brak logo

Daniel-Partners

Katowice

Opinie o Daniel-Partners

gość 2013-04-03 11:38:08
Firma nie wypłaca pieniędzy. [usunięte przez moderatora]to krętacz który okłamuje pracowników.
gosc 2013-04-04 16:10:53
oszustwo i akwizycja, novum i netia, pracowalem tylko 5 dni, niestety wedlug wlascieciela nic nie zarobilem
oszukany 2 2013-04-04 16:19:53
MNIE TEZ ZROBILI W BAMBUKO Z KASA. MUSIMY SIE UMOWIC RAZEM NA TYCH OSZUSTOW. TO MOJ MAIL d7bogucik@op.pl . CZEKAM NA KONTAKT. JEDNOCZMY SIE!
gościu 2013-04-04 17:20:42
Byłem na rozmowie w tej firmie, zaproszono mnie na szkolenie, ale coś mi tu śmierdziało dlatego nie poszedłem, jak widze słusznie. Nie polecam firmy Daniel Partners
... 2013-04-05 10:57:43
Mi za dwa tygodnie pracy kasy nie wypłacili.
gg 2013-04-05 11:06:44
OMIJAĆ TĘ FIRMĘ !!!!! WAŁKARZE JAK NIE WIEM
kulfon 2013-04-05 13:30:15
Do wszystkich ktorzy tam pracowali i nie dostali wynagrodzenia za pare dni pracy!Umowa zlecenie ma to do siebie ze z kazdej zarobionej kwoty trzeba odprowadzic na nasz kochany ZUS 30% wynagrodzenia i czasem bywa tak ze za te przeprowadzone godziny wychodzi sie na 0 :) Z tego co słyszalam tam pracuje sie tylko i wyłacznie na umowe zlecenie,praca dobra dla tych którzy chca sobie dorobić i sie nie narobić a nie od dzis wiadomo ze jaka praca taka płaca.
jo 2013-04-05 16:48:53
Oszustwo. Kolejna netia i novum. Wiecej nie trzeba pisac a juz napewno nie tracic czasu na prace w tej firmie.
lolek 2013-04-05 16:54:34
Kulfon jakie [usunięte przez moderatora].. 30 procent na zus co ty [usunięte przez moderatora] LEPIEJ ODRAZU NAPISZ ZE JESTES WLASCIELEM TEJ [usunięte przez moderatora] FIRMY KTORA NA PRZEPRACOWANE 2 TYG NIE WYPLACA KASY. OMIJAC FIRME DANIEL PARTNERS
Marcin 2013-04-05 16:59:23
Bylem na rozmowie w tej firmie, jednak po przeczytaniu umowy zrezygnowalem poniewaz nic co uslyszalem na rozmowie kwalifikacyjnej nie zgadzalo sie z trescia tej umowy. Dziwna firma, pracowalem w kilku firmach na roznych warunkach ale w tej umowie i w tej firmie najwidoczniej nie ma zadnych warunkow. Po drugie nie znalazlem zadnej pozytywnej opini o firmie z ligonia w katowicach.
kulfon 2013-04-06 07:40:29
Masz nie dokładne informacje,akurat z pewnych źródeł wiem ze tam pracuje sie 6 godz,wiem tez ze na rozmowie obiecuja 10,5 za godzine oczywiscie jest to prawda ale jesli jestes bogiem i dasz rade naklepac iles tam umow na miesiac do tego wypłata za przepracowany miesiac jest dopiero wypłacana do 25 dnia nast.miesiaca,kolega tam pracowal dosc niedawno i stwierdzil ze nie ma sensu robic z siebie idioty i zrezygnowal czy mu kase wypłacili to niewiem bo jeszcze nie gadalem z nim ale pewnie sie dowiem
gość 2013-04-06 11:33:17
LUDZIE NIE TRACCIE CZASU NA FIRME DANIEL PARTNERS.
patrol 2013-04-06 15:35:52
łłłooooooo nareszcie ktos zalozyl forum o tej firmie. nie polecam tam pracowac!
pi 2013-04-08 06:04:26
nie polecam tam pracowac, mozna stracic czas na lazeniu po domach i spisywaniu umow z babciami, a i tak na sam koniec psinco sie dostaje
. 2013-04-08 06:11:49
Wałek, novum, netia, akwizycja
gość 2013-04-08 21:48:15
NIE POLECAM PRACOWAĆ W TEJ FIRME, PRACA POLEGA NA AKWIZYCJI DLA FIRMY NOVUM .
pati 2013-04-08 21:49:39
Akwizycja
you 2013-04-10 10:10:15
Radzę s[usunięte przez moderatora]z tamtąd :/ łeeeee co za krętacz tam jest szefem.
gość____ 2013-04-14 14:52:16
NIE IDŹCIE DO TEJ FIRMY PRACOWAĆ, MI DO DZIŚ KASY ZA PRZEPRACOWANE DNI NIE WYPŁACILI, WŁAŚCICIEL FIRMY TO NACIĄGACZ KTÓRY OPIECUJĘ PRACOWNIKOM NIE WIADOMO CO, ALE NAPEWNO NIE JEST TO UCZCIWA PRACA, CHYBA ŻE KTOŚ CHCE ZA DARMO ROBIĆ
o 2013-04-17 07:59:00
Pracowałem tam i tylko straciłem tam czas i pieniądze na bilety itd. Jeśli chodzi o wypłate to za 3 miesiące zarobiłem około 500 zł za miesiąc . Wszystko przez tego krętacza właściciela firmy i jego sekretarkie, przez cały czas mnie okłamywali :/
:) 2013-04-17 11:58:57
Dlaczego nie zgłosicie tego, że nie dostaliście wypłat? Pisanie tu na forum, że was oszukano nic nie da:) Musicie działać:) Pracowałam kiedyś w podobnej firmie tez na umowę zlecenie i była identyczna sytuacja z wypłatami...Umowa zlecenie ma to do siebie, że kodeks pracy jej nie obejmuje bo to nie umowa o pracę:) Bardzo łatwo możecie odzyskać swoją kasę:) Należy wezwać firmę do zapłaty za potwierdzeniem odbioru z pouczeniem, że w przypadku braku płatności sprawa zostanie przekazana do sądu, a następnie w razie braku płatności wystąpić do sądu o wydanie nakazu zapłaty w postępowaniu uproszczonym .Potem należy wystąpić o klauzulę wykonalności i w razie potrzeby złożyć wniosek do komornika o wszczęcie postępowania egzekucyjnego.Dla chcącego nic trudnego :):)
daniel x.x 2013-04-18 16:52:46
omijac ta firme, nic dobrego was tam nie czeka, tylko czas stracilem
G 2013-04-20 16:59:49
Obiecują złote góry, po czym człowiek dostaje 200 zł wypłaty za cały miesiąc roboty.
gość 2013-04-22 18:56:30
NIE POLECAM, DO DZIŚ NIE WYPŁACILI I KASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piotrus pan 2013-04-25 08:15:37
bylem na rozmowie, kurde ale wał firma!
gosc 2013-04-27 17:24:04
MASAKRA ZWYKŁA AKWIZYCJA NA STARYCH BABCIACH
hoho 2013-04-27 19:51:41
Akwizycja, bieganie po staruchach z netią.:-[
Misiek 2013-04-29 15:45:59
ta firma to zwykła sprzedaż, produkty to netia i novum, zrezygnowalem bo kasy nie wypłacają
viki 2013-05-02 17:54:06
Nie warto się rozpisywać trzeba się spotkać na miejscu Ligonia 40/6 i działać.Mogą się ulotnić .
Nie dajcie cie oszukac! 2013-05-07 14:09:33
Byłem na rozmowie w Daniel Partners grudniu goły i bosy bez pracy,bez perspektyw i zdołowany,jakze sie cieszyłem ze chyba dostałem pracę.Miła Pani przedstawiła ofertę ale od razu zapachniało mi to wałkiem,miałem wybór zaryzykować i wtopić 1000 na paliwo albo szukać dalej i konsekwentnie pracy na etacie.Było warto.Troche i długo sie naszukałem ale wreszcie sie udało,od 1.03 jestem zatrudniony w jednej z czołowych firm telekomunikacyjnych notowanej na GPW,praca bajka,zarobki bajka,jak otrzymałem piewszą wypłatę to niedowierzałem,bo to zbyt piekne by mogło byc prawdziwe,ten piekny sen trwa do dzis.Reasumujac:Nie dajcie się wyciulać Danielowi Partners!!!Szukajcie normalnej pracy na etacie bo tam nikt was nie wyciula i zawsze zwróca za benzyne i za faktury a jak zakład upadnie otrzymacie lukratywne zapomogi.Polecam głównie spółki notowane na GPW jak TP czy MNI Telecom.
zaskoczona 2013-05-07 20:36:26
akurat MNI Telecom mógłbyś sobie darować , i co to za połączenie ????,dwóch tak różnych operatorów w dziedzinie polityki zarządzania . Ściemniasz koleś .... rozumiem jeszcze TP ale MNI ???!! wrzucając to do jednego worka pokazujesz tylko swoją niewiedzę , lub jak wolisz bajkopisarstwo....
gosc 2013-06-08 07:45:15
Nie polecam pracy w tej firmie, zwykli krętacze
Gość 2013-06-18 17:46:36
Czy Ligonia 40/6 to nadal aktualny adres, pod którym Daniel Partners działa, czy znowu zmienili siedzibę? Chyba że zmienili nazwę firmy, bo otrzymałam telefon w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej i podano ten sam adres tylko nazwa firmy inna, chociaż też zajmuje się sprzedażą usług telekomunikacyjnych. Nie mam ochoty ponownie trafić na pana
oczyszczalnia ścieków 2013-06-19 00:00:50
Tak,to dalej ten sam adres.
Kat2 2013-07-02 22:09:50
UWAGA !!!! PRZENIEŚLI SIE NA RYMARA 7/5 TERAZ BĘDZIECIE SPRZEDAWAĆ DRZWI WEJŚCIOWE RENOMOWANEJ FIRMY "KAJSER" ;))))) PORAŻKA
myszula 2013-07-03 22:59:45
a kto wie czy(usunięte przez administratora) maja jakąś nową firmę?.To dla mnie bardzo ważne. Dziękuję z góry za każdą informację.
lola 2013-07-05 09:00:10
A ja byłam parę dni temu na rozmowie oni sprzedają prąd a nie novum ani netię mówili mi ile chce zarabiać bo podstawa jest a reszta to premia za umowy za prąd mówili to jest nowy produkt i się sprzedaje dobrze ale mnie nie o taką pracę chodziło a po przeczytaniu waszego forum już wiem wszystko dobrze że się nie skusiłam na tą prace ...... nie polecam wam czytajcie fora jak pójdziecie no rozmowę tam na Ligonia 40/6
nick 2013-07-09 04:51:50
Przyszły pracowniku, nie chcesz jak ja po miesiącu zostać bez kasy, nie podejmuj pracy w tym szambie
Arek 2013-07-29 19:01:33
Nigdy nie wyjdzie się na zero płacąc 30% podatku.
Ile Ty masz lat ?
Arek 2013-07-29 19:06:19
zależy jaka jest treść umowy inteligencie.
Ile Ty masz lat ?
Paweł 2013-09-17 10:42:29
czemu taka opinia jest na temat tej firmy jakies konkrety o co chodzi z tymi zarobkami ze ,,oszust;; itp mozecie to wyjasnic bo wchodzi sie poczytac opini ktos szuka pracy to nie wie co ma myslec o tym co nie bede wdzieczny dzieki
robercik 2013-09-20 12:29:41
Firma od Lipca nie istnieje pod tym adresem podobno przeniesiona do Lublina .
mała 2014-11-07 15:45:48
Jeżeli byli wam coś winni to już pan J nic wam nie odda i w żaden sposób od niego nic nie odzyskacie . ale jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie ;-) wczoraj nad ranem zginął w wypadku na A2 pod hanowerem . Została wam pani K.... ale tam też będzie ciężko .
Pomimo wszystko kondolencje dla rodziny ;-(
anonim 2014-11-08 17:06:58
Nubira szybka ??? hahahah
1
Kolega 2014-11-10 22:14:59
Rzadko się ostatnio uśmiechał to fakt :-) ale chyba nie potrafił zapomnieć . kto Go znał to wie dlaczego :-(((((
1
Finlux 2014-11-13 11:41:22
Ale się komuś w główce (usunięte przez administratora)żeby takie bzdury pisać
Ok, więc dementując
Żyje i mam się dobrze, nawet lepiej niż do tej pory;-)
Humor mnie nie opuszcza
Wódka mi smakuje: -) więc ok
Do mała: faktycznie musisz być mała i tępa półkule mózgowe masz w pośladkach i do tego z wymiennym rdzeniem. NIE ma takiego miasta jak
hanower JEST Hannover !! co do samochodu to musisz cierpieć, że to nie ty nim wozisz(usunięte przez administratora) Tyle . Dziękuje osobom, które mnie poinformowały:-)
3
Egon 2015-01-16 09:57:51
Podstawowe wymagania to biegła znajomość języka niemieckiego ( z technicznym włącznie) Gotowość podjęcia pracy w Niemczech ogłoszenia pojawiają się na Niemieckich portalach, ale rzadko, Co do rekrutacji to nie wiem, ale wydaje mi się że poprzeczka wysoko;-)
Egon 2015-01-29 15:34:11
Nie wiem Ja trafiłem kiedyś na ofertę http://www.jobs.de/ tam czasami znajdują się ogłoszenia więc możesz się zapytać. oczywiście po Niemiecku :-)
asia 2015-03-29 17:08:00
jestem od roku przedstwicielką handlową w innej firmie konkurencyjnej i już uważam że czas najwyższy na jakieś zmiany na lepsze bo zawodowo dorastam i dojrzewam, dlatego chcę teraz znaleźć pracodawcę który bardziej doceni mni8e finansowo i zaproponuje może jakieś lepsze warunki na umowie - napiszcie w taki razie czy powinnam iść do Daniel-Partners
rajd 2016-05-10 18:00:25
to ciekawy jestem jakie są naprawdę wymagania przy takiej stawce
Zostaw swoją opinię o Daniel-Partners - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Daniel-Partners