Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Securitas Polska

Pracowałeś w firmie Securitas Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
polx - 2014-10-19 13:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafio - 2014-10-17 09:43:48]:
Nie rozumiem porównania do pomocnika murarza.
Przecież taka osoba ma niejednokrotnie większe pojęcie w pracy niż niejeden pseudo-ochroniarz.
Poprzez warunki kolega miał na myśli nie spanie a np warunki socjalne.
Ale przecież głodnemu chleb na myśli.
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-10-19 20:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przypominamy o wypełnieniu ankiety badania opinii Securitas !
Ankieta jest całkowicie anonimowa.
:):):) hahaha.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2014-10-25 10:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miro - 2014-10-19 20:23:02]:
Na temat ankiety i całej firmy to mam jedno do powiedzenia- wielkie dno!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-25 23:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gmo - 2014-10-10 20:00:30]:
Kiedyś nie było ochrony, tylko straz zakładowa, widać, żeś gimbus, nie siedz juz na tym forum, bo jutro zawalisz klasówkę z matmy. A o tym piciu szklankami to pewnie tatuś ci powiedział. Ale to nie te czasy chłopczyku, uświadom tatusia, że PRL już nie wróci... A co do kursów, dziękuję za dobrą radę, ale nie skorzystam, bo zarabiam więcej bez nich. Jeszcze jakies pytania?
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-25 23:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GMO - 2014-10-10 20:14:28]:
Za 1680 brutto może dla ciebie jest robota, bo ja nawet za taki szmal nie przyszedłbym na obiekt, żeby tylko listę podpisać. No ale cóż, jak się twierdzi, że praca w ochronie to dno, to zobaczymy kto pierwszy będzie na tym dnie w wieku 67 lat.
zdjecie uzytkownika
securitasik - 2014-10-27 21:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-10-09 07:33:41]:
Nie polecam podejmowania pracy w tej "firmie" :
1. Na awans możesz liczyć tylko jak będziesz kapował swoich
2. Obiecanki o etacie to już utopia - securitas pozbywa się etatowców i jak nie jesteś emerytem z grupą inwalidzką gotów do 400 i więcej godzin w miesiącu to jesteś ZBĘDNYM I UCIĄŻLIWYM BALASTEM.
3. Masz rodzinę i dzieci - zapomnij że szef, inspektor czy Menager zrozumie, że musisz po 24h w pracy jechać do domu bo twoja druga połowa też idzie do pracy - stajesz się wrogiem securitasu nr.1
4. chcesz iść na urlop - może 10-12 dni dostaniesz a resztę to z reguły w styczniu jesteś zmuszony do "sprzedania" bo menager premii nie dostanie jak będzie ci wisiało parę dni urlopu (choć wedle prawa możesz zaległy urlop wykożystać do września następnego roku)
zdjecie uzytkownika
kris 7676 - 2014-10-28 18:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BLACKman - 2014-09-25 23:16:15]:
Ja człowieku pracuję już 19 lat i ja coś mogę powiedzieć na temat firmy a nie ty po tygodniu pracy
zdjecie uzytkownika
darex - 2014-10-30 02:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris 7676 - 2014-10-28 18:21:09]:
To co Ty powiedziałbyś o pracy w Securitasie? Poleciłbyś? Ej i co te wszystkie ochroniarskie firmy mają do osób z kartą inwalidzką? Ja nic do nich nie mam ale nie na wszystkie placówki takie osoby się nadają....
zdjecie uzytkownika
Ryyyyyyy - 2014-10-31 19:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lolo - 2014-09-26 21:26:13]:
Kolego 9 lat w syfie gdybyś to recytował gdzieś na obiekcie na głos to jeśli ktoś pierwszy klaszcze to ja.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
quti1973 - 2014-11-04 21:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponował bym "podziękować" naszemu rządowi za tak wspaniałomyslne przepisy by najnizsze wynagrodzenie było na poziomie 1300zł netto dodatkowo za nie zlikwidowanie umów śmieciowych oraz za tak absurdalnie wysokie opłaty i podatki kierowane na pracodawców,nie po to się biznes otwiera by dopłacać do interesu
zdjecie uzytkownika
seccur - 2014-11-07 13:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [quti1973 - 2014-11-04 21:56:28]:
Ja osobiście polecam prace w ochronie w aamazonie bo tam jestem i nie narzekam
w razie pytań zawsze można zadzwonić na kobierzycka. ..
zdjecie uzytkownika
bylbas - 2014-11-13 12:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem że kwalifikowany pracownik ochrony w aamazon zarabia 15zł. netto na godzine.Czy to prawda.
zdjecie uzytkownika
V - 2014-11-13 16:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nicodym dyzma - 2009-12-22 21:03:53]:
LUDZIE NAUCZCIE SIE PISAC JAK UDZIELACIE SIE A FORUM!!!!!!!!!!! NIE MAM NIC OSOBIŚCIE DO CIEBIE CZŁOWIEKU ALE PEŁNO TU TAKICH WYPOWIEDZI GDZIE NÓZ SIE OTWIERA JAK WIDZE ORTOGRAFIĘ
zdjecie uzytkownika
malizna - 2014-11-13 17:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [V - 2014-11-13 16:35:48]:
CAPS LOCK OUT
zdjecie uzytkownika
Blackman do Krisa: - 2014-11-18 20:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris 7676 - 2014-10-28 18:21:09]:
Piszesz, że 19 lat??? Zdiwiłbyś się, gdybyś mój numer zobaczył...
Założę się że mam niższy :)
Odrobinę dystansu zalecam... Humor to jedyna rzecz, która nas może uratować w tym realnie nierealnym świecie... Czytając Twoje słowa mam wrażenie, że jesteś krową, która cieszy się, że ktoś jej siana rzucił i łba nie podniesie, żeby zerknąć za zieloną trawą... Pozdrawiam! Trzymaj się Stara Gwardio!
zdjecie uzytkownika
white wolfP - 2014-11-19 15:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bylbas - 2014-11-13 12:42:14]:
Pracownicy ochrony na amazonie to buractwo i nie doswiadczene jednostki. Naduzywaja swoich uprawnien ( szarpanie pracownikow) prowokacje ,napinanie sie do nich. Co niektorzy to juz maja przypisane fo siebie mozliwosc zwalniania haha.jeszcze inny zachowuja sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak by na bramce stala. Jak dla mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] porazka z poziomu jak prezentuja. Po tym jak sie zachowuja brakuje iskierka do bezposredniej konfrontacji na terenie zakladu prac
zdjecie uzytkownika
dosan28 - 2014-11-22 18:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GMO - 2014-10-10 20:14:28]:
laleczko 15,61 netto( boli?? ma bolec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie cipo.pewnie bujasz na grupie i szarpieszsie z menelami, ja juz nie musze!!! hahahaha
zdjecie uzytkownika
dosan28 - 2014-11-22 18:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polx - 2014-10-19 13:53:01]:
pracuje tam i wie za co!!! OCHRONA SZEROKO POJETA!! 12h na nogach. ale warto.reszte dowiesz sie na miejscu!
zdjecie uzytkownika
DOSAN28 - 2014-11-22 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris 7676 - 2014-10-28 18:21:09]:
Ciecino marna co ty piszesz!!! tak jest w juwentus albo ss
zdjecie uzytkownika
PO WAWA - 2014-11-24 18:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy - Securitas już się skończył :(. Niestety ale tak jest. MOFS GŚ z IIp w WaWce ciśnie wszystkich aby wykorzystywali urlopy, Sam siedzi w biurze i nosa nie wychyli na obiekty. Mi zabrał umowę bo nie miałem orzeczenia. Jest to człowiek całkowicie wyprany z uczuć i ludzkiej normalnej ludzkiej wrażliwości. Ma przy swoim boku ZD i ASZ - oni już też ledwo chodzą a PAN MANAGER z podradomskiej wsi dobrze się ma. Ludzie....czekam az to wszystko pierdyknie pod rządami nowego prezesa. Tyram za 6,50 na zlecenie przy 240 godzinach - jea wyrobię więcej to zarabiam mniej. Płakać mi się chce. Znam TEGO Pana ładnyc parę lat jeszcze za czasów TECHNI w Piasecznie.
Aha
CARGO = masakra
zdjecie uzytkownika
czarnaofca - 2014-11-26 14:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PO WAWA - 2014-11-24 18:12:11]:
A nie jest to ten co ma PG? Słyszałem co nie co na jego temat. Na jego obiektach mobbing na nowych pracownikach cały czas się dzieje i nikt nie reaguje. Obstawia się karierowiczami i podpierdalaczami w razie czego wygodnie powiedzieć że sie o niczym nie wiedziało. Do czasu panie inspektorze.
zdjecie uzytkownika
aloros - 2014-11-26 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PO WAWA - 2014-11-24 18:12:11]:
ja mam mniej niż niż ty i też płacze.
Szukam roboty gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
ROBERT W-WA - 2014-11-27 13:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma na święta oferuje jakieś paczki świąteczne?
Może ktoś mi powiedzieć.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko i bez ceregieli: przejrzenie dokumentów, wykład o polityce firmy (utopia)
Pytania: pierwsze pytanie to CZY MASZ GRUPĘ INWALIDZKĄ , RENTĘ LUB EMERYTURĘ
zdjecie uzytkownika
mleko - 2014-11-27 18:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROBERT W-WA - 2014-11-27 13:39:36]:
recepcja.placa.7.50-plynny.angielski-
zdjecie uzytkownika
AVE - 2014-11-27 19:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROBERT W-WA - 2014-11-27 13:39:36]:
Jak sobie namalujesz to i nie jedną paczkę będziesz miał


NIE
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Securitas Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Securitas Polska?
Zadaj pytanie
x