brak logo

MS Services

Kraków

Opinie o MS Services

była jj 2016-07-22 18:24:38
poczytaj co piszą byli pracownicy baranie, widocznie ślepy jesteś, co znaczy " wszyscy doskonale wiemy"? Kim ty jesteś, reprezentujesz wszystkich??? buzz ma rację, banda oszustów!
1
hrka 2016-07-22 23:27:22
jeżeli dla ciebie minimalna krajowa i umowa zlecenie to dobre warunki to znaczy ze jestes dziwny. Potwierdzam to co pisza, z daleka od tej firmy.
1
miśka 2016-07-23 11:15:46
wystarczy poczytać co ludzie piszą, trzeba być naprawde nienormalnym żeby się tam zatrudnić, to prawda że łamaniem prawa ktoś w końcu powinien się zainteresować
1
kaer 2016-07-24 23:48:38
umowa zlecenie, najchetniej na jakiegos znajomego studenta lub inna osobe pracujaca, wtedy skladek nie trzeba odprowadzac, wynagrodzenie 6 lub 7 zloty za godzine
1
tosia 2016-07-25 18:03:38
podobno dlatego ze ludzie chwile popracuja i odchodza patrzac co sie tam dzieje. Ja tez nie chce podpisywac umowy na kogos innego, w koncu czlowiek pracuje dla siebie, tym bardziej ze za takie grosze i w ogole. Co oni naprawde wyprawiaja to sie nadaje do gazet lub tv.
vicki 2016-07-26 19:52:01
nie przejmujcie sie, to bardzo dobrze wyglada, 6 zl za godzine, brak skladek zus, praca po godzinach za darmo, brak jakiegokolwiek wsparcia, brak szkolen, nie przejmujcie sie.
buzz 2016-07-26 23:41:05
banda oszustów! Trzymajcie się od nich z daleka, nie dajcie się nabrać!
an-ka 2016-07-27 20:22:27
dobre zarobki??? 5 lub 6 zł za godzinę bez przerwy po kilka godzin, naprawde super. Wykorzystuja ludzi maksymalnie a sami sie bogacą. Buzz ma racje, nie dajcie sie nabrać!!!
ph mig 2016-07-27 21:14:44
2 tys, premii nigdy nie dostaniesz, umowa zlecenie, praca po godzinach, 30 punktów dziennie do odwiedzenia, darmowe nadgodziny, samochód bez klimatyzacji, do rozliczenia każdy km, brak możliwości używania prywatnie.
an-ka 2016-07-28 08:11:05
ale skladki na ZUS nie, stabilne zatrudnienie- umowa zlecenie przedluzana co 3 miesiace, praca za 6 zl, po godzinach za darmo, rzeczywiscie dbaja o pracownikow.
pem 2016-07-28 18:23:41
tak tak, rękami koordynatora bedą wykorzystywać wszystkich mrów, i oczywiście będà musieli mu za to zapłacić. Co chwila nie bedzie miał mrow i bedzie musial za nich pracowac.
1
żywi 2016-07-28 23:07:40
Powyżej, w dn 20.07.16 "zadowolona ze zwolnienia" napisała jak wygląda praca ph mars w ms services, nie trzeba nic dodawać, ciekawe czy ten mars wie że tak to wygląda. Jeżeli 2 tys to sporo to ok, powodzenia życzę.
hop 2016-07-29 20:21:49
pewnie szukają kolejnych ludzi których będą mogli wykorzystać do roboty prawie za darmo bez składek zus
była ph 2016-07-30 00:27:30
jasne, ktoś kto się tam zatrudni popracuje miesiąc i znowu rekrutacja, ludzie cały czas odchodzą i dlatego tyle rekrutacji cały czas. Wykorzystuja ludzi jak mogą, a sami zbierajà kasę, traktuja ludzi jak maszynki do zarabiania pieniędzy, nic dziwnego że nikt nie wpisuje w cv że tam pracował.
nina 2016-07-30 10:21:00
A co maja robic skoro wszyscy caly czas odchodza? Musza zatrudniac nowych i napewno im sie to opłaca, dostajesz do wykonywania obowiazkow auto bez klimatyzacji, bez mozliwosci jazdy prywatnie, darmowe nadgodxiny to prawda, 2 tys wyplaty bo premii nigdy nie wyrobisz. Oto jakie to super zatrudnienie.
1
nina 2016-07-30 10:59:49
Jak podpisujesz umowe to nie wiesz ze premia jest nie do zarobienia , nie wiesz ze bedziesz za darmo pracowac w nadgodzinach, nie wiesz wielu innych rzeczy, naprawde tego nie rozumiesz?? "Sorry", nie rozumiesz???
bifi 2016-07-31 11:55:28
dobre warunki- ha ha ha, nie w tej firmie, to jest jeszcze gorsze od pracy jako ph za 2 tys zł. a rozmowa? Raz tam byłam to pani która miała ze mną rozmawiać spóźniła się prawie 15 minut na rozmowę, a rozmowa była prowadzona jakby ta pani mnie znała od kilku lat, żartowała sobie i myślała że to jest śmieszne. dostałam informacje że skontaktują się ze mną w ciągu 2 tygodni- nikt nigdy nie dzwonił. Z tego co wiem to do nikogo nie dzwonią, kontaktuja sie tylko z wybranym kandydatem.
aniaa 2016-07-31 20:18:10
A umowa może być niegalna??? Jeżeli dla ciebie podpisanie umowy to wszystko, to gratuluję, a praca po godzinach za darmo za 2 tys miesiecznie to juz nie wazne??? wykorzystana maksymalnie bez żadnego wsparcia ani " dziekuje"??? taki pseudo pracodawca powinien znalezc sie na koncu listy wszystkich mozliwych rankingów łacznie ze sprawa w sadzie.
wer 2016-07-31 22:35:44
ph mig o tym pisał : "2 tys, premii nigdy nie dostaniesz, umowa zlecenie, praca po godzinach, 30 punktów dziennie do odwiedzenia, darmowe nadgodziny, samochód bez klimatyzacji, do rozliczenia każdy km, brak możliwości używania prywatnie."
vito 2016-07-31 23:32:42
jezeli zatrudniaja ph, to oczekujesz ze na rowerze bedzie jezdzil? trzeba dac narzedzia pracy, a co do wyplaty- albo masz problem ze wzrokiem, albo nie umiesz czytac, zanim sie zatrudnisz musisz odwiedzic lekarza
sist 2016-08-01 16:33:35
rzeczywiscie, z tego co mozna tu przeczytac to ludzie maja lepiej- to chyba jakies zarty, jezeli praca po godzinach za darmo, za 2 tys z premia nie do wyrobienia , 30 punktow dziennie do odwiedzenia to ma byc lepiej, to gratuluje.
buzz 2016-08-01 22:01:49
banda oszustów, nie dajcie się nabrać, trzymajcie się od nich z daleka!
janek 2016-08-02 11:05:04
na tym stanowisku jeszcze mniej, bo wynagrodzenie w 100% zależy od pozyskanych klientów.
janek 2016-08-02 12:45:14
tacy którzy uwierzą w opowiadane bajki, a rozczarowanie bedzie przy wypłacie. Buzz dobrze pisze, oszuści, nie dajcie się nabrać!
doman 2016-08-02 18:25:35
umowa zlecenie, 6 zł za godzine, darmowe nadgodziny, brak szkoleń, umowa odnawiana co 3 miesiace, najlepiej podpisana na kogos innego zeby nie trzeba bylo placic skladek zus.
doman 2016-08-02 18:43:32
powiedzą ci że masz roboty np na 4 godziny, a ty bedziesz musial siedziec 8 zeby wszystko zrobic, za co nikt ci nie zaplaci. A jak nie zrobisz to nawet za te 4 ci nie zaplaca. Czy to nie sa darmowe nadgodziny???
de 2016-08-03 18:19:00
Uwazajcie na te firme, oszukują jak mogą, atmosfera w centrali tragiczna.
cid 2016-08-03 19:05:40
wysokie, 2 tys i premia nie do wyrobienia. Bardzo wysokie.
viva 2016-08-03 20:59:14
banda oszustów, nie dajcie się nabrać!
serwis 2016-08-03 22:10:40
nie płacą składek na zus, nie podpisują umów na ciebie tylko podobno na kogoś innego - żeby nie płacić zusu, wykorzystują ludzi płacąc im nędzne grosze, co chwila ludzie odchodzą- dlatego cały czas kogoś potrzebują, łamią prawo, oszukują klientów, zastraszają pracowników po czym jeżeli sami nie odejdą- zwalniają z dnia na dzień nie płacąc wynagrodzenia za ostatni miesiąc, nie ma żadnych szkoleń, nawet do lekarza nie można pójść bo umowa bez składek podpisana jest na inną osobę.
gwj 2016-08-03 22:42:39
twoja sprawa, nie musisz wierzyć, ale tak jest, ci co to piszą tego nie wymyślają, ważne że wierzysz że to duża firma- zatrudnij się tam, ale prawdopodobnie już tam pracujesz i bierzesz kasę za to co piszesz, to dobrze, walcz i nie poddawaj się, nic to nie zmieni bo ludzie zaczną pisać prawdę i będzie głośno o wszystkich nadużyciach, wykorzystywaniu, łamaniu prawa i oszukiwaniu.
KAB 2016-08-04 11:47:58
pracowałam od koniec maja i czerwiec, jeszcze nie zapłacili
baśka 2016-08-04 18:31:40
to normalne w tej firmie, albo nie płacà wcale, albo płacą dużo mniej z kilkumiesięcznym opóźnieniem
viola 2016-08-04 20:12:27
a jak moja koleżanka pracowała na serwisie to umowa była na mnie bo ja się uczyłam i nie podlegałam do zusu, więc nie są to brednie
viola 2016-08-04 23:07:45
no jednak dopuscila i takich przypadkow jest duzo wiecej, z uczciwoscia to nie ma nic wspolnego, w branzy maja bardzo złą opinie z wielu powodów, wystarczy poczytać.
viola 2016-08-04 23:42:25
to zależy, jeżeli ze składkami to zarobisz mniej na ręke, albo umowe wezmiesz na kogos innego, chyba ze dogadasz sie jakoś i podzielisz sie z kins robota, wtedy odda ci pare groszy. Zalezy jak twoj koordynator do tego podejdzie
esheshesh 2016-08-23 17:52:55
na prawdę uważasz że to "fajne"? nie wiem gdzie pracowałeś ale wyobrażasz sobie pracować w biurze i dzwonić do klientów ze swojego prywatnego numeru? pracować na swoim własnym komputerze i to z własnym internetem?
jeżeli masz prace w terenie to chyba logiczne że jakoś musisz sie tam dostać do tych punktów, jakoś musisz do nich zadzwonić się umówić, jakoś trzeba złożyć zamówienia i przeprowadzić szkolenia/prezentacje z produktów. nie wiem jak możecie uważać że to jest "fajne"
należy się jak psu buda!
serwis slask 2016-08-29 15:22:24
Wykładam serwis z marsa do tej pory bez zarzutu pieniazki na czas kontakt z panią koordynatorką bardzo dobry lecz od kiedy zwolniła się pani Marta do dnia dzisiejszego nikt się ze mna nie skontaktował jakas masakra czy tam ktoś pracuje?? nie wiem czy dalej mam wykladac czy nie aplikacja przez ktora kazali mi raportowac nie dziala nie wiem czy dostane teraz swoje pieniazki. a telefon nie odpowiada.
fox 2016-09-15 18:58:00
prezes sprzedaje firme
Bebe 2016-09-21 15:13:45
Zatrudnienie od ręki.. Marne wypłaty przekraczające nieznacznie 900 zł co prawda wypłacane w terminie a nawet i przed ale co z tego jak koordynatorzy nie interesują się swoimi pracownikami... Zgłaszasz problem ale oni nie reagują.
ste 2016-10-09 09:41:17
firma poszukuje specjalisty od podziału lub sprzedaży firmy. Zainteresowani odnajdą ogłoszenia.
Wbi 2016-10-09 12:18:35
Podrzuc ten link. To solidna firma. Chcialbym to zweryfikowac.
Wbi 2016-10-10 10:02:12
@ste i/lub @ef (o ile to ta sama osoba): Dobrze się domyślasz. Jeżeli piszesz o poszukiwaniu przez firmę specjalisty od "podziału lub sprzedaży firmy" to podrzuć właśnie to ogłoszenie. W przeciwnym wypadku nie rób ludziom wody z mózgu.
simka 2016-10-17 21:17:00
podobno szybki awans jest możliwy jak jesteś osobą otwartą...
Belzebub 2016-10-20 19:11:36
Nie warto, za dwa miesiące pracy otrzymałem pensje miesięczną i nikt nie raczył wyjaśnić dlaczego.
Zespół MS Services 2016-10-20 22:30:53
Przykro nam z powodu Twojego niezadowolenia. Napisz proszę więcej szczegółów na mail: sekretariat@msservices.pl, a na pewno otrzymasz stosowne wyjaśnienie.
simka 2016-10-20 22:37:10
jesteś otwarta? lubisz nowe wyzwania i przygody? chcesz sprawdzić jak to jest? jesteś odważna i gotowa? awans jest możliwy. Uroda nie jest najwazniejsza.
HR 2016-10-21 08:00:50
Prosimy o kontakt z biurem w celu wyjaśnienia sprawy
HR 2016-10-21 08:05:50
W sytuacjach które budzą zastrzeżenia należy skontaktować się z działem HR
doc 2016-10-26 00:25:33
napewno ktoś się z wami skontaktuje, o wszystkim będzie można głośno porozmawiać.
Zostaw swoją opinię o MS Services - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MS Services