logo Tele-Polska Holding

Tele-Polska Holding

Warszawa

Opinie o Tele-Polska Holding

Tara 2010-11-26 16:23:12
Polecam! Super atmosfera, fajni ludzie. Dobre serca i profesjonalne umysły!
Paulina 2010-11-26 17:45:40
Tez tam pracuje - od 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. W koncu mam pracodawce,ktory mnie szanuje!
Gosiak 2010-11-30 18:30:52
pracowałam tam kiedyś, było naprawdę nieźle. tak jak w każdej pracy. fajni ludzie, miła atmosfera, korzystne warunki i przełożeni, którzy rozumieją potrzeby pracowników. teraz pracuję gdzie indziej, po prostu jestem na innym etapie życia ;) ale tamten wspominam miło.
Adrian 2010-12-02 13:22:01
Ja nie mialem takich problemów, krótko szybko i na temat
anonim 2010-12-07 12:53:15
Mialam dokladnie to samo, przezylam tam niecale 2 dni i wyszlam. Nie dostalam zadnej umowy, informacji na "szkoleniu" ktore tak naprawde nie istnieje o co wlasciwie chodzi, kim oni saa i co oferuja i kaza sprzedawac. Nie dajcie sie nabrac!!! Nie dostaniecie zadnej umowy o prace a kazda umowe z klientem, dopiero po jej podpisaniu przez niego moze trafi na Wasze konto - nie jest to 1600 miesiÄ?cznie tylko z kazdej umowy podpisanej przez klienta moze otrzymacie 50zl brutto i im wiecej podpisanych umow to wg wiecej dostaniecie przy wyplacie. Badzcie ostrozni!!!
1
Blady 2010-12-30 12:37:51
Zarobek na prowizji jest najlepszy bo każdy zarabia na siebie a nie Ci co robią dużo umów zarabiaja na to zeby ktos do (usunięte przez administratora) dostał "1000zł" marnej podstawy, a Ci co pisza te farmazony na telepolske sa poprostu marnymi sprzedawcami i to ich reakcja na bezradnosc, jestes taki madry to przyjdz na jana pawla i to powiedz nam w twarz a nie marny hejterze dziecko komputera wyszczekane przez internet. Umowe dostaje kazdy kto pracuje 3 dni chociaz, firma jest wypłacalna kasa zawsze na czas, atmosfera dobra, muzyka gra (chyba lepsza muzyka niz 20osob mowiacych naraz nie??), klaskanie to normalna rzecz, chyba miło sie robi komuś jak zostaje nagrodzony brawami, Pełen JUICE!!!!
System kar i nagrod jest chyba w kazdej firmie?? Jezeli by nie bylo kary to kazdy by sciemnial ze jest z Tp i co to ma za sens skoro ludzie tego nie podpisza??
Wciskanie kitu?? Porównaj sobie marny hejterze cennik telepolski i cennik tp?? i co kit?? kit to ty masz w mozgu.
Ktos pytał o prace link ponizej V
Agata 2011-01-20 15:58:17
Dokładnie - w telesprzedaży można wiele osiągnąć, tylko trzeba chcieć. Ja realizuję się w Netii, ale mam koleżankę w TelePolska i też nie narzeka. System prowizyjny działa naprawdę moblizujaco, wystarczy odrobina ogarnięcia!
xxxxxxx 2011-01-30 11:39:44
Witam.Pracowałam w firmie Telepolska na Jana Pawła II80lok.141 piętro 22,i do tej pory nie otrzymałam pensji ,,nie ma żadnego z nimi kontaktu telefonicznego,czy ktoś ma do tej siedziby lub księgowej telefon kontaktowy.
1
anonim 2011-02-12 20:13:22
bo ta firma sie przeniosła 2 tyg temu na peplińska z tego co wiem!!!!
anonim 2011-03-01 20:20:38
Witam pracowałem w firmie TelePolska i powiem jedno że to jeden stek bzdur , obiecują złote góry , a tylko wykorzystują ludzi obiecywali umowę i na obietnicach się skończyło zrezygnowałem , ponad 2 tygodnie pracy ,podpisywania umów i do dziś brak kasy na kącie , co jakiś czas dzwonie przypominam się i usłyszałem że nie dostane kasy bo nie udowodnię tym oszustom że pracowałem u nich , takie formy powinno się z miejsca zamykać , będę w tej sprawie dzwonił do inspekcji pracy nie odpuszczę , umowy podpisywałem swoim nazwiskiem i imieniem zobaczymy czy są tacy cwani i po przerabiali umowy
2
edmund 2011-08-22 18:06:51
w tele polska pracują ludzie bez zasd moralnych i naciągają klientów
2
Smieszne 2012-02-17 09:59:55
Widać, że PR firmy działa. Nikt już sie nie nabierze na te wasze piękne słowa. Nie ważne ile opinii pozyt.napiszecie sami o sobie. Ludzie nie bądzcie naiwni nie ufajcie takim zadowolonym. Nie mozna pracować bez umowy!!! Idzcie do PIPu
1
je.ać Tele. 2012-03-07 16:37:50
Pracowałem tam tydzień, i już się napracowałem.Na początku wszyscy tacy mili, normalnie do cyca przyłóż.Supervisor, to bezczelny c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak.Już drugiego dnia pracy, próbował mnie obścickiwać.(jestem facetem), więc to chyba jakiś pedzio normalnie.Zwróciłem mu uwagę, a on tylko coś odburknął żebym sobie za dużo nie wyobrażał.Ludzie, którzy tam pracują(poza nielicznymi wyjątkami), to buractwo rodem z pola u Kargulów.Nie myją się, tylko palą papierosy i obsmarowywują każdemu tyłek.W dodatku narkomani i pijacy.Kierownictwu nie przeszkadza nic dopóki są wyniki.Taka atmosfera jest bardzo patologenna oraz kryminogenna.Pracują tam same pedzie, ćpuny, zdziry i ogólnie wali im z gęby, tak że aż się dziwi że ludzie przez słuchawkę nie czują.
Ta firma powinna nazywać się TeleSzwaby

Z pozdrowieniami
Były pracownik
1
malago 2012-03-07 20:31:25
Tak zgadzam się z Tobą w zupełności.Miałam kiedyś wątpliwą \"przyjemność\", pójść tam na spotkanie rekrutacyjne.Czekałam na korytarzu wraz z dziesięcioma innymi oszukanymi trzy godziny, po czym dowiedziałam się że spotkanie zostało przesunięte na jutro.Pełna złości i zniesmaczenia po pierwszej próbie, udałam się tam nazajutrz na ustaloną godzinę.Na dzieńdobry dostałam, krótką ankietę do wypełnienia.Zdziwiłam się, gdy zobaczyłam pytania typu \"Jaka jest twoja orientacja seksualna\" albo \"czy jesteś nosicielem wirusa HIV\".Co oni chcieli mnie do jakiegoś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u w niemczech sprzedać że się o takie rzeczy pytali.No nic, odpowiedziałam zgodnie z prawdą i poczuciem dobrego smaku, odpowiadając na większość pytań jednoznacznie \"to zbyt osobiste pytanie\".Myślałam że po natychmiastowej weryfikacji tegoż testu, podziękują mi od razu za współpracę.Lecz co to, to nie.Pewnie prezes Teleczegośtam, podciera się tymi formularzami w toalecie.
1
normalna osoba 2012-03-28 20:25:49
LUDZIE!!!!! Trzeba być naprawdę idiotą idąc tam do pracy. Słyszałam wiele już opinii na temat tej WYMARZONEJ dla każdego pracy. Ci co nie otrzymali jeszcze kasy to chociaż cieszcie się że nie musicie im jeszcze dopłacać, bo jak klienci się przy kurierze rozmyślali to zgadnijcie kto za to płaci?!!! Poważnie to liderzy trochę powinni się ogarnąć z tym darciem się bo klienci wszystko słyszą! Po drugie taka muzyka to do klubu a nie do miejsca pracy w której jest się po 7 godzin. I ogólnie ludzie pouczcie się trochę ortografii, bo nie tylko słowa są ważne.
Ps. ciekawe czy prowizje ludzie piszący z pozytywami dostaną ? żałośni ludzie=żałosna praca!!!!
1
no name 2012-04-18 14:20:32
Witam wszystkich zfrustrowanych! Mam ogromna prosbe ma ktos moze kopie tej umowy ktora po dlugim czasie daja do podpisania? bardzo mi sie przyda bylbym wdzieczny jesli ktos moglby sie ze mna podzielic jakims skanem tej umowy. Naprawde to pilne!
były pracownik 2012-05-22 02:05:52
ja posiadam, moge się podzielić skanem
TelePolska 2012-06-17 09:33:26
Jeżeli nie masz sumienia i okradanie staruszków przychodzi Ci z łatwością dołącz do naszego zespołu - TelePolska
1
była pracownica 2012-06-17 21:59:51
to prawda pracowałam tam tylko czekam na pieniądze i rozliczenie inspekcja pracy jest poinformowana jak z nimi nie pijesz i nie bierzesz to jesteś gorszy
1
Daniel Juice!!! 2012-08-25 20:18:18
a propo tych negatywnych opinii....ludzie ogarnijcie sie nie chcecie pracowac w czyms takim to bierzcie sklep spozywczy czy budowe i (usunięte przez administratora) za 1500zl....miesiecznie....i ciagnijcie tak do konca....zycia....kiedys uslyszalem fajny cytat w pewnej ksiazce...sprzedaz jest to najlzejsza i najbardziej zarobkowa praca na swiecie jesli tylko ciezko pracujesz....jesli plazesz narzekasz to po co sie meczysz podziekuj po pierwszym dniu a nie placzesc przez calym miesiac odbierasz tysiac zl i mowisz ze firma oszukuje.....tego typu sa firmy uczciwe masz jasno pozstawione zasady placone masz za umowe nie za godziny siedzenie i plakania (usunięte przez administratora)gdzie ja pracuje nie dam rady....krotko nie podoba sie to spierdalaj....jeszcze jedno jesli chodzi o mnie ja w sprzedazy pracuje prawie 3 lata na poczatku bylo ciezko ale nie mozna sie poddawac nie pracuje w tej firmie ale slyszalem to i owo....i z checia pojde tam do pracy....bo wiem ze lubie tego typu prace...i mozna dobrze zarobic...i juz nie chodzi o to czy masz wyksztalcenie czy nie....bo tego typu firmy nie patrza czy skonczyles podstawowke czy studia wyzsze ich interesuje twoje zaangazowanie checi do pracy i mozliwosci ktore mozesz im pokazac wiec sory ..... [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie sie negaci....a ci co mnie popieraja JUICE dla was:P:P
Arius 2012-09-27 07:40:01
Bylem na rozmowie rekrutacyjnej w biurze Tele Polska przy Rondzie Radosława. W ogłoszeniu na stronie Gumtree jest napisane umowa o pracę , co nie jest prawdą bo proponują umowę o dzieło na 3 miesiące a potem zobaczymy. W czasie 8 godzin pracy na sali gra głośno muzyka , co nie każdemu pomaga w pracy. Dodając poprzednie negatywne wpisy nie wystawia to firmie dobrej opinii.
oszukany 2012-11-26 14:22:56
I dobra bajera ,zeby umiec nabrac nowego jelenia .Mam nadzieje ,ze wkrotce telepolska pojdzie z torbami,czego serdecznie zycze :)
1
chyba kpisz 2013-03-18 12:32:09
no to widać że się supervisorka odezwała wreszcie, pomimo wszystko wierze w opinie bo sam byłem świadkiem takich działań i rozmowy. teleposka to żarty są i naciąganie ludzi, kiepskie przeszkolenie a supervisorki to zwyczajne przytłoczone zyciem przekupy z przerostem ambicji i formy nad tresc. niestety czlonek mojej rodziny dal sie nabrac na to (usunięte przez administratora) telefoniarzy! nie tylko tutaj ludzie wypowiadaja sie cieplo na ich temat, takze tu http :/ /e-interwencja. pl/firma-telekomunikacyjna-telepolska. html
1
~ddf 2013-05-25 20:59:39
telepolska to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> pozew zbiorowy już nie długo,ta firma nie ma prawa istnieć i zrobimy wszystko by ja zniszczyć!!!!!!!!!
:-) 2014-01-26 21:12:15
Pracuję w telepolsce od ponad roku.Zarobki są niezłe,miła atmoswera,fajni ludzie.Szef szanuje swoich pracowników.
ble ble 2014-02-02 23:20:26
Dobry operator nie musi dzwonic i oszukiwac klientow, do uczciwych operatorow klienci ida sami .
haha 2014-02-25 22:46:23
proszę o więcej info czemu dno - pracowałeś czy byłeś tylko na rozmowie
Oszukany przez telepolska 2014-03-21 20:43:30
Witam wszystkich. TVP przygotowuje reportaż o działalności tej firmy i jej praktykach. Reporter poszukuje osób które mogłyby mu naświetlić swoją historię o przygodach z Telepolska. Proszę każdego kto miał z nimi problemy o opisanie twojej sytuacji z tą firmą i przesłanie tych informacji ( wraz z informacją w której części Polski sytuacja miała miejsce ) na maila - (usunięte przez administratora)Pozdrawiam
edek 2014-10-15 16:03:20
Ja pracowałam 4 miesiące ale przez agencje ludzie spoko i kasa nie jest tragiczna jak dla studętki tyle żeby dostać sie do dobrego działu bo jest telesprdaż i dział po sprzedaży ( łatwiejsze)
maciek 2015-02-03 19:33:47
No właśnie, pewnie już pracownicy zapomnieli jak to było szukac pracy i mieć pytania co do warunków, a szkoda. Ja jestem obecnie na studiach - kierunek telekomunikacja i szukam jakiegoś stażu w moim przyszłym zawodzie. Widze, że tele-polska holding działa w tej branży, to zapytam, czy jest szansa, bym się tutaj czegoś nauczył?
moi 2015-02-11 13:18:10
Do mnie dzwoniła paniusia z ag. Savoir proponując 10netto i 2 zmiany 8-13, 13-19 na posprzedaży. Telepolska podszywa się pod Telekomunikację i tak robi klientów w wała.
2
Aplikant 2015-02-22 16:40:23
Witam, Jak każdy czytam opinie o pracodawcy i hm.. niestety bardzo dużo negatywów. Kilka dni temu wysłałam CV gdzie też oddzwoniła Pani z Savoir. Nie mogę powiedzieć by oferta była nie atrakcyjna bo tak jak napisał/a moi proponowano mi 10 zł na rękę+ plus praca minimum 3h. Gdyby nie opinie tutaj i na innych forach to muszę przyznać że oferta kusząca... ale jednak nie chce się przyczyniać do oszukiwania;/
2
tadeek 2015-06-08 09:59:40
Witam i zapraszam na rozmowe bo firma tele polska jest firmą złodziejską naciąga i oszukuje ludzi i działa razem z drugą firmą na tym samym adresie polska energetyka pro także firma oszustów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafią nawet dopuścić się podrobienia podpisu prokuratura już się tym zainteresuje
markopolo 2015-06-19 11:30:27
Cześć ja byłem tam z 4 miesiące temu ... znalazłem ogłoszenie w sieci info o umowie zlecenie ok! Stawka 10 zł za 1h pracy tez jak dla mnie ok. Co do opini w sieci długo sie zastanawiąłem czy warto poswiecaj swój czas ale ż ekasa potrzebna a babka w telefonie miła z agencji to poszłem . Rozmowa z Panią D. spoko szklenie spoko byłam na 1 dniu pracy i pod koiec dnia otrzymałem informacje że jednak sie nei sprawdziłem.. tyle z mojej przygody z ta firmą co moge dodac ludzie spoko na miejscu a ze firma jest jaka jest ... brak słów w tym kraju trzeba zarabiac przez takie firmy w ostatecznosci ..
1
jaaaa 2015-08-29 17:57:09
Kochani, jeśli komuś zależy na poniżaniu, wysłuchiwaniu na swój temat samych kłamstw, odbieraniu 200 telefonów od oszukanych ludzi i słuchania obelżywych słów,podlizywaniu się zakompleksionej,niespełnionej życiowo pani D. która lata za panią dyrektor za pies za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na wszystkich i wszystko donosi, to jak najbardziej jest to idealna praca dla Wad;)Pozdrawiam BYŁY PRACOWNIK:)
1
Wwww 2015-08-30 16:23:13
Wystarczy,ze nie spodobasz się bezzębnej pani D. a dlatego ,że ma taki humor...i już po jednym dniu nie pracujesz...
1
Kleopatra 2015-08-31 11:13:50
Ja zostałam zwolniona bez przysczyny, rozmowy. Podziękowali i tyle a ze umowa o dzieło to nic im nie robię. P. D jest do niczego. Z kkientem nie można rozmawiać długo... naezy szybko zwięźle załtwiac temat najlepiej w 30 sek. Ni epolecam po dkontem tego co trzeba robić i jak trzeba sciemniać!!!
1
Wojtas 2015-09-01 21:16:39
Praca w TelePolsce to same kłamstwa więc jak ktoś lubi kłamać to jak najbardziej.Jest to ta sama firma co Twoja Telekomunikacja Czy Telekomunikacja Dla Domu.Firma otwiera co rusz nowe spółki dla niepoznaki..Nie ma to nic wspólnego z rozwojem czy uczenie się nowych rzeczy. Umowa o dzieło i 10 zł na godzinę jest godne pożałowania jak cała ta firma,pani ambitna D jest do NICZEGO!!!
1
jooo 2015-12-02 13:14:51
10 zł daja
rtyrfyhno 2016-05-11 17:18:19
hej @F noo wiesz wszystko ma jednak swoje plusy i minusy..na takim stanowisku to musisz umiec rozmwiaci z ludzmi byc przekonujaca osobom no i czesto niestety slyszy sie rozne niemile rzeczy od ludzi..
marek 2016-11-18 10:32:20
witam, szef szanuje pracowników i płaci Wam pieniędzmi od wprowadzonych świadomie przez firmę, pieniędzmi.
Oczywiście, każdy ma prawo odstąpić od umowy w terminie 10 dni, :) hihihi, ale Wasza firma dobrze wie, że klienci zorientują się o tym dopiero wtedy, jak przyjdzie pierwsza faktura, po miesiącu.
Na ewentualne reklamacje i protesty, Wasza firma odpisuje, miała Pani/Pan 10 dni na odstąpienie od umowy.
Życzę Pani/Panu, aby poszczęściło się Wam za te pieniądze od oszukanych ludzi.
Niech Wasi najbliżsi dobrze skorzystają z tych, tak uczciwie zarobionych pieniędzy :).
Jeszcze jedno, spróbujcie nabrać tego człowieka chyba, że to Wasz, no to czapki z głów
https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=sz0dWjY_VuA
Zostaw swoją opinię o Tele-Polska Holding - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tele-Polska Holding