brak logo

Restauracja i Hotel RYCERSKI ***

Czeladź

Opinie o Restauracja i Hotel RYCERSKI ***

zdzisia512 2014-11-21 09:00:44
Po kilku latach pracy w tym miejscu mogę powiedzieć, że jedynym pozytywem jest fakt, iż wypłata jest zawsze terminowo.
Pracownicy totalnie nie szanowani, ich praca również. Organizacyjnie dno.
Od samej góry począwszy( bo to tam tkwi największy problem) jest to jedna wielka pomyłka i katastrofa. Czasem nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
Omijajcie to miejsce szerokim łukiem. Zaoszczędzicie swego cennego czasu i przede wszystkim zszarganych nerwów.
3
też były pracownik 2015-05-18 14:12:00
Całkowicie się zgadzam z przedmówcą,zarobki strasznie liche a wymagania ogromne.Najlepiej by chcieli żeby ludzie z roboty nie wychodzili,przyjeżdżali w weekendy.Pracodawcy ciągle niezadowoleni.Nie obowiązuje tu żaden kodeks pracy.Ja pracowałem prawie 250 godzin w miesiącu za taką pensję że wstyd pisać,to nic ,że kodeks pracy przewiduje od 168 do 176 godzin miesięcznie,masz w robocie być i bakać.Zero życia prywatnego,zero czasu dla siebie.Ciągłe pretensje właścicieli,ale na szczęście już mnie to wszystko nie dotyczy,pracuję już gdzie indziej,niech właściciele teraz wysysają krew z kogo innego.Nikt tam długo nie wytrzyma,bo nie szanują ludzi,stąd ciągła rotacja pracowników.
4
Dawid 2015-10-09 15:27:45
Właśnie wróciłem z rozmowy kwalifikacyjnej, za pracę na recepcji płacą najniższą krajową, czyli 1286,16 zł netto, przy czym wymagają bardzo dobrej znajomości języka angielskiego, znajomości drugiego języka obcego i doświadczenia! Za takie pieniądze ciężko by było znaleźć emerytkę do sklepu spożywczego.
Dodatkowo zero pojęcia o rekrutacji ze strony "prezesa", na rozmowę spóźnił się 20 minut, siorbał kawę, ziewał i zupełnie nie wiedział o co pytać, więc bezsensownie gapił się w moje CV. Brak poszanowania dla kandydata na pewno przekłada się na brak poszanowania dla pracowników.
1
zawiedziona 2015-12-16 10:20:16
negatywne opinie wyżej jak najbardziej prawdziwe.Szefostwo nie potrafi zarządzać i doceniać pracowników. Może najwyższy czas się obudzić i dbać o ludzi.
obozpracy 2015-12-16 20:14:54
Zero jakiejkolwiek organizacji, nie spotkałam się jeszcze z tak toksycznym miejscem. Cokolwiek nie zrobisz - wszystko źle. `kierownictwo` nie ma pojęcia co robi. Osoby odpowiedzialne za imprezy okolicznościowe nie komunikują się ze sobą i przekazują kelnerom inne informacje. Kompletnie nie szanują pracowników, nie spotkałam się jeszcze nigdzie z taką bezczelnością. Nie polecam pracy tam, na żadnym stanowisku. Z miesiąca na miesiąc jest tam teraz coraz gorzej. Sporo pracowników myśli o zwolnieniu się, ja na szczęście już to zrobiłam i od razu poczułam ulgę. Osoby zarządzające myślą,że są najmądrzejsze na świecie i nie widzą jakie błędy popełniają, a sami te błędy wytykają innym, a jak się jakiekolwiek ich działanie skrytykuje to obraza majestatu natychmiastowa. Przydałaby się tam porządna rewolucja, począwszy od zarządu. Jak lubicie się denerwować i nie spać po nocach to idealne miejsce,żeby się porządnie wkur**ć, a jeśli chociaż troche siebie szanujecie to uciekajcie z tego miejsca jak najdalej!
nieporozumienie 2015-12-18 20:37:14
Nie jest znośnie. Szefostwo jest tragiczne. Wszystkim na stanowiskach "kierowników" w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aie poprzewracało. Renoma tego miejsca idzie w dół. Brak poszanowania dla ludzi,zero kultury. Szkoda,ze jest tam taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo pracuje tam kilka fajnych ludzi,ale niestety to za mało aby zatrzymać się w tym miejscu. Imprezowi goście nawet narzekają,ze z roku na rok jest tam tylko gorzej (mnie się żalili na jednej z zabaw) dla mnie miejsce bez rozwoju. Jedyne co tam było można doświadczyć to ciągle wkurwienie. Zdecydowanie nie polecam współpracy z ludzi,którzy "zarządzają" tym miejscem bo z zarządzaniem mają bardzo mało wspólnego. Pozdrawiam :)
nieoporozumienie 2016-02-04 14:17:31
Nie na kazde stanowisko jest umowa. Szefostwo zwleka z jej podpisaniem,wykrecajac sie tekstem,ze kiedys tam w wolnej chwili podpiszemy umowe,gowno prawda. Pomoc kuchenna 2,000 tam nie zarabia :)
hajat 2016-05-17 20:29:31
Cześć . Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że będę miał szanse w niej pracować. Teraz jest podobno opcja bo stworzył się wakat
Pracowałam i żałuje 2016-10-29 14:07:12
Jestem byłym pracownikiem i bardzo bym chciała poinformować wszystkich zastanawiających sie nad rozpoczęciem pracy w tym miejscu ostrzec !! To sa oszuści mydlący oczy pięknymi słowami jednak znam kilkanaście osób które juz odeszły z tamtąd i wszyscy zostali oszukani na sam koniec ! Szanowna Pani Edytka która jest kierownikiem i jednocześnie córeczka prezesa ma problem z ciężkimi narkotykami przez co robi kolosalnie dużo błędów i zapomina o wielu sprawach a następnie zwala odpowiedzialność na pracownikow . Naprawde szkoda nerwów o czasu zmarnowanego w tym miejscu ! Nie zycze najgorszemu wrogowi pracy w tym miejscu!
Zostaw swoją opinię o Restauracja i Hotel RYCERSKI *** - Czeladź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja i Hotel RYCERSKI ***