Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Pod Telegrafem

Pracowałeś w firmie Piekarnia Pod Telegrafem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
iga - 2014-07-17 18:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie masz co narzekać u nas jest sklep 2 osobowy,aby wyłożyć rano towar muszę przyjść godzinę wcześniej,temperatura sięga czterdziestu paru stopni,my się pocimy,klienci się pocą,ale oni zaczynają być mądrzejsi bo wchodzą i zaraz wychodzą bo mówią że tu się nie da oddychać i idą do konkurencyjnych sklepów obok z klimą,najlepsze są kłótnie o kolejkę,bo wiadomo że każdemu się dzisiaj śpieszy i jak pierwsza osoba kupuje za dużo to nie pasuje innym że muszą stać tak długo i w takie temperaturze,ale jak też się rozdwoić sama na zmianie jak się znajdą takie osoby na przykład:pierwsza chce 4 chickeny i 2 mini hot dogi,druga na przykład 2 kawy i po 2 kawałki ciasta,następna 5 chlebów krojonych pakowanych na przykład po połówce to ta następna wychodzi bo nie ma czasu,często klienci wchodzą i pytają jak wy tu wytrzymujecie w takich temperaturach,albo coś zamówią i wychodzą i czekają na dworze.
My nie narzekamy,my się cieszymy że mamy pracę.
zdjecie uzytkownika
aAaA - 2014-07-17 19:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sprzedawca - 2014-07-16 20:54:17]:
Zapomniałaś jeszcze dodać, że jak jest nowość to nie można jej sprzedawać od rana bo nie wchodzi na posa i trzeba go pare razy wyłączać i włączać. A cenówkę to wypisz sobie sama lub poczekaj jak ja wydrukują. Chyba najbardziej wkurzającą osobą jest pan (usunięte przez administratora) od opakowań. Jak on się biedny musi napracować. A jak dzwonisz i mówisz ze potrzebujesz cokolwiek najczęściej odpowiada NIE MA NIE WIEM KIDY BĘDZIE. Totalny olewator.
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2014-07-17 20:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aAaA - 2014-07-17 19:56:42]:
przeciez wyraznie napisalam ze wlasnie wam wspolczuje bo skoro na trzyosobowym sklepie jest ciezko to co dopiero na 2osobowym. a jak tak wam dobrze to cieszcie sie nadal ze macie prace moze doplaccie jeszcze ze jestescie zatrudnione, bo ja mimo ze tez zalezy mi na pracy to jednak mam swoja godnosc i chcialabym byc tylko po ludzku jako pracownik traktowana, bo jestem takim samym czlowiekiem jak wlasciciel a nie jego murzynem, moim zdaniem powinno sie zmienic to sluzalcze pojmowanie tego ze macie prace , on jako wlasciciel tez powinien cieszyc sie ze ma pracownikow a wy zachowujecie sie jak ludzie drugiej kategorii bo ciesza sie ze im pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] splywa bo maja prace ,wiec badzcie murzynami dalej.winszuje podejscia, jesli wszystcy trzymalibysmy sie razem to moze by sie cos zmienilo ale jesli kazdy chowa uszy po sobie i zamyka gebe byleby nadal byc murzynem to nic w tej firmie ani w tym kraju sie niezmieni i zawsze bedzie u nas panowal agresywny kapitalizm i beda "wyzsi" i "nizsi", jesli ludzie sie sami nieszanuja to jak pracodawca moze ich poszanowac, zenada i brak slow.
zdjecie uzytkownika
nie murzyn - 2014-07-17 21:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aAaA - 2014-07-17 19:56:42]:
hehe dobre, cieszcie sie i oddajcie polowe pensji po co wam takie "kokosy" skoro i tak sie cieszycie.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-07-19 16:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak patrzę na te niektóre wypowiedzi to się zadtanawiam po co tak pisać bronić firmy skoro dobrze wiedzą jaka jest prawda kokosów nie ma a zapieprz nakazy zakazy.
zdjecie uzytkownika
yy - 2014-08-02 14:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
litooooooooooooooości,kllllllllllllllllllimy i wooooooooooooooooody
zdjecie uzytkownika
hbj - 2014-08-04 15:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oo sama prawda!!! Ale pamietajcie to my i tak jesteśmy najgorsze to przez nas utargi maleją bo chodzimy brudne spocone i bie potrafimy sie zwrócić do klienta tylko najlepiej sformułować Gatkę i klepać jak potluczone z pieknym uśmiechem... Gorzej ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale co tam "grunt ze mamy prace"...
zdjecie uzytkownika
aaaAAA - 2014-08-06 11:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yy - 2014-08-02 14:21:09]:
Zastanów się czy wolisz klimę czy wodę, bo jak masz klimę nawet popsutą to woda darmowa ci nie przysługuje
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-08-12 20:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )leci,nawet jak na sklepie jest klima bo nie wiadomo w co pierwsze rece wloźyc bo malo tego , ze sprzedajesz to jeszcze jestes sprzataczka, pomywaczka i odwalasz robote za kierowniczke tzn pseudo kierowniczki bo nimi zostaja przez Przypadek albo za lizanie dupska smiesznej p."menager".Kolejny minus za brak przerw w tej robocie.Ogolnie firma smieszna jak i te wypłaty..
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-08-21 19:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, w tej piekarni nie iwdze przyszłości.
Zacznijmy od tego co najwazniejsze, Warunki: koszmar jest duzo sklepow z brakiem klimatyzacji klienci przychodza i szybko wychodza bez niczego bo takie duszno jest, jak sie wchodzi do takiego sklepu to od razu słabo sie robi.Współczuje dziewczynom ktore w takich sklepach pracuja, zero szacunku do klienta i pracownikow, nie dbaja o to co wazne, a pozniej dziwią się ze nie ktorzy ich okradaja,
UMOWY: Koszmar śmieciowe zero mozliwości urlopu dopiero po przepracowanych niedzielach, 7 dni w tygodniu praca jezeli komus sie cos stanie czy nawet jest chory np grypa: to nie mozna isc bo trzeba pozniej w niedziele to odrabiac,
ZATRUDNIENIA: Same studentki co jest chore rozumie ze to dla cieciA KOSZTOW ale na takim sklepie powinna byc jeszcze jedna normalnie zatrudniona ktora nie chodzi do szkoly. poniewaz to koliduje z zajeciami innych studentek mam na mysli to ze np jest weekend i wypada wszystkim zajecia i 2 z nich musza zrezygnowac. Wracajac jeszcze do umowy,złe jest bardzo to ze nie ma ubezpieczenia nie wszystkich stac na ubezpieczenie sie sa rozne przypadki u ludzi gdzie maja problemy.

BRAK JAKICH KOLWIEK ZNIŻEK DLA PRACOWNIKA, BONÓW NA SWIETA CZY CO KOLWIEK NAWET GLUPIE CIASTO ZEBY TYLKO COS DOSTAC TAK NORMALNIE ZA DARMO JAK W KAZDEJ FIRMIE TAK JEST A TAKIE ZECZY SIE CENI :)

Brak wody w okresie wakacji chce przypomniec ze na sklepie do paru nastu stopni nie mzna celciusza nie mozna pracowac a kiedy na takich sklepach gdzie nie ma klimy jest 46 stopni to jest KARARNE PAMIETAJCI O NASTEPNYCH WAKACJACH :) BO NIE BEDE CZEKAC ZGŁOSZE TO TAM GDZIE POWINNO BYC JUZ DAWNO ZGLOSZONE :)

KIEROWNICZKI: Nie zostały by kierowniczkami gdyby nie lizaly dupy pracuje na jednym ze sklepow gdzie bylam swiatkiem takiego wydarzenia pracowalam dłuzej na sklepie od tej co zostala kier i wszystko wiem to jest nie sprawiedzliwe bo na rozmowach menagerki mowia ze szybko mozna awansowac owszem ale w zamian czego lizania dupy? Masakra. tego sie nie chwali.
jeszce wielu zeczy nie wie jak robic dlatego sie wysluguje innymi pracownicami a jest jeszcze mlodsza odemnie. PROSZE ZMIENCI TO

WRACAJAC DO WARUNKOW nie dbacie o klienta a nam wciskacie ze to przez nas nie ma utargów a to gowno prawda to dzieki Wam szanowna góro nad zwyklymi robolami

Panie w Kielcach na piekarni FAKTOROWNIA itp... straszne jedze lenie i ja sie zastanawiam za co im Pan Smolarski płaci zawsze jak cos sie zle od czasu do czasu zrobi przez przypadek to łaske robia ze musza to poprawic, unosza sie jakby nie wiem co im sie stałao nad takimi tez pasowalo by popracowac i prosze nie wymagac od nas zbyt wiele poniewaz to klient przychodzi do piekarni juz z zamiarem wiedzac co chce kupic to nie jest sklep z ciuchami :)owszem jak widzi sie ze sie zastanawiaja dlugo to w ten czas mozna im zaproponowac towar

NIE WIEM CZY JEST SENS PISANIA TEGO B NIE WIADOMO CZY Z TYM CO KOLWIEK ZROBICIE ALE SPRÓBOWAC NIE ZASZKODZI:)

PROSZE ZMIENCIE CO NIE CO POZDRAWIAM NIUNIA :)
TA ocena ogolna to na co ma byc na komentarz czy na sklep ? jezeli na komentarz to celujacy a jak na sklep to mierny
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-08-21 20:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JESZCZE JEDNO CHCIALAM POWIEDZIEC BARDZO BARDZO ALE TO BARDZO DOBRE PRODUKTY MAJA I CIESZE SIE TYLKO Z TEGO POWODU :)

KLIENCI JEDNAK NARZEKAJA NA CIASTA ZE SA TE SAME I JUZ IM SIE ZNUDZILY MOZNA NOWOSCI WPROWADZIC:)
zdjecie uzytkownika
Do NIUNI - 2014-08-28 23:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj Niunia...ale pier.to.lisz. Ty byś chciała być kierowniczką? Dziewczyno, przecież Ty się nawet wypowiedzieć poprawnie nie potrafisz, sklecić normalnego zdania (o pisowni nie wspominając), a chciałabyś być kierowniczką? O zgrozo, z czym do ludzi? :D
zdjecie uzytkownika
tun - 2014-09-18 01:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy orientujecie się może jak wygląda współpraca w Kielcach z Piekarnią pod Telegrafem na stanowisku ich handlowca? z ich oferty wyczytałem , że osoba na tym stanowisku powinna zapewnić własny transport. niespecjalnie mi się to podoba, ale to przynajmniej mam nadzieję , że zwracają kasę bez problemów za benzynę. Prawda?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-10-20 22:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2014-08-21 20:02:23]:
Niunia Ty od Firmy powinnas dostac słownik ortograficzny-za darmo,uwierz mi przyda Ci się. Tego co napisałaś nie da się przeczytać,jeden bełkot.
zdjecie uzytkownika
speedy - 2014-10-26 03:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę , że mało i co raz mniej jest tutaj na forum konkretnych niezmoderowanych opinii. nie wiem czy świadczy to o poziomie ludzi zatrudnianych w tej piekarni bo nie wiadomo czy tylko takie osoby na tym forum się wypowiadają jednak można odnieść wrażenie, że zbyt wysokiego poziomu sobą te osoby nie reprezentują
zdjecie uzytkownika
axn - 2014-10-26 18:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam pracuję 11 lat dobrze zarabiam,staram się dobrze pracować i mało narzekać i uważam że jak się nie podoba to droga wolna.A nie opisywać głupoty jeszcze z błędami.Wydawałoby się,że sprzedawcy w Naszych sklepach są co najmniej po maturze,a poziom wypowiedzi jest jakby nie patrzeć bardzo niski.Ludzie, nie psujcie tej porządnej firmie opinii!!!!
zdjecie uzytkownika
axn - 2014-10-26 18:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam pracuję 11 lat dobrze zarabiam,staram się dobrze pracować i mało narzekać i uważam że jak się nie podoba to droga wolna.A nie opisywać głupoty jeszcze z błędami.Wydawałoby się,że sprzedawcy w Naszych sklepach są co najmniej po maturze,a poziom wypowiedzi jest jakby nie patrzeć bardzo niski.Ludzie, nie psujcie tej porządnej firmie opinii!!!!
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-27 08:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [axn - 2014-10-26 18:59:39]:
Chyba jednak pracujesz w tej "porządnej" firmie ale nie na stanowisku sprzedawcy. Oczywiście firma nie jest jeszcze ta naj naj gorsza ale organizacja czy też komunikacja w tej firmie jest bardzo zaburzona. Nie ma podstawowych narzędzi pracy, o które trzeba się prosić po kilka razy. Problemy są z odbiorem dni wolnych za niedziele i nie mam na myśli jednej niedzieli no i jeśli pensja w wysokości 1200,00 to kokosy to może ja powinnam dopłacić za zaszczyt pracowania w tej "porządnej" firmie? Pracodawcy tacy jak Pan Właściciel wykorzystują fakt deficytu na rynku pracy i wykorzystują pracowników łamiąc prawa bo wiedzą, że ludzie nie mają wyjścia gdzieś muszą pracować i jeszcze bezczelnie cwaniakują twierdząc, że przecież ich nikt tu nie trzyma. Oczywiście nikt nikogo nie trzyma na siłę ale mimo wszystko czy to Pan Właściciel czy też zwykły robol mają te same prawa i obowiązki, z których i jeden i drugi powinien się wywiązywać. Może napisz ile Ty zarabiasz i na jakim stanowisku jeśli tak świetnie zarabiasz. To nieprawda, że pracują tu tłumoki, które nie mają szkół, nie można oceniać ludzi po błędach ortograficznych, a jeśli nawet są takie osoby to czy takie osoby nie mają już nic do powiedzenia i jak te barany muszą wykonywać polecenia i nie mają prawa głosu? Pracodawca wymaga i grozi konsekwencjami ale gdzie my pracownicy mamy prawa, które w tej firmie są łamane? Jeśli pracodawca nie może wysłać pracownika na wolne bo nie ma na jego miejsce zastępstwa to powinien mu zapłacić, nikt nie pracuje charytatywnie i ma prawo odpocząć, a jeśli mnie może niech dostanie pieniądze, ale Pan Właściciel nie chce ani płacić ani zatrudnić dodatkowe osoby. Nadal uważasz, że to w porządku ? Z góry przepraszam za błędy jakie ewentualnie wystąpiły przecież po tym poznaje się człowieka czyż nie?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-27 08:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [axn - 2014-10-26 18:59:39]:
I jeszcze jedno w ramach konkluzji, gdyby firma była tak porządna nie byłoby tylu niezadowolonych pracowników i negatywne opinie na temat firmy byłyby nieliczne bo nie da się każdego zadowolić. Jeśli pracodawca nie chce więcej płacić za pracę to przynajmniej niech wypełnia zobowiązania wobec pracowników oddając wolne w terminie bądź niech płaci jeśli nie ma takich możliwości w końcu ustawodawca dał pracodawcom różne możliwości wywiązywania się z zobowiązań wobec pracowników. Niech ta firma zacznie szanować pracowników choćby byli niedouczeni bo jednak na pracownikach opiera się ta czy inna firma.
zdjecie uzytkownika
teska 13 11 2014 - 2014-11-13 09:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
praca jest fajna pracuje i nie narzekam narzeka ten komu sie pracowac nie chce pensja jest o czasie a ci co pisza i narzekaja to prosza ich nie sluchc bo to jest nie prawda dziekuje i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
teska 13 11 2014 - 2014-11-13 10:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i jeszcze jedno nikt na siłę nikogo nie zmusza do pracy w piekarni pod telegrafem jesli przyszłeś do pracy to pracuj a nie opisój glupot i nie narzekaj droga wolnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-11-14 18:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teska 13 11 2014 - 2014-11-13 10:10:55]:
'opisuj'
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-11-14 21:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
" przyszłeś" ha ha uśmiałam sie, poziom pisowni godny analfabetyzmu, żal...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: telefon od menagerki, spotkanie i rozmowa w jednym ze sklepów firmowych
Pytania: dotychczasowe doświadczenie i ile to jest "ćwierć kilo"
zdjecie uzytkownika
BYŁA PRACOWNICA - 2014-11-20 01:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
DZISIAJ ZOSTAŁAM ZWOLNIONA ZA TO ŻE ZAPIER....AM A TE MENADZERKI TO DO OBORY GNÓJ WYWOZIC
zdjecie uzytkownika
kkjh - 2014-11-20 01:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to co sie ludziom sprzedaje to zywa salmonella mrozonki sa przeterminowane a potem odpiekane żeby miec jak najnizsze straty.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Pod Telegrafem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Pod Telegrafem?
Zadaj pytanie
x