brak logo

Pride&Glory

Kraków

Opinie o Pride&Glory

takitam 2011-01-22 14:35:13
Wszyscy zachwycali się tą firmą, ale niestety - jak się okazało - trochę na wyrost. Zarobki przyzwoite (choć znam agencje, gdzie płaci się więcej a moją teoretycznie "gorszą opinię" w branży) - więc szału nie ma.

Jeden z właścicieli totalny megaloman, ale obaj nie przyjmują ani słowa konstruktywnej krytyki. Bardzo ciężko się porozumieć. Chcą wszystkim pracownikom wyprać mózgi, tak żeby Ci myśleli, że liczy się tylko PG (co częściowo się im udaje).

Bardzo, ale to naprawdę bardzo dużo nadgodzin - łącznie z pracą w soboty i niedziele :-/

Można wiele się nauczyć.
Przygoda 2011-08-31 16:40:43
Nadgodziny, nadgodziny i jeszcze raz nadgodziny :(

Dużo pijaru, ale w efekcie na miejscu smętnie. Kasa niższa niż w innych agencjach, często niewiele do roboty czekając aż "warszawa coś przyśle".

Sami nie zdobywają klientów, są tylko tanią siłą roboczą z krakowa dla warszawskiej Heureki. Taki [usunięte przez moderatora], którzy pracują do wieczora by "nie wypaść z niby tam najfajniejszej agencji". Tylko pozornie. ://
aaaaa 2011-10-02 20:37:49
słabe to, trudno polecać
Flo 2012-01-10 10:41:24
opinie nie przypadkowe. dużo gadania o niczym, agencja słaba, za rok, dwa nie ma szans na tym rynku z takim podejściem do pracownikow. dobrzy sa w pr ktory sobie robia, ale jako 'dobry pracodawca' - raczej cos przeciwnego.

dobra by nabrac doswiadczenia, chwile pobyc w tym chaosie i czym predzej zniknac do solidnych, ustabilizowanych firm na tym rynku.
Anonim 2012-03-14 11:17:07
Jestem na "nie". Byłem, pracowałem, podziękowałem.

Projekty reklamowe powielane wedle podobnego schematu, ciężko doszukać się odkrywczego tematu. Poza filmikiem Tesko (szacunek), brak odkrywczych projektów.
byłemtam 2012-03-14 11:47:03
dziwna firma, nie polecam, egocentryzm wlascicieli i pracownicy ktorzy maja ich wielbic
gowork 2012-03-15 14:16:38
obsługują fajne marki, śliczne biuro w Kraku, choć sa lepsze, dobra ocena ludzi ale w tle przekazywane problemy, ciekawi pracownicy, dobre place ale przy pracy po 10-11 h na dzien, interaktive dzien, wyjazdy zagraniczne dla niektorych ludzi, malo szkolen, atmosfera nastawiona na zarabianie pieniedzy, a nie sympatie.
Ocena - trojka z duzym minusikiem
euro2012 2012-06-10 16:12:01
nie polecam., kiepska atmosfera
Mordor 2013-03-21 08:03:49
Daję słabe 3. 3 - bo ładne biuro i ... tyle. Poza tym - [usunięte przez moderatora] i wymuszone zachwyty nad wlascicielami, ktorych nikt nie szanuje, ani w tej firmie, ani w tej branzy, ani w tym miescie.
JatoJa 2013-04-08 19:19:05
Nie polecam, satysfakcji zero, gdy jestes tylko pionkiem w czyjejś grze w szachy - w grze wlascicieli myslacych głownie o własnych tyłkach.
Takie miasto, ze miernoty są promowane jako autorytety :((((((
Jak 2013-04-24 09:59:02
Jak to mówią: przyszła kryska na matyska.
KK 2013-07-27 14:36:39
Właścicielom agencji, czyli [usunięte przez moderatora] wydaje się, że są bogami i trzeba ich czcić. Potrafią robić dobry PR sobie i firmie, sprzedawać piekne idee, ale to tylko słowa, za którymi nie idą czyny.

Wciąż jednak znajdują się nowe jelonki, które wierzą, że osiągnąc z firmą szczyty kariery. Smutna prawda jest taka, że będą cię karmic pięknymi wizjami i obetnicami które sie nigdy nie zrealizują. Jak będziesz miał już dośc chronicznej pracy w nadgodzinach i zaczniesz się niecierpliwić co zrealizacją owych obietnic... Znaczy to, że czas się zawijać.

Uwaga - nie płaca freelancerom. Ale biuro faktycznie robi wrażenie.
Baloo 2013-09-01 16:30:58
Po przejęciu przez VML przestali płacić w terminie - zaleglosci siegaja juz paru tygodni.

zaczał się exodus - obecnym pracownikom obnizono pensje o minimum 20%.

na ich fanpage na fejss-buku wzmożona rekrutacja trwa, by zapełnić masę dziur bo ludzie odchodzą do konkurencji.
Landry 2014-03-12 20:06:18
Chyba była jakaś fuzja, na facebooku jest napisane, że połączone siły Heureki i Pride&Glory Interactive stworzyły największy europejski oddział agencji VML.
adik 2014-03-23 17:23:44
Agencja Pride&Glory chyba najbardziej rozsławiła się kampanią dla Tesco, chwala się, że 15 razy polepszyły się statystyki.
justyna 2014-04-11 07:56:40
a co to była za kampania dla tesco? to te ludziki "a po zakupy chodzę tak"? jeśli to oni to świetna robota!
Borsuk 2014-04-11 21:27:34
nie idźcie tą drogą... obczajcie ich funpage - rekrutacja dzien w dzien. ludzie uciekają, nadgodziny, kasa po terminie, fochy gwiazdek agencyjnych które znoszą nieliczni. obecnie zatrudniaja juz tylko spady z rynku, nie chciane w innych firmach reklamowych.
1
jak jest teraz 2014-12-30 18:22:45
mnie interesuje aktualna sytuacja w pride&glory - mianowicie nie mam ostatnio moze szczescia w pracy i musze niestety znowu szukac daltego sie mi przypomnialo o starej firmie w ktorej prawie pracowalem. najbardizej zalezy mi na informacjach dotyczacych zarobkow, chociaz wiem ze ludzie w polsce maja z tym problem.
werona 2015-01-26 22:55:24
o wlasnie jak przebiega u nich rekrutacja skoro maja duzo stanowisk pracy czy na rozmowie trzeba sie przygotowac solidnie czy zadaja łatwe pytania i wlasnie jakie sa zarobki na danym stanowisku czy tez sa premie i mozna dogadac sie z pracownikami i jakie osoby zartudniaja solidne to i firma cieszy sie dobrym uznaniem zapewne..
szymi 2015-03-28 22:32:26
Pride&Glory Interactive to zderzenie sztuki, reklamy i technologii. Przynajmniej sami tak o sobie mówią. A jak jest naprawdę ? o tej sztuce czy też technologiach pracownicy za dużo nie rozmawiają bo mają inne zmartwienia . Uważam , że głównie są one związane z wynagrodzeniami. Choć i tutaj zdarzają się oczywiście wyjątki...
mhm 2016-07-13 17:15:13
Fajnie, że są odpowiednie szkolenia do zatrudnienia @Marcin, bo łatwiej wtedy wykonuje się obowiązki, ciekawe tylko czy taki java developer ma jeszcze jakieś benefity socjalne doliczane do podstawy zarobków.
Zostaw swoją opinię o Pride&Glory - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pride&Glory