brak logo

E.M.I. SYSTEM POLAND Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o E.M.I. SYSTEM POLAND Sp. z o.o.

info 2011-01-24 16:12:32
Dodaj swoją opinię na temat firmy E.M.I. SYSTEM POLAND Sp. z o.o. z siedzibą w Bielsku-Białej.
Wysokość zarobków, atmosfera pracy, godziny pracy, premie, kierownictwo, pracownicy, itp.

Twoja opinia może pomóc wielu osobom.
5
Były 2015-03-18 20:23:55
Ogólnie praca nie najgorsza jeżeli ktoś chce robić za najniszą krajową. Pierwsze 3 miesiace na okres próbny za 1750 brutto. Po okresie 1500-1600zł za miesiąc wiec jak na włoską firmę to śmiech na sali.
2
wyzysk 2015-06-24 15:32:57
WITAM PRACOWAŁEM NIE POLECAM NISKIE ZAROBKI OBIETNICE I NIC WIECEJ.
NAJNIŻSZA KRAJOWA PREMIA MOŻE PO 3 MIESIĄCACH.JEŻELI KTORŚ CHCE DO KONTROLI JAKOŚCI TO ODRADZAM JEST WIELE INNYCH FIRM CO LEPIEJ PŁACĄ WIEC UNIKAĆ JAK MOZNA Z DALEKA
2
pracownik 2015-07-15 10:49:38
ZGADZAM SIE Z WPISAMI POWYZEJ, JESZCZE TAM PRACUJE ALE NIE DLUGO :)
W KILKU SLOWACH, WYZYSK, ZLOŚLIWOŚĆ ZE STRONY LIDERÓW, MECHANIKÓW, KONTROLI- ZWŁASZCZA BLONDYNY W DŁUGIM KUCYKU I KIEROWNIKA!
PRACOWNIKÓW MAJĄ ZA NIC! O WOLNYM BADZ URLOPIE MOZNA POMARZYC, JEDYNIE NA ŻĄDANIE, LUB L4. WYPLATY MARNE, JESZCZE TRZEBA SIE PILNOWAC, BO KADROWA CZESTO SIE MYLI NA NIEKORZYSC PRACOWNIKA, A JAK SIE JEJ UWAGE ZWROCI, TO MOWI ZE JEST STARA I MOZE SIE POMYLIC. PRZYMUS PRACY W SOBOTY! CO CHWILE OGLASZAJĄ NOWY NABÓR W INTERNECIE, ALE KAŻDY NOWY KTORY PRZYJDZIE, REZYGNUJE PO KILKU DNIACH.
FIRMA RODZINNA, PREZESKA DZIEKI WŁOCHOWI, Z KTÓRYM JUŻ NIE JEST DBA TYLKO O SWOJEGO BRACISZKA, SZWAGIERKE I KUZYNA,ONI MAJĄ TAM TROCHE LEPIEJ, ALE KAŻDY INNY PRACOWNIK JEST TAM NIKIM. MYŚLE,ŻE LEPIEJ PRACOWAĆ PRZEZ AGENCJĘ W NORMALNYM ZAKŁADZIE, NIŻ TAM! OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ Z DALEKA!!!
4
to ja 2015-07-22 23:13:48
Uwazaj co piszesz lysy...
pracujacy 2015-08-21 10:15:40
Wito kolo jak sie ma dwie lewe rece do pracy I checi na ciagle siedzenie na l4 to mozna ponarzekac.Zostales zwolniony wlasnie za to ze przychodziles do pracy jak chciales wiec co sie dziwisz. Zarobki ci nie odpowiadaja bo przywykles do tych z trakcyjnej?.....a sam zaklad jak kazdy zeby miec trzeba dac od siebie , atmosfera jest duzo lepsza niz w wiekszosci zakladow
kolega 2015-08-22 14:49:25
Jak się człowiek ma za pępek świata to później takie żale wypisuje w internecie. Mechanicy i liderzy mają na głowie wszystkie stanowiska a nie tylko maszynę na której Witeczek robi.Gdybyś chodził do pracy, wiedziałbyś o tym.
... 2015-08-22 22:32:57
DOBRE CZASY W TYM ZAKŁADZIE JAK KIEDYKOLWIEK TAKIE ISTNIAŁY..JUŻ DAWNO POSZŁY W NIEPAMIĘĆ...JEST KILKU WARTOŚCIOWYCH LUDZI ,KTÓRYCH MOŻNA BY POLICZYĆ NA PALCACH JEDNEJ RĘKI..A RESZTA TO BANDA MATOŁÓW I ALKOHOLIKÓW POZBIERANYCH W ULICZNEJ ŁAPANCE...TYM WSZYSTKIM KIERUJE "RUDY" KIEROWNIK ,KTÓRY SWOJĄ EDUKACJĘ ZAKOŃCZYŁ NA SZKOLE PODSTAWOWEJ
1
TWOJ STARY 2015-08-23 15:53:35
jak się pracy nie szanuje to takie bzdury pisze.rynek pracy czeka na ciebie jak nie pasuje.Ten rudy to koleś taki jak my,nie raz wyciągną do mnie ręke a nie musiał.A zresztą rudzi zawsze mają przejeba...I JESZCZE JEDNO FRAJERZE ZGÓL PEJSY CYGANOWI....
anar 2015-08-24 15:38:24
jak nie pasuje to wypier.do tesco na ochrone a rzekomy rudy to dojebany gosc i nieraz mi i nie tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ratowal.pozdro-zabal
ja 2016-01-06 08:58:35
Witam jade na rozmowe do tej firmy i to co widze to niewiem czy pojade
ale mam pytanie ile jest zmian 2.3 albo 4b
warto 2016-01-07 14:17:02
jutro tam mam być na rozmowę warto?
m 2016-01-08 16:44:15
Odradzam
pracowalem 2016-02-27 23:28:05
Pracowalem tam ok. 5 tyg. Wiecej nie wytrzymałem kierownik , kadrowa, PORAŻKA!!!! Wszystko co zrobisz jest nie tak , wszystko jest zabronione,praca daremna za smieszne pieniadze choc kadrowa obiecywala nie wiadomo co!
ja tez 2016-03-01 11:36:17
Ja też pracowalem 3 tygodnie- śmiech na sali!!!! Kadrowa wiele obiecala premia taka i taka i od kierownika rozmowe przeprowadzila na palarni wkoncu caly czas tam spedza nic tylko wstawic jej tam biurko! Ale pracownikom nie wolno palic bo przecież nie wyjdziesz bo zawsze na nia trafisz !!!
ja tez 2016-03-01 11:38:14
Ja też pracowalem 3 tygodnie- śmiech na sali!!!! Kadrowa wiele obiecala premia taka i taka i od kierownika rozmowe przeprowadzila na palarni wkoncu caly czas tam spedza nic tylko wstawic jej tam biurko! Ale pracownikom nie wolno palic bo przecież nie wyjdziesz bo zawsze na nia trafisz !!!
pracownik 2016-03-01 21:05:36
Moja rozmowa o prace też odbyla się na palarni a dokladniej przed palarnia i tam przy kaloryferku proponuje dac biurko :-) oczywiscie zwiedzilem z kadrowa wszystko a pozniej po 2 papieroski bo jej wolno a nam nie!
ja tez pracownik 2016-03-01 21:34:19
Z tego co wiem wszyscy mieli rozmowe albo na palarni albo przed palarnia :+) kobieta jest normalna wystarczy jej dac 3 paczki fajek żeby miala co robić!!!!! Ale jak cie spotka na fajce to i tak doniesie wkoncu po to tam stoi od 8 do 16 !
rozczarowany 2016-03-17 20:29:05
Masakra nie polecam !!!! 2 mies. Wytrzymalem. Zero szacunku !!!!
kandydat 2016-04-19 20:10:36
ok,to już wiem wszystko. Szkoda papieru na CV i fatygi, na takie śmieszne fabryczki.
karol 2016-07-01 15:41:18
to nie mają jakiegoś miejsca na rozmowy tylko w palarni? to niepoważne
Zostaw swoją opinię o E.M.I. SYSTEM POLAND Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E.M.I. SYSTEM POLAND Sp. z o.o.