logo Farmacol S.A.

Farmacol S.A.

Jaryszki

Opinie o Farmacol S.A.

były 2015-02-10 13:19:14
Nie polecam tego miejsca pracy, a wręcz zdecydowanie odradzam.Pracowałem tu wiele lat i dobre czasy tego oddziału dawno minęły. Głównie to zasługa tzw. dyrektora. Powinien walczyć o swoich ludzi. Niestety ma Ich wszystkich gdzieś i to widać. Pozbycie się pracownika z wieloletnim stażem nie stanowi dla tego małego człowieczek problemu.Ryba psuje się od głowy, a tu zdecydowanie to czuć.
7
była 2015-02-10 15:45:12
zgadzam się w 100 %. Niestety :(
2
fikcyjna rozmowa 2015-02-23 21:53:52
Byłam na rozmowie może bardziej na oprowadzeniu po magazynie i jak się zapytałam o wynagrodzenie to przeżyłam mały szok. Kierownik pokazał że na akordzie można otrzymać ponad 25zł na godzinę. Czy to jest możliwe skoro ludzie tak narzekają? Czy to jest na zachętę dla nowych żeby przekonać ich do podjęcia pracy? Pozdrawiam
1
były 2015-02-23 23:08:20
To na okres próbny,a po trzech tygodniach 50 złotych jak nic........:)
sw oj 2015-02-24 15:17:32
wiecie że Farmacol jest pierwszą churtownia co diluje- sprzedaje leki za granice, a pacjenci nie mają leków bo szefowie firmy o wynik dbaja dla własciciela. To jest firma korupcyjna nie licząca sie z życiem pacjentów tylko z biznesem, pracownicy są zerem a obrót przyda sie prz okazji dilowania
1
wiem co mówie 2015-02-25 08:53:55
25 zł na godzine jest możliwe( na pewno jak dzielisz) ale jest też możliwe że przez kolejne 2 godziny ZERO powtarzam zero
13 2015-02-28 13:45:32
@colt - zastanawiam się skąd się biorą takie ba rany jak ty. Zobaczymy co napiszesz, jak ktoś z twojej rodziny, albo ty sam zachorujesz, a lek często ratujący życie nie będzie do zdobycia. Będziesz latał po aptekach i błagał o jedno opakowanie. Wtedy przypomnij sobie co tu napisałeś. Mam do takich ludzi jak ty obrzydzenie.
lol 2015-03-10 20:17:44
Praca w farmacolu nie należy do najlepszych jeśli masz czas to poszukaj sobie lepszej roboty chyba ze jesteś bez wyjścia.stawka godzinowa na początek to 7zł z groszem dla zwykłego człowieka 8zł z groszem dla studenta umowa na 3 miesiące w których dążysz do tego żeby wyrobić normę dzięki której uznają ze jesteś zdatny dla nich do pracy i przejścia na akord praca na zdezelowanych urządzeniach mobilnych dziwne warunki wyrobienia akordu zależy to od działu w którym pracujesz często praca po godzinach czyli praca po 10,12,14 godzin dziennie to nie żarty to fakt rodem prosto z farmacolu ogólnie dobrze jak masz motorynkę w czterech literach to tak 2k może wyrobisz jeśli chodzi o dojazd do firmy to kiepski autobusy niby są ale czekanie czasami na nie to tragedia a nie ma tam jakieś lepszej alternatywy ulica pomorska to taki zapomniany rejon tego świata najlepiej jak byś dojeżdżał własnym samochodem kierownictwo to dziwni ludzie o równie dziwnych pomysłach zazwyczaj lubią utrudniać życie pracownikom prace w zasadzie tez.
3
Ludogrojetz 2015-03-14 04:33:31
A mi się podoba :), jak narzekasz to papa
lol 2015-03-18 19:55:51
Jóź tam nie pracuje teraz pracuje w innej firmie zarabiam więcej niż mógł bym dostać w farmacolu umowa o prace na stałe i przede wszystkim o wiele lepsza praca niż tam i do tego lekka.
one 2015-03-19 19:53:11
pozdrawiam wszystkich oszustów
swój 2015-04-09 12:43:01
No FCL zwolnił Dyr T. Kowalonka i bedzie połączenie zażądzania ze Sczecina. Następne osoby to Trademarketing latem czerwiec. Trzymajcie się
13 2015-04-10 11:36:04
Bez żalu, bez straty tak jak bez zysku przy jego zatrudnianiu. To tak jak wyrzucanie śmieci, do kosza i zapominasz. Reszta to ploty, lecz w każdej
plocie jest odrobina prawdy.
osoba palaca 2015-04-12 12:47:07
Fajnie będzie sobie zapalić za bramą naszej wspaniałej dyskryminujacej palaczy firmie.Bedzie to fajny widoczek stojących na poboczu drogi pracowników ....oby Ich nie wzięto za ....no wiecie kogo?
ooo 2015-04-12 16:41:54
I tak będziem kopcić:0hehehehehe
apteka 2015-04-28 10:56:05
Co dzieje się w Farmacolu-Poznań że są takie pomyłki- braki-reklamacje 2-3 miesięczne leża - jednym słowem bałagan i żenada co tam się dzieje, czy już nie ma kto tym bu-lem zażądzać
pracownik 2015-04-28 11:45:20
Trochę zrozumienia my tu bardzo ciężko pracujemy nie raz i nie dwa po 11 godzin .O GODZ.5 NAD RANEM TO CHYBA MOŻNA SIĘ POMYLIĆ PO 10 GODZ .PRACY?
mag 2015-05-01 17:27:54
Czy u was też wprowadzili całkowity zakaz wnoszenia picia i jedzenia na magazyn?
jezus 2015-05-07 17:50:58
ale alkoholu chyba nie zabronią wynosić
13 2015-05-31 10:22:56
Niedługo imprezka.
coś tam 2015-05-31 17:12:27
ooooo jaka imprezka ?o czym nie wiemy?
:) 2015-06-15 19:58:16
Co to się dzieje w oddziale poznańskim?? Czy tego nikt nie widzi?? Gdzie są mądre głowy z Katowic, z Mor?? Mamy czerwiec a w Poznaniu, o przepraszam w Żernikach nadal nie mam kontroli pełnej, nocki kończone klapą. Kto to widział lata wstecz żeby takie rzeczy miały miejsce. Pracownicy mają serdecznie dość takiej sytuacji. Nadgodziny zimą, wiosną i ... latem(?). Trzeba się tego spodziewać, bo przecież idzie sezon urlopowy. No chyba że od 15 zaraz po wyjazdach zamykanie towaru w ciemno, co się lubi robić w tym oddziale. Jednym słowem TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!
2
nikt 2015-06-16 15:16:18
A kto Cię zmusza do nadgodzin ...siedzisz bo chcesz a kieras się cieszą a i tak Ci nie podziekuja ot co.
Szef 2015-06-25 19:19:02
Trzeba rozbijac pozycje hahaha
nikt 2015-07-01 15:57:27
Co gruncik pod nóżkami się pali ..za chwilę nie będzie komu robić ..może tak mądre głowy zaczną myśleć nie tylko o tym jak nas w...ac na kasie tylko jak zatrzymać?
zigi 2015-07-04 21:32:44
Nie wiem czy mądre bo myślenie to nie najlepsza ich strona.Zle się dzieje we wszystkich oddziałach a oni nic sobie z tego nie robią.Ludzie uciekają z firmy bo mają dość takiego traktowania.Zmuszanie do nadgodzin i straszenie to czysty mobing.Jak to się mawia PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA !!!!!!!!!!! .Mam nadzieję, że nadejdzie ten dzień,bo my jesteś już zmęczeni tą sytuacją.
szef 2015-07-11 00:37:24
przyjdą inne mongoły
Wodzu 2015-07-15 16:36:02
Gdzie błąd? Brak ogarniętych zmianowych/sekcyjnych! Nie ma logistyki nie ma dynamiki! Chyba rybka psuje się od środka tym razem...
Wodzu 2015-07-22 16:22:17
Niestety nie w tym kierunku mnie niesie, ale bardzo bym był zadowolony gdyby nasz przyszły audytor od zmianowego w dół- patrząc na stanowiska, potrafił wyeliminować błędy które są notorycznie popełniane przez naszych wspaniałych koordynatorów, sekcyjnych i jednego ze zmianowych. Dwóch z nich ma naprawdę dobre zamiary, ale niestety widać, że brak doświadczenia nie idzie z tymi zamiarami w parze. Za to pozostali albo minęli się z powołaniem, albo po prostu czują się zagrożeni przez "swoich pracowników" pod względem utrzymania dotychczasowego stanowiska i robią wszystko, żeby swoje błędy wpisywać na ich konto... Choć bardzo bym chciał to nie rozumiem, ale...
Zwykły 2015-07-30 17:49:46
"jest ogłoszenie które ostatnio widziałęm na pracuj.pl szukają do farmacolu audytora wewnętrzenego, który wyłapie wszystkie nieprawidłowości i błędy w firmie"
Śmiech na sali. Był audyt DJ i co ? Nic. Opinia: super facet.
"przyjdą inne mongoły" zdaje się, że nie przyjdą. Przy stawkach proponowanych przez F i komunikacji miejskiej nie ma szans. Do tego 'zespół' Supersekcyjnych: tępa MP jeszcze bardziej tępa IG, no i rodzynek: DK
3
Wodzu 2015-07-31 16:30:24
Zwykły- wydaje mi się, że inicjały mogłeś zachować dla siebie, a tak swoją drogą to moim zdaniem kieras akurat wiele poprawił od kiedy zawitał w Poznaniu. Tyle że trafił na kiepski zespół który jest prawie nie do zreperowania, widocznie taka mentalność... Pogłaskać pracownika swojego działu słodziutkimi słówkami, że aż miód z ust wylatuję, a później iść do biura i powiedzieć kilka błędów jakie ten sam pracownik popełnia, tudzież doradzić swojemu pracownikowi z działu, co mógłby zrobić na co przymknie oko, a następnie zrobić spis treści na karteczce i powrót do biura, żeby przeczytać bajeczkę... SUPER!!! Każdy tylko pod każdym dołki kopie, i myślą, że są superbohaterami, bo oni je łatają, a jak przyjdzie trudna sytuacja do rozwiązania to chodzi o pracownikach i pyta jakby to można rozgryźć. Mam nadzieję, że to przeczytasz podstępna (brak mi w tej sytuacji nie wulgarnych słów) i zrozumiesz, że o tobie piszę. POZDRAWIAM normalnych!
1
bula 2015-08-03 20:18:30
To gdzie to nagranie ..umieram z ciekawości.
1
edzik 2015-09-21 15:03:59
A co to za jedna co się na zmianowa szkoli ..jakaś taka głupio mądra ..strasznie się popisuje. I niech skróci ozor ..pigmejka ponoć fałszywa.
1
szybka 2015-12-20 09:45:38
I tak ja mówiłam, teraz zaczniecie płakać...
1
Uciekajcie 2016-09-02 11:24:25
Tragedia nie firma. Człowiek traktowany jest jak robot ktory ma tyrać za coraz to mniejsza wypłatę. Przy każdej wypłacie odciągają pieniądze za rzekome uszkodzenia nie dając żadnego pokrycia czy takowe były. Odciągają pieniądze za błędy które każdemu z nas sie zdarzają przecież i oczywiście nic nie ma na ten temat na rozliczeniu od wypłaty. Nie polecam i wręcz odradzam. Chamstwo zmianowych przechodzi wszelkie granice a zwłaszcza Łukasza Z.
2
opew 2016-09-11 17:00:58
cały ten farmacol opiera się na wyzysku pracownika i machlojkach , nie polecam.
Moralny 2016-09-12 19:51:13
Jeśli lubisz być wykorzystywanym fizycznie,psychicznie oraz lubisz zarabiać grosze,jesteś recydywistą,dzieci odsunęły się od ciebie,a komornik puka do drzwi - wal śmiało z CV nawet dziś !
! 2016-10-13 23:47:18
Nie wiem dlaczego pracownicy zwrócili głównie uwagę na ostatnie zdanie dot. zmianowego( nie wnikam czy realne) zamiast na prawdziwy problem, tzn. odciąganie pieniędzy co miesiąc za uszkodzenia, dopóki pracownicy nie zapytają ile i czy w ogóle pieniądze zostały odciągnięte, to się nie dowiedzą, jakby nikt z kierownictwa nie liczył się z tym, że ludzie nie przyszli tam dla zabawy tylko po to, aby utrzymać siebie i rodziny, a taktowani są jakby to było normalne...a odciągniemy w tym miesiącu tyle i tyle, nie powiemy im dopóki nie zapytają, pewnie i tak nie potrzebują tych pieniędzy...gdzie w umowie jest zapis o odpowiedzialności za zniszczony asortyment?! dlaczego nie zostaje to zamieszczone w wyciągu od wypłaty?! dlaczego pracownicy nie mają możliwości sprawdzić jakie faktycznie były straty?! w takim wypadku kwotę można podać każdą. Fajnie się mówi...a w tym miesiącu odciągamy 30zł....w tym 60zł...przez rok trochę się tego uzbiera, a na wyciągach jak nie było tak nie ma. Dlaczego o tym nikt nie mówi tylko o pierdołach?
5
A ktoś tam 2016-10-23 19:10:03
Straty wynikają przede wszystkim z juchty jaką prowadziła niejaka MP a ile już zaplaciliscie tego nikt nie wie .Idzie inwenturka oby Wam po 200 stowy na które ciężko pracujecie nie powiedziały 10papa.
1
% 2016-10-27 16:33:41
Nikt Wam nie zabrania iść do kierownika i się o wszystko dopytać, bo te ploty i pierdoły jakie ludzie biedolą to się nie da słuchac. Jestem doinformowana za co i dlaczego mi zabierają i wszystko da się jakoś wyjaśnić tylko trzeba wiedzieć kogo zapytać. Pozdrawiam niedoinformowanych jest mi Was żal że nie możecie przez to spać po nocach haha
2
Tralala 2016-10-27 20:53:10
To pewnie też wiesz ze to bezprawnie zabieranie pieniędzy ponieważ nikt nie podpisał żadnej odpowiedzialności finansowej .Może za błędy to tez ok ? to się pytam gdzie ta różnica między tym co ktoś dostaje za wylapanie błędu a tym co ma zbierane jak sam wtopi. Mam na myśli różnice w kasie ... aniołki zabrały i poleciały do nieba wypłacić Św Piotrowi pensję z naszych pomyłek ...i to jest oczywiście ok.
2
% 2016-10-27 23:25:33
A skąd wiesz że jest jakaś różnica kto Ci to powiedział św Piotr?! . Radzę przeczytać umowę jeszcze raz... mamy premie uznaniową na podstawie akordu i taka jest prawda że jeśli mają powód mogą urypać nam niestety całą premie... muszą nam zostawić z premią najniższą krajową. Jeśli jesteś pewien że to jest bezprawnie, wątpię że ktoś tam Cię trzyma na siłe z tego co wiem w Poznaniu i w okolicach jest najmniejsze bezrobocie .
2
Nikt 2016-10-29 09:47:06
Gadasz nie na temat....
eee 2016-10-29 18:12:47
Co ty pitolisz ??? SAM sobie przeczytaj ....
1
a h*j to kogo obchodzi :D 2016-11-01 13:15:43
super ze sie zgadzasz na to ze zabieraja ci twoja kase hahaha jednak nadal po.ur.ience tam pracuja :D :D :D
Ktoś tam 2016-11-04 16:14:39
A zmianowy Z to cham!
1
123 2016-11-13 15:22:49
Stuknij się w beret !
#karta_praw_pracowniczych 2016-11-15 16:38:19
A może kontrola z PIP i kara 30.000 tys. zł w Sądzie Pracy wyleczy Ciebie ? Kary są od 500 zł, ale za ciężkie przewinienia pracownicze może być jak w/w. Wystarczy jak KTOŚ z byłych/teraźniejszych pracowników zezna o przestępstwach/przewinieniach wobec praw pracowniczych, organy do tego uprawnione przeprowadzą dochodzenie, sprawdzą dokumentację (w celu sprawdzenia, czy nie są fałszowane), grafiki, oraz księgowość ....... wtedy inaczej zaśpiewasz ! :)
5
hmmm 2016-11-25 10:19:55
To jak jest z tą pracą w farmacolu w Jaryszkach pytam ponieważ myślę o zatrudnieniu w tej firmie ?
H 2016-11-26 14:45:16
Przyjmują bo ludzi brak ..przyjdź i dowiedz się więcej .
Zostaw swoją opinię o Farmacol S.A. - Jaryszki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.