Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Pod Telegrafem

Pracowałeś w firmie Piekarnia Pod Telegrafem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-03-27 08:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Och chyba jednak czujesz sie urażona. Skoro nie potrafisz powiedziec tego prosto w oczy.
:-)
zdjecie uzytkownika
Roksana - 2015-03-31 21:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile mniej więcej można zarobić jako sprzedawca (studentka)?
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-04-01 16:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1280zł
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-04-01 22:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze na temat mileny k. jak ktos pisze prawde to zaraz jest tresc usuwana..ciekawe czemu???zenada ze takie osoby tam pracuja....
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-07 21:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2015-04-01 22:37:11]:
Pani Milena jest niekompetentną i złośliwą osobą, nie nadaje się na kierownicze stanowisko!
zdjecie uzytkownika
Roksana - 2015-04-09 19:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy można liczyć na jakąś premię, z jakiegoś powodu.?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-04-12 17:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam co jakiś czas opinie na tej stronie i widzę, że niektóre wiadomości są kasowane przez adminów z nieznanych przyczyn. Każda opinia ma pewną wartość i wnosi coś do wątku, dlatego nie zgodzę się z wybiórczym i niczym nie spowodowanym kasowaniem wiadomości. Poniżej prezentuję jeszcze raz wpis STUDENTKI i nie dlatego, że zgadzam się z jej opinią, ale dlatego, że każdy może wyrazić to co chce (pisownia oryginalna):

"studentka 20150324
20:24:00
menedzerki wyzej sr...jak glowe maja...znam wszystkie i wiekszosc z nich pracowala na sklepie a potem
zostala menedzerkami i troche do glowy uderzylo.....pani milena jak pracowala na sklepie w kazimierzy to
chowala chikeny do zamrazarki przed przyjsciem uczniow z pobliskiej szkoly na duzej przerwie bo nie
chcialo jej sie robic....wszyscy to wiedzieli i co??w nagrode zostala menedzerka bo byla na otwarciu sklepu
w koszycach i pousmiechala sie do kogo trzeba....a teraz lize tylek Pani E.G...pozwalniala uczciwe
dziewczyny a przyjela kolezanki nawet ze studiow....szok...."
zdjecie uzytkownika
studentka - 2015-04-14 11:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma "Pod telegrafem" to najgorszy pracodawca, jakiego znam.
Zatrudnia studentki na kilka- kilkanaście dni,na umowę o praktyki, aby nie zapłacić ani grosza. W ten sposób w ciągu trzech pierwszych miesięcy 2015 roku w Kazimierzy Wielkiej zostało potraktowanych 7 studentek. Dziewczyny, nie zgadzajcie się na taką pracę, ponieważ to są nieuczciwi pracodawcy, którzy nie chcą wydać za solidną pracę zaświadczenia. Pani menager Milena nie ma nawet odwagi, aby osobiście przekazać informację o zwolnieniu, tylko wysługuje się zwykłymi pracownikami.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-23 22:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Od roku pracuje w Piekarni pod telegrafem. W marcu przepracowałam 176 godzin po 8zl za każdą, a wypłaty dostałam o 200 zł za.mało
Ciekawie czemu? Im więcej mają tym bardziej chcą na wszystkim zaoszczędzić. Pracowników mają za nic, a zwłaszcza Pani Manager M.L wróciła po urlopie macierzyńskim i chce w każdym sklepie zrobić rewolucję, bo managera która ją zastępował zrobiła jej podobno syf na sklepach.. Poprzednia managera miała normalny kontakt z dziewczynami, które pracowały na sklepach, a nie jak obecna która myśli, że wszystko załatwi po przez darcje ryja
. . jak masz za duzo towaru to go zamroz, bo po co duże zwroty robić, jak się to odmrozi za jakiś czas i sprzeda. A, że kupujący mają później pretensje, że sprzedajemy nie świeże pieczywo, to już nie jej wina. Byle tylko wypchnąć . co do pracy w tym miejscu to nie polecam, co by się nie działo to wszystko jest twoja wina, studentki muszą podejmować decyzje które powinny podejmować kierowniczka, a jak czegoś nie wiesz to znowu darcje ryja. Myślę, ze Pani menager M.L powinna się zastanowić nad podejściem do pracowników, ponieważ nikt nie pozwoli sobie być ciągle czyjąś ofiarą. nie każdy robi karierę przez łóżeczko :-). Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
roksana - 2015-04-26 17:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-04-23 22:51:05]:
Zgadzam się z Tobą(xyz) w zupełności, Pani MR wchodzi na sklep i jak jej coś nie pasuje to "drze ryja " i to w dodatku przy klientach, którzy potrafią wykazać się w takiej sytuacji większą kulturą i taktem niż szanowna Pani M .Jak ta firma ma mieć dobra opinie skoro ich przedstawicielka, która powinna świecić kulturą zachowuje się w taki sposób? Pracy nie polecam. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
niepolecam - 2015-05-14 17:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie dość, że Pani (usunięte przez administratora) traktuje swoich pracowników jak śmieci to ma jakieś rozdwojenie jaźni i jest mało kompetentna. DO każdego mówi coś innego, rzuca krzesłami po zapleczu, wyzywa swoich pracowników przy świadkach jak i również bez nich, nie potrafi normalnie rozwiązać umowy tylko robi to przez osoby trzecie. Jak na osobę, która ma dość odpowiedzialne stanowisko to chyba sobie z tym nie radzi.Brak jakiegokolwiek szacunku i zrozumienia. Właściwie to śmiało mogłabym powiedzieć, że można ją oskarżyć o mobbing i wygrać sprawę bez większego wysiłku.
zdjecie uzytkownika
bezsensu - 2015-05-18 14:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowiek pracuje 2 lata. po roku obniżają mu wypłatę o 200zł, liczy na premię świąteczną i jej nie dostaje bo powiedział że odchodzi. Traktują pracownika jak popychadło i zamiast polaków zatrudnia Ukraińców.
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-05-19 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za każdym razem jak kupie zapiekankę czy celineczke z serem czy kajzerke to mnie przytruwa :/
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-05-22 00:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niepolecam - 2015-05-14 17:05:31]:
M.K pewnie o nia chodzi :)
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-05-24 19:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [AHAHA - 2014-01-04 19:44:48]:
Bo studentki powinny mieć szansę robić to,czego się uczą, a nie zamęczać się, żeby jakaś jaśnie kierowniczka sklepu, która ma byle jakie wykształcenie, udawała wielkiego szefa, bo miała szczęście, że kiedyś było łatwiej pracę dostać. Jakby kierowniczką był ktoś z odpowiednim wykształceniem i doświadczeniem, na poziomie, a nie wrzeszczał i nie umiał kulturalnie nic powiedzieć, to by je nie złościło, że nimi rządzi i dostaje za to dużo większe pieniądze, a one muszą na nią pracować.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-05-29 22:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-05-24 19:57:58]:
Wbrew Twoim pozorom to te pieniądze nie są wcale takie duże, a uwierz mi czasem nie warto zarobić 150zł więcej a naprawdę dużo więcej na głowie, większa odpowiedzialność i jeszcze jak coś jest nie tak to wina kierownika..........
zdjecie uzytkownika
NowyWpis - 2015-06-07 00:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [kierownik - 2015-05-29 22:45:50]:
Jakie 150zł??? ha ha :) 300zł to jest dodatek kierowniczy. Wiem, bo moja kierowniczka kiedyś się wygadała. A czy to mało za robienie tylko inwentaryzacji 1 raz w miesiącu, w której jej jeszcze trzeba pomóc i zamówień, w których też zwykłe pracownice muszą uczestniczyć i co dzień mówić czego brakuje, itd., tak jakby szanowna kierowniczka nie pracowała i nie wiedziała czego brakuje??? To naprawdę tak wiele obowiązków?
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-06-07 23:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NowyWpis - 2015-06-07 00:12:20]:
300 zł ale brutto:-)
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-06-18 10:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
300 zl brutto, na reke wychodzi okolo 150 tego dodatku.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-07-06 20:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Menagerka DK niech zapozna się z kodeksem pracy i BHP a dopiero zarządza pracownikami. Niedopuszczalne jest pracować w tem 38 C w sklepie bez klimatyzacji i wody do picia. Niech sama stanie i aktywnie sprzedaje. Zenada !!!!!!!! Zapewnienie wody do picia jest jej obowiązkiem przy takich temperaturach. Gratulacje fantazji i szacunku do pracownika
zdjecie uzytkownika
dasfa - 2015-07-07 14:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio znowu kupiona zapiekanka w GK i znowu sraczka.... już nigdy...
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-07-22 23:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-07-22 23:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przede wszystkim pracy tam nie polecam ze względu na menadżerki. Dla mnie niektóre z nich wydają tylko polecenia, rozkazują. Dziwi mnie,że nikt nie kontroluje ich pracy. Widać które nie nadają się na to stanowisko. Pracowałam tam w zeszłym roku, jestem studentką, ale sama odeszłam i wole nie pracować niż słuchać rozkazów. Przyjmowała mnie do pracy pani R.M. Niestety stwierdzam,że nie nadaję się na to stanowisko, to właśnie przez nią nie wrócę tam do pracy NIGDY. Koleżanką, które też chcą tam iść odradzam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jaka rekrutacja? Większość ludzi przyjętych to znajome menadzęrek lub rodzina, zwłaszcza w Kielcach.
Pytania: A pytania? Czy możesz przyjść już jutro bo nie ma kto pracować?
zdjecie uzytkownika
kolo9 - 2015-07-31 21:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezsensu - 2015-05-18 14:43:43]:
Ciekawe czy tam jest taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak w zakładzie OMAR.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-07-31 21:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
załamka jeśli chodzi o niektóre menadżerki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Pod Telegrafem

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Pod Telegrafem?
Zadaj pytanie
alert