brak logo

MS Services

Kraków

Opinie o MS Services

doman 2016-08-02 18:43
powiedzą ci że masz roboty np na 4 godziny, a ty bedziesz musial siedziec 8 zeby wszystko zrobic, za co nikt ci nie zaplaci. A jak nie zrobisz to nawet za te 4 ci nie zaplaca. Czy to nie sa darmowe nadgodziny???
de 2016-08-03 18:19
Uwazajcie na te firme, oszukują jak mogą, atmosfera w centrali tragiczna.
3
cid 2016-08-03 19:05
wysokie, 2 tys i premia nie do wyrobienia. Bardzo wysokie.
viva 2016-08-03 20:59
banda oszustów, nie dajcie się nabrać!
2
serwis 2016-08-03 22:10
nie płacą składek na zus, nie podpisują umów na ciebie tylko podobno na kogoś innego - żeby nie płacić zusu, wykorzystują ludzi płacąc im nędzne grosze, co chwila ludzie odchodzą- dlatego cały czas kogoś potrzebują, łamią prawo, oszukują klientów, zastraszają pracowników po czym jeżeli sami nie odejdą- zwalniają z dnia na dzień nie płacąc wynagrodzenia za ostatni miesiąc, nie ma żadnych szkoleń, nawet do lekarza nie można pójść bo umowa bez składek podpisana jest na inną osobę.
gwj 2016-08-03 22:42
twoja sprawa, nie musisz wierzyć, ale tak jest, ci co to piszą tego nie wymyślają, ważne że wierzysz że to duża firma- zatrudnij się tam, ale prawdopodobnie już tam pracujesz i bierzesz kasę za to co piszesz, to dobrze, walcz i nie poddawaj się, nic to nie zmieni bo ludzie zaczną pisać prawdę i będzie głośno o wszystkich nadużyciach, wykorzystywaniu, łamaniu prawa i oszukiwaniu.
2
KAB 2016-08-04 11:47
pracowałam od koniec maja i czerwiec, jeszcze nie zapłacili
baśka 2016-08-04 18:31
to normalne w tej firmie, albo nie płacà wcale, albo płacą dużo mniej z kilkumiesięcznym opóźnieniem
1
viola 2016-08-04 20:12
a jak moja koleżanka pracowała na serwisie to umowa była na mnie bo ja się uczyłam i nie podlegałam do zusu, więc nie są to brednie
2
viola 2016-08-04 23:07
no jednak dopuscila i takich przypadkow jest duzo wiecej, z uczciwoscia to nie ma nic wspolnego, w branzy maja bardzo złą opinie z wielu powodów, wystarczy poczytać.
2
viola 2016-08-04 23:42
to zależy, jeżeli ze składkami to zarobisz mniej na ręke, albo umowe wezmiesz na kogos innego, chyba ze dogadasz sie jakoś i podzielisz sie z kins robota, wtedy odda ci pare groszy. Zalezy jak twoj koordynator do tego podejdzie
1
esheshesh 2016-08-23 17:52
na prawdę uważasz że to "fajne"? nie wiem gdzie pracowałeś ale wyobrażasz sobie pracować w biurze i dzwonić do klientów ze swojego prywatnego numeru? pracować na swoim własnym komputerze i to z własnym internetem?
jeżeli masz prace w terenie to chyba logiczne że jakoś musisz sie tam dostać do tych punktów, jakoś musisz do nich zadzwonić się umówić, jakoś trzeba złożyć zamówienia i przeprowadzić szkolenia/prezentacje z produktów. nie wiem jak możecie uważać że to jest "fajne"
należy się jak psu buda!
serwis slask 2016-08-29 15:22
Wykładam serwis z marsa do tej pory bez zarzutu pieniazki na czas kontakt z panią koordynatorką bardzo dobry lecz od kiedy zwolniła się pani Marta do dnia dzisiejszego nikt się ze mna nie skontaktował jakas masakra czy tam ktoś pracuje?? nie wiem czy dalej mam wykladac czy nie aplikacja przez ktora kazali mi raportowac nie dziala nie wiem czy dostane teraz swoje pieniazki. a telefon nie odpowiada.
fox 2016-09-15 18:58
prezes sprzedaje firme
Bebe 2016-09-21 15:13
Zatrudnienie od ręki.. Marne wypłaty przekraczające nieznacznie 900 zł co prawda wypłacane w terminie a nawet i przed ale co z tego jak koordynatorzy nie interesują się swoimi pracownikami... Zgłaszasz problem ale oni nie reagują.
ste 2016-10-09 09:41
firma poszukuje specjalisty od podziału lub sprzedaży firmy. Zainteresowani odnajdą ogłoszenia.
Wbi 2016-10-09 12:18
Podrzuc ten link. To solidna firma. Chcialbym to zweryfikowac.
Wbi 2016-10-10 10:02
@ste i/lub @ef (o ile to ta sama osoba): Dobrze się domyślasz. Jeżeli piszesz o poszukiwaniu przez firmę specjalisty od "podziału lub sprzedaży firmy" to podrzuć właśnie to ogłoszenie. W przeciwnym wypadku nie rób ludziom wody z mózgu.
simka 2016-10-17 21:17
podobno szybki awans jest możliwy jak jesteś osobą otwartą...
Belzebub 2016-10-20 19:11
Nie warto, za dwa miesiące pracy otrzymałem pensje miesięczną i nikt nie raczył wyjaśnić dlaczego.
2
Zespół MS Services 2016-10-20 22:30
Przykro nam z powodu Twojego niezadowolenia. Napisz proszę więcej szczegółów na mail: sekretariat@msservices.pl, a na pewno otrzymasz stosowne wyjaśnienie.
simka 2016-10-20 22:37
jesteś otwarta? lubisz nowe wyzwania i przygody? chcesz sprawdzić jak to jest? jesteś odważna i gotowa? awans jest możliwy. Uroda nie jest najwazniejsza.
HR 2016-10-21 08:00
Prosimy o kontakt z biurem w celu wyjaśnienia sprawy
HR 2016-10-21 08:05
W sytuacjach które budzą zastrzeżenia należy skontaktować się z działem HR
doc 2016-10-26 00:25
napewno ktoś się z wami skontaktuje, o wszystkim będzie można głośno porozmawiać.
BUD 2016-12-23 18:21
Odradzam pracę w tej firmie jako koordynator regionalny ,no chyba że nie macie nic innego do roboty . Zapierdziel od rana do wieczora za marne grosze. Brak chętnych do pracy serwisantów , wieczne pretensje od PH i kierowników . Szkoda nerwów .
5
klocek 2017-01-19 17:51
Mam pytanie,ile zarabia koordynator regionalny ,jaki samochód ma i czy można korzystać po godzinach.
pozdrawiam
Michail 2017-01-19 21:09
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna i czy osoba z doświadczeniem w obłudze klienta ale bez doświadczenia w branzy FMCG ma szansę na pracę?

Z tego co widzę auta są rózne, głownie Skody Rapid i Fabia ale jaki model do jakiego stanowiska to nie wiem :)
Uwolniony 2017-01-23 18:16
Odradzam prace w projekcie mars. Totalny dramat! Caly czas rekrutują bo co chwile ludzie się zwalniają. Targety wywindowane na maksa. Zadania takue same jak u ph zatrudnionych bezpośrednio w Marsie. Na sklepach pelno towaru po terminie. Odradzam prace na terenie śląska. Kompletny dramat. Za takie pieniądze użeranie sie z kierowniczkami na sklepach nie ma sensu. Jak prosisz o pomoc swojego regionalnego to słyszysz odpowiedź jakie Ty masz rozwiązanie... masz sprzedać i już. Chore audyty i przeglądanie zdjęć przez regionalnego. Brak jakiejkolwiek pomocy z jego strony. A jak podpadniesz to potrafi tak ładnie ubarwić Twoją prace że sam się zwolnisz.
Nadzieja 2017-01-24 19:39
Czy jest prawdą, że w MS Services można dobrze zarobić? Samochody do dyspozycji i całkiem niezłą kasę dodatkowo?
pracus 2017-01-26 18:27
mam iść na rozmowę jako koordynator, mozę ktoś napisać czego się spodziewac? zarobki, samochod, itd?
Gość 2017-01-27 22:46
W lipcu 2016 zapłaciliśmy za kampanię reklamową. Zero kampanii, zero zwrotu pieniędzy!!!
1
Nadim 2017-02-20 11:20
Czy aktualna jest oferta pracy dla przedstawiciela handlowego chodzi mi o rejon Gryfic? Słyszałem od znajomego, że to dobra firma i dobrze mu się pracuje.
Dominika 2017-03-14 18:51
Czy coś więcej w temacie pracy dla merchandisera mobilnego - Kościerzyna, Starogard Gdański?
pawel 2017-03-20 19:36
prosze o aktualne informacje o projekt mars ? pojawilo sie ogloszenie umowa na zastepstwo bardzo prosze o wszystkie infotmacje
Iza 2017-03-21 10:59
Widziałam ostania ofertę dla promotora Gdańsk Szczęśliwa może ktoś ma wiedzę i mógłby powiedzieć coś więcej? Wiem, że to dobra firma i dlatego mam chęć złożyć swoje cv. Dobrze by było uzyskać na tym forum kilka podstawowych informacji o firmie zanim zrobię ruch.
P 2017-04-06 17:26
Nie polecam tej agencji pracy, pracują tam niekompetentne osoby. Robią problemy jeśli ktoś próbuje coś załatwić.
Derek 2017-04-19 09:11
@P Może coś więcej na temat tych niekompetentnych osób, na co należy zwracać uwagę? Ogólnie to słyszałem dobre opinie o firmie i jestem zaskoczony tym co piszesz. Przed złożeniem cv dobrze dowiedzieć się więcej o fimie! A jak prowadzą rekrutację, czy to jest jedna rozmowa?
JUZEW 2017-05-11 19:28
PRACUJE JUZ JAKIS CZAS. NIE WAZNE DLA JAKIEGO PROJEKTU. POKI CO JESTEM ZADOWOLONY. KASA ZAWSZE NA CZAS. AUTO NOWE Z KLIMA. CO DO PRYWATNEJ JAZDY NIE CHCE SIE WYPOWIADAC :-)
OGOLNIE POLECAM
Nadzieja 2017-05-17 22:49
@P Myślę, że niesłusznie tak oceniasz firmę. Czy miałeś jakieś problemy z firmą i stwierdziłeś, że są niekompetentni? Napisz jaśniej a może dotrze to do osób które powinny pracować lepiej. Ludzie niestety nie zawsze są zainteresowani pracą na czym cierpią inni.
Wonski 2017-05-30 12:09
Ludzie kto się może tutaj wypowiadać? Jak Ci pasuje firma i praca i wynagrodzenie to nie biegasz po internecie i się tym nie chwalisz. Jak Ci coś nie pasuje masz złe doświadczenie z firmą to się żalisz na prawo i lewo... Więc próżno szukać przewagi pozytywnych opinii, będzie nadmiar negatywnych.
Benek 2017-05-30 12:25
Czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć na jakie zarobki może liczyć przedstawiciel handlowy we Wrocławiu? Czy miejscowość ma też znaczenie przy wysokości zarobków?
Parcowalem tam 2017-06-06 09:30
Pewnie aplikujesz do projektu Mars prowadzonego przez MSServices na Teren dolnyslask i wielkopolska, da sie zarobić ale trzeba włożyć pracę i checi, podstawa okolo 1900zl netto do tego okolo 1300zl brutto max premii ale wymagania wysokie, chociaż jak masz checi to zarobisz, do tego premia stazowa. Kierownicy i pracownicy wporzadku mozna sie dogadac, szkolenia i wyjazdy integracyjne cyklicznie sponsorowane przez firme, auto bez kratki i gpsa w gazie bez ograniczen w użytkowaniu to dodatkowy plus
Parcowalem tam 2017-06-06 09:31
Pewnie aplikujesz do projektu Mars prowadzonego przez MSServices na Teren dolnyslask i wielkopolska, da sie zarobić ale trzeba włożyć pracę i checi, podstawa okolo 1900zl netto do tego okolo 1300zl brutto max premii ale wymagania wysokie, chociaż jak masz checi to zarobisz, do tego premia stazowa. Kierownicy i pracownicy wporzadku mozna sie dogadac, szkolenia i wyjazdy integracyjne cyklicznie sponsorowane przez firme, auto bez kratki i gpsa w gazie bez ograniczen w użytkowaniu to dodatkowy plus
Nadzieja 2017-06-06 21:08
Myślę, że MS Services zasługuje na tyle ciepłych i dobrych słów. Ludzie dają z siebie wiele żeby firma miała dobre wyniki a pracownicy zarabiali dobre pieniądze.
ph 2017-07-31 21:00
poprosze o informacje na temat projektu dla kompani piwowarskiej ?
Dominika 2017-08-12 16:48
MS Services proawdzi obecnie rekrutacje na stanowisko przedstawiciela handlowego. Jak duży obszar podlega jednemu pracownikowi firmy? Czy wyjazdy służbowe są kilkudniowe? Osoby zainteresowane pracą na pewno skorzystają na waszym doświadczeniu.
Norbi 2017-08-16 12:36
Właśnie aplikowałem na przedstawiciela handlowego i mam nadzieję na dobrą pracę? Może ktoś coś dopowie przed rozmową?
byla pracownica 2017-09-12 13:25
kilka lat temu w kielcach "zatrudnili" kolo 15 osob jednorazowo na towarowanie w realu. kilkoro z nich dostalo jakiekolwiek groszowe pieniądze(1/3 tego co powinni dostac) takze zastanowcie się zanim podejmiecie wspolprace.
Dominika 2017-09-12 13:47
@byla pracownica - czy możesz napisać więcej o wspomnianej przez Ciebie sytuacji? Na jakiej podstawie byli zatrudnieni nowi pracownicy? Czy kwestia otrzymania niepełnego wynagrodzenia była zgłaszana przedstawicielom MS Services?
Zostaw swoją opinię o MS Services - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MS Services