Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Pod Telegrafem

Pracowałeś w firmie Piekarnia Pod Telegrafem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-03-15 23:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania90 - 2015-03-15 16:28:10]:
A jak myślisz co robi kierownik w tej firmie??? Oprócz tego, że ma cały bajzel na głowie, studentki które mogą wszystko powiedzieć, nic nie chcą robić to niestety kierownik musi no bo kto inny odpowiada za sklep? A oprócz tego to stoi na kasie, sprząta, piecze itd. A jeśli coś jest nie tak to jeszcze zjebe dostanie.........
zdjecie uzytkownika
AAAAA - 2015-03-19 18:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAWIĄZUJĄC DO WASZYCH OPINI NA TEMAT PAN MENADZEREK NASUWA MI SIE PEWNA SUGESTJA TWIERDZICIE ZE PANI R.M JEST TAKA ZLA I STRASZNA ZE PANI J.K BYLA WSPANIALA TYLKO DLACZEGO SKLEPY PANI J.K OSIAGALY NAJSLABSZE WYNIKI SPRZEDAZOWE CZEMU SKLEPY SA BRUDNE NIE DOMYTE W LADACH I LODOWKACH JEST PLEŚŃ ZAMAWIANE JEST MAŁO TOWARU TYLE TYLKO ZEBY ODBĘBNIĆ GODZINY?. PANI R,M JEST NAJLEPSZA MENADZERKA W TEJ FIRMIE POTRAFI PODNIESC UTAGI I WYNIKI NA SKLEPACH Z 300ZL DO 1000ZL MOZE JEST SUROWA MA ZASADY ALE TO JEST JEJ PRACA. GDY BY MIALA KLAPKI NA OCZACH I WSZYSTKIM SLODZILA ZARAZ SAMA STRACILA BY PRACE, PRAWDA JEST TAKA ZE KAZDY WALCZY O SWOJE, ONA MA TAKIE STANOWISKO I TAKIE ZADANIA I JE SPELNIA PODNOSI WYNIKI UMIE WYSPRZATAC SKLEP. JEZELI KTOS Z NIA DOBRZE ZYJE NIE ROBI TOTALNEGO SYFU I JEST WPORZADKU TO I ONA ROWNIEZ DLA TEJ OSOBY PORAFI SIE ODWDZIECZYC, MOZECIE MOWIC CO CHCECIE ALE LICZA SIE LICZY I FAKTY JAKIE WYNIKI OSIAGA PANI R,M A JAKIE INNE MENADZERKI.
KIEROWNIKA SKLEPU KTORY BYL PRAWIE 3 LATA POD ZEKOMO OKROPNA R.M
P.S NIE LIŻE JEJ DUPY BO I TAK JUZ NIE JEST MOJA MENADZERKA,
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
gośc - 2015-03-20 22:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę że musisz żyć w niezłej komitywie z panią RM skoro wiesz jakie wyniki mają inne menadżerki i co się dzieje na ich rejonach. Podejrzane. A może nie broń się takimi wpisami.Dziwne że był taki syf i sanepid tego nie widział co? No ale nie ma to jak bronić własnego tyłka kosztem innych.
zdjecie uzytkownika
AAAAA - 2015-03-22 15:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE ŻYJE W ŻADNEJ KOMITYWIE A TY WIDZE ZE NIE MASZ POJECIA I ONICZYM BO KAZDY PRACOWANIK MOGL ZOBACZYC WYNIKI NP 2 LATA WYSYLAY BYL E MAIL Z PODZIALEM SKLEPOW NA MENADZERKI I PODANY BYL OBROT KAZDEGO SKLEPU ZA 1 MIESIAC I SUMA KAZDEJ Z MENADZEREK,I KAZDY POCZAWSZY OD KIEROWNIKA DO STUDENTKI MOGŁ TO PRZECZYTAC,I SZKODA ZEBY NIE WIDZIEC CO SIE DZIEJE NA INNYCH REJONACH JAK KAZDY O TYM MOWI NP,PANI E NA SPOTKANIU KIEROWNIKOW MOWILA.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-22 17:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to niezła kosa jest z tej RM,pewnie się jej wszyscy boją,ciekawe jakich sztuczek używa aby zwiększyć utargi
zdjecie uzytkownika
kklk - 2015-03-25 10:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kim ty jesteś,że znasz wszystkie menadżerki i tak je wszystkie poznałaś,a do tego masz nick:studentka.Coś podejrzanego?
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-03-27 08:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Och chyba jednak czujesz sie urażona. Skoro nie potrafisz powiedziec tego prosto w oczy.
:-)
zdjecie uzytkownika
Roksana - 2015-03-31 21:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile mniej więcej można zarobić jako sprzedawca (studentka)?
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-04-01 16:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1280zł
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-04-01 22:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze na temat mileny k. jak ktos pisze prawde to zaraz jest tresc usuwana..ciekawe czemu???zenada ze takie osoby tam pracuja....
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-07 21:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2015-04-01 22:37:11]:
Pani Milena jest niekompetentną i złośliwą osobą, nie nadaje się na kierownicze stanowisko!
zdjecie uzytkownika
Roksana - 2015-04-09 19:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy można liczyć na jakąś premię, z jakiegoś powodu.?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-04-12 17:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam co jakiś czas opinie na tej stronie i widzę, że niektóre wiadomości są kasowane przez adminów z nieznanych przyczyn. Każda opinia ma pewną wartość i wnosi coś do wątku, dlatego nie zgodzę się z wybiórczym i niczym nie spowodowanym kasowaniem wiadomości. Poniżej prezentuję jeszcze raz wpis STUDENTKI i nie dlatego, że zgadzam się z jej opinią, ale dlatego, że każdy może wyrazić to co chce (pisownia oryginalna):

"studentka 20150324
20:24:00
menedzerki wyzej sr...jak glowe maja...znam wszystkie i wiekszosc z nich pracowala na sklepie a potem
zostala menedzerkami i troche do glowy uderzylo.....pani milena jak pracowala na sklepie w kazimierzy to
chowala chikeny do zamrazarki przed przyjsciem uczniow z pobliskiej szkoly na duzej przerwie bo nie
chcialo jej sie robic....wszyscy to wiedzieli i co??w nagrode zostala menedzerka bo byla na otwarciu sklepu
w koszycach i pousmiechala sie do kogo trzeba....a teraz lize tylek Pani E.G...pozwalniala uczciwe
dziewczyny a przyjela kolezanki nawet ze studiow....szok...."
zdjecie uzytkownika
studentka - 2015-04-14 11:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma "Pod telegrafem" to najgorszy pracodawca, jakiego znam.
Zatrudnia studentki na kilka- kilkanaście dni,na umowę o praktyki, aby nie zapłacić ani grosza. W ten sposób w ciągu trzech pierwszych miesięcy 2015 roku w Kazimierzy Wielkiej zostało potraktowanych 7 studentek. Dziewczyny, nie zgadzajcie się na taką pracę, ponieważ to są nieuczciwi pracodawcy, którzy nie chcą wydać za solidną pracę zaświadczenia. Pani menager Milena nie ma nawet odwagi, aby osobiście przekazać informację o zwolnieniu, tylko wysługuje się zwykłymi pracownikami.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-23 22:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Od roku pracuje w Piekarni pod telegrafem. W marcu przepracowałam 176 godzin po 8zl za każdą, a wypłaty dostałam o 200 zł za.mało
Ciekawie czemu? Im więcej mają tym bardziej chcą na wszystkim zaoszczędzić. Pracowników mają za nic, a zwłaszcza Pani Manager M.L wróciła po urlopie macierzyńskim i chce w każdym sklepie zrobić rewolucję, bo managera która ją zastępował zrobiła jej podobno syf na sklepach.. Poprzednia managera miała normalny kontakt z dziewczynami, które pracowały na sklepach, a nie jak obecna która myśli, że wszystko załatwi po przez darcje ryja
. . jak masz za duzo towaru to go zamroz, bo po co duże zwroty robić, jak się to odmrozi za jakiś czas i sprzeda. A, że kupujący mają później pretensje, że sprzedajemy nie świeże pieczywo, to już nie jej wina. Byle tylko wypchnąć . co do pracy w tym miejscu to nie polecam, co by się nie działo to wszystko jest twoja wina, studentki muszą podejmować decyzje które powinny podejmować kierowniczka, a jak czegoś nie wiesz to znowu darcje ryja. Myślę, ze Pani menager M.L powinna się zastanowić nad podejściem do pracowników, ponieważ nikt nie pozwoli sobie być ciągle czyjąś ofiarą. nie każdy robi karierę przez łóżeczko :-). Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
roksana - 2015-04-26 17:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-04-23 22:51:05]:
Zgadzam się z Tobą(xyz) w zupełności, Pani MR wchodzi na sklep i jak jej coś nie pasuje to "drze ryja " i to w dodatku przy klientach, którzy potrafią wykazać się w takiej sytuacji większą kulturą i taktem niż szanowna Pani M .Jak ta firma ma mieć dobra opinie skoro ich przedstawicielka, która powinna świecić kulturą zachowuje się w taki sposób? Pracy nie polecam. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
niepolecam - 2015-05-14 17:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie dość, że Pani (usunięte przez administratora) traktuje swoich pracowników jak śmieci to ma jakieś rozdwojenie jaźni i jest mało kompetentna. DO każdego mówi coś innego, rzuca krzesłami po zapleczu, wyzywa swoich pracowników przy świadkach jak i również bez nich, nie potrafi normalnie rozwiązać umowy tylko robi to przez osoby trzecie. Jak na osobę, która ma dość odpowiedzialne stanowisko to chyba sobie z tym nie radzi.Brak jakiegokolwiek szacunku i zrozumienia. Właściwie to śmiało mogłabym powiedzieć, że można ją oskarżyć o mobbing i wygrać sprawę bez większego wysiłku.
zdjecie uzytkownika
bezsensu - 2015-05-18 14:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowiek pracuje 2 lata. po roku obniżają mu wypłatę o 200zł, liczy na premię świąteczną i jej nie dostaje bo powiedział że odchodzi. Traktują pracownika jak popychadło i zamiast polaków zatrudnia Ukraińców.
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-05-19 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za każdym razem jak kupie zapiekankę czy celineczke z serem czy kajzerke to mnie przytruwa :/
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-05-22 00:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niepolecam - 2015-05-14 17:05:31]:
M.K pewnie o nia chodzi :)
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-05-24 19:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AHAHA - 2014-01-04 19:44:48]:
Bo studentki powinny mieć szansę robić to,czego się uczą, a nie zamęczać się, żeby jakaś jaśnie kierowniczka sklepu, która ma byle jakie wykształcenie, udawała wielkiego szefa, bo miała szczęście, że kiedyś było łatwiej pracę dostać. Jakby kierowniczką był ktoś z odpowiednim wykształceniem i doświadczeniem, na poziomie, a nie wrzeszczał i nie umiał kulturalnie nic powiedzieć, to by je nie złościło, że nimi rządzi i dostaje za to dużo większe pieniądze, a one muszą na nią pracować.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-05-29 22:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2015-05-24 19:57:58]:
Wbrew Twoim pozorom to te pieniądze nie są wcale takie duże, a uwierz mi czasem nie warto zarobić 150zł więcej a naprawdę dużo więcej na głowie, większa odpowiedzialność i jeszcze jak coś jest nie tak to wina kierownika..........
zdjecie uzytkownika
NowyWpis - 2015-06-07 00:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [kierownik - 2015-05-29 22:45:50]:
Jakie 150zł??? ha ha :) 300zł to jest dodatek kierowniczy. Wiem, bo moja kierowniczka kiedyś się wygadała. A czy to mało za robienie tylko inwentaryzacji 1 raz w miesiącu, w której jej jeszcze trzeba pomóc i zamówień, w których też zwykłe pracownice muszą uczestniczyć i co dzień mówić czego brakuje, itd., tak jakby szanowna kierowniczka nie pracowała i nie wiedziała czego brakuje??? To naprawdę tak wiele obowiązków?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jaka rekrutacja? Większość ludzi przyjętych to znajome menadzęrek lub rodzina, zwłaszcza w Kielcach.
Pytania: A pytania? Czy możesz przyjść już jutro bo nie ma kto pracować?
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-06-07 23:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NowyWpis - 2015-06-07 00:12:20]:
300 zł ale brutto:-)
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-06-18 10:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
300 zl brutto, na reke wychodzi okolo 150 tego dodatku.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Pod Telegrafem

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Pod Telegrafem?
Zadaj pytanie
alert