brak logo

spontiusz

Myślenice

Opinie o spontiusz

Mija 2016-12-21 22:35
Zastanawiam się nad pracą w tej firmie czy ktoś coś wie na temat pracodawców i warunków pracy ? :)
Ejdi 2017-01-26 22:42
Co ? Chyba żartujesz ? Oni i premie ? To są skapcy jakich mało. Jeśli chcesz wypłatę trzeba się prosić 2 tygodnie bo akurat "nie mają" najgorzej ma kuchnia. Żadnej premii o tym możesz tam tylko pomarzyć..
23
Johnny 2017-01-26 22:48
Jednym słowem wyzysk, jak widzę te dziewczyny w niedziele jak gonią to aż mi ich szkoda, na nocce tylko jest ta ruda i taka młodziutka to czas oczekiwania jest bardzo długi.. zanim człowiek zostanie obsluzony to z 10 min czekania... braki w personelu bo nikt nie chce tam pracować
23
Tesda 2017-01-30 00:31
A skad Ty masz takie info ? Moze napisz za co wylecialas ze Spontiusza bo to bedzie wyjasnialo dlaczego wypisujesz takie klamstwa. Zlodziejstwo trzeba zwalczac.
1
Xxx 2017-02-08 16:49
Tak tanie plotki i oszczerstwa to specjalność szefowej . A najlepszą rekomendacją dla Spontiusza sa zwalniający się pracownicy jeden po drugim i fakt ze każde dzrzwi sa oklejone ogłoszeniem a mimo tego chętnych do pracy w tej ,,firmie'' wciąż brak .
27
Ojoj 2017-02-08 21:53
Nie szanują pracownika. Za niedługo tylko oni będą tam zapierdalać. Może to ich nauczy szacunku do pracownika
23
D. U. 2017-02-13 01:18
Widzę że prawda zabolała, bo tłumaczą się tylko winni . Nie brakuję wam odwagi i tupetu. Teraz może ja napiszę o waszych "napiweczkach" które same brałyście z kasy a które to lądowały w waszych kieszeniach, o drinkach i alkoholach które stawiałyście swoim znajomym ( oczywiście na koszt firmy), o rezerwacjach torów bez pokrycia pieniężnego a już nie wspomnę o zaniedbywaniu swoich obowiązków w pracy...... Jak same napisałyście kamery są wszędzie i nagrania nie kłamią to są dowody. A jeśli oczekujecie konsekwencji to bądzcie pewne że napewno się ich doczekacie. Ja w przeciwieństwie do was tłumaczyć się nie będę bo same wiecie że to co piszecie jest nie prawdą. Wszystkie pieniądze zostały wam wypłacone co zostało udokumentowane i podpisane przez was własnoręcznie. Proponuje przestać kopać dołki bo same w nie wpadniecie....
1
Xxx 2017-02-13 15:59
Żeby coś podpisać to najpierw trzeba dostać umowę o pracę o której tylko można pomarzyć pracując w tej firmie.
20
Tesda 2017-02-13 17:32
To najwyrazniej nie pracowalas w tej firmie gdyz kazda osoba tam pracujaca jest zatrudniona na pelen etat.
1
Ggh 2017-02-13 17:55
Kpina xd
7
Kjh 2017-02-13 17:56
Może większość po ostatnie wizycie inspekcji pracy... nie wszyscy !
13
My 2017-02-13 18:04
Dokładnie prawda zabolała ale chyba Was skoro komentarza pokazujacego całą prawdę o Was już nie ma... :) haha
Jak to zwykle bywało sama sobie zaprzeczasz :) "tłumaczą się winni" a co to jest jak nie tłumaczenie ? Potraficie tylko dużo mówić i straszyć " uważaj ja mam znajomości w policji" i pewnie myślisz że jesteś jedyna
17
My 2017-02-13 18:05
Dokładnie prawda zabolała ale chyba Was skoro komentarza pokazujacego całą prawdę o Was już nie ma... :) haha
Jak to zwykle bywało sama sobie zaprzeczasz :) "tłumaczą się winni" a co to jest jak nie tłumaczenie ? Potraficie tylko dużo mówić i straszyć " uważaj ja mam znajomości w policji" i pewnie myślisz że jesteś jedyna
11
Myy 2017-02-13 18:12
Dokładnie prawda zabolała ale chyba Was skoro komentarza pokazujacego całą prawdę o Was już nie ma... :) haha
Jak to zwykle bywało sama sobie zaprzeczasz :) "tłumaczą się winni" a co to jest jak nie tłumaczenie ? Potraficie tylko dużo mówić i straszyć " uważaj ja mam znajomości w policji" i pewnie myślisz że jesteś jedyna
13
Myy 2017-02-13 18:14
C.d.
Nie brakuje nam odwagi bo wiesz gdybyśmy miały sobie coś do zarzucenia albo się czegoś były to pewnie byśmy się tu nie wypowiadały...
Aż miło się patrzyło jak wam oczy chciały wypaść patrząc na nasze napiwki i ludzi którzy je wrzucają, teraz pewnie szklanka pusta bo Ty na barze stoisz
17
Myy 2017-02-13 18:16
Haha
Najlepsze było jak z ciastem leciałas jak "nasi znajomi" przychodzili haha Dużo się teraz słyszy o zaniedbywaniu obowiązków i ogólnym syfie jaki tam teraz panuje nie tylko jeśli chodzi o sprzątanie... możesz sobie pisać co chcesz ludzie sami widzą.
A pieniądze oczywiście że zostały wypłacone jak się was sądem pracy postraszyło.. Niektóre papiery zostały podpisane przez nas a niektóre porobione przez Was.
20
Zdzichu 2017-02-13 22:31
Skończcie to bo to jest żenujace, wszyscy wiedzą że zalujecie tego co sie skonczylo bo lepiej mieć nigdzie nie będziecie a to co piszecie to myślę że nie jest na miejscu po prostu się osmieszacie. Trzeba odejść z klasą .xd
1
Marek 2017-02-13 22:34
D. U. Jak domniemam szefowa we własnej osobie. Skoro dziewczyny rzekomo pobierały pieniądze z kasy to dlaczego nie były obciążone za braki w kasie po rozliczeniu kasy na koniec dnia? Czyżby usługi oraz napoje, przekąski były sprzedawane bez paragonu? Innego wytłumaczenia na to nie widzę. . .
16
D. U 2017-02-13 22:43
Myślę że dobrze wiecie jak to robilyscie ,pewnie tak jak piszecie ,dobre z was zlodziejki były na szczęście się to skończyło.
1
D. U 2017-02-14 00:46
I po co zaprzeczasz sama sobie. Dobrze wiesz ze wszystkie nalezne pieniadze mialas wyplacone a dokumenty podpisywalas wlasnorecznie w biurze przy ksiegowej i w asyscie swojej siostrzyczki bo nie mialas odwagi przyjsc sama.
1
Xxx 2017-02-14 07:11
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
17
Xxx 2017-02-14 07:11
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
11
Xxx 2017-02-14 07:12
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
9
M 2017-02-14 07:18
Ja tam znów rozstalam się z szefostwem w zgodzie. Nie odpowiadały mi godziny pracy więc złożyłam wypowiedzenie, dogadalam się z szefem i tyle. Na koniec wypłacono mi pieniądze za przepracowane godziny i zaległy urlop. Nikt nikogo na siłę tam nie trzyma, każdy pracuje tam z własnej woli.
3
Xxx 2017-02-14 07:30
Dokładnie tam praca jeste super pracuje się Po jakieś 12 do 20 godzin na dobe (bez platnych nadogodzin bez dodatkow za noce ) Konczy sie prace o 5 rano zeby za kilka godzin otworzyc o 10 jest się ,przezucanym ze stanowiska na stanowisko , soboty niedzielę święta !! . Mało tego można kraść a szefowie czekają jak pracownik sam się zwolni na koniec jeszcze wyplacaja wynagrodzenie no złoci ludzie dopiero później wychodzi mroczna prawda hahaha....
Tylko szefowa ma niewyparzana mordę i czasem zdarzy się jej komuś grozić np " tak wam zrobię koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie pozbieracie "
23
Xx 2017-02-14 07:58
Dobrze że sami sobie takie komentarze możecie pisać hahaha
21
Mbvc 2017-02-14 08:01
Hahaha dokładnie ! Beka z nich jak nie wiem haha
18
Ja 2017-02-14 08:12
Jakbym sama jechała to byśmy się w sądzie pracy spotkali i nie takie pieniądze placilibyscie mi i innym bo chętnych świadków było sporo :)
Tyle twojego szczęścia że siostra jako księgową chciała wam jeszcze wytłumaczyć co was czeka, szybko wszystko załatwiła. Haha
16
Jan B. 2017-02-14 19:28
Faktycznie byłem kilka razy z dziećmi na kręglach i ani za grę ani za napoje paragonu nie dostałem. Tylko czekać aż ktoś z skarbowego się za to weźmie. Na restauracji owszem wszystko idzie przez kasę ale na kręgielni się z tym nie spotkałem.
12
Ja23 2017-02-15 22:25
Nie dziwie sie ze Pani Szefowa widziala ile dziewczyny biora napiwkow , skoro ja sam siedzac na kregielni i pijac kawe, czulem sie niezbyt komfortowo gdyz Pani 'Czarna' patrzyla mi na rece wzrokiem zlowrogim, jakbym ta kawe ukradl conajmniej. Najwidoczniej klienci tez sa uwazani za zlodziei podobnie jak pracownicy.Nie da sie ukryc ze szefowa jest w wieku podeszlym, ale takie szczeniackie obgadywanie i obaczajanie ludzi mozna troszke dyskretniej robic.Pani Szefowo- to niebyt mile zachowanie i jak na Szefowa spisuje sie Pani kiepsko. Straszne jak traktujecie pracownikow.
7
Ktos nowy 2017-02-15 22:36
Jesli "D.U" to faktycznie szefowa to gratuluje sposobu wypowiadania sie na takim forum... na pewno znajdzie pracownikow...
9
Janek 2017-02-17 12:31
Chodzę tam regularne że znajomymi na kręgielnia. Przeważnie bywamy w weekendy. Faktycznie nigdy od tego barmana nie dostałem paragonu ani za tor ani za alkohol. A z innej bajki to jak zatrudniają takie osoby jak ten barman to ja dziękuję. Wolny, slamazarny i wiecznie jakby był tam za karę. A to jego praca. Barmanki biegają za to koło klienta aż milo
18
cichy 2017-02-19 23:27
Ludzie dajcie juz spokoj znajdzcie sobie jakis inny obiekt zainteresowania bo to sie juz zrobilo nudne.
1
Xzy 2017-02-20 20:45
Co Cię nudzi..? Przecież o to tu chodzi żeby pisać prawdę i mówić co i jak wygląda w danym miejscu. Jak widać tu jest ciekawiej bo nawet "pracodawcy" się wypowiadają i to w jaki sposób... Przynajmniej każdy może zobaczyć co go czeka pracując tam i czego może się spodziewać kończąc pracę dla nich...
Jak Cię nudzi to nie zaglądaj.
6
cichy 2017-02-22 07:45
Nudzi mnie to ze wszystkie twoje opinie ktore tylko ty tutaj wypisujesz sa lakoniczne i monotematyczne .
1
Iii 2017-02-22 12:33
To już wiadomo kto pisze haha
3
Xxx 2017-03-12 12:02
Co to za stara babe znow przyjeliscie na noc.jest bardzo nie mila osoba.co juz nie ma chetnych osob do pracy.
3
Xxx 2017-03-26 17:36
Jak ktos sie wybiera do pracy do tego pracodawcy niech sie powaznie zastanowi bo nie warto tam isc.szefostwo nie ma szacunku dla pracownikow,placa psie pieniadze a trzeba zapieprzac nawet za trzy osoby.nowo przyjete dziewczyny wola sie opieprzac niz robic,syn szefostwa uwaza sie nie wiadomo za kogo ,tylko obgaduje klijentow.szefowa to najwieksza jedza jaka moze byc,nigdy nie ma pieniedzy,a pozniej zastanawia sie ze nie ma ludzi do pracy.tam kto pracuje tylko nabawi sie nerwicy
12
Czar 2017-03-27 20:45
Dawno temu mozna bylo liczyc na szefa ale on tez sie zmienil,staje sie taki sam jak szefowa.a ten slamazarny i powolny barman na kregielni ktory nie wybija paragonow i musi byc za kare w tym miejscu i nadaje na klijentow.widac ze nie ma tam kto pracowac ze przyjmuja byle kogo.nie warto tam isc do pracy.odradzam
7
Xxx 2017-03-28 16:06
Wypłaty są male i dawane w ratach tak, ze pracownicy muszą kupować artykuły spożywcze w sklepach na zeszyt żeby starczyło do pierwszego.
9
Czar 2017-03-28 18:16
To jest chore zeby w dzisiejszych czasach prosic o swoje zarobione pieniadze.czarna mamba jak ma dobry chumor to da ci te pieniadze ale trzeba prosic dwa tygodnie.ja prosilam ja 7 razy wkonco sie wkurwilam i odeszlam z tego zakladu pracy.
8
Mimi 2017-03-28 22:08
To nie jest zakład pracy . To jest obóz za śmieszne pieniądze dziewczyny biegają z talerzami po kilkanaście godzin dziennie . O wolny weekend trudno się doprosic. Szefowa jest starą zawistna czarownica dlatego właśnie każdy pracownik odchodzi bo na jej falszywa(pomarańczowa) mordę nie da się patrzeć . Nie poleciła bym tam pracy najgorszemu wrogowi !!!!!
7
Czar 2017-03-29 09:27
Masz racje ze to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za smieszne pieniadze trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za trzy osoby i tak cie nie docenia..czarna mamba nawet nie da nawet premii moze cie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za byle co.to jest wlasnie szacunek dla pracownika.jak przyjmuje do pracy obiecuje zlote gory ,czcze gadanie czarownicy.
9
Mimi 2017-03-29 21:47
Premi ? Haha... o wypłatę się ciężko doprosic . Właściciele to ludzie bez honoru ! Jak szanujący się pracodawca może nie wypłacić byłemu pracownikowi urlopu ? Jak można nie dac dziewczynie umowy po kilku miesiącach a kiedy odejdzie nie zapłacić wynagrodzenia.... . Jak można oczerniac byłych pracowników plotkami wyssanymi z palca ?? Tak się zachowują zwykłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na pokaz sa mili i kultularni a kiedy nie mają widowni zarówno szef jak i szefowa potrafią sklnac i sponiewierac. Każdy ma swoje sumienie ale Ci ludzie to dno nie zasluguja nawet na najmniejszy szacunek .
7
Klijent 2017-04-02 18:06
Ja też wczoraj tam byłem i mam same pozytywne rzeczy do powiedzenia o dziewczynach. Przy dużym ruchu są cały czas uśmiechnięte i miłe dla klientów, chociaż niektórzy lekko wstawieni klienci , często je zaczepiaja i sam chyba stracilbym już dawno cierpliwość
5
Koles 2017-04-02 22:55
Tez tam byłem wczoraj w nocy i dziewczyny były bardzo miłe i uśmiechnięte . Do tych dziewczyn na obiadek jeszcze wrócę . Pozdrawiam je
4
Olka 2017-04-04 13:55
Obsługa na kręgielni pozostawia wiele do życzenia byłam kiedyś w środę na drinka czekałam z 15 mimut :/ jakiś nieogarniety ten barman straszenie tory się zacinaja on nie wie co robić itd .. skąd oni go wytrzasli to ja nie wiem .
6
Xxx 2017-04-07 09:27
Masz racje,obsluga kregielni pozostawia wiele do zyczenia.szczegolnosci slamazarny barman co wiecznie jest zly,nie uprzejmy,chamski i uwaza sie niewiadomo za kogo
5
Xxx 2017-04-07 09:28
Masz racje,obsluga kregielni pozostawia wiele do zyczenia.szczegolnosci slamazarny barman co wiecznie jest zly,nie uprzejmy,chamski i uwaza sie niewiadomo za kogo
Sylwia 2017-04-09 18:24
Obiecuja prace 2/2 a w rzeczywistosci to bzdura trzeba pracowac tylko w same weekendy,mysla ze znajda naiwnych.szefowa jest bardzo nie mila osoba
6
Zostaw swoją opinię o spontiusz - Myślenice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spontiusz