brak logo

Tricomed SA

Łódź

Opinie o Tricomed SA

anonim 2011-09-08 09:46:38
Firma zarządzana bardzo nieprofesjonalnie, a na czele stoi człowiek, który nigdy nie powinien zarządzać ludźmi. Manipulacja, [usunięte przez admina]...za marną kasę. Firma już dawno powinna nie istnieć. Wszyscy mądrzy odchodzą z firmy w trybie błyskawicznym.
1
asdfghjkl; 2011-09-26 12:07:51
sama firma w miarę OK tak samo jak większość ludzi tam pracujących, nieudolnie zarządzana przez Prezesa ([usunięte przez admina]) oraz Członka Zarządu dr inz W[usunięte przez admina]
2
guru 2011-10-11 11:45:22
nikt nie napisał jak to WS ściągnął z innej firmy człowieka z którym tam wcześniej pracował a potem go zwolnił pod pretekstem nie spełniania wymagań a wszyscy i tak wiedzą, że zrobił to, aby ratować własny [usunięte przez moderatora]??? To się nazywa brak klasy i honoru! Myślę, że potencjalni pracownicy mają już obraz jaka to firma...
nadia 2011-12-28 20:00:48
znalazłam ogłoszenie nt. pracy w tricomed jako specjalista ds badawczo rozwojowych w Łodzi - ktoś może wypowiedzieć się na ten temat? gdzie firma ma siedzibę? na jednej stronie dane ze na piotrkowskiej 270, a na ich stronie że na świętojańskiej.. praca w jakich godzinach? stawka, atmosfera, obowiązki itp..? niech wypowie się ktoś konkretny - z góry dzięki, pozdrawiam
2
www 2012-06-25 09:41:13
pogratulujmy panu WS awansu na prezesa!!! teraz się zacznie jazda bez trzymanki...
3
gal 2012-06-28 13:38:27
to jak awans to musi być podwyżka
1
mmm 2012-10-26 15:03:52
Firma zaczęła podawać ogłoszenia o pracę jako struktury TZMO. Mają rację, gdyż opinie o Tricomedzie nie są zbyt dobre, aby ubiegać się o wolne tam wakaty.
2
Tomasz Gąsiorowsky 2013-07-16 23:34:04
I co słychać w tym bałaganie nazywanym spółka akcyjną? nadal ta sama nędza [usunięte przez moderatora]?
były 2014-02-14 00:05:05
Ostatnio z firmy udało się odejść osobie (ok. 10 lat pracy w Tricomed), która była zastępcą Wita, stało się to zaraz przed Świętami Bożego Narodzenia. Zupełnie inna firma, normalni ludzie, nie ma psychopatów na kierowniczych stanowiskach. (usunięte przez administratora)
5
??? 2014-04-15 10:44:38
Teraz to już jest firma widmo!
1
byly pracownik R&D 2014-09-04 13:43:51
Firma żyje jedynie na Go Worku haha. Niestety Witosław rozpędził to co zostało po prawdziwym łódzkim Tricomedzie i teraz możemy się przyglądać jak firma realizuje niejasną i nierokującą politykę TZMO. Fikcyjne badania aby utrzymać status biura BiR, zwalnianie wszystkich niewygodnych pracowników lub wykańczanie innych aby się samemu zwolnili. Szara eminencja firmy czyli konkubina pana W dalej udaje przyjaciółkę wszystkich ludzi na ziemi a w rzeczywistości jest warta tyle samo co jej ogier. Powinna tylko zwracać uwagę aby na rekrutacji piersi nie były wyznacznikiem dostania pracy bo może sie okazać, że W zatęskni za rozmiarem 36 albo 38 które to są dla jego niewiasty nieosiagalne i dostanie kopa.
eks 2014-09-04 22:54:50
Szkoda,że wkrótce usuną Twoją opinię,bo niestety to wszystko prawda,a oni dalej łapią frajerów na darmowy staż i kadzą,że to prestiż robić u nich za darmo
3
klarnet kox 2015-01-30 11:51:43
no właśnie w sprawie tej żywotności firmy to nie wiem za bardzo co jednoznacznie sądzić bo nioby tutaj piszecie że firma ma się dobrze i działa a na mieście część osób mówi że firma już nie działa lub padnie lada moment i o zatrudnieniach nie ma mowy. nie wiem komu ufać. wie ktoś gdzie mogę oficjalnie takie info sprawdzić?
Tomo 2015-03-31 13:53:53
Działają, nawet rzekłbym, ze działają nieprzerwanie od 20 lat na rynku, także Tricomed to doświadczona firma. Odnoszą nawet jakieś sukcesy, pod koniec 2013 roku dostali nagrodę w kategorii innowacyjność, a to nagroda gospodarcza województwa Łódzkiego, także stają się liderem na tym rejonie. Ciekawe jak tu z traktowaniem pracowników..
adi 2015-07-15 14:51:35
Gdyby tam wszystko było OK to ludzie by się nie zwalniali, a zwolnił się juz każdy poza Guźcem i osobami które zostały zwolnione przez Wita.
cinio 2015-12-03 15:06:17
Zatrudnij się, poznaj pana prezesa i jego metody zarządzania kadrą to dowiesz się dlaczego ludzie wybierają bezrobocie niż pracę w tej firmie
1
do kac3 2015-12-23 11:34:36
Wątek był rozwijany dosyć obszernie. Po prostu wit. to pała. To tak najkrócej. Pastwi się psychicznie nad ludźmi, szczególnie kobiety nie maja lekko u niego. Jak już się zatrudnicie to nigdy nie mówcie o swoich problemach prywatnych!! Nigdy nie zgadzajcie się na jakieś wspólne wyjścia poza służbowymi a dziewczyny dodatkowo muszą się przygotować na chamskie teksty. Np. o tym, że kryterium wyboru są piersi. Tricomed znowu rekrutuje więc uwaga uwaga :)
2
jednak szukają 2016-01-06 07:15:39
Szukają pracownika tylko teraz jako TZMO. Gdyby atmosfera była dobra to ludzie by się nie zwalniali, czyż nie? Dzięki
Demaskatorr 2016-05-17 22:23:53
Śmiechu warte, naprawdę żenujące!!! kiedy to sam zarządzający, osobiście uczestniczy na platformie Go Worku próbując rozmyć realny obraz tego z czym ex-workerzy mieli do czynienia. Przestań Człowieku!!! pisać jakieś dziwaczne rzeczy, próbować siać zamęt i dezinformacje. Ludzie poszukują prawdy by nie wejść w kolejne (usunięte przez administratora) i taka jest rola tego portalu. Nicki: Simva, Tomo, krowa, ilaona, konsekwentny a i kłosek to ta sama osoba, przykro mi pisać ale sami mam nadzieję, że domyślacie sie juz teraz KTO to jest.
W wie;lkim skrócie i ku przestrodze!!! potwierdzam warto trzymać się z dala od samej firmy jak od W.Sam(cz)EGO ...
Demaskatorr 2016-08-14 21:07:55
Pytanie retoryczne. Punkt widzenia zależy W..S. od punktu siedzenia. Yeah, najlepszą obroną jest ... atak. Wobec takich niechlubnych o p i n i i,cóż można?! Z faktami nie da się polemizować, warto mimo wszystko przyjąć na klatę i walczyć o zmianę ... siebie, skutecznie!
Demaskatorr 2016-08-14 21:08:21
Pytanie retoryczne. Punkt widzenia zależy W..S. od punktu siedzenia. Yeah, najlepszą obroną jest ... atak. Wobec takich niechlubnych o p i n i i,cóż można?! Z faktami nie da się polemizować, warto mimo wszystko przyjąć na klatę i walczyć o zmianę ... siebie, skutecznie!
Anty-N 2016-08-16 21:27:07
Słodycz w nadmiarze jest nadzwyczaj toksyczna i nie zawsze warto mieć ostatnie słowo. Rozmaicie to mało powiedziane ... ha .
ilaona 2016-08-16 22:17:18
Ja to chętnie bym się załapał na takiego kierowcę c+e, bo wiem, że mają dobre stawki, ale czy do zarobków są wliczane premie? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Tricomed SA - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tricomed SA