brak logo

FUNDAMENTAL GROUP S.A.

Warszawa

Opinie o FUNDAMENTAL GROUP S.A.

kandydatka na asystentkę 2016-01-25 15:24
Obserwuje portal i aż głowa boli od nieprofesjonalnych wpisów.
Jestem zaproszona na II etap rekrutacji po napisze swoje zdanie
Mir 2016-01-26 10:22
jakieś info o krawatach????
1
Mir 2016-01-26 10:24
jakieś info o krawatach????
Laleczka 2016-01-26 20:49
Boże co za brednie, ludzie, swiata nie znacie i piszecie jaki to BUDNER nie jest wspaniały. Dyro chyba opłaca te pozytywne komentarze, co? Zakłamanie i obłuda, ten kto pracował to wie!
4
Stary pracownik 2016-01-27 09:19
W 100% zgadzam się z Tobą!
Obecnie na tej stronie jest zmasowana akcja aktywnych pracowników, wypisują wszystko aby tylko dobre wpisy były "na wierzchu".
Czy dyrekcja wydała polecenie, że każdy zaczyna dzień od dobrego wpisu o Budner?
Czy aż tak kiepsko jest teraz w Budner, że musicie wprowadzać akcję propagandową?

Ta strona jest po to aby ludzie mieli faktyczny ogląd na stan pracy w Budner i tego jak tam się traktuje pracowników, jaki jest stosunek do pracownika.

Przeprowadzanie takich akcji propagandowych przez pracowników Budner kolejny raz świadczy o tym, że kultura organizacyjna firmy jest mocno zachwiana!
4
kandydatka aysystentka 2016-01-27 09:39
Hej
Mam pytanko jak przebiegala rozmowa i jaka byla atmosfera.
W szczegolnosci zalezy mi w jaki sposob bylach egzaminowana ze znajomosci jezyka angielskiego i niemieckiego!
Na miescie chodza plotki ze w Budner pracuja slabo wyksztalceni ludzie po 40-ce i nikt nie zna jezykow obcych (wiec bardzo mnie dziwia wymagania znajomosci dwoch jezykow obcych)
Prosba o informacje jak bylas egzamoniowana z jezyka angielskiego i niemieckiego, kto z toba rozmawial itd.
Krysia 2016-01-27 23:45
Zmiany, zmiany ... stara, zasłużona kadra zwolniona. Szkoda bo również dzięki tej osobie firma ma się dobrze na rynku
1
Jarek B 2016-01-31 21:18
Gregor
niepotrzebny 2016-02-03 11:38
ha ha ha
pracownik 2016-02-03 11:41
żart?
Jarek B 2016-02-16 18:13
Gregor działa
Wioleta B 2016-02-19 13:15
cześć, ja byłam
w porzadku ,otrzymałam maila tydzień temu
rekrutacja zamknieta
Jarek B 2016-04-02 00:06
Dostaje merca 600 i komore i dzwoni
beret 2016-04-10 12:44
wszystkim polecam kodeks etyki zawodowej do przeczytania i akceptowania oraz przestrzegania...
2
Maid 2016-04-14 08:20
Prawdą jest to, że od kiedy zmienił się Prezes to już nie ma takiego szaleństwa z ogłoszeniami dla "kosztorysantów" ?
JPP 2016-04-20 14:11
Posłuchaj mnie kolego ,pracowałem 11 lat w firmie Budner i....zgadzam się ze wszystkim krytycznymi uwagami na jej temat !!! Dyr.J.B. pełny dyletant rozwalił wszystko w pył. Odnoszę wrażenie ,że piszesz swoje opinie na zlecenie !Nie masz pojęcia jak było w Budner Sp. z o.o. i w Budner S.A. Dziwię się, że do tej pory nikt temu klientowi ryja nie obił !Choć kilka razy mało brakowało :D
9
Mika 2016-04-20 19:16
JB to juz legenda, postrach w firmie. zarobki nie sa tu powalajace a wyzysk potworny, najlepiej zatrudnic nowego pracownika, bo taki mniej narzeka, starych pracownikow traktuje sie #$%^&*(O%^&... Sam widzialem jak panie z przygotowania inwestycji wychodzily od dyrektora ze lzami
4
kandydat na majstra 2016-04-21 14:00
Są bezczelni zadzwonili z propozycją "Czy nie chciałby Pan za darmo popracować?" tak prosto z mostu. Dodam że mam 5 lat stażu na stanowisku.
2
Gregor 2016-04-21 22:23
DŻEJ BI jest bohaterem dopóki pracownik jest zatrudniony ,jak rzuca papier Dyrektorowi DŻEJ BI portki opadają ponieważ wie ze nie ma już nad nim kontroli oraz ze moze go spotkać w innych okolicznościach przyrody , jest wtedy grzeczny i potulny jak baranek ,uśmiecha się
2
King 2016-04-23 13:49
przypadkiem nie jest tak, że na ile pozwolimy to tak mamy ?
1
mefiu 2016-05-05 22:47
kto jest teraz wlascicielem budner ?? dlaczego budner wlasciciel zrezygnował i sprzedal firme?
Zdzich Inżynier Budowy 2016-05-06 23:05
Pracowałem już kilku firmach Budner to najmniej przyjazna firma dla pracownika, prowokacje, napuszczanie wzajemne pracowników na siebie. NIE POLECAM praca opiera się zaspokajaniu niestabilnego psy.... człowieka, (ludzi) spełnianie syzyfowych zachcianek w formie tabelek zestawień analiz pilnych na już, do których zawsze są uwagi i których celem jest wprowadzenie zamieszania. Do ostatniego dnia pracy można się spodziewać problemów nawet z podpisaniem obiegówki by postraszyć konsekwencjami np za nie wywiązanie się z jakiegoś obowiązku. Oczywiście jest grupa starych pracowników (w biurze) których światopogląd jest podobnie wypaczony, wprowadzają świeżaków na tzw. frendsa na potrzeby wiedzy Najwyższego. Celem firmy (moim zdaniem) jest o wyzysk oparty na strachu i manipulacji. Tak było przed zmianami jak jest teraz ?
4
jeszcze praca 2016-05-26 12:28
Mobbing, poniżanie, traktowanie ludzi jak śmieci to domena dyra. Smutne...
6
star 2016-06-20 22:59
Fajne przemowienie LS. Klasa gosc. Może wreszcie idzie normalność i coś się zmieni na dobre - sa szanse
4
prac 2016-06-21 09:58
Masz racje gośc ma klasę i szanuje ludzi. My równiez mamy nadzieje, że da rade to pociągnąć.
1
rowe 2016-06-21 10:18
L.S. klasa , a dŻEJ-B to szkoda pisać o kanal...i
teraz próbuje byc wazny a i tak daleko mu do wzoru przywodcy.
2
ZDZI 2016-06-21 10:23
dYR b weż przykład z L.S.
3
Jarek B. 2016-06-23 21:49
Gregor nie zawalczył za długo
1
krzysio 2016-07-20 22:28
JB wrócił z urlopu i znów wszystko h..
a przez tydzień to była taka fajna firma
3
PHU 2016-09-27 14:08
A jak się pracuje z (usunięte przez administratora)Słyszałem dobre opinie po budowie MODO.
Narcyz 2016-10-13 23:12
DŻEJ- BI
LAST ACTION HERO
2
Pluto 2016-10-13 23:15
W tym momencie widzę, że trochę mało ofert macie, czym osobiście jestem dość zawiedziony, zwłaszcza, że jest Kierownik Budowy, a ja jestem "Za niski stopniem" na takie cuda, aczkolwiek mam nadzieję, że coś się wkrótce pokaże, będzie kierownik to będzie praca
PIP 2016-12-16 15:41
a coś dziś Dyrektor wymyślił??
PIP 2016-12-16 15:44
A CO DYREKTOR DZIŚ WYMYSLIŁ???
Tomek_B 2017-01-31 11:57
Mam pytanie, czy ma ktoś wiedzę jak traktują podwykonawców? Czy są wypłacalni, czy nie robią problemów z podpisaniem protokołów, jakie mają podejście? Będę wdzięczny za opinie. Na chwilę obecną są bardzo mili

pozdrawiam
met 2017-04-05 22:19
Ludzie !!!
Wreszcie w tej firmie skonczyla się dawna epoka. JB wyleciał i życie się zmieniło.
Teraz każdego dnia aż chce się chodzić do pracy – jest SUPER !!!
Tak trzymać dalej a bedzie to wreszcice extra firma
1
Narcyz 2017-04-06 08:34
Nosił wilk razy kilka ,ponieśli i wilka
Brzozaaaaaaa ,dziękujemy )))))))))))
2
Nurek 2017-04-06 22:05
Nareszcie normalność w firmie ale sprzątania po JB będą mieli sporo
2
narcyz1 2017-04-12 19:49
JB była to jedyna osoba do której można było się zwrócić o pomoc...
6
Mirek 2017-04-17 09:39
z pewnością, w odpowiedzi mogłeś uzyskać tylko wyzwiska i to zebys pomógł sobie sam - naprawdę było warto sie zwracać
1
zmartwiony ale z uśmiechem 2017-04-19 14:36
Dżejbi ma nową pracę ?
2
franek 2017-04-19 22:24
Długo myslałem czy włączyć się w tą żenującą dyskusję, nie chciałbym dołączyć do grona frustratów. Tak naprawdę zastanawiam się kto dał Ci Nurek prawo do wypisywania opinii o innych. Ile czasu pracujesz w tej firmie? Jesteś anonimowy i to Ci dodaje dużo odwagi. Chciałem Ci powiedzieć że JB zbudował przez 15 lat tę firmę . Urosła od momentu jego przyjścia gdzieś 20 razy. Jest więcej pracy w tej firmie i podejrzewam , że zostałeś przyjęty, bo dzięki pracy JB są nowe stanowiska pracy dla Nurków… Ja jestem starym pracownikiem i nie mam nadzieję moja opinia w obronie dobrego imienia posłuży innym. Mam wielki szacunek dla JB za to co zrobił. Jak widzę co wypisują ludzie niesprawiedliwego, zastanawiam się czy ta firma budowana z takimi ludźmi jak Nurek i bieżącymi szefami ma jakąś przyszłość…
4
żak 2017-04-20 09:33
dobry wpis
3
soch 2017-04-21 19:17
właściciel firmy fundamental -ŁK - były właściciel budexport po upadłości, chyba juz nie istniejacej
1
Mars 2017-04-25 22:48
JB sam sobie pisze laurki.
no cóż ci pozostało - żyjesz w swoim świecie i już zawsze w nim zostaniesz
2
nuki 2017-04-30 00:20
SUPER FIRMA - bardzo fajna atmosfera
1
ona 2017-05-09 20:08
No i widać co się dzieje po odejściu dyrektora... Brakuje osoby decyzyjnej.
1
on 2017-05-23 23:15
gdzie brakuje decyzji
mam wrażenie, że raczej teraz to firma idzie do przodu na max
1
Marek inzynier 2017-05-24 11:16
W końcu jest profesjonalnie i skutecznie
Pozdrawiam pseudo byłego decydenta
Franek inżynier 2017-05-25 07:03
aż się chce rano wstawać i iść do pracy
Zostaw swoją opinię o FUNDAMENTAL GROUP S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FUNDAMENTAL GROUP S.A.