brak logo

delikatesy centrum poronin

Poronin

Opinie o delikatesy centrum poronin

emilia 2011-01-25 16:41:38
no sama raz chciałam odejść i powiedziała że jak nie przyjdę do pracy to wypłaty nie dostanę .taka to myśli że jej wszystko wolno
anonim 2011-01-25 16:57:23
witam,sama raz tam pracowałam nawet nie chce wiedzieć jak ona dostała pozwolenie na przyjmowanie ludzi do pracy,to straszny szef ,oby jak najmniej było takich szefów!!!
klientka 2011-07-23 12:41:05
Witam!!
Zgadzam się z opiniami o tym sklepie,a raczej pracodawcy.
Jest to bardzo wulgarna,niezrównoważona osoba,wyzywa pracowników,ubliża (bardzo często na stoisku pracy,kiedy jest pełno klientów i wszyscy słyszą),odgraża się,że nie wypłaci pieniędzy lub zwolni dyscyplinarnie.
BARDZO PROSZĘ ABY W KOŃCU KTOŚ SIĘ TYM ZAINTERESOWAŁ I UKRÓCIŁ
(usunięte przez administratora)
anonim 2011-07-24 15:34:47
normalna praca, co Ci ludzie wymyslaja,, jak sie niechve pracowac to takie bzdety ludzie pisza. Uczciwa wlascicielka, jak kazdy wlasciciel dba dobrze o swoj interes, i pracownikow, , jest to najlepszy sklep w Poroninie. Ci co pisze takie glupoty nieech sie lecza, albo sa zmowione i robia na zlosc. Nie czytajcie takich glupot i sami ocencie obsluga perfekt, bardzo olubie robic tam zakupy bo jest najtanie, taniej niz w biedronce, a pozatym zal mi takich ludzi, ktorzy zadroszca innym dobrego interesu, radze skontaktowac sie z psychologiem, pozdrawiam
klient 2011-07-27 10:52:45
Jestem stałym klientem sklepu centrum i powiem wam że żal mi tej pani bo tak naprawdę to nie ma jej czego zazdrościć bo może ma kasę i jest dumna jak paw to w głębi serca jest bardzo biedną osobą ,która nie liczy się z innymi ludźmi. Nieraz widziałem jak poniewiera tymi dziewczynami,ile ich się tam przewinęło to nie jestem w stanie policzyć ,niektóre pracują tylko trzy dni inne tydzień ...I CZEGO U ZAZDROŚCIĆ u dobrego pracodawcy pracuje się lata i się go chwali a nie tak jak w pani przypadku. POZDRAWIAM
ostra 2012-02-02 10:06:03
Łatwo wypowiada się takie opinie anonimowo bo nie ma się odwagi mówić fałszu otwarcie imieniem i nazwiskiem..Najpierw trzeba od siebie wymagać i być uczciwym w pracy a potem brać się za krytykę pracodawcę. Gdy idzie się do pracy na zasadzie \"lepiej być trzy razy (usunięte przez administratora) niż urobiony\" to ma się pretensje nie do siebie, tylko do całego świata i pracodawcy. Gdy się popełnia błędy w pracy to trzeba umieć ponieść odpowiedzialność, a nie opisywać takie krzywdzące opinie o uczciwej kobiecie. Szefowa najpierw wymaga od siebie więc ma prawo wymagać i od pracownika uczciwej pracy.
wolrolk 2015-10-02 17:35:48
chyba cos w tym jest,jezeli mowi o tym tyle osob...Poza tym mysle ze ta kobieta ma spore braki w sobie ,zal do siebie i dlatego wylewa ta frustracje na wszystkich wokolo.ale jak to sie mowi doczeka sie swieczka wieczoru
minkna 2016-05-19 21:23:23
daria, a czego tam się chcesz uczyć ? wEdług mnie praca dla nich jest nierozwijająca a tylko kwestia tego żeby było komu za ladą stać. Słyszałem, że średnie stawki u nich miesięcznie to 1600 zł, Niby nie wiele, ale na południu idzie się utrzymać za to.
Zostaw swoją opinię o delikatesy centrum poronin - Poronin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie delikatesy centrum poronin