Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TelePolska sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie TelePolska sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-12 20:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo ta firma sie przeniosła 2 tyg temu na peplińska z tego co wiem!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-01 20:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałem w firmie TelePolska i powiem jedno że to jeden stek bzdur , obiecują złote góry , a tylko wykorzystują ludzi obiecywali umowę i na obietnicach się skończyło zrezygnowałem , ponad 2 tygodnie pracy ,podpisywania umów i do dziś brak kasy na kącie , co jakiś czas dzwonie przypominam się i usłyszałem że nie dostane kasy bo nie udowodnię tym oszustom że pracowałem u nich , takie formy powinno się z miejsca zamykać , będę w tej sprawie dzwonił do inspekcji pracy nie odpuszczę , umowy podpisywałem swoim nazwiskiem i imieniem zobaczymy czy są tacy cwani i po przerabiali umowy
zdjecie uzytkownika
edmund - 2011-08-22 18:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tele polska pracują ludzie bez zasd moralnych i naciągają klientów
zdjecie uzytkownika
Smieszne - 2012-02-17 09:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że PR firmy działa. Nikt już sie nie nabierze na te wasze piękne słowa. Nie ważne ile opinii pozyt.napiszecie sami o sobie. Ludzie nie bądzcie naiwni nie ufajcie takim zadowolonym. Nie mozna pracować bez umowy!!! Idzcie do PIPu
zdjecie uzytkownika
je.ać Tele. - 2012-03-07 16:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam tydzień, i już się napracowałem.Na początku wszyscy tacy mili, normalnie do cyca przyłóż.Supervisor, to bezczelny c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak.Już drugiego dnia pracy, próbował mnie obścickiwać.(jestem facetem), więc to chyba jakiś pedzio normalnie.Zwróciłem mu uwagę, a on tylko coś odburknął żebym sobie za dużo nie wyobrażał.Ludzie, którzy tam pracują(poza nielicznymi wyjątkami), to buractwo rodem z pola u Kargulów.Nie myją się, tylko palą papierosy i obsmarowywują każdemu tyłek.W dodatku narkomani i pijacy.Kierownictwu nie przeszkadza nic dopóki są wyniki.Taka atmosfera jest bardzo patologenna oraz kryminogenna.Pracują tam same pedzie, ćpuny, zdziry i ogólnie wali im z gęby, tak że aż się dziwi że ludzie przez słuchawkę nie czują.
Ta firma powinna nazywać się TeleSzwaby

Z pozdrowieniami
Były pracownik
zdjecie uzytkownika
malago - 2012-03-07 20:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zgadzam się z Tobą w zupełności.Miałam kiedyś wątpliwą \"przyjemność\", pójść tam na spotkanie rekrutacyjne.Czekałam na korytarzu wraz z dziesięcioma innymi oszukanymi trzy godziny, po czym dowiedziałam się że spotkanie zostało przesunięte na jutro.Pełna złości i zniesmaczenia po pierwszej próbie, udałam się tam nazajutrz na ustaloną godzinę.Na dzieńdobry dostałam, krótką ankietę do wypełnienia.Zdziwiłam się, gdy zobaczyłam pytania typu \"Jaka jest twoja orientacja seksualna\" albo \"czy jesteś nosicielem wirusa HIV\".Co oni chcieli mnie do jakiegoś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u w niemczech sprzedać że się o takie rzeczy pytali.No nic, odpowiedziałam zgodnie z prawdą i poczuciem dobrego smaku, odpowiadając na większość pytań jednoznacznie \"to zbyt osobiste pytanie\".Myślałam że po natychmiastowej weryfikacji tegoż testu, podziękują mi od razu za współpracę.Lecz co to, to nie.Pewnie prezes Teleczegośtam, podciera się tymi formularzami w toalecie.
zdjecie uzytkownika
normalna osoba - 2012-03-28 20:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE!!!!! Trzeba być naprawdę idiotą idąc tam do pracy. Słyszałam wiele już opinii na temat tej WYMARZONEJ dla każdego pracy. Ci co nie otrzymali jeszcze kasy to chociaż cieszcie się że nie musicie im jeszcze dopłacać, bo jak klienci się przy kurierze rozmyślali to zgadnijcie kto za to płaci?!!! Poważnie to liderzy trochę powinni się ogarnąć z tym darciem się bo klienci wszystko słyszą! Po drugie taka muzyka to do klubu a nie do miejsca pracy w której jest się po 7 godzin. I ogólnie ludzie pouczcie się trochę ortografii, bo nie tylko słowa są ważne.
Ps. ciekawe czy prowizje ludzie piszący z pozytywami dostaną ? żałośni ludzie=żałosna praca!!!!
zdjecie uzytkownika
no name - 2012-04-18 14:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zfrustrowanych! Mam ogromna prosbe ma ktos moze kopie tej umowy ktora po dlugim czasie daja do podpisania? bardzo mi sie przyda bylbym wdzieczny jesli ktos moglby sie ze mna podzielic jakims skanem tej umowy. Naprawde to pilne!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-05-22 02:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja posiadam, moge się podzielić skanem
zdjecie uzytkownika
TelePolska - 2012-06-17 09:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie masz sumienia i okradanie staruszków przychodzi Ci z łatwością dołącz do naszego zespołu - TelePolska
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2012-06-17 21:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda pracowałam tam tylko czekam na pieniądze i rozliczenie inspekcja pracy jest poinformowana jak z nimi nie pijesz i nie bierzesz to jesteś gorszy
zdjecie uzytkownika
Daniel Juice!!! - 2012-08-25 20:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a propo tych negatywnych opinii....ludzie ogarnijcie sie nie chcecie pracowac w czyms takim to bierzcie sklep spozywczy czy budowe i (usunięte przez administratora) za 1500zl....miesiecznie....i ciagnijcie tak do konca....zycia....kiedys uslyszalem fajny cytat w pewnej ksiazce...sprzedaz jest to najlzejsza i najbardziej zarobkowa praca na swiecie jesli tylko ciezko pracujesz....jesli plazesz narzekasz to po co sie meczysz podziekuj po pierwszym dniu a nie placzesc przez calym miesiac odbierasz tysiac zl i mowisz ze firma oszukuje.....tego typu sa firmy uczciwe masz jasno pozstawione zasady placone masz za umowe nie za godziny siedzenie i plakania (usunięte przez administratora)gdzie ja pracuje nie dam rady....krotko nie podoba sie to spierdalaj....jeszcze jedno jesli chodzi o mnie ja w sprzedazy pracuje prawie 3 lata na poczatku bylo ciezko ale nie mozna sie poddawac nie pracuje w tej firmie ale slyszalem to i owo....i z checia pojde tam do pracy....bo wiem ze lubie tego typu prace...i mozna dobrze zarobic...i juz nie chodzi o to czy masz wyksztalcenie czy nie....bo tego typu firmy nie patrza czy skonczyles podstawowke czy studia wyzsze ich interesuje twoje zaangazowanie checi do pracy i mozliwosci ktore mozesz im pokazac wiec sory ..... [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie sie negaci....a ci co mnie popieraja JUICE dla was:P:P
zdjecie uzytkownika
Arius - 2012-09-27 07:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na rozmowie rekrutacyjnej w biurze Tele Polska przy Rondzie Radosława. W ogłoszeniu na stronie Gumtree jest napisane umowa o pracę , co nie jest prawdą bo proponują umowę o dzieło na 3 miesiące a potem zobaczymy. W czasie 8 godzin pracy na sali gra głośno muzyka , co nie każdemu pomaga w pracy. Dodając poprzednie negatywne wpisy nie wystawia to firmie dobrej opinii.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2012-11-26 14:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dobra bajera ,zeby umiec nabrac nowego jelenia .Mam nadzieje ,ze wkrotce telepolska pojdzie z torbami,czego serdecznie zycze :)
zdjecie uzytkownika
chyba kpisz - 2013-03-18 12:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to widać że się supervisorka odezwała wreszcie, pomimo wszystko wierze w opinie bo sam byłem świadkiem takich działań i rozmowy. teleposka to żarty są i naciąganie ludzi, kiepskie przeszkolenie a supervisorki to zwyczajne przytłoczone zyciem przekupy z przerostem ambicji i formy nad tresc. niestety czlonek mojej rodziny dal sie nabrac na to (usunięte przez administratora) telefoniarzy! nie tylko tutaj ludzie wypowiadaja sie cieplo na ich temat, takze tu http :/ /e-interwencja. pl/firma-telekomunikacyjna-telepolska. html
zdjecie uzytkownika
~ddf - 2013-05-25 20:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
telepolska to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> pozew zbiorowy już nie długo,ta firma nie ma prawa istnieć i zrobimy wszystko by ja zniszczyć!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
call - 2013-07-10 17:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, z tego co rozumiem to jest praca na słuchawkach, tak? jestem studentem i szukam czegoś bardzo dorywczego, koniecznie na umowę zlecenie lub dzieło
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-01-26 21:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w telepolsce od ponad roku.Zarobki są niezłe,miła atmoswera,fajni ludzie.Szef szanuje swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2014-02-02 23:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry operator nie musi dzwonic i oszukiwac klientow, do uczciwych operatorow klienci ida sami .
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-02-08 16:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie zgodze się z wpisem powyżej, obecnie trwa walka o kazdego klienta, a telepolska najwiekszym operatorem nie jest.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-02-25 22:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o więcej info czemu dno - pracowałeś czy byłeś tylko na rozmowie
zdjecie uzytkownika
jupik - 2014-03-04 21:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ble ble, każda sieć telefoniczna duża czy mała, ma swoje call center i dzwoni do klientów. Bezpośrednie podejście do klienta jest lepsze, niż ogólna reklama
zdjecie uzytkownika
maryla - 2014-03-12 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TelePolska akurat o klientów powinna dbać, bo jak wpisze się ich firmę w google, to wyskakują fora prawne i inne, gdzie ludzie dość dużo narzekają.
zdjecie uzytkownika
Oszukany przez telepolska - 2014-03-21 20:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. TVP przygotowuje reportaż o działalności tej firmy i jej praktykach. Reporter poszukuje osób które mogłyby mu naświetlić swoją historię o przygodach z Telepolska. Proszę każdego kto miał z nimi problemy o opisanie twojej sytuacji z tą firmą i przesłanie tych informacji ( wraz z informacją w której części Polski sytuacja miała miejsce ) na maila - (usunięte przez administratora)Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-06-20 12:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś się pozmieniało w TelePolska ostatnimi czasy, bo widze próbe jakiegoś reportażu, coś wynikło z tego, czy bez zmian?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TelePolska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x