logo artgeist Sp. z o.o.

artgeist Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o artgeist Sp. z o.o.

lolek 2015-03-11 10:54
ja pracuje na produkcji i jak skonczylem studia od razu dali mi umowe o prace ale na czas okresolony. Ci ktorzy nie studiuja maja zlecenie ze skladkami wiec nie wiem o co chodzi z tym zusem??? atmosfera jest ok, pieniadze na czas nie ma co narzekac.
1
SGW 2015-04-04 17:52
A zapytam z ciekawości,ile zarabia osoba ,która maluje obrazy?Tak orientacyjnie, bo wiem ,że praca jest na akord i dużo zależy od wprawy samego pracownika.
2
Jacobel 2015-04-07 18:54
Jestem byłą pracowniczką biurową - dzięki innym pracownikom atmosfera była bardzo przyjemna. Kierownictwo w porządku, traktuje każdego indywidualnie i każdy pracownik jest oceniany na podstawie tego co faktycznie robi oraz rozliczany z powierzonych zadań. Body - raczej się nie dowiesz, telefony nie są odbierane. Tak jak w każdej firmie, jeśli mają zadzwonić - na pewno to zrobią. To prawda co do pracowników produkcji, w dużej części to mądrzy ludzie, ale z drugiej strony nie mogę zgodzić się z Mike (akurat ta opinia jest chyba najbardziej bezsensowna, więc pozwolę sobie sprostować) - pracownicy biurowi mają również miejscami delikatnie mówiąc natłok zadań, ze względu na to, że kierownictwo innych, wyższych działów jest niekompetentne. Jeśli nie podobała ci się praca w produkcji "bo zaiwaniasz jak motorek", trzeba było się może trochę bardziej przyłożyć w szkole. Wcześniej wspomniana niekompetencja ujawnia się w zupełnie niepotrzebnych i czasochłonnych zadaniach, które zupełnie nie mają sensu. Oczekiwania i zadania są stawiane, jednak osoby na stanowiskach kierowniczych (które nie powinny być na tym miejscu) często nie mają wiedzy i umiejętności, żeby przewidzieć i ocenić co faktycznie jest ważne. Kolejną sprawą, która po prostu leży w tej firmie i kwiczy to sprawa komunikacji. Działy nie pracują w zespole, którym jest firma, a jedynie samym sobie, żeby móc rozliczyć się z 'wykonanych' zadań. Ludzie, którzy mogliby coś tam zmienić, nie biorą w ogóle pod uwagę głosu osób, które to zgłaszają. Biorąc pod uwagę całokształt, nie polecam.
nie polecam 2015-04-11 19:22
dział kadr nie kompetentny nie potrafią odpowiedzieć na proste zapytanie, co świadczy o braku kultury i braku szacunku do przyszłych pracowników, chcecie być mięsem, nie macie żadnych perspektyw, to firma dla was bądźcie częścią masówki...
1
obiektywny 2015-04-13 10:00
jakim trzeba byc prostakiem i ignorantem żęby po opinii zaiwaniasz jak motorek wysnuwac wniosek że ktoś śie nie przykładał w szkole to świadczy właśnie o osobnikach w biurze
6
Prawilny 2015-04-16 13:48
Witam z tego co mi wiadomo to żadna z prac rekrutacyjnych nie została wykorzystana, gdyż żadna się nie nadawała cześć ze względów estetycznych a część gdyż była nie przygotowana z godnie z normami firmy. Być może Pani praca wpadła do jednej z tych grup i dlatego nie było odzewu. Co w sumie jest normalne bo większość firma zastrzega sobie kontakt z wybranymi osobami. Ale jeżeli faktycznie opisana przez Panią sytuacja miała miejsc to proszę o podanie linka z Pani pracą.
3
malarka 2015-04-20 10:18
To zależy ile dla nich malujesz, tzn jaką masz wprawę. Początkowo wyciągałam ok. 2000 tyś na rekę, teraz jesli są zlecenia to nawet 3000-3500.
zastanawiające 2015-04-21 11:10
Nie polecam, byki takie robisz, ze wali po oczach, co jest niekompetentne w dziale kadr? bo ja pracuje tu kilka tygodni i nie miałem sytuacji, w której nie otrzymałem odpowiedzi.
fajniejest 2015-05-13 11:35
domi mówi że lecimy jak dzikie węże a nie jak małe motorki hahaha
michal 2015-05-24 09:50
Następnego dnia po wysłaniu cv telefon od firmy- właściwie zaczynasz pracować, bez żadnych ceregieli w stylu " Jak pan widzi u nas karierę".Praca na produkcji przyjemna, 8 godzin bywa że czasem wyjdzie się 2-3h wcześniej jak już nie ma w ogóle roboty. Nikt nad Tobą nie stoi, nie pospiesza wyrabiasz normę - chcesz pracować - zostajesz.Największą zaletą w tej pracy są ludzie , nie spotkałem się w robocie jeszcze z takim klimatem. Luzacka i świetna ekipa- Polecam xD. Stawki ustalone miesięczne plus premie za jakościówkę i wyrobienie dodatkowej normy.
5
Qba 2015-06-18 11:36
@janek - Pracuję od ponad 3 lat, Kasa zawsze jest na czas. Wiem od ludzi z brygady, że faktycznie zdarzyły się pojedyncze przypadki, ale to nie przez problemy fimy z kasa tylko program do ksiegowania czy cos w tym stylu
aaaa 2015-06-25 21:12
zapomnialas dopisac ile godzin dziennie malujesz zeby zarobic te 3500, na pewno nie 8 ;)
za to jak przychodzi lato i spada sprzedaż to dobrze jezeli zarobisz 1500
1
malarka 2015-06-26 10:41
Jak spada sprzedaż to faktycznie jest dużo mniej. Wtedy wyciągam ok. 2500 zł.
aaaa 2015-06-26 23:00
moze jeszcze napiszesz ze w czerwcu zarobilaś 2500, obrazki byłt tak wydzielane ze sie ledwo tysiac dało zarobic. jezeli ty masz 2500 to ciekawe gdzie ten sprawiedliwy podział, bo z tego co wiem kazdy mial dostawac tyle samo
1
pracownik 2015-07-01 16:18
nie rozumiem was ludzie, tylko narzekacie. wiem ze warunki tutaj nie sa najpepsze, wypłata i rodzaj umowy tez pozostawiaja sporo do zyczenia ale nikt was tutaj sila nie trzyma. To jest prywatna firma i to własciciel ustala warunki a nie wy, komus nie pasuje to nie musi tutaj pracować, i wielu korzysta z tej opcji bo np krosniarze srednio pracuja po kilka miesiecy i odchodza na lepsze warunki. Wiec albo pracujcie i nie jęczcie albo szukajcie czegos lepszego, przeciez to nie jedyny zaklad pracy we Wroclawiu
1
anonim 2015-08-12 16:21
Pracowałem tam kilka miesięcy. Atmosfera w pracy jest bardzo pozytywna, dzięki samym ludziom aż chciało się wracać do pracy. Niestety kadra kierownicza ma bardzo poważne problemy ze sobą, chyba jakieś kompleksy. Bardzo słaby przepływ informacji. Trzeba było o wszystko się dopytywać, bo kierownicy notorycznie zapominali przekazywać je dalej. Podsumowując nie polecam tej firmy. Nie dbają w żaden sposób o pracownika. Jesteś traktowany jak maszyna. Poleciłbym niektórym kierownikom otworzyć może jakąś książkę i dodatkowo nauczyć się szacunku do drugiej osoby.
6
Fredro 2015-08-13 10:50
Hej anonim, napisz w jakim dziale pracowałeś. Aplikuję do tej firmy wiec jestem ciekaw.
1
Mrozu 2015-08-28 08:47
A czy ktoś może udzielić mi info na temat pracy jako przedstawiciel handlowy w tej firmie?..Aplikowałem i czekam na odpowiedż właśnie.Można zarobić,jest podstawa i jakieś premie czy np procent od obrotu?..Jakie są tam faktycznie realia pracy PH?Mam doświadczenie w branży art.dekoracyjnych,myślę że sobie poradzę. mrozilla1974@wp.pl Dzięki:)
gość 2015-12-10 22:33
a jak się pracuje w zespole księgowych?
3
sumatra 2016-02-11 17:10
właśnie takie chamstwo :
nie rozumiem was ludzie, tylko narzekacie. wiem ze warunki tutaj nie sa najpepsze, wypłata i rodzaj umowy tez pozostawiaja sporo do zyczenia ale nikt was tutaj sila nie trzyma. To jest prywatna firma i to własciciel ustala warunki a nie wy, komus nie pasuje to nie musi tutaj pracować, i wielu korzysta z tej opcji bo np krosniarze srednio pracuja po kilka miesiecy i odchodza na lepsze warunki. Wiec albo pracujcie i nie jęczcie albo szukajcie czegos lepszego, przeciez to nie jedyny zaklad pracy we Wroclawiu

praca niezgodna z kodeksem : każą w święta pracować; zgłaszam to do PIP-u, pensje małe, mobbing, generalnie bardzo żle zorganizowana firma bazują na zatrudnieniu na zlecenia za 1350 zł
3
rebeca 2016-03-02 08:28
mobbing; mobbing; praca w święta, pracownicy przypadkowo zatrudnieni i obsadzeni na stanowiskach na których absolutnie nie znają się; zamiast zarządzania wrzaski nockę można przeżyć tylko dzięki... wiecie czemu
1
krosniarz 2016-03-07 16:37
Myślisz że dostaniesz umowę o pracę optymista ;)
1
krośniarz 2016-03-07 23:24
zobaczyłeś cyferki i się podnieciłeś - od 6000 zł przy umowie B2B - to taka śmieciówka i ile zapracujesz tyle masz - ta firma specjalizuje się w akordowych płacach - ile wypracujesz tyle masz - ale jak za dużo to Ci zmniejszą :) hah 6000 i umowa o pracę - śmiech na sali
echo 2016-03-09 14:22
krośniarz - 6000 netto to nie taka śmieciówka.
1
mlody 2016-03-14 15:25
Anita86 - 6000 zl jest dla programisty. Dla krosniarzy to bardziej 1180 zl ;)
www 2016-03-16 07:05
W ogłoszeniu jest 14 000 zł na pewno tyle płacą :)
1
tragedia 2016-07-02 16:33
To najgorsza firma do jakiej rekrutowałem na stanowisko programisty w życiu. Zacznę od początku. Już samo miejsce w jakim mieści się firma jest fatalne, wszędzie tiry, dostawczaki i ogólnie brud połączony z obskurnością. Na miejscu w biurze czekałem jeszcze jakieś 15 minut zanim ktoś się mną zainteresował. Kiedy już wreszcie sekretarka zaprowadziła mnie na rozmowę, w pokoju siedziało dwóch kolesi, jeden w miarę ogarnięty a drugi grubszy i łysy, który miał wyraźny kompleks wyższości i chyba myślał, że zjadł wszystkie rozumy świata bo od wejścia patrzył na mnie z góry co irytowało mnie do tego stopnia że miałem ochotę wstać strzelić mu w pysk i wyjść ale postanowiłem jakoś wytrwać. Rozmowy nie zaczęli nawet od przedstawienia się i opisania swoich funkcji w tej firmie więc nawet nie za bardzo wiedziałem z kim rozmawiam. Ta firma ma jakiś tam sklep internetowy i to jest główny profil ich działalności. Jako, że nawet mi o swojej firmie nie opowiedzieli to zapytałem, czy mają tylko jeden sklep czy kilka na co panowie zaczęli się śmiać (z mojej niewiedzy bo przecież powinienem wiedzieć, że ich zadupiasta firma o której w życiu nie słyszałem ma więcej niż jeden sklep, ale nie to jest tu kluczowe), panowie zaczęli mi wyliczać, że ŁĄCZNIE Z TŁUMACZENIAMI to moją z 50 sklepów. Mam spore doświadczenie w branży e-commerce ale żeby każde tłumaczenie sklepu traktować jako osobny sklep to jeszcze nie słyszałem i powstrzymywałem śmiech :) Oczywiście przepytali mnie ze wszystkich "najistotniejszych rzeczy" jak np. "różnica między printem i echo" i całej terminologii z której na codzień i tak się nie korzysta jakby miała jakiekolwiek znaczenie. Oczywiście pytania czytano mi z laptopa a później w laptopie sprawdzano odpowiedzi bo sami ich nie znali… Potem dali mi zadanie, które ze stanowiskiem na jakie startowałem nie miało nic wspólnego i jedyne co chcieli osiągnąć to pokazać mi, że nic nie potrafię. Domyśliłem się, że chodziło to, żeby sprawdzić jak radzę sobie z trudnymi problemami więc zadanie (w którym na samo przemyślenie problemu potrzeba kilku godzin) zrobiłem na kartce, po czym łysy zaczął krytykować, że "noo okeeej, może to by nawet jakoś działaało" - cwaniak który miał rozwiązanie przed nosem bo znalazł w internecie. Niektóre rzeczy o których mówiłem musiał sobie googlować bo nie miał o nich pojęcia. Oczywiście nie chcieli zaproponować swojej propozycji zarobków i koniecznie chcieli ją wyciągnąć ode mnie. W grę wchodzi tylko kontrakt B2B więc na początek zaproponowałem 7K netto na co panowie trochę się zmieszali - bez komentarza bo w ogłoszeniu było do 14K. Wreszcie zaprowadzili mnie do pokoju devów gdzie miałem rozwiązywać zadania. Zadania zacząłem robić ale, kilka słów o zadaniach: środowisko jakie dostałem nie przewidywało możliwości uruchomienia kodu :) W zadaniach była masa wymarłych i nie używanych php’owych funkcji (na formum php niektóre funkcje jak dobrze pamiętam ostatni komentarz miały sprzed 7 lat!). Oczywiście znowu chodziło o zagięcie człowieka ale to jestem w stanie zrozumieć bo chodziło o sprawdzenie poziomu. Zadania poza wykorzystaniem dziwnych funkcji były w miarę proste ale nie to w tym wszystkim było najgorsze… Po ok 15 minutach spędzonych w pokoju dewów (a było ich trzech łącznie z łysym) stwierdziłem, że nie chcę tam pracować bo nienawidziłbym tej pracy po tygodniu. Pracownicy zachowywali się jak statyści, bali się odezwać, ze stresu byli spoceni i bali się spojrzeć gdziekolwiek poza monitor. Wreszcie doszło do sytuacji, w której łysy odezwał się do jednego z nich (z pogardą i prawie krzycząc). Stwierdziłem, że nie wytrzymam tam ani chwili dłużej. Skasowałem wszystkie swoje rozwiązania, wyłączyłem komputer i powiedziałem, że skończyłem. Łysy odprowadził mnie do wyjścia i na dobrą sprawę nawet się nie pożegnał. Obecnie pracuję w innej firmie gdzie szacunek do pracownika objawia się na każdym kroku, a płace mam ponad dwa razy wyższe. GORĄCO ODRADZAM TĄ FIRMĘ KAŻDEMU, chyba że lubicie takie klimaty.
22
Krośniarz 2016-10-11 09:44
Krośniarz zarabia ok. 1800 zł na początek + dodatkowe premie
1
HR 2016-10-13 09:48
Dziękujemy za zainteresowanie Panie Janku :)
W związku z dynamicznym rozwojem stale poszukujemy pracowników do naszego zespołu.
Jeśli jest Pan zainteresowany pracą w artgeist zachęcam do przesłania dokumentów aplikacyjnych na adres: kadry@artgeist.com (z dopiskiem działu w tytule maila jeśli interesuje Pana konkretne stanowisko).

Z pozdrowieniami,
Dorota Wielgusz
Kierownik Działu Personalnego
1
HR 2016-10-13 09:50
Dziękujemy za zainteresowanie Panie Janku :)
W związku z dynamicznym rozwojem stale poszukujemy pracowników do naszego zespołu.
Jeśli jest Pan zainteresowany pracą w artgeist zachęcam do przesłania dokumentów aplikacyjnych na adres: kadry@artgeist.com (z dopiskiem działu w tytule maila jeśli interesuje Pana konkretne stanowisko).

Z pozdrowieniami,
Dorota Wielgusz
Kierownik Działu Personalnego
1
Robert 2016-10-14 13:55
Potrzebny jest w tym momencie New Business Manager ze znajomością języka obcego - IT/ DE/ ES/ inne czyli właściwie z praktycznie każdym językiem jest mile widziany
HR 2016-10-26 22:02
Dziękujemy za zainteresowanie Panie Janku :)
W związku z dynamicznym rozwojem stale poszukujemy pracowników do naszego zespołu.
Jeśli jest Pan zainteresowany pracą w artgeist zachęcam do przesłania dokumentów aplikacyjnych na adres: kadry@artgeist.com (z dopiskiem działu w tytule maila jeśli interesuje Pana konkretne stanowisko).

Z pozdrowieniami,
Dorota Wielgusz
Kierownik Działu Personalnego
Mia 2016-12-12 13:16
Witam,
a czy ktoś może mi napisać jak wygląda praca malarza-kopisty? Tzn ile godzin spędza się w pracy i jak ogólnie to wygląda "od kuchni"? :)

Pozdrawiam,
Mia
pracownik którego mieli w dupie 2017-01-12 03:22
Cyrk na kółkach - tak można opisać tę firmę (większość ludzi nie nadaje sie na swoje stanowisko, mają je dzięki znajmością). Jeżeli jesteś studentem, który chcę dorobić to ok, ale jeżeli liczysz na coś więcej to nie polecam. Firma ma Cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie traktuje Cie poważnie, umowa zlecenie więc nie ma opcji o urlopie no chyba że chcesz zarobić 1300 netto. Trzeba wszystko pilnować samemu, wypłatę, reklamację od klientów (tak, na to też musisz patrzeć bo firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci kasę za to że np. wysłałeś zły towar do klienta itp.) Ja osobiście robiłem za 2 osoby w tej firmie. Bóle pleców, rąk, nóg i ogólnie stawów i nie usłyszałem żadne dziękuje, przepraszam czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie sorry, " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; usłyszałem i to jest właśnie taka firma. Zarobić jakiś grosz można ale jeżeli liczysz na coś więcej, na rozwój i zdobycie doświadczenia to zapomnij , nie ma sensu się męczyć. Jest też inna opcja zarobienia grubej kasy w tej firmie, otóż jest tu uprawiany mobbing na szeroką skalę więc można iść do sądu i zgarnąć kasę - kierownicy zupełnie nie patrzą na to na co mówią - zachowują się jak rozpuszczone dzieci, więc jeżeli masz głowę na karku to możesz coś zdziałać - ogólnie daję ocenę 2/10 - NIE POLECAM!!!
5
eksportowiec 2017-01-27 20:07
a jak to jest z new business managerami, czyli po prostu sprzedawcami? Warto? Płacą?
Podobno dział rośnie i jest wspaniale, ale tak mówi pan prowadzący rozmowę, ale budynek nie budzi zaufania, jakaś rudera zapyziała.
1
asad 2017-03-16 12:09
Witam!

Jak wygląda praca w biurze? ( w jakie dni i godziny jest praca?) Czy warto aplikować? Jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem? Czy pensja jest stała, czy też jest podstawa + prowizja ( nie daj Boże pod stołem )?

Proszę o odpowiedź
BK 2017-03-22 12:42
Proces rekrutacyjny w tej firmie pozostawia wiele do życzenia. Pomimo solennego zapewnienia na rozmowie kwalifikacyjnej o powiadomieniu bez względu na to czy decyzja będzie pozytywna czy negatywna - odpowiedzi brak (nawet mailowej). Kompletny brak poszanowania dla kandydata i dla jego czasu. Krótko mówiąc - nie polecam.
3
Roexx 2017-03-27 15:42
Nie polecam proces rekrutacyjny to kpina
3
Anonim 2017-03-28 13:38
Witam.Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej dotyczącej stanowiska specjalisty obsługi klienta z językiem obcym.Rozmowa trwała w sumie ok h(ględzenie o firmie,przedstawienie stanowiska,sprawdzian znajomości języka).Przy spotkaniu oprócz mnie były 3 rekruterki,które bacznie obserwowały moją osobę.Rozmowa przebiegała w miłej atmosferze.Jedyne co mi się nie podobało to to,że pomimo zapewnień o tym,że się ze mną skontaktują zarówno w sytuacji przyjęcia jak i nie przyjęcia mnie do pracy-nie zrobili tego.Jest to moim zdaniem brak szacunku dla drugiej osoby,gdyż poświęciłam swój czas na to aby przyjść i zaprezentować swoją osobę.
3
AD 2017-03-29 17:18
Dzień dobry,

Zweryfikowaliśmy wiadomości, które zostały wysłane do Kandydatów po spotkaniach rekrutacyjnych. Wszystkie osoby, które brały udział w rozmowach otrzymały zwrotną wiadomość. Jeżeli taka wiadomość nie dotarła, proszę o sprawdzenie również poczty (kosz/SPAM).

W przypadku dodatkowych informacji zapraszam do kontaktu telefonicznego lub mailowego.

Pozdrawiam
Anna Dublowska
Artgeist
Prawie pracownik 2017-04-03 15:08
Rekrutacja pozostawia wiele do zyczenia. Odradzam
2
wiedzma 2017-04-07 21:59
asad - praca biurowa różni się w zależności od działu w jakim jesteś. Zwykle to pn-pt po 8h, w niektórych działach jest konieczność weekendowych dyżurów (np. 1 wybrany weekend w miesiącu, do dogadania, kilka godzin pracy), ale o tym zawsze informują na rozmowie kwalifikacyjnej. Także wypłaty zależą od działu, w niektórych będzie to pewnie stała stawka w innych podstawa + premia. Na pewno nic nie idzie "pod stołem", wypłaty zawsze są na czas i w ustalonej wysokości. Nie wiem jak wyglądają rozmowy kwalifikacyjne do innych działów, ale moja rozmowa była najmilsza w całym poszukiwaniu pracy do tej pory - bez głupich pytań, przyjazna atmosfera, podane wszystkie istotne informacje.
ciekawska 2017-06-09 08:17
To ile za taki obraz dają w tym artgeist, słyszałam, że to bardzo marne stawki i by wyjść na swoje to koło 4 dziennie trzeba skopiować, to prawda?
nowy 2017-07-19 11:58
No to jakaś wiedza tajemna z tymi obrazami ;)
Agata 2017-07-19 15:11
A jak wygląda praca w artgeist na produkcji? Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko Pracownik produkcji (montaż finalny). Co możecie doradzić osobom zainteresowanym ofertą pracy? Czego mogą spodziewać się po dołączeniu do firmy? Takie informacje mogą być szczególnie cenne dla osób, które wciąż wahają się nad aplikacją.
pracownik 2017-07-24 18:53
żeby szukały czegoś innego.
2
Anna Dublowska 2017-08-01 15:41
@Agata

A my zachęcamy do spróbowania i przekonania się samemu ;)

Dołączając do nas otrzymujesz

pracę od zaraz
zatrudnienie w stabilnej i rozwijającej się firmie
wynagrodzenie podstawowe +premie, wypłacane zawsze na czas !
szkolenie wdrożeniowe na stanowisko pracy oraz opiekę osoby szkolącej na całym etapie wdrożenia
możliwość przystąpienia do benefitów (multisport, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie)
zróżnicowane zadania, pozwalające na poznanie całego cyklu produkcyjnego :) i/lub funkcjonowania firmy

Pozdrawiam
nowy 2017-08-18 12:15
To napisze ktoś jak to z tymi obrazami, bo jakoś nikt nic nie pisze na ten temat, coś jak w chińskich szwalniach mam wrażenie. Jest aż tak źle?
Mmmmm 2017-08-31 23:30
Artgeist niestety ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracujących dłużej pracowników. Nie wazne, ze robisz dobrze i szybko, ze robisz duzo. Oni maja to gleboko gdzies, polityka firmy polega na tym, zeby napchac kieszenie kosztem pracownikow. Wymaga sie coraz wiecej jednoczenie coraz bardziej utrudniajac zycie i wymyslajac coraz to nowe powody do zabrania pieniedzy, w koncu ta super atrakcyjna premia jest uznaniowa i moga ci ja zabrac kiedy chca. Nie polecam.
1
Anna Dublowska 2017-09-05 12:20
Dzień dobry,

osoby zatrudnione w obszarze produkcji / montażu mają jasno i precyzyjnie ustalone normy. Są one ogólnodostępne dla zespołu, a każda z dołączających do niego osób zostaje z nimi zapoznana. Zasady obowiązujące przy wynagradzaniu i przyznawaniu premii są również ogólnodostępne i przejrzyste. Wszelkie pojawiające się wątpliwości można w każdym momencie wyjaśnić zarówno z przełożonym jak i przedstawicielem kadr. Szanujemy osoby tworzące nasz zespół i doceniamy ich wkład w rozwój firmy. Jeżeli ma Pan/Pani jakiekolwiek wątpliwości co do wynagrodzenia lub premii bardzo proszę o bezpośredni kontakt ze mną lub Działem Kadr i Płac celem wyjaśnienia.

Pozdrawiam
Anna Dublowska
Zostaw swoją opinię o artgeist Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie artgeist Sp. z o.o.