brak logo

FUNDAMENTAL GROUP S.A.

Warszawa

Opinie o FUNDAMENTAL GROUP S.A.

jeszcze praca 2016-05-26 12:28
Mobbing, poniżanie, traktowanie ludzi jak śmieci to domena dyra. Smutne...
6
star 2016-06-20 22:59
Fajne przemowienie LS. Klasa gosc. Może wreszcie idzie normalność i coś się zmieni na dobre - sa szanse
4
prac 2016-06-21 09:58
Masz racje gośc ma klasę i szanuje ludzi. My równiez mamy nadzieje, że da rade to pociągnąć.
1
rowe 2016-06-21 10:18
L.S. klasa , a dŻEJ-B to szkoda pisać o kanal...i
teraz próbuje byc wazny a i tak daleko mu do wzoru przywodcy.
2
ZDZI 2016-06-21 10:23
dYR b weż przykład z L.S.
3
Jarek B. 2016-06-23 21:49
Gregor nie zawalczył za długo
1
krzysio 2016-07-20 22:28
JB wrócił z urlopu i znów wszystko h..
a przez tydzień to była taka fajna firma
3
PHU 2016-09-27 14:08
A jak się pracuje z (usunięte przez administratora)Słyszałem dobre opinie po budowie MODO.
Narcyz 2016-10-13 23:12
DŻEJ- BI
LAST ACTION HERO
2
Pluto 2016-10-13 23:15
W tym momencie widzę, że trochę mało ofert macie, czym osobiście jestem dość zawiedziony, zwłaszcza, że jest Kierownik Budowy, a ja jestem "Za niski stopniem" na takie cuda, aczkolwiek mam nadzieję, że coś się wkrótce pokaże, będzie kierownik to będzie praca
PIP 2016-12-16 15:41
a coś dziś Dyrektor wymyślił??
PIP 2016-12-16 15:44
A CO DYREKTOR DZIŚ WYMYSLIŁ???
Tomek_B 2017-01-31 11:57
Mam pytanie, czy ma ktoś wiedzę jak traktują podwykonawców? Czy są wypłacalni, czy nie robią problemów z podpisaniem protokołów, jakie mają podejście? Będę wdzięczny za opinie. Na chwilę obecną są bardzo mili

pozdrawiam
met 2017-04-05 22:19
Ludzie !!!
Wreszcie w tej firmie skonczyla się dawna epoka. JB wyleciał i życie się zmieniło.
Teraz każdego dnia aż chce się chodzić do pracy – jest SUPER !!!
Tak trzymać dalej a bedzie to wreszcice extra firma
1
Narcyz 2017-04-06 08:34
Nosił wilk razy kilka ,ponieśli i wilka
Brzozaaaaaaa ,dziękujemy )))))))))))
3
Nurek 2017-04-06 22:05
Nareszcie normalność w firmie ale sprzątania po JB będą mieli sporo
3
narcyz1 2017-04-12 19:49
JB była to jedyna osoba do której można było się zwrócić o pomoc...
7
Mirek 2017-04-17 09:39
z pewnością, w odpowiedzi mogłeś uzyskać tylko wyzwiska i to zebys pomógł sobie sam - naprawdę było warto sie zwracać
2
zmartwiony ale z uśmiechem 2017-04-19 14:36
Dżejbi ma nową pracę ?
3
franek 2017-04-19 22:24
Długo myslałem czy włączyć się w tą żenującą dyskusję, nie chciałbym dołączyć do grona frustratów. Tak naprawdę zastanawiam się kto dał Ci Nurek prawo do wypisywania opinii o innych. Ile czasu pracujesz w tej firmie? Jesteś anonimowy i to Ci dodaje dużo odwagi. Chciałem Ci powiedzieć że JB zbudował przez 15 lat tę firmę . Urosła od momentu jego przyjścia gdzieś 20 razy. Jest więcej pracy w tej firmie i podejrzewam , że zostałeś przyjęty, bo dzięki pracy JB są nowe stanowiska pracy dla Nurków… Ja jestem starym pracownikiem i nie mam nadzieję moja opinia w obronie dobrego imienia posłuży innym. Mam wielki szacunek dla JB za to co zrobił. Jak widzę co wypisują ludzie niesprawiedliwego, zastanawiam się czy ta firma budowana z takimi ludźmi jak Nurek i bieżącymi szefami ma jakąś przyszłość…
8
żak 2017-04-20 09:33
dobry wpis
6
soch 2017-04-21 19:17
właściciel firmy fundamental -ŁK - były właściciel budexport po upadłości, chyba juz nie istniejacej
2
Mars 2017-04-25 22:48
JB sam sobie pisze laurki.
no cóż ci pozostało - żyjesz w swoim świecie i już zawsze w nim zostaniesz
3
nuki 2017-04-30 00:20
SUPER FIRMA - bardzo fajna atmosfera
1
ona 2017-05-09 20:08
No i widać co się dzieje po odejściu dyrektora... Brakuje osoby decyzyjnej.
4
on 2017-05-23 23:15
gdzie brakuje decyzji
mam wrażenie, że raczej teraz to firma idzie do przodu na max
1
Marek inzynier 2017-05-24 11:16
W końcu jest profesjonalnie i skutecznie
Pozdrawiam pseudo byłego decydenta
1
Franek inżynier 2017-05-25 07:03
aż się chce rano wstawać i iść do pracy
3
Marcioch 2017-05-25 22:21
Pracuje jeszcze Wojtek Dajrektor ?
Narcyz 2017-06-01 19:48
Dajrektor Gniadek z paskiem Dolce Gabbana zakupionym na odpuscie w Jasiennicy ?)
2
szczepak 2017-06-06 20:56
Niestety, ale tak ...
1
Marciocha 2017-06-11 22:33
Zawiść ?
Czad 2017-06-13 11:48
kupa idiotów robi tu wpisy. Nic konkretnego tylko głupoty
PIP 2017-06-13 16:33
no właśnie znawcy Dolce Gabana czy budownictwa.
Dominika 2017-07-22 10:52
A co możecie powiedzieć skoro pracujecie w firmie na temat nowych ogłoszeń, np. na majstra budowy? Takie rzeczy jak rodzaj umowy, socjal, itp. są ważniejsze dla ludzi którzy przeglądają te oferty niż informacje na temat stroju pana Dyrektora.
zbyszek 2017-07-23 16:34
właśnie jestem po rozmowie . zadowolony
chyba maja nowe budowy.
zbyszek 2017-07-23 16:38
jak wszędzie próbna
Dominika 2017-08-13 13:21
@Zbyszek a z czego jesteś zadowolony najbardziej? Możesz opisać trochę więcej szczegółów - jak wyglądała sama rozmowa, czy przedstawiono Ci na niej warunki zatrudnienia?
Mirek 2017-08-20 19:50
Ja też jestem po rozmowie i juz pracuje.
Wszystko super profesjonalnie.
Widać, że firma dobrze się rozwija, ma nowe kontrakty
Super atmosfera !
Dominika 2017-08-23 10:52
Ponawiam pytanie @Mirek, jakie warunki pracy otrzymałeś od FUNDAMENTAL GROUP? Na forum liczą się przede wszystkim szczegóły dotyczące warunków pracy, dlatego warto podać, jaka jest umowa, ubezpieczenie zdrowotne, czy możliwość awansu? Na takie informacje najbardziej liczą zainteresowani pracą.
bob 2017-08-30 14:15
Ani w Zarządzie, ani w kadrach nie mają pojęcia, że kierownik kontraktu (na ul. Pełczyńskiego) samowolnie ustala obowiązkowy czas pracy ( 10 godzin dziennie) dla pracowników zatrudnionych na umowę o pracę. Twierdzi, że tak się w budownictwie pracuje. Płacą za 8, tyrasz 10. Ciekawe co na to PIP.
Mirek 2017-08-30 22:06
Umowa o pracę, pełne ubezpieczenie, karta medyczna i sportowa - ścieżka kariery na przyszłość.
Super ludzie do współpracy - od kierownika do prezesa włacznie
bobi 2017-08-31 09:08
Właśnie byłem na rozmowie rekrutacyjnej i wypadło pozytywnie. Jest tylko jedno ale. Szefowa kadr, z którą rozmawiałem o warunkach finansowych i systemie pracy była bardzo zaskoczona, że na budowie przy Pełczyńskiego pracuje się po 10 godzin dziennie. Umowa o pracę określa wyraźnie ośmiogodzinny dzień pracy, bez względu na to czy to jest budowa, czy kiosk z warzywami. Kierownik kontraktu samowolnie, skoro kadry i zarząd nic o tym nie wiedzą, ustalił pracę od 7:00 do 17:00, twierdząc, że tak się w budownictwie pracuje. Ja wiem, że pracuje się po 10 godzin, ale za każdą godzinę pracodawca płaci. Tu 10 godzin obowiązkowe w ramach miesięcznego wynagrodzenia. Jeśli ludzie akceptują jawne łamanie prawa pracy i widzimisię kierowników to niech nie wypisują takich głupot o jakimś tam wykorzystywaniu.
Dominika 2017-08-31 12:12
@Mirek, @bobi, dziękuję za informacje, jak widać mogą być też odmienne od tych dodawanych przedtem. @bobi, za godziny pracy nie ma co obwiniać pracowników, bo nie są oni tutaj niczemu winni - chcą pracować, to nie sprzeciwiają się kierownikowi. W takich sytuacjach przydałby się jakiś kontroler jakości, jest ktoś taki zatrudniony w FUNDAMENTAL GROUP S.A.?
Biały dym 2017-08-31 18:11
Dominika startuj na kontrolera
ludzie ,że wam czasu nie szkoda
lepiej na rowerze bys pojeździła
Mirek 2017-08-31 22:33
Ja uważam, że firma jest super i nie przeszkadza mi to jak muszę trochę zostać
Po prostu mi się tu podoba atmosfera i wyzwania w pracy oraz możliwość nauki
Jak ktoś ma inne zdanie - jego sprawa i jego strata
1
jola 2017-09-03 21:07
Z tego co słyszę z rynku roszady wśród inżynierów w FG są ogromne. Osoby nowe, ba nawet takie które już trochę pracują zmieniają firmę. To chyba o czymś świadczy i FG powinni wyciągnać wnioski z tego faktu, bo zaraz sami "kierownicy i dyrektorzy" zostaną.
3
Inżynier 2017-09-04 10:40
Jolusia, bądź obiektywna wszystkie firmy mają ten problem.
dziś w propozycjach można przebierać i wybierać.
1
Budowlaniec 2017-09-04 18:34
Jola ma po części rację. Do FG warto pójść na początku kariery, z małym doświadczeniem, po studiach, kiedy jeszcze ciężko znaleźć renomowaną pracę, później jak już cv jakoś wygląda nie ma co tam siedzieć trzeba rozwijać skrzydła. Tam jest jeszcze stara mentalność. Ja zmieniłem i nie żałuję decyzji.
1
Dominika 2017-09-10 10:48
@Biały dym, nie szukam pracy w FUNDAMENTAL GROUP S.A. ale z ciekawości dowiem się dlaczego polecasz akurat to stanowisko? @budowlaniec, wynika z tego, że po studiach jest się tutaj czego uczyć, a później już niekoniecznie?
Zostaw swoją opinię o FUNDAMENTAL GROUP S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FUNDAMENTAL GROUP S.A.