brak logo

"PETROTECH A" Adam Pakulski

Jastrowie

Opinie o "PETROTECH A" Adam Pakulski

Adam 2014-12-21 13:27
Bardzo złe traktowanie pracowników i podwykonawcow. Przeciaganiw wyplat i zanizanie ich wysokosci to specjalność tej firmy. Zamienianie elementow na najtansze i maskowanie fuszery, a potem zdziwieni ze nie chca roboty odebrac.
8
Karol Stadnicki 2015-07-16 15:50
Zgadzam się z opinią Adama nt. "PETROTECH" Adam Pakulski . Tandeta , bałagan , brak kontaktu , lekceważenie podwykonawcy , przeciąganie płatności w nieskończoność, niekompetencje porażające kierownika budowy, wszystko to zdarzyło się przy małym zleceniu. Boję się myśleć co byłoby przy dużym.
9
OjOjOj 2016-02-02 17:13
Szczerze przestrzegam przed pracą w tej firmie, bardzo złe traktowanie pracowników, ucinanie pensji, mobbing, duża rotacja ludzi...
A podwykonawca musi się naprosić żeby otrzymać zapłatę za wykonaną pracę:/
8
Wykonawca 2016-03-11 08:24
Zgadzam się z opiniami powyżej. Najgorzej z płaceniem nie dość ze płaca na raty to jeszcze Prezes Pakulski jest zdziwiony ze ktoś chce od niego pieniądze.
Mega odradzam współpracy z ta firma.
10
Zaciekawiony 2016-05-20 21:39
Witam.....szukam pilnie kontaktu do podwykonawcy, który robił zlecenie w Łomiankach!Mój adres: zaciekawiony@interia.eu
2
Podwykonawca 2016-07-22 12:11
Płacenie faktur na raty to standard w tej firmie . Odradzam współpracę bo przy każdej płatności jest problem , terminy obowiązują tylko podwykonawcę . Ostania faktura płacona w ratach 5 miesięcy a i tak nie cała , niestety sprawa będzie miała swój koniec w sądzie . Jakim cudem ta firma ma "Rzetelną Firmę " to nie wiem .
7
Paprok 2016-09-04 21:55
Wykołowanie podwykonawców to standard tej firmy, podobnie jest z klientami, pracownikami. Tylko taki sposób prowadzenia biznesu pan prezes umie. Zasypać, zamaskować, zrobić byle jak na tańszych materiałach, itd.
6
Prywaciar 2016-09-26 09:04
Wspolpracowalem z tą firmą w latach 2014/15 i bylem zadowolony ze współpracy. Wszystko było jak należy i działa do tej pory. Polecam!
2
Waldek 2016-09-28 22:07
Pracowalem w tej firmie i bylem zadowolony. Musialem zrezygnować ze względu na zmianę miesca zamieszkania, ale pewnie gdyby nie to dalej bym tam pracowal. Przyzwoita pensja i mozliwosc rozwoju. Jesli chodzi o mnie - firma w porządku
4
Nie lubię tego 2016-10-01 21:12
Co mogę napisać : pensja = niska podstawa + premia "uznaniowa", która bardzo często nie była przyznawana. Atmosfera...taka, że nie chciało się tam wracać . Wcale mnie to nie dziwi, że ludzie uciekają z tego miejsca. Szkoda czasu i przede wszystkim zdrowia. Szczegółów zdradzać nie będę, chyba wystarczą komentarze powyżej, które utwierdzą Was, że należy się trzymać od nich z daleka :) A jeśli chodzi o rozwój zawodowy...pffff, kto się szanuje ten nie zagrzeje tam miejsca, codzienny OPR (bardzo często bez powodu, o tak dla zasady) nie wpływa pozytywnie na pracownika, wiem..nie każdy to rozumie :)
6
Pracowity 2016-10-30 18:46
Te pozytywne komentarze to chyba sam Pan Wielki Prezes sobie wpisuje heheh
pracownik 2017-01-19 12:12
kto takie bzdury pisze o przyzwoitych pieniądzach itp [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obcina pieniądze z wypłat, chleje a na kogoś mówi ,mobbing na każdym kroku . już niema rotacji w tej firmie bo już nikt nie przychodzi. ŻENADA Z TEJ FIRMY!!!!!
1
Były pracownik 2017-01-19 21:38
O jak milo to słyszeć :-) firma jest tak znana w powiecie, ze juz nikt tam nie chce pracować :-) Brawo!
1
Ben 2017-01-26 07:38
Cześć,
Jestem dr Ben Peterson, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy jesteś w jakiejkolwiek trudnej sytuacji finansowej? Potrzebuje pożyczki na konsolidacji zadłużenia, w tempie 2% kredytu budowlanego, nieruchomości, refinansowanie, osobiste, celach biznesowych lub nadzwyczajnej jakości? Czy jesteś biznesmenem lub kobiety, które myślą o rozszerzanie swego kredytowania oferowania działalności wszystkich typów. Jeśli jesteś zainteresowany skontaktuj się z nami za pośrednictwem (24hoursloanservices@gmail.com)
skygroup 2017-01-30 10:28
Próbujesz rozpocząć działalność gospodarczą, osiedlenie swój dług, poszerzyć istniejącą jeden, potrzebują pieniędzy, aby budować, potrzebujemy pieniędzy na zakup materiałów eksploatacyjnych. Czy zostały posiadające problemu próbuje zabezpieczyć dobrego kredytu, skontaktować się z nami teraz do finansowania dziś i położyć kres wszystkich barier finansowych. Jesteśmy szybki, niezawodny i kompetentny. Za natychmiastowe odpowiedzi Email: skygroup.financial09@gmail.com
Marek 2017-03-29 06:08
Firma ta to połączenie wszystkiego co najgorsze. Strasznie wyrachowane cwaniactwo w unikaniu i zaniżaniu płatności. Kombinowanie na najtańszych materiałach, itd. Zarobek firmy Petrotech Adam Pakulski często odbywa się kosztem pracowników, podwykonawców, a też klientów jak nie pilnują roboty
Zostaw swoją opinię o "PETROTECH A" Adam Pakulski - Jastrowie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "PETROTECH A" Adam Pakulski