DJB DORADZTWO

Łódź

Opinie o DJB DORADZTWO

krolewna522 2014-03-25 11:18:17
Super firma, wypłata zawsze na czas. Właściciele bardzo przyjaźni i zawsze pomogą w trudnych sytuacjach. Polecam.
6
królewna523 2014-06-10 17:01:45
Jak można pisać takie kłamstwa i oczerniać uczciwą firmę!
Większość zespołu pracuje już tam długie lata i nikt nie myśli o zmianie pracy.
Skoro od lat mają wiernych klientów to chyba dobrze o nich świadczy
1
gal 2014-06-10 22:46:15
może trafił się Wam po prostu jeden czarny koń, który czuję się obecnie dotknięty i niezbyt uczciwie potraktowany...
3
gal 2014-06-11 13:46:03
widocznie ludzie w poprzednich postach zbyt ostro wypowiadali się na temat DJB... a można nawet o takich rzeczach pisać z odrobiną klasy
1
XYZ 2014-06-11 14:37:41
To co ludzie pisali w poprzednich postach było wyrażone jak najdelikatniej się da, z klasą i kulturą. To była sama prawda. Niestety ale gorzka prawda.
3
sasanka 2014-06-13 16:47:27
to co, naprawdę żadnych pozytywów? to może chociaż atmosfera pracy w działach jest znośna, czy też nie bardzo?
4
sasanka 2014-06-18 18:54:44
ok, dzięki za wiadomości, teraz jednak chyba zrezygnuję ze współpracy, dobrze, że można się tutaj czegoś konkretnego dowiedzieć
12
nowa 2014-12-11 09:04:30
widziałam ogłoszenia, poszukują znow pracownikow, czy warto? czy fajni ludzie tam pracuja?
JolaW 2015-02-18 20:16:01
jestem zszokowana tym jak traktuje się te młode , posiadające nad zwyczaj duża wiedzę kobiety, a miałam przyjemność pracować z dwoma paniami z djb . czytając te opinie dziwię się dlaczego one pozwalają sobie na takie traktowanie i nie dowierzam że jest to prawda.
6
Nowy 2015-03-22 17:13:50
Dzień dobry, chciałbym zapytać kogoś z branży spożywczej czy korzystał z usług tej firmy? Podobno w miesiąc przygotowują dokumentację do iso 9001 i BRC? Proszę o opinię czy warto ją brać czy lepiej skorzystać z usług jednostki certyfikującej która pomoże przygotować cała dokumentację a później certyfikować.
eee 2015-04-02 19:50:52
A zaprosili cię? Lepiej nie idź;)
5
Zakręcona 2015-04-02 20:09:56
Zaprosili, zaprosili. To jest dobra rada z Twojej strony? :)
2
eee 2015-04-02 20:39:57
Tak. Szkoda nerwów.
3
Zakręcona 2015-04-24 18:51:12
Raczej tak, bo mnie zapraszali tam na rozmowę kwalifikacyjną, a było to na początku kwietnia tego roku
1
Gargamel 2015-08-06 23:47:16
Wcale mnie to nie dziwi, że tak było @gola. Takie firmy tak właśnie funkcjonują. Nie znam konkretnie tego doradztwa i warunków, które tam panują, ale śmiało można się spodziewać, że to Ty pracujesz na siebie, a firma umywa ręce. Jeśli jest inaczej tutaj, a to jednorazowa wpadka, to też super. Ciekawe...
1
Gość 2015-10-27 22:31:25
w miesiąc to nie będzie miał Pan systemu tylko nic nie wartą dokumntację
2
A. 2015-10-28 20:09:34
Zlecenie ;]
xxxx 2016-02-26 19:45:12
(usunięte przez administratora)
2
xxxxxxxxx 2016-02-29 17:24:11
A pani K. nadal pracuje?
Miau 2016-08-07 22:57:43
To ja Wam powiem, że Asystent ds. telefonicznej obsługi Klienta to ma bardzo fajną pensję, świetna rzecz, czytałem ostatnio o tym trochę dłużej i jest nieźle
Zostaw swoją opinię o DJB DORADZTWO - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DJB DORADZTWO