Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tele-Polska Holding

Pracowałeś w firmie Tele-Polska Holding i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
no name - 2012-04-18 14:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zfrustrowanych! Mam ogromna prosbe ma ktos moze kopie tej umowy ktora po dlugim czasie daja do podpisania? bardzo mi sie przyda bylbym wdzieczny jesli ktos moglby sie ze mna podzielic jakims skanem tej umowy. Naprawde to pilne!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-05-22 02:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja posiadam, moge się podzielić skanem
zdjecie uzytkownika
TelePolska - 2012-06-17 09:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie masz sumienia i okradanie staruszków przychodzi Ci z łatwością dołącz do naszego zespołu - TelePolska
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2012-06-17 21:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda pracowałam tam tylko czekam na pieniądze i rozliczenie inspekcja pracy jest poinformowana jak z nimi nie pijesz i nie bierzesz to jesteś gorszy
zdjecie uzytkownika
Daniel Juice!!! - 2012-08-25 20:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a propo tych negatywnych opinii....ludzie ogarnijcie sie nie chcecie pracowac w czyms takim to bierzcie sklep spozywczy czy budowe i (usunięte przez administratora) za 1500zl....miesiecznie....i ciagnijcie tak do konca....zycia....kiedys uslyszalem fajny cytat w pewnej ksiazce...sprzedaz jest to najlzejsza i najbardziej zarobkowa praca na swiecie jesli tylko ciezko pracujesz....jesli plazesz narzekasz to po co sie meczysz podziekuj po pierwszym dniu a nie placzesc przez calym miesiac odbierasz tysiac zl i mowisz ze firma oszukuje.....tego typu sa firmy uczciwe masz jasno pozstawione zasady placone masz za umowe nie za godziny siedzenie i plakania (usunięte przez administratora)gdzie ja pracuje nie dam rady....krotko nie podoba sie to spierdalaj....jeszcze jedno jesli chodzi o mnie ja w sprzedazy pracuje prawie 3 lata na poczatku bylo ciezko ale nie mozna sie poddawac nie pracuje w tej firmie ale slyszalem to i owo....i z checia pojde tam do pracy....bo wiem ze lubie tego typu prace...i mozna dobrze zarobic...i juz nie chodzi o to czy masz wyksztalcenie czy nie....bo tego typu firmy nie patrza czy skonczyles podstawowke czy studia wyzsze ich interesuje twoje zaangazowanie checi do pracy i mozliwosci ktore mozesz im pokazac wiec sory ..... [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie sie negaci....a ci co mnie popieraja JUICE dla was:P:P
zdjecie uzytkownika
Arius - 2012-09-27 07:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na rozmowie rekrutacyjnej w biurze Tele Polska przy Rondzie Radosława. W ogłoszeniu na stronie Gumtree jest napisane umowa o pracę , co nie jest prawdą bo proponują umowę o dzieło na 3 miesiące a potem zobaczymy. W czasie 8 godzin pracy na sali gra głośno muzyka , co nie każdemu pomaga w pracy. Dodając poprzednie negatywne wpisy nie wystawia to firmie dobrej opinii.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2012-11-26 14:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dobra bajera ,zeby umiec nabrac nowego jelenia .Mam nadzieje ,ze wkrotce telepolska pojdzie z torbami,czego serdecznie zycze :)
zdjecie uzytkownika
chyba kpisz - 2013-03-18 12:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to widać że się supervisorka odezwała wreszcie, pomimo wszystko wierze w opinie bo sam byłem świadkiem takich działań i rozmowy. teleposka to żarty są i naciąganie ludzi, kiepskie przeszkolenie a supervisorki to zwyczajne przytłoczone zyciem przekupy z przerostem ambicji i formy nad tresc. niestety czlonek mojej rodziny dal sie nabrac na to (usunięte przez administratora) telefoniarzy! nie tylko tutaj ludzie wypowiadaja sie cieplo na ich temat, takze tu http :/ /e-interwencja. pl/firma-telekomunikacyjna-telepolska. html
zdjecie uzytkownika
~ddf - 2013-05-25 20:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
telepolska to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> pozew zbiorowy już nie długo,ta firma nie ma prawa istnieć i zrobimy wszystko by ja zniszczyć!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
call - 2013-07-10 17:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, z tego co rozumiem to jest praca na słuchawkach, tak? jestem studentem i szukam czegoś bardzo dorywczego, koniecznie na umowę zlecenie lub dzieło
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-01-26 21:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w telepolsce od ponad roku.Zarobki są niezłe,miła atmoswera,fajni ludzie.Szef szanuje swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2014-02-02 23:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry operator nie musi dzwonic i oszukiwac klientow, do uczciwych operatorow klienci ida sami .
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-02-08 16:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie zgodze się z wpisem powyżej, obecnie trwa walka o kazdego klienta, a telepolska najwiekszym operatorem nie jest.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-02-25 22:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o więcej info czemu dno - pracowałeś czy byłeś tylko na rozmowie
zdjecie uzytkownika
jupik - 2014-03-04 21:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ble ble, każda sieć telefoniczna duża czy mała, ma swoje call center i dzwoni do klientów. Bezpośrednie podejście do klienta jest lepsze, niż ogólna reklama
zdjecie uzytkownika
maryla - 2014-03-12 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TelePolska akurat o klientów powinna dbać, bo jak wpisze się ich firmę w google, to wyskakują fora prawne i inne, gdzie ludzie dość dużo narzekają.
zdjecie uzytkownika
Oszukany przez telepolska - 2014-03-21 20:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. TVP przygotowuje reportaż o działalności tej firmy i jej praktykach. Reporter poszukuje osób które mogłyby mu naświetlić swoją historię o przygodach z Telepolska. Proszę każdego kto miał z nimi problemy o opisanie twojej sytuacji z tą firmą i przesłanie tych informacji ( wraz z informacją w której części Polski sytuacja miała miejsce ) na maila - (usunięte przez administratora)Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-06-20 12:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś się pozmieniało w TelePolska ostatnimi czasy, bo widze próbe jakiegoś reportażu, coś wynikło z tego, czy bez zmian?
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-10-15 16:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam 4 miesiące ale przez agencje ludzie spoko i kasa nie jest tragiczna jak dla studętki tyle żeby dostać sie do dobrego działu bo jest telesprdaż i dział po sprzedaży ( łatwiejsze)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-10-19 19:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tele-Polska Sp. z o.o. działa jako krajowy operator świadczący usługi telefonii stacjonarnej i dostępu do Internetu. Oferta firmy kierowana jest do klientów indywidualnych i mikroprzedsiębiorstw. Wśród klientów operatora znajdują się instytucje finansowe, ubezpieczeniowe, jednostki administracji publicznej, a także firmy z sektora produkcyjnego.
zdjecie uzytkownika
jacuś - 2014-12-15 18:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ja bym chciał się dowiedzieć zamiast informacji o tym co się tuaj dzieje i czym się zajmuje firma wolałbym informacje o zarobkach i jakie pieniadze są oferowane przez pracodawcę . nie rozumiem podejścia niektórych osób do tej kwestii czemu tak to zatajają przecież to nie jest żanda tajemnica.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-02-03 19:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, pewnie już pracownicy zapomnieli jak to było szukac pracy i mieć pytania co do warunków, a szkoda. Ja jestem obecnie na studiach - kierunek telekomunikacja i szukam jakiegoś stażu w moim przyszłym zawodzie. Widze, że tele-polska holding działa w tej branży, to zapytam, czy jest szansa, bym się tutaj czegoś nauczył?
zdjecie uzytkownika
moi - 2015-02-11 13:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do mnie dzwoniła paniusia z ag. Savoir proponując 10netto i 2 zmiany 8-13, 13-19 na posprzedaży. Telepolska podszywa się pod Telekomunikację i tak robi klientów w wała.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Mogę tutaj tylko i wyłącznie odnieść się do rozmowy telefonicznej przeprowadzanej przez firmę zewnętrzną. Rozmowa odbyła sie przez telefon. Osoba z agencji savoir zadawała różne pytania związane z moim CV jak i pracą przy telefonie, przedstawiono mi warunki pracy stawkę . Po rozmowie miałem czas na zastanowienie sie czy aby na pewno chce podjąć pracę oraz miałem wysłane dokumenty na maila by zapoznać się z umową i odesłać kwestionariusz. Po wypełnieniu dokumentu miałem zostać umówiony na 2 rozmowe juz w TelePolsce.
Pytania: Czy ktoś był na rozmowie już w TelePolsce? Czy jest tu moze na forum jakis pracownik lub były pracownik?
zdjecie uzytkownika
Aplikant - 2015-02-22 16:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, Jak każdy czytam opinie o pracodawcy i hm.. niestety bardzo dużo negatywów. Kilka dni temu wysłałam CV gdzie też oddzwoniła Pani z Savoir. Nie mogę powiedzieć by oferta była nie atrakcyjna bo tak jak napisał/a moi proponowano mi 10 zł na rękę+ plus praca minimum 3h. Gdyby nie opinie tutaj i na innych forach to muszę przyznać że oferta kusząca... ale jednak nie chce się przyczyniać do oszukiwania;/
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-07 14:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aplikant, a Ty w końcu poszedłeś do nich na rozmowę czy jednak nie? Bo wiesz, że niektóre opinie mogą być od osób, które zostały na przykład zwolnione i wtedy pełno w nich negatwnych emocji. A teraz zastnawiam się czy warto do noch pisac, bo nie mam dośwadczenia za duzego, ale podobno jest sporo szkoleń dla pracowników, to prawda?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Polska Holding
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tele-Polska Holding?
Zadaj pytanie