logo Farmacol S.A.

Farmacol S.A.

Jaryszki

Opinie o Farmacol S.A.

Zwykły 2015-07-30 17:49
"jest ogłoszenie które ostatnio widziałęm na pracuj.pl szukają do farmacolu audytora wewnętrzenego, który wyłapie wszystkie nieprawidłowości i błędy w firmie"
Śmiech na sali. Był audyt DJ i co ? Nic. Opinia: super facet.
"przyjdą inne mongoły" zdaje się, że nie przyjdą. Przy stawkach proponowanych przez F i komunikacji miejskiej nie ma szans. Do tego 'zespół' Supersekcyjnych: tępa MP jeszcze bardziej tępa IG, no i rodzynek: DK
3
Wodzu 2015-07-31 16:30
Zwykły- wydaje mi się, że inicjały mogłeś zachować dla siebie, a tak swoją drogą to moim zdaniem kieras akurat wiele poprawił od kiedy zawitał w Poznaniu. Tyle że trafił na kiepski zespół który jest prawie nie do zreperowania, widocznie taka mentalność... Pogłaskać pracownika swojego działu słodziutkimi słówkami, że aż miód z ust wylatuję, a później iść do biura i powiedzieć kilka błędów jakie ten sam pracownik popełnia, tudzież doradzić swojemu pracownikowi z działu, co mógłby zrobić na co przymknie oko, a następnie zrobić spis treści na karteczce i powrót do biura, żeby przeczytać bajeczkę... SUPER!!! Każdy tylko pod każdym dołki kopie, i myślą, że są superbohaterami, bo oni je łatają, a jak przyjdzie trudna sytuacja do rozwiązania to chodzi o pracownikach i pyta jakby to można rozgryźć. Mam nadzieję, że to przeczytasz podstępna (brak mi w tej sytuacji nie wulgarnych słów) i zrozumiesz, że o tobie piszę. POZDRAWIAM normalnych!
1
bula 2015-08-03 20:18
To gdzie to nagranie ..umieram z ciekawości.
2
edzik 2015-09-21 15:03
A co to za jedna co się na zmianowa szkoli ..jakaś taka głupio mądra ..strasznie się popisuje. I niech skróci ozor ..pigmejka ponoć fałszywa.
1
szybka 2015-12-20 09:45
I tak ja mówiłam, teraz zaczniecie płakać...
1
Uciekajcie 2016-09-02 11:24
Tragedia nie firma. Człowiek traktowany jest jak robot ktory ma tyrać za coraz to mniejsza wypłatę. Przy każdej wypłacie odciągają pieniądze za rzekome uszkodzenia nie dając żadnego pokrycia czy takowe były. Odciągają pieniądze za błędy które każdemu z nas sie zdarzają przecież i oczywiście nic nie ma na ten temat na rozliczeniu od wypłaty. Nie polecam i wręcz odradzam. Chamstwo zmianowych przechodzi wszelkie granice a zwłaszcza Łukasza Z.
5
opew 2016-09-11 17:00
cały ten farmacol opiera się na wyzysku pracownika i machlojkach , nie polecam.
3
Moralny 2016-09-12 19:51
Jeśli lubisz być wykorzystywanym fizycznie,psychicznie oraz lubisz zarabiać grosze,jesteś recydywistą,dzieci odsunęły się od ciebie,a komornik puka do drzwi - wal śmiało z CV nawet dziś !
1
! 2016-10-13 23:47
Nie wiem dlaczego pracownicy zwrócili głównie uwagę na ostatnie zdanie dot. zmianowego( nie wnikam czy realne) zamiast na prawdziwy problem, tzn. odciąganie pieniędzy co miesiąc za uszkodzenia, dopóki pracownicy nie zapytają ile i czy w ogóle pieniądze zostały odciągnięte, to się nie dowiedzą, jakby nikt z kierownictwa nie liczył się z tym, że ludzie nie przyszli tam dla zabawy tylko po to, aby utrzymać siebie i rodziny, a taktowani są jakby to było normalne...a odciągniemy w tym miesiącu tyle i tyle, nie powiemy im dopóki nie zapytają, pewnie i tak nie potrzebują tych pieniędzy...gdzie w umowie jest zapis o odpowiedzialności za zniszczony asortyment?! dlaczego nie zostaje to zamieszczone w wyciągu od wypłaty?! dlaczego pracownicy nie mają możliwości sprawdzić jakie faktycznie były straty?! w takim wypadku kwotę można podać każdą. Fajnie się mówi...a w tym miesiącu odciągamy 30zł....w tym 60zł...przez rok trochę się tego uzbiera, a na wyciągach jak nie było tak nie ma. Dlaczego o tym nikt nie mówi tylko o pierdołach?
7
A ktoś tam 2016-10-23 19:10
Straty wynikają przede wszystkim z juchty jaką prowadziła niejaka MP a ile już zaplaciliscie tego nikt nie wie .Idzie inwenturka oby Wam po 200 stowy na które ciężko pracujecie nie powiedziały 10papa.
1
% 2016-10-27 16:33
Nikt Wam nie zabrania iść do kierownika i się o wszystko dopytać, bo te ploty i pierdoły jakie ludzie biedolą to się nie da słuchac. Jestem doinformowana za co i dlaczego mi zabierają i wszystko da się jakoś wyjaśnić tylko trzeba wiedzieć kogo zapytać. Pozdrawiam niedoinformowanych jest mi Was żal że nie możecie przez to spać po nocach haha
2
Tralala 2016-10-27 20:53
To pewnie też wiesz ze to bezprawnie zabieranie pieniędzy ponieważ nikt nie podpisał żadnej odpowiedzialności finansowej .Może za błędy to tez ok ? to się pytam gdzie ta różnica między tym co ktoś dostaje za wylapanie błędu a tym co ma zbierane jak sam wtopi. Mam na myśli różnice w kasie ... aniołki zabrały i poleciały do nieba wypłacić Św Piotrowi pensję z naszych pomyłek ...i to jest oczywiście ok.
3
% 2016-10-27 23:25
A skąd wiesz że jest jakaś różnica kto Ci to powiedział św Piotr?! . Radzę przeczytać umowę jeszcze raz... mamy premie uznaniową na podstawie akordu i taka jest prawda że jeśli mają powód mogą urypać nam niestety całą premie... muszą nam zostawić z premią najniższą krajową. Jeśli jesteś pewien że to jest bezprawnie, wątpię że ktoś tam Cię trzyma na siłe z tego co wiem w Poznaniu i w okolicach jest najmniejsze bezrobocie .
2
Nikt 2016-10-29 09:47
Gadasz nie na temat....
1
eee 2016-10-29 18:12
Co ty pitolisz ??? SAM sobie przeczytaj ....
1
a h*j to kogo obchodzi :D 2016-11-01 13:15
super ze sie zgadzasz na to ze zabieraja ci twoja kase hahaha jednak nadal po.ur.ience tam pracuja :D :D :D
Ktoś tam 2016-11-04 16:14
A zmianowy Z to cham!
1
123 2016-11-13 15:22
Stuknij się w beret !
1
#karta_praw_pracowniczych 2016-11-15 16:38
A może kontrola z PIP i kara 30.000 tys. zł w Sądzie Pracy wyleczy Ciebie ? Kary są od 500 zł, ale za ciężkie przewinienia pracownicze może być jak w/w. Wystarczy jak KTOŚ z byłych/teraźniejszych pracowników zezna o przestępstwach/przewinieniach wobec praw pracowniczych, organy do tego uprawnione przeprowadzą dochodzenie, sprawdzą dokumentację (w celu sprawdzenia, czy nie są fałszowane), grafiki, oraz księgowość ....... wtedy inaczej zaśpiewasz ! :)
7
hmmm 2016-11-25 10:19
To jak jest z tą pracą w farmacolu w Jaryszkach pytam ponieważ myślę o zatrudnieniu w tej firmie ?
H 2016-11-26 14:45
Przyjmują bo ludzi brak ..przyjdź i dowiedz się więcej .
1
Bolek 2016-12-11 11:55
co ci za głupoty opowiadają jak ja byłem na rozmowie powiedzieli ,że 10 zł na godz umowa zlecenie 2 miesiące a później na akord, nie polecam takiej pracy trzeba się streszczać, szybko w kit robić!
2
2 2016-12-19 12:59
Syf taki sam od lat. Zwalniaja i zatrudniaja. Tych dyrektorkow tak samo. Po co to? Robic nie idzie. Zadnej stabilizacii. Nowi w ogole nie lepsi sa.
3
:) 2016-12-25 13:05
Lukasz Z jest zwykłym cwelem nic nie robiącym tylko gadającym same pierdoły i chodzącym z Dominikiem G co pól godziny na papierosa.A braki na stacjach i na automacie stoją.Mogę pochwalić Krzysztofa N za to ze jest wyrozumiałym i życzliwym kierownikiem zarozumiałym problemy pracowników.
8
Opi 2016-12-26 16:29
Niestety to prawda Ł .Z nie szanuje innych ..zachowuje się jakby był najmadrzejszy na świecie i wydaje mu się ze jest niezastąpiony. Oby się nie przeliczyl. Przykre jest to ze nie szanuje innych choć stwarza pozory takiego niby w porządku.
3
Szuwarek 2017-01-04 18:36
Człowieku nie marudź. Jak jest tak źle to zmień pracę i nie rób złej atmosfery innym. Najgorzej jak się samemu jest nie do końca w porządku ale szukamy winnych. Firma ma lepszy i gorszy czas jak wszyscy. Trochę zrozumienia i dasz radę. Rotacja jest w każdej firmie.
1
Ja 2017-03-05 14:04
Znowu zmiana dyrektora?
1
Karolina 2017-03-13 10:57
Farmacol S.A. to wiodący dystrybutor farmaceutyczny i bardzo dobrze rozwijająca sie firma. Jeśli są uwagi mogące znacznie poprawić atmosferę w firmie myślę, iż warto napisać również na adres e-mail: farmacol@farmacol.com.pl
Nie warto 2017-04-27 16:38
Straszna dezorganizacja w tej firmie. Radzę szukać pracy w innym miejscu. Praca sama w sobie jest Ok ale ludzie pokroju Ł. Zamelczaka nie powinni obstawiać stanowisk kierowniczych. Zwykły cham i prostak , lata rudzielec z wozkowym na papierosa co chwile a robota niezrobiona. Zmuszanie do nadgodzin na porządku dziennym, nie wspominając o oszustwach z odciąganiem pieniędzy za rzekome uszkodzenia. Nie polecam
3
Stefan 2017-05-03 21:27
Farmacol nie zasługuje na niektóre opinie, firma jest stabilna. Jeśli są problemy innej natury może warto rozmawiać?
Pracownik 2017-05-04 12:42
Źenada ze pewna osoba bedzie kordynatorem
Nieznajomy 2017-05-04 12:59
Źenada ze pewna osoba bedzie kordynatorem
Xtr23 2017-05-05 16:11
Kto taki ?
Hu 2017-05-05 16:29
Właśnie..uchyl rąbka tajemnicy ...daj się pośmiać
1
Sonia 2017-05-07 20:00
Czy ofert dla konsultanta ds. sprzedaży jest jeszcze aktualna? Słyszałam wiele dobrego o firmie i chcę pracować.
Xyz 2017-05-07 23:29
Kieras co mamy Ci chodzić do biura i płakać..masz jednego spowiednika z Komory ..tego Gładkiego Gogusia.
2
Qwerty 2017-05-08 17:56
A po co mamy chodzić do kierownika skoro on i tak nic nie wie....
1
Stacje 2017-05-11 12:15
A Pan Dominik juz został wybrany na zmianowego bo ciągle chodzi za Krzysztofem i nic nie robi.
5
AA 2017-05-11 22:38
Jak kto nic nie robi ..no przecież chodzi!Dajcie mu podwyżkę biedulek skąd ma brać kasę na wazeline!
3
Kontrola 2017-05-12 12:08
Niech zmianowy Krzysztof się opamięta a nie wrzeszczy na ekspedycje cały czas, że nic nie wiedzą i nic nie umieją.....
3
Upup 2017-05-12 13:30
I może niech bardziej zajmie się swoimi obowiązkami a mniej presiaduje na kontroli u koleżanek, bo z 8 godzin pracy to chyba połowę poświęca na pierdoły z dziewczynami.
3
dominique90 2017-05-16 17:08
A co sądzicie o posadzie referenta ds. reklamacji?? Ludzie tylko błagam szczerze bo mam rozmowę kwalifikacyjna i nie wiem czego się spodziewać. Pozdrawiam
Szuwarek 2017-05-16 19:36
Słyszałem, że firma jest dobra ale forum to jakaś dziecinada.
Pracownicy 2017-05-18 18:46
Firma ma idiotyczne pomysły. Teraz na ochronie musimy buty ściągać i pokazywać ochronie choć nawet nie mamy tego w regulaminie. Jesteśmy ciekawi czy kierownik tez ściąga i czy mu ochrona do teczki zagląda.
Mussolini 2017-05-19 01:49
Poprawka
ADOLF juz jest z nami :)
2
Ooo 2017-05-19 02:46
Mamy już dywanik ...tylko dlaczego nie czerwony?
2
:) 2017-05-19 02:48
Bo dywanik jest zagrzybialy :)
2
Hu 2017-05-19 02:51
Jesienią będzie grzybobranie..do lasu nie trzeba jechać..z dywanik zabierzemy.
2
Spoko 2017-05-23 17:59
Niektórzy narzekają na firmę a może warto spojrzeć w lustro na siebie czy dojrzeliśmy do pracy w tej firmie.
AA 2017-05-23 20:59
Myślę że dojrzelismy ..niektorzy do tego stopnia że sobie poszli
1
Zostaw swoją opinię o Farmacol S.A. - Jaryszki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.