brak logo

Brökelmann

Milicz

Opinie o Brökelmann

PKR 2009-12-29 10:58
po 10 latach pracy- niskie zarobki, brak szacunku dla pracownika, nieterminowe wypłaty,zero socjalu,złe zarządzanie firmą,jednym słowem porażka!!
5
obserwator 2011-01-24 12:11
Słabe zarobki, ciągła kontrola i podwyższanie wyrabianych norm, duże braki z działu bhp, na stanowiskach rządzących pseudo fachowcy, problemy z terminowymi wypłatami, ideał pracownika człowiek maszyna.
7
xdsdw 2015-01-12 22:15
totalne matoly w glownym zarzadzie i tyle popieram kolegow
4
hhh 2015-10-19 12:17
- wykorzystywanie pracownika
- podział zarobków i pracy między klasę rodziny i szaraków robiących na rodzinę
- fundowanie dojazdów wybranym osobom
4
Norbert 2016-01-13 21:33
Wszystkie te opinie z palca wyssane. Gdzie znajdziecie w Miliczu firmę która tak jak ta zapłaci w terminie, zapłaci za nadgodziny oficjalnie a nie pod stołem, poza tym w każdej prywatnej firmie a takajest ta każdy stawia najpierw swoich więc albo trzeba się z tym Pogodzić albo założyć własną firme
3
jeszcze pracownik 2016-08-11 20:08
Wyzysk czlowieka.Pracownik traktowany jest gorzej niz zwierze.Przez pseudo pana prezesa I dyrektora.Zero szacunku dla ludzi maja chodzic jak maszyny zero socjalu narzedzi do pracy itd...Ostatni wymysl pana pseudo prezesa Grzeszczuka zdemontowane toalety I zamontoeane tzw skocznie czyli otwor w plytkach I zalatwianie swoich potrzeb na tzw.malysza.Dno dno I jeszcze raz dni
8
BYŁY pracownik 2016-12-08 00:52
12,50 zł brutto na start. Premia od 200 do 400 zł netto. Moja największa wypłata to marne 2,400(9godzin dziennie i wszystkie soboty po 6) . Włazisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez 10 lat to wskoczysz na 15 brutto szał!! Atmosfera w pracy ? Obgadywanie wyśmiewanie poniżanie głównie przez mistrzów . A Norbert to jakiś cieć z biura albo piąta woda po kisielu dyrektora . Moja opinia jest taka że zakład beznadziejny a Norbert to pierdoła .Poza Norbertem wszystkie opinie trafne i te dziury zamiast tronu (Jeszcze pracownik) ehhhh
8
Ufo 2017-05-31 16:12
I ty nazekasz 2400zł na ręke przyjdz do pomu za te same godziny dostaniesz 1500zł
gadasz pierdoły i nazekasz popracuj w innej firmie w miliczu to bedziesz chwalił tą firmę
Zal 2017-06-06 13:27
Ostatnie wypłaty szału nie zrobiły żaków jak ktoś miał 2000 zł, kupili kolejna firmę i okradli pracowników, ludzie zaczynają się zwalniać, ciekawe jak to będzie po tej wypłacie.
4
Paweł 2017-06-26 18:52
Ludzie się zwalniają hurtowo , podwyżek nie ma właśnie odeszła 13 osoba w ciągu dwóch miesięcy, nic się nie zmienia na lepsze , firma schodzi na psy już całkiem , wypłaty coraz gorsze .
2
Daro 2017-07-31 09:15
W zeszlym tygodniu odeszło 4 ludzi , czyli prawie codziennie ktos , nikt nowy nie przychodzi pomimo ogloszen , ludzie ewakuja sie na potege , nic sie nie zmienia na lepsze , wszyscy czekaja na wyplaty z nadzieja ze beda jakies normalne w koncu , jak ktos chce podejmowac prace to wszedzie byle nie w tym zakladzie , bo mozna przejsc zalamanie nerwowe po wyplacie .
1
G. W 2017-08-19 03:35
Chyba Kolega jest bardzo zaślepiony w firmie, gdzie robi się wpierw na biuro i dostaje się wypłaty, gdzie samemu nie jest się w stanie utrzymać a co dopiero rodzinę. A w Miliczu lub w bliskich okolicach można dużo więcej zarobić ;)
Zostaw swoją opinię o Brökelmann - Milicz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brökelmann