brak logo

Agencja Detektywistyczna i Ochrony JOKER Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Agencja Detektywistyczna i Ochrony JOKER Sp. z o.o.

pracownik 2015-03-17 15:36:52
cbs wy wszyscy sie nie nadajecie do roboty w tej ochronie, a ze magda podpierdala to wszyscy wiedza, teraz kazdy mysli jak ja wyjebac z firmy, biedziemy musieli interweniowac do poznania z tym co sie dzieje na muszkieterach bo tam juz jest patologia
abc 2015-03-17 21:31:32
Witam
To napisz do centrali to nie jest forum a firma napewno nie pozwoli sobie zeby takie zeczy sie dzialy jak nic nie wiedza to jak maja reagowac
pracownik 2015-03-18 15:57:36
juz poszla opinia czekamy na decyzje ktorej sie pwenie nie doczekamy,trzeba zwolnic jaroszow bo tam nie jest robota caly czas problemy przez ta magde
juz tam nie robie 2015-03-20 18:06:14
magda mam nadzieje ze chlopaki dadza rade i razem zwyciezymy, robilem tam kiedys , ty jestes pojeba.na idz sie lecz niby taka madra a nic nie umiesz, zal mi twoich ridzicow ze takie bydle wzieli do roboty, widocznie nikt niechcial,oddaj sie na leczenie lub zwolnij to przynajmniej firma na tym skorzysta ty stara panno az sie smiac chce chlopaka nie umiesz znalesc, tylko zeszycik i pisac,kazdy juz cie ma dosc z tego co slyszalem
laska55 2015-04-01 20:00:55
i jest gorzej,nadal mobing ze str. kierownictwa;najgorsza sytuacja jest w Jeleniej Gorze-ale juz tym ,sie zajmuje NIK-oby dowody ktore przedstawilam doczekały się swiatła dziennego-bardzo smutne co robią z pracownikami ochrony;(
mr 2015-04-03 18:20:10
nie wziął go jarosz do siebie teraz razem żądzą
pracownica 2015-04-04 21:53:55
acha to razem hleja
1
były 2015-04-05 17:19:44
siemka,co słychać na muszkieterach,księżniczka jeszcze pracuje ?
kierowca 2015-04-14 17:16:58
dzisiaj jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazal mi zwrucic palety,koniec zglaszal ta firme joker do firmy polaris wlasciciela,a dla ciebie gnoju do cie udupie po jebancu co robisz w muszkieterach w myslowicach,chyba ta magda cie szkolila tez jest pierdo lnieta
byly 2015-04-22 17:08:24
ja ta stara panna jeszcze robi podobno, az wstyd ,zaraz bedzie miala 40 i chopa niema, w sumie kto by ja chcial, a sorry jedynie klasztor tam by sie nadala z tym o ę bo tylko tyle ja nauczyli, sorry ale juz wiecej nie pisze bo pekam ze smiechu z niej
2
kierowca 2015-05-24 11:31:56
widac ze to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma ochrony, caly czas widze nowych co tydzien inny ochroniaz a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie wiedza wstyd i porazka dla jokera dobrze ze robie jako kierowca, widocznie sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzialacze,kierownictwo intermarche ja bym ta firme wyjebal na zbity ryj toisz pol godziny z dokumentem korki sie robia trabia ludzie bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie tak pierdola, wstyd gamonie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na rente won gamonie
ktoś 2015-06-02 20:47:49
Witam,nie polecam tej firmy cały zament i złą organizację pracy to zasługa rodzinki Jaroszy .Zjawili się z Zamościa i utrudniają ludziom życie.Ta Elka to jakaś walnięta baba ,to samo jej córeczka a mąż to szkoda gadać kawał gbura i gnoja.Na magazynie nie są lubiani tylko tolerowani ,każdy ma o nich sw zdanie ,poniżają tych ludzi tym sprawdzaniem ,Elka to przesadza na maxa dlatego tak im sie ludzie bez przerwy zmieniają na bramie straszy córeczka a w magazynie matka.Jak się ktoś wybiera tam do roboty to jest tam tki pan Leszek on jest wporzo to On powinien być kierownikiem w Jokerze bo ma szacunek do ludzi.
też były 2015-06-02 21:57:39
na bramie jest w dzień gorąco, brak klimatyzacji, kierownictwo nie dostarcza wody
magda i jej lizusy mają nocki gdzie jest chłodniej. Mnie już tam nie ma więc może zadzwonie do pipu żeby zobaczyli warunki w tej budzie
byly 2015-06-03 18:00:47
masz racje chlopie dzwon bo to jest skuwystwinswo pojebani ludzie tam robia co tydzien ktos inny oni sa pojebani ale to jedna wielka rodznka same chuje i cipy, ja tez dzwononie pipu zeby ta firme wyjebac z bramy, juz dzwonie do p grzyba i pani aureli
też były 2015-06-04 18:48:05
Jarosze dlatego się czepiają bo tak maskują brak inteligencji i brak wiedzy. Z kierowców robią złodziei leniom nie chce się nawet sprawdzić monitoringu. Co do nowych pracowników jeśli nie donosi na pracowników magazynu i kierowców wewnętrznych oraz współpracowników jokera do Jaroszy to długo nie popracuje. Już jakiś czas tam nie pracuje ale na bramie były 2 osoby spoko podobno też już nie pracują. Co do magazynu to Leszka pamiętam spoko koleś.
też były 2015-06-09 16:31:43
Czy ten walnięty Jacek z byle powodu donosiciel do Jaroszów jeszcze pracuje?
1
pracownik 2015-06-11 17:26:01
ja bo jarosze tylko pirdolami zyja kto sie gdzie zesra gamonie,chyba ksiazke pisza i brakuje im zakonczenia matoly, wstyd ze ta rodzina tam robi musza miec znajomosci albo przez to ze sa tacy dwolilowe swinie, tam dalej tak bedzie puki robia jelopy,wstyd dla firmy wlasnym zyciem niech sie interesuja a nie pierdolami, ale to sa tacy ludzie falszywi ze bez tego nie moga zyc ino pierdolami zyja to ich podnieca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdr. dla jacka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
też były 2015-06-13 17:09:42
niestety ich życie to ta firma. mam jeszcze pytanie czy ta blondynka na bramie jeszcze robi? Jak dla mnie była ok jak trzeba było to opierdoliła i nie donosiła z byle czego do walniętej rodzinki
pracownik 2015-06-16 17:26:30
zalezy na ktorej bramie inter czy partnertech, tam sa wporzadku ludzie oprucz zbyszka z tego co sie dowiedzialem bo na inter wszysto wiedza co sie gdzie dzieje na jakiejs bramie sam nie wiem z kad
posen 2015-06-16 20:08:26
Czy jest tu może ktoś, kto pracuje w akademiku AWF Poznań? Joker przejął od Meduzy.
posen 2015-06-16 20:08:26
Czy jest tu może ktoś, kto pracuje w akademiku AWF Poznań? Joker przejął od Meduzy.
też były 2015-06-16 22:28:48
chodzi mi o tą blondynkę z bamy intrmrche czy jeszcze pracuje czy już też miała dość tego folwarku Jaroszów, z tego co wiem przez nich w porządku ludzie sami odchodzą albo zostają przez nich zwolnieni a zostają matołki w stylu jacka
pracownik 2015-06-17 16:58:47
tu nigdy nie pracowala blandynka z tego co pamietam
też były 2015-06-19 14:49:34
no to nie jesteś pracownikiem ochrony joker na intemarche jeśli piszesz że nie pracowała tam blondynka bo były dwie no i dalej nie wiem cy dalej jednaz nich pracuje
pracownik 2015-06-19 16:27:45
ja wiem kto pracowal i kto pracuje, nie rob zemnie idioty
pracownik 2015-06-19 17:26:19
ty chyba jestes jednym z jaroszow, nara z falszywymi ludzmi nie gadam
też były 2015-06-28 09:50:29
no to idioto to wiesz czy nie wiesz czy ta Aśka blondynka jeszcze pracuje?
Jo..spa 2015-07-29 14:17:25
Firma JOKER . Wyzysk pracowników tylko patrzą jak zarobić , czepiają sie pierdół a jak pracownik coś potrzebuje to sie musi prosić ... Brak wody w upalne dni , że strój nie taki , nie można odebrać tel. , brak środków czystości -a jak są to te z darów dla powodzian chyba :) Idziesz na urlop tracisz dodatek za pranie ( jak by to były kokosy ) jakieś plusy ?? fajne koszulki polo :)
intermce 2015-08-03 22:03:28
ten brak wody to chyba normalka, koszule z dziwnego materiału które w takie upalne dni po 5 minutach w tych plastikowych budach lepią się do ciała i jakie koszule taka prezencja czyli do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z taką robotą odejde jak większość jarosze z jacusiem będą zadowoleni że pozbyli się kolejnego
1
pracownik 2015-08-08 19:40:27
do puki robia jarosze to zawsze tak bedzie, to jest banda lupa skarcic ich za to, medy zyja ino pierdolami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cwaniacy kazdy ma o nich takie zdanie a o madzi to brak slow, chyba ja tylko na ta ochrone stac i podpierdalac do tayusia, szkole se zrob porzadna matole a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobrych ludzi
2
zaciekawiona 2015-10-25 14:51:12
zastanawiam co na to firma którą "ochraniają" Państwo Jarosze,na Kosztowach XPO Logisic, przecież nie do pomyślenia jest aby na takim stanowisku pracowała rodzina, czy nie obawiają się "układów" itd. , może sami mają w tym udział. nawet w jednym sklepie nie może pracować żona, mąż a co dopiero jeszcze na dokładkę córka....przecież tam jest kupa kasy w towarze do wyniesienia, ale co my malutcy mamy do powiedzenia.
2
Dad 2015-11-20 10:15:56
Pracuje w firmie Joker kilka lat, i nie mam dobrego zdania o tej firmie.
Wyzysk pracowników to normalka nawet jak jest się chory to każą ci pracować bo nie ma zastępstwa...
Firma wyzyskuje nawet na podstawie umowy pisząc zaniżone stawki zmieniając też nazwę z joker na adio joker, byle nie dać umowy o prace na dłuższy okres.
Ubrania to dają na początku i to takie tandety że po roku nadają się na śmieci, a teraz to o nowe doprosić się nie idzie.
3
jojo 2015-12-17 17:37:21
masakra nie podejmujcie tam pracy
4
dogi 2016-01-19 11:14:16
w tej firmie joker ladnie pisza a rzeczywistosc jest taka ze na oddzialach na grupie interwencyjnej placa najnizsza krajowa a stawka 6 z groszem brutto to doplacaja wyrownujac pesje do najnizszej krajowej pujdziesz na urlop czy chorobowe to ci dadza grosze bo stawkka pozal sie az
1
on 2016-01-21 13:27:19
ma ktos konkretn informacje na temat pracy w grupie interwencyjnej co i jak, jaki system, placa, warunki itd ? planuje podjac prace na GI w Kaliszu
byłyJoker 2016-01-30 08:08:21
Kolego jak pracowałem to - godziny pracy 24 godz./dobę - potem 2-3 dni wolnego -w dzień kilka wyjazdów na alarmy, siedzenie w łapciach na bazie,laptopy, tablety, ksiazki, załatwianie prywatnych spraw w nocy przewaznie spanie, zarobki ok. 1500 zł. etat i ok 8 zł. na godz. zlecenie
:) 2016-03-09 15:44:11
Rozmawiałem z dwoma szefami firm ochroniarskich nawet jedna z innego miasta niż Mysłowice i nie mogłem uwierzyć, że Jarosze są tak znani opinia tak gówniana, że głowa boli to jest chore żeby tak sobie opinię popsuć ale to chyba tylko dzięki tej sztucznej inteligencji jaką jest ta wiedźma na bramie. To tylko dzięki niej ta firma nie utrzyma ludzi, stara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zachowuje się jak mała rozkapryszona dziewczynka, dzieci w wieku 13 lat są naprawdę inteligentniejsze niż ona.
NIE PODEJMUJCIE TAM PRACY !!!!!!!!!!
3
rafal 2016-03-11 13:08:08
Mnie zatrudniała agencja detektywistyczna Grupa Hedron i mogę spokojnie polecić, dobre warunki umowy i płaca również: http://grupahedron.pl/
pracus2016 2016-03-17 18:14:55
czy ktoś by cos chciał powiedzieć na temat firmy sprzatajacej na terenie poznania
zawiedziona 2016-03-18 00:54:11
Tak mam duzo do powiedzenia wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk za marne grosze!
Nerwuska 2016-03-29 17:36:30

Witam, jestem zainteresowana pracą jako Pomocnik Operatora Monitoringu Alarmowego. Chciałam zapytać jak wygląda praca, czy mile widziane są kobiety? Czy osoby niepełnosprawne w stopniu umiarkowanym pracują 7 godzin czy więcej?
Onsmutny 2016-06-30 13:08:14
Dokładnie Mobing mobing i jeszcze raz mobing . zarowno dla handlowców jak i zwykłych normalnych ludzi . Oby ta firma upadła tyle krzywd wyrządziła ludziom ....
Marcin 2016-07-06 08:10:36
Dlaczego justusy jeżdżą za nich? W Krakowie
frank 2016-09-01 14:01:46
czy ktoś wie kto wygrał przetarg na ochronę fizyczną pkp w pile??????
joker 2016-09-23 21:08:50
pracowalem na GI i szybko zrezygnowalem ... dziwie sie ze ktos w ogole godzi sie na takie warunki zatrudnienia, na kazdym kroku kombinacje...
... 2016-10-10 16:35:18
szefostwo firmy nie dopuszcza kontaktu ze soba bo gdzie by ktos rozmawial z szeregowym pracownikiem ktorego sie wyciska jak cytryne....wiele mozna by pisac na temat praktyk tej firmy
mydlenie oczu pracownikowi i obiecywanie gruszek na wierzbie by tylko podjal prace a pozniej olewka totalna byle przynosil zysk firmie
JOKERsucks 2016-10-18 13:16:32
JAk dla mnie to jest najgorsza agencja ochrony w Polsce . Widziałem ich pare razy w akcji, na żywo i w necie .
Totalne chamy i buraki którzy myślą ,że im wszystko wolno
1
jok 2016-10-18 20:15:08
konkretnie to moze sie przekonac osoba ktora podejmie sie pracy na GI, na pewno "mile" zaskoczy taka osobe "specyficzna" umowa oraz brak podstawowego wyposazenia
joker junior 2016-11-01 10:57:09
Jestem pracownikiem ochrony w muszkieteraz w Poznaniu i na firmę Joker nie mogę narzekać!
dobra płaca, dogodne warunki, świetny kontakt z kierownictwem- pomogą w KAŻDEJ sprawie ! Co najważniejsze- wypłata ZAWSZE na czas! :)
dla kogoś komu zależy na pracy i wkłada trochę serca oraz zaangażowania- szczerze polecam !
1
yooo 2016-11-18 19:48:38
firma masakra, ządaja wszystkiego w zamian za 2 tys wypłaty, w Obornikach grupa zajmuje sie interwencja a w nocy obstawia fizyczna za darmo. teraz dyrektorzy maja zakaz robienia kontroli zeby ludzie sie nie zwolnili. walą po 270 godz z wypłata 2500 netto hahaha .w Obornikach traca obiekty na rzecz Liona/...i bardzo dobrze bo to wyzyskiwacze na maxa.nie polecam nawet emerytom
1
Zostaw swoją opinię o Agencja Detektywistyczna i Ochrony JOKER Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Detektywistyczna i Ochrony JOKER Sp. z o.o.