brak logo

Okno-poland

Zabrze

Opinie o Okno-poland

nik 2011-01-24 14:48:38
Witam,
kompletnie nie polecam tej firmy, ani jako kontrahenta a tym bardziej jako miejsca pracy. [usunięte przez moderatora] , traktujący pracowników i klientów jak zło konieczne. Częste wizyty PIP-u ciągle wynajdują nowe nieprawidłowości. Kończy się na mandacie i machina działa dalej.
ULOTKARZE!!! nie liczcie na uczciwą zapłatę [usunięte przez moderatora]
1
Pracownik 2012-07-16 17:25:20
Chyba człowieku piszesz z zazdrosnej konkurencji. Pracuję tu już 8lat i jestem bardzo zadowolony. Jestem uczciwym pracownikiem,[usunięte przez moderatora] A wizyty Pipu nigdy nie miały miejsca. Klienci wracają z zadowoleniem. PRACUJ UCZCIWIE TO BĘDZIESZ TRAKTOWANY UCZCIWIE. [usunięte przez moderatora]
2
Adam Moszczuk 2012-07-16 17:28:40
Bzdury!!! Uczciwa firma ! Kupiłem okna 6lat temu, idealna obsługa, montaż prawidłowy.Byli nawet na przeglądzie po zimie. Polecam.
1
maciej mlecki 2013-03-25 18:18:19
tragedia jeszcze tak nieprofesjonalnej firmy w pracach monterkich nie widziałem ,brak jakiegokolwiek doświadczenia.Wystarczy tylko przeszukać internet, jak często zmieniają siedzibę,dobrze się zastanów nim podpiszesz umowę
2
tarnowskie góry 2013-09-17 09:37:40
chyba miales szczesci . ja juz czekam na ukonczenie montazu i 5 poprawek 3 miesiace, nie mozna sie skontaktowac z wlascicielami firmy a pracownicy masakryczni a instalatorzy ktorzy montuja nie znaja sie na swojej pracy wykonuja prace nie starannie i brudno
1
Oszukany 2013-10-27 07:31:55
Niewiarygodne jak pieniądz zmienia ludzi w podludzi którzy pastwią sie nad swoimi pracownikami i którzy naciągają klijentów.. Właściciele mają wrodzony system poniżania ludzi.. Oni robią to intuicyjnie.. Jezeli chcecie uniknąć nerwicy znajdzcie inna prace jezeli nie chcecie zostac naciągnieci poszukajcie innych wykonawców a jeszcze zaoszczędzicie..
5
BHP - LEX sp. z o.o. 2013-11-29 13:43:54
Dzień dobry.
Na przekór Państwa oczekiwaniom i z wielką przyjemnością wyrażam swoje zadowolenie z usługi zakupu oraz montażu drzwi przeciwpożarowych.
Firma wykazała się olbrzymim zaangażowaniem w doradztwie w zakresie doboru materiału i sposobie montażu.
Termin realizacji został dotrzymany zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami.
Polecam i życzę dobrych zakupów.
4
Agnieszka 2013-11-29 23:03:25
Właścicielem jest kobieta. Bardzo wymagająca. Trzeba miec duza wiedze. Nie polecam osobom mi ambitnym. Ja sie bardzo starałam, ale odrzuciła moje cv.
1
Agata Kubiczek 2013-12-23 12:26:36
witam , od miesiąca jestem posiadaczką okien zakupionych w firmie Okno-Poland , jestem bardzo zadowolona , od samego początku pracownicy firmy wykazali się dużym profesjonalizmem i cierpliwością , montaż okien odbył się sprawnie i bez problemów
5
Badura Marek 2013-12-23 16:14:21
Firma godna polecenia , okna świetnej jakości ,pracownicy kompetentni i bardzo pomocni widać że znają się na tym co robią , firmę poleciłem rodzinie i też byli zadowoleni
6
Mirosław Stasiak 2014-01-20 11:07:24
Witam , w firmie Okno-Poland zamówiłem okna i drzwi do mieszkania , jestem zadowolony , pracownicy są mili ,montaż odbył się szybko i fachowo , na drugi dzień po montażu zadzwoniła pani i pytała czy jesteśmy zadowoleni i czy mamy jakieś uwagi , byliśmy bardzo mile zaskoczeni z żoną że firma się interesuje klientami po montażu.
4
Anna 2014-02-12 14:32:46
Chciałam wszystkim zainteresowanym polecić firmę OKNO-POLAND , firmę polecili nam znajomi którzy latem mieli wymieniane okna przez tą firmę i byli bardzo zadowoleni,Ja zamówiłam drzwi do mieszkania również jestem bardzo zadowolona , na drzwi czekałam tylko 4 dni,pracownicy bardzo sympatyczni i kompetentni na każde moje pytanie odpowiadali cierpliwie i z uśmiechem.
2
zadowolona klientka 2014-03-01 10:28:11
Firma Okno-Poland montowała nam okna w mieszkaniu , jesteśmy bardzo zadowoleni , okna są bardzo ładne , starannie wykonane i zamontowane , polecam Okno-Poland jako solidną firmę
1
klient 2014-06-03 15:14:06
Witam , chciałem się podzielić moją pozytywną opinią na temat firmy Okno-Poland ale widzę że nie jestem jedynym zadowolonym klientem,więc może napiszę tylko : PROFESJONALIZM oraz znakomite podejście do klienta
1
klientka z Gliwic 2014-06-17 10:57:16
Firma montowała nam okna i drzwi ,jesteśmy bardzo zadowoleni ,pracownicy są bardzo mili i znają się na robocie, na drugi dzień zadzwoniła pani z biura żeby się dowiedzieć czy jesteśmy zadowoleni i czy mamy jakieś uwagi.Jesteśmy bardzo zadowoleni z okien i z drzwi oraz z montażu i polecamy firmę Okno-Poland
Klient z Zabrza 2014-07-09 19:00:54
Tragedia zamówiłem okno balkonowe które po montażu się nie zamykało oczywiście Ekipa montażowa chciała tylko kasę gdy powiedziałem ze nie zapłacę dopóki okno nie zostanie naprawione to straszyli mnie sądem, na naprawę czekałem 3 tyg.Zamówiony Towar bardzo niskiej klasy NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Marcin Chorzów 2014-08-24 19:33:42
Zakupiłem w firmie Okno-Poland w Chorzowie 3*kompletne drzwi z montażem. Po 2 miesiącach drzwi do sypialni zaczęły trzeć o podłogę. Przyjechał serwis Okno-Poland, zdiagnozował, że to wina paneli a nie drzwi, zgarneli 160zł za podcięcięcie drzwi i powinno być ok. Niestety, miesiąc później futryna tych samych drzwi oderwała się od ściany i wszystko opadło. Ponownie serwis przyjechał, podpiankował i udają, że jest dobrze. Dzisiaj po powrocie z wakacji zastaliśmy drugie z drzwi, tym razem do małego pokoju - opadły o około 1 cm tak, że z góry mogę włożyć palce pomiędzy drzwi a futrynę (oczywiście przy zamkniętych drzwiach). Czekam na serwis.
Zgodnie z powyższym, absolutnie nie polecam tej firmy jako kompetentnego, wysokojakościowego dostawcę i wykonawcę drzwi.
Wystawiam ocenę mierny, bo jeszcze nic nie stało się z drzwiami do łazienki, może one przetrzymają dwa lata gwarancji bez usterki.
Robert 2014-09-05 23:34:58
Jesteście żałośni.A ja kupiłem telefon Sony za prawie 2500,00 i po dwóch miesiącach wyleciał zaślepki od gniazda ładowania.Tel spędził w serwisie 3 tygodnie i tez mam opisywać firmę jako nierzetelna? Może napiszecie prawdę gdzie mieszkacie,przy jakich ulicach.Nawet dzieci wiedzą że na Śląsku w niektórych rejonach ściany się ruszają (przenośnik)i drzwi,okana non stop trzeba regulować.Prym w Chorzowie wiedzie ul.Wolności i Hajducka.Tam to strach się obudzić rano bo można mieć ścianę w innym miejscu.A jak robili te drzwi to się zamykany na tych panelach i co nagle przestały?Najlepiej to nie pisać prawdy tylko obsmarowac w internecie.Może po prostu czas kupić drzwi i okna w markecie i samemu zamontować a potem się zastanowić i wycenić swoją pracę na złotówki.Ciekawe ilu z was wyceniony ta prace na 50,00 zł?Towar niskiej klasy pisze ktoś inny.W każdym salonie mają lepszy i gorszy towar.Ale za ten lepszej klasy trzeba zapłacić.Jak się kupuje najtańszy to do kogo pretensje?Mięso tez jest cielęce i podroby.I tez opisujecie jak to markety sprzedają niskiej klasy żarcieW.Wybor należy do klienta.Ale lepiej udawać jaki się zrobiło zakup i nie przyznawać się jak się prosiła o rabat.A czymże jest rabat jak nie oszczędnością na materiale i na ludziach którzy wykonują swoją pracę?Chcielibyście mieć pomalowane mieszkania,gładzie,płytki tylko szkoda dać więcej za montaż.To za co niby pracownik ma kupić klej dobrej jakości,farbę,piankę itp.Ludzie po studiach a myślą jak chomiki.
3
Robert 2014-09-11 21:31:58
Obin masz rację,na pewno świadczą usługi i poza rejonem,dlatego chodziło mi o to żeby ci ludzie napisali gdzie mieszkają,zanim wogóle coś napiszą.I jaki towar tej niskiej klasy kupili.Bo ogródkowo napisac to każdy potrafi i się skarżyc.A gdzie nazwy tych towarów.Podać do publicznej wiadomości i zobaczymy co jest niskiej klasy,jaki profil itd...
M. Zdunek 2014-10-16 09:13:02
Obsługa w firmie Okno-Poland oraz ekipa która przyjechała na montaż bardzo miła , zamówiliśmy okna Salamander ,są bardzo wysokiej jakości . Widać że mają dużo zamówień bo na okna czekaliśmy prawie 4 tygodnie ,ale było warto .Polecam
Andrzej 2014-10-22 10:25:25
Firma Okno-Poland montowała nam drzwi pokojowe , jesteśmy zadowoleni , profesjonalna obsługa oraz montaż
Wojtek 2014-11-25 10:09:22
Musisz miec duze doswiadczenie i byc esteta. Firmsa jest wymagajaca,bo klienci tez chca miec ladnie robote zrobiona. Nie jest latwo. Nie raz trzeba do wieczora robic. A wolne w weekend hehe
klient z Zabrza 2014-12-22 14:13:20
Chcieliśmy się podzielić pozytywną opinią na temat firmy Okno-Poland , zamówiliśmy u nich okna z roletami zewnętrznymi - jesteśmy bardzo zadowoleni z podejścia pracowników do klienta oraz panami którzy przyjechali montować okna i rolety . Polecamy - Zadowoleni klienci z Zabrza
1
Adam 2014-12-22 14:58:43
Polecamy firmę Okno-Poland , już 2 raz jesteśmy klientami tej fimy , w zeszłym roku zamawialiśmy okna do domu a w tym roku montowali nam drzwi wejściowe i pokojowe , jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi oraz montażu
1
Kasia 2015-02-05 13:59:04
NIE POLECAM NIKOMU firma masakra montaz był na czas ale drzwi po 2 dniach przestały się zamykać produkty nie polecam są gorsze niż z marketów chińske [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po roku wymieniłam drzwi na nowe profesjonalne montażyści nie sympatyczni i nieudacznicy
2
Stanislaw 2015-02-07 14:49:38
Ty durna przekupiona przez konkurencję dziewucho, chcac byc bardziej wiarygodnym nastepnym razem polecam zaznajomic sie z asortymentem jaki sprzedaje firma Okno-Poland. Jestem jej stałym klientem i wiem, ze w tej firmie nie kupisz chinskich drzwi. Asortyment jest dla Twojej nieszczesnej wiedzy najwyzszej jakosci. Co się już dzieje na tym swiecie to naprawdę nieslychane. Życzę powodzenia.
1
Tomasz Checzko 2015-02-23 12:22:58
W firmie Okno-Poland zamówiliśmy okna do mieszkania 4 sztuki oraz drzwi antywłamaniowe , jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tej firmy , montaż przebiegł bardzo sprawnie , nie mamy żadnych zastrzeżeń .Polecamy
2
słaba jakość drzwi 2015-02-25 07:25:47
Przyznam się, że nabrałem się na te wasze pozytywne opinie. Kupiłem dwoje drzwi z montażem, nie targowałem się, chciałem, aby drzwi służyły długo, o czym poinformowałem Panią z punktu w Chorzowie. Pół roku i widzę, że materiał do wykonania jest niskiej jakości. Po 5 miesiącach widać "szpary" łączenia futryn i elementów drzwi. Nie polecam tej firmy i drzwi wewnętrznych oferowanych przez nich. PS. Po rozmowie z Panią z Okno-Poland i po przeczytaniu wszystkich powyższych komentarzy, zaraz odezwą się pracownicy podszywający się pod zadowolonych klientów i będą krzyczeć o krzywych ścianach, ruchach budynków, złym sposobie używania drzwi, wszędobylskich kopalniach niszczących każdemu okna i drzwi itp.itd. Już tłumaczę: u mnie nie ma kopalni, budynek jest w miarę stary i już dawno osiadł, nie używałem drzwi do dziwnych celów jako stół, mebel, bramka do gry w nogę itp., zakupione drzwi są drzwiami i są używane jak drzwi. Brzydkie połączenie elementów jest tylko i wyłączenie słabą jakością wykonania.
1
Okno-Poland 2015-02-25 12:39:59
Witam Do Pana "słaba jakość drzwi" .Po pierwsze decyzję o modelu drzwi podejmuje klient a nie doradca na biurze.Po drugie sprzedajemy drzwi tylko polskich producentów jak DRE,POLSKONE,PORTA,STOLBUD INVADO itp więc jężeli mowi Pan o jakości materiałow to niestety za jakośc materiałow odpowiada producent drzwi.My ich nie produkujemy.Gdyby zakupił Pan drzwi w innej firmie otrzymałby Pan dokładnie taki sam asortyment z takiego samego surowca. Wszystkie firmy oferują drzwi od tych samych producentow.Do drzwi każdorazowo klient otrzymuje kartę gwarancyjna i wie od jakiego producenta ma drzwi.Pan tego nie napisał w swojej opini.Poza tym nie wpłynęła żadna reklamacja dotycząca drzwi wewnętrznych do punktu obsługi w Chorzowie więc jezeli ma Pan ąż taki problem nie rozumiem dlaczego nie jest to zgłoszone do biura tylko skarży się Pan na forum. Nawet dziecko wie że reklamacja przysługuje jeżeli coś się dzieje z towarem a tym bardziej,iż twierdzi Pan iż upłynęło dopiero 5 miesięcy.Proszę sie podpisać,sprawdzimy z umową jakie drzwi zostały zakupione i poinformujemy tutaj wszystkich czytających opinie o naszej firmie jaki to asortyment i dlaczego za taką kwotę a nie wyższą,skoro twierdzi Pan,że wysokość ceny nie miała dla Pana znaczenia.Podkreślam raz jeszcze to nie pracownicy biura wybierają model i producenta drzwi ,określa to klient jak również kwote którą jest w stanie przeznaczyć na zakup danego asortymentu.Poza tym klient w biurze zawsze dostaje katalogi i przed pomiarem ma możliwośc zapoznania się w domu z asortymentem,oferowanym przez naszą firmę.Niemniej prosimy o zgłoszenie reklamacji, przyślemy serwisanta, który obejrzy co tak naprawdę stało się z Pana drzwiami o ile nie jest Pan pracownikiem konkurencyjnej firmy wypisującej bzdury.Nie rozumiem co Pan ma na myśli pisząc "po rozmowie z Panią z Okno-Poland.Nikt ze mną nie rozmawiał na temat reklamacji drzwi.Czekamy na telefon w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.OKNO-POLAND Biuro Chorzów
1
Karol 2015-03-03 10:21:37
Bardzo fajna firma ,pracownicy mili i uśmiechnięci , okna bardzo ładne ,montażyści poradzili sobie z wymianą 5 okien w naszym mieszkaniu bardzo sprawnie , a mam porównanie bo w zeszłym roku moj brat zamówił okna w innej firmie i jego mieszkanie po wyjściu "fachowców" wyglądało fatalnie a tynki musieli poprawiać . Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi oraz montażu naszych okien ,dlatego polecam firmę Okno-Poland wszystkim zainteresowanym
1
Okno-Poland 2015-03-03 14:04:23
Witam Do Pana "słaba jakośc drzwi". Nadal nie otrzymaliśmy zgłoszenia reklamacyjnego. Zadziwiający jest fakt, iż, klient, który ma zastrzeżenia zarówno do asortymentu jak i montażu nie chce skorzystać z prawa reklamacj.Wygląda to coraz bardziej na wpis konkurencyjnej firmy a nie niezadowolonego klienta.Logiczną rzeczą jest, iż w przypadku wady asortymentu pierwsze kroki kieruje się do danej firmy aby złozyć reklamację. Okno-Poland Biuro Chorzów
1
Leszek 2015-03-11 10:02:02
W firmie Okno-Poland kupiliśmy drzwi antywłamaniowe do mieszkania ,sprawdzałem ich w internecie i zdecydowałem się na Okno-Poland ponieważ mieli bardzo pozytywne opinie, zazwyczaj tego nie robię ale tym razem i ja muszę się podzielić moją opinią na temat tej firmy.Obsługa miła ,bardzo pozytywne podejście do klienta , pracownicy znają się na swojej pracy . Gratuluję - mało jest takich firm w dzisiejszych czasach
1
Zadowolona klientka 2015-03-17 16:22:57
Dzisiaj montowali nam rolety antywłamaniowe w oknach , panowie montażyści super ...mili , uśmiechnięci ,znający się na swojej pracy :-) Będziemy polecać firmę Okno-Poland znajomym bo jesteśmy bardzo zadowoleni :-) Pozdrowienia dla ekipy pana Wojtka ...
1
Okno-Poland 2015-03-18 16:11:42
Witam
W odpowiedzi na komentarz Pana "słaba jakość drzwi" życzymy sukcesów w konkurencyjnej firmie oraz tylu zadowolonych klientow ilu posiada Nasza firma.I w przeciwieństwie do Pana firmy nie musimy sobie sami pisac pozytywnych komentarzy.Okno-Poland biuro Chorzów
Marek Rogowski 2015-04-09 12:57:37
Super firma , bardzo fajni ludzie . Zamówiliśmy w Okno-Poland okna Salamander , jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i z montażu . Polecam
1
Andre 2015-11-09 16:52:51
czyżby opinie "sami sobie" ??? to nie treść i nie ten rodzaj informacji...
1
Robert 2016-02-25 18:55:51
Płaca podobna jak gdzie indziej, no może trochę mniej. Ale najgorsze jest stałe ględzenie szefów, tylu zmian decyzji w ciągu jednego dnia nigdzie nie przeszedłem. Nie wiadomo gdzie jechać, co robić.
thespecjalone 2016-02-26 13:14:11
Firma okno poland to jest najbardziej złodziejska firma na śląsku.regularnie są oszukiwani pracownicy i ulotkowicze.właścicielka jest chora psychicznie i nie lubi używać swego imienia.na imię ma Wiktoria, a każe do siebie mówić Katarzyna.Ludzie unikajcie tej firmy jak ognia chyba że lubicie za darmo pracować.wszystkie pozytywne opinie są ściemą.pozdrawiam
1
Obecnie Pracujący w Okno-Poland 2016-03-13 19:35:35
Najlepiej byłoby gdyby szanowna konkurencja zajęła się swoimi osobami( macie chyba denne życie), klientami a co najbardziej podobałoby się waszym szefom? Gdybyście się wzięli w końcu do pracy zamiast marnować czas i wypisywać bzdury na temat innych.
Płaca jest dobra i zależy od poziomu wiedzy i zajmowanego stanowiska w firmie. Nie liczcie na kokosy bez umiejętności i wiedzy.
Nikt tu nikogo nie oszukuje. Właśnie tutaj mam płacone idealnie, na czas i bezproblemowo. Nawet premie sa w terminie.
Robert 2016-04-10 16:11:53
Nie wpisuj tu takich kłamstw.
Miałem 7 lat doświadczenia, montaż drzwi, okna, parapetu, jakikolwiek kształt czy model - bez problemu i z dobrą jakością. A jakoś nigdy nie wpadło mi 3000zł. Zawsze były wymówki, że brak kasy w firmie, że słaby miesiąc, że ...
1
Stefan 2016-04-18 21:13:32
A ja 10.04.2016 dostałem 3800zł na konto, za takie prace jak ty. Coś słabo Robercik pracujesz.
1
Dominik 2016-10-08 11:06:00
O czym ty piszesz czlowieku, chyba pomyliles firmy !! Siedzibe maja w tym samym miejsu od lat. A odzdizlay maja po roznych miastach. Wymienilem u nich okna w jednym mieszkaniu, zakladalem cala stolarke na nowy dom a mama kupila rolety na domek. I wiesz, nie zauwazylem, zeby ktos byl nieprofesjonalny tak jak ty w swej wypowiedzi. Pewnie nawet nie wiesz gdzie kupiles okna a wypisujecie takie bzdury.
234 2016-10-08 19:25:36
no ale nie rozumiem do końca @Dominik do kogo jest kierowana Twoja opinia? pamiętaj też że przecież każdy ma prawo popełnić błąd- pomylić się..normalka
Zostaw swoją opinię o Okno-poland - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Okno-poland