brak logo

edelmann poland

Pruszków

Opinie o edelmann poland

pinki i mozg 2011-02-04 15:23:40
zwykly wyzysk jedna z gorszych firm w jakiej mialem okazje pracowac
pracownik 2011-03-26 15:31:29
dobra firma dla fachowcow i ludzi ktorzy chca pracowac. inni pisza co pisza szkoda czasu..
pracownik 2011-04-08 06:00:53
zgadzam sie w 100%,dobra firma dla dobrych fachowców,tylko co z tego jak są niedoceniani...........jak tak dalej pójdzie to ludzie będą odchodzić,dla nich nie ważne jest bezpieczeństwo,czy [usunięte przez moderatora] wygląd hali, najważniejsze są zarobki,tylko to się liczy. a stawki śmieszne,.........
anonim 2011-06-07 19:07:07
jakie tam stawki są na sztancach?/
anonim 2011-06-20 11:37:25
a kamerki juz wszedzie pozakladane ?? hehe lustracja na calego
kocica 2011-07-03 22:20:44
stawki do bani ale robota spokojna
2
patryk 2012-07-12 11:26:56
pracowałem w tej firmie kilka lat temu. Przed nią i po tej firmie pracowałem w kilku innych firmach i nigdzie nie widziałem takiego [usunięte przez moderatora] jak sobie pomyślę to aż mnie rzuca. [usunięte przez moderatora] Dno dno i jeszcze raz dno. Życzę im aby poszli na dno :)
edelmanniac 2013-04-15 20:20:54
Niestety linku nie można skopiować i wkleić lecz przez wyszukiwarke w portalu należy wpisać "Eldruk Warszawa" tam jest cała lektura.
robik 2013-04-20 04:53:59
Jakie są zarobki na magazynie i jak wygląda tam praca?
batman 2014-01-13 14:08:51
daj spokuj pracowalem tam to wiem cala banda z poznania palanty i nic wiecej omijajcie ta firme z daleka ale ja ich i tak olalem cieplym moczem i kto sie smieje zwas ja ha ha
3
batman 2014-01-17 12:26:12
czlowieku mi chodzi o ludzi jak ich traktuja a nie z kim wspolpracuja a jest zle i (usunięte przez administratora)na kazdym kroku jak tylko moga (usunięte przez administratora) i tyle
Tajemnicza 2014-08-01 18:05:01
Ja również kiedyś współpracowałam z tą firmą i powiem szczerze że strasznie wykorzystują ludzi chodzi tam tylko o to żeby(usunięte przez administratora) jak kobociki bez wolnego a najlepiej 24h i tak by było źle bo zawsze coś im tam nie pasuje, wiecznie jest jakieś "ALE". Nie polecam współpracy z Tą firmą ale każdy zrobi jak uważa tam jest brak szacunku do pracownika.
1
dolo 2014-08-26 22:37:32
A ja pracowałam tam i wykonywałam wiele różnorodnych obowiązków powiem jedno..ciśnienie jest bo są ambitni i przodują w technologii jak i w jakości..ale jest tam też szacunek dla ludzi. warunek - trzeba pracować i pracować dobrze a nie się opierniczać..ot co..leniwi i niedokładni wylatują a potem wypisują bzdury. Tam się idzie pracować a nie opierać tyłki o maszyny..i tyle drodzy państwo.
1
laki 2014-08-29 11:56:51
Czy są przyjęcia.I czy przez agencje czy przez firmę.
3
k 2014-08-30 08:01:50
z tego co wiem to przyjmują. Płaca nie jest rewelacyjna ale za to stała praca z płaconymi 50 i 100.
dokladny 2014-10-15 23:17:20
człowieku to za nadgodziny unikaj tej firmy jak ognia normy wyciśnięte na maksa i nie polecam
xxx 2014-12-16 22:00:33
Przyznam , że kiedyś pracowałem w tej firmie i ostrzegam!!!! Może płaca jest ok, ale atmosfera to istne piekło!!! Są debile od norm , są osiołki które trzymają się stołków choć nie mają pojęcia o poligrafii. Szczerze nie polecam, chyba że chcecie się zajechać psychicznie
ziut 2014-12-31 13:54:54
Kiedyś tam pracowałem. Nie polecam tej firmy szczerze nikomu. Atmosfera podła, zarobki marne, pracownika traktują jak zero. Kiedy czytam te pochlebne opinie mam wrażenie, że pracowałem w innej firmie :) Nigdy, ale to przenigdy nie spotkałem wcześniej na swojej drodze takiej firmy. Za żadne pieniądze nie chciałbym tam pracować. Kadra kierownicza totalne dno.
batman 2014-12-31 16:06:54
Zgadzam sie z toba totalne dno niech sie pakuja w wory i do poznania pokraki jedne
pomocna 2015-06-08 08:06:38
Firma duża, rozwija się, ale niestety kosztem pracowników. Kiedyś pracownik dostawał premię za robotę, teraz aby dostać premię trzeba się wykazać pomysłowością (trochę trudne stojąc na maszynie i drukując konkretny wzór). Wprowadzają kolejne normy i "ułatwienia", które nie są konsultowane z pracownikami fizycznymi i w rezultacie utrudniają im pracę, ale ktoś na górze dostanie premie bo się wykazał. Za nadgodziny płacą, ale przez niskie stawki cały czas zmieniają się pracownicy, szczególnie pomocnicy drukarzy. Jeżeli chodzi o podwyżki to ciągle obiecują kokosy, a jak przychodzi co do czego to dostajesz 2 zł brutto i każą się cieszyć i wdzięcznym. Firma mogłaby w Polsce bardzo dużo osiągnąć gdyby zaczęła doceniać i szanować pracowników. Wiem, że to kiepski przelicznik, ale niemiecki pomocnik drukarza zarabia podobne pieniądze co w Polsce drukarz pracujący wiele lat w tej firmie :(
2
batman 2015-07-09 19:18:10
zerowe i do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to szefostwo a kurdupel glaserek to juz dno ha ha
5
Pomocnik Introligatora 2016-04-20 16:21:08
Zastanawia mnie kogo szukają do pracy. Wysłałem zgłoszenie na stanowisko pomocnika
Odezwała się telefonicznie Pani i "wędkowała" czy za mniej niz 2000pln bede pracował na trzy zmiany
Odpowiedziałęm że to niewiele ale szukam pracy więc nie mam wyjscia
Była niezadowolona z odpowiedzi - miała porozmawiac z Szefem i oddzwonić - za 10minut wysłała emaila ze znależli właściwą osobę i dziękują
Tak więc kogo szukają do pracy? tego który chce najmniej?
Mam wrażenie że to dobrze że tam nie trafię - bo sama treść rozmowy z Panią z Kadr wskazuje co tam się dzieje
tos 2016-05-08 22:29:49
hmm ciężko stwierdzić, dlaczego ta rozmowa w takim razie wyglądała jak wyglądała, nie mnie to oceniać, może po prostu wcześniej czyjaś kandydatura była bardziej interesująca, a wiadomo, że dzisiaj każdy bierze co dają
Zostaw swoją opinię o edelmann poland - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie edelmann poland