brak logo

Holkap

Bydgoszcz

Opinie o Holkap

@@@@ 2012-02-25 19:04:41
potwierdzam firma nie cieszy sie dobrym zdaniem.
2
nowy 2012-02-27 17:41:45
pracowalem w tej firmie i powiem krutko nie polecam pracy tu! (usuniete przez administratora)
1
anonim 2012-02-29 15:35:37
to co ta firma proponuje nowemu pracownikowi to smiechu warte , najlepiej robic za 10 ludzi i za marne grosze. oraz za wszystko odpowiadac.
2
fori 2012-03-02 18:06:27
tak potwierdzam firma ciagle szuka ludzi ! tylko nikt tam nie wytrzymie dlugo na takich warunkach . (usuniete przez administratora)nic wiecej .
pracowalem tu, 2012-03-06 16:01:44
tej pracy tu nie zapomne do konca zycia ,jeden (usuniete przez administratora) ! pracujesz caly czas i nie masz czasu by odpoczac i jeszcze pretensje maja ze za wolno robisz! mozesz sie starac jak najlepiej ale i tak nikt tu cie nie doceni ! pensja nie odekwatna do wykonywanej pracy oraz odpowiedzailnosci.
1
mm 2012-03-25 13:47:54
pracowalem w tej firmie i niestety dobrych wspomnien nie mam. wymagania maja straszne a ty musisz na wszystko sie godzic tz standardy !a praktyka praktyka .prawda jest taka ze tam nikt nie wytrzyma dlugo. pensje marne!!!!!
1
:) 2012-09-07 10:32:46
Jak widac ten portal ma tylko opinie złych pracowników, ale kij ma zawsze dwa końce. Prawie 95% pracowników nie ma wykształcenia wyższego co widać nawet w po ich wpisach. Proste czynności sprawiają im problem lub robią z siebie przygłupów żeby się nie przemeczać. Jeśli chodzi o zatrudnienia nowych pracowników jest duża rotacja, ale co sie dziwić. (usuniete przez administratora). Firma zatrudnia dużo osób niepełnosprawnych, które normalnie siedziały by tylko w domu.
Pracownicy zawsze narzekają. W starej siedzibie narzekali na złe warunki pracy, teraz mają super oddzielne pokoje, łazienki itp i tak jest żle. Takim ludziom nigdy nie dogodzisz.
Klient 2012-09-07 11:24:25
Dobra obsługa maja prawie wszystko Polecam!
Sprzedawca 2012-09-07 11:27:30
Jeśli ktoś potrzebuje coś do kuchni, to tu to znajdzie!!!
Polecam
HI 2012-09-07 11:31:49
jaka praca taka płaca :)
Kupujący 2012-09-07 13:43:07
Miło się zaskoczyłem gdy wszedłem do tego sklepu. Jest jak w Macro moja żona nie mogła wyjśc. Polecamy
She 2013-01-16 19:43:44
Czyżby ktoś z wyższym wykształceniem nie potrafił obliczać wieków? Kłania się szkoła podstawowa;-) Mamy XXI wiek;-)
1
G.h 2013-06-12 22:16:44
Minimalna jesli masz grupe to umowa o prace jak nie to cud ze cie zatrudnia chyba ze ma zlecenie za grosze. Na czas pensji tez nie bedzie:-) wyzwiska, itp na porzadku dziennym
kaska 2014-06-01 11:06:44
Witam.Tak zle opisujecie ten Holkap,byscie musieli pracowac w okt tam dopiero jest praca za marne grosze,biegasz po maszynach minimum i jestes ciagle obserwowana i zestresowana.
Nn 2014-06-24 15:12:54
Witam to prawda co pisza na temat Holkapu nie wiem jakbys sie staral i tak stwierdza ze malo robisz a zarobki marne umowy nie ma robisz na czarno wynagrodzenie tydzien po terminie jeszcze nie wiadomo czy cos ci nie potraca bo zawsze cos stawka 7zl/h wolalabym robic w Okt bo mialabym ubezpieczenie
1
tuh 2014-07-29 18:25:24
Holkap na Bydgoskich Przemysłowców? Pracowałem tam tydzień, poprzez Agencję Pracy, wszystko na umowę i 7 złotych na rękę za godzinę. Nie rozumiem negatywnych opinii nt. firmy. Mnie się tam naprawdę dobrze pracowało. Praca nie jest ciężka, a pracodawcy byli nad wyraz uprzejmi i wyrozumiali. Zdarzały się pojedyncze zgrzyty, ale ogólnie było ok. I od razu mówię, że nie jestem ich przedstawicielem przysłanym tu, by pisać pozytywne opinie. Jeśli będzie okazja na kolejne zlecenie, to je przyjmę.
lisek wąsik 2015-01-12 13:14:34
hejka kochano, czy obecnie jest jakiekolowiek zatrudnienie wolne możliwe w firmie Holkap? szukam nowego lepszego pracodawcy i z tego co na mieście się słyszy to ta firma ma chyba najlepszą renomę w branży jako pracodawca. czy ktoś konkretnie może temu zaprzeczyć lub potwierdzić? pozdrawiam serdecznie
rasputin 2015-01-16 22:23:01
Pracowałem tam i bardzo sobie chwale ta firme gdyby nie zarobki i odległosc od tej firmy to bym tam został na stałe (ludzie i kierownictwo ok polecam). Zarobki to 7 zł na godzine dla pracownika agencji a tak mozna sie z nimi dogadac są wpozadku mi poszli bardzo na reke miło bede ich wspominac (i nic mi nieobiecywali)
angela;)) 2015-01-29 13:57:06
Pracuje w firmie Hokap i mogę smialo powiedzieć ze praca naprawdę nie jest ciezka a kierownictwo oraz samo szefostwo jest bardzo wyrozumiale i bardzo mile dla pracowników. Ja polecam te firme w `100% i jestem dumna ze mogę pracować w tak fajnej firmie;)
2
magazynier 2015-02-04 14:26:16
nie polecam pracy w tej firmie za pomocą pośrednictwa pracy gdyż pracowałem tak i juz od samego początku zero zainteresowania ze strony koordynatora, nikt nic nie wiedział, nie ma jednej pory na sniadanie, zjesc nawet niczego nie mozna w ciagu tych 8 godzin roboty. musisz sie prosic wszystkich zeby udostepnili ci karte na czip zeby dostac sie do szatni, stołówki. nie ma zadnej osoby odpowiedzialnej za nowych pracownikow nikt niczego nie pokaze co jak ma byc zrobione i maja cie caly czas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
tuh 2015-02-20 20:59:09
@wiktos

W lipcu pracowałem przy produkcji takich plastikowych suszarek i pojemników. Aż tak tragicznie nie było. Teraz bywam u nich od listopada (co jakiś czas agencja dzwoni i oferuje pracę - swoją drogą, Panie z Nestor Work również bardzo uprzejme, dobra agencja). Pracowałem już w trzech lokalizacjach Holkapu - Park Przemysłowy, Łowicka i Przemysłowa, ale teraz zajmuję się głównie załadunkiem i rozładunkiem palet Oczywiście do ideału tej firmie daleko, ale jako praca dodatkowa lub dla kogoś, kto nie musi jeszcze utrzymywać całej rodziny (jak ja), nie jest źle (cały czas szukam stałej pracy, ale na razie udaje mi się tu zarabiać na moje skromne potrzeby). Dla mnie np. ważniejsze od warunków magazynu, stołówki, czy stanu toalety, ważniejsze jest, jak jestem tam traktowany. Przyznam, że ogólna opinia nt. pracodawców Holkapu z mojej strony jest bardziej pozytywna, niż negatywna. Są tam oczywiście takie osoby, które mają swoje "zagrania", i bywają nieprzyjemni, ale ogólnie jest OK. Najbardziej podoba mi się na Przemysłowej, bo tam nie ma tłumów, i są naprawdę fajni i porządni ludzie. Jak mówiłem - kokosów nie zarabiam (ale to też z racji tego, że nie przychodzę tam codziennie - pewnie głównie z racji braku uprawnień na wózki), ale lepszy ten Holkap niż nic. Podkreślę raz jeszcze - nie chcę ich idealizować, ale na pewno jak poszedłem tam pierwszy raz to nie było tak źle, jak czytałem wówczas tutaj w komentach :).
kaka 2015-05-22 12:29:30
Na jakie zarobki miesięcznie mniej wiecej moze liczyć osoba z agencji pracy na stanowisku pakowacz?
F16 2015-06-03 22:11:12
Nie polecam angażu w tej firmie. Reklamują ją jako lekką pracę magazynową, a w rzeczywistości to ciężka harówka jako magazynier. Dużo stresu, bo cały czas poganiają a płaca oczywiście śmieszna... Nie dziwie się, że co chwile szukają nowych osób na zlecenia, bo nie wyobrażam sobie, aby ktoś chciał tam pracować dłużej niż miesiąc.
Bydgoszczak 2015-06-09 23:24:28
Czytam opinie na temat roznych firm ;) w 99,5% są to opinie negatywne :) ludzie ogarnijcie sie przeciez wiadomo ze z poczatku nie będziecie zarabiac kososow a fizycznie tez trzeba popracowac ;)
1
niezadowolony 2015-06-16 22:45:59





Straszna firma nikomu nie polecam, możesz pójść do pracy i okaże się, że Ci nie zapłacą bo według nich nie wykonałeś tego co powinieneś,naprawdę nikomu nie polecam Pan M niby w porządku, ale nie dajcie się zwieść zwykły "uj" jak będzie okazja to was pozbawi waszej dniówki naprawdę nikomu nie polecam tu przychodzić. Szanujcie swój czas, stracić 8 godzin i nie mieć zapłacone, i to bez powodu naprawdę podkreśalam bez powodu. Oni mogą wszystko i nas nie szanują, apel unikajcie tej firmy.
mASAKRA 2015-06-16 22:56:18
Nikomu nie polecam przemysłowej, to jak postepują z ludzmi jest karygodne.
Możliwość nieotrzymania wynagrodzenia za cały dzień pracy, nie polecam unikać jak ognia.
Oszukany 2015-06-16 23:03:25
Unikać unikać i jeszcze raz unikać!!!!
Jeżeli chcecie mieć marną nie pewną( nie wiadomo czy zapłacą jak nie będą zadowoleni) pensję to zapraszam. Jednakże według mnie uczciwość jest najważniejsza, a bycie oszukanym za własny stracony czas przykre. Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia. Przembulrysowa unikać.
tuh 2015-08-14 18:30:39
Ja chyba wiem, kto pisał :D.

Aktualnie Holkap zrezygnował z magazynu na Przemysłowej, a co do Łowickiej, to też nie wiem, czy tam jeszcze składują towar. Ponoć mają już nową siedzibę w BFM-ie, a niebawem Nestor Work ma werbować na nowe zlecenie.
kropidłowski 2015-09-23 17:41:36
wlasnie zakonczylem 8 letnia wspolprace Z HOLKAPEM wspołpraca NIEGODNA POLECENIA P.PIOTR -WLASCICIEL FIRMY TO KLAMCA W ZYWE OCZY OSZUST I KRETACZ. ODRADZAM JAKAKOLWIEK WSPOLPRACE WSZYSTKIM FIRMA I LUDZIA
2
Człowiek baniak 2015-09-23 19:54:04
Szkoda mi tylko tego baniaka na wode kolego :/
lola 2015-09-23 22:25:40
kropidłowski

a co się stało? :O
KROPIDLOWSKI 2015-09-26 16:01:47
przestrzegam przed firma HOLKAP z bydgoszczy ,wlasciciel p.piotr jest nieuczciwy ,klamiacy w zywe oczy naciagnał mnie na ok 5000 zł przy remoncie jego hali w parku przemyslowym. duzo mówił obiecywał umowe , platnosci w terminie .nic z tego i z zadnych innych ustalen nie dotrzymał słowa przestrzegam firmy i osoby prywatne niewchodzcie z ta firma w uklady ,bo placa na raty grubo po terminie niewyplacajac wszystkiego .gosc potrafi nawet po ustaleniu cen przy wyplacie oskubac z ustalonej kwoty
1
tuh 2015-09-30 15:49:00
Wyjaśni ktoś, co to za akcja z baniakiem?
tuh 2015-10-09 19:56:31
Jutro po dwumiesięcznej przerwie wracam do Holkapu na Łowicką, ale tylko na jeden dzień, gościnnie w czasie przerwy w drugiej pracy. Zobaczymy, co się zmieniło.
tuh 2015-10-15 22:36:37
Holkap wprowadził, oprócz list obecności, logowanie się w systemie, i to przy każdej okazji - przyjście do pracy, pójście na przerwę, powrót z przerwy, koniec pracy... Trochę to kłopotliwe, co przyznał sam Pan M. z Łowickiej. Ale ogólnie pracuje się nadal tak samo.
xxx 2015-12-03 09:53:01
Wie ktoś czy na stanowisko starszego magazyniera został ktoś zatrudniony
mcgozo 2016-03-17 12:05:49
zarobki ? hahahha na poziomie najnizszej krajowej chcesz dorobic dostaniesz za nadgodziny 10 a prezes kupuje bmw za 300tys zl
1
Looq 2016-06-13 14:39:32
Pracowałem dwa dni na Przemysłowej przez agencję pracy. Zostałem zwolniony za to, że chciałem przestawić paletę z wyrobami, bo nie mieliśmy już miejsca żeby pracować... Kierownik, który tam urzędował to totalny idiota, wyzywa ludzi od najgorszych nawet bez powodu.
4
anonim 2016-06-16 08:57:10
Prosze cie... Co ty gadasz kobieto ?? Ja jak tam pracowałam to sama narzekałas cały czas na szefostwo ze są nienormalni... Więc nie rób im dobrej opini pod publiczke.
1
Księgowy . HOLKAP 2016-08-03 17:44:29
Firma Holkap wogóle nie szuka pracownikow oni tak na niby daja ogłoszenia a potem cytuje odp Pani kadrowej Liliany Kozar cytuje odp " jest nie aktualne" .
Księgowy . HOLKAP 2016-08-03 17:44:44
Firma Holkap wogóle nie szuka pracownikow oni tak na niby daja ogłoszenia a potem cytuje odp Pani kadrowej Liliany Kozar cytuje odp " jest nie aktualne" .
tuh 2016-08-22 12:58:21
Czy to znaczy, że nadal wynajmują ten magazyn na Przemysłowej?
Abba 2016-09-15 15:25:04
Złamane żebro od pracy w magazynie na hutniczej (ciągłe przerzucanie kartonów 40 kilogramowych nad głową) i wieczne pretensje, że niepełnosprawny wychodzi po 7 godzinach. Moi drodzy nawet pełnosprawny wychodzi wcześniej niż te 7 godzin, zresztą rzadko który pracuje dłużej niż parę miesięcy. Szkoda czasu i nerwów na prace w tej firmie.
2
mika 2016-10-05 12:45:44
Dostałam propozycje aż tak ciężko tam jest?
irus 2016-10-05 12:48:19
Powie mi ktoś jak wygląda tą pracą?
gość 2016-10-05 13:50:07
zastanów się dobrze czy chcesz tam pracować...
H750 2016-10-07 08:31:53
przepracowałam tak sporo czasu o nikomu nawet najgorszemu wrogowi bym nie poleciła tam pracy, obietnice obietnicami a rzeczywistość jest całkiem inna ..... ta firma to obraz rozpaczy i smutku ...... wszyscy mądrzy i najlepsi już poodchodzili ...... ŻAL
3
mika 2016-10-11 18:24:36
A co tam tak źle powiedz mi bo muszę wiedziec
gość 2016-10-11 19:22:43
Wyzysk za małe pieniadze. Nie wiem na jakie stanowisko aplikujesz,jesli na sprzedawce na magazynie to licz się z tym,że zimą bedziesz chodzic w 3 bluzach i nie bedziesz miała jasno określonych zadań.
1
Darek311@o2.pl 2016-10-26 10:45:43
Kierownik zbo.. sado maso .Wyzysk a w toalecie sodoma i gomora normalnie szok.
1
Zostaw swoją opinię o Holkap - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holkap