
John Rambo to nie ja :) - 2014-12-17 21:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam gdzieś łapanie złodziei i nadstawianie karku, bo premii z tego nie ma, a w przypadku problemów to w sądzie zostanę sam. Mam gdzieś wynoszenie czegokolwiek z pracy- bo to uzależnia jak amfa. Seksu w pracy też się wystrzegam- ale romansować lubię. Mam gdzieś tę pracę w ogóle... ale gdzie mi zapłacą 7ZŁ za nicnierobienie i pajacowanie???
Firma udaje, że robi wszystko zgodnie z przepisami- ja też! Robię tyle szumu na obiekcie, że ludzie nie muszą wydawać kasy na kabaret żeby się pośmiać... Są ogólnie dwie metody przetrwania w tej firmie- zacisnąć zęby i nie schodzić z 300h na liczniku lub nie zaciskać i bawić się pracą... tyle że w pracy! Mam 2-3 koszule białe na zmianie, zapasowe skarpety i majtki, żeby nie było czuć że 5 dzień jestem i eleganckie półbuty (z ciuchlandu mam- ale górna półka- ręcznie szyte i zawsze na wysoki połysk. Spodnie 2 pary. Żelazko parowe, żel do włosów, szczotka do zębów i rączki czyste jak ksiądz. TO JA! Aha.. Ptaka często myję pod zlewem bo lubię być tam czysty.
zdjecie uzytkownika
Ochroniarz - 2014-12-19 00:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [policyjny emeryt - 2014-12-10 19:13:41]:
....Zacznij od nowych prezesów i ich nowych zastępców. Nie ufam im. Beznadziejny rynek wymusza na nich cięcia kosztów i idą po najmniejszej linii oporu. Zamieniają Securitas w jedną z dziadowskich agencji ochrony. Łatwo zapominają, że firma to przede wszystkim żywi ludzie i nie można nimi pomiatać ani ich oszukiwać a tak się dzieje. Sami mają wysokie, stałe pensje i łatwo im się przyzwyczaić do śmieciowych umów i niskich stawek innych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Securitas Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Securitas Polska?
Zadaj pytanie
x