Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Securitas Polska

Pracowałeś w firmie Securitas Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-05 19:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2015-02-12 13:18:28]:
Podstawówkę to chyba ty masz i to zaledwie 6-klasową, haha, usmiałem sie do łez, pracownik ochrony z alkomatem biga po zakładzie, chyba wydrukuję te twoje ,,mądrości'', żeby mieć się z czego posmiać, jak dopadnie mnie chandra. A o swoim wykształceniu nie będę pisał, bo nie dorównujesz mi do czubka małego palca, powiem ci tylko tyle, że mam nawet podyplomówkę, ale i tak nie zajarzysz, o czym mówię. Dla ciebie licencja ''załatwiona'' u kolesia czy wujka w Policji jest szczytem, Mont Everestem jaki osiągnąłeś w zyciu, to o czym mamy dyskutować. A co do Gowina, to jedyny normalny człowiek, który uporządkował sytuację m.in. na rynku ochroniarskim i w wielu innych zawodach. Ale żebyś to zrozumiał, to musiałbyś chociaż ukończyć gimnazjum. Amen!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-05 19:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hope - 2014-12-10 19:07:48]:
On skończył Wyższą Szkołę Łopatologii Stosowanej w Pcimiu Dolnym. Szkoda z nim słowa zamieniać, dostał bojówki i tonfę za pazuchę i na tym zakończył swój rozwój zawodowy.
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2015-03-08 21:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolo - 2015-03-05 19:20:15]:
Oj lolo, może powinieneś zmienić swój nick na "cienki lolek"? Byłoby odpowiedniej. Twój ostatni wpis utwierdził mnie w tym co myślałem o tobie do tej pory. Gowinowi zawdzięczasz swoją karierę (jeśli można tak to nazwać) Biedaku, pisałem wcześniej, że mam nadzieję, że nie zajmujesz żadnego kierowniczego stanowiska teraz uzyskałem pewność co do tego. Nie. nie nadajesz się. Mam tylko wątpliwości, czy jesteś wpisany na listę kwalifikowanych oraz czy w ogóle pracujesz w ochronie. Mam nadzieję, że nie, rozumiesz, badania, psychotesty. Napisz jeszcze coś. Po twoim kolejnym wpisie rozwieję swoje wątpliwości. Ktoś kiedyś napisał, "wielkie umysły wiedza wprawia w pokorę a ciasne umysły w zdumienie" Twój przypadek to potwierdza. Dziwi cię to, że usługodawca może zawrzeć jakieś dodatkowe warunki? Nie kolidujące z Ustawą? Mało tego, uzupełniające Ustawę (patrz Ustawa z dnia 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi.) No cóż, nic dodać, nic ująć. Masz powody do uwielbienia Gowina. Ja miałem licencję II stopnia bez niczyjej pomocy. Nie musiałem czekać na zdjęcie poprzeczki. (w twoim przypadku nawet nie obniżenie) Twoja" podyplpmówka" to chyba jakaś szkoła specjalna? Albo jesteś wyjątkowym tumanem skoro z takim specjalnym wykształceniem realizujesz się w
ochronie mienia albo skończyłeś Wyższą Szkołę Łopatologii Stosowanej w Pcimiu Dolnym w czasach kiedy i tam porzeczka była zdjęta. Napisz coś jeszcze cieniasie żeby rozwiać wątpliwości co do swojej osoby. Na razie tylko umiesz anonimowo komuś naubliżać. Do tego wystarczy brak kultury bez żadnej "podyplomówki"
zdjecie uzytkownika
Bruce Lee - 2015-03-09 23:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2014-12-06 19:30:25]:
Lol, jaki z ciebie kozak, Zdenek, z licencją robisz w Amazonie, a raczej w Amazonii, normalnie szał... Widać, żeś na tym kursie niczego się nie nauczył, skoro zostałeś dreptakiem u Amerykańców i ''szurasz'' butami po 12 godzin za michę ryżu.
zdjecie uzytkownika
Ochraniacz - 2015-03-09 23:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2014-12-06 19:30:25]:
Ale on nie mówi o sytuacji, kiedy ktoś coś ukradnie, tylko kiedy wychodząc z pracy jest dokładnie ''trzepany'', mimo,że nic nie ukradł. Czytaj gościu ze zrozumieniem , ok.
zdjecie uzytkownika
MultifunctionWorker - 2015-03-10 05:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownik ochrony jak każde urządzenie wielofunkcyjne powinien być zawsze pod ręką...
a skoro jest urządzeniem to w zasadzie od użytkownika zależy do czego będzie mu to urządzenie służyło... Jak ktoś chce to może
wiertarką wbijać gwoździe, zrobić kogel-mogel w betoniarce...
nie dziwcie się, że ktoś pisze o alkomatach czy innych dziwnych czynnościach, które musi wykonywać.
SZANOWNI KOLEDZY "PO FACHU"!
Jak widzę, to frustracja wasza skierowana jest wprost na niewinnych! Spójrzcie na siebie! Jeden drugiemu zarzuca, że do szkoły nie chodził a sam pisze z błedami,słownictwo ma bogata jak Kali (pewno wiecie wszyscy kto to, bo macie matury :-) ) i wkurza się tym ile zarabia i co musi robić...
Nie zarzucajcie sobie kto robi dobrze a kto źle ale wspólnymi siłami organizujmy się.
Pracodawca umyślnie tak wszystko zorganizował, by żaden organizm nie powstał wewnątrz firmy. Związki zawodowe toleruja wiele patologii, tylko dlatego, że żadna skarga nie wpływa ze strony niby poszkodowanych czy źle traktowanych pracowników... Smutny obraz wyziera z każdej firmy... Kolega sprzedaje kolegę, walczycie kłamstwem i manipulacją zamiast prawdą i szacunkiem. Swój brak kompetencji przypisujecie wszystkim wkoło...
A przecież o to im chodzi!
Spójrzcie... Jak można rozgonić tłum? Dzieląc go na małe grupki, a grupki na pojedyńcze osoby... Tych ostatnich nikt się nie boi... Oni boją się nas jako zwartej, zorganizowanej grupy ludzi i robią wszystko, byśmy nie zaczęli funkcjonować jako grupa... I wiecie co ??? Udaje im się to doskonale! A wiecie dlaczego??? Wiecie kto im to umożliwia??? My sami! Naszym cichym milczeniem, które jest przyzwoleniem na oddanie się pod absolutną władzę pracodawcy.... Nie mam racji??? Właściciel plantacji bawełny cieszył się jak przybywał rąk do pracy, dlatego niewolnicy rozmnażali się jak chcieli. Co prawda więcej było gęb do wykarmienia ale 2 ręce zarabiały tyle, że się opłacało karmić te gęby... A teraz? Ile masz dzieci Ty specjalisto z licencją, czy Ty bohaterze na linii kas??? Ty nawet sam nie kupujesz tego co byś chciał i nie masz tego co miał niewolnik... I mówisz, że ci dobrze??? Dobrze się zastanów!!!
zdjecie uzytkownika
semir - 2015-03-13 02:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MultifunctionWorker - 2015-03-10 05:45:11]:
ojej, widzę , że @MultifunctionWorker strasznie osobiście do tego wszystkiego podchodzisz. Wcale nie głupie to wszystko co piszesz jednak chciałbym zauważyć , że w pojedynkę niestety nigdy nikt nic nie osiągnął w takich kwestiach. A nie widać specjalnie chętnych do tego aby pójść za Tobą w ogień ...
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaa - 2015-03-15 10:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To, że my sami jesteśmy winni zgadzając się pracować za tak nędzne stawki to fakt (ciekaw jestem czy w właściciel Szwed o tym wie i czy w Szwecji też pracują za takie grosze). Ale rynek ochrony psują min. emerytowani wojskowi, policjanci i inni z tzw. mundurówki. Mając wysokie emerytury przychodzą chyba z nudów za 6zł no może 6,50zł do ochrony. W firmie Solid na jednym z ZUS w ochronie pracuje wojskowy emeryt, pododbno ma powyżej 4,500zł emerytury i przychodzi za 1100zł do pracy w ochronie. WSTYD. Ale tacy są bardzo mile widziani i chyba nie tylko w ochronie bo nie trzeba ZUS-u płacić i więcej zostaje w kieszeni. Tylko czy w Szwecji tez "obowiązuje" taka "polityka" zatrudnieniania?
zdjecie uzytkownika
janosik - 2015-03-17 09:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazda szwdzka firma ma ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liczy sie tylko zysk dla nich ,bojkot olimpiady w Chinach szwedzkie firmy sie wlamaly co ich obchodza numery u nas czyli ,,MY' POLSKI oddzial ma odprowadzic SWÓJ procent do centrali i nic ich nie obchodzi jak to bedzie zrobione i KIM licza sie tylko slupki i dochod firmy TYLKO jest jedno ale NIE PŁACISZ DOBRZE za pracę więc SKAD TE WYMAGANIA popatrzcie dokola siebie srednia wieku oj oj wiekszosc przychodzi odbebnic swoje 12 h i do domu on juz sie napracowal ma juz emeryture wiec po co sie meczyc CZY SIE STOI CZY SIE LEZY 10 PENSJA SIE NALEZY
zdjecie uzytkownika
AN - 2015-03-17 17:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [semir - 2015-03-13 02:50:48]:
Skoro w firmie tyle złego się dzieje, można powiadomić bezpośrednio Sztokholm.

integrity@securitas.com

Zob.: (usunięte przez administratora) Sekcja 9 na dwóch ostatnich stronach...
zdjecie uzytkownika
AN - 2015-03-17 17:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AN - 2015-03-17 17:01:34]:
A jeśli i tam nic nie zrobią, to można napsuć im krwi w samej Szwecji...

;-)

zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2015-03-18 11:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ochraniacz - 2015-03-09 23:49:58]:
Są różne metody ochrony mienia. Jedną z nich jest zapobieganie kradzieżom. Jeżeli ktoś podpisze regulamin, że przyjmuje do wiadomości że będzie poddawany kontroli przez ochronę przy wyjściu z obiektu to pracuje. Zdziwiłbyś ile było prób wyniesienia różnych przedmiotów. Ludzie są dziwni.
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2015-03-18 11:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bruce Lee - 2015-03-09 23:43:33]:
Imponujące. Umiesz ubliżać anonimowo. Pochwal się osiągnięciami, gdzie pracujesz? za jaką stawkę?
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2015-03-18 11:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [MultifunctionWorker - 2015-03-10 05:45:11]:
Masz rację. Pracownik Ochrony może być wykorzystywany do wszystkiego. Byłem świadkiem jak ochroniarz dumnie jeździł po sklepie na wózku sprzątającym. Widziałem jakieś akcje z wózkami pod supermarketem. Słyszałem o odśnieżaniu terenu przez ochronę, rozładunku samochodów z towarem. Kwestia umowy jaka ktoś podpisze i kwestia zakresu obowiązków takiego ochroniarza. Rynek pracy jest popsuty, przez emerytów, rencistów i tzw "produkt uboczny" ustawy Gowina. Nasi menadżerowie podpiszą każde warunki żeby złapać klienta i dostać prowizję. W pracy nie ma kolegów, jest tylko konkurencja do miejsca pracy. Nie ma żadnego zgrania, żadnej solidarności. Jeden drugiego za byle co by podpierdo1ił żeby tylko dostać lepsze stanowisko, pochwałe od szefa albo żeby się pozbyć konkurencji. Nie znam innego zawodu gdzie można tak daleko odejść od człowieczeństwa. Forum ma dawać opinie o pracodawcach a tymczasem stało hyde parkiem gdzie jeden drugiemu może anonimowo nawtykać. Wróćmy do tematu. Piszmy o firmie, o menadżerach, przełożonych, warunkach na obiektach. Nie gryźmy się między sobą. Przynajmniej TU na forum. Menagery też to czytają.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaa - 2015-03-19 14:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AN - 2015-03-17 17:01:34]:
A w Sztokholmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobią bo dla nich liczy się tylko ZYSK KOSZTEM WYZYSKU, a jak będzie haracz za mały to zlikwidują oddział, tak było prawdopodobnie z Securitas w Czechach.
zdjecie uzytkownika
Bruce Lee - 2015-03-22 16:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdenek - 2015-03-18 11:42:32]:
Gdzie pracuję i za jaką stawkę, nie twoja broszka.
Podstawa prawna: Ustawa o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997r, Dz.U z 2002r. Jakieś pytania jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Zdenek - 2015-03-24 14:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bruce Lee - 2015-03-22 16:53:33]:
Myślałem, że skoro wiesz na pewno, że ja szuram nogami przez 12 godz w Amazonie za miskę ryżu to będziesz chciał pokazać że ty lepiej wylądowałeś. Nie wylądowałeś. W dodatku obnażyłeś się na forum jako kolejny pseudo-prawnik. (A może ty jesteś też lolem?) Skoro tak chętnie powołujesz się na Ustawę o ochronie danych to może podaj mi gdzie w ustawie jest informacja, że miejsce pracy i zarobki należą do chronionych danych osobowych. Albo sprawdź definicję danych osobowych i to zanim odpiszesz na ten post. Rozumiem, że nie masz czym się chwalić. Zarobki pewnie standard 6,5 zł za godzinę, umowa zlecenie, obiekt to pewnie jakiś magazyn albo przemysłówka. Nic szczególnego, zwykłe cieciowanie. Można tylko się powyżywać na kurierach i dostawcach pizzy i chińskiego żarcia. Nikt nie wymaga ani szkolenia ani znajomości procedur albo przepisów prawa związanych z ochroną. Można anonimowo kogoś zjechać w sieci. Ale to do czasu, dopóki się nie korzysta z komputera klienta, później może być problem. Zwłaszcza, że nie wiadomo na kogo się trafia.
zdjecie uzytkownika
lola90 - 2015-03-27 14:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co mnie kusi żeby jednak pójśc do pracy do Securitas Polska to to że sa oni cześcią wielkiego międzynarodowego koncernu a ja doskonale odnajduję się w takich wielkich korporacjach bo lubię jak rzadzą twarde regulaminu których musze przestrzegać wszyscy, od ochroniarza po prezesa, ciekawe jak tutaj to wygląda
zdjecie uzytkownika
piotrek23 - 2015-04-01 23:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola90 - 2015-03-27 14:25:30]:
jesteś głupia czy tylko zgubiłaś mózg, od kiedy to prezes w Securitasie przestrzega jakichkolwiek zasad, jest taką sama pazerną na kasę mendą jak większość menedżerów i inspektorów nadzoru. Pracowałem w tej firmie kilka lat i było tylko dwóch menadżerów w Warszawie którzy byli naprawdę ok, reszta jak G.S lub A.S to dno, zrobią dla kasy wszystko co każe dyrektor
zdjecie uzytkownika
manuel89 - 2015-04-08 11:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrek23 - 2015-04-01 23:31:18]:
A od kiedy w ochronie pracują mędrcy? A Securitasie zwłaszcza? W ciągu ponad 3 lat w Securitasie spotkałem naprawdę mało ludzi inteligentnych i mądrych. Ja też nie jestem członkiem Mensy ale nikt odemnie nie wymaga używania rozumu. Za rozum nikt nie płaci. W Securitasie liczy się lojalność wobec przełozonych, dyspozycyjność i brak kolegów. Kiedyś Securitas drukował Patrol i tam na ostatniej stronie byli ludzie miesiąca. Oczywiście sami swoi. Kiedyś Securitas robił kursy szefów ochrony i menadżerów. Oczywiście dla swoich. A regulaminy to jest bat na bydło (cieci) i nie widziałem żeby poganiacze bydła sami się biczowali.
zdjecie uzytkownika
Moherowy Ninja - 2015-04-09 16:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy znaleźć na internecie (lub gdzieś w szafce na obiekcie) stare gazetki PATROL, by naocznie przekonać się, czym zajmuje się tak naprawdę Securitas... Czym??? Zarabianiem pieniędzy. A jeśli tak- to ja, Ty i wszyscy inni czy stojący czy patrolujący, jeżdżący w jednoosobowych patrolach czy konwojach jesteśmy USŁUGĄ- nie osobą, nie człowiekiem- usługą, roboczogodziną, zyskiem netto czy brutto... Nie było numeru, który mając w rękach nie przyprawiał mnie o niezdrowy skurcz w żołądku... Kontakty biznesowe, zyski wypracowane, wdrażane innowacje, wyróżniani pracownicy, strategie, szkolenia (tylko Securitas wie ile są warte- bo na rynku niewiele)... Jesteśmy jak gigantyczy mak-donald, który kupuje surowce tam gdzie najtaniej (czyli z odzysku) i oferuje nawet apetyczne, kolorowe danie na widok którego cieknie ślina a w brzuchu słychać burczenie wywołane nadprodukcją soków trawiennych... Bo czy emeryci, inwalidzi i inni (intelektualnie niepełnosprytni) to nie surowiec z odzysku, jak wychodzące z daty mięso na kotlety???
Nikt nie musi za mną iść w ogień... Wystarczy, że w duchu przyzna mi rację, zacznie myśleć... Nie da się tego zmienić w ciągu nawet i kilku lat... Dewastacja naszych umysłów i naszej Ojczyzny trwa już od 1939r. Może i nie warto oglądać się wstecz i rozpatrywać co by było gdyby... ale wystarczy poczytać ile dokonali Polacy po odzyskaniu niepodległości... Szwedzi wtedy przyjeżdżali i podziwiali nasz COP... Polacy jako naród są obdarzeni wyjątkowym intelektem! Dziękujmy Bogu za wszystko co nam daje ale nie prośmy Go o cud w naszym życiu! Chcesz zmienić pracę??? Zacznij jej szukać!
zdjecie uzytkownika
Baba Jaga z Chatki na Kurzej Stopce - 2015-04-09 17:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [manuel89 - 2015-04-08 11:44:12]:
Manuel... Ty masz 25-26 lat... Młody jesteś i nie wiem, czy mądry czy wymądrzający się... Nie znasz zbyt ludzi, którzy pracują w firmie... Nie piszę tu o ludziach lansujących się w służbowych autach (przepraszam tych, którzy ciężko pracują na kierowniczych stanowiskach), ale o zwykłych szarych ludziach wśród których ja spotkałem i patologię ale i prawdziwe perełki... Wszystko co piszesz- ma rację bytu... Poczytaj choćby wcześniejsze wpisy co niektórych pracowników... Czujesz się na siłach, by podjąć z nimi polemikę? Podejmij... Ale nie zniżaj się do poziomu tego, któremu odpisałeś!
zdjecie uzytkownika
Luo Guang Yu - 2015-04-09 17:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bruce Lee - 2015-03-22 16:53:33]:
Hallo Bruce!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko i bez ceregieli: przejrzenie dokumentów, wykład o polityce firmy (utopia)
Pytania: pierwsze pytanie to CZY MASZ GRUPĘ INWALIDZKĄ , RENTĘ LUB EMERYTURĘ
zdjecie uzytkownika
manuel89 - 2015-04-09 20:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Baba Jaga z Chatki na Kurzej Stopce - 2015-04-09 17:05:10]:
Hej Babo! Masz trochę racji z tym wymądrzaniem. Trochę się wymądrzam chociaż za głupiego też się nie uważam. Jak przyszedłem do pracy w ochronie zdziwił mnie, że tak sporo osób czyta książki. Przeróżne od klasyki, poprzez lektury, beletrystykę do podręczników. Można było z nimi porozmawiać na wiele tematów. Ale to w większości byli pracownicy liniowi. Osoby funkcyjne to inna bajka. Tam było więcej ambitnych, niemających czasu na czytanie, mający inne kręgi zainteresowań. I jedni i drudzy po pewnym czasie dostawali coś takiego do głowy, że następował jaiś przerost ambicji, wywyższanie, jakieś próby bezmyślnego rządzenia. "Bo to ja jestem dowódcą" Każdy powód był dobry do zmiany takiego człowieka. Zdjęcie w Patrolu, regulacja stawki lepszy posterunek czy pochwała od menadżera. Myślę, że wiecie o co mi chodzi. Nie chcę polemizować z innymi osobami (np z fłupcami tu na forum) Nie mam cierpliwości. Podzielam poglądy takich komentatorów jak "Moherowy" "VMultifunctionWorker" "Zdenek" czy "Mirecki" Ten ostatni dość szczegółowo opisał tę patologię. Ludzie jeśli macie jakąś szansę uciekajcie z tej roboty. Tu jesteśmy pozbawiani resztek człowieczeństwa. Warczymy na siebie bez powodu. Dopóki tak jest i prezes i dyrektorzy i menadżerowie mogą spać spokojnie. My wypracujemy ich marże, premie i pensje.
zdjecie uzytkownika
manuel89 - 2015-04-09 20:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam za literówki. Pisałem na kolanie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Securitas Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Securitas Polska?
Zadaj pytanie