brak logo

Restauracja i Hotel RYCERSKI ***

Czeladź

Opinie o Restauracja i Hotel RYCERSKI ***

zdzisia512 2014-11-21 09:00
Po kilku latach pracy w tym miejscu mogę powiedzieć, że jedynym pozytywem jest fakt, iż wypłata jest zawsze terminowo.
( usunięte przez administratora )
Od samej góry począwszy( bo to tam tkwi największy problem) jest to jedna wielka pomyłka i katastrofa. Czasem nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
Omijajcie to miejsce szerokim łukiem. Zaoszczędzicie swego cennego czasu i przede wszystkim zszarganych nerwów.
5
też były pracownik 2015-05-18 14:12
Całkowicie się zgadzam z przedmówcą,zarobki strasznie liche a wymagania ogromne.Najlepiej by chcieli żeby ludzie z roboty nie wychodzili,przyjeżdżali w weekendy.Pracodawcy ciągle niezadowoleni.Nie obowiązuje tu żaden kodeks pracy.Ja pracowałem prawie 250 godzin w miesiącu za taką pensję że wstyd pisać,to nic ,że kodeks pracy przewiduje od 168 do 176 godzin miesięcznie,masz w robocie być i bakać.Zero życia prywatnego,zero czasu dla siebie.Ciągłe pretensje właścicieli,ale na szczęście już mnie to wszystko nie dotyczy,pracuję już gdzie indziej,niech właściciele teraz wysysają krew z kogo innego.Nikt tam długo nie wytrzyma,bo nie szanują ludzi,stąd ciągła rotacja pracowników.
6
Dawid 2015-10-09 15:27
Właśnie wróciłem z rozmowy kwalifikacyjnej, za pracę na recepcji płacą najniższą krajową, czyli 1286,16 zł netto, przy czym wymagają bardzo dobrej znajomości języka angielskiego, znajomości drugiego języka obcego i doświadczenia! Za takie pieniądze ciężko by było znaleźć emerytkę do sklepu spożywczego.
Dodatkowo zero pojęcia o rekrutacji ze strony "prezesa", na rozmowę spóźnił się 20 minut, siorbał kawę, ziewał i zupełnie nie wiedział o co pytać, więc bezsensownie gapił się w moje CV. Brak poszanowania dla kandydata na pewno przekłada się na brak poszanowania dla pracowników.
3
zawiedziona 2015-12-16 10:20
negatywne opinie wyżej jak najbardziej prawdziwe.Szefostwo nie potrafi zarządzać i doceniać pracowników. Może najwyższy czas się obudzić i dbać o ludzi.
3
hajat 2016-05-17 20:29
Cześć . Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że będę miał szanse w niej pracować. Teraz jest podobno opcja bo stworzył się wakat
Iza 2017-07-27 13:16
Czy aktualnie pracuje ktoś w Restauracja i Hotel RYCERSKI ***?Podzielcie się informacjami na jakich stanowiskach jakie zmiany macie?
pracownik 2017-08-23 21:52
Pracuję w tej restauracji już długi czas. jestem zadowolona z atmosfery. Pierwsze miejsce, gdzie rzeczywiście czuję się swobodnie, wiem co należy do moich obowiązków. Wszystko jest klarownie przedstawiane pracownikom. Nie ma niedomówień. Jeżeli chcesz pracować, to tutaj znajdziesz miejsce dla siebie.
6
Ab 2017-08-24 11:22
Jedzenie na bardzo wysokim poziomie, miła obsługa(bardzo koleżeńscy ludzie). Restauracja godna polecenia. Pracowałam tam ponad rok i mogę śmiało stwierdzić, że jest to miejsce dla pracowitych i zaangażowanych ludzi. Do pracy przychodziłam z uśmiechem :)
5
Zadowolona 2017-08-25 15:09
Uczciwa forma zatrudnienia. Każdy pracownik posiada umowę o pracę. Grafiki są elastyczne, każdy może zadeklarować swoją dyspozycyjność i zawsze jest ona rozpatrywana przez kierownictwo. Jestem zadowolona z pracy w restauracji.
7
matttttt 2017-08-25 15:10
Byłem właśnie na rozmowie. Jestem dobrej myśli. ;)
6
wiosna 2017-08-27 11:39
Wspaniałe jedzenie i jeszcze większe możliwości. Fajni ludzie, bardzo dobrze się tutaj pracuje.
7
Poszukująca 2017-08-27 13:52
Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu rekrutującego. Mam nadzieję, że otrzymam w przyszłym tygodniu informację, ze dostałam tę pracę. Koleżanka tam pracuje i bardzo chwali właścicieli, atmosferę, a to bardzo ważne.
6
pracus 2017-08-27 13:55
Pracuje i mogę polecić firmę
7
Nick 2017-08-28 11:49
Polecam
5
Anonimowy 2017-08-28 11:57
Bardzo mile miejsce. Pracownicy zadzwoni, jedzenie świetne, obsluga mila, zarobki ma poziomie.polecam
6
lucky 2017-08-28 13:47
5/5 dla tego miejsca. Porządny pracodawca
4
swietnie 2017-08-29 12:24
Pracuję w tej restauracji i muszę powiedzieć, że atmosfera jest świetna. Nigdy nie musimy czekać na wypłaty-są zawsze terminowo. Polecam

ps. mają najlepsze jedzenie w okolicy! ;)
4
pracuś 2017-08-29 14:00
Dobre miejsce pracy. Pracuję już kolejny rok i jestem zadowolony.
5
jesiennapora 2017-08-29 14:50
świetne jedzenie, wspaniałą obsługa, rodzinna atmosfera. Miejsce dobre zarówno do pracy jak i do odpoczynku.
3
maggy 2017-08-29 19:48
polecam, szczególnie dla osób ceniących elastyczność
1
maaarjjoollccciaa 2017-09-11 23:21
nie mogę sami sobie reklamę robią bo nikt nie chce tam przyjść hahaha i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za gówniane pieniądze ...wszystkie nowe posty z jednego dnia (2017 08 29 ) 300 na nie ze nie warto a kilka nagle na tak z jednej daty .....hahaha każdy w środowisku wie że rycerski się omija i tak już będzie zawsze ....


jak pragniesz być traktowany jak gówno ? , zarabiać śmieszne pieniądze słuchać wiecznych pretensji ?, robić co tydzień remanent , mieć potrącane z wypłaty za talerze szklanki i inne rzeczy to aplikuj cv biorą każdego bez wyjątku . Chcesz być traktowany jak złodziej to nie czekaj wyślij cv praca marzeń czeka na Ciebie od zaraz .... najlepiej sami się przekonajcie
2
marian 2017-09-11 23:35
najpierw swoim postępowaniem zrazili do siebie ludzi a teraz sami sobie wpisy dają bo wesela nadochodzą
i nie ma kto pracować ... a imprezy się zakończą to nagle brak godzin i wylot z roboty i znowu szukają kolejnego naiwnego .
1
pracownik 2017-09-13 08:59
marrjolcia popieram na 100%
1
przemo 2017-09-14 12:55
to mało powiedziane ze obóz pracy ,robisz pod dyktando ludzi , którzy nie maja pojęcia o hotelarstwie i gastronomi ,ludzie z przypadku na stanowiskach albo po znajmości bez doświadczenia ... cyrk na kołach
2
Iza 2017-09-14 19:36
@przemo , @wlk pamiętajcie, aby na forum nikogo nie obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum przed pozostawieniem komentarza http://www.gowork.pl/regulamin. @przemo jak długo pracujesz w Restauracja i Hotel RYCERSKI ***? Dlaczego uważasz, że to obóz pracy? Wiadomo, że ktoś musi zarządzać personelem.
przemo 2017-09-14 23:36
nikt nikogo nie obraża nie ma imion nazwisk nie jest kierowany do żadnej osoby , opisuje jedynie całokształt sytuacji jak tam panuje . Prawda ktoś musi zarządzać personelem zgadzam się z tym , tylko ludzie z wykształceniem kierunkowym , wiedzą która pozwala dobrze wykonywać prace na danym stanowisku . pracuje tam nadal . pozdrawiam . Przemo
1
przemooo 2017-09-15 10:37
elastyczność ?? buuuhahaha chyba gibkość i giętkość ii wytrzymałość psychiczna każde święta w ,,pracy,,
1
? 2017-09-20 18:47
Z mojego punktu widzenia opinie które zostały wystawione są grubo przesadzone, atmosfera w pracy jest w porządku, wynagrodzenie zawsze na czas. Branża gastronomiczna wymaga dyspozycyjności w święta, jeśli ktoś podejmuje się takiej pracy powinien być tego świadomy : )
4
neo 2017-09-22 16:01
przesadzone to jest wpisywanie samemu opinii tylko po to żeby jakoś to wyglądało ... pojawiło sie ogłoszenie ze poszukują do pracy i nagle tez pojawiły się pozytywne opinie , zbieg okoliczność ?
2
Marcin 2017-09-22 18:44
Omijać z daleka to miejsce.
1
sobota 2017-09-23 20:30
Nie rozumiem tego Waszego gniewu. To miejsce jest bardzo przyjazne dla pracowników, oczywiście że każdemu odpowiada co innego, ale to nie znaczy, że jak coś jest dla mnie nie takie jakbym chciał, to muszę obrzydzić to reszcie.
niedziela 2017-09-23 23:42
nie trzeba nikomu obrzydzać każdy z branży wie co to za miejsce , to dlaczego taka rotacja ?? pracowników ?? taka opinia nie bierze się z powietrza sama z siebie , i własnie dlatego jest ten serwis żeby każdy kto szuka pracy miał szanse dowiedzieć się gdzie jest dobrze a czego lepiej unikać .
1
Zostaw swoją opinię o Restauracja i Hotel RYCERSKI *** - Czeladź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja i Hotel RYCERSKI ***