logo Keeper Group

Keeper Group

Warszawa

Opinie o Keeper Group

anonim 2008-11-24 10:41:07
dobra firma
anonim 2009-03-17 15:23:35
jak w kazdej firmie, jak się zasuwa to doceniają
anonimmm 2009-12-16 21:18:45
z perspektywy czasu praca w tej firmie wiele mnie nauczyła i w porównaniu z podobnymi firmami nie wypada źle. Jak ktoś już tu napisał -jak ktoś zasuwa to zostanie doceniony-.
anonim 2011-04-03 21:00:18
Dobra firma. Miła atmosfera w pracy. Wiele można się nauczyć, zdobyć bogate doświadczenie, w 100 % wypłacalna. Jak na niewielką firmę wypada dobrze
anonim 2011-05-10 07:01:32
Moim zdaniem firma bardzo w porządku, wypłacalni, terminowi, miła atmosfera pracy. Uważam, że negatywne opinie na temat tej firmy są niepodstawne, a komentarze poniżej są żałosne, gdyż mało, ktora firma jest tak wyrozumiała.
Michał 2011-06-10 19:58:50
Nie jestem właścicielem firmy, ani żadnym managerem. Praca mi się podobała, przede wszystkim ze względu na atmosferę, która była luźna i nieformalna. Fakt że zarobić nie da się tyle żeby wyżyć. Pracowałem 2 miesiące - zarobiłem po 600 zł/ miec, myślę że naprawdę zarobić można dopiero po jakimś czasie, kiedy rozkręcimy sobie kilku dużych klientów, albo szefostwo będzie nam oddawać klientów którzy sami chcą podpisać umowę. Mój znajomy został dłużej i tak właśnie było - zaczął pracować na klientach którzy spływali ze strony PLAYA, i niewielkim wysiłkiem zarabiał 1500-1800 zł/miec. poświęcając pracy niewiele czasu. Polecam wypowiadać się o firmie, jeżeli macie staż pracy dłuższy niż 2-3 miesiące
anonim 2011-08-04 20:45:28
Każdy pracownik zna procedury i są one bardzo uczciwe. Jeżeli pracownik odpowiednio, sumiennie wykonuje swoje obowiązki, to jest nagradzany. Komentarz jest bezpodstawny. Zadowolonych z ze współpracy jest bez wątpienia więcej niż takich tylko narzekających, bo nic nie robiących.
jarek 2012-10-03 13:30:24
Obawiam się ze wszystkie wpisy zrobiła jedna osoba. Firma zatrudnia handlowców. To normalne, że jeśli ktoś nie podpisuje umów generuje tylko koszty dla firmy związane ze szkoleniem, użytkowaniem sprzętu telefonu itp.
Pracuję tam od kilku lat jeżeli komuś zależy może dobrze zarobić tylko trzeba się nachodzić jak to handlowiec. Za samo siedzenie nic się nie zarobi
Byly DB 2013-05-22 09:16:59
(usunięte przez administratora) Powiem tak jak jestes dobrym handlowcem to się nie zastanawiaj, ale jezeli kiepskim to sobie daruj. tylko działalność
Byly DB 2013-05-22 16:38:46
(usunięte przez administratora) ja byłem chyba kiepski bo się mnie pozbyli .
Byly DB 2013-06-19 09:41:14
tylko prowizja . jak jesteś dobry zarobisz , jak kiepski to sobie daruj
Anonim 2013-06-19 20:11:14
Nie dają. Ale masz wysoką prowizje i jeśli piszesz umowy i realizujesz plany to paliwo ci sie zwraca spokojnie .
Anonim 2013-06-20 07:19:44
Nie jakimi kosztami . Jeśli stosujesz sie do umowy i jesteś zetelnym pracownikiem to nikt cię żadnymi kosztami nie obarcza . Chyba ze leciał sobie w kulki to wtedy masz problemy. Nawet jeśli nie zrealizujesZ planu to kasę dostajesz tylko mniejsza bo zrobisZ mniej umów proste i logiczne . Powiem ci tak że łatwo sie pieniędzy nie zarabia ale jak cieżko pracujesz to zarobisz dużo wiecej niż w normalnej pracy .
Jeśli nie chce ci sie pracować i jesteś leniwych to daj sobie spokój bo stracisz tylko czas .
Anonim 2013-06-20 11:33:43
Kolego źle zrozumiałeś, telefon dają i płacą za niego, auta nie dają a więc nie płacą za niego :)
slime3000fly 2014-04-25 15:22:23
Dobry
Piotrek 2014-05-29 15:47:05
Nie warto i nie sluchaj z gory innych wpisow bo to oni sami je pisza zero organizacji zero szkolen brak wiedzy kierowniczej na temat czego kolwiek ogolnie kiepsko i zaraz padnie tekst z ich strony ze kto pracuje ten ma bo to bzdura:)kazdy kto szedl tam do pracy modlil sie zeby jak najszybciej termin weksla sie skonczyl i tego zeby nie zwracac kasy za pseudo szkolenie ktore nic nie wnosi:)
1
anonim 2014-10-31 12:23:47
Szkolenia przeprowadza Play do sprzedaży własnych produktów więc co ono ma wnosić??? Wiedza kierownicza?? Śmieszna ta opinia. Nie pracuję w tej firmie, ale znajomy pracował i był zadowolony. Zmienił pracę bo urodziło mu się dziecko i poszedł na etat.
tmn 2014-12-13 00:27:26
Jak wygląda przykładowy projekt i zakres obowiązków osoby podczas pierwszego roku pracy w firmie? Jak pracownik jest oceniany i promowany? Jak można opisać atmosferę pracy w firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy od nowego pracownika? czy osoba doświadczona praca w tej firmie mogłaby poweidziec wiecej na temat pracy ?
anonim1 2015-02-11 15:09:02
Pracodawca FATALNY! nie polecam! pracowałem jakiś czas i brak organizacji, wsparcia ze strony szefostwa, brak szkolen, nikomu nie polecam, bo to szkoda czasu
Izabel 2015-03-13 02:32:59
Keeper Group sprzedaje Playa dla firm. Tak z czystej ciekawości się zastanawiam czy można ich porównać do jednych z lepszych sprzedawców ofert play? Swoją drogą - jakimi zarobkami mogą pochwalić się sprzedawcy, którym udaje się zrealizować ponad 100% swojego miesięcznego targetu, czy to są dużo większe pieniądze?
Bidk 2016-05-07 18:15:24
No bez doświadczenia to może być problem tak jak piszesz @dle. Fajne jest to, że taki doradca biznesowy ma zapewnione szkolenia autoryzacyjne i szkolenia produktowe. Myślę, że to jest bardzo ważna rzecz.
Zostaw swoją opinię o Keeper Group - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Keeper Group