brak logo

KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o.

anonim 2011-01-25 18:00:11
MASAKRA!!!!!!!
Kto żyw niech stamtąd ucieka!
Nic gorszego w życiu zawodowym już Was nie spotka!
Po pracy w tej organizacji może być już tylko lepiej!!!!!!!!!!!!!
1
anonim 2011-02-12 12:49:59
Czy mogłabym się dowiedzieć na temat pracy w tej firmie?Sama firma ma dobre opinie,natomiast to co się dzieje wewnątrz jej - oprócz jednej negatywnej i bardzo ogólnikowej opinii nie wiadomo nic. W czym ta masakra się objawia zatem?
były 2012-03-29 17:40:09
Nędza i głod tyle o tej firmie można powiedzieć
1
aa 2012-04-24 10:17:16
super zarobki, ale tylko jak ktos chce pracować
nik 2012-07-23 16:47:36
Moge wiedziec ile zarabia zwykły pracownik czy 2 tyz zł sie ma bez nadgodzin badz wiecej np 3 tys zl .
srodek 2013-04-15 14:22:15
firma kreisel wyzyskiwana przez firme ,,karo,,i jej wlascicielke [usunięte przez moderatora] oraz cala jej rodzinke .robia co chca bardziej jak usiebie. pasozyty -na jeszcze zdrowym kreislu
srodek 2013-04-15 14:27:07
wlasciciel uprejmy stanowczy daje sie okradac prez kobiete wstyt ihanba bo nato musza zarobic bardzo cierzko pracownicy fizyczni
srodek 2013-04-15 14:54:47
prezes zyd a [usunięte przez moderatora]tozlodziejka to dziwne zyd dajacy sie okradac
2
srodek 2013-04-18 12:39:29
wlascicil ma oczy mamona zarosniete tam sie dzieje bardzo zle robole musza zapierdalac derekcja sie bawi za to co robol wyprcuje gospodarka tej firmy jak mieszanie patykiem w szambie wszedzie smrud niemcy powinni zabrac nazwe tej firmie wstyt dla polski
ktoś 2013-06-21 01:22:56
wiele opoweimy o tej firmie
3
ktoś 2013-06-21 01:27:31
na pierwszy temat o [usunięte przez moderatora] : prawda jest , ze robi tak aby jej rodzinna firma zarabiala , a ci decydujacy wiedza o tym .... hhehe pierwsza ciekawostka
1
szczera29 2013-06-23 22:11:22
witam znamn duzo osob ktore pracuja w tej firnmie i jest tak robole czyli ludzie ktozy zapiepszaja na produkcji jak niewolnicy za smieszne pieniadze a biuro i dalej zbieraja smietanke nie fer i ciezka praca
ktoś 2013-06-24 01:57:00
nie ma na co narzekać , można dużo towaru sprzedac na lewo .
robol 2013-06-24 02:12:51
masz racje , jak był maly to bylo ciezko ale teraz to jest luz
mariola 2014-01-04 21:59:19
dlaczego ktos krytykuje firme nie podajac swoich danych ( imion i nazwisk) tylko jakies (usunięte przez administratora)niki ? Czego sie obawiacie skoro to co piszecie o firmie ! CYKORY !
1
marian 2014-07-15 13:18:38
Jaki produkt taka opinia. Właśnie mam wylaną posadzkę ich materiałem. Na 14 worków 4 stanowiły sam gruz nie wiążący się z podłożem, czyli 10 worków było dobrych, a te 4 zepsuły całą robotę. Masakra. Cała podłoga do wyrzucenia i nie ma odpowiedzialnych w tej firmie. Nigdy więcej kreisel! Atlasem dwie posadzki są OK, a po kreiselu - do wyrzucenia.
2
branżowiec 2014-07-15 14:11:11
Kolego Kreisel to dzisiaj tania marka marketowa i jakości nie trzyma, więc nie wiem czemu się dziwisz, poza tym może worki były wcześniej zamoczone i zwyczajnie ich zawartość już wcześniej związała. Jeśli szukasz dobrych posadzek to polecam Cekola, Baumita czy nawet Atlasa.
1
skład budowlany 2014-07-15 14:21:38
było tandety w leroy merlin nie kupowac, zakupy w marketach zawsze sie tak koncza ot co
franc 2014-11-26 13:49:16
To jak w końcu jest w KREISEL - Technika Budowlana? firma ma obecnie jakieś problemy, czy jednak dobrze sobie radzą w branży? Pytam, bowiem szukałem długo ogłoszeń pracy od firmy i niestety nic nie znalazłem, nawet nieaktualnych. Czy jest jakaś szansa, aby dostać się do firmy? Pozdrawiam i dziękuję za informacje.
polak 2015-01-04 01:32:51
Praca w Kreislu jest dla ludzi potrafiących stawiać sobie ambitne cele i je potrafić zrealizować. Jeżeli ktoś myśli że płacą tu za samo pracowanie to się myli. Firma jest prowadzona przez cały zarząd z Poznania więc wymagania co do pracowników są wysokie. jeżeli ktoś chce i potrafi pracować to na pewno się w tej firmie odnajdzie i zarobi.
Fiki 2015-02-23 13:51:31
wiem, że firma dzięki fachowości, zaangażowaniu, umiejętności współpracy z zespołem osiąga zamierzone cele. Aktualnie poszukują kogoś na stanowisko PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY DS. MARKETÓW, gdzie oferują m.in. szkolenia i kursy w kraju i za granicą. Jak to wygląda, czy bede musiał wyjechać za granicę aby się przeszkolić, jak tak to długo trwa taki wyjjazd?
Pr 2015-04-10 23:13:58
Firma super, produkty na prawde rewelacja jeśli chodzi o jakość, można nieźle zarobic, ale trzeba być ambitnym, nie polecam tym którym sie nie chce pracować, bo tacy długo nie pociągną
Silomat 2015-05-05 20:09:18
Pracowałem 7 lat w Dziale Techniki Silosowej w tej Firmie. Było super! Atmosfera pracy, zarobki, nie raz wstawało się z chęcią o godz 4:00 rano i zapieprzało z chęcią do 21:00. Aż przyszedł taki dzień kiedy to Prezesowi padło na mózg i pozwolił wsadzić łapska w zarządzanie wszystkim w tej firmie jednej wrednej babie - pani Meyer. Celowo pani napisałem z małej litery, gdyż tyle właśnie jest wart jest jej pozim wiedzy z zakresu zarządzania przedsiębiorstwem, że o zarządzaniu zasobami ludzkimi i budownictwem nawet nie wspomnę. Broń Wszystkich Panie Boże przed tym KOŁCHOZEM!!! Wszędzie tylko nie w Kreisel-u!!!
3
Pepko 2015-05-13 22:05:29
Pracowałeś w którym oddziale ?
Pepko 2015-05-14 22:36:57
Fajnie tylko Kreisel nie ma w tych rejonach fabryki :) Ja ponad 10 lat pracuję w firmie i nie kojazę by ktoś z techniki silosowej odszedł. Prowokacja ?
1
Zainteresowany 2015-09-18 20:28:33
Witam.
Obecnie prowadzona jest rekrutacja na stanowisko Przedstawiciela ds Marketów, czy ktoś może coś więcej powiedzieć w tym temacie, rozumię że chodzi o sieci, jak wyglada praca, system raportowania itd. O zarobki nie pytam gdyż i tak pewnie nikt nie udzieli odpowiedzi, ale może zdradzicie np. jaką obecnie posiadają flotę samochodową, oraz mniej więcej jak wyglada struktura w firmie.

Pozdrawiam
znajacy temat 2015-09-19 00:37:25
dobra praca dla ph w kreslu skończyła się minimum kilka lat temu, teraz została tylko orka na ugorze i rotacja ludzi plus reklamacje, szczepcio z baba firme prawie zajechali na amen i ludzi tez!
1
Zainteresowany 2015-09-19 08:20:48
OK. Być może jest cieżko, ale szczerze powiem gdzie bym nie wszedł i o jakiej firmie nie poczytał to wszędzie jest w dzisiejszych czasach cieżko. Ogólnie chodzi o to jak wyglada praca w Waszej firmie, struktura, do kogo się raportuje, jacy są bezpośredni szefowie, czy wypłacane są premie, a bardziej czy konkretniej do wyrobienia, dla mnie ważny tez jest samochód bo z tego co widzę to i teren duży.
Rekrutacja trawa na Stanowisko Przedstawiciela Handlowego ds. Marketów teren woj. podkarpackie i lubelskie.

Pozdrawiam
Igaaa86 2015-09-20 16:50:32
Witam Wszystkich
Rownież jestem zainteresowana tym ogłoszeniem, jeśli można prosić o jakieś szczegóły związane z tą pracą, z tego co czytałam poniżej to nie ciekawie chyba ale może ktoś ma inne spojrzenie. Będę wdzięczna za opinie.
Jaszer 2015-10-15 22:26:13
Nie ma drugiej takiej firmy w branży , zarobki wysokie i swoje trzeba robić . Plany do wyrobienia moja średnia to 9 tys a pracuje 6 lat . Szefostwo do dogadania , wymagania maja ale konkretni po główce nie głaskaja . Duza swoboda ale jak zrobisz to dobrze zarobisz .
klijent 2016-03-16 23:10:06
niech nikt nie kupuje z tej firmy tynku zywicznego w kolorze ciemny braz,stracilem na towar tylko 3 tys,nie mowiac o usludze polozenia,to jest najladniejszy kolor z palety barw,po dwuch latach pigment koloru brazowego zrobil sie bialy,teraz mam dom od ziemi 1/5 m w kolo w kolorze wyblaknietym,tylko gdzie cien z jednej strony domu jest jak w orginale,ten tynk to bubel,jak zareklamowalem to bylo 2 miesiace po gwarancji,i sie na mnie wypieli
tynkarz akrobata 2016-03-16 23:25:48
kreisel nigdy nie miał dobrych tynków i nigdy z nich nie slynął, robili tanioche inwestycyjną i to wszystko, na prywatny dom się tego szajsu nie bierze, są lepsze i pewniejsze firmy w tej samej cenie!
Klient 2016-03-17 17:39:50
Ja mam 4 lata tynk sisi w szarosci, i nic sie z nim nie dzieje, moja siostra robila tez dom Kreislem tylko silikonowym w ciemnym bordo, i wyszlo rewelacyjnie, ja osobiscie bym polecił, bo chlopaki którzy mi robili, sami mi doradzali, ze to jedne z najlepszych tynków, no i mieli racje
prawda was wyzwoli 2016-03-19 14:29:50
pozdrawiamy biuro firmy Kreisel w Poznaniu haha
Klient 2016-03-31 22:48:46
Teraz mają coś co się nazywa Biotynk. Sprawdzę u siebie na elewacji. Wykonawca mi to polecił.
Damian 2016-05-17 22:05:06
Witam ! Czy ktoś wie jak w tej firmie wygląda praca na produkcji ( jakie warunki, czy jest ciężko itd) oraz jak płacą ?
ja. 2016-07-25 20:00:40
Kolega jak odchodził to już w dziale silosów nie pracował od kilku lat więc dlatego możesz nie wiedzieć o kogo chodzi jeśli go nie pamiętasz z tamtego okresu.
były 2016-08-18 22:11:16
Wiele się zmieniło przez ostatnie lata w firmie głównie przez I.M.
Rotacja pracowników w ostatnich dwóch latach mówi sama za siebie.
Przeciętne zarobki i ciągły wyścig szczurów !!
Obecny 2016-08-19 19:02:10
@były jeśli twierdzisz że przeciętne zarobki to najprawdopodobniej planów nie robiłeś i na podstawie jechałeś- choć i tak nie małej
Bo robiąc plan i zgarniając targety to nie jeden chciałby tak zarabiać
Inwestor 2016-09-30 00:55:06
Polecam produkty firmy Kreisel. Obsługa inwestycji na najwyższym poziomie. Już od pewnego czasu używam tylko Kreisel. Tynki gipsowe rewelacja nie jeden się już przekonał po obrobieniu można malować.
Jeśli chodzi o serwis to polecam tych ludzi wiedzą sporo i pomagają.
Najlepsze kleje do płytek. Układam klatki w budynkach - expert 2 i 105 to polecam.
Przedstawiciel praktycznie na zawołanie. Widzę że coraz więcej kreisla na Kaszubach i morzem.
Marek 2016-09-30 01:01:04
Zgadza się . Materiały są ok. Mają teraz b dobre farby silikonowe 06.
Malowałem ostatni dom. Zresztą od pewnego czasu używam kreisla.
maka\ 2016-09-30 10:15:57
kiblka no szukają teraz takich pracowników, w kilku województwach., nawet konkurencyjne warunki zatrudnienia oferują jak widzę
Zbyszek 2016-10-26 18:48:24
Bardzo fajna firma, oczywiście ciśnienie jest jak wszędzie, ale warunki zatrudnienia super, niezły Social, benefity, premie i porządna podstawa, oczywiście po okresie próbnym
kwiatol 2016-11-07 16:14:08
Produkty cienkie, ale praca w tej Firmie to była czysta przyjemność. Bezpośredni przełożony R.Sz. - Dyr. Regionalny to najlepszy przełożony jakiego miałem. Trzeba było swoje robić, dodatkowo wsparcie z innych działów to poezja w żadnej innej firmie czegoś takiego nie było!!!
Zostaw swoją opinię o KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KREISEL - Technika Budowlana Sp. z o.o.