logo Farmacol S.A.

Farmacol S.A.

Jaryszki

Opinie o Farmacol S.A.

% 2016-10-27 16:33
Nikt Wam nie zabrania iść do kierownika i się o wszystko dopytać, bo te ploty i pierdoły jakie ludzie biedolą to się nie da słuchac. Jestem doinformowana za co i dlaczego mi zabierają i wszystko da się jakoś wyjaśnić tylko trzeba wiedzieć kogo zapytać. Pozdrawiam niedoinformowanych jest mi Was żal że nie możecie przez to spać po nocach haha
3
Tralala 2016-10-27 20:53
To pewnie też wiesz ze to bezprawnie zabieranie pieniędzy ponieważ nikt nie podpisał żadnej odpowiedzialności finansowej .Może za błędy to tez ok ? to się pytam gdzie ta różnica między tym co ktoś dostaje za wylapanie błędu a tym co ma zbierane jak sam wtopi. Mam na myśli różnice w kasie ... aniołki zabrały i poleciały do nieba wypłacić Św Piotrowi pensję z naszych pomyłek ...i to jest oczywiście ok.
3
% 2016-10-27 23:25
A skąd wiesz że jest jakaś różnica kto Ci to powiedział św Piotr?! . Radzę przeczytać umowę jeszcze raz... mamy premie uznaniową na podstawie akordu i taka jest prawda że jeśli mają powód mogą urypać nam niestety całą premie... muszą nam zostawić z premią najniższą krajową. Jeśli jesteś pewien że to jest bezprawnie, wątpię że ktoś tam Cię trzyma na siłe z tego co wiem w Poznaniu i w okolicach jest najmniejsze bezrobocie .
2
Nikt 2016-10-29 09:47
Gadasz nie na temat....
1
eee 2016-10-29 18:12
Co ty pitolisz ??? SAM sobie przeczytaj ....
1
a h*j to kogo obchodzi :D 2016-11-01 13:15
super ze sie zgadzasz na to ze zabieraja ci twoja kase hahaha jednak nadal po.ur.ience tam pracuja :D :D :D
Ktoś tam 2016-11-04 16:14
A zmianowy Z to cham!
1
123 2016-11-13 15:22
Stuknij się w beret !
1
#karta_praw_pracowniczych 2016-11-15 16:38
A może kontrola z PIP i kara 30.000 tys. zł w Sądzie Pracy wyleczy Ciebie ? Kary są od 500 zł, ale za ciężkie przewinienia pracownicze może być jak w/w. Wystarczy jak KTOŚ z byłych/teraźniejszych pracowników zezna o przestępstwach/przewinieniach wobec praw pracowniczych, organy do tego uprawnione przeprowadzą dochodzenie, sprawdzą dokumentację (w celu sprawdzenia, czy nie są fałszowane), grafiki, oraz księgowość ....... wtedy inaczej zaśpiewasz ! :)
7
hmmm 2016-11-25 10:19
To jak jest z tą pracą w farmacolu w Jaryszkach pytam ponieważ myślę o zatrudnieniu w tej firmie ?
H 2016-11-26 14:45
Przyjmują bo ludzi brak ..przyjdź i dowiedz się więcej .
1
Bolek 2016-12-11 11:55
co ci za głupoty opowiadają jak ja byłem na rozmowie powiedzieli ,że 10 zł na godz umowa zlecenie 2 miesiące a później na akord, nie polecam takiej pracy trzeba się streszczać, szybko w kit robić!
2
2 2016-12-19 12:59
Syf taki sam od lat. Zwalniaja i zatrudniaja. Tych dyrektorkow tak samo. Po co to? Robic nie idzie. Zadnej stabilizacii. Nowi w ogole nie lepsi sa.
4
:) 2016-12-25 13:05
Lukasz Z jest zwykłym cwelem nic nie robiącym tylko gadającym same pierdoły i chodzącym z Dominikiem G co pól godziny na papierosa.A braki na stacjach i na automacie stoją.Mogę pochwalić Krzysztofa N za to ze jest wyrozumiałym i życzliwym kierownikiem zarozumiałym problemy pracowników.
8
Opi 2016-12-26 16:29
Niestety to prawda Ł .Z nie szanuje innych ..zachowuje się jakby był najmadrzejszy na świecie i wydaje mu się ze jest niezastąpiony. Oby się nie przeliczyl. Przykre jest to ze nie szanuje innych choć stwarza pozory takiego niby w porządku.
4
Szuwarek 2017-01-04 18:36
Człowieku nie marudź. Jak jest tak źle to zmień pracę i nie rób złej atmosfery innym. Najgorzej jak się samemu jest nie do końca w porządku ale szukamy winnych. Firma ma lepszy i gorszy czas jak wszyscy. Trochę zrozumienia i dasz radę. Rotacja jest w każdej firmie.
1
Ja 2017-03-05 14:04
Znowu zmiana dyrektora?
1
Karolina 2017-03-13 10:57
Farmacol S.A. to wiodący dystrybutor farmaceutyczny i bardzo dobrze rozwijająca sie firma. Jeśli są uwagi mogące znacznie poprawić atmosferę w firmie myślę, iż warto napisać również na adres e-mail: farmacol@farmacol.com.pl
Nie warto 2017-04-27 16:38
Straszna dezorganizacja w tej firmie. Radzę szukać pracy w innym miejscu. Praca sama w sobie jest Ok ale ludzie pokroju Ł. Zamelczaka nie powinni obstawiać stanowisk kierowniczych. Zwykły cham i prostak , lata rudzielec z wozkowym na papierosa co chwile a robota niezrobiona. Zmuszanie do nadgodzin na porządku dziennym, nie wspominając o oszustwach z odciąganiem pieniędzy za rzekome uszkodzenia. Nie polecam
4
Stefan 2017-05-03 21:27
Farmacol nie zasługuje na niektóre opinie, firma jest stabilna. Jeśli są problemy innej natury może warto rozmawiać?
Pracownik 2017-05-04 12:42
Źenada ze pewna osoba bedzie kordynatorem
Nieznajomy 2017-05-04 12:59
Źenada ze pewna osoba bedzie kordynatorem
Xtr23 2017-05-05 16:11
Kto taki ?
Hu 2017-05-05 16:29
Właśnie..uchyl rąbka tajemnicy ...daj się pośmiać
1
Sonia 2017-05-07 20:00
Czy ofert dla konsultanta ds. sprzedaży jest jeszcze aktualna? Słyszałam wiele dobrego o firmie i chcę pracować.
Xyz 2017-05-07 23:29
Kieras co mamy Ci chodzić do biura i płakać..masz jednego spowiednika z Komory ..tego Gładkiego Gogusia.
2
Qwerty 2017-05-08 17:56
A po co mamy chodzić do kierownika skoro on i tak nic nie wie....
1
Stacje 2017-05-11 12:15
A Pan Dominik juz został wybrany na zmianowego bo ciągle chodzi za Krzysztofem i nic nie robi.
6
AA 2017-05-11 22:38
Jak kto nic nie robi ..no przecież chodzi!Dajcie mu podwyżkę biedulek skąd ma brać kasę na wazeline!
3
Kontrola 2017-05-12 12:08
Niech zmianowy Krzysztof się opamięta a nie wrzeszczy na ekspedycje cały czas, że nic nie wiedzą i nic nie umieją.....
4
Upup 2017-05-12 13:30
I może niech bardziej zajmie się swoimi obowiązkami a mniej presiaduje na kontroli u koleżanek, bo z 8 godzin pracy to chyba połowę poświęca na pierdoły z dziewczynami.
5
dominique90 2017-05-16 17:08
A co sądzicie o posadzie referenta ds. reklamacji?? Ludzie tylko błagam szczerze bo mam rozmowę kwalifikacyjna i nie wiem czego się spodziewać. Pozdrawiam
Szuwarek 2017-05-16 19:36
Słyszałem, że firma jest dobra ale forum to jakaś dziecinada.
Pracownicy 2017-05-18 18:46
Firma ma idiotyczne pomysły. Teraz na ochronie musimy buty ściągać i pokazywać ochronie choć nawet nie mamy tego w regulaminie. Jesteśmy ciekawi czy kierownik tez ściąga i czy mu ochrona do teczki zagląda.
Mussolini 2017-05-19 01:49
Poprawka
ADOLF juz jest z nami :)
4
Ooo 2017-05-19 02:46
Mamy już dywanik ...tylko dlaczego nie czerwony?
2
:) 2017-05-19 02:48
Bo dywanik jest zagrzybialy :)
2
Hu 2017-05-19 02:51
Jesienią będzie grzybobranie..do lasu nie trzeba jechać..z dywanik zabierzemy.
2
Spoko 2017-05-23 17:59
Niektórzy narzekają na firmę a może warto spojrzeć w lustro na siebie czy dojrzeliśmy do pracy w tej firmie.
AA 2017-05-23 20:59
Myślę że dojrzelismy ..niektorzy do tego stopnia że sobie poszli
3
Szuwarek 2017-06-06 22:31
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś dobrego o firmie? Dziwi mnie, że jeszcze pracujecie tutaj.
Karolina 2017-08-12 16:19
Farmacol S.A. prowadzi obecnie rekrutację na kilka różnych stanowisk. Jednak w ogłoszeniach nie ma informacji o rodzaju umowy zawieranej z pracownikiem. Czy ktoś z was ma doświadczenie w tej kwestii?
pars 2017-08-13 02:45
Na początek zlecenie, później umowa o pracę po 3/4 miesiącach najpóźniej
1
Szczepan 2017-08-15 20:01
Kiepskie żarty się niektórych trzymają. Widać, że niektórzy nie nadają się jeszcze do pracy w tej firmie .
Pracownik 2017-09-28 14:55
Benefity medyczny w medicover i sportowy w go fit
MM 2017-09-29 17:35
Ten medyczny i tak jak nie płacisz dodatkowo to praktycznie na nic się nie umówisz bezpłatnie...
Wesoły 2017-09-30 20:41
Mam pytanie. Czy macie nowego kierownika?
1
Szczepan 2017-10-04 20:10
Farmacol S.A. ma dość długą listę ofert pracy. Jaka jest tego przyczyna? Wiadomo, że na rynku pracy brak fachowców. Może firmy zaczną podnosić wynagrodzenie?
smutny 2017-10-12 17:47
Tak. Mamy nowego kierownika.
2
Stefanio 2017-10-16 23:02
Farmacol to normalna firma dla kogoś kto przychodzi tu do pracy a nie po to żeby udawać pracowitego!!
Zostaw swoją opinię o Farmacol S.A. - Jaryszki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.