brak logo

REMES

Warszawa

Opinie o REMES

anonim 2008-11-24 11:47:54
Pracuje juz tam jakis czas i jestem zadowolony.
Zarobki super, jest podstawa + prowizja, do tego auto i
cala masa sponsorowanych przez firme imprez. A najwazniejsze jest to ,że
odprowadzaja kazda zarobiona zlotowke do ZUSU!!!!
Jak masz ambicje ( na srednio 4000 miesiecznie) to polecam
turbo 2008-11-25 17:43:36
to banda którą czekają procesy w czwartek ede leci do polski na sprawe podobno o filipa dzisjaj przyjechałem bez kasy z dwoma osobami a dare to najwieksza szuja która oszukuje polaków bo zna jezyk i kradnie z edkiem ile może osoby które oszukali na kasie prosze o kontakt ja pracowałem w frisi
anonim 2008-12-03 17:58:42
Miło czytać takie opinie o pracodawcy i firmie.
Jak można dołaczyć do takiego zespołu? Jakie kryteria należy spełnić.
aaa 2009-08-23 16:24:14
a spotkanka dalej sami sobie umawiacie? dalej wymagaja po 5 spotkan dziennie?odejmij z 600 stowek na telefon,podziel te swoje 4000 na czas pracy a wyjdzie ci na pewno 1500/mc i to chyba za duzo..A i jeszcze potracenia za prywatne jazdy.rewelacja.
przemas 2009-08-23 18:21:43
kiedys tez tam pracowalem - zgadza sie tel. to co najmniej 600 pln srednio od wyplaty odciagali mi okolo 350 pln ,za przpały czy inne pierdoly - zarabialem godnie ok. 12 tys /m-c ale za to zapierdalalem nonstop .piatek swiatek i niedziela. zrezygnowalem i wbilem sie do firmy chemicznej teraz mam wyplaty tej samej wielkosci , a czasami wieksze ,nikt mi nic nie odciaga ,na tel. wydaje max 150 pln (prywatny bo sluzbowy daje firma) mam nowego golfa kobi i wolne weekendy. Nikt mi nic nie narzuca. W zwiazku z tym remes to syf.
Grubass 2010-02-27 12:11:14
odejmijcie sobie nawet 5000 za telefon ... orange ... mix 25 + promocja na stacjonarki o orange 1000 minut = 50zł ... matoły za chleb tez mozecie płacic w tysiacach hahahahhaha, poza tym nic Ci nie odciagaja poza prywatnymi kilometrami jak sobie jezdzic bedziesz ale i to płacisz 30gr za kilometr, nawet tu sie oplaca :)))
saaa 2011-01-27 13:54:42
Jakiś - to znaczy jaki czas ? ILE OSÓB pracuje długo ? Niewiele. To cos znaczy. Ja pracowałem ze 3 miesiące (aż nie znalazłem czegoś na stałe) . Ze mną zaczynali nowi 4 chyba osoby - ze starych były 2 osoby.
Z nowych jednemu ta praca wybitnie odpowiadała i może dalej pracuje.
Jak nie ma nic lepszego - jasne ,że brać , ale szukac dalej.
saaa 2011-01-27 14:07:50
Uwaga. Są dwa działy -1) prezentacje zbiorowe - to jest wyższa szkola jazdy , wsiadają w busa i w Polskę na tydzień - podobno znacznie lepsza kasa ,2) to co znam - chodzenie po domach, umawianie wczesniej samemu tych wizyt telefonicznie.

W 2) nie wyobrażam sobie zarobić 12 tys, chyba,żeby dodzwonić się przypadkiem do potrzebującego wełny właściciela pensjonatu, a raczej hotelu . Raz w tygodniu przynajmniej.
tomek 2012-12-05 18:53:18
Witam,

Jeżeli jest ktoś zainteresowany pracą polegającą na sprzedaży pościeli wełnianej oraz garnków ze stali chirurgicznej to chętnie firma (nie REMES) przyjmie do pracy takie osoby z doświadczeniem. W firmie panuje miła atmosfera plany nie są wygórowane.
Mile widziane rowniez osoby z doswiadczeniem w telemarketingu

(usunięte przez administratora) / w temacie prosze wpisac: ph/miasto - przedst. LUB telemarketing/miasto

Obi łan 2015-01-10 14:10:54
Szkoda, że w takiej firmie jak REMES jest więcej pytań niż odpowiedzi ze strony chociażby pracowników. Podpowiedzielibyście mi tylko jak najłatwiej się do nich dostać i czy praca odbywa się tylko w Warszawie czy również w okolicznych miejscowościach? Dzięki za wszelkie porady, które pomogą mi podjąć decyzję.
zagubiony stefan 2015-01-29 17:00:51
również potwierdzam że wszedłem tutaj na forum i z mojego punktu widzenia meritum tej dyskusji jest coraz bardziej enigmatyczne.to już w sumie nie wie czy warto do nich iść pracować czy nie, nie umiem wyciągnąć wniosków z waszej dyskusji. a ogólnie to jak dokładnie przedstawia się w REMES system prowizyjny?
iofk 2016-05-14 20:38:46
Na stanowisko kierownika @Mplik nie jest tak łatwo się dostać, ponieważ mają całkiem spore wymagania względem takiego pracownika, między innymi trzeba posiadać już jakieś doświadczenie, oraz mieć niezbędne kursy, plusem natomiast na pewno są szkolenia
Zostaw swoją opinię o REMES - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMES