brak logo

BUDNER S.A.

Warszawa

Opinie o BUDNER S.A.

niki 2015-11-23 20:41:42
Jeśli chcesz być pomiatany, lubisz pracę bez perspektyw oraz w ciągłym strachu to śmiało idź do firmy BUDNER. Utrzymuje się tam tylko ten kto ma a wszystko w pompce lub wali podwykonawców na każdym kroku. Firma nie szanuje nikogo: podwykonawców, dostawców, inwestora oraz a jakże, własnych pracowników też nie szanuje bo po co. Nie wiem jak prezes na to patrzy, chyba ma w tym jakiś cel, he he... bo Jeden dyro rządzi, rządzi przez duże "Ż" ;)
A to co napisała koleżanka o telefonie, komputerze, już nie wspominając o oprogramowaniu typu AutoCAD itp to prawda w 100%, a później dyro narzeka że jakość na budowie słaba, śmiechu warte - nie spotkałam się nigdy z takim "komunistycznym - łagrowym" podejściem do pracownika.
PS. Parafrazując można napisać
"BUDNER - wchodzisz na własne ryzyko"
mmmm 2015-12-08 12:56:45
MMM proponuję poczytać powyższe opinie.
Dodatkowo kilka razy powtórz sobie
- "BUDNER - wchodzisz na własne ryzyko"
- "jak chcesz zmienić pracę to warto zastanowić się dwa razy..."
ale jak jednak podejmiesz decyzję o pracy w Budner to nie pisz później żali na gowork
oczywiście nie zapomnij posiadać własnego telefonu i komputera ... ku chwale Budner :)
jjj 2015-12-09 11:25:09
Pracowałem przy budowie Kauflandu na Bemowie i widziałem ja dyrektor zwymyślał kierownika budowy przy wszystkich . gdyby trafiło na mnie dostał by po pysku
3
Mobber 2015-12-14 14:35:25
Debik ... co by nie nazwać inaczej
Nie ma przyzwolenia na poniżanie pracowników przez pracodawcę, XX wiek już dawno temu skończył się!!!
Kolejny raz przemówił brak kultury względem pracownika ...
Do wiadomości aktywnego pracownika BUDNER na tym portalu - kadra inżynierska to nie robotnik, nie można poniżać ludzi w szczególności w obecności innych, takie zachowanie pokazuje wyjątkowy brak szacunku względem drugiego człowieka. Jednocześnie Twój wpis Debik pokazuje jakie masz podejście względem współpracownika/podwładnego czyli jak się dobrze opier... pracownika to lepiej jest zmotywowany do pracy ... radzę poczytać książki,są inne metody do motywowania.
I to jest właśnie cały BUDNER - zero szacunku względem drugiej osoby/pracownika/współpracownika!!!
Jarek B 2015-12-15 17:14:37
Wypowiedziane slowa niecenzuralne w stosunku do innej osoby świadczą o kulturze osobistej osoby która je wypowiada ,jest to chyba oczywiste
3
? 2015-12-21 09:39:38
Dlaczego p. Marek złożył rezygnację z funkcji prezesa pomijając informacje ze strony www? Jest tak dobrze czy tak źle?
hsafjkas 2015-12-24 15:03:30
Podbijam pytanie!
1
Katarzyna 2015-12-28 09:54:02
Czy jesteś pewny, że chcesz pracować w BUDNER na stanowisku koordynator robót elektrycznych ?
Poczytaj powyższe wpisy i dobrze zastanów się !
Monika 2015-12-28 15:38:52
Moje propozycje to moze dlugiego na budowe lub ... ? i moze Renate na budowe lub...?
Ja jako prezes?, Karolina jako kierownik lub dyrektor? Som jakies pytania? Wy wiecie, ze jestem jedna
budowa 2016-01-08 17:58:05
Kto jest lub będzie prezesem ?
Worker 2016-01-21 13:10:52
Zmiana Prezesa nic nie da. Taką firmę tkwiącą w latach 90-tych ubiegłego wieku należy gruntownie przebudować. Przebudowanie należy rozpocząć od pozbycia się kadry, która wpływa negatywnie na kulturę firmy oraz młodszych współpracowników. Dopiero jak się wprowadzi jakość jak i kulturę pracy godną obecnych czasów to można pomyśleć o tej firmie. Na chwilę obecną to szkoda nerwów aby być poniżanym, obrażanym, mobbingowanym, zmuszanym do pracy "po godzinach".
Pan Dyrektor jeździ pięknym samochodem służbowym, a inżynier nie ma butów na budowę.
Niestety nie wierzę aby ta firma przeszła aż tak zaawansowane zmiany.
Worker 2016-01-21 13:30:14
Zmiana Prezesa nic nie da. Taką firmę tkwiącą w latach 90-tych ubiegłego wieku należy gruntownie przebudować. Przebudowanie należy rozpocząć od pozbycia się kadry, która wpływa negatywnie na kulturę firmy oraz młodszych współpracowników. Dopiero jak się wprowadzi jakość jak i kulturę pracy godną obecnych czasów to można pomyśleć o tej firmie. Na chwilę obecną to szkoda nerwów aby być poniżanym, obrażanym, mobbingowanym, zmuszanym do pracy "po godzinach".
Pan Dyrektor jeździ pięknym samochodem służbowym, a inżynier nie ma butów na budowę.
Niestety nie wierzę aby ta firma przeszła aż tak zaawansowane zmiany.
BYŁY PRACOWNIK 2016-01-25 10:41:11
Pracowałem w BUDNER S.A. i mam inne zdanie niż wpisy powyżej. Czytając te informacje widzę,ze ktoś usilnie chce popsuć wizerunek firmy. A nieprawdziwe opinie rozwijają niepotrzebne i kłamliwe opisy. Osoby, które maja pojęcie o zarządzaniu firmą nie dziwiły by się ,że Dyrektor w firmie posiada auto telefon i laptop. To wizerunek firmy. Co do butów to jakaś bzdura, każdy je otrzymał ja również. A Dyrektor czasami mógłby pohamować swoje emocje.
1
asystentka 2016-01-25 10:49:06
Byłam na rekrutacji na stanowisko asystentki, spotkanie przebiegło w bardzo milej atmosferze. Mam nadzieje,że będę tu pracowac bo złapałam bardzo dobry kontaklt z osobami z którymi się spotkałam :-)
2
OBECNY 2016-01-25 10:54:59
JA TEZ POTWIERDZAM,ŻE BUTY I CIUCHY SĄ. :-)
1
inz 2016-01-25 11:18:11
czego wy sie czepiacie ludzie. Idzcie do prywaciaza to zobaczycie.
Wypłata na czas jest a nawet od pól roku kilka dni wcześniej.Mój szwagier pracuje u pruywaciarza i musi ciągle Pana prosić o wypłate.
Wielkie PANY z tych MŁOKOSÓW. POPRACOWAC TROCHE A POTEM NARZEKAĆ. w GŁOWACH SIE PRZEWROCIŁO tym młodym
1
Karol 2016-01-25 11:55:48
a od kiedy w ogłoszeniu o pracę zawiera się rodzaj umowy. śledzę ogłoszenia i nie zauważyłem takich informacji.
Krawat 2016-01-25 15:18:34
Tomek to jesteś facetem czy kobieta asystentką.?
o których ogłoszeniach piszesz -pracy czy ofert?
kandydatka na asystentkę 2016-01-25 15:24:50
Obserwuje portal i aż głowa boli od nieprofesjonalnych wpisów.
Jestem zaproszona na II etap rekrutacji po napisze swoje zdanie
Mir 2016-01-26 10:22:17
jakieś info o krawatach????
1
Mir 2016-01-26 10:24:20
jakieś info o krawatach????
Laleczka 2016-01-26 20:49:48
Boże co za brednie, ludzie, swiata nie znacie i piszecie jaki to BUDNER nie jest wspaniały. Dyro chyba opłaca te pozytywne komentarze, co? Zakłamanie i obłuda, ten kto pracował to wie!
2
Stary pracownik 2016-01-27 09:19:43
W 100% zgadzam się z Tobą!
Obecnie na tej stronie jest zmasowana akcja aktywnych pracowników, wypisują wszystko aby tylko dobre wpisy były "na wierzchu".
Czy dyrekcja wydała polecenie, że każdy zaczyna dzień od dobrego wpisu o Budner?
Czy aż tak kiepsko jest teraz w Budner, że musicie wprowadzać akcję propagandową?

Ta strona jest po to aby ludzie mieli faktyczny ogląd na stan pracy w Budner i tego jak tam się traktuje pracowników, jaki jest stosunek do pracownika.

Przeprowadzanie takich akcji propagandowych przez pracowników Budner kolejny raz świadczy o tym, że kultura organizacyjna firmy jest mocno zachwiana!
2
kandydatka aysystentka 2016-01-27 09:39:56
Hej
Mam pytanko jak przebiegala rozmowa i jaka byla atmosfera.
W szczegolnosci zalezy mi w jaki sposob bylach egzaminowana ze znajomosci jezyka angielskiego i niemieckiego!
Na miescie chodza plotki ze w Budner pracuja slabo wyksztalceni ludzie po 40-ce i nikt nie zna jezykow obcych (wiec bardzo mnie dziwia wymagania znajomosci dwoch jezykow obcych)
Prosba o informacje jak bylas egzamoniowana z jezyka angielskiego i niemieckiego, kto z toba rozmawial itd.
Krysia 2016-01-27 23:45:12
Zmiany, zmiany ... stara, zasłużona kadra zwolniona. Szkoda bo również dzięki tej osobie firma ma się dobrze na rynku
1
Jarek B 2016-01-31 21:18:58
Gregor
niepotrzebny 2016-02-03 11:38:29
ha ha ha
pracownik 2016-02-03 11:41:30
żart?
Jarek B 2016-02-16 18:13:36
Gregor działa
Wioleta B 2016-02-19 13:15:12
cześć, ja byłam
w porzadku ,otrzymałam maila tydzień temu
rekrutacja zamknieta
Jarek B 2016-04-02 00:06:30
Dostaje merca 600 i komore i dzwoni
beret 2016-04-10 12:44:34
wszystkim polecam kodeks etyki zawodowej do przeczytania i akceptowania oraz przestrzegania...
1
Maid 2016-04-14 08:20:15
Prawdą jest to, że od kiedy zmienił się Prezes to już nie ma takiego szaleństwa z ogłoszeniami dla "kosztorysantów" ?
JPP 2016-04-20 14:11:42
Posłuchaj mnie kolego ,pracowałem 11 lat w firmie Budner i....zgadzam się ze wszystkim krytycznymi uwagami na jej temat !!! Dyr.J.B. pełny dyletant rozwalił wszystko w pył. Odnoszę wrażenie ,że piszesz swoje opinie na zlecenie !Nie masz pojęcia jak było w Budner Sp. z o.o. i w Budner S.A. Dziwię się, że do tej pory nikt temu klientowi ryja nie obił !Choć kilka razy mało brakowało :D
5
Mika 2016-04-20 19:16:50
JB to juz legenda, postrach w firmie. zarobki nie sa tu powalajace a wyzysk potworny, najlepiej zatrudnic nowego pracownika, bo taki mniej narzeka, starych pracownikow traktuje sie #$%^&*(O%^&... Sam widzialem jak panie z przygotowania inwestycji wychodzily od dyrektora ze lzami
2
kandydat na majstra 2016-04-21 14:00:24
Są bezczelni zadzwonili z propozycją "Czy nie chciałby Pan za darmo popracować?" tak prosto z mostu. Dodam że mam 5 lat stażu na stanowisku.
1
Gregor 2016-04-21 22:23:06
DŻEJ BI jest bohaterem dopóki pracownik jest zatrudniony ,jak rzuca papier Dyrektorowi DŻEJ BI portki opadają ponieważ wie ze nie ma już nad nim kontroli oraz ze moze go spotkać w innych okolicznościach przyrody , jest wtedy grzeczny i potulny jak baranek ,uśmiecha się
1
King 2016-04-23 13:49:23
przypadkiem nie jest tak, że na ile pozwolimy to tak mamy ?
mefiu 2016-05-05 22:47:35
kto jest teraz wlascicielem budner ?? dlaczego budner wlasciciel zrezygnował i sprzedal firme?
Zdzich Inżynier Budowy 2016-05-06 23:05:36
Pracowałem już kilku firmach Budner to najmniej przyjazna firma dla pracownika, prowokacje, napuszczanie wzajemne pracowników na siebie. NIE POLECAM praca opiera się zaspokajaniu niestabilnego psy.... człowieka, (ludzi) spełnianie syzyfowych zachcianek w formie tabelek zestawień analiz pilnych na już, do których zawsze są uwagi i których celem jest wprowadzenie zamieszania. Do ostatniego dnia pracy można się spodziewać problemów nawet z podpisaniem obiegówki by postraszyć konsekwencjami np za nie wywiązanie się z jakiegoś obowiązku. Oczywiście jest grupa starych pracowników (w biurze) których światopogląd jest podobnie wypaczony, wprowadzają świeżaków na tzw. frendsa na potrzeby wiedzy Najwyższego. Celem firmy (moim zdaniem) jest o wyzysk oparty na strachu i manipulacji. Tak było przed zmianami jak jest teraz ?
2
jeszcze praca 2016-05-26 12:28:49
Mobbing, poniżanie, traktowanie ludzi jak śmieci to domena dyra. Smutne...
2
star 2016-06-20 22:59:18
Fajne przemowienie LS. Klasa gosc. Może wreszcie idzie normalność i coś się zmieni na dobre - sa szanse
3
prac 2016-06-21 09:58:04
Masz racje gośc ma klasę i szanuje ludzi. My równiez mamy nadzieje, że da rade to pociągnąć.
rowe 2016-06-21 10:18:04
L.S. klasa , a dŻEJ-B to szkoda pisać o kanal...i
teraz próbuje byc wazny a i tak daleko mu do wzoru przywodcy.
ZDZI 2016-06-21 10:23:51
dYR b weż przykład z L.S.
1
Jarek B. 2016-06-23 21:49:34
Gregor nie zawalczył za długo
krzysio 2016-07-20 22:28:51
JB wrócił z urlopu i znów wszystko h..
a przez tydzień to była taka fajna firma
PHU 2016-09-27 14:08:03
A jak się pracuje z (usunięte przez administratora)Słyszałem dobre opinie po budowie MODO.
Narcyz 2016-10-13 23:12:55
DŻEJ- BI
LAST ACTION HERO
Pluto 2016-10-13 23:15:46
W tym momencie widzę, że trochę mało ofert macie, czym osobiście jestem dość zawiedziony, zwłaszcza, że jest Kierownik Budowy, a ja jestem "Za niski stopniem" na takie cuda, aczkolwiek mam nadzieję, że coś się wkrótce pokaże, będzie kierownik to będzie praca
Zostaw swoją opinię o BUDNER S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDNER S.A.