Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Polska Holding

Pracowałeś w firmie Tele-Polska Holding i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-05-22 02:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja posiadam, moge się podzielić skanem
zdjecie uzytkownika
TelePolska - 2012-06-17 09:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie masz sumienia i okradanie staruszków przychodzi Ci z łatwością dołącz do naszego zespołu - TelePolska
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2012-06-17 21:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda pracowałam tam tylko czekam na pieniądze i rozliczenie inspekcja pracy jest poinformowana jak z nimi nie pijesz i nie bierzesz to jesteś gorszy
zdjecie uzytkownika
Daniel Juice!!! - 2012-08-25 20:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a propo tych negatywnych opinii....ludzie ogarnijcie sie nie chcecie pracowac w czyms takim to bierzcie sklep spozywczy czy budowe i (usunięte przez administratora) za 1500zl....miesiecznie....i ciagnijcie tak do konca....zycia....kiedys uslyszalem fajny cytat w pewnej ksiazce...sprzedaz jest to najlzejsza i najbardziej zarobkowa praca na swiecie jesli tylko ciezko pracujesz....jesli plazesz narzekasz to po co sie meczysz podziekuj po pierwszym dniu a nie placzesc przez calym miesiac odbierasz tysiac zl i mowisz ze firma oszukuje.....tego typu sa firmy uczciwe masz jasno pozstawione zasady placone masz za umowe nie za godziny siedzenie i plakania (usunięte przez administratora)gdzie ja pracuje nie dam rady....krotko nie podoba sie to spierdalaj....jeszcze jedno jesli chodzi o mnie ja w sprzedazy pracuje prawie 3 lata na poczatku bylo ciezko ale nie mozna sie poddawac nie pracuje w tej firmie ale slyszalem to i owo....i z checia pojde tam do pracy....bo wiem ze lubie tego typu prace...i mozna dobrze zarobic...i juz nie chodzi o to czy masz wyksztalcenie czy nie....bo tego typu firmy nie patrza czy skonczyles podstawowke czy studia wyzsze ich interesuje twoje zaangazowanie checi do pracy i mozliwosci ktore mozesz im pokazac wiec sory ..... [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie sie negaci....a ci co mnie popieraja JUICE dla was:P:P
zdjecie uzytkownika
Arius - 2012-09-27 07:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na rozmowie rekrutacyjnej w biurze Tele Polska przy Rondzie Radosława. W ogłoszeniu na stronie Gumtree jest napisane umowa o pracę , co nie jest prawdą bo proponują umowę o dzieło na 3 miesiące a potem zobaczymy. W czasie 8 godzin pracy na sali gra głośno muzyka , co nie każdemu pomaga w pracy. Dodając poprzednie negatywne wpisy nie wystawia to firmie dobrej opinii.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2012-11-26 14:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dobra bajera ,zeby umiec nabrac nowego jelenia .Mam nadzieje ,ze wkrotce telepolska pojdzie z torbami,czego serdecznie zycze :)
zdjecie uzytkownika
chyba kpisz - 2013-03-18 12:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to widać że się supervisorka odezwała wreszcie, pomimo wszystko wierze w opinie bo sam byłem świadkiem takich działań i rozmowy. teleposka to żarty są i naciąganie ludzi, kiepskie przeszkolenie a supervisorki to zwyczajne przytłoczone zyciem przekupy z przerostem ambicji i formy nad tresc. niestety czlonek mojej rodziny dal sie nabrac na to (usunięte przez administratora) telefoniarzy! nie tylko tutaj ludzie wypowiadaja sie cieplo na ich temat, takze tu http :/ /e-interwencja. pl/firma-telekomunikacyjna-telepolska. html
zdjecie uzytkownika
~ddf - 2013-05-25 20:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
telepolska to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> pozew zbiorowy już nie długo,ta firma nie ma prawa istnieć i zrobimy wszystko by ja zniszczyć!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
call - 2013-07-10 17:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, z tego co rozumiem to jest praca na słuchawkach, tak? jestem studentem i szukam czegoś bardzo dorywczego, koniecznie na umowę zlecenie lub dzieło
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-01-26 21:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w telepolsce od ponad roku.Zarobki są niezłe,miła atmoswera,fajni ludzie.Szef szanuje swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2014-02-02 23:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry operator nie musi dzwonic i oszukiwac klientow, do uczciwych operatorow klienci ida sami .
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-02-08 16:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie zgodze się z wpisem powyżej, obecnie trwa walka o kazdego klienta, a telepolska najwiekszym operatorem nie jest.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-02-25 22:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o więcej info czemu dno - pracowałeś czy byłeś tylko na rozmowie
zdjecie uzytkownika
jupik - 2014-03-04 21:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ble ble, każda sieć telefoniczna duża czy mała, ma swoje call center i dzwoni do klientów. Bezpośrednie podejście do klienta jest lepsze, niż ogólna reklama
zdjecie uzytkownika
maryla - 2014-03-12 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TelePolska akurat o klientów powinna dbać, bo jak wpisze się ich firmę w google, to wyskakują fora prawne i inne, gdzie ludzie dość dużo narzekają.
zdjecie uzytkownika
Oszukany przez telepolska - 2014-03-21 20:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. TVP przygotowuje reportaż o działalności tej firmy i jej praktykach. Reporter poszukuje osób które mogłyby mu naświetlić swoją historię o przygodach z Telepolska. Proszę każdego kto miał z nimi problemy o opisanie twojej sytuacji z tą firmą i przesłanie tych informacji ( wraz z informacją w której części Polski sytuacja miała miejsce ) na maila - (usunięte przez administratora)Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-06-20 12:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś się pozmieniało w TelePolska ostatnimi czasy, bo widze próbe jakiegoś reportażu, coś wynikło z tego, czy bez zmian?
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-10-15 16:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam 4 miesiące ale przez agencje ludzie spoko i kasa nie jest tragiczna jak dla studętki tyle żeby dostać sie do dobrego działu bo jest telesprdaż i dział po sprzedaży ( łatwiejsze)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-10-19 19:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tele-Polska Sp. z o.o. działa jako krajowy operator świadczący usługi telefonii stacjonarnej i dostępu do Internetu. Oferta firmy kierowana jest do klientów indywidualnych i mikroprzedsiębiorstw. Wśród klientów operatora znajdują się instytucje finansowe, ubezpieczeniowe, jednostki administracji publicznej, a także firmy z sektora produkcyjnego.
zdjecie uzytkownika
jacuś - 2014-12-15 18:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ja bym chciał się dowiedzieć zamiast informacji o tym co się tuaj dzieje i czym się zajmuje firma wolałbym informacje o zarobkach i jakie pieniadze są oferowane przez pracodawcę . nie rozumiem podejścia niektórych osób do tej kwestii czemu tak to zatajają przecież to nie jest żanda tajemnica.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-02-03 19:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, pewnie już pracownicy zapomnieli jak to było szukac pracy i mieć pytania co do warunków, a szkoda. Ja jestem obecnie na studiach - kierunek telekomunikacja i szukam jakiegoś stażu w moim przyszłym zawodzie. Widze, że tele-polska holding działa w tej branży, to zapytam, czy jest szansa, bym się tutaj czegoś nauczył?
zdjecie uzytkownika
moi - 2015-02-11 13:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do mnie dzwoniła paniusia z ag. Savoir proponując 10netto i 2 zmiany 8-13, 13-19 na posprzedaży. Telepolska podszywa się pod Telekomunikację i tak robi klientów w wała.
zdjecie uzytkownika
Aplikant - 2015-02-22 16:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, Jak każdy czytam opinie o pracodawcy i hm.. niestety bardzo dużo negatywów. Kilka dni temu wysłałam CV gdzie też oddzwoniła Pani z Savoir. Nie mogę powiedzieć by oferta była nie atrakcyjna bo tak jak napisał/a moi proponowano mi 10 zł na rękę+ plus praca minimum 3h. Gdyby nie opinie tutaj i na innych forach to muszę przyznać że oferta kusząca... ale jednak nie chce się przyczyniać do oszukiwania;/
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mogę tutaj tylko i wyłącznie odnieść się do rozmowy telefonicznej przeprowadzanej przez firmę zewnętrzną. Rozmowa odbyła sie przez telefon. Osoba z agencji savoir zadawała różne pytania związane z moim CV jak i pracą przy telefonie, przedstawiono mi warunki pracy stawkę . Po rozmowie miałem czas na zastanowienie sie czy aby na pewno chce podjąć pracę oraz miałem wysłane dokumenty na maila by zapoznać się z umową i odesłać kwestionariusz. Po wypełnieniu dokumentu miałem zostać umówiony na 2 rozmowe juz w TelePolsce.
Pytania: Czy ktoś był na rozmowie już w TelePolsce? Czy jest tu moze na forum jakis pracownik lub były pracownik?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-07 14:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aplikant, a Ty w końcu poszedłeś do nich na rozmowę czy jednak nie? Bo wiesz, że niektóre opinie mogą być od osób, które zostały na przykład zwolnione i wtedy pełno w nich negatwnych emocji. A teraz zastnawiam się czy warto do noch pisac, bo nie mam dośwadczenia za duzego, ale podobno jest sporo szkoleń dla pracowników, to prawda?
zdjecie uzytkownika
marcinek - 2015-04-23 12:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, to ciekawer czy byłeś na tej rozmowie kwalifikacyjnej bo w sumie to mógłbys opisac co i jak, dac ewentualnie jakieś wskazówki jak sobie na takiej rozmowie poradzić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Polska Holding

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tele-Polska Holding?
Zadaj pytanie
alert