brak logo

Bellux Sp. z o.o. -salon optyczny

Wrocław

Opinie o Bellux Sp. z o.o. -salon optyczny

anonim 2011-01-26 20:09:55
Brak profesjonalnej obsługi. Pracownicy są nastawieni tylko na sprzedaż a nie na profesjonalne dworactwo klientowi (wciskają drogie szkła a o tańszych nie wspominają), proponują szkła tylko jednej firmy zachwalając ją pod niebiosa.
Gallus 2011-04-13 21:49:08
ja slyszalem ze tam kupuja tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i szmaty i dlatego taka slaba obsluga i wciskanie kitu, zreszta mam dowody ze ostatnio [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam kupowala
Anonimus gallusssssssss 2012-01-02 18:38:25
Totalna porazka ten salon pytalem sie kilka razy o jedne okulary... obiecano mi cuda. A na koniec wyszlo wielkie g... . Prosilem o poprawienie kazano mi czekac 1tydz i dostalem zpowrotem to samo taka zabawa trwala pare tygodni gdy chcialem zwrotu pieniedzy stwierdzono ze nie jest to mozliwe... brak kompetentnych osob. Totalne dnooooooooooooo. Pozdrawiam niemila Pania o imieniu [usunięte przez administratora] -zwolnilbym ja odrazu za podejscie do klienta.
miko 2012-01-14 12:50:37
Bardzo profesjonalna obsługa- nie wciska kitu tylko szczerze doradza.
Uprzejmość i wiedza na najwyższym poziomie.Polecam
Bogna 2012-01-25 23:15:06
Naprawdę polecam! Obsługa jest bardzo miła, pracownicy potrafią doradzić przy kupnie okularów:) robiłam okulary jakieś pół roku temu i jak na razie nie narzekam na ich jakość. Co prawda czas oczekiwania jest troszkę dłuższy - w moim przypadku było to 5 dni ale było warto. duży wybór opraw od tanszych do markowych :)
gosia 2012-02-02 11:39:07
tragedia. jakość okularów pozostawia wiele do życzenia. ceny wygórowane. nie polecam.zgadzam się z opinią ze w tej firmie proponuje się tylko i wyłącznie najdroższe soczewki. na reklamacje czekałam ponad miesiąc. tak samo czas wykonania okularów jest dużo dłuższy niż w innych salonach
yan 2012-08-24 18:07:03
Obsługa bardzo miła i profesjonalna !! Salon po remoncie wygląda bardzo przytulnie i nowa ekipa pracująca, służy bardzo chętnie szczerą pomocą. POLECAM!! Bardzo indywidualnie podchodzi się w tym salonie do klienta, określa się jego potrzeby i proponuje najlepsze rozwiązania.
Kamila 2012-08-28 14:08:20
Polecam Optyka Bellux w Pasażu Grunwaldzkim, to prawdopodobnie jedyny we Wrocławiu Outlet markowych opraw okularowych z dużym wyborem i w dobrych cenach.
Popi 2012-09-27 16:40:40
Witam wszystkich zachecony pozytywnymi opiniami na temat salonu poszedlem sprawdzic ich oferte oraz jakosc oferowanej uslugi... Przed pujsciem \"kuknolem\" do internetu i do paru artykulow zebym wiedzial o co mam sie pytac i na co mam zwracac uwage. I tu zoonk Pani ktora obslugiwala wiedziala mniej niz ja wciaz powtazala jak mantre slogany ktorych znaczenia nie znala i dazyla tylko i wylacznie do zafiskalizowania ewentualnej sprzedazy... Tak wiec obsluga miła ale co stego jak nie wie co mowi, salon ladnie wyremontowany ale co stego jak liczy się tylko sprzedany towar, ceny \"koncowek\" serii nie sa takie tanie mozna znalesc taniej we wrocku ewentualnie można poszukac w internecie. Generalnie nie polecam w tej chwili bardziej sie przychylam w kierunku tych negatywnych opinii.
Paula 2013-01-02 16:34:03
Zachęcona bardzo dobrą obsługą w salonie mogę tylko pochwalić fachowość i profesjonalizm Zespołu. Polecam!
tomek1911 2013-01-17 14:21:16
Zupełnie nie rozumiem tych negatywnych i ziejących nienawiścią opinii wystawionych przez chyba niedorozwiniętych umysłowo, a może niedotlenionych "anonimów". Czyżby niezdrowa konkurencja ???, czy tylko działanie pełni księżyca. ... Dla malkontentów obrzucających błotem ten salon proponuję wizytę o specjalisty - (na pewno nie okulisty).
Salon jest na bardzo dobrym poziomie. Miła i profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zleceń. Ceny konkurencyjne.
aga 2013-01-22 11:55:59
Uważam, że salon w pełni zasługuje na wystawienie jak najbardziej pozytywnej opinii. Profesjonalna obsługa pomoc i doradztwo w wyborze odpowiednich oprawek. Bardzo miła atmosfera i naprawdę nieprzesadzone ceny (szeroki wachlarz i wybór cen dla osób o tzw. "różnej grubości portfela"). Gorąco polecam. !!!
K_K 2013-02-27 17:48:23
Kilka dni temu skorzystałam z usług tego salonu, a że ciekawość wygrała, to sobie poczytałam opinie. I stwierdziłam, ze dodam i swoją, ponieważ nie mogę się do niczego przyczepić. Obsługa miła, bardzo pomocna w wyborze oprawek (a to dla mnie zawsze najtrudniejsze zadanie), dodatkowo badanie wzroku, szybko sprawnie i z uśmiechem. no i ceny mają przyzwoite !
Jagna 2013-07-13 08:55:46
Byłam, nie skorzystałam i nie wrócę.. Salon nie reklamuje się jako jeden z bardziej ekskluzywnych, ceny jednak takie mają - ekskluzywne.. Nic dziwnego, że pracownikom zależy na "złapaniu" każdego klienta, jakoś trzeba wyrobić minimum na dany miesiąc. Ceny zwłaszcza chwytliwych marek są strasznie zawyżone, nieadekwatne do jakości oprawek. Proponując mi produkt, oprawki dosłownie rozpadly się w rąkach pani spzedawczyni, a niby TH..
1
Rocky 2013-08-27 09:29:05
Witam wszystkich, mialem okazje zawitac do tego pseudo OUTLET-u zaoferowano mi oprawke Pani twierdzila ze cena jest super i nigdzie nie znajde tej samem oprawki tanien ..... zdecydowalem sie na nia rozmawialismy o szklach i do naszej nagle nie wiadomo skad wlaczyl sie jakis Pan ktory wyskoczyl doslownie z zaplecza osaczone mnie doslownie.... stwierdzilem ze okej niech mi wstepnie przygotuja kosztorys i wypisza co i za ile cena byla nie mala bo okolo 900zl. Poprosilem zeby odlozono mi oprawki do jutra i tu Pani ze duzo osob o nia pyta itp. ale odlozyla (wedlog mnie takie na sile nacieganie). Z tymi cenami poszedlem do jeszcze jednego salonu we wroclawiu uwazanego za exlusiv i tam bardzo sie zdziwilem to samo doslownie to samo wyszlo mi 720zl i to nie byl OUTLET tylko normalny salon z normalnymi ludzmi bez presji sprzedazowej.... Generalne nie polecam bo ceny zawyzone no i presja sprzedazowa u nich ostro dziala.... wiecej luzu i dystansu no i nizsze ceny takie jak w wprawdziwym OUTLE-cie.... Pozdrawiam....
5
Persona_non_ 2014-01-08 20:31:40
Ostatnio byłem w opisywanym salonie, odrazu po wejściu do salonu nie mogłem się opędzić od sprzedawcy, Chciałem poprostu obejżeć oprawki i parę z ciekawości przymierzyć, ale to co przeżyłem to poprostu masakra na każdym kroku oddech na karku zero swobody... Po takiej wizycie dziękuję wole odwiedzić inny salon gdzie człowiek ma chociaż więcej swobody i "prywatności" w przymierzaniu.
Byłem w różnych miejscach ale takiej natarczywości i parcia na sprzedaż w życiu nie widziałem.
Już więcej tam nie wejdę...
4
XYZ 2014-05-31 20:43:15
Potwierdzam opinie Persona_non_ mialem okazje wejsc do tego salonu i od wejscia atak... kiedy powiedzialem ze tylko chcialem poprzymiezac to i tak pracownik doslownie siedzial mi na karku... czlowiek chcial tylko porozgladac sie i ewentualnie cos wybral dla siebie ale przy takiej doslownie "nagonce" na klienta podziekowalem i wyszedlem. Napewno tam nie wejde ....
1
gest 2014-12-11 18:20:31
Nie polecam tej firmy...
3
x 2016-02-16 11:14:42
Nie polecam...
1
sapik 2016-05-15 10:25:52
jacek, a kto powiedzial ze oni w ogole planuja jakies zatrudnienie? z tego co wiem to mozna u konkurencji minimum dwa tysiace dostac. nie mam tylko pewnosci czy aby na pewno u nich beda trafialy sie jakies nowe zlecenia - w tym tez temacie nie wiem czy aplikowac?
Zostaw swoją opinię o Bellux Sp. z o.o. -salon optyczny - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bellux Sp. z o.o. -salon optyczny