DJB DORADZTWO

Łódź

Opinie o DJB DORADZTWO

krolewna522 2014-03-25 11:18
Super firma, wypłata zawsze na czas. Właściciele bardzo przyjaźni i zawsze pomogą w trudnych sytuacjach. Polecam.
9
królewna523 2014-06-10 17:01
Jak można pisać takie kłamstwa i oczerniać uczciwą firmę!
Większość zespołu pracuje już tam długie lata i nikt nie myśli o zmianie pracy.
Skoro od lat mają wiernych klientów to chyba dobrze o nich świadczy
1
gal 2014-06-10 22:46
może trafił się Wam po prostu jeden czarny koń, który czuję się obecnie dotknięty i niezbyt uczciwie potraktowany...
4
gal 2014-06-11 13:46
widocznie ludzie w poprzednich postach zbyt ostro wypowiadali się na temat DJB... a można nawet o takich rzeczach pisać z odrobiną klasy
1
XYZ 2014-06-11 14:37
To co ludzie pisali w poprzednich postach było wyrażone jak najdelikatniej się da, z klasą i kulturą. To była sama prawda. Niestety ale gorzka prawda.
5
sasanka 2014-06-13 16:47
to co, naprawdę żadnych pozytywów? to może chociaż atmosfera pracy w działach jest znośna, czy też nie bardzo?
5
sasanka 2014-06-18 18:54
ok, dzięki za wiadomości, teraz jednak chyba zrezygnuję ze współpracy, dobrze, że można się tutaj czegoś konkretnego dowiedzieć
12
nowa 2014-12-11 09:04
widziałam ogłoszenia, poszukują znow pracownikow, czy warto? czy fajni ludzie tam pracuja?
JolaW 2015-02-18 20:16
jestem zszokowana tym jak traktuje się te młode , posiadające nad zwyczaj duża wiedzę kobiety, a miałam przyjemność pracować z dwoma paniami z djb . czytając te opinie dziwię się dlaczego one pozwalają sobie na takie traktowanie i nie dowierzam że jest to prawda.
9
eee 2015-04-02 19:50
A zaprosili cię? Lepiej nie idź;)
6
Zakręcona 2015-04-02 20:09
Zaprosili, zaprosili. To jest dobra rada z Twojej strony? :)
2
eee 2015-04-02 20:39
Tak. Szkoda nerwów.
4
Zakręcona 2015-04-24 18:51
Raczej tak, bo mnie zapraszali tam na rozmowę kwalifikacyjną, a było to na początku kwietnia tego roku
1
Gargamel 2015-08-06 23:47
Wcale mnie to nie dziwi, że tak było @gola. Takie firmy tak właśnie funkcjonują. Nie znam konkretnie tego doradztwa i warunków, które tam panują, ale śmiało można się spodziewać, że to Ty pracujesz na siebie, a firma umywa ręce. Jeśli jest inaczej tutaj, a to jednorazowa wpadka, to też super. Ciekawe...
1
Gość 2015-10-27 22:31
w miesiąc to nie będzie miał Pan systemu tylko nic nie wartą dokumntację
4
A. 2015-10-28 20:09
Zlecenie ;]
xxxx 2016-02-26 19:45
(usunięte przez administratora)
2
xxxxxxxxx 2016-02-29 17:24
A pani K. nadal pracuje?
Miau 2016-08-07 22:57
To ja Wam powiem, że Asystent ds. telefonicznej obsługi Klienta to ma bardzo fajną pensję, świetna rzecz, czytałem ostatnio o tym trochę dłużej i jest nieźle
pracownik 2017-04-06 09:33
szczerze odrazam prace w DJB, ( usunięte przez administratora )
10
E. 2017-06-28 14:25
Widzę, że nic sie nie zmieniało, żona szefa nadal dba, żeby prawdziwe opinie o tej firmie z konkretami nie były widoczne.
6
Iza 2017-08-16 11:35
@E. każdy ma prawo do dodawania komentarzy. Usuwanie negatywnych opinii nie ma tutaj miejsca, jeśli jakiś komentarz narusza regulamin forum (www.gowork.pl/regulamin), wtedy i owszem może zostać przez administratora zdjęty, inne komentarze mają prawo na forum pozostać.
mon. 2017-08-22 14:41
Odradzam pracę w tym miejscu - chora atmosfera, darmowe nadgodziny, jeden wielki stres.
5
Iza 2017-08-24 15:25
@mon. firmy w różny sposób rozwiązują sprawę nadgodzin - albo za nie płacą, albo są one do odbioru w postaci wolnych dni. Jeśli DJB DORADZTWO, zatrudnia pracowników na umowę, nie ma prawa tego nie przestrzegać. Czy mógłbyś to wyjaśnić?
Niedoszły pracownik 2017-09-04 18:24
Moi drodzy, a czy jest ktoś kto pracował w tym miejscu? Dostałam propozycję pracy tam i szukam informacji. Proszę o kontakt isana_22@o2.pl bo widzę że tu komentarze są usuwane...
1
Iza 2017-09-05 10:46
@niedoszłypracownik, z forum mogą zostać usunięte komentarze, które naruszają w jakiś sposób regulamin. Inne nawet te z negatywną treścią na wątku pozostają i nikt nie ma prawa od tak się ich pozbyć. Regulamin jest dostępny tutaj: www.gowork.pl/regulamin.
Niedoszły pracownik 2017-09-05 22:50
Droga Izo. Rozumiem że tylko naruszające regulamin komentarze zostają usunięte. Ale ciekawa jestem jaka była ich treść . Wnioskując po obecnych wypowiedziach większość nie poleca pracy tam, a dla mnie wydaje się naprawdę interesująca. Czy może wypowiedzieć się ktoś kto faktycznie tam pracował ?
1
DJB Doradztwo 2017-09-06 08:44
Zapraszamy serdecznie do nas do biura, wszyscy tu są anonimowi, nikt nie ma odwagi aby podpisać się z imienia i nazwiska, my anonimowi nie jesteśmy, nie mamy czasu walczyć z hejtem, także jeśli ktokolwiek jest zainteresowany nami, jak wyglądamy, kto tu pracuje zapraszamy na kawę. Zespół DJB Doradztwo.
4
Do Niedoszłego Pracownika 2017-09-06 15:44
Komentarzy było bardzo dużo, nawet szczegółowych. W tym miejscu prawdy się nie dowiesz. Inna sprawa, że Ci, którzy tam pracowali, woleliby więcej tej pracy sobie nie przypominać.
2
Ex 2017-09-08 16:00
Pracowałam tak kilka lat temu. Nie polecam, nadgodzny bezplatne. Mozesz wyjść o czasie jak się wyrobisz z pracą, ale jest jej tak dużo ze sie nie da. Szefowa ma pretensje jak nie ma wody i mleka w biurze. Wiec musialam z własnej kieszeni płacić żeby nie byla zła.
2
Iza 2017-09-18 08:04
@do niedoszłego pracownika a czy komentarze, o których wspominasz nie były przy tym wszystkim obraźliwe? Wszystkie szczegóły są cenne, ale trzeba pamietać, że jeżeli nie będzie to prezentowane w należytej formie i zgodnie z regulaminem forum - może być na skasowanie narażone. Wolność słowa jest ważna, ale trzeba pamietać o nie uderzaniu w czyjeś dobra osobiste.
Zostaw swoją opinię o DJB DORADZTWO - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DJB DORADZTWO