brak logo

FPHU TOP ACTIV S.C.

Górki Wielkie

Opinie o FPHU TOP ACTIV S.C.

(...-...) 2012-11-15 07:59
firma taka sobie; atmosfera WARIATKOWO!!!

kapusi: BEZ LIKU !!

szef : WYJĄTKOWY [usunięte przez moderatora]!!

zatudnij się: BĘDZIESZ NA PROSTEJ DRODZE DO NERWICY !!!
7
(...-...) 2013-06-09 14:45
pracowałem wystarczająco długo by tak twierdzić jak nie wierzysz to sprawdż spróbuj mieć własne zdanie to się przekonasz
3
(...-...) 2013-06-29 11:37
złoż podanie - najlepiej osobiście, podpisz lojalkę obiecaj donosić wszystko, na wszystkich solidnie i sumiennie, potem pracuj jak wół i masz pewną niezłą pensję i posadkę
2
(...-...) 2013-07-16 16:17
na szczęście od pewnego czasu pracuje gdzie indziej za trochę mniejsze pieniądze, ale jest spokój i poszanowanie pracownika, dopiero teraz mam porównanie, też są kamery lecz nie służą do poglądania i śledzenia pracowników , apropo Twojego spostrzeżenia spokojnej firmie - z zewnątrz naprawde wygląda fajnie
1
ja, rekin 2013-09-30 21:00
Aktualnie zwalniają, praca okresowa, jedynie w okresie letnim. Alternatywa dla zagranicznych[usunięte przez moderatora] pracy - warunki podobne, stawka o wiele mniejsza, ale za to dojazd krótszy. Nie polecam. Jedyne czego można pogratulować firmie to nieprzemyślanych inwestycji, a szefowi nowego samochodu.
1
Rambo 2013-10-12 11:08
Totalna porażka !! szef mądrala wszystko wiedzący a większość pracowników to kapusie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To nie jest firma dla normalnych zdolnych ludzi chcących pracować i rozwijać się mając z pracy satysfakcję.Odradzam !!!!!!
1
d. 2014-01-28 21:07
witam, czy atmosfera pracy uległa zmianie? szukam aktualnie pracy, zastanawiam się nad złożeniem cv. proszę o jakieś aktualne informacje na temat tej firmy. jakie płace ? proszę o obiektywną ocenę całości. to źle czy dobrze, że są kamery ? przecież w prawie każdym większym zakładzie są. co do kapusi to wydaje mi się, że wszędzie ich pełno
1
zerg 2014-03-17 23:02
Podejrzewam, że i pracownikom coś skapnęło, a jak nie to przynajmniej mają okazję pracować w top activ na nowym i sprawnym sprzęcie.
1
(...-...) 2014-03-20 15:43
z dotacji pracownikom na pewno nic nie kapnęło , a na nowe maszyny nie ma operatorów natomiast nowi pracownicy jakoś się nie garną
1
(...-...) 2014-03-24 17:19
o popularności i prestiżu firmy, oraz poszanowaniu pracowników, najlepiej
" świadczy" ILOŚĆ ogłoszeń w rubryce ZATRUDNIĘ patrz portal OX pl. Szukaj pod hasłem operator CNC i WATERJET, a ostatnio również ELETKTROMONTER
1
robert 2014-04-07 19:44
bodajże 19 marca wstawili swoją nową ofertę dla operatorów frezarek i tokarek, także trochę przespałeś @waldek
456 2014-04-09 13:00
ja z tej pracy jestem bardzo zadowolony, proponuje wam zalozyc swoje wlasne firmy i stworzyc coś takiego co stworzyli wasi pracodawcy. zaloze sie ze 3/4 pojdzie z walizkami.
10
456 2014-07-17 07:36
co masz na myśli? co robią Ci pracodawcy nie odpowiedzialnie ?
1
amax 2015-01-13 16:08
patrze, że jak temat zszedł na temat zarobów to cisza....Nawet widełek nikt nie może podać? Aplikowałem i myśle teraz jak tam u Was się pracuje obecnie i jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa. Rozmowa rekrutacyjna to zazwyczaj bardzo stresujący moment, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii.
tomilijones 2015-03-22 15:10
firma top activ z Górek Wielich jest to przedsiębiorstwo skupiające się na produkcji systemów ogrodzeń aluminiowych i stalowych, w których skład wchodzą: bramy przesuwne, bramy skrzydłowe, przęsła, armatura przemysłowa, która częściowo jest kupowana od firm zewnętrznych oraz wszelakiego typu napędy.
Zwilu 2016-01-06 07:44
Cześć. No więc zarobki to lipa, zostaniesz 1400 na rękę + max 1000zł premii uznaniowej, czyli defacto masz w okolicach 10zł/h, bo premii możesz nie dostać wogòle.szukają spawaczy ale do tej roboty spawacz nie jest potrzebny bo to bardziej kowalstwo art. Spawacz co spawał całe życie będzie się tam tylko WK....wziął bo spawania to tam ni ma tylko klejenie spawarkami czyli umiejętności spawania się tam liczą. Atmosfera lipna ,kolesie jacyś zastraszenia tymi kamerami, jednym słowem nie polecane.
1
KR 2016-01-13 17:38
zarobki są dobre, polecam. w zależności oczywiście od pracownika, spawacze na start mają 2500zł, premia jest ZAWSZE wypłacana, przynajmniej w moim przypadku, jak nic nie zawalisz, to nikt Ci nic nie zabierze. kolega Zwilu z liczeniem trochę ma problem, bo zakładając, że tydzień ma średnio 40h, to stawka godzinowa wychodzi 15,60zł. oczywiście z czasem wynagrodzenie rośnie. atmosfera jest ok.
8
Zwilu 2016-03-01 17:21
liczysz 2500 z premią kolego to masz 15.60,ale jak cie "koledzy"pod....lą szefowi albo szefowej to leżysz i piszczysz,licz zarobek od stawki nie od stawki z premią,byłem świadkiem jak za plecami kolesia co był na innej zmianie robili kole dupala,wstydziliby się no ale wyścig szczurów jest.szkoleń zero!!!masz umieć i już. ja nie polecam,koleś dostał 150 po premi bo nie mówił pani dzień dobry...
1
KR 2016-03-04 13:26
a Ty kumpli szukasz w robocie? chyba Ci się robota ze szkołą pomyliła, jak Ci szkoleń brak.
7
jas 2016-04-22 13:22
firma jak to firma nawiecej mnie wkurza ze muwisz o urlopie to ci daja na żadanie a nie normalny urlop chore troche
bulx 2016-05-09 11:02
jas, na zadanie to ty możesz sobie co najwyżej wziąć i idzie ci z urlopu wypoczynkowego.
4
Oszukany 2016-10-25 20:29
Uwaga! chciałbym przestrzec osoby poszukujące pracy w tej firmie. Byłem na rozmowie na stanowisko konstruktora i pan właściciel Tomasz K. przyjął mnie do pracy, obiecał wysokie wynagrodzenie i wysłał na badania. Zdążyłem zwolnić się z poprzedniej firmy i zrobić badania. Po tym zadzwonił do mnie i powiedział że jednak mnie nie zatrudni bo się rozmyślił (bo jego córka która pracuje w kadrach stwierdziła że przeprowadzę się do innej miejscowości i będę miał za daleko dojeżdżać do pracy, choć nie miałem takiego zamiaru). W ten sposób zostałem "na lodzie" bez pracy. Dziękuję
3
Dick 2016-11-03 21:58
Jaki są badania?
Oszukany 2016-11-15 23:51
Normalne takie jak do każdej innej firmy. Pani lekarz mierzy ci ciśnie, pyta czy jesteś na coś chory itp.
UTe 2016-11-29 21:42
@Oszukany, coś nie gra, bo mówisz, że cię zatrudnił, a potem wysłał na badanie, tak się nie da! Ty to chyba oszust, a nie oszukany jesteś? Jak cię znam, to znowu kombinujesz.
8
Offujkn 2017-01-01 22:54
W tej firmie trzeba mieć mocne nerwy nie polecam na dłuższy czas pracy w tej firmie strasznie nie sprawiedliwe szefostwo szew wysmiewny uprze się na jedną sytuację i masz powypominane zawsze w każdej sytuacji i rozmowie patrzą i oglądają cię na kamerach dziennie.a i jest odpowiedzialność finansową.także drodzy pracownicy zastanówcie się czy chcecie pracować w tej firmie
5
(...-...) 2017-01-20 16:29
Po kolejnych wpisach widzę , że jak odszedłem pięć lat temu z firmy , zmieniło się w zasadzie na gorsze.
Odchodzą najstarsi stażem pracownicy ,ci z największymi umiejętnościami przede wszystkim mądrzejsi od szefa , a zostają nowi naiwni i tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Życzę powodzenia .
5
Fghc 2017-05-07 19:35
Jebnieta i chora firma robiłem dos długo by ocenić ktoś robi 4miechy i ma 3tyś na miesiąc hore szefostwo a najwięcej szefowa cwana robią sobie co chcą i nima komu robić z tego co wiem hihi i bardzo dobrze zero szacunku dla pracownika
5
Anty-TPS 2017-08-14 12:53
Miałem okazję pracować w tej chorej firmie. Jeżeli ktokolwiek pójdzie na rozmowę i usłyszy od szanownego prezesa słowa o niewiadomą jakiej kasie po kilku miesiącach to może go wysmiac na start. Naobiecuje niewiadomo jakie pieniądze po 3 miesiacach a prawda jest taka ze nawet po roku pracy (jeżeli wytrzymasz) dalej nie masz pewnej podwyżki. Kolejna sprawa , zwróćcie uwagę na umowę i ile tak naprawdę zapewnia Ci wypłaty. Wypłata podzielona na wynagrodzenie zasadnicze (1500 zł netto) + premia uznania (1300 zł netto). Jak masz farta i liz3sz dups4o szefom to może nie wezmą Ci całej premii. Sprobuj popelnic najmniejszy błąd a zostanie spotegowany i bedzie sie za Toba ciagnął przez caly czas.A jak zwalniają pracownika to tez zabierają mu całą premie... naprawdę firma pokazuje swoją chytrosc i brak szacunku do pracownika. Szefowa to juz nie powiem... najbardziej dwulicowa osoba jaka miałem okazję poznać. Na początku jest mega uprzejma, uśmiechnięta żeby później polecieć do mężusia i podpuscic go ze jesteś taki czy taki i masz już przewalone na całej linii. Ogólnie rodzinny interes wiec w takiej firmie nigdy osoba z zewnątrz nie będzie doceniana i będzie zwykłym popychadlem. Jeżeli chcesz iść na stanowisko konstruktora, to przemysł sobie to razy bo tez co ch2ile wylatują i istnieje tam powiedzenie "szanujmy kreslarzy-tak szybko odchodzą".
Zostaw swoją opinię o FPHU TOP ACTIV S.C. - Górki Wielkie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FPHU TOP ACTIV S.C.