brak logo

obro-metal

Żarki

Opinie o obro-metal

czarek 2016-03-06 14:02:22
firma porazka jedne wielkie chamstwo rzadza tylko dupolizusy w postaci majstra Elka i Oziebaly zero zaplaty za nadgodziny ,pracowalem po 10 godzin .Jednym slowem odradzam prace w tej firmie.sTRASZA PRACOWNIKOW ZWOLNIENIAMI JAK NIE CHCA DLUZEJ PRACOWAC Potrzebuja tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktorzy nic sie nie odzywaja ,nie maja wlasnego zdania.Pozdrowienia dla p. Elka
1
WLADEK 2016-03-06 14:07:51
EWIDENTNIE PRZEDMOWCA MA RACJE NAJLEPIEJ POTRZEBUJA LUDZI KTORZY NIE ZNAJA SIE NA ZEGARKU I PIENIADZACH NIC TYLKO PRACOWAC I BYC POSLUSZNYM A JAK TYLKO SIE COS ODEZWIESZ TO CIE GNEBIA PSYCHICZNIE STRASZA.
1
nikol 2016-03-10 21:31:57
oszukuja pracownikow na pieniadzach.Jak pracujesz po 10 godz to i tak zaplaca ci za 8 firma porazaka
1
xxx 2016-04-14 17:28:23
Ten kto napisał te opinie i podszył sie pod ksywe "czarek" niech lepiej zacznie sie modlic o to zeby nie wyszko kto tak naprawde to pisał... Pozdrowienia dla lamusów którzy mają problem i nie potrafią go rozwiązac tak jak sie należ :)
WLADEK 2016-04-30 08:10:48
U PORZADNEGO CZLOWIEKA juz nie pracuje i ciesze sie z tego,a praca za 9 zl to jest porazka ,tym bardziej ze zmuszanie ludzi do nadgodzin, brak zaplat za nadgodziny ,straszenie ,ponizanie,to jest oki .Pozdrowienia dla lamusow tej firmy
1
gora 2016-06-14 22:09:42
wstyd i hanba ze jeszcze PIP sie nie wzil za tych ''uczciwych pracodawcow
1
ElekMajster 2016-10-14 17:09:38
Odradzam każdemu pracę w tej firmie , dziadostwo i zero jakiegokolwiek zainteresowania pracownikami , wielki Pan Majster Elek chodzi tylko po hali i szuka rzeczy do których może się doczepić i lecieć do szefa od razu na skargę według mnie to jest śmieszne bo nie potrafi sam rozwiązać problemu z pracownikiem tylko zasłania się za każdym razem szefem podburza szefa , chodzi wydaje rozkazy a jak się coś zepsuje albo wyjdzie nie tak to umywa od tego ręce taki człowiek który nie przyznaje się do własnego błędu , jeżeli chodzi o zarobki to po prostu jedna wielka porażka Pan Elek nie prosi tylko wręcz wymaga pracy po 10h gdyż w umowie wpisane jest 8h za nadgodziny nie są płacone żadne dodatki a za weekendy tym bardziej nic normalna stawka godzinowa bez premii tak samo jak praca od poniedziałku do piątku , przy pracy na stanowisku jako spawacz zarabiałem tyle co inni pracownicy czyli 10 zł na godzinę to śmieszne pieniądze , osobiście odradzam pracę w Firmie OBRO-METAL. Prowadzenie takiej firmy to jedna wielka żenada! Pozdrowienia dla Pana Elżbieta "Elka"
4
Sysia 2016-10-14 17:25:20
jeżeli ktoś ma rodzinę na utrzymaniu to uciekać z tej firmy szybciutko szukają jeleni za marne grosze. Podjęłam decyzję o zawiadomieniu PIP-u celem wyjaśnienia zapłaty za nadgodziny, ponieważ mąż nie ma za to płacone.Pozdrowienia dla Elusia
1
praca 2016-10-19 22:36:42
Same negatywy tej firmy ja tam juz dosc dlugo nie pracuje ale ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Elek z pod pluga chyba go wyciagli ,na niczym sie nie znal za moich czasow byl glabem ,ale jak czytam te komentarze po wyzej to nic sie nie zmienil .pozdrawiam wszystkich
4
looking 2016-10-28 21:53:07
Mam pytanie, czy to co napisane jest powyzej to prawda bo mysle wyslac swoje CV, ale sie zastanawiam czy to zrobic tym bardziej ze dzis o prace za te pieniadze nie jest trudno ,przynajmniej soboty wolne.A czy za soboty placa wiecej ,czy daja gola stawke.
Wtajemniczony 2016-10-30 15:12:52
goła stawka :) I raczej wymagają żebyś przyszedł... A to co jest napisane to oczywiście prawda ale jeśli ktoś chce tracić czas to może się sam na właśnej skórze przekonać . Mimo to słyszałem, że można trafić na gorsze warunki niż tutaj na terenie Myszkowa i okolic ;/
1
looking 2016-10-30 22:39:55
tracic czasu to ja nie bede bo juz wiele czasu tracilem na pseudo prywaciarzy jak oni za soboty placa gola stawke to niech se sami robia .
1
Zostaw swoją opinię o obro-metal - Żarki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie obro-metal