logo Edelmann Poland Sp. z o.o.

Edelmann Poland Sp. z o.o.

Pruszków

Opinie o Edelmann Poland Sp. z o.o.

pracownik 2011-03-26 15:31
dobra firma dla fachowcow i ludzi ktorzy chca pracowac. inni pisza co pisza szkoda czasu..
pracownik 2011-04-08 06:00
zgadzam sie w 100%,dobra firma dla dobrych fachowców,tylko co z tego jak są niedoceniani...........jak tak dalej pójdzie to ludzie będą odchodzić,dla nich nie ważne jest bezpieczeństwo,czy [usunięte przez moderatora] wygląd hali, najważniejsze są zarobki,tylko to się liczy. a stawki śmieszne,.........
2
anonim 2011-06-07 19:07
jakie tam stawki są na sztancach?/
kocica 2011-07-03 22:20
stawki do bani ale robota spokojna
2
robik 2013-04-20 04:53
Jakie są zarobki na magazynie i jak wygląda tam praca?
dolo 2014-08-26 22:37
A ja pracowałam tam i wykonywałam wiele różnorodnych obowiązków powiem jedno..ciśnienie jest bo są ambitni i przodują w technologii jak i w jakości..ale jest tam też szacunek dla ludzi. warunek - trzeba pracować i pracować dobrze a nie się opierniczać..ot co..leniwi i niedokładni wylatują a potem wypisują bzdury. Tam się idzie pracować a nie opierać tyłki o maszyny..i tyle drodzy państwo.
1
laki 2014-08-29 11:56
Czy są przyjęcia.I czy przez agencje czy przez firmę.
4
k 2014-08-30 08:01
z tego co wiem to przyjmują. Płaca nie jest rewelacyjna ale za to stała praca z płaconymi 50 i 100.
tos 2016-05-08 22:29
hmm ciężko stwierdzić, dlaczego ta rozmowa w takim razie wyglądała jak wyglądała, nie mnie to oceniać, może po prostu wcześniej czyjaś kandydatura była bardziej interesująca, a wiadomo, że dzisiaj każdy bierze co dają
kasia 2016-12-07 12:01
Ja własnie sie zastanawiam czy isc do tej pracy ,w Pruszkowie .Ale jak czytam takie komentarze, to zrezygnuje .Bo mam sie po m-cu pracy ,meczyc o wypate .To sobie odpuszcze.Polecacie isc do tej pracy ,w Pruszkowie 3-go maja .?
4
BOBIK 2017-01-23 06:07
SZCZERA PRAWDA ......
3
Zainteresowany 2017-02-11 15:10
Witam,

Czy Firma Edelmann Poland Sp. z o.o.
ul. 3-go Maja 8 05-800 Pruszków prowadzi obecnie rekrutację?
1
pracownik 2017-02-18 15:19
prowadzi non stop uciekają ludzie więc zapraszam
1
Robo 2017-02-19 14:06
Witam,

Dobrze a proszę mi powiedzieć co jest powodem migracji do innych Firm.
Wiem,że to jest dobra Firma .
4
ktoś 2017-02-24 20:07
Powie mi ktoś gdzie mam sobie szukać tych nwych ofert pracy.
Rysiek 2017-03-04 11:44
Czy firma Edelmann prowadzi obecnie rekrutację?
gość 2017-06-22 10:15
o co pytacie ludzie zatrzymują się tylko do miesiąca i nie dużej to najgorsza firma w Pruszkowie pozdrawiam
Rafal 2017-06-26 17:08
Dlaczego jest tam aż tak źle czy tylko dlatego że każą pracować?
Agata 2017-07-21 08:33
@gość dlaczego uważasz, że to najgorsza firma w Pruszkowie? Na forum można znaleźć opinie odmienne (np. @Robo). Kilka konkretnych argumentów może pomóc nam w zrozumieniu twojego osobistego punktu widzenia. Dla osób poszukujących pracę każda opinia jest bardzo ważna.
gość 2017-08-16 20:25
Ha ha ha pracować to tam nie trzeba tylko trzeba być białym murzynem i zapier........ starzy pracownicy się opiepszają bo wiedzą jak a nowi przyjęci przez agencje za nich zapier...... za te nędzne grosze Tam żądzą słoiki gdzie u nich nie ma pracy a tu konkurencja który lepszy operator ale ludzkimi rękami. Kto nie wierzy zawsze może podjąć tam prace na produkcji i sam ocenić już po tygodnu
Agata 2017-08-17 06:33
@gość kiedy byłeś zatrudniony w Edelmann Poland? Warunki, atmosfera w firmie to są aspekty dość dynamiczne - firma zmienia się na skutek zmian w otoczeniu firmy. Perspektywa czasu jest bardzo ważna dla oceny aktualności tego, o czym piszesz.
Zostaw swoją opinię o Edelmann Poland Sp. z o.o. - Pruszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edelmann Poland Sp. z o.o.