brak logo

KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o.

mariola 2014-01-04 21:59
dlaczego ktos krytykuje firme nie podajac swoich danych ( imion i nazwisk) tylko jakies (usunięte przez administratora)niki ? Czego sie obawiacie skoro to co piszecie o firmie ! CYKORY !
2
marian 2014-07-15 13:18
Jaki produkt taka opinia. Właśnie mam wylaną posadzkę ich materiałem. Na 14 worków 4 stanowiły sam gruz nie wiążący się z podłożem, czyli 10 worków było dobrych, a te 4 zepsuły całą robotę. Masakra. Cała podłoga do wyrzucenia i nie ma odpowiedzialnych w tej firmie. Nigdy więcej kreisel! Atlasem dwie posadzki są OK, a po kreiselu - do wyrzucenia.
4
branżowiec 2014-07-15 14:11
Kolego Kreisel to dzisiaj tania marka marketowa i jakości nie trzyma, więc nie wiem czemu się dziwisz, poza tym może worki były wcześniej zamoczone i zwyczajnie ich zawartość już wcześniej związała. Jeśli szukasz dobrych posadzek to polecam Cekola, Baumita czy nawet Atlasa.
2
skład budowlany 2014-07-15 14:21
było tandety w leroy merlin nie kupowac, zakupy w marketach zawsze sie tak koncza ot co
1
franc 2014-11-26 13:49
To jak w końcu jest w KREISEL - Technika Budowlana? firma ma obecnie jakieś problemy, czy jednak dobrze sobie radzą w branży? Pytam, bowiem szukałem długo ogłoszeń pracy od firmy i niestety nic nie znalazłem, nawet nieaktualnych. Czy jest jakaś szansa, aby dostać się do firmy? Pozdrawiam i dziękuję za informacje.
1
polak 2015-01-04 01:32
Praca w Kreislu jest dla ludzi potrafiących stawiać sobie ambitne cele i je potrafić zrealizować. Jeżeli ktoś myśli że płacą tu za samo pracowanie to się myli. Firma jest prowadzona przez cały zarząd z Poznania więc wymagania co do pracowników są wysokie. jeżeli ktoś chce i potrafi pracować to na pewno się w tej firmie odnajdzie i zarobi.
1
Fiki 2015-02-23 13:51
wiem, że firma dzięki fachowości, zaangażowaniu, umiejętności współpracy z zespołem osiąga zamierzone cele. Aktualnie poszukują kogoś na stanowisko PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY DS. MARKETÓW, gdzie oferują m.in. szkolenia i kursy w kraju i za granicą. Jak to wygląda, czy bede musiał wyjechać za granicę aby się przeszkolić, jak tak to długo trwa taki wyjjazd?
1
Pr 2015-04-10 23:13
Firma super, produkty na prawde rewelacja jeśli chodzi o jakość, można nieźle zarobic, ale trzeba być ambitnym, nie polecam tym którym sie nie chce pracować, bo tacy długo nie pociągną
2
Pepko 2015-05-13 22:05
Pracowałeś w którym oddziale ?
1
Pepko 2015-05-14 22:36
Fajnie tylko Kreisel nie ma w tych rejonach fabryki :) Ja ponad 10 lat pracuję w firmie i nie kojazę by ktoś z techniki silosowej odszedł. Prowokacja ?
3
Zainteresowany 2015-09-18 20:28
Witam.
Obecnie prowadzona jest rekrutacja na stanowisko Przedstawiciela ds Marketów, czy ktoś może coś więcej powiedzieć w tym temacie, rozumię że chodzi o sieci, jak wyglada praca, system raportowania itd. O zarobki nie pytam gdyż i tak pewnie nikt nie udzieli odpowiedzi, ale może zdradzicie np. jaką obecnie posiadają flotę samochodową, oraz mniej więcej jak wyglada struktura w firmie.

Pozdrawiam
1
znajacy temat 2015-09-19 00:37
dobra praca dla ph w kreslu skończyła się minimum kilka lat temu, teraz została tylko orka na ugorze i rotacja ludzi plus reklamacje, szczepcio z baba firme prawie zajechali na amen i ludzi tez!
1
Zainteresowany 2015-09-19 08:20
OK. Być może jest cieżko, ale szczerze powiem gdzie bym nie wszedł i o jakiej firmie nie poczytał to wszędzie jest w dzisiejszych czasach cieżko. Ogólnie chodzi o to jak wyglada praca w Waszej firmie, struktura, do kogo się raportuje, jacy są bezpośredni szefowie, czy wypłacane są premie, a bardziej czy konkretniej do wyrobienia, dla mnie ważny tez jest samochód bo z tego co widzę to i teren duży.
Rekrutacja trawa na Stanowisko Przedstawiciela Handlowego ds. Marketów teren woj. podkarpackie i lubelskie.

Pozdrawiam
4
Igaaa86 2015-09-20 16:50
Witam Wszystkich
Rownież jestem zainteresowana tym ogłoszeniem, jeśli można prosić o jakieś szczegóły związane z tą pracą, z tego co czytałam poniżej to nie ciekawie chyba ale może ktoś ma inne spojrzenie. Będę wdzięczna za opinie.
1
Jaszer 2015-10-15 22:26
Nie ma drugiej takiej firmy w branży , zarobki wysokie i swoje trzeba robić . Plany do wyrobienia moja średnia to 9 tys a pracuje 6 lat . Szefostwo do dogadania , wymagania maja ale konkretni po główce nie głaskaja . Duza swoboda ale jak zrobisz to dobrze zarobisz .
3
klijent 2016-03-16 23:10
niech nikt nie kupuje z tej firmy tynku zywicznego w kolorze ciemny braz,stracilem na towar tylko 3 tys,nie mowiac o usludze polozenia,to jest najladniejszy kolor z palety barw,po dwuch latach pigment koloru brazowego zrobil sie bialy,teraz mam dom od ziemi 1/5 m w kolo w kolorze wyblaknietym,tylko gdzie cien z jednej strony domu jest jak w orginale,ten tynk to bubel,jak zareklamowalem to bylo 2 miesiace po gwarancji,i sie na mnie wypieli
1
tynkarz akrobata 2016-03-16 23:25
kreisel nigdy nie miał dobrych tynków i nigdy z nich nie slynął, robili tanioche inwestycyjną i to wszystko, na prywatny dom się tego szajsu nie bierze, są lepsze i pewniejsze firmy w tej samej cenie!
1
Klient 2016-03-17 17:39
Ja mam 4 lata tynk sisi w szarosci, i nic sie z nim nie dzieje, moja siostra robila tez dom Kreislem tylko silikonowym w ciemnym bordo, i wyszlo rewelacyjnie, ja osobiscie bym polecił, bo chlopaki którzy mi robili, sami mi doradzali, ze to jedne z najlepszych tynków, no i mieli racje
3
prawda was wyzwoli 2016-03-19 14:29
pozdrawiamy biuro firmy Kreisel w Poznaniu haha
1
Klient 2016-03-31 22:48
Teraz mają coś co się nazywa Biotynk. Sprawdzę u siebie na elewacji. Wykonawca mi to polecił.
1
Damian 2016-05-17 22:05
Witam ! Czy ktoś wie jak w tej firmie wygląda praca na produkcji ( jakie warunki, czy jest ciężko itd) oraz jak płacą ?
ja. 2016-07-25 20:00
Kolega jak odchodził to już w dziale silosów nie pracował od kilku lat więc dlatego możesz nie wiedzieć o kogo chodzi jeśli go nie pamiętasz z tamtego okresu.
były 2016-08-18 22:11
Wiele się zmieniło przez ostatnie lata w firmie głównie przez I.M.
Rotacja pracowników w ostatnich dwóch latach mówi sama za siebie.
Przeciętne zarobki i ciągły wyścig szczurów !!
7
Obecny 2016-08-19 19:02
@były jeśli twierdzisz że przeciętne zarobki to najprawdopodobniej planów nie robiłeś i na podstawie jechałeś- choć i tak nie małej
Bo robiąc plan i zgarniając targety to nie jeden chciałby tak zarabiać
3
Inwestor 2016-09-30 00:55
Polecam produkty firmy Kreisel. Obsługa inwestycji na najwyższym poziomie. Już od pewnego czasu używam tylko Kreisel. Tynki gipsowe rewelacja nie jeden się już przekonał po obrobieniu można malować.
Jeśli chodzi o serwis to polecam tych ludzi wiedzą sporo i pomagają.
Najlepsze kleje do płytek. Układam klatki w budynkach - expert 2 i 105 to polecam.
Przedstawiciel praktycznie na zawołanie. Widzę że coraz więcej kreisla na Kaszubach i morzem.
5
Marek 2016-09-30 01:01
Zgadza się . Materiały są ok. Mają teraz b dobre farby silikonowe 06.
Malowałem ostatni dom. Zresztą od pewnego czasu używam kreisla.
5
maka\ 2016-09-30 10:15
kiblka no szukają teraz takich pracowników, w kilku województwach., nawet konkurencyjne warunki zatrudnienia oferują jak widzę
Zbyszek 2016-10-26 18:48
Bardzo fajna firma, oczywiście ciśnienie jest jak wszędzie, ale warunki zatrudnienia super, niezły Social, benefity, premie i porządna podstawa, oczywiście po okresie próbnym
5
kwiatol 2016-11-07 16:14
Produkty cienkie, ale praca w tej Firmie to była czysta przyjemność. Bezpośredni przełożony R.Sz. - Dyr. Regionalny to najlepszy przełożony jakiego miałem. Trzeba było swoje robić, dodatkowo wsparcie z innych działów to poezja w żadnej innej firmie czegoś takiego nie było!!!
1
Nowak 2017-01-10 22:37
Witam
Opisze ktoś może jak wygląda rekrutacja w firmie Kreisel na stanowisko Przedstawiciela - Doradcy ?
Ile etapów itp ?
Na jaką startową pensję można liczyć na okresie próbnym ?

Pozdrawiam
A.
7
Nowy 2017-01-23 11:51
Pracuję w KREISEL od paru miesięcy - pieniądze bez zarzutu, zawsze punktualnie na koncie, atmosfera w porządku, fajny program szkoleniowy dla PH - dużo praktyki, więc nawet jak ktoś nie ma doświadczenia w budowlance, to da sobie radę,
7
Ludek 2017-02-05 19:44
Jakie są benefity poza płacowe?
1
pracownik 2017-02-07 13:52
brednie brednie brednie
4
PH z doswiadczeniem z branży 2017-02-19 21:18
Skladalam aplikacje na Ph odezwal sie telefonicznie Pan XX zaprosil na spotkanie w sprawie rekrutacji. Poprosil o rezerwacje czasy we wtorek do poludnia gdyz hotel w ktorym owa rekrutacja miala sie odbyc nie potwierdzil godzin.
Mial konkrety podac w poniedzialek. Nie odezwal się. Zmarnowal moj czas. A czas to pieniadz. Sama mam firme i nie wyobrazam sobie potraktowac tak potencjalnego pracownika. Jak dla mnie brak klasy. Po wszystkim zasiegnelam jezyka u znajomych z branży okazalo sie ze ludzie od nich uciekaja jak z tonacego statku. Wiec moze dobrze się stalo ze wyszlo jak wyszlo choc niesmak pozostaje. Juz aplikowac tam nie będę.
6
VC 2017-02-27 11:47
Firma super,klimat też Ja jestem pracownikiem na magazyn-mokra.Cóż chciałbym przejść na PH.ale to chyba sami zaproponuja.Pozdrowienia dla kadry z oddział w Ujazd.Jest super.
4
ph kujawsko-pomorskie 2017-03-16 22:09
dziadostwooooo i tyle kierownik glupszy od kierownika.
3
zadowolony 2017-03-24 00:29
nie kumam tych narzekań - pracuję tam - mili ludzie, fajna atmosfera, dobre zaplecze socjalne, kasa punktualnie na koncie. No ale "złej baletnicy to rąbek u spódnicy przeszkadza".....
8
Marek Ch 2017-03-27 14:00
Od tej strony nie miałem przyjemności poznać firmy Kreisel, ale jako klient w 100 % polecam.
3
Bazikobongos 2017-03-30 17:35
Witam Panowie. Pojawiło się ogłoszenie: PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY ds. MARKETÓW BUDOWLANYCH
Region: pomorski i kujawsko-pomorski
Jako, że od 9 lat jestem pracownikiem marketu budowlanego w regionie, myślę, ze bym się nadawał :)
Mam kilka pytań do pacowników:
1. Na jakie zarobki może liczyć PH
2. Jakie obowiązki, jakie wyzwania?
3. Jakie godziny pracy i czy da się wyrobić w 8-9h?
4. Jak atmosfera i czy jest "ciśnienie" na wynik na początku no i jacy ludzie?
Jestem już trochę zmęczony życiem w markecie, jednakże nie chce trafić z deszczu pod rynnę.
Dzięki za pomoc i za sugestie ;)
10
mchłasko 2017-05-04 18:41
Możliwości rozwoju, dobra i przyjazna atmosfera, która sprzyja realizacji ambitnych i kreatywnych projektów. Przyzwoite zarobki.
5
Przedstawiciel 2017-05-29 21:02
I jak, dowiedziałeś się czegoś z tej listy?
Włodek 2017-06-04 15:07
O jakim rozwoju mówisz? Praca do ostatnich minut do za pięć przeganianie ,przerwa w biegu a na dodatek zatrudniaja przez APT porażka po prostu jak jeleń robisz na trzy zmiany za śmieciowa umowe i basta. Awans? zapomnij chyba że znasz Kierownictwo. Swoim daja bonusy i dodatki a przez APT robisz jak "murzyn"
1
Zastanawiam się. 2017-07-07 15:21
Witam,
Czy może ktoś tak szczerze napisać jakie są zarobki przedstawicieli?
Obecnie jest rekrutacja i zastanawiam się czy nie złożyć CV

Jakie są warunki? Ile podstawy i ile premii max?
jaki socjal?
Jakie auto dla PH? czy można wykorzystywać je prywatnie?
2
Marta 2017-07-20 07:09
@zastanawiam się. I zdecydowałeś się na udział w rekrutacji? Widzę, ze kilka z nich nadal trwa.
Zastanawiam się 2017-07-23 19:01
Jeszcze nie. Cały czas się zastanawiam nad wysłaniem CV
Szkoda, że nikt nie odpowiedział na moje pytanie

Aktualnie pracuje, ale już za długo w jednym miejscu i czas na zmiany
Marta 2017-08-12 15:24
@Zastanawiam się czasami warto po prostu wysłać cv i zobaczyć, co przyniesie nam rekrutacja, Najważniejsze warunki zatrudnienia są zawarte w umowie, trzeba ją dokładnie przeczytać i wtedy przychodzi dopiero czas na poważne decyzje.
ph 2017-08-13 10:25
Witam,
Czy może ktoś tak szczerze napisać jakie są zarobki przedstawicieli?
Obecnie jest rekrutacja i zastanawiam się czy nie złożyć CV

Jakie są warunki? Ile podstawy i ile premii max?
jaki socjal?
Jakie auto dla PH? czy można wykorzystywać je prywatnie?
Marta 2017-08-22 16:23
@ph zdecydowałeś się na udział w rekrutacji i możesz podzielić się z użytkownikami forum spostrzeżeniami na jej temat? W jakiej atmosferze przebiegała, czy miała wiele etapów? To bardzo stresujący moment dla wielu osób, więc każda dodatkowa informacja pozwoli go minimalizować.
Algida 2017-10-05 08:05
Według mnie to firma krzak,ludzie pracują na czarno ,pozbierani z pod sklepu tz żury,zaliczki po 200 zł no chyba że grożą że odejdą to dostaną więcej niż 200,kierownik bardzo nieprzyjemny,nikomu nie polecam
Marta 2017-10-05 08:27
@Algida to bardzo duże oskarżenie - masz jakieś dowody, które mogły by pokazać, że KREISEL - Technika Budowlana faktycznie zatrudnia osoby na czarno? Dodatkowo nie za bardzo rozumiem, co masz na myśli, przez zaliczki? Jeżeli możesz - wyjaśnij trochę dokładniej, co Twoim zdaniem aktualnie dzieje się w firmie.
Zostaw swoją opinię o KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o.