logo Jabil

Jabil

Bydgoszcz

Opinie o Jabil

google 2016-06-13 23:13
Pracowalem w tej korporacji prawie trzy lata temu i czytajac te komentarze widze, ze nic w tej firmie nie zmienilo sie na lepsze. Po zdjeciach z IQORa na facebooku widac dokladnie, ze na stolkach zostalo do tej pory paru cwaniakow "inzynierow" bez wyksztalcenia. I jak tu ma byc dobrze ... Nie polecam.
5
były pracownik 2016-06-17 19:36
Nie polecam pracy w tej firmie. Niskie zarobki jak za pracę którą się wykonuje. Praca nie jest męcząca fizycznie ale męczy psychicznie, nie tylko jako sama praca ale to jacy są przełożeni.
4
dell car 2016-06-17 20:09
Pracowałem na projekcie dell car.

1. Przełożeni nie mają zupełnie pojęcia na temat tego co robią podwładni, gdyż nigdy tego nie robili. Łatwo im powiedzieć zrób to, to i to i jeszcze tamto, jeszcze komentują to wszystko w dość nieprzyjemny sposób.

2. Ludzie podzieleni są na gniazda, po 4 osoby, 3 normalne i 1 lider gniazda, liderzy biorą sztuki, przebierają je a resztę oddają pozostałym osobom w gnieździe. Liderzy zarabiają więcej i dostają premie. By zostać liderem trzeba być kumplem kierownika lub dobrze podlizywać się.

3. Jest faworyzacja, liderzy oraz ludzie z lepszymi układami mają łatwiej, mogą sobie wybierać sztuki (do każdego laptopa jest dołączony opis usterki) które zrobią, wybierają oczywiście te które najmniej czasu zamuje ich zrobienie, normę 10 sztuk potrafi zrobić w 4 godziny pracy. Bardziej czasochłonne sztuki są dawane tym którzy nie mają żadnych układów.

4. Liczy się tylko NORMA, liczą się tylko LICZBY, masz zrobić 10 sztuk dziennie to musisz i tyle, nie patrzą na to czy zrobienie sztuki zajmujące 15 minut czy ponad godzinę.

5. Dla przełożonego lepszym pracownikiem jest ten kto zrobi 10 sztuk w których wystarczy wymienić klawiaturę, dysk twardy, zasilacz, baterię, ekran lcd, kartę wifi. Niż ktoś kto wymieni w 5 sztukach płytę główną lub inne części lub większą ilość części do których by się dostać trzeba rozkręcić całego laptopa.
22
Odpowiedź 2016-06-18 07:56
Ale marudzisz. Weź się za robotę a nie za narzekanie. Jak nie potrafisz się ogarniesz to całe życie będziesz miał źle...
smiecHuje 2016-06-18 15:24
Ty gościu pisać się naucz ,widać kto w tym chlewie pracuje.
Odwala się brudną robotę to nawet nikt z przełożonych tego nie widzi zato jak raz noga się poślizgnie to pogwizdane...
non stop jeb**anie,a premie? hahah , każdy z pracowników z tego ma beke, obgadują przełożonych a jak co do czego to pucka do kierasa phhhm.
A i bym zapomniał, konfidenci się ukrywaja, (nieudolnie) bo każdy wie kto wali z du***y.

może zaczniemy wymieniać imiona i pierwszą literę nazwiska(tak żeby nikt się na nich nie nadział
)
11
gościu 2016-06-24 04:01
Arek, w październiku zeszłego roku inżynierowie jakości zarabiali 4000-5500 brutto. W międzyczasie były podwyżki średnio o 4,86%. Problem w tym, że nie wiadomo czy w obecnej sytuacji oficjalnie ogłoszonych zwolnień grupowych ta oferta jest nadal aktualna...
doris 2016-06-24 17:11
Gdzie można znaleźć to ogłoszenie na inżyniera jakości? Chętnie bym złożyła CV. Biorą ludzi z zewnątrz?
Henryk 2016-06-24 23:54
Na pracuj.pl widziałem
torbiel 2016-06-29 13:21
Dno, zwolnią tych którzy się nie pucują
11
śmieszne 2016-08-14 12:10
Zajmijcie się jakąś porządną pracą to będziecie zarabiać. Ja tutaj pracowałem i się zwolniłem .
Pracuje teraz jako operator maszyn CNC i zarabiam conajmniej 4400 netto(to jest podstawowa pensja bez żadnych premii ani niczego). I to wcale nie jest konkurencyjne jak na Bydgoszcz. Średnia zarobków operatorów CNC w BDG to 9300 brutto. Mowa tu o podstawowych pensjach.
I co ? można?
Ciężka praca się opłaca :-)
1
nik 2016-09-10 10:48
Zwykły plotkarz, skłóca zespół i napuszcza jednych na drugich oraz toleruje mobbing i przymyka na to oko, dobrzy się przy tym bawiąc, bo "wykolegować" kogoś to, to jego praktyka życiowa.
Tentego 2016-09-22 10:12
No wlasnie,znam jedna taka co kierownictwu w tylek wlazila. Przez nia pracowici ludzie zostali pozwalniani a sama opier...ala sie jak sie da i kombinuje bo jak kokega słusznie zauwazyl "ona ma tak ciężko". W iQorze albo masz uklady albo traktuja Cie jak totalne zero. Kierownicy hmmmm...nie ma co sie skarżyć i za dużo udzielac bo jak nie przypasujesz to Cie przenosza aby miec spokoj..a nie daj Boże jestes nowym pracownikiem i stare hieny wyczuja,ze masz pomysly i.zapal do pracy to juz koniec. Traktuja Cie wtedy jak zagrozenie i dopiero zaczyna sie "zabawa". ZRESZTĄ tam nigdy nie bylo i nie będziecie sprawiedliwości...ale praca przynajmniej jest :/ :/
6
Justyna 2016-09-28 18:00
Rónież pracowałam na projekcie dell car i potwierdzam wszystko. Dodam ze dodatkowo trzeba znosić chamstwo i wulgarne teksty kierowników i wchodzić im w dupe żeby dostać premie i zachowac pracę.
Nie można nikomu ufać bo kazdy kabluje do 'kierownika ':D
Codzienne upokorzenie i mobbing jest tu dobrze znane, no chyba że jestes kumplem kierownika.
Niby masz płacone na godzine a itak masz norme którą musisz wyrobić .
Te śmieszne normy i gonitwa sztuk w tabelkach są tylko po to żeby wjezdzać na ambicje i pracownicy się nakręcali i robili jeszcze więcej :D
FT testujące tablety 15 minut mają taką samą norme jak te które testują komputery 40-2h. Te pierwsze po 11tej już ściemniają, a reszta goni do końca. Tak samo z technikami. Jedni wymienią 4 lcd i 2 baterie do 11 a potem ściemniają a inni 4 płyty główne i teksty że co tak mało.
Robisz coś więcej niż inni bo kierownik wyznaczyła akurat Ciebie na swojego pionka a itak nic z tego nie masz. A nie, masz ale wieczną nadzieje ze to się kiedys skonczy ;-)
No i 4 razy dziennie przeszukuje Cie ochrona czy aby nie wyniosłeś śrubki wartej 1 grosz podczas gdy kierownicy i inzynierowie wynoszą w laptopach podzespoły warte kilkaste zł .




18
nik 2016-10-08 13:30
Akurat użycie argumentu o sprawdzaniu na bramkach jest tzw. głupim argumentem, który powoduje upadek konkretnych zarzutów( jeżeli firma dba o bezpieczeństwo swoich produktów, samo w sobie nie jest złe). Jeśli takie zarzuty są, to wyjściem jest sąd pracy, aby nie konserwować niezdrowych układów. Ale zwykle jest tak, że ludzie po latach znoszenia przejawów mobbingu, są zmęczeni i jak dostają "laurkę" w związku z tzw. "przedwczesnym" zakończeniem pracy, zwykle nie mają już sił na wizytę w sądzie pracy. I w ten sposób układ, system pracy, który jest ewidentnie patologiczny jest konserwowany, co jest winą ludzi, którzy "głośno" krzyczą na forach, a nie mają odwagi wystąpić na drogę oficjalną.
3
20 2016-10-08 18:31
@wd sądzisz że się dostaniesz? umiejętności silne managerskie musisz przecież kolego posiadać, powodzenia
jarmosz 2016-11-03 23:25
znam konfi kilku ale nie chce mi się pisać kto jest kim w przebraniu lisa czy kreta
2
Radek 2016-11-29 16:33
Jakie dno intelektualne, taka praca nie rozwija.
2
Nick 2016-11-30 00:35
12h rozwija lub nie rozwija tak samo jak podstawowe 8 godzin. Z tym że w tym pierwszym wypadku przelew na konto zamiast 3 tys. idzie 6 tys. plus ew. premie i socjale. Ja tam dodatkowymi paroma tysiącami do wypłaty nie gardzę, ale jak dla niektórych to kara to chętnie przyjmę ich nadgodziny.
1
elektron 2016-12-11 14:24
No właśnie ..wiele ludzi to narzeka bo ma małą podstawą pensje ale nie widzą tego , że wielu z nich to mają nawet 3 tysiące netto premiii. Nie wierzę , że ktoś , który tu pracuje 2 lata nie zarabia co najmniej 6 tysiące brutto za 160 h w miesiącu...To chyba rzadkość w tej firmie, musi ktoś w ogóle się nie rozwijać.
1
alekks 2016-12-11 15:32
Ja mam 8500 brutto po roku pracy a nie jestem nawet technikiem.
bla 2016-12-13 18:15
Dlaczego znowu potrzebują księgowego?
1
technik 2016-12-15 07:35
Nie po roku pracy, a chyba za rok pracy :)
1
nick 2017-01-13 02:16
Poprzedni zwolnił się, bo po okresie próbnym nie dostał nawet 9000 na rękę.
1
Bydgoszczszukapracy 2017-01-25 11:46
A jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w Bydgoszczy i.jaka jest atmosfera na kontroli?
agaa 2017-01-31 15:24
Normalne pytania jaka szkoła skończona doświadczenie zawodowe hobby ile chcesz zarabiać. Ogólnie to te pytania nic nie znaczą bo i tak biorą swoich po układzie.
1
były pracownik 2017-02-27 15:10
Jabil / Iqor w Bydgoszczy jest jedną z najgorszych i wykorzystujących pracowników firm korporacyjnych w kujawsko-pomorskim. Dają ci umowę ze stawką miesięczną i wprowadzają mobbing oraz akord, co jest śmieszne! Robią tzw. time-ingi i sprawdzają ile jesteś w stanie na godzinę zarejestrować komputerów, bądź zmienić części czy naprawić dane urządzenie. Zależy gdzie trafisz, na jaki dział. Pracowałem na Dellu. Masakra!!! Co oni robią z ludźmi to szok. Jeśli nie wyrobisz normy, którą non stop podnoszą, sprawdzą przez kilka dni co potrafisz. Zastraszają ludzi zwolnieniami, jeśli nie wyrabiasz tego co każą. Po czym skutkuje to wystawieniem wypowiedzenia bez jakiegokolwiek uzasadnienia z ich strony!! Tylko czekają, aż zwolnisz się sam, gdzie dla nich problemu nie ma a jeżeli nie to zawsze mają na Ciebie haka!!!
Uważajcie na tą firmę!!!
15
hello 2017-03-10 14:19
Czy przyjmują po szkołach gastronomicznych, albo zawodówkach odzieżowych?
Trzeba założyć miniówkę i obcasy, żeby mieć lepsze stanowisko, albo przywileje?
Tak się pytam, bo nie wiem, co oni tam oczekują, fachowców, czy raczej "wygadanych" ?
1
niesamowity 2017-03-11 17:56
WoW! Co to za firma, która zwalnia pracownika, który się nie nadaje do danej pracy :D szok!
1
prawda 2017-03-21 05:29
im bardziej skompo tym lepiej. jak trafisz na DELL CAR to najlepiej w samej bieliznie bedziesz miała lepiej niz inni u kierownikow
3
Haha 2017-03-27 16:08
Jp no jak takie beda przyjmowali to firma szybko zejdzie na psy bardziej niz teraz...gola idź
Tentego 2017-03-27 16:53
Widzisz, tu jest problem bo wlasnie trzymaja konowalow a ludzi przydatnych i pomyslowych zwalniaja bo sa zagrozeniem dla niekompetentnego kierownictwa które obawia sie ludzi bardziej kreatywnych i madrzejszych niz oni sami
7
Xxx 2017-03-28 11:31
To pewnie jestes jakims kierasem po ukladach, bo kompetentny wnioskuje ze nie jestes. Ludzie madrzy i kompetentni tyle tam nie zarabiaja.
inforaf 2017-04-01 14:37
Szkoda gadać. Miała to być wymarzona prace a stała się koszmarem zaledwie po 2 tygodniach....
Nie polecam i składam jutro wypowiedzenie..... Wymagania: Angielski technicznie, zdolności manualne, szybkość pracy , brak pomocy kierownictwa, brak okien, brak perspektyw.... i to za 2200brutto;-) koń by się uśmiał. Nikomu nie polecam.
6
umiarkowanie zadowolony 2017-04-05 17:35
Owszem są założone jakieś normy dzienne (które są nawet realne). Owszem kierownicy są obsadzani po układach i rodzinie. Owszem brak możliwości większego awansu, ale...
Nie zarabia się w iQor najniższej krajowej. Osobiście po niecałych 3 latach zarabiam 2700 brutto. Z tego co się orientuję kwotą wyjściową jest teraz chyba 2400 brutto. Jak ja się zatrudniałem było to 2000 brutto. Jeżeli chcesz i umiesz walczyć o swoje zarobki to podwyżka nie jest tylko marzeniem. Dodatkowo pełen socjal i nikt się nie pulta jak idziesz na chorobowe lub oddać krew. Firma może nie jest wymarzona ale pracowałem w dużo gorszych.
2
dell car 2017-04-11 11:33
Nie polecam. Bardzo!

Ja akurat pracowałem na projekcie dell car, czyli naprawa laptopów, komputerów stacjonarnych i tabletów firmy dell które kliencie z całej europy przysyłali na naprawdę na gwarancji.

Zadaniem pracownika było zdiagnozować sprzęt, jeśli trzeba to "zamówić" części w wewnętrznym programie firmy (wiele części było na miejscu, ale nie szlo się po nie i nie brało, tylko w tym programie "zamawiało" a potem z magazyny przynosili je magazynierzy). Następnie wymienić części, złożyć komputer do takiego stanu jak przyjechał i go przetestować programami i go dać dalej na spakowanie do wysyłki do klienta.

Dla kierownictwa brane są pod uwagę tylko komputery sprawne wysłane do klienta, można zrobić diagnozę, ale może nie być części na miejscu i sztuka przepada (potem zabiera ją ktoś inny gdy części zostają sprowadzone), można wymienić części ale komputer może nie być nadal w pełni sprawny i trzeba robić re-diagnozę. Norma jest co jakiś czas podnoszona.

Dla kierownictwa liczą się tylko LICZBY. Nie ważne co zrobisz (czyli jak się napracujesz), ważne ile zrobisz.
Komputer komputerowi nie równy, usterka usterce nie równa. Jedną usterkę można zdiagnozować w parę minut i już części zamówić, potem w kilka minut wymienić bo wymieniana część może znajdywać się pod klapką która jest przykręcona na parę śrubek, zrobić testy i "SZTUKA DO PRZODU", a można diagnozować nawet godzinę bo trudno ustalić co jest usterką, trzeba podkładać części testowe itd.

Codziennie przysyłane są wyniki na mail służbowy. Jest napisane ile sztuk ktoś zrobił i ile jest to procent normy. Np. ZABOROWA - 5 sztuk, 50% normy. WALUCHK - 10 sztuk, 100% normy. Nie jest brane pod uwagę, że ZABOROWA zrobił 5 sztuk które całe musiał rozkręcić i wymienić np. płytę główną, a WALUCHK wziął 10 sztuk i wystarczyło wymienić 2 zasilacze (naprawa bez rozkręcania laptopa), 3 dyski twarde (okręcenie paru śrubek by zdjąć klapkę od spodu), 2 wyświetlacze lcd (zdjęcie ramki od ekranu, odkręcenie 4 śrubek którymi lcd jest przykręcony do klapy lcd), 1 kość ram (jak z dyskiem twardym), 2 klawiatury (podważenie klawiatury specjalnym narzędzie, odpięcie jednego kabelka). ZABOROWA pracował bez przerwy 8 godzin, WALUCHK zrobiłby wszystko w 2 godziny, ale rozłożył to w czasie by nie siedzieć i nie było przypału, trochę pracował, resztę czasu ściemniał. Dla kierownictwa lepszych pracownikiem jest ten drugi. Liczą się tylko LICZBY!
10
tutejszyb 2017-04-17 12:57
firma dno króluje tu kolesiostwo, przenosze lub doprowadzaja do zwolnienia dobrych osob aby obstawic sie swoimi kumplami
5
Ja 2017-04-20 10:14
Kolesiostwo jest do przeżycia bo wiesz czego mozesz sie spodziewac po takim zatrudnionym po uklsdach. Dla mnie gorsi sa ci niby neutralni, nie.zwiazani z kierownictwem...najgorsze scierwo, ktore udaje ze z toba pracuje i trzyma a po katach ( dla 100 zl podwyzki) podkladaja ci swinie, klamia dla wlasnych korzysci i twoje pomysly przypisuja jako swoje a kierownictwu w to graj bo maja wlasnowolnych przydupasow. Masakra...iqor odczlowiecza, moze na poczatku jak byl malutki jabil bylo inaczej teraz to cyrk w ktorym malpy przejely wladze...szkoda bo mogloby by na prawde dobrze....
3
HP CONSUMER and WUR 2017-04-20 19:47
@dell car
Zgadzam się w 100% z ta opinią pracowałem w latach 11-15 na projekcie HP Consumer. Jedynie co się liczy to LICZBA i WYNIK na koniec dnia. Przebieranie sztuk to podstawa łatwe modele (laptopy nie skomplikowane w rozbiórce jak i łatwe usterki) gdzie normę można zrobić w 3-4 godziny pracy. Za to drugi pracownik dostanie popalone sztuki gdzie trzeba wymienić po 5-6 elementów, a na to schodzi czas. Sprawdzanie na bramkach to kwestia polityki ale z reguły trwało to wieczność (ochrona to emeryci) przy okazji ciekawe jak ma się Dariusz Lenc któremu "wypadł dysk" i już do pracy nie przyszedł na następny dzień :-). Kierownictwo totalne bezmózgi niemające pojęcia o tym jak motywować ludzi do pracy (zastraszanie to nie jest droga). Co do FT (Final Test) dziewczyny, które sprawdzają sprzęt po naszych naprawach potrafią być wredne i cofać sztukę na byle pierdół (tutaj liczą się układy z nimi - jak jesteś miły i słodzisz im to jest okey jeśli nie to laska która czyści lapka i przez przypadek poluzuje klawisz w klawiaturze zwali winę na Ciebie). Ludzi, którzy mają widzę i nadają się do pracy na wyższych stanowiskach można policzyć na palcach jednej ręki pozdrawiam Przemka N. :D. Podsumowując praca na przetrwanie, ale nigdy nie ma stałe.
6
Poinformowany 2017-04-20 21:21
Niestety musze sie zgodzic z przedmowcami. Ludzie ktorzy posiadaja wiedze i doswiadczenie nie maja czego szukac w tej firmie. Bez ukladow ani rusz. Pieniadze bardzo marne, a zeby bylo zabawniej firma ma juz nowy temat na gowork "iqor" gdzie mniej chwilowo negatywnych opinii.
2
Xyz 2017-05-14 16:32
Ooooo, pousuwali pare komentarzy...
Jurek 2017-06-20 17:31
Firma schodzi na psy. Żeby elektronicy nie widzieli jak przylutować kabel do zasilacza, albo nie wiedzą co to jest pasta termoizolacyjna, to jest śmiech na sali. Przyjmują młodych, którzy nie mają pojęcia co robić i jak...
3
123456677 2017-07-17 12:56
Co rozumiesz poprzez stwierdzenie

"nikt nie zauwazyl ze serwis z jakoscia ma niewiele wspolnego" ?
2
Marta 2017-07-21 11:56
@Xyz jeśli zniknęły jakieś komentarze oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.
Toruń 2017-07-24 17:38
Mój brat tam pracował na EMR naprawiał wyświtlacze LCD - też mówił że trzeba wchodzić kierownictwu i inżynierom w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A że tego nie robił to wszyscy przełożeni omijali jego stanowisko wielkim łukiem bo się z nimi nie szczypał i mówił co o nich myśli (a normy wykonywał tylko tyle co trzeba- czasami 2 godz. i siedział bo nie zawyżał norm) Wielokrotnie tłumaczył przełożonym że są stanowiska na których nie powinno być norm bo to bez sensu. Zrobisz więcej to zaraz normy podnoszą. I trzeba zrobić tylko tyle ile trzeba. To im się nie podobało -to szukali haczyka żeby się go pozbyć. I znaleźli konfidentów, a ludzie tam życzliwi dla kierownictwa. Dla kilku złotych premii to wszystko wymyślą. Nie liczy się tam fachowość ani wiedza tylko układy i kolesiostwo. A i pracowała tam pani w clean room co z kierownikiem się spotykała po pracy bo jej mąż pracował za granicą - i to ona zrobiła to karierę!!
5
były 2017-08-02 10:29
podobno szef ochrony poleciał - szkoda ze tak późno....
1
Pół człowiek Pół litra 2017-08-18 12:31
Juras a co to pasta termoizolacyjna?? ja wiem o paście termoprzewodzącej :D
joanna.m 2017-08-21 13:33
dajcie wszyscy spokoj... zenada ta firma... pracujesz latami i zadnego awansu, jeszcze cie zdegraduja nizej... jak nie masz ukladow i nie wlazisz w tylek to nie masz tu na co liczyc, nie polecam!
3
Miły 2017-08-22 12:55
Co za afera z kradzieżami? Napisze ktoś o co chodzi?
Arturo 2017-08-23 22:09
A czy wyznacznikiem i powodem do awansowania jest i powinien być staż pracy? A może wiedza, doświadczenie, wykształcenie i przydatność dla firmy? Do przemyślenia...
3
Marta 2017-09-06 14:01
@Arturo a jaka jest Twoja opinia o Jabil jako pracodawcy? Dodatkowe informacje na temat tego jakie są mocne i słabsze strony tej pracy będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy. Co powinny wiedzieć przed przesłaniem swojego CV?
1
Zostaw swoją opinię o Jabil - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jabil