Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Tele-Polska Holding

Opinie o Tele-Polska Holding

Pracowałeś w firmie Tele-Polska Holding i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Blady - 2010-12-30 12:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobek na prowizji jest najlepszy bo każdy zarabia na siebie a nie Ci co robią dużo umów zarabiaja na to zeby ktos do (usunięte przez administratora) dostał "1000zł" marnej podstawy, a Ci co pisza te farmazony na telepolske sa poprostu marnymi sprzedawcami i to ich reakcja na bezradnosc, jestes taki madry to przyjdz na jana pawla i to powiedz nam w twarz a nie marny hejterze dziecko komputera wyszczekane przez internet. Umowe dostaje kazdy kto pracuje 3 dni chociaz, firma jest wypłacalna kasa zawsze na czas, atmosfera dobra, muzyka gra (chyba lepsza muzyka niz 20osob mowiacych naraz nie??), klaskanie to normalna rzecz, chyba miło sie robi komuś jak zostaje nagrodzony brawami, Pełen JUICE!!!!
System kar i nagrod jest chyba w kazdej firmie?? Jezeli by nie bylo kary to kazdy by sciemnial ze jest z Tp i co to ma za sens skoro ludzie tego nie podpisza??
Wciskanie kitu?? Porównaj sobie marny hejterze cennik telepolski i cennik tp?? i co kit?? kit to ty masz w mozgu.
Ktos pytał o prace link ponizej V
zdjecie uzytkownika
Agata - 2011-01-20 15:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie - w telesprzedaży można wiele osiągnąć, tylko trzeba chcieć. Ja realizuję się w Netii, ale mam koleżankę w TelePolska i też nie narzeka. System prowizyjny działa naprawdę moblizujaco, wystarczy odrobina ogarnięcia!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2011-01-30 11:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracowałam w firmie Telepolska na Jana Pawła II80lok.141 piętro 22,i do tej pory nie otrzymałam pensji ,,nie ma żadnego z nimi kontaktu telefonicznego,czy ktoś ma do tej siedziby lub księgowej telefon kontaktowy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-12 20:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo ta firma sie przeniosła 2 tyg temu na peplińska z tego co wiem!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-01 20:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałem w firmie TelePolska i powiem jedno że to jeden stek bzdur , obiecują złote góry , a tylko wykorzystują ludzi obiecywali umowę i na obietnicach się skończyło zrezygnowałem , ponad 2 tygodnie pracy ,podpisywania umów i do dziś brak kasy na kącie , co jakiś czas dzwonie przypominam się i usłyszałem że nie dostane kasy bo nie udowodnię tym oszustom że pracowałem u nich , takie formy powinno się z miejsca zamykać , będę w tej sprawie dzwonił do inspekcji pracy nie odpuszczę , umowy podpisywałem swoim nazwiskiem i imieniem zobaczymy czy są tacy cwani i po przerabiali umowy
zdjecie uzytkownika
edmund - 2011-08-22 18:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tele polska pracują ludzie bez zasd moralnych i naciągają klientów
zdjecie uzytkownika
Smieszne - 2012-02-17 09:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że PR firmy działa. Nikt już sie nie nabierze na te wasze piękne słowa. Nie ważne ile opinii pozyt.napiszecie sami o sobie. Ludzie nie bądzcie naiwni nie ufajcie takim zadowolonym. Nie mozna pracować bez umowy!!! Idzcie do PIPu
zdjecie uzytkownika
je.ać Tele. - 2012-03-07 16:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam tydzień, i już się napracowałem.Na początku wszyscy tacy mili, normalnie do cyca przyłóż.Supervisor, to bezczelny c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak.Już drugiego dnia pracy, próbował mnie obścickiwać.(jestem facetem), więc to chyba jakiś pedzio normalnie.Zwróciłem mu uwagę, a on tylko coś odburknął żebym sobie za dużo nie wyobrażał.Ludzie, którzy tam pracują(poza nielicznymi wyjątkami), to buractwo rodem z pola u Kargulów.Nie myją się, tylko palą papierosy i obsmarowywują każdemu tyłek.W dodatku narkomani i pijacy.Kierownictwu nie przeszkadza nic dopóki są wyniki.Taka atmosfera jest bardzo patologenna oraz kryminogenna.Pracują tam same pedzie, ćpuny, zdziry i ogólnie wali im z gęby, tak że aż się dziwi że ludzie przez słuchawkę nie czują.
Ta firma powinna nazywać się TeleSzwaby

Z pozdrowieniami
Były pracownik
zdjecie uzytkownika
malago - 2012-03-07 20:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zgadzam się z Tobą w zupełności.Miałam kiedyś wątpliwą \"przyjemność\", pójść tam na spotkanie rekrutacyjne.Czekałam na korytarzu wraz z dziesięcioma innymi oszukanymi trzy godziny, po czym dowiedziałam się że spotkanie zostało przesunięte na jutro.Pełna złości i zniesmaczenia po pierwszej próbie, udałam się tam nazajutrz na ustaloną godzinę.Na dzieńdobry dostałam, krótką ankietę do wypełnienia.Zdziwiłam się, gdy zobaczyłam pytania typu \"Jaka jest twoja orientacja seksualna\" albo \"czy jesteś nosicielem wirusa HIV\".Co oni chcieli mnie do jakiegoś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u w niemczech sprzedać że się o takie rzeczy pytali.No nic, odpowiedziałam zgodnie z prawdą i poczuciem dobrego smaku, odpowiadając na większość pytań jednoznacznie \"to zbyt osobiste pytanie\".Myślałam że po natychmiastowej weryfikacji tegoż testu, podziękują mi od razu za współpracę.Lecz co to, to nie.Pewnie prezes Teleczegośtam, podciera się tymi formularzami w toalecie.
zdjecie uzytkownika
normalna osoba - 2012-03-28 20:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE!!!!! Trzeba być naprawdę idiotą idąc tam do pracy. Słyszałam wiele już opinii na temat tej WYMARZONEJ dla każdego pracy. Ci co nie otrzymali jeszcze kasy to chociaż cieszcie się że nie musicie im jeszcze dopłacać, bo jak klienci się przy kurierze rozmyślali to zgadnijcie kto za to płaci?!!! Poważnie to liderzy trochę powinni się ogarnąć z tym darciem się bo klienci wszystko słyszą! Po drugie taka muzyka to do klubu a nie do miejsca pracy w której jest się po 7 godzin. I ogólnie ludzie pouczcie się trochę ortografii, bo nie tylko słowa są ważne.
Ps. ciekawe czy prowizje ludzie piszący z pozytywami dostaną ? żałośni ludzie=żałosna praca!!!!
zdjecie uzytkownika
no name - 2012-04-18 14:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zfrustrowanych! Mam ogromna prosbe ma ktos moze kopie tej umowy ktora po dlugim czasie daja do podpisania? bardzo mi sie przyda bylbym wdzieczny jesli ktos moglby sie ze mna podzielic jakims skanem tej umowy. Naprawde to pilne!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-05-22 02:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja posiadam, moge się podzielić skanem
zdjecie uzytkownika
TelePolska - 2012-06-17 09:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie masz sumienia i okradanie staruszków przychodzi Ci z łatwością dołącz do naszego zespołu - TelePolska
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2012-06-17 21:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda pracowałam tam tylko czekam na pieniądze i rozliczenie inspekcja pracy jest poinformowana jak z nimi nie pijesz i nie bierzesz to jesteś gorszy
zdjecie uzytkownika
Daniel Juice!!! - 2012-08-25 20:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a propo tych negatywnych opinii....ludzie ogarnijcie sie nie chcecie pracowac w czyms takim to bierzcie sklep spozywczy czy budowe i (usunięte przez administratora) za 1500zl....miesiecznie....i ciagnijcie tak do konca....zycia....kiedys uslyszalem fajny cytat w pewnej ksiazce...sprzedaz jest to najlzejsza i najbardziej zarobkowa praca na swiecie jesli tylko ciezko pracujesz....jesli plazesz narzekasz to po co sie meczysz podziekuj po pierwszym dniu a nie placzesc przez calym miesiac odbierasz tysiac zl i mowisz ze firma oszukuje.....tego typu sa firmy uczciwe masz jasno pozstawione zasady placone masz za umowe nie za godziny siedzenie i plakania (usunięte przez administratora)gdzie ja pracuje nie dam rady....krotko nie podoba sie to spierdalaj....jeszcze jedno jesli chodzi o mnie ja w sprzedazy pracuje prawie 3 lata na poczatku bylo ciezko ale nie mozna sie poddawac nie pracuje w tej firmie ale slyszalem to i owo....i z checia pojde tam do pracy....bo wiem ze lubie tego typu prace...i mozna dobrze zarobic...i juz nie chodzi o to czy masz wyksztalcenie czy nie....bo tego typu firmy nie patrza czy skonczyles podstawowke czy studia wyzsze ich interesuje twoje zaangazowanie checi do pracy i mozliwosci ktore mozesz im pokazac wiec sory ..... [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie sie negaci....a ci co mnie popieraja JUICE dla was:P:P
zdjecie uzytkownika
Arius - 2012-09-27 07:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na rozmowie rekrutacyjnej w biurze Tele Polska przy Rondzie Radosława. W ogłoszeniu na stronie Gumtree jest napisane umowa o pracę , co nie jest prawdą bo proponują umowę o dzieło na 3 miesiące a potem zobaczymy. W czasie 8 godzin pracy na sali gra głośno muzyka , co nie każdemu pomaga w pracy. Dodając poprzednie negatywne wpisy nie wystawia to firmie dobrej opinii.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2012-11-26 14:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dobra bajera ,zeby umiec nabrac nowego jelenia .Mam nadzieje ,ze wkrotce telepolska pojdzie z torbami,czego serdecznie zycze :)
zdjecie uzytkownika
chyba kpisz - 2013-03-18 12:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to widać że się supervisorka odezwała wreszcie, pomimo wszystko wierze w opinie bo sam byłem świadkiem takich działań i rozmowy. teleposka to żarty są i naciąganie ludzi, kiepskie przeszkolenie a supervisorki to zwyczajne przytłoczone zyciem przekupy z przerostem ambicji i formy nad tresc. niestety czlonek mojej rodziny dal sie nabrac na to (usunięte przez administratora) telefoniarzy! nie tylko tutaj ludzie wypowiadaja sie cieplo na ich temat, takze tu http :/ /e-interwencja. pl/firma-telekomunikacyjna-telepolska. html
zdjecie uzytkownika
~ddf - 2013-05-25 20:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
telepolska to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> pozew zbiorowy już nie długo,ta firma nie ma prawa istnieć i zrobimy wszystko by ja zniszczyć!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
call - 2013-07-10 17:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, z tego co rozumiem to jest praca na słuchawkach, tak? jestem studentem i szukam czegoś bardzo dorywczego, koniecznie na umowę zlecenie lub dzieło
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-01-26 21:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w telepolsce od ponad roku.Zarobki są niezłe,miła atmoswera,fajni ludzie.Szef szanuje swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2014-02-02 23:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry operator nie musi dzwonic i oszukiwac klientow, do uczciwych operatorow klienci ida sami .
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-02-08 16:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nie zgodze się z wpisem powyżej, obecnie trwa walka o kazdego klienta, a telepolska najwiekszym operatorem nie jest.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-02-25 22:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o więcej info czemu dno - pracowałeś czy byłeś tylko na rozmowie
zdjecie uzytkownika
jupik - 2014-03-04 21:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ble ble, każda sieć telefoniczna duża czy mała, ma swoje call center i dzwoni do klientów. Bezpośrednie podejście do klienta jest lepsze, niż ogólna reklama
zdjecie uzytkownika
maryla - 2014-03-12 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TelePolska akurat o klientów powinna dbać, bo jak wpisze się ich firmę w google, to wyskakują fora prawne i inne, gdzie ludzie dość dużo narzekają.
zdjecie uzytkownika
Oszukany przez telepolska - 2014-03-21 20:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. TVP przygotowuje reportaż o działalności tej firmy i jej praktykach. Reporter poszukuje osób które mogłyby mu naświetlić swoją historię o przygodach z Telepolska. Proszę każdego kto miał z nimi problemy o opisanie twojej sytuacji z tą firmą i przesłanie tych informacji ( wraz z informacją w której części Polski sytuacja miała miejsce ) na maila - (usunięte przez administratora)Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-06-20 12:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś się pozmieniało w TelePolska ostatnimi czasy, bo widze próbe jakiegoś reportażu, coś wynikło z tego, czy bez zmian?
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-10-15 16:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam 4 miesiące ale przez agencje ludzie spoko i kasa nie jest tragiczna jak dla studętki tyle żeby dostać sie do dobrego działu bo jest telesprdaż i dział po sprzedaży ( łatwiejsze)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-10-19 19:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tele-Polska Sp. z o.o. działa jako krajowy operator świadczący usługi telefonii stacjonarnej i dostępu do Internetu. Oferta firmy kierowana jest do klientów indywidualnych i mikroprzedsiębiorstw. Wśród klientów operatora znajdują się instytucje finansowe, ubezpieczeniowe, jednostki administracji publicznej, a także firmy z sektora produkcyjnego.
zdjecie uzytkownika
jacuś - 2014-12-15 18:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ja bym chciał się dowiedzieć zamiast informacji o tym co się tuaj dzieje i czym się zajmuje firma wolałbym informacje o zarobkach i jakie pieniadze są oferowane przez pracodawcę . nie rozumiem podejścia niektórych osób do tej kwestii czemu tak to zatajają przecież to nie jest żanda tajemnica.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-02-03 19:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, pewnie już pracownicy zapomnieli jak to było szukac pracy i mieć pytania co do warunków, a szkoda. Ja jestem obecnie na studiach - kierunek telekomunikacja i szukam jakiegoś stażu w moim przyszłym zawodzie. Widze, że tele-polska holding działa w tej branży, to zapytam, czy jest szansa, bym się tutaj czegoś nauczył?
zdjecie uzytkownika
moi - 2015-02-11 13:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do mnie dzwoniła paniusia z ag. Savoir proponując 10netto i 2 zmiany 8-13, 13-19 na posprzedaży. Telepolska podszywa się pod Telekomunikację i tak robi klientów w wała.
zdjecie uzytkownika
Aplikant - 2015-02-22 16:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, Jak każdy czytam opinie o pracodawcy i hm.. niestety bardzo dużo negatywów. Kilka dni temu wysłałam CV gdzie też oddzwoniła Pani z Savoir. Nie mogę powiedzieć by oferta była nie atrakcyjna bo tak jak napisał/a moi proponowano mi 10 zł na rękę+ plus praca minimum 3h. Gdyby nie opinie tutaj i na innych forach to muszę przyznać że oferta kusząca... ale jednak nie chce się przyczyniać do oszukiwania;/
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-07 14:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aplikant, a Ty w końcu poszedłeś do nich na rozmowę czy jednak nie? Bo wiesz, że niektóre opinie mogą być od osób, które zostały na przykład zwolnione i wtedy pełno w nich negatwnych emocji. A teraz zastnawiam się czy warto do noch pisac, bo nie mam dośwadczenia za duzego, ale podobno jest sporo szkoleń dla pracowników, to prawda?
zdjecie uzytkownika
marcinek - 2015-04-23 12:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, to ciekawer czy byłeś na tej rozmowie kwalifikacyjnej bo w sumie to mógłbys opisac co i jak, dac ewentualnie jakieś wskazówki jak sobie na takiej rozmowie poradzić
zdjecie uzytkownika
tadeek - 2015-06-08 09:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dariusz - 2014-06-20 12:54:13]:
Witam i zapraszam na rozmowe bo firma tele polska jest firmą złodziejską naciąga i oszukuje ludzi i działa razem z drugą firmą na tym samym adresie polska energetyka pro także firma oszustów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafią nawet dopuścić się podrobienia podpisu prokuratura już się tym zainteresuje
zdjecie uzytkownika
markopolo - 2015-06-19 11:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć ja byłem tam z 4 miesiące temu ... znalazłem ogłoszenie w sieci info o umowie zlecenie ok! Stawka 10 zł za 1h pracy tez jak dla mnie ok. Co do opini w sieci długo sie zastanawiąłem czy warto poswiecaj swój czas ale ż ekasa potrzebna a babka w telefonie miła z agencji to poszłem . Rozmowa z Panią D. spoko szklenie spoko byłam na 1 dniu pracy i pod koiec dnia otrzymałem informacje że jednak sie nei sprawdziłem.. tyle z mojej przygody z ta firmą co moge dodac ludzie spoko na miejscu a ze firma jest jaka jest ... brak słów w tym kraju trzeba zarabiac przez takie firmy w ostatecznosci ..
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-07-20 22:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ja już sam nie wiem, czy zainteresować się możliwością podjęcia pracy w tele-polska, bo i mi by owe dziesięć złotych wystarczyło, ale najwazniejsza jest jednak dla mnie atmosfera w pracy, dlatego prosiłbym o komentarz, jak tu z tym jest, bo w końcu wiem, że czasem bywa różnie i czasem to dlatego ludzie się zwalniają.
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2015-08-29 17:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kochani, jeśli komuś zależy na poniżaniu, wysłuchiwaniu na swój temat samych kłamstw, odbieraniu 200 telefonów od oszukanych ludzi i słuchania obelżywych słów,podlizywaniu się zakompleksionej,niespełnionej życiowo pani D. która lata za panią dyrektor za pies za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na wszystkich i wszystko donosi, to jak najbardziej jest to idealna praca dla Wad;)Pozdrawiam BYŁY PRACOWNIK:)
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-08-29 21:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@markopolo wydaje mi się że Twoja sytuacja jest dosyć niespotykana... myślę że ciężko jest poznać się na pracowniku po jednym dniu pracy, dlatego też daje się na początek na przykład trzymiesięczne umowy. co do zwolnienia po pierwszym dniu myślę że jest to niepoważne.. jeśli chodzi o zarobki to 10 zł za godzinę jest ok.
zdjecie uzytkownika
Wwww - 2015-08-30 16:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nick - 2015-08-29 21:12:25]:
Wystarczy,ze nie spodobasz się bezzębnej pani D. a dlatego ,że ma taki humor...i już po jednym dniu nie pracujesz...
zdjecie uzytkownika
Kleopatra - 2015-08-31 11:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja zostałam zwolniona bez przysczyny, rozmowy. Podziękowali i tyle a ze umowa o dzieło to nic im nie robię. P. D jest do niczego. Z kkientem nie można rozmawiać długo... naezy szybko zwięźle załtwiac temat najlepiej w 30 sek. Ni epolecam po dkontem tego co trzeba robić i jak trzeba sciemniać!!!
zdjecie uzytkownika
Wojtas - 2015-09-01 21:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kleopatra - 2015-08-31 11:13:50]:
Praca w TelePolsce to same kłamstwa więc jak ktoś lubi kłamać to jak najbardziej.Jest to ta sama firma co Twoja Telekomunikacja Czy Telekomunikacja Dla Domu.Firma otwiera co rusz nowe spółki dla niepoznaki..Nie ma to nic wspólnego z rozwojem czy uczenie się nowych rzeczy. Umowa o dzieło i 10 zł na godzinę jest godne pożałowania jak cała ta firma,pani ambitna D jest do NICZEGO!!!
zdjecie uzytkownika
pomoc - 2015-09-29 00:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wojtas - umowa o dzieło to w dzisiejszych czasach norma, trudno teraz zdobyć lepszego. Oby atmosfera uległa poprawie, bo przecież żadna firma nie chce działać na swoją niekorzyść. Pewnie już się zmieniło na lepsze. Co ciekawe, nie pojawiło się u nich żadne aktualne ogłoszenie pracy, widocznie nikogo nie zwalniali ani nikt nie ucieka.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-11-02 22:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie prędzej ktoś zaoferuje umowę zlecenie, niż umowę o dzieło. Chociaż z drugiej strony.. za zlecenie muszą odprowadzać składki, więc może masz rację @pomoc. Szkoda, że w Polsce tak mało osób docenia pracownika i rozumie problem ubezpieczenia. Pracodawcom wydaje się, że ludziom chyba nie zależy na socjalu..
zdjecie uzytkownika
jooo - 2015-12-02 13:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacuś - 2014-12-15 18:00:01]:
10 zł daja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mogę tutaj tylko i wyłącznie odnieść się do rozmowy telefonicznej przeprowadzanej przez firmę zewnętrzną. Rozmowa odbyła sie przez telefon. Osoba z agencji savoir zadawała różne pytania związane z moim CV jak i pracą przy telefonie, przedstawiono mi warunki pracy stawkę . Po rozmowie miałem czas na zastanowienie sie czy aby na pewno chce podjąć pracę oraz miałem wysłane dokumenty na maila by zapoznać się z umową i odesłać kwestionariusz. Po wypełnieniu dokumentu miałem zostać umówiony na 2 rozmowe juz w TelePolsce.
Pytania: Czy ktoś był na rozmowie już w TelePolsce? Czy jest tu moze na forum jakis pracownik lub były pracownik?
zdjecie uzytkownika
aha - 2015-12-03 01:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Karol obojętnie która umowa jest podpisywana z pracownikami, to i tak będzie zdecydowanie dobrze, bo atmosfera dopisuje. Jakie są średnie zarobki u nich? Dzięki
zdjecie uzytkownika
F - 2016-04-13 12:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od stanowiska @aha, ale no wiesz, taki człowiek pracujący na słuchawce w sumie źle nie ma, bo dostaje podstawę i do tego dochodzi premia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Tele-Polska Holding!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Polska Holding
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert