brak logo

"PETROTECH A" Adam Pakulski

Jastrowie

Opinie o "PETROTECH A" Adam Pakulski

Adam 2014-12-21 13:27:17
Bardzo złe traktowanie pracowników i podwykonawcow. Przeciaganiw wyplat i zanizanie ich wysokosci to specjalność tej firmy. Zamienianie elementow na najtansze i maskowanie fuszery, a potem zdziwieni ze nie chca roboty odebrac.
5
Karol Stadnicki 2015-07-16 15:50:53
Zgadzam się z opinią Adama nt. "PETROTECH" Adam Pakulski . Tandeta , bałagan , brak kontaktu , lekceważenie podwykonawcy , przeciąganie płatności w nieskończoność, niekompetencje porażające kierownika budowy, wszystko to zdarzyło się przy małym zleceniu. Boję się myśleć co byłoby przy dużym.
6
OjOjOj 2016-02-02 17:13:22
Szczerze przestrzegam przed pracą w tej firmie, bardzo złe traktowanie pracowników, ucinanie pensji, mobbing, duża rotacja ludzi...
A podwykonawca musi się naprosić żeby otrzymać zapłatę za wykonaną pracę:/
6
Wykonawca 2016-03-11 08:24:28
Zgadzam się z opiniami powyżej. Najgorzej z płaceniem nie dość ze płaca na raty to jeszcze Prezes Pakulski jest zdziwiony ze ktoś chce od niego pieniądze.
Mega odradzam współpracy z ta firma.
7
Zaciekawiony 2016-05-20 21:39:47
Witam.....szukam pilnie kontaktu do podwykonawcy, który robił zlecenie w Łomiankach!Mój adres: zaciekawiony@interia.eu
1
Podwykonawca 2016-07-22 12:11:43
Płacenie faktur na raty to standard w tej firmie . Odradzam współpracę bo przy każdej płatności jest problem , terminy obowiązują tylko podwykonawcę . Ostania faktura płacona w ratach 5 miesięcy a i tak nie cała , niestety sprawa będzie miała swój koniec w sądzie . Jakim cudem ta firma ma "Rzetelną Firmę " to nie wiem .
5
Paprok 2016-09-04 21:55:24
Wykołowanie podwykonawców to standard tej firmy, podobnie jest z klientami, pracownikami. Tylko taki sposób prowadzenia biznesu pan prezes umie. Zasypać, zamaskować, zrobić byle jak na tańszych materiałach, itd.
4
Prywaciar 2016-09-26 09:04:33
Wspolpracowalem z tą firmą w latach 2014/15 i bylem zadowolony ze współpracy. Wszystko było jak należy i działa do tej pory. Polecam!
1
Waldek 2016-09-28 22:07:15
Pracowalem w tej firmie i bylem zadowolony. Musialem zrezygnować ze względu na zmianę miesca zamieszkania, ale pewnie gdyby nie to dalej bym tam pracowal. Przyzwoita pensja i mozliwosc rozwoju. Jesli chodzi o mnie - firma w porządku
3
Nie lubię tego 2016-10-01 21:12:58
Co mogę napisać : pensja = niska podstawa + premia "uznaniowa", która bardzo często nie była przyznawana. Atmosfera...taka, że nie chciało się tam wracać . Wcale mnie to nie dziwi, że ludzie uciekają z tego miejsca. Szkoda czasu i przede wszystkim zdrowia. Szczegółów zdradzać nie będę, chyba wystarczą komentarze powyżej, które utwierdzą Was, że należy się trzymać od nich z daleka :) A jeśli chodzi o rozwój zawodowy...pffff, kto się szanuje ten nie zagrzeje tam miejsca, codzienny OPR (bardzo często bez powodu, o tak dla zasady) nie wpływa pozytywnie na pracownika, wiem..nie każdy to rozumie :)
4
Pracowity 2016-10-30 18:46:11
Te pozytywne komentarze to chyba sam Pan Wielki Prezes sobie wpisuje heheh
Zostaw swoją opinię o "PETROTECH A" Adam Pakulski - Jastrowie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "PETROTECH A" Adam Pakulski